Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Οι φυλετικοί τύποι της Ολλανδίας

Η Ολλανδία παρά την εγγύτητά της με τις κορυφαίες χώρες στον τομέα της φυσικής ανθρωπολογίας, αργησε να μελετηθεί συστηματικά. Μάλιστα, οι περισσότερες μελέτες ασχολήθηκαν περισσότερο με την εθνολογία, παρά με την φυσική ανθρωπολογία. Η μελέτη των P.J. Meertens και A. de Vries με τίτλο "De Nederlandsche volkskarakters" παρουσιάζει κυρίως εθνολογικά στοιχεία, όμως κάνει κάποιες αναφορές σε ανθρωπολογικά γνωρίσματα. Το μακροσκελές κείμενο συνοδεύεται από φωτογραφίες Ολλανδών, ώστε να αποδοθεί ο χαρακτήρας των κατοίκων της χώρας.

Οι συγγραφείς επισημαίνουν ότι οι Ολλανδοί αποτελούν άθροισμα Γερμανικών φύλων, όπως Φράγκοι, Σάξονες, Φρίσιοι, κτλ. όμως έχουν έρθει σε μίξη με τους ντόπιους που βρίσκονταν ήδη εκεί. Το αποτέλεσμα είναι στη χώρα να κατοικούν Νορδικοί, που είναι ξανθοί, δολιχοκέφαλοι, λεπτοπρόσωποι και λεπτόρρινοι και Αλπικοί, που είναι καστανοί, βραχυκέφαλοι, με πιο κοντό πρόσωπο και μύτη. Αν λάβουμε υπόψη το σημαντικό ποσοστό καστανών ή και κοκκινωπών μαλλιών ανά περιοχές και τις περιγραφές για τα ισχυρά γωνιώδη γνωρίσματα του προσώπου, υποδηλώνεται...
ότι υπάρχει σημαντικό ποσοστό Κρομανοειδών, παρότι δεν αναφέρεται στη μελέτη.

Στο βιβλίο περιλαμβάνεται πλήθος φωτογραφιών που αποτυπώνουν την μορφή των Ολλανδών. Τους διακρίνουμε κατά φυλετικό τύπο.

Νορδικοί




Νορδο-Κρομανοειδείς



Κρομανοειδείς





Αλπικοί





Βάσει όλων αυτών που έχετε διαβάσει στο ιστολόγιο, δεν διαπιστώνετε ότι αποτελούν διακριτοί φαινότυποι; Με λίγη εξάσκηση, θα μπορείτε να τους ξεχωρίζετε, ειδικά αν μπορέσετε να συνδέσετε τα ψυχικά γνωρίσματα με τα εμφανισιακά.

25 σχόλια:

  1. Οι ολλανδοι ειναι απο τους ψηλοτερους ανθρωπους στη γη!Πραγματικα τερατα.Οταν πηγα αμστερνταμ-ροττερνταμ ενιωθα σαν νανος με το 1.80 που ειμαι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με το 174 που είσαι

      Διαγραφή
    2. Τι θες ρε εξυπνοπουλι εσυ και πεταγεσαι να πεις την φιφα σου;1.80 ακριβως ειμαι και περισι που πατησα ποδι ροττερνταμ-αμστερνταμ γιατι ενα φιλαρακι μου κανει ερασμους ειδα τους ψηλοτερους ανθρωπους στον πλανητη.Κατω απο 1.85 δεν εβλεπες για κανενα λογο.Ακομα και οι γυναικες τους ειναι στο 1.75 με 1.78!!!Κανονικοι νορδικοι αριοι ψηλοι,λεπτοι με σωστη κορμοστασια και αριστοκρατικα μουτρα με εντονα ζυγωματικα.Καμμια σχεση δλδ με εσενα τον αλπικο μπουλη που τα μπουτια σου κολλανε οταν περπατας.....

      Διαγραφή
    3. Τουλάχιστον οι "αλπικοι μπουληδες" έβγαλαν Σωκράτη, Πλάτωνα, Μεταξά κλπ. Οι "υπεραριοι" Ολλανδοί σου ,τι ; Ζήτω ανωμαλία του Άμστερνταμ...

      Διαγραφή
    4. Ο Πλάτων ήταν Αλπικός με Μεσογειακή επίδραση.Όσο για τον Μεταξά... Σιγά τα αυγά...Αν ήθελες "να του την μπεις", θα έγραφες εκτός από τον Σωκράτη,επίσης τους Αλπικούς Χίμμλερ,Νίτσε.

      Διαγραφή
    5. Οι αλπικοι μπουληδες ειναι μονο για φιλοσοφια και διαβασμα.Δεν μπορουν να φτιαξουν τεχνολογια ουτε να πολεμησουν οπως οι αριοι νορδικοι-κρομανοειδεις.Το να συγκρινεις τον αλπικο τυπο με τον νορδικο σε καθιστα τουλαχιστον αστειο.Η Γερμανια αν δεν ειχε τους νορδικους ποτε δεν θα εφτιαχνε τεχνολογια.Οι αλπικοι μπουληδες ειναι ενας μετριος φυλετικος τυπος.Ακομα και οι βαλτικοι-αρμενοειδεις ειναι 100 φορες καλυτεροι και σωματικα και ψυχικα.Οι νορδικοι αν δεν ετρωγαν την παραμυθα της νεας ταξης και την σημερινη μαλθακοποιηση που τους επεβαλε ο φεμινισμος θα ειχαν κατακτησει τον πλανητη.

      Διαγραφή
  2. https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/67/590x/Robin-van-Persie-Manchester-United-Arsenal-Premier-League-715361.jpg
    https://i.pinimg.com/736x/7c/37/57/7c375737c3731eff71de6f1831020d50--marco-van-basten-ac-milan.jpg
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d3/Mark_Rutte_2015_%281%29.jpg/1200px-Mark_Rutte_2015_%281%29.jpg
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/36/Jeroen_Dijsselbloem_2013-1.jpg/220px-Jeroen_Dijsselbloem_2013-1.jpg
    Παιδια θα μπορουσαν αυτοι οι ανδρες στις φωτο που εβαλα να θεωρηθουν κρομανοειδεις με ισως ατλαντοειδης επιδραση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δυο πρώτοι είναι κρομανοειδείς, ο Ρούτε μάλλον ατλαντικός-αλπικός και ο Ντάισεμπλουμ κυρίως ατλαντικός αλλά εμφανίζει και μια περίεργη επίδραση. Δεν θα απορούσα αν αυτή ήταν αρμενοειδής.

      Διαγραφή
    2. Ποιος αρμενοειδης βρε γιδοβοσκε!Ο καθε ασχετος μπαινει να πει την κοτσανα του.Σιγα μην ειναι και σαχαριος.Κλασσικος κρομανοειδης ειναι με ατλαντικη επιδραση.Τι αλλο θα διαβασουμε....

      Διαγραφή
    3. Καλά, σφίξου και πες καμιά μπούρδα μπας και γίνεις πιστευτός. Κάτι μου λέει πως είσαι ο ίδιος που γράφει μπούρδες σε όλα τα τελευταία άρθρα του ιστολογίου. Το σχήμα της μύτης, η απόσταση των οφθαλμών, η περιοχή γύρω από το στόμα όπως σχηματίζεται το χαμόγελό του, είναι σημάδια μιας ενδεχομένως κι αρμενοειδούς επίδρασης.
      Παρότι δεν το γράφω με σιγουριά, σε γενικές γραμμές ορισμένα χαρακτηριστικά του και ιδιαίτερα όσα αναφέρω παραπάνω, είναι πολύ παράταιρα.

      Διαγραφή
    4. Ακου λιγο φαφλατα!Γραφω εδω μεσα απο την μερα που ανοιξε το φορουμ.Ειχα κανει μεγαλο break διοτι ηταν νεκρο και κανεις δεν ασχολουνταν.Πλεον γραφω τις πιο πολλες φορες απο pc και χωρις τονους και σωστα ορθογραφικα διοτι το φορυμ ειναι νεκρο και περα απο 4-5 κανεις αλλος δεν ειναι ενεργος.Παμε τωρα στο θεμα.Η μυτη του κυρτιζει αλλα δεν σημαινει οτι ειναι αρμενοειδης.Υπαρχουν αρκετοι βορειοευρωπαιοι ολλανδοι,γερμανοι,ακομα και σκανδιναβοι με μυτες νορδικες που κυρτιζουν ελαχιστα.Καμμια σχεση δεν εχει με αρμενοειδη ουτε καν με διναρικο.Καθαροτατος κρομανοειδης ειναι με ελαχιστη ατλαντικη επιδραση.Ουτε το χαμογελο του που γραφεις προδιδει κατι το αρμενοειδες.Στον υπνο σου αρμενοειδεις βλεπεις;

      Διαγραφή
    5. Καλά, μάλλον χρειάζεσαι ύπνο γι' αυτό τα λες όλα αυτά. Τρολάρισμα από την πρώτη μέρα που άνοιξε το ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ (όχι φόρουμ, μπαστουνόβλαχε) μπορεί να έκανες, για ταξινομήσεις αμφιβάλλω.

      Διαγραφή
    6. χαχαχα δεν θα κατσω να κανω σοβαρη κουβεντα με καποιον που εβγαλε τον Νταισεμπλοομ αρμενοειδη.Συνεχισε να γραφεις να ψοφαμε στο γελιο μεγαλε.Μπορεις και καλυτερα.Ο Σοιμπλε τι ειναι;Μηπως διναρικος με σαχαρια επιδραση χαχαχαχαχαχαχαα.

      Διαγραφή
    7. Είσαι άσχετος επι του θέματος και καλο θα ήταν να μην σχολιάζεις.Είσαι ο ίδιος λαπάς που τις προάλλες μου έλεγες δεν υπάρχουν αρμενοειδείς Πόντιοι και οτι οι περισσότεροι βγαίνουν σε αλπικούς και μεσογειακούς.Έβγαλες τον Νταισεμπλοομ αρμενοειδή.Βλέπεις ελαφρά κυρτή μύτη και νομίζεις οτι υπάρχει αρμενοειδή επίδραση.Για γέλια και για κλάματα!

      Διαγραφή
    8. Ότι πεις τρολ, θα ήθελες να ήμουν αυτός που αναφέρεις! Έγραψα μια σειρά από χαρακτηριστικά και είπα πως δίνουν μια εντύπωση που δεν θα με εξέπληττε αν είναι αρμενοειδής επίδραση, πράγμα που θεωρώ πιθανό. Συνέχισε να κάνεις πως δεν μπορείς να διαβάσεις και να γράφεις δίχως να εκθέτεις στοιχεία που να στηρίζουν την άποψή σου.

      Διαγραφή
    9. Μαλλον μπερδευεσαι διοτι το τρολ εδω περα εισαι εσυ!Το να προσπαθεις να μας πεισεις οτι ενας τυπικοτατος κρομανοειδης με λιγη ατλαντικη επιδραση φερνει σε αρμενοειδη λογω ελαφρης κυρτοτητας στη μυτη σε καθιστα οχι τρολ απλα καραγκιοζη!Ασχολουμαι με φυλετισμο,ιστορια και ανθρωπολογια για πανω απο 15 χρονια.Δεν περιμενα ενα νεουδι οπως εσυ να μου κανει μαθηματα περι φυλετισμου.Μαθε να ξεχωριζεις πρωτα τον τυπικο νορδικο-κρομανοειδη...ψαξε τα χαρακτηριστικα που τους διαφοροποιουν και μετα ελα να μου πεις αν υπαρχει κατι το αρμενοειδες.Παντως καλα κανεις και τα γραφεις για να ψοφαμε στο γελιο εμεις που γνωριζουμε.Αν εβλεπαν παλια μελη του blogspot οτι βλεπεις αρμενοειδη επιδραση στον Νταισεμπλοομ θα ετρωγες την καζουρα του αιωνα.Κριμα γιατι οι περισσοτεροι ειναι ανενεργοι....

      Διαγραφή
  3. Μπορεί κάποιος να μου πει του φυλετικούς τύπους αυτών των κομπιουτεράκιδων;


    Larry Wall,δημιουργός της γλώσσας προγραμματισμού perl https://goo.gl/LhUxGe


    Bjarne Stroustrup,δημιουργός της γλώσσας c++
    https://goo.gl/9aCb7p


    Linus Torvalds,δημιουργός του ελεύθερου λειτουργικού linux
    https://goo.gl/2rweUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πρώτος είναι ατλαντοειδής+νορδικός, ο δεύτερος κρομανοειδής με μάλλον αλπική επίδραση. Και ο τρίτος κυρίως νορδικός+κρομανοειδής με βαλτική επίδραση.

      Διαγραφή
  4. Ο πρωτος ειναι καθαρα αλπικος με ατλαντοειδης επιδραση,ο δευτερος ειναι παλι αλπικος με κατι το κρομανοειδες και ο τριτος ειναι αλπικονορδικος και παιζει να εχει και μογγολοειδες λογω της φιλανδικης καταγωγης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί κάποιος να μου εξήγησει γιατί ο αλπικός θεωρείται μέτριος φυλετικός τύπος,διότι διαβάζω απο αρκετούς οτι δεν είναι για μεγάλα πράγματα και οτι είναι λίγο μπούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αλπικός φυλετικός τύπος είναι όντως μετριότατος και ναι δεν είναι για μεγάλα πράγματα.Δεν το λέει κανένας,αλλά το αποδεικνύει η ίδια η ιστορία.Ναι,έβγαλαν κάποιες σοβαρές προσωπικότητες που επηρέασαν την ανθρωπότητα και γενικότερα την ιστορία αλλά ποτέ δεν έφτιαξαν πολιτισμό όπως οι μεσογειακοί η τεχνολογία όπως οι νορδικοί.Ούτε πολεμάμε ούτε έχουν νεύρο και αντιδραστικότητα όπως ο αρμενοειδής,ο διναρικός ακόμα και ο βαλτικός.Το έχω γράψει εδώ μέσα απο την μέρα που δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο blogspot οτι η Ελλάδα αν δεν είχε το διναρικό της στοιχείο Επανάσταση δεν θα έκανε ποτέ.Αν δεν κατέβαιναν στον Ελλαδικό χώρο Αρβανίτες,βλάχοι,Σουλιώτες,Σαρακατσάνοι κλπ να μπει το διναρικό στοιχείο για τα καλά ο Έλληνας ακόμα θα είχε τουρκοκρατία.Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερους διναρικούς,μεσογειακούς ακόμα και αρμενεοειδείς με νεύρο και αντιδραστικότητα και όχι αλπικούς οι οποίοι για να δημιουργήσουν καταστάσεις και συγκυρίες χρειάζονται δίπλα τους ανώτερους φυλετικούς τύπους όπως ο μεσογειακός και ο νορδικός.

      Διαγραφή
    2. Νευρικος Μεσογειακος_199923 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:24 π.μ.

      H Ελλαδα χρειαζεται κυριως μεσογειακους.Οι διναρικοι ειναι κακασχημοι τετραγωνοκεφαλοι και κατσαπλιαδες απολιτιστοι.Οι Αλπικοι ειναι πολυ πιο προικισμενοι πνευματικα απο τους Διναρικους.

      Διαγραφή
    3. Η Ελλάδα ναι χρειάζεται μεσογειακούς στο θέμα της οργάνωσης και και της διοίκησης.Τους διναρικους που βρίζεις έδωσαν την Ελλάδα απο την αρμενοειδή οθωμανική αυτοκρατορία και νίκησαν στους βαλκανικούς τους πάντες.Δεν ψάχνουμε μοντέλα ούτε χαρτογιακάδες μπούληδες.Η Ελλάδα θέλει και πολεμιστές που να ματώνουν την σημαία και αγαπάνε το έθνος.Ο διναρικος πίστεψε με είναι αυτός.Ο αλπικός είναι πολύ πιο κάτω και απο τους δύο.

      Διαγραφή
    4. Αρμενοειδη οθωμανική αυτοκρατορία λέει, χαχαχαχαχαχαχαχα, μογγολοι ήταν οι πρώτοι Τούρκοι φίλε μου, καμία σχέση με τους αρμενοειδης, αρμενοειδης οι Έλληνες είναι σε μεγάλο βαθμό, μεσωγειακοι ελάχιστοι πάλι καλά, διναρικοι αρκετοί και αλπικοι αρκετοί. Βασικά για να είμαι πιο αντικειμενικος ίσως οι μεσωγειακοι να περνάνε τους αρμενοειδης με πολύ μικρή διαφορά, γιατί τόσο φλωροφατσες βλέπω όταν κάνουν πορείες οι κνητες που όλοι τους είναι ντόπιοι και μου φαίνονται για μεσωγεισκους γιατί είναι φλωροφατσες.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.