Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Η ιστορική επέκταση των Ευρωπαϊκών φυλών και ο σημερινός τους περιορισμός

Η Ευρώπη στα προϊστορικά χρόνια ήταν αραιοκατοικημένη. Σε αυτήν εξελίχθηκαν οι φυλετικοί τύποι οι οποίοι υπάρχουν μέχρι και σήμερα. Η γη όπου κατοικούν είναι ένα πολύ μικρό τμήμα του πλανήτη και εκ των πραγμάτων ο πληθυσμός που μπορεί να ζήσει εκεί είναι περιορισμένος. Κατά την διάρκεια της ιστορίας όσες Ευρωπαϊκές φυλές ήταν δυναμικές, υπό στιβαρή ηγεσία κατάφεραν και εξαπλώθηκαν αρχικά στον Ευρωπαϊκό χώρο και έπειτα σε περιοχές του υπόλοιπου πλανήτη, με αποκορύφωμα την περίοδο της αποικιοκρατίας από το 1500 μέχρι τον 20ο αιώνα.

Ο Ευρωπαϊκός χώρος κατοικούνταν αρχικά από Κρομανοειδείς πληθυσμούς σύμφωνα με τους ανθρωπολόγους. Η εξελικτική τους μεταβολή οδήγησε στον σχηματισμό των...
Μεσογειακών στον Ελλαδικό χώρο, των Νορδικών σε μέρος της Σκανδιναβικής χερσονήσου, στους Ατλαντοειδείς στο νησί της Μεγάλης Βρετανίας και στους Διναρικούς στα δυτικά Βαλκάνια. Έπειτα εισήλθαν Αλπικοί από τα ανατολικά, με τον σχηματισμό των Βαλτικών στα βορειοανατολικά και των Αρμενοειδών στην Μικρά Ασία.

Οι Έλληνες ξεκινούν τον αποικισμό της Μικράς Ασίας, του Πόντου και των παραλίων του Εύξεινου Πόντου, της νοτίου Ιταλίας και άλλων παραλίων της Μεσογείου σε δυτική Ευρώπη και Αφρική. Μεσογειακοί κυρίως, αλλά και Κρομανοειδείς και Αλπικοί πληθυσμοί επεκτείνονται κατ'αυτόν τον τρόπο. Τα Γερμανικά φύλα επεκτείνονται στην κεντρική Ευρώπη, εισάγοντας Νορδικούς στον κύριο κορμό της Ευρώπης. Μέγας Αλέξανδρος και Ρωμαίοι επεκτείνουν τους Ευρωπαϊκούς φυλετικούς τύπους ως ένα βαθμό σε Αφρική και Μέση Ανατολή. Αυτή ήταν η φάση της φυλετικής επέκτασης στην Ευρώπη και στις όμορες περιοχές.

Αιώνες αργότερα, στον Μεσαίωνα, ξεκινά η αποικιοκρατία. Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, Γερμανία κατακτούν σχεδόν ολόκληρη την επιφάνεια της γης. Αμερική, Αφρική, νοτιοανατολική Ασία και Ωκεανία γίνονται έδαφος των Ευρωπαϊκών Αυτοκρατοριών. Συστηματικός αποικισμός ωστόσο γίνεται μόνο στην βόρεια Αμερική και στην Αυστραλία, ενώ στη νότια Αμερική και στη Νότια Αφρική γίνεται περιορισμένος αποικισμός. Αντιθέτως στις υπόλοιπες αποικίες, οι Ευρωπαίοι εγκαθιστούν μόνο πολιτική και στρατιωτική διοίκηση, χωρίς να κάνουν εποικισμό και απλώς τις απομυζούν. Τα γεγονότα αυτά οδήγησαν σε μια φυλετική επέκταση των Ευρωπαίων, μόνο όμως στη βόρεια Αμερική, στην Αυστραλία και σε τμήματα της νοτίου Αμερικής. Αντιθέτως, στις άλλες περιοχές, οι Ευρωπαίοι άφησαν μηδαμινά ίχνη μετά την ανεξαρτητοποίηση των χωρών αυτών.

Το αποτέλεσμα δεν είναι και άσχημο, παρότι θα μπορούσε να είναι απείρως καλύτερο. Κρομανοειδείς, Νορδικοί και Ατλαντοειδείς έχουν επεκταθεί αρκετά, έχοντας εξαπλωθεί σε περιοχές του πλανήτη που υπερβαίνουν την έκταση της Ευρώπης. Μεσογειακοί και Αλπικοί εξαπλώθηκαν πολύ λιγότερο. Η επέκταση των Ευρωπαϊκών φυλών, ειδικά Νορδικών και Ατλαντοειδών, αποτελεί μια παρακαταθήκη για την πρόοδο των επιστημών και την διατήρηση του δυτικού πολιτισμού.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μία φάση συρρίκνωσης των Ευρωπαϊκών φυλών. Ο αριθμός τους μειώνεται δραματικά στις ΗΠΑ, πέφτοντας 20 ποσοστιαίες μονάδες σε μόλις 40 χρόνια, πιέσεις υπάρχουν και στην Αυστραλία, στην Νότια Αφρική γίνεται γενοκτονία των λευκών, ενώ ακόμη χειρότερα, η ίδια η κοιτίδα του πολιτισμού των λευκών, η Ευρώπη, αλώνεται από εκατομμύρια Αφροασιατών που φέρνουν με οργανωμένο τρόπο οι σιωνιστές, με την στήριξη των Εβραιομασονικών κυβερνήσεων που ελέγχουν σε όλη την Ευρώπη. Είναι βέβαιο ότι οι λαθρομετανάστες θα εγκατασταθούν στα εδάφη των λευκών και θα τους εκτοπίσουν σιγά σιγά. Τα σιωνιστικά ελεγχόμενα ΜΜΕ κρατούν τους λευκούς σε καταστολή ώστε να εγκαθιδρυθεί ο πολυφυλετισμός και να εξαλειφθεί και το τελευταίο εμπόδιο για την παγκόσμια κυριαρχία των Εβραίων. Η μείωση των Ευρωπαϊκών φυλών θα συνοδευτεί με παρακμή σε επιστημονικό επίπεδο, αν και θα υπάρχουν εκλάμψεις όσο υπάρχουν έστω και λίγοι Ευρωπαίοι, ειδικά Ατλαντοειδείς, Νορδικοί, Μεσογειακοί. Ο δυτικός πολιτισμός θα παραμερίζεται σταδιακά και ξένα πολιτιστικά γνωρίσματα θα εμφανιστούν στις φυλετικά αλλοιωμένες κοινωνίες.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι Ευρωπαίοι όχι μόνο δεν αξιοποίησαν την ευκαιρία της αποικιοκρατίας για να επικρατήσουν φυλετικά παγκοσμίως, αλλά η ανάπτυξη του πολιτισμού έδωσε την ευκαιρία στα πολύ καλά οργανωμένα σιωνιστικά υλιστικά παράσιτα, να κάνουν προπαγάνδα χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να εξαλείψουν τους "απείθαρχους" Ευρωπαίους. Η ανθρωπότητα δεν ακολουθεί αύξουσα γραμμική πορεία. Είναι βέβαιο, λόγω ψυχικών γνωρισμάτων των αλλόφυλων, ότι θα υπάρξει πισωγύρισμα στον πολιτισμό με την μείωση των Ευρωπαίων. Πολλοί άνθρωποι, βυθισμένοι στον υλιστικό τους μικρόκοσμο, αδυνατούν να κατανοήσουν ότι οι λευκοί εξαφανίζονται και ότι η παρακμή είναι όχι μόνο κοντά, αλλά ξεκάθαρα εμφανής σε όποιον ανοίξει τα μάτια του και δει γύρω του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.