Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Φυλή και πολιτικός αγώνας

Ο πολιτικός αγώνας απαιτεί πολλές ικανότητες από τους εμπλεκόμενους. Ήδη έχουμε αναφερθεί στο ότι η ιδεολογία δεν σχετίζεται με την φυλή. Όλοι ασχέτως φυλετικού τύπου μπορεί να ανήκουν σε οποιονδήποτε πολιτικό χώρο. Εδώ θα αναλύσουμε το κατά πόσον η φυλή επιδρά στον πολιτικό αγώνα στον δρόμο.

Επειδή τα άτομα φτιάχνουν τις δομές και όχι το αντίθετο, η επιτυχία ενός πολιτικού φορέα εξαρτάται από την σωστή επιλογή στελεχών. Ο ηγέτης, ακόμα και αν δεν είναι πλήρως μάχιμος, μπορεί να αναπληρώσει αυτήν του την έλλειψη με κατάλληλη επιλογή στελεχών.

Οι πολιτικοί αγωνιστές πρέπει να έχουν κάποια ιδεολογική κατάρτιση, αλλά πάνω από όλα να είναι μάχιμοι. Δηλαδή...
δραστήριοι, κοινωνικοί, με θάρρος και αποφασιστικότητα. Πολλοί πληρούν τα ιδεολογικά κριτήρια για να ενταχθούν σε έναν πολιτικό χώρο, αλλά οι γνώσεις δεν αρκούν για να γίνει κανείς πραγματικός αγωνιστής μέσα στην κοινωνία. Πολλές φορές γίνεται το λάθος και δίνονται θέσεις σε άτομα που έχουν μεν ιδεολογική κατάρτιση, αλλά όχι κατάλληλο μάχιμο χαρακτήρα. Τα ψυχικά γνωρίσματα, ο χαρακτήρας δηλαδή, είναι αυτός που κάνει τους αγωνιστές να ξεχωρίζουν. Και εφόσον τα ψυχικά γνωρίσματα σχετίζονται με την φυλή, η επιλογή βάσει φυλετικών κριτηρίων μπορεί να βοηθήσει. Ίσως μερικές φορές αυτό να είναι δύσκολο καθώς οι διαθέσιμοι αγωνιστές είναι λίγοι. Όμως με σωστές επιλογές, μπορούν να μπουν οι βάσεις για κάτι πανίσχυρο.

Ο φυλετικός τύπος ενός ανθρώπου μας δίνει πληροφορία για τα πιθανά ψυχικά του γνωρίσματα. Ειδικά αν εξετάσουμε τους αγωνιστές σαν ένα σύνολο και όχι έναν-έναν μεμονωμένα, τότε αρχίζει να διαφαίνεται ότι η φυλετική σύνθεση του σώματος των αγωνιστών έχει μεγάλη σημασία. Οι ενεργητικοί, επιθετικοί και θαρραλέοι φυλετικοί τύποι, με καλές σωματοδομές, είναι πιο μάχιμοι από τους νωθρούς, δυσκίνητους και δειλούς τύπους. Μάλιστα, ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη, είναι το ότι, ασυνείδητα, οι αγωνιστές δρουν ως πρότυπα σε αυτούς που τους βλέπουν, ωθώντας τους ομοίους φυλετικά να εισέλθουν και αυτοί στον αγώνα.

Σε μια χώρα σαν την δική μας, οι μάχιμοι αγωνιστές ενός πολιτικού φορέα θα ήταν προτιμότερο να είναι στην πλειοψηφία τους Μεσογειακοί/Κρομανοειδείς ή Αλπικοί/Αρμενοειδείς;

Ο πολιτικός αγώνας γίνεται από οργανωμένα σύνολα. Το σημαντικότερο είναι να γίνει κατανοητό πως όταν κάποιος μένει μόνος του, βυθίζεται στην ανυπαρξία. Πολλοί ικανότατοι άνθρωποι στην ιστορία χάθηκαν στην αιώνια λήθη, μόνο και μόνο επειδή είχαν ενδοιασμούς να ενταχθούν σε έναν πολιτικό φορέα. Και πολλές μετριότητες αναδείχτηκαν ιστορικά, επειδή είχαν το θάρρος να ενταχθούν σε ένα ευρύτερο αγωνιστικό σύνολο και να δώσουν την μάχη στα πλαίσιά του.

7 σχόλια:

  1. O ιδρυτής του facebook Mark Zuckerberg σε ποιόν φυλετικό τύπο ανήκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Αρμενοειδής/Κρομανιόν/Νορδικός

      Διαγραφή
    2. Το ότι παντρεύτηκε αυτό το μογγολοειδές πράγμα πως το εξηγείτε????Εμετός.......

      Διαγραφή
    3. Εδώ υπάρχει Έλληνας εφοπλιστής που παίρνει την Φουρεΐρα,η Ασιάτισσα σε πείραξε;(άσε που θα έχει και υψηλότερο iq και πτυχίο από πανεπιστήμιο)Το ότι ακόμα και οι Έλληνες επιχειρηματίες δεν εφαρμόζουν ευγονική αλλά παίρνουν γυναίκες από τα μπουζούκια δείχνει τον πάτο που έχουμε πιάσει.

      Διαγραφή
  2. Τὸ ἀπόλυτο τρίο πολιτικῶν στρατιωτῶν. 1) Κρομανοειδὴς Λαγός 2) Ἀλπικὸς Παναγιώταρος 3) Διναρικὸς Μίχος.

    Κλεῖσε ἀυτοὺς τοὺς 3 σὲ ἕνα μεγάλο δωμάτιο (γεμάτο κάμερες) μὲ 50 ἀναρχικοὺς (χωρίς λοστάρια), κάτσε σὲ μία ἀναπαυτικὴ πολυθρόνα μὲ πόπ-κόρν καὶ Green Cola & ἀπόλαυσε τὸν ὁρισμὸ τῆς ἐθνικοσοσιαλιστικῆς κατισχύσεως ἐπὶ τῶν θρασύδειλων ὑπανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλω να φανώ σαν κολλημένος, αλλά ο Λαγός είναι πιο βραχυκέφαλος κι από τους τρεις. Ενώ ο Μίχος, σίγουρα ο πιο δολιχοκέφαλος και πιο μεγάλο πρόσωπο, με γωνίες και λοιπά χαρακτηριστικά κρομανοειδούς.

      Διαγραφή
    2. Οι περισσότεροι άνθρωποι , εάν τους προσθέσεις 30 με 40 κιλά , φαίνονται αλπικοί .

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.