Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Η οικονομική ανάπτυξη και ο φυλετικός παράγοντας

Η οικονομική ανάπτυξη ενός κράτους εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες. Ένας από τους σημαντικότερους είναι οι ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει. Yπάρχουν και άλλοι παράγοντες που βοηθούν στην οικονoμική άνθηση, όπως ο ορυκτός πλούτος, η καλή διακυβέρνηση, η γεωγραφική θέση, κτλ, ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία, εάν δεν υπάρχουν άνθρωποι που θα οργανώσουν την δημιουργία αγαθών και υπηρεσιών, θα υπερνικήσουν τα εμπόδια και θα αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα.

Για να προοδεύσει οικονομικά ένα κράτος πρέπει να διαθέτει ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων με εγγενή τάση για οργάνωση, πειθαρχία, εργατικότητα και με πνευματικές ικανότητες. Όσα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία υπάρχουν, τόσο πιο εύκολο είναι να αναπτυχθεί οικονομικά ένα κράτος. Στον χάρτη του άρθρου δίνεται το κατά κεφαλήν ΑΕΠ στις χώρες της νοτίου Αμερικής. Οι φυλετικά γνωρίζοντες διαπιστώνουν ότι τα κράτη...
με τα μεγαλύτερα ποσοστά λευκών, δηλαδή η Αργεντινή, η Χιλή και η Ουρουγουάη, είναι τα πιο πλούσια. Ακολουθεί η Βραζιλία με σημαντικά ποσοστά λευκών μόνο σε συγκεκριμένες επαρχίες, οι οποίες είναι οι πιο ευημερούσες. Οι υπόλοιπες χώρες, που έχουν μεγάλη πλειοψηφία ιθαγενών, είναι και οι φτωχότερες. Μάλιστα, φαίνεται ότι δεν είναι απλά το ποσοστό των λευκών που συνδέεται άμεσα με την οικονομική ανάπτυξη, αλλά ειδικότερα το ποσοστό λευκών με καταγωγή από την βόρεια και κεντρική Ευρώπη και όχι από την Ισπανία που ήταν η κύρια πηγή αποίκων.

Εξετάζοντας τα γνωρίσματα των φυλετικών τύπων, διαπιστώνουμε ότι Νορδικοί και Ατλαντοειδείς έχουν ηγετικές ικανότητες, εργατικότητα, πειθαρχία και οργανωτικό πνεύμα, με αποτέλεσμα να δημιουργούν κοινωνίες με ισχυρή οικονομία. Οι βόρειοι Κρομανοειδείς έχουν λιγότερες ηγετικές ή οργανωτικές ικανότητες, αλλά είναι πειθαρχημένοι, εργατικοί και δραστήριοι. Οι νότιοι Κρομανοειδείς φαίνεται ότι είναι και αυτοί δραστήριοι, αλλά με λίγοτερες ικανότητες. Οι Μεσογειακοί έχουν ηγετικές, οργανωτικές και πνευματικές ικανότητες, όμως αποστρέφονται τη χειρωνακτική ή εντατική εργασία, κάτι που σημαίνει ότι σε επίπεδο κοινωνίας, κάποιος άλλος πρέπει να εργάζεται χειρωνακτικά για να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη. Οι Αλπικοί είναι φιλήσυχοι, πειθαρχημένοι αν αναγκαστούν και έξυπνοι, αν και συνήθως βαριούνται και εφόσον μπορούν αποφεύγουν την εργασία. Οι Διναρικοί είναι ανθεκτικοί, εργατικοί και πρακτικοί, όμως δεν έχουν πειθαρχία, ούτε οργανωτικότητα, ούτε συνήθως πνευματικές ικανότητες, κάτι που τους οδηγεί σε αδύναμες οικονομίες όταν αποτελούν πλειοψηφία σε ένα κράτος.

Περνώντας σε άλλες φυλετικές ομάδες, οι νέγροι συνήθως δεν έχουν οργανωτικές και πνευματικές ικανότητες, ούτε είναι εργατικοί και πειθαρχημένοι. Συνεπώς οι κοινωνίες τους είναι φτωχές. Οι ασιάτες, ειδικά οι φυλές της Κίνας, της Κορέας και της Ιαπωνίας, έχουν εγγενώς πειθαρχία, οργανωτικές ικανότητες, αλλά δρουν πολύ μηχανιστικά και δεν έχουν τόσο ανοιχτό πνεύμα. Έτσι, υπό μια αυστηρή ηγεσία, αποκτούν σημαντική παραγωγή και οικονομική ανάπτυξη, αλλά υστερούν λίγο στην καινοτομία σε σχέση με τους λευκούς. Οι νεγροειδείς φυλές διαθέτουν πνεύμα που βρίσκεται σε πρωτόγονη κατάσταση.

Αν συνδυάσετε τις πληροφορίες που αναφέρθηκαν πιο πάνω, εύκολα θα μπορέσετε να κατανοήσετε γιατί σε κάποιες χώρες υπάρχει οικονομική ανάπτυξη και σε άλλες όχι. Ο παρακάτω παγκόσμιος χάρτης θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την άμεση σύνδεση φυλής και οικονομικής ανάπτυξης. Όπως βλέπετε οι περιοχές με υψηλά ποσοστά λευκών είναι αυτές με την υψηλότερη οικονομική ανάπτυξη. Η Αφρική είναι εν γένει μια φτωχή ήπειρος και ακολουθεί η Μέση Ανατολή, η Άπω Ανατολή πλην Κορέας και Ιαπωνίας και η Λατινική Αμερική στις περιοχές όπου κυριαρχούν οι ιθαγενείς. Οι εξαιρέσεις που βλέπετε στην Αραβική χερσόνησο και στη Λιβύη οφείλονται αποκλειστικά στο πετρέλαιο και είναι βέβαιο ότι οι χώρες αυτές θα ήταν φτωχές χωρίς αυτό.


Μπορεί η οικονομική ανάπτυξη να επιτρέπει σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού να μπορεί να αναπτύξει το πνεύμα του χωρίς βιοποριστικά εμπόδια, όμως χρειάζεται προσοχή να μην ταυτίζουμε την οικονομική ανάπτυξη με την πνευματική εξύψωση ή την δημιουργία πολιτισμού. Ένα κράτος μπορεί να παράγει πολύ και παράλληλα να είναι βυθισμένο σε πνευματική παρακμή. Σίγουρα θα το έχετε αντιληφθεί για τις περισσότερες σιωνιστικά ελεγχόμενες, μέσω της μασονίας, δυτικές χώρες. Η οικονομική ανάπτυξη δεν έχει καμία αξία από μόνη της, ιστορικά μεγαλύτερη σημασία έχει η διατήρηση της φυλετικής υπόστασης, η ανάπτυξη του πνεύματος και του πολιτισμού.

Το συμπέρασμα είναι ότι οικονομική ανάπτυξη και φυλετικός παράγοντας συνδέονται άρρηκτα. Η οικονομία, ως μια ακόμη μορφή ανθρώπινης δραστηριότητας, απαιτεί τις κατάλληλες εγγενείς ικανότητες για να αναπτυχθεί. Αν ένα κράτος θέλει να διατηρήσει μια ισχυρή οικονομία, θα πρέπει να φροντίσει να διαθέτει το κατάλληλο φυλετικά ανθρώπινο δυναμικό.

14 σχόλια:

  1. ερωτηση πρως φυλετικα

    οι αφρικανοι σωματικα δεν ειναι πιο δυνατοι απο τους ευρωπαιους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ψωλές πιο μεγάλες έχουν αλλά το μυαλό και το πνεύμα

      Διαγραφή
    2. Αυτός ο μύθος έχει καταρρεύσει προ πολλού και αναφέρομαι στο πρώτο χαρακτηριστικό.Απλά ο μέσος ελληνομαλάκας συνηθίζει να τσιμπάει αφού όσο και αν καμουφλάρει τον ηδονισμό του με θρησκεία,οικογενειακές αξίες και άλλες πίπες αυτή πάντα θα τον ξεβρακώνει.Καλή λευτεριά με τον νέο χρόνο αδέλφια(δεν το πιστεύω ότι θα γίνει αλλά λέμε τώρα).

      Διαγραφή
    3. Και οι χιμπαντζήδες και γορίλες είναι ποιο δυνατοί από τους Ευρωπαίους οπότε ποια είναι η διαλεκτική σου;Που θέλεις να καταλήξεις;

      Διαγραφή
  2. Παίζει ρόλο και κατά πόσο πολεμάνε ένα κράτος και έναν λαό, εμάς ειδικά τους Έλληνες μας εκμεταλλεύονται και μας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο όχι μόνο οι Σιωνιστές αλλά και οι Ευρωπαίοι λόγο ζηλοφθονίας περασμένων μεγαλείων, για αυτό βρίσκεται η Ελλάδα στον πάτο της Ευρωπαϊκής Ένωσης σήμερα. Αν αρχίσει ο Έλληνας να καλλιεργεί το μυαλό του μέσο της φιλοσοφίας, δεν τον πιάνει τίποτα. Εκεί μπορούν να κάνουν την διαφορά οι Έλληνες, στην διανόηση, άσε την τεχνολογία σε Αμερικάνους, Σουηδούς και Ιάπωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για οποιον ξερει ή εχει καποια γνωμη.Διαβαζα κατι αρθρα στο ιντερνετ σχετικα με τον βιολογικο πολεμο και θα κανω την εξης ερωητηση γινεται μεσω των γονιδιων να εξαφανισεις μια συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων ή και μια φυλή? ή ανηκει πιο πολυ στην επιστημονικη φαντασια,να τρομαξει τον κοσμο κλπ...ειναι κατι τετοιο εφικτο?

    επισης ο φαινοτυπος της κοπελας ειναι Ατλαντοειδης?
    https://www.google.gr/search?q=megan+rain+face&client=opera&hs=YLJ&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjmlIeU1fXXAhXB-qQKHWMuA6oQ_AUICigB&biw=1880&bih=941#imgrc=AhGfff-625u4TM:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ξεκολατε επιτελους με αυτον τον φυλετικο ντετερμινισμο!! Η οικονομικη αναπτυξη της Ελλαδος πηγαινε σφαιρα επι 21ης Απριλιου και το 1985 κοντεψαμε να πτωχευσουμε!! Αλλαξε η φυλετικη υποσταση του Ελληνα μεταξυ 1974 και 1985?? Ημαρτον πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μονο οι αρμενοειδης,ιρανικοι και οι βαλτικοι αντιστεκονται στον καρκικο του φιλελευθερισμου και της παγκοσμιοποιησης!!!Μεσογειακοι,νορδικοι,αλπικοι και κατι κρομανοειδης χλεχλεδες εχουν φαει το παραμυθι της Νεας Ταξης.ΙΡΑΝ,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΡΩΣΣΙΑ,Β.Κορεα και Κινα εχουν μεινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τους αλπικους κρατά μικρό καλάθι...

      Διαγραφή
    2. Οταν λες αλπικους τι εννοεις;Μην μου πεις μονο για τους Τσιφτετελληνες γιατι θα με πιασουν τα γελια.Δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο αλπικο κρατος που να μην εχει φαει την παραμυθα της νεας ταξης και της παγκοσμοιοπειησης.Οι βαλτικοι ειναι 100 φορες πιο πατριωτες-εθνικιστες και δεξιοι.Βλεπε Πολωνια,Ρωσσια,ουκρανια,λευκορωσια.Μαζι με την Ουγγαρια τα πιο δεξιοεθνικιστικα κρατη σημερα στην ευρωπη.

      Διαγραφή
  6. Μπορεί κάποιος να μου πει τους φυλετικούς τύπους από αυτούς τους δύο ηθοποιούς της σειράς του History, Vikings;

    http://media.history.ca/wp-content/history-wp//2017/01/JRM.jpg

    https://tvshowpatrol.com/wp-content/uploads/2017/01/Vikings-JRM2.jpg

    https://i2.wp.com/serienfuchs.de/wp-content/uploads/2017/02/vikings_s4e20_gallery_11_JH_27478.jpg?resize=660%2C400&ssl=1


    και αυτή εδώ



    https://vignette3.wikia.nocookie.net/vikingstv/images/3/3f/Image_Astrid_SE5.jpeg/revision/latest?cb=20170204004544

    https://78.media.tumblr.com/21362bbc183ddaac6c1cea458483479e/tumblr_olmqgrMa911ur81opo3_400.gif

    https://scontent-sea1-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e35/18094743_483877058611164_4308789673284599808_n.jpg?ig_cache_key=MTUwMjMwMDg2NTUxODcxOTQ5NA%3D%3D.2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχετικα με Παραγουαη, σε ποσοστα, εχει τους μεστίζους στην πλειοψηφία. Ειχαν περισσοτερους Ισπανους από ότι τώρα, αλλά λόγω ενός πολέμου, χασαν περιπου τρια τεταρτα των ανδρων, οι λευκοι πλειοψηφία των θυματων. Hταν τοτε η υπερδυναμη της N. Aμερικης το Παραγουαη, αλλα δεν συνηλθε απο αυτο το παθημα.

    Ειχαν και παλαιοτερα, επι Ισπανικης κυριαρχιας, ενα ρηγα ονόματι Δομιγγκες,
    που διεταξε την υποχρεωτικη επιμειξία, ετσι δημιουργώντας επιτηδες
    μεστίζους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.