Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Το Μεσογειακό ιδεώδες της ομορφιάς


Ο πίνακας απεικονίζει μια γυναικεία μορφή του Μεσογειακού τύπου. Είναι δημιουργία του κορυφαίου Γάλλου ζωγράφου William-Adolphe Bouguereau, με τίτλο Irène. Ο Bouguereau ειδικεύτηκε στην απεικόνιση της γυναικείας μορφής, δημιουργώντας έργα μεγάλης αισθητικής, αλλά και χρηματικής αξίας.

Στον πίνακα εικονίζεται μια γυναίκα του Μεσογειακού τύπου, με καστανά σγουρά μαλιά, ανοιχτά βλέφαρα και χείλη...
σχετικά σαρκώδη. Είναι λεπτόρρινη και λεπτοπρόσωπη, χωρίς γωνιώδη γνωρίσματα. Ίσως η μύτη και το ιδιαίτερα στενόμακρο πρόσωπο να την κάνει να Διναρίζει οριακά. Σε χώρες της νοτίου Ευρώπης, όπως η Ελλάδα και η Ιταλία, υπάρχουν ακόμη σε εμφανή ποσοστά στον πληθυσμό.

Τέτοιες φυσιογνωμίες απετέλεσαν το ιδεώδες της γυναικείας ομορφιάς στην αρχαία Ελλάδα. Μέσω του θαυμασμού της κλασικής αρχαιότητας, το Μεσογειακό ιδεώδες της ομορφιάς πέρασε και στη σύγχρονη εποχή. Όλοι μέσα τους αναγνωρίζουν την ευγένεια της μορφής, η οποία αν το δούμε βαθύτερα συνδέεται με την ευγένεια της καταγωγής.

62 σχόλια:

  1. Μεσογειακοι=Δυνατοι σε κοινωνικα θεματα οπως πατριδα,θρησκεια,οικογενεια.Προσπαθουν να αντισταθουν στην νεα ταξη πραγματων παρα την προπαγανδα των ΜΜΕ.Ελλαδα,Ιταλια,Ισπανια,Πορτογαλια και μερικες χωρες στα βαλκανια ειναι ακομα και σημερα σχετικα συντηρητικες.
    Νορδικοι=Δυνατοι σε τεχνολογια,απιστευτος ιδιωτικος τομεας,φοβερες οικονομιες και ανεπτυγμενα κρατη.Τα κακα τους=Εκφυλισμενοι οσο δεν παει.Ανδρες μαλθακοι πουστηδες,γυναικες πουταναρες φεμινιστριες,υποβαθμισμενες οι εννοιες οπως πατριδα,θρησκεια,οικογενεια,φυλη.
    Ο μεσογειακος ειναι πολυ πιο πανω απο τον νορδικο ακομα και αν υστερει σε θεματα τεχνολογιας,οικονομικων και οργανωσης.Ο Νορδικος του μεσσαιωνα και του 20 αιωνα δεν εχει καμμια σχεση με τον σημερινο νορδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι εντελώς γελοίο να κρίνουμε φυλετικούς τύπους με βάση 10 έως 50 χρόνια. Η αλήθεια είναι πως τέχνη, επιστήμη, φιλοσοφία τα τελευταία χίλια χρόνια έχουν την κοιτίδα τους σε χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης. Απλά και αυτοί τελειώνουν. Οι μεσογειακοί ούτε πρωταγωνιστούν αλλά και ούτε πρόκειται να προταγωνιστήσουν. Ισπανία, Πορτογαλία, Ν. Ιταλία ποιυ αποτελούν τα πιο καθαρά κέντρα της μεσογειακής φυλής είναι σε όλα τα επίπεδα μιμητικές δευετεράντζες των βορείων-δυτικοευρωπαίων και κατά εκατομμύρια φιλοδοξούν να ζήσουν το όνειρό τους ως μετανάστες στις χώρες αυτές. Διόλου τυχαία οι δύο αριστερές κυβερνήσεις βρίσκονται στη μεσογειακή Πορτογαλία και στην κάπως μεσογειακή Ελλάδα, ενώ στη μεσογειακή Ισπανία ο αναρχισμός, αριστερισμός, φεμινισμός, χασισομπαφισμός και φιλο-αφρικανισμός κάνει θραύση.
    Αν ψάχνουμε ένα φυλετικό στοιχείο που δείχνει δυναμισμό και διάθεση ρήξης, και ίσως πρωταγνωιστήσει στο μέλλον, αυτοί είναι οι λαοί της ανατολικής Ευρώπης. Αυτοί αποτελούν συνδυασμό βαλτικών-διναρικών-νορδικών-pontid μεσογειακώ (βορειομεσογειακοί). Ακόμη και αυτό με πολλές επιφυλάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαφωνω πουθενα αλλα η Ελλαδα σε σχεση με κατι ολλανδιες,αγγλιες,γαλλιες ειναι Ιραν σε κοινωνικα θεματα.Ειμαστε καλα σχετικα αν εξαιρεσεις το σύμφωνο συμβίωσης που εφεραν τα αναρχοπαρταλια του συριζα.Για την ισπανια εχεις μεγαλο δικαιο.Πηγα περυσι βαρκελωνη και μαδριτη και τα εζησα οπως τα γραφεις ειναι.Οι βορειοι εχουν τρομερες οικονομιες και οργανωσεις αλλα χανουν υπερβολικα στα κοινωνικα θεματα οπως επισης και στα φυλετικα.Διαφωνεις οτι ο νορδικος θα ειναι ειδος προς εξαφανιση;Εγω σου λεω οτι η Γερμανια και η Γαλλια σε 30 χρονια απο τωρα θα ειναι μουσουλμανικα προτεκτορατα.Για την ανατολικη ευρωπη εχεις επισης δικαιο....χωρες οπως ουγγαρια,πολωνια,ρωσια,ουκρανια,τσεχια κλπ με ακροδεξιες κοινωνιες και ρατσιστικες πεποιθησεις θα ειναι οι μονοι που θα επιβιωσουν.Για εμενα τα καλυτερα παραδειγματα σαν εθνος-φυλη-κρατος-θρησκεια ειναι το σημερινο Ιραν και η Τουρκια του Ερντογαν σε ολα τα κοινωνικα και οικονομικα ζητηματα.

      Διαγραφή
  3. Θεωρείτε πως οι κρομανοειδης θα ήταν καλό να αυξηθούν στην Ελλάδα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αρκετα δημιουργικοι και αριστοι πολεμιστες αλλα εκφυλιζονται πανευκολα και ειναι και λιγο αγαθουληδες.Θα προτιμησω αντιδραστικους και νευρικους αρμενοειδεις-ιρανικους η ακομα και βαλτικους χοολιγκανους.

      Διαγραφή
    2. Πιστεύω πως απλά έχει να κάνει με τον εκφυλισμένο τρόπο ζωής της δύσης παρά με τον φαινότυπο αυτό που λες πχ οι Μαροκινες μη θρησκευομενες στην Γαλλία και στην ολλανδια δεν αφήνουν ψωλή για ψωλή

      Διαγραφή
    3. Αρμενοειδης ούτε κατά διάνοια δεν θέλω στην Ελλάδα είναι μη ευρωπαϊκός Τύπος φίλε χωρίς καμμία πνευματική αξία καλύτερα ενα μικρό ποσοστο διναρικων και βαλτικων

      Διαγραφή
    4. Σιγουρα αλλα μην νομιζεις οτι και οι βαλτικοι ειναι ευρωπαιοι...!Καρα μογγολια του κερατα ειναι και αρκετοι εχουν και ερθει σε μιξη με ουραλικους απο στεππες....!Για τος κρομανοειδεις μπορει και να εχεις δικαιο οτι παιζει ρολο ο τροπος ζωης της δυσης αλλα ψαχνουμε να βρουμε φυλετικους τυπους που εχουν αντιδραση,νευρικοτητα,μαχητικοτητα και δεν θα κατσουν να φανε το παραμυθακι της νεας ταξης με οπλο τον φιλελευθερισμο και τον σοσιαλοφεμινισμο...

      Διαγραφή
    5. Επισης μην νομιζεις οτι και οι βορειοι νορδικοι απο σκανδιναβια ειναι 100% καθαροι.Εχει τρομερα ποσοστα μογγολοουραλικων απο στεππες.Σουηδια,δανια,φιλανδια,νορβηγια εχουν ουραλομογγολους απο στεππες...!Η Γερμανια εχει επισης και ουννους απογονους του αττιλα απο στεππες που εκγερμανιστικαν τον μεσσαιωνα...

      Διαγραφή
    6. Η μίξη των Σλάβων Βαλτικων με μογγολους που αναφερις που θυμίζει την φράση του Ναπολέοντα που έλεγε
      Ξύσε έναν Ρώσο και θα βγει ένας Ταταρος

      Διαγραφή
    7. Ο βαλτικος τυπος ειναι ξεκαθαρα reduced ευρωπαικος τυπος,το οτι ενα μεγαλο ποσοστο φιννοβαλτικων ουραλιων ρωσσων κτλπ εχουν μογγολικη προσμιξη ειναι αλλο,οπως οι παραπανω εχουν και μογγολοΚΜ μογγολονορδικους και παει λεγοντας.το τονιζω αυτο γιατι καποιοι θεωρουν τον βαλτικο τυπο απο μονο του μογγολικο.

      Διαγραφή
    8. Νορδικούς θα ήταν καλό να είχαμε. Είναι πολύ πιστοί στα ιδεώδη του φιλετισμου.

      Διαγραφή
  4. Η νέα γενιά στην Ελλάδα θα έχει αρκετούς με Κρομανοειδή χαρακτηριστικά.
    Οι νέοι 17,18,19,20 δεν είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό βραχυκέφαλοι όπως οι μεγαλύτεροι αλλά μεσοκέφαλοι.Πιστεύω πως πρέπει γιατί μια Αλπικοδιναρική χώρα με ελάχιστους Μεσογειακούς και Νορδικούς δεν μπορεί να πάει μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλπικοδιναρικη χωρα η Ελλαδα;Πλακα μας κανεις ρε φιλε.Αλπικομεσογειακη χωρα ειμαστε....!Που τους βλεπεις τους διναρικους;Στον υπνο σου;Ολο το χαλι της σημερινης Ελλας εχει να κανει με τον μεσογειακο φυλετικο τυπο.Νοτια Ιταλια επισης το ιδιο.Οπου υπαρχει μεσογεικος,εχουμε μεγαλα σκανδαλα,διαφθορα,αναξιοκρατια και μαφιοζιλικια....!

      Διαγραφή
    2. Οι κοντοί,χοντροί με τις μύτες μελιτζάνα και με τα αυτιά Dumbo είναι Αλπικομεσογειακοί;

      Διαγραφή
    3. Εγω πουθενα δεν βλεπω αυτο που περιγραφεις.Ακομα και εγω που μενω βορεια ελλαδα βλεπω μεσογεικους και αλπικους.Φυσικα και καποιους αρμενοειδεις(anatolid) κυριως Ποντιους και μικρασιατες προσφυγες.Ουτε διναρικους βλεπω ουτε τιποτα.Αθηνα οσες φορες κατεβηκα και γενικοτερα νοτια Ελλαδα μονο μεσογειακους και αλπικους εβλεπα.

      Διαγραφή
    4. Έλα Κρήτη Χανιά μεριά οι μισές γυναίκες είναι Διναρικές, δεν σου κάνω πλάκα, δεν σου λέω καν για αυτές που ειναι σε μίξη με Κρομανοειδή και αποτελούν πολύ συνηθισμένο συνδυασμό, σου μιλάω για καθαρές βραχυκέφαλες Διναρικές.

      Διαγραφή
  5. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση κυριως για οσους μενουν στις πολεις.Πως βλεπετε το θεμα με την φυλετικη μιξη στην καθημερινοτητα σας?Θελω να πω βλεπετε πολλους Ελληνες αντρες με μη Ελληνιδες και πολλες Ελληνιδες με μη Ελληνες αντρες και συνηθως σε τι φυλετικους τυπους ανηκουν οι Ελληνες/Ελληνιδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ελλαδα ειναι αλπικομεσογειακη χωρα μην τα γραφουμε ξανα και ξανα εχει καταντησει αηδια.Μην προσπαθουμε να ριξουμε το σημερινο μας χαλι σε αλλυος φυλετικους τυπους.Ουτε οι διναρικοι φταινε ουτε οι αρμενοειδεις ουτε οι τουρανικοι απο τις στεππες.Μια χαρα μεσογειακους εχει η Ελλαδα.Εδω εγω που μενω Θεσσαλονικη που ειναι τιγκα στους Ποντιους,μικρασιατες,καπαδοκες και θρακιωτες βλεπω σχεδον καθε μερα μονο αλπικους και μεσογεικαους.Διναρικους πολυ λιγους και εινια κυριως σε μιξη με καποιον αλπικο η κατι αλλο.Νοτια Ελλαδα δε που εχω κατεβει ουκ λιγες φορες εβλεπα μεσογεικους,αλπικους και λιγους διναρικους και κρομανοειδεις.Μην βγαζουμε απο το μυαλο μας και λεμε οτι η Ελλαδα δεν εχει μεσογειακους.Η κρητη ειδικα και η πελοποννησος ειναι γεματη απο μεσογειακους.Οπως επισης και η Αθηνα που κατεβηκα τον δεκεμβρη ειδα παρα πολλους μεσογειακους.Για εμενα εχει ως εξης.
      Αλπικοι 50%
      Μεσογειακοι 40%
      Διναρικοι-αρμενοειδεις-κρομανοειδεις-βαλτικοι 10%

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21 Μαρτίου 2018 - 12:13 π.μ.

      που κολλαει αυτο που γραφεις?ειπα εγω οτι δεν εχει Μεσογειακους η Ελλαδα?απλως αναρωτιεμαι τι γινεται στην σημερινη Ελλαδα στις σχεσεις με αλλοφυλους...

      Διαγραφή
    3. Στο σχολειο μου οι περισσοτερες ελληνες ειχαν ξεπαρθενιαστει με ρωσσοποντιους και αλβανους κατσαπλιαδες....!Τι να σου πω τωρα.Βλεπω πολλα ζευγαρια τυπου αλβανος με ελληνιδα η ρωσσοποντιος με ελληνιδα.Το Ελληνας με αλβανη η το Ελληνας με ρωσσοποντια ακομα δεν το εχω δει να πω την αληθεια...!

      Διαγραφή
    4. Αυτο ακριβως εννοουσα απλως αναρωτιομουν τι γινεται στις πολεις οπως Αθηνα,Θεσσαλονικη,Πατρα,Λαρισα κλπ... οχι μονο στα σχολεια αλλα και φοιτητες,ατομα μεγαλυτερης ηλικιας 25-35,επισης σε ποιους φυλετικους τυπους ανηκουν συνηθως οι Ελληνες/Ελληνιδες?

      Διαγραφή
    5. Στη Θεσσαλονικη οι περισσοτερες Ελληνιδες ειναι κυριως αλπικες.Ζευγαρια βλεπω τα παντα απο μεσογειακο ανδρα και αλπικη γυναικα μεχρι αρμενοειδη ανδρα με μεσογειακη γυναικα.Τα παντα παιζουν πλεον....!Παλια οι Ποντιοι πηγαιναν μονο με Ποντιες.Οι Βλαχοι μονο με Βλαχες και οι Σαρακατσανοι μονο με Σαρακατσανες.Οι Ντοπιοι εκαναν παντα γαμους μεταξυ τους κλπ.Πλεον αυτα δεν παιζουν.Εχω δει και ζευγαρια πλεον Βλαχος ανδρας με Ποντια γυναικα....!Παλια αυτο δεν το εβλεπες με τιποτα.Οι βλαχοι αποκαλουσαν τους Ποντιους Τουρκους και οι Ποντιοι τους ελεγαν Ρουμανους....

      Διαγραφή
    6. Εδω τις προαλλες ενα φιλαρακι μου Ποντιος anatolid κυριως τα εφτιαξε με μια διναρικη αρβανιτισα απο Θηβα...!Σκεψου λιγο αυτοι να παντρευτουν αυριο μεθαυριο και να κανουν παιδι.Το παιδακι θα ειναι φυλετικα μιξη ανατολιτικου στοιχειου με αλβανοβαλκανιο κατσαπλια....

      Διαγραφή
    7. Ταγματασφαλίτηϟϟ21 Μαρτίου 2018 στις 1:57 π.μ.

      Αυτό είναι το λιγότερο φιλαράκι.Οι νεοέλληνες όχι μόνο δεν σκαμπάζουν απο ευγονική αλλά τους λείπει ακόμη και η βασικότερη εθνική συνείδηση.Ξέρω πολλούς απο το χωριό μου στην βόρειο Ελλάδα που έχουν παντρευτεί Βουλγάρες διναρικές και Ουκρανές βαλτικές.Στα παπάρια τους όλα.Εγώ για παράδειγμα με Σλάβα η Βουλγάρα δεν θα παντρευόμουν ούτε με σφαίρες.Το χειρότερο όμως είναι η δυσ-γονική που εκτυλίσσεται λόγω των μοντέρνων ηθών,δηλαδή της εκπουτάνευσης και της εκπούστευσης της ελλεεινικής νεολαίας.Παλιά εαν ένας ήταν έξυπνος,εργατικός και μορφωμένος έπαιρνε την καλύτερη γυναίκα.Και τα δυο φύλα απαιτούσαν να παντρευτούν με κάποιον τουλάχιστον αντάξιο ή και ανώτερό τους κοινωνικά και να κάνουν πολλά παιδιά.Τώρα,και οι πιο όμορφες,έξυπνες και καλής πάστας γυναίκες έχουν εκπουτανευθεί και πηδιούνται με τον ένα και με τον άλλο δίχως να κάνουν παιδιά ενώ τελικά δεν παντρεύονται ποτέ ή παντρέυονται με τον πιο αλήτη που θα τους τύχει και κατόπιν φυσικά χωρίζουν.Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα,οι πιο ποιοτικοί άνδρες,να μην μπορούν να βρουν γυναίκα αντάξια τους και τελικά να μένουν επίσης εργένηδες.Αυτή είναι η σημερινή κατάντια του λευκού ανθρώπου.

      Διαγραφή
    8. Εννοείτε οτι οποιος ελλην η ελληνίδα πηγαίνει με ξένο η ξένη θέλει κρέμασμα.Πόσο βόδι μπορεί να είσαι για να πας με μια Ουκρανή πουτανα η με έναν αλβανο βρομιάρη αυταρά?Που καταντήσαμε να Παντρεύονται οι Έλληνες τους λεχριτες του 90 που άνοιξε ο πουτανας γιος σαμαρας με τον υπάνθρωπο αρμενοειδή Δρακουμέλ.

      Διαγραφή
    9. Στο χωριό μου ο άλλος είχε πάει και έκανε παιδιά με Ρουμάνα στριπτζιτζού. Τουλάχιστον οι γονείς τους ήταν και οι δύο Κρομανοειδής, του βόρειου φάσματος η γυναίκα και ο πατέρας ενδιάμεσος καστανόξανθος και έτσι τα παιδιά βγήκαν ομοιόμορφα και υπεράρια.

      Πριν κάτι μήνες ήρθε ένας Αλβανός στο σπίτι συγγενή μου και του είπε ότι ζήτησε σε γάμο την αδερφή του ένας συγχωριανός μας εθνικιστής (και καλά) ο οποίος μάλιστα σε εμένα προσωπικά είχε πει παλαιότερα αναφερόμενος σε έναν θειο του (και αυτός "εθνικιστής" λαοσίτης!), με τι μυαλό πήγε και πήρε αλβανέζα και έκανε παιδί μαζί της. Άκου τώρα. Και ήρθαν πίσω οι εν λόγω Αλβανοί που είχαν φύγει εδώ και 7-8 χρόνια στην χώρα τους για να φάνε τα λεφτά που μάζεψαν και τώρα ακόμα δεν έφτασαν, πάει σπίτι τους στον πατέρα εν ψυχρώ να ζητήσει σε γάμο την κόρη του, την οποία έχει να δει καμιά δεκαετία από όταν ήταν παιδάκι δηλαδή. Μιλάμε για τέτοια αρρώστια. Αυτός τώρα είναι στο φβ όλη την ώρα που είσαι Παπαδόπουλε και μολών λαβέ και φωτογραφίες από όταν ήταν στα λοκ, τουλάχιστον έχει κόψει την χρυσή αυγή διότι αν ήταν ακόμα εκεί θα μιλούσαμε για επιθεώρηση του Σεφερλή στο δελφινάριο.

      Διαγραφή
    10. Εγώ όταν είναι να το παω σοβαρά με κάποια κοπέλα το πρωτο πράγμα που της ρωτάω είναι αν εχει παει ποτέ με αλβανο η ρωσσοποντιο η τίποτα καυκασιο γεωργιανό,Αρμένιο η τίποτα ρωσσοουκρανό Σλάβο.Έτσι και μου πει οτι ναι ειχα κάποιον πιο παλιά πιυ ήταν ξένος έχει φάει χ κατευθείαν.Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να ασχοληθώ σοβαρά με ενα τέτοιο παρταλι που δεν σεβάστηκε η ίδια τον εαυτό της.Για εμενα οποία εχει παει με ξένο έστω και φιλάκι να εχει δώσει είναι βρωμοπουταναρα και ξεφτιλισμενη.Δεν θελω καν να τις κοιτάω....

      Διαγραφή
    11. Το ίδιο ισχύει και για τους ελληναράδες άνδρες.Αν και να πω την αλήθεια δεν βλέπω Έλληνες με ξένες.Εδώ στην βόρεια Ελλάδα οι περισσότεροι απο εμάς σε κανα κωλομοαρο για κανα ξεχαρμανιασμα η τίποτα οικο ανοχής καμμία Ουκρανή να βγάλουμε τις γκαβλες μας.

      Διαγραφή
    12. ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΝΟ-ΜΟΥΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΛΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΖΕΡΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 12-13 ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΠΕΤΕΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΜΠΑΦΟ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΒΑΖΟΥΝ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΑΝΑΝ ΑΡΑΠΑΚΛΑ ΨΩΛΑΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ Ε ΜΑ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ

      Διαγραφή
    13. Χα-χα,ο Αλβανός γαμπρός θα μοιάζει με δώρο εκ ουρανού αν σκεφτεί κανείς τους συνδυασμούς ζευγαριών που θα συναντήσει κάποιος αν περπατήσει στην κωλοτρυπίδα της χώρας που λέγεται κέντρο της Αθήνας.Όλο το φολκλόρ του πλανήτη σε μερικά τετραγωνικά χιλιόμετρα.

      Διαγραφή
  6. Μεσογειακή ομορφιά, μεσογειακή ομορφία κλπ κλπ κλπ. Τρίχες κατσαρές. Αν είμασταν απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και δεν είχε αλλάξει η φύτρα μας, τότε θα είχαμε το ίδιο ιδεώδες ομορφιάς με τους αρχαίους Έλληνες. Και αυτό το ιδεώδες, δεν θέλει να έχεις διαβάσει εκατό χιλιάδες βιβλία ανθρωπολογίας ούτε να είσαι νορδιστής, είναι απλό και το μάθαμε στο σχολία:οι αρχαίοι Έλληνες είχαν πρότυπο ιδεώδους τον ξανθό Αχιλλέα και την ξανθιά ωραία Ελένη, Και από τους 12 θεούς του Ολύμπου οι περισσότεροι ήσαν ξανθοί και γαλανομάτηδες. Δεν ξέρω αν ήταν έτσι η πλειοψηφία των Ελληνων, πάντως σίγουρα αυτό ήταν το ιδεώδες τους. Αλλά επειδή οι ίδιοι έχετε έχετε χοντρό πρόβλημα να το παραδεχτείτε κάνετε πως δεν βλέπετε. Ακόμη και τα ελληνικά αγάλματα έχουν χρώμα, και στο χρώμα που έχει αποκατασταθεί πλέον αυτά στη μεγάλη πλειοψηφία είναι ξανθοί, κοκκινομάληδες, με πράσινα μάτια κλπ.
    Όλα τα υπόλοιπα είναι λαϊκιστές μπούρδες που νομίζετε θα κάνετε φυλετισμό με ψέματα. Όπως οι πασοτσήδες λένε μπούρδες για τους νεοέλληνες ότι είναι εργατικοί, οι οι αριστεροί ότι ο λαό είναι τιμημένος, ενώ ξέρουμε πως οι συμπατριώτες μας λιώνουν για το τεμπελίκι, τον ραγιαδισμό και τον καφενέ, έτσι και εσείς πετάτε φυλετικά φούμαρα για να ικανοποιήσετε τα αυτάκια των πολλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού θες να το πάμε στην ομορφιά μάθε πρώτον οτι οι άνδρες πρέπει να είναι αρρενωποί και οχι απαραίτητα όμορφοι.Και ο ατλαντομεσογειακός Μάρτακης πανέμορφος είναι αλλα δεν έχει ίχνος αρρενωπότητας πάνω του.Το ίδιο ακριβώς και για τον νορδικο κρομανοειδη Brad Pitt.Ο άνδρας πρέπει να έχει αρρενωπά χαρακτηριστικά και να βγάζει μια αγριάδα.Τα χρώματα δεν παίζουν ρόλο.Και ο μεσογειακός και ο νορδικός έχουν φλώρικα μουτράκια...αυτη είναι η αλήθεια.Ο μόνος φυλετικος τύπος που βγάζει κάτι το ανδρικό και το μάτσο είναι ο Διναρικός.Είναι ψηλός,έχει αρρενωπά μούτρα,ενα άγριο παρορμητικό υφάκι και μια αύρα που φωνάζει μαχητικότητα και δύναμη.Δεν είμαι διναρικός(για να μην πέσετε και με φάτε) αλλά αυτή είναι η αλήθεια.Οι ίδιες οι γυναικες άλλωστε τα λένε οτι στους ανδρες κοιτάνε αρρενωπότητα και οχι ομορφιά.

      Διαγραφή
    2. Στο θεμα μας τωρα.Σε σύγκριση μεταξύ μεσογειακών και νορδικων με βάση την ομορφιά οι μεσογειακοί ειναι κλάσεις ανώτεροι.Μέχρι και οι ίδιοι οι νορδικοί λένε οτι αηδιάζουν με το κάτασπρο δέρμα τους.Αλλωστε τα καλοκαίρια έρχονται να μαυρίσουν και νς καταφέρουν το μεσογειακό σταρένιο.Επίσης ο ξανθός μπούλης με τα γαλανά ματάκια είναι σαν έφηβος γυμνασίου που την βγάζει με τσόντες στο ιντερνετ.Ο μεσογειακός μελαχρινός είναι πολυ πιο ωραίος...!!!Οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν νορδικους ουτε τους θαύμαζαν.Απλα λόγο του οτι ήταν σπάνιο το ξανθό και γενικότερα το ανοιχτο μάτι και μαλλί το θεωρούσαν ως κάτι το ζηλευτό.

      Διαγραφή
    3. ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΞΑΝΘΟΙ ΚΡΟΜΑΝΟΕΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΣΑΝ ΣΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ... ΚΜ=ΠΡΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΙ

      Διαγραφή
    4. Καμμία σχέση τα όσα γράφεις.Μην μπερδεύεις το ξανθός με το καστανός η καστανός σκούρος.Ο ελλαδικός χώρος ποτε του δεν είχε ξανθούς η κόκκινοπους με Φακίδούλες τύπου Σκωτία,Ιρλανδία.Ο ελλαδικός χώρος ήταν πάντα σταρένιος στο δέρμα,κάστανο προς κάστανο σκούρο,σπάνια κάστανο ανοιχτό μαλλί και μάτια σχετικά κάστανα προς πάλι κάστανα σκούρα.Όλα αυτά έχουν να κανουν κυρίως με μεσογειακούς και κάποιους βραχυκεφαλους αλπικούς.Οι ξανθοί που μπήκαν στον ελλαδικό χώρο είναι ειτε north pontid ινδοευρωπαϊοι απο τις στέπες της Ουκρανίας ειτε αργότερα νορδικοί,κρομανοειδείς,βαλτικοι απο τον μεσαίωνα του Βυζαντίου και την Φραγκοκρατία.Επίσης αρκετοί Καππαδόκες και μικρασιατες ειναι νορδικοί και κρομανοειδεις λόγο των Κελτών στην Γαλατία της κεντρικής Ανατόλιας,που εκχριστιανιστικαν και εξελληνιστικαν επι Ελληνιστικών χρόνων και ιουστιανου με Βυζάντιο.

      Διαγραφή
    5. Προς : Ανώνυμος21 Μαρτίου 2018 - 12:55 μ.μ.


      Ρε τρύπιε δεν μας νοιάζει μόνο για τους αρχαίους. Εμένα μου φτάνει που ξέρω πως οι πατέρες μου έσφαζαν Τούρκους το 21, μου φτάνει που ξέρω πως είμαι πρόγονος αυτών που παρέλασαν μέχρι την τα βάθη της Τουρκίας. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με μερικές αδερφές εδώ μέσα, που το μόνο που τους συγκινεί για την Ελλάδα είναι οι Λακεδαιμόνιοι και ο Περικλής.

      Διαγραφή
    6. Και μένα το ίδιο η δικιά μου μου οικογένεια. Γι΄ αυτό λοιπόν ξέρω πολύ καλά πως την ίδια ώρα που κάποιοι ξεσηκώνοντας το 21 ή φτάναν μέχρι την Άγκυρα (εκατομμύρια άλλοι και όχι μερικές εκατοντάδες αναρχικοί ή κομμουνιστές) προσκυνάγαν τους Τούρκους ή είχαν απλωμένα τα πόδια τους στον καφενέ. Και ενώ σαν έθνος το 1922 είμασταν τουλάχιστον 5 εκατομμύρια το 1922, στη στρατιά της Σμύρνης δεν ξεπερνούσαν τις 15Ο.ΟΟΟ. Αν εξαιρέσουμε τους Πόντιους αντάρτες, και εύγε τους, οι υπόλοιποι τι κάνανε; Και σε αυτό το πνεύμα ραγιαδισμού, ασιατικής νωθρότητας, "έχει αδελφέ", δος ημίν σήμερον κλπ δεν υπάρχουν φυλετικοί παράγοντες;

      Διαγραφή
    7. 8 εκατομμύρια ήμασταν αλλά πρέπει να υπολογίσεις γέρους , γυναικόπαιδα κτλ. Μου θυμίζεις κάτι ηλίθιους στο διαδίκτυο που όταν μιλάνε για πόλεμο είναι λες και συγκρίνουν πέη. Βλέπουνε 80 εκατομμύρια την Τουρκία και 10 την Ελλάδα και απλά λένε " 8 προς 1 είναι εάν πάμε σε πόλεμο". Πάντα έτσι ήτανε ρε φίλε, πάντα κάποιοι προσκύναγαν. Και οι Σπαρτιάτες προσκύνησαν τους Αθηναίους εάν το πάμε έτσι. Και οι Αθηναίοι αργότερα τους Ρωμαίους. Απλώς τα φαντάζεσαι πιο ρομαντικά τότε τα πράγματα δεδομένου το ότι είναι αρχαιότητα...λογικό. Θα σου φύγει όταν διαβάσεις καμία πιο ωμή αφήγηση για το αιματοκύλισμα του 21. Όσο για το δος ημίν σήμερον...θα πρέπει να αστειεύεσαι εάν πας να κατηγορήσεις τον Χριστιανισμό. Ο λόγος που η χώρα πάει σκατά σήμερα είναι η έλλειψη πίστης Στον Χριστό και όχι το αντίθετο. Όχι πίστεψε με δεν υπάρχουν φυλετικοί παράγοντες. Η Ελλάδα πάνω κάτω πάντα τα ίδια ποσοστά είχε. Απλώς σήμερα έχουμε έναν κατά πολύ λίγο μεγαλύτερο αριθμό αλπικών. Εξαιρετικό παράδειγμα είναι η Αγγλία και η Γερμανία. Καθαροί Ευρωπαϊκοί φυλετικοί τύποι αλλά η αθεϊα , τα βιντεοπαιχνίδια , πορνογραφία, υλισμός κτλ τους έχει κατατροπώσει σαν έθνος. Τέλος πριν ξαναμιλήσεις για τον Χριστιανισμό εάν θέλεις ρίξε μια ματιά στο σχόλιο μου στο παρακάτω λινκ.

      https://fyletika.blogspot.gr/2018/02/blog-post_16.html

      Διαγραφή
    8. Δηλαδή ο λαός του Παρθενώνα και τη φιλοσοφίας είναι ο ίδιος και ο απαράλλακτος με τον λαό της τσιμενταρίας των Αθηνών και του σκουπιδαριού;
      Ή μήπως πριν από εκατό χρόνια ήμασταν το κέντρο του πολιτισμού; Ακόμη και τα νεοκλασικά που έχουμε Γερμανοί και Δανοί τα έχτισαν. Οι νεοέλληνες θέλουμε να παρουσιαζόμαστε ως ο απευθείας απόγονος του πιο καλλιτεχνικού λαού της Ιστορίας ενώ οι ίδιοι είμαστε ο αντικαλλιτεχνικός και ακαλαίσθητος λαός στην Ευρώπη. Οι νεοελληνικές πόλεις αποτελούν τον πιο αδιάψευστο μάρτυρα της συνέχειας ή μη με τους αρχαίους Έλληνες.

      Διαγραφή
  7. Οι γερμανικοί λαοί έχουν τους θεούς τους ξανθούς γιατί οι ίδιοι είναι ξανθοί.
    Οι θράκες είχαν τους θεούς τους ξανθούς γιατί οι ίδιοι ήταν ξανθοί.
    Οι σημίτες είχαν τους θεούς τους μαυριδερούς με κυρτή μύτη γιατί οι ίδιοι είναι μαυριδεροί με κυρτή μύτη.
    Οι Αιθίοπες έχουν τους θεούς τους μαύρους με πλακουτσωτή μύτη γιατί οι ίδιοι είναι μαύροι με πλακουτσωτή μύτη.
    Οι απωανατολίτες έχουν τον Βούδα με σκιστά μάτια γιατί οι ίδιοι έχουν σκιστά μάτια.
    Θέλετε να μας πείσετε πως οι αρχαίοι Έλληνες ήσαν τίποτα κομπλεξικοί και ούφο και φαντάζοντας τον Απόλλωνα, την Άρτεμη, τον Άρη, την Αφροδίτη, την Αθήνα ξανθούς και γαλανομάτηδες ενώ οι ίδιοι ήταν μελαχρινοί; Ρε πάτε καλά ή είστε τελείως τούβλα;
    Κάθε λαός αποδίδει τους θεούς και τους ήρωές του όπως είναι ο ίδιος, και όχι όπως ζηλεύει να είναι ή είναι σπάνιο. Τότε θα είχαμε ξανθούς σημίτες θεούς, μελαχρινούς Γερμανούς και δεν συμμαζεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον Ελλαδικό χώρο υπάρχουνε ξανθοί οπότε δεν μου κάνει εντύπωση. Επιπλέον έχε στον νου σου ότι τα σημερινά μοντέλα δεν αντιπροσωπεύουν επίσης τον καθημερινό Έλληνα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως και οι αρχαίοι που απεικονίζονται στα γλυπτά είναι εκ των ομορφότερων και όχι καθημερινά παραδείγματα. Τελευταίο και πολύ σημαντικό που αποδεικνύει την Μεσογειακή αρχαία Ελλάδα είναι οι συνήθειες. Δηλαδη;

      Δηλαδή, σε καμία άλλη μυθολογία δεν υπάρχει τόσο ποτό, γαμήσι και ομοφυλοφιλία, που δείχνει την ηλιθιότητα και περιέργεια του Μεσογειακού φυλετικού τύπου. Τέλος, πιστεύω πως η Ελλάδα είναι πολλά παραπάνω για να χαλιόμαστε περί εάν είμαστε όμοιοι με τους αρχαίους ή όχι. Εγώ προσωπικά θα ένιωθα διπλά ευλογημένος εάν ήξερα πως ένας πρόγονος μου πολέμησε το 1821. Τέλος να θυμάσαι πως όσους άριστους προγόνους και αν έχεις, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα έαν δεν πετύχεις εσύ ο ίδιος κάτι για τον εαυτό σου και γενικά για το ότι μπορείς να προσφέρεις στον κόσμο. Όπως είπε και ο Σοπενχάουερ, οι πιο ηλίθιοι είναι αυτοί που συνήθως υπερηφανεύονται για το ότι κατάγονται από τον τάδε Ευγενή.

      Διαγραφή
  8. Θες να το ξαναπάρουμε από την αρχή; Και οι Γερμανοί έχουν μελαχρινούς, και οι Σημίτες ίσως και ανοιχτόχρωμους όμως απέδωσαν στους θεούς τους όχι τα χαρακτηριστικά που σπανίζουν αλλά αυτά που αποτελούν τον πυρήνα τους.
    Λοιπόν για να αποδίδουν οι Έλληνες στους θεούς τους και στους ήρωές τους χαρακτηριστικά ξανθών ή γαλανομάτηδων σημαίνει πως έτσι βλέπαν τους εαυτούς τους και έτσι ήταν.
    Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία λοιπόν, αφού δεν μας γουστάρεις σαν φυλή, πήγαινε στην Σκανδιναβία και παράτα μας.

      Γαμώ την τουρίστρια την Σκανδιναβεζα μέσα! Ξανθά μαλλιά και μαλακίες, ξανθοπουταναρία του κώλου, μην τα γαμήσουμε όλα. Έρχονται κάθε καλοκαίρι για να φάνε μεσογειακό πούτσο και εσύ μας λες για Νορδιστικές μαλακίες.

      Διαγραφή
    2. ΜΛΚΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ Η ΝΟΡΔΙΚΕΣ ΣΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΗ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΕΙΑΔΑ...ΟΡΜΑΤΕ ΡΕΕΙΙ

      Διαγραφή
    3. Ποια γενειάδα και ποιόν Ανατολίτη βρε Βουλγαροογγολι για τον πούτσο καβάλα; Πες στις Βουλγάρες σου και τις Ουκρανέζες σου να έρθουν να μας γλύψουν τον πούτσο για να πεταχτούν και άλλοι μούλοι σαν και εσένα.

      Διαγραφή
    4. "ΜΛΚΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ Η ΝΟΡΔΙΚΕΣ ΣΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΗ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΕΙΑΔΑ...ΟΡΜΑΤΕ ΡΕΕΙΙ"


      http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/25/590x/Georgie-Hill-590275.jpg

      http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/07/04/08/35ECE93D00000578-0-image-m-93_1467618694091.jpg

      https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1eN_3JVXXXXXvaXXXq6xXFXXXc/Big-size-2016-PREGNANT-women-s-one-piece-padding-font-b-swimwear-b-font-Russia-size.jpg

      http://l7.alamy.com/zooms/601ea1cb6ab04e7cba9868f4235625c4/flag-of-norway-painted-on-a-face-of-a-young-man-drax88.jpg

      https://d1yn1kh78jj1rr.cloudfront.net/image/thumbnail/BNbwnsZpiteppm4l/graphicstock-muscular-man-with-norway-flag-behind_S8Q94v4CdW_thumb.jpg

      https://st2.depositphotos.com/3591429/7813/i/450/depositphotos_78137940-stock-photo-businessman-superhero-sweden-flag-concept.jpg

      https://thumb1.shutterstock.com/display_pic_with_logo/1283596/448527208/stock-photo-fan-holding-the-flag-of-finland-in-the-stadium-448527208.jpg

      https://media.gettyimages.com/photos/man-with-finnish-flag-picture-id168252822

      Διαγραφή
  9. Γαμώ τα επιχειρήματα, μας έπεισες μεγάλε greek lover σούπερ καμάκι. Και επειδή έχουμε τόσους πολλούς γκρηκ λάβερς γι' αυτό οι μισοί νεοέλληνες πληρώνουν σαν σκλάβοι διατροφές στις γυναίκες τους που τους έχουν κάνει ταράνδους και άλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα αρχίδια μου για επιχειρήματα και στα αρχίδια μου για επιχειρήσεις. Οι Νορδικές πουτάνες σου έρχονται στη Μεσόγειο για να φάνε Μεσογειακά καυλιά κάθε καλοκαίρι, Ελληνικά νησιά, Ιταλία, Ισπανία, ρώτα αυτές να σου πούνε τι εστί Μεσογειακή πούτσα και τις πουτάνες σου Ρωσίδες και Ουκρανέζες.

      Οι ξανθιές φτιάχτηκαν για να τρώνε Μεσογειακό πούτσο και να γουστάρουν.

      Ο Μεσογειακός είναι ο γαμιάς της βορείου Ευρώπης.

      https://www.youtube.com/watch?v=XgoKfHg1JsU

      https://www.youtube.com/watch?v=x5ODBKn0Wy0

      https://www.youtube.com/watch?v=9WOjiJsYoGU

      Διαγραφή
    2. Εδω θα διαφωνησω!Ο γαμιας πλεον της πουτανονορδικιας ειναι μουσουλμανος ιρανικος-αρμενοειδης η αραβικος με east med.Ολα τα τσουλια σε σουηδια,δανια,νορβηγια και στα γερμανικα κρατη(Γερμανια,Αυστρια,Ολλανδια,( τον τρωνε απο Τουρκους,ιρανους,ιρακινους,συριους,αφγανους κλπ....!Οι μεσογειακοι καρφωνουν μονο σε ιμπιζα,νησια ελλαδας και νοτια ιταλια....

      Διαγραφή
    3. Ταγματασφαλίτηϟϟ22 Μαρτίου 2018 στις 3:32 π.μ.

      Ναι βλάκα ανώνυμε 7:31 μ.μ.,όμως οι "νορδικές πουτάνες" όπως τις αποκαλείς,είναι πολύ καλύτερες στον χαρακτήρα και πιο αληθινές απο την μέση ελεεινίδα μυξοπαρθένα που παριστάνει την καθαρή,άσπιλη,αμόλυντη και δύσκολη ενώ απο πίσω τον παίρνει ταυτοχρόνως απο δέκα αληταράδες άνεργους Ελληναράδες φραπεδιάρηδες.Επίσης,είτε το θές είτε όχι,η μέση ,νορδική ειδικά,βόρεια γκόμενα,είναι πολύ πιο όμορφη και γλυκιά απο την μέση Ελλεινίδα που ενώ είναι κάτω του μετρίου παριστάνει την ντίβα και το διεθνές μοντέλο.

      Πάρε την μεσογειακή Ελλεεινίδα σου μπαγλαμά:
      https://www.youtube.com/watch?v=mbOrwaa_CR0

      Διαγραφή
    4. Βλαμμένε "Ταγματασφαλίτη", αυτή που περιγράφεις είναι η γυναίκα σου; Για αυτές κάνεις μόνο για αυτό έχεις και τις ανάλογες εμπειρίες. Δεν λέω ότι όλες οι Ελληνίδες αξίζουν, αλλά απλώς δεν έχεις γνωρίσει καλύτερες.

      Όσο για τις Νόρδες, ορίστε.

      http://www.stoxos.gr/2016/05/blog-post_456.html
      http://diversitymachtfrei.blogspot.gr/2017/06/swedish-feminists-systematically-having.html
      https://www.infowars.com/report-swedish-women-prove-their-tolerance-by-having-sex-with-refugees/

      https://cdn3.img.sputniknews.com/images/105738/10/1057381014.png

      Τουλάχιστον οι ελεεϊνίδες που λες δεν έχουν γίνει σπερματορουφήχτρες των γύφτων μεταναστών όπως οι σκανδιναβεζοπαρτούζες Αρίες ξεκωλιασμένες και μουτροχυμένες από όλο το Πακιστάν και Αφγανιστάν. Σύντομα δεν θα υπάρχει καν λευκή βόρεια Ευρώπη αλλά Σκανδιναβιστάν. Εσύ ζεις ακόμα στην εποχή του Hitler.

      Διαγραφή
    5. Ταγματασφαλίτηϟϟ22 Μαρτίου 2018 στις 7:11 π.μ.

      Πολύ ωραία λογική!Κατά τον ίδιο τρόπο,σίγουρα θα θεωρείς καλύτερη και την μέση Τουρκάλα η οποία μπορεί,βέβαια,να έχει μουστάκι που θα το ζήλευε και ο Κολοκοτρώνης,αλλά παντρεύεται νέα και πηδιέται μόνο με Τούρκους.Σε πληροφορώ έξυπνε ανώνυμε 5:59 π.μ. οτι η μέση Ελλεεινίδα στο λύκειο που πήγα και όχι μόνο,παρά το οτι ήταν πάντα κάτω του μετρίου (πράγμα που αντιστάθμιζε με εκατό κιλά μακιγιάζ-σοβά και αρώματος),το έπαιζε ντίβα,δύσκολη και μυξοπαρθένα,ενώ τελικά τα έφτιαχνε πάντα με τον πιο γυφτοειδή και με τον πιο χαμηλού επιπέδου αληταρά της τάξης.Και η μέση Σκανδιναβή και η μέση Ελεεινίδα έχουν υποστεί την μοντέρνα εκπουτάνευση και έχουν δασκαλευτεί στην γυφτολαγνεία,αλλά οι Νορδικές τουλάχιστον αξίζουν αισθητικά και δεν το παίζουν δήθεν δύσκολες,σεμνές και εύθικτες.Επίσης η μέση Σκανδιναβή δεν έχει μανία με τα σκυλάδικα,με τις γυφτομπουζουκιές,τα τουρκοτσιφτετέλια και τους δημοφιλείς αΗδούς της μοντέρνας γυφτελληνικής υποκουλτούρας (πράγματα που ο κάθε Άριος Ελληνας που σέβεται τον εαυτό του ΟΦΕΙΛΕΙ να ΜΙΣΕΙ όπως ο Διάβολος το λιβάνι) ,αλλά απολαμβάνει τα πρόχειρα ταξίδια,τις εκδρομές στην εξοχή με ποδήλατο,τις βόλτες στα μουσεία,το τζόκινγκ και τις συναυλίες.Αλλά τι συζητάμε τώρα όταν μόνο και μόνο το γεγονός οτι η μέση δυτικοευρωπαία ,όσο όμορφη και αν έιναι,δεν παίρνει ύφος δεκαπέντε καρδιναλίων όταν την πλησιάζεις για τον οποιοδήποτε λόγο όπως κάνει η μέση Ελεεινίδα νεξτ τοπ βόδι,αρκεί για να αποδείξει παραπάνω ισχυρισμό μου!

      Διαγραφή
    6. Μπορείς να είσαι όσο βορειολάγνος, δυτικολάγνος και ξενολάγνος θέλεις, όπως επίσης να βρίζεις τις Ελληνίδες και να θεοποιείς τις Νόρδες όσο θέλεις, αυτό δεν αλλάζει όμως την βιολογική σύσταση της Ελληνίδος ούτε και τις άχρηστης βόρειας Ευρωπαίας.

      Αυτά έκαναν οι προ-προ-...γιαγιάδες των ελλεεινίδων, ασχέτως αν η μέση Ελληνίδα δεν τα γνωρίζει, γιατί έτσι την έχουν καταντήσει.

      http://tvxs.gr/news/paideia/oi-ellinides-mathimatikoi-tis-arxaiotitas
      https://theancientwebgreece.wordpress.com/2017/02/25/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CF%8C%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7/

      Των ανήθικων γύναιων της Δυτικής Ευρώπης δεν έκαναν απολύτως τίποτα, άντε το πολύ πολύ να έγδερναν κανένα αρκουδοτόμαρο.

      Εδώ είμαστε να αλλάξουμε την παρακμή της σύγχρονης Ελλάδος.

      Διαγραφή
    7. Ηλίθιε Ταγματασφαλίτη, εσύ είσαι που δηλώνεις Εθνικοσοσιαλιστής; Εσύ που την ίδια ώρα χρησιμοποιείς την λέξη " Έλληναράς" σε υποτιμητικό τόνο; Ηλίθια παιδαρέλια που πιάνετε στο στόμα σας την Ελλάδα την ώρα που έχετε γαμημένα ονόματα από 2ο Π.Π. και χίλια δύο. Και εγώ θεωρώ τον Α.Χίτλερ άξιο σαν άνθρωπο και ότι ήθελε να κάνει καλό ρε βλάκες αλλά δεν βάζω ηλίθια ονόματα στη γερμανική σαν 15χρονο που έχει γελοία είδωλα του τρίτου Ράιχ. Και όσο για τις Ελληνίδες φίλε, μπορεί μεν να μειονεκτούνε όσον αφορά το γούστο στην μουσική αλλά οι Βόρειες με τις οποίες τις συγκρίνεις ( Γερμανία, Σκανδιναβία,Γαλλία,Ηνωμένο Βασίλειο ακόμα και Αυστραλία - Η.Π.Α. φυλετικά ) έχουνε πολύ μεγαλύτερο φάσμα να παρουσιάσουνε σε σχέση με τις Ελληνίδες ΛΟΓΩ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. Ακόμα πρέπει να θυμάσαι ότι η Ελλάδα βρίσκεται γεωγραφικά σε κομβικό σημείο γιατί μας περιτριγυρίζουν απολίτιστοι. Τέλος, εννοείται πως οι γυναίκες της Τουρκίας είναι ανώτερες σε θέματα συμπεριφοράς και δεσμού σε σχέση με τις Ελληνίδες - Βορειοευρωπαίες ΑΛΛΑ η διαφορά είναι πως οι Τουρκάλες δεν έχουνε διεθνική / διαφυλετική / και γενικώς προπαγάνδα κατά των ηθικών αξιών όπως γίνεται στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, σε σχέση με τις γυναίκες της Τουρκίας που ποτέ δεν βιώσανε κάτι παρόμοιο. Επομένως ακόμα και εδώ οι Ελληνίδες καλά κρατάνε, γιατί όχι μόνο δεν πηγαίνουν με Αφρικανούς αλλά ούτε θέλουνε σχέσεις με αλβανούς, τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος των Ελληνίδων. Αλλά όπως είπε και ο Joseph Goebbels : The untermensch exist in all peoples as a leaving agent.

      Τέλος, βάλε Ελληνικό ψευδώνυμο αλλιώς μην ξανά αποκαλέσεις τον εαυτό σου Εθνικοσοσιαλιστή, γιατί ακόμα και οι ίδιοι οι βετεράνοι της Wermacht θα σπάγανε πλάκα μαζί σου. ( λόγω του ότι προτιμάς μία ξένη διάλεκτο από την μητρική σου )

      Διαγραφή
  10. Μαθατε για φυλετικους τυπους κι αμεσως στoιβαχτηκατε σε στρατοπεδα,αυτοι ειστε φυλετιστες του πεους.Ευγονικη θα γινει λαμβανοντας υποψη δεκαδες παραγοντες για το ΑΤΟΜΟ και οχι τσουβαλιασμα ατομων επειδη μοιραζονται εναν κεφαλικο δεικτη γιατι ειναι απλο θα δεις χαζους μεσογειακους,μαχητικους αλπικους και παει λεγοντας ενα σωρο συνδιασμοι,αυτο που ψαχνουμε ειναι τους λιγους Ελληνες που πλησιαζουν το προτυπο του υπερανθρωπου και οχι να δωσουμε το δικαιωμα αναπαραγωγης στον οποιονδηποτε απλα και μονο γιατι ετσι κριναμε απ'το κρανιο του χωρις να εχει περασει καποια τεστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ βλέπω πως η νέα γενιά των ελληνίδων, ιδίως στα σχολεία, πηγαίνει με νέγρους και πακιστανούς. Σε δέκα χρόνια ο πληθυσμός θα είναι ένα αφροασιατικό μείγμα. Και δεν εννοώ πως θα είναι ξεχωριστά γκέτο με λευκούς, ασιάτες, αφρικανούς αλλά ένας πληθυσμός μιγάδων.
    Οι υπόλοιποι μείνετε στου δεκαετία του 1980 με ελληνικές ταινίες Σταμάτη Γαρδέλη και γκρηκ λάβερς ή μελετάτε ανθρωπολογικούς χάρτες του 1920 και 1950 που ουδεμία σχέση δεν έχουν ούτε με τη σύγχρονη φυλετική πραγματικότητα της Ελλάδος και σίγουρα με αυτή που ήδη γεννιέται.
    Έχουμε βάλει το κεφάλι μέσα στην άμμο και κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας. Και το χειρότερο είναι ο ελληνικός πληθυσμός έχει επιδείξει ελάχιστα φυλετικά αντανακλαστικά. Στη Γαλλία του πιπιλίζουνε το μυαλό με τον αντιρατσισμό πενήντα χρόνια, κι όμως οι μεικτοί γάμοι είναι αναλογικά πολύ λιγότεροι απ' ότι στην Ελλάδα. Εδώ στην Ελλάδα δέκα χρόνια έφτασαν για να σαρωθεί το σύμπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΚΟΜΑ??? ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΝΑΡΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ??

      Διαγραφή
    2. Σύγχρονος Διναρικός Επαναστάτης ειναι ο Πάτερ Κλεομένης...https://www.youtube.com/watch?v=Xm0zdLWylp4

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21 Μαρτίου 2018 - 8:18 μ.μ.
      Δεν βλέπω τον λόγο για το οποίον θα πρέπει να θρηνούμε για την προοπτική του νεο-ελληνικού έθνους!Οι κάτοικοι σε αυτή την γεωγραφία του πλανήτη έκαναν ότι ήταν δυνατό προκειμένου να μετατραπεί σε μια περιοχή με κανέναν χαρακτήρα και για αυτόν τον λόγο πολιτισμό.Το μόνο για το οποίο λυπάμαι είναι για το ίδιο το μέρος γιατί είναι πραγματικά πανέμορφο ενώ πάνω σε αυτό γεννήθηκε ο πρώτος πολιτισμός που επινόησε την ιδέα της ομορφιάς τόσο την εξωτερική όσο και την εσωτερική.Γέννησε το ιδεώδες του ήρωα και του πατριωτισμού.Βάλε τώρα απέναντι σε όλα αυτά τον νεορωμιό και θα δεις την διαφορά.Ο Θάνατος τελικά δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να πάθεις όσο είναι η ατίμωση και η ζωή χωρίς κάλλος.Αυτά!

      Διαγραφή
  12. Στον Ελλαδικό χώρο πρέπει να κυριαρχεί ο Μεσογειακός φυλετικός τύπος.Μόνο έτσι θα αναγεννηθεί ο πολιτισμός μας και είμαστε άξιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και όχι Ελληναράδες...Ο σημερινός Έλληνας,παρόλο που ανήκει σε αυτό το κράμα που θεωρούμε Έλληνες,μονο Έλληνας δεν είναι...Ακούμε από αυτούς να λένε ότι προέρχονται απο Αλβανούς,Τούρκους,Σλάβους κλπ..Αποδέχονται ανόητες πηγές που ενισχύουν βάρβαρους λαούς,οι οποίοι μας χλευάζουν και μας κλέβουν την κληρονομιά μας...Αυτοί είναι οι Έλληνες σήμερα...Ακόμα και εθνικό καθεστώς,δεν θα έκανε τίποτα.Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι η αύξηση των Μεσογειακών.Τώρα,αυτο μπορούμε να το πετύχουμε με την δημιουργία οικισμών, στους οποίους θα μεταφερθούν μεσογειακοί για την αναγέννηση της Ελληνικής φυλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.