Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Οι φυλές της Ευρώπης σύμφωνα με τον Jan Czekanowski

O Jan Czekanowski υπήρξε ο κύριος εκπρόσωπος της Πολωνικής σχολής φυσικής ανθρωπολογίας. Δημοσίευε συχνά στα ανθρωπολογικά περιοδικά της Γαλλίας και κυρίως της Γερμανίας. Ασχολήθηκε συστηματικά με την φυσική ανθρωπολογία της Πολωνίας, από όπου και οι παρακάτω εικόνες φυλετικών τύπων.

Αλπικός


Διναρικός...



Αρμενοειδής


Κρομανοειδής (τον ονομάζει προ-Σλαβικό)


Νορδικός


Λαπωνικός


32 σχόλια:

  1. Δεν εχω καταλάβει.Οι Αρμενοειδής ανήκουν στην λευκή φυλή;Αν ναι,τοτε οι Εβραίοι που ανήκουν στο συγκεκριμένο φυλετικό τύπο θεωρούνται Λευκοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αὐτο εἶναι ἕνα ἀπὸ τὰ πιὸ κρίσιμα ἐρωτήματα τῆς φυλετικῆς ἀνθρωπολογίας. Μία προσωπικὴ ἐκτίμησι εἶναι ὅτι οἱ ἀρμενοειδεῖς, ὀριενταλίδες καὶ ἰρανικοὶ εἶναι μπάσταρδες φυλὲς μὲ κάποια δόσι λευκοῦ dna μειγμένη μὲ κεντροασιατικὸ οἱ πρῶτοι, ἀφρικανικὸ οἱ δεύτεροι καὶ δραβιδικὸ οἱ τρίτοι.

      Διαγραφή
    2. Φίλτατε Χίμλερ, στείλε μερικά παραδείγματα οριενταλίδων διότι έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχουμε οριενταλίδες αρκετούς γύρω μας!

      Διαγραφή
    3. Τυπικό παράδειγμα οριενταλίδων είναι ο Μήτρογλου.Για τους αρμενοειδής έχω ακούσει ότι ανήκουν στον ίδιο συγγενικό τύπο με τους διναρικούς,δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει..

      Διαγραφή
    4. Ὁ Μήτρογλου φέρνει περισσότερο σὲ δραβιδικὸ-Γύφτο παρὰ ὀριενταλίδη. Ὀριενταλικὸς εἶναι ὁ ἀραβικὸς τῦπος.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΦΡΙΝΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΧΕΙ FACEBOOK ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ YOU TYBE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὡραῖο μουνάκι. Κυρίως ἀλπικῆ εἶναι. Παίζει νὰ τὴν ξετρυπίσῃς, ῥὲ μοῦτρο;

      Διαγραφή
  3. Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ.......ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΗΣ ,Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ........ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ.........

    ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΑΚΤΙΚΑ ΦΥΛΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΡΟΜΑΝΟΕΙΔΕΙΣ........ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ-ΝΟΡΔΙΚΟΥΣ-ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ .......ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΑΚΤΙΚΩΝ......... ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ" .......ΤΟΝ "ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ".........

    ΑΛΠΙΚΟΙ- ΒΑΛΤΙΚΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΤΕΡΗ ΕΞΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ (ΟΡΘΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ).......ΟΙ ΑΡΜΕΝΟΕΙΔΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ......ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΑΝΙΚΟΙ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ........

    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΠΙΚΟΙ-ΒΑΛΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.........ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΟΕΙΔΕΙΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΧΙ........ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οἱ ΔΙναρικοὶ κατ' ἐμὲ εἶναι (ὄχι πολὺ) μακρινοὶ συγγενεῖς μὲ τοὺς ἀρμενοειδεῖς (βραχυκεφαλία, κυρτὴ μύτη). Μόνον οἱ περιακτικοὶ εἶναι ἄριοι. Ὀρθῶς οἱ Ναζὶ ἀπέκλειαν τοὺς Διναρικοὺς ἀπὸ τα SS. Οἱ διναρικοὶ εἶναι τερατουργήματα τῆς φύσεως.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΙΝΑΡΙΚΟΙ ΜΕ ΑΡΜΕΝΟΕΙΔΕΙΣ........ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ (ΥΨΟΣ-ΣΩΜΑΡΟΔΟΜΗ) ,ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΨΥΧΙΚΑ.......ΜΙΑ ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΣΥΓΓΓΕΝΕΙΣ........ΜΙΑ ΚΥΡΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΣΤΕΩΔΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΡΚΩΔΗ..........

      ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΑ ΔΙΝΑΡΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ SS...ΤΥΠΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΡΑΙΝΧΑΡΝΤ ΧΑΙΝΤΡΙΧ.......ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΔΙΝΑΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.....

      Διαγραφή
    3. Και ο Χίτλερ που ενστερνίζεσαι τις απόψεις σου φίλε Η.Η ήταν Νορδικό-Διναρικός..

      Όσο για τους Έλληνες Διναρικούς δώσανε πολλά τόσο στον πολιτισμικό κομμάτι,όσο και στο πολεμικό που ήταν πάντα παρών.Πήγαινε πες σε ένα παλικάρι Διναρικό Μανιάτη αυτά που λες εδώ..Μην ξεχνάς ακόμα τους διναρικούς αρβανίτες που απελευθερώσαν την ελληνική γη από κάθε λογής τούρκο τουρικανό μόγγολο,ενώ ο μεσογειακός προτίμησε να κρατήσει ουδέτερη στάση(οι περισσότεροι) απέναντι στην απελευθέρωση.Ας βγάζετε αφρούς μερικοί αλλά και οι βραχυκέφαλοι έχουν προσφέρει πολλά στον ελληνισμό.Φυσικά μιλάω για τους αλπικούς και διναρικούς.Λίγο αντικειμενικότητα ρε παιδιά μην είστε μονοδιάστατοι στις απόψεις σας.

      Διαγραφή
    4. Προς αστοιχείωτους. Στα εγχειρίδια των Ες Ες (αρχικής τουλάχιστον περιόδου), ο ανώτερος φυλετικός τύπος που αναγνωρίζεται είναι ο νορδικός/βόρειος. Αμέσως κάτω από αυτόν, αναγνωρίζονται δύο συγγενείς τύποι, οι οποίοι γίνονται εξίσου δεκτοί στις τάξεις του.Α). Ο φαιλικός, που αποτελεί συνδυασμό νορδικού με κρομανοειδή και Β) ο νορικός, ο οποίος αποτελεί συνδυασμό νορδικού με διναρικού.όλοι οι υπόλοιποι αποκλείονται.
      Επιπλέον, με κριτήρια φυλετικής ψυχολογίας, τα οποία οι υπηρεσίες των Ες Ες λάμβαναν υπόψη, αναγνώριζόταν πως ο διναρικός είναι ο αμέσως κατώτερος του νορδικού (ακολουθούν με σειρά ιεραρχίας ο αλπικός, ο βαλτικός, και ο μεσογειακός, καθώς η αδύναμη ψυχική του προδιάθεση του τελευταίου τον κατατάσσει λίγο πάνω από τους οριενταλίδες).
      Ασφαλώς για λόγους πολιτικών και στρατιωτικών αναγκών, τα κριτήρια αυτά χαλάρωσαν με την εισαγωγή στα Βάφφεν Ες Ες από το 1942 και ύστερα όλων των φυλετικών τύπων της Ευρώπης.
      Ακόμη και έτσι όμως, Άριοι εξακολουθούσαν να θεωρούνται μονάχα οι νορδικοί ή έστω όσοι μεικτοί τύποι έφεραν ισχυρό νορδικό αίμα. Σαν τέτοιους θεωρούσαν, όπως είπα, τους φαιλικούς, τους νορικούς και ίσως τους ατλαντομεσογειακούς -όχι όμως τους καθαρούς μεοσογειακούς της ανατολικής Μεσογείου.
      Αντίστοιχα άριοι λαοί θεωρούνταν αυτοί που είχαν ισχυρή δοσολογία βόρειου αίματος (Γερμανοί, Σκανδιναβοί, Άγγλοι, Ολλανδοί, Φλαμανδοί, Β. Γάλλοι, Β. Ιταλοί κ.α.). Οι υπόλοιποι θεωρούνταν απλώς Ευρωπαίοι.
      Τα παραπάνω αναφέρονται σε όλα τα επίσημα εγχειρίδια του εθνικοσοσιαλιστικού καθεστώτος, και μάλιστα είχαν περάσει και στο μάθημα ανθρωπολογίας που διδάσκονταν οι Γερμανοί μαθητές.
      Επόμενως, ας αφήσουμε τις φαντασιώσεις περί ιδιατερότητας του Γκύντερ, η σύνδεση αριανισμού με νορδισμό αποτελεί θεμελιώδες φυλετικό δόγμα για τον εθνικοσοσιαλισμό, ακόμη και αν εκπρόσωποί του είχαν ελάχιστο νορδικό αίμα. Η κοσμοθεωρία είναι αυτή που μετράει.
      Αντίστοιχη φυλετική θεωρία θα αναπτυχθεί στη φασιστική Ιταλία της δεκαετίας του 1930 και ύστερα, στην οποία αναγνωρίζεται πως ο ρωμαικός πολιτισμός ήταν ένας νορδικός πολιτισμός και πως η Ιταλία ευνοήθηκε από την είσοδο νορδικού/γερμανικού αίματος κατά την πρώιμη εποχή του Μεσαίωνα. Ο ίδιος ο Μουσσολίνι είδε δώσει την κατευθυντήρια αυτή γραμμή, και ανάμεσα σε διάφορους άλλους, και ο Έβολα έχει γράψει για τον νορδικό χαρακτήρα του ρωμαισμού, που τον αντιπαρατάσσει στον γυναικωτό και εκφυλισμένο μεσογειακό πολιτισμό.
      Κλιμάκια των Ες Ες εκπόνησαν μάλιστα φυλετικές έρευνες κατά την διάρκεια της κατοχής στην Ελλάδα και απεφάνθησαν πως οι νεοέλληνες στη πλειοψηφία τους είναι ένας ευρωπαικός αλλά μη άριος λαός, αναγνωρίζοντας όμως πως ισχυρά άρια στοιχεία ευρίσκονται σε ορεινά μέρη (Άγραφα, Σφακιά κ.α.).
      Όχι πως είχαν άδικο, επιστήμονες γαρ την αλήθεια έλεγαν.

      Διαγραφή
    5. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΒΙΟΘΕΩΡΙΑ......Ο ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ......ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΕΣ , ΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ.....Ο ΝΟΡΔΙΚΙΣΜΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΗ ΘΕΩΡΙΑ........ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΓΛΗ ΚΑΙ ΒΑΘΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.........

      ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΜΠΡΕΚΕΡ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΤΟΜΗ (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΕΡΙΚΛΗΣ)........Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΝΟΡΔΙΚΗ ,ΕΝΩ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΥΠΙΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ........

      "ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΠΕΡΙΑΚΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ.........ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ- ΝΟΡΔΙΚΟΙ-ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΝΟΡΔΙΚΙΣΜΟΣ ΥΠΕΣΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ......ΟΤΑΝ Ο ΓΚΥΝΤΕΡ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΝΟΡΔΙΚΟ ΤΟΝ ΑΛΠΙΚΟ-ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΛΑΤΩΝΑ , ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.......

      ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΙΟΘΕΩΡΙΑ.......ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ (ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟ), ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΙΟΘΕΩΡΙΑ ΑΡΜΟΖΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΦΥΛΗ........

      Διαγραφή
    6. Λες μπούρδες ολκής. Όλοι οι φυλετιστές (επαναλαμβάνω ΌΛΟΙ), ξεκινώντας από τον Γκομπινώ, τον Χιου Μάντισον Γκραντ, τον Χιούστον Τσάμπερλαιν, τον Ρόζεμπεργκ, τον Γκύντερ και άπαντες άλλοι ταυτίζουν πάντα τον Άριο με τον Νορδικό. Τελεία και Παύλα. Κανείς από αυτούς δεν διαφοροποιείται. Γι' αυτό και ο εθνικοσοσιαλισμός (όπως και ο φασισμός) απλώς παρέλαβε και ανέπτυξε τις υπάρχουσες θεωρίες, που είχαν πρωτίστως σχηματοποιήσει όχι Γερμανοί, αλλά Γάλλοι (κυρίως αυτοί), Άγγλοι και Αμερικανοί.
      Δεύτερον, όσοι ανθρωπολόγοι δεν είναι ρατσιστές, όπως για παράδειγμα οι Coon και Angel, αναγνωρίζουν πέραν πάσης αμφιβολίας στον έργο τους, ότι οι ΆΡΙΟΙ-Ινδοευρωπαίοι ανήκαν στον βόρειο φυλετικό τύπο. Και πως φυλετικοί τύποι όπως ο μεσογειακός δεν είναι άριος. Νέτα σκέτα.Τα βιβλία υπάρχουν, ανοίξτε τα μάτια σας και διαβάστε.
      Μάλιστα, μιας και αναφερόμαστε στα αγάλματα, ο ίδιος ο Coon αναφέρει ξεκάθαρα πως τα αρχαιοελληνικά αγάλματα απεικονίζουν φυλετικούς τύπους που στις μέρες μας συναντιώνται στη Δυτική Ευρώπη.
      Να τελειώνουμε με τις δραβιδικές αθλιότητες των αμόρφωτων χομπίστων που έχουν κατακλύσει τη φυλετική ιδέα Ελλάδα, ιδίως μετά τη χρεωκοπία του 2010 και καμώνονται τους φυλετιστές.

      Διαγραφή
    7. Αναφερόμενος στον φυλετικό τύπο των Αρίων, ο Γάλλος καθηγητής J. Haudry γράφει:"Όλες οι μαρτυρίες ομοφωνούν, δηλώνοντας τη βόρεια φυλή, αν όχι ως φυλή του συνόλου του λαού (ενν. των αρίων), τουλάχιστον ως φυλή του ανώτερου στρώματός της". Επιστήμονας, μέσα σε χίλιους άλλους, και αυτά γράφει μόλις το 1985.
      Αυτά για να ξεκαθαρίζονται κάποια πράγματα. Όσα είπε ο εθνικοσοσιαλισμός περί αρίων ουδείς στον πολιτισμένο κόσμο τα αμφισβητεί, ότι δηλ οι άριοι ήσαν νορδικοί. Ακόμη και δημοκράτες το δέχονται. Αυτό που αμφισβητείται είναι αν ήσαν προικισμένοι φυλετικά και τίποτα παραπάνω.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμε 11:57, υπάρχει πουθενά κάποιο αρχείο ή κάποια πηγή ώστε να μάθουμε περισσότερα για τις φυλετικές έρευνες των SS στην Ελλάδα;;

      Διαγραφή
    9. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΑΣΠΑΖΕΣΑΙ "ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΛΚΗΣ".......

      ΚΑΤΑΡΧΑΣ "ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ" ΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΝΟΡΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ......

      Ο ΝΟΡΔΙΚΙΣΜΟΣ ΩΣ ΘΕΩΡΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΧΥΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 19 ΑΙΩΝΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟ......ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ..........ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.........

      ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΓΚΥΝΤΕΡ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ,ΟΤΙ Ο ΓΚΥΝΤΕΡ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΩΣ ΤΥΠΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΡΔΙΚΟΥ).......ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.....

      ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΝΟΡΔΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ........Η ΜΙΑ ΝΟΡΔΙΚΗ ΠΡΟΤΟΜΗ......ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΩΝ.......

      ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΝΟΡΔΙΚΟ ,ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΝΟΡΔΙΚΟ........ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΚΕΡ Η ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΘΝΗΣΚΟΝΤΟΣ ΓΑΛΑΤΗ.......ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙΣ ΝΟΡΔΙΚΟ ΚΑΝΑΝ ΑΛΠΙΚΟ-ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ,ΟΠΩΣ Ο ΓΚΥΝΤΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝ........

      Διαγραφή
    10. Τὰ SS δὲν ἐδέχοντο διναρικοὺς στὴν ἀρχή, μόνο Νορδικοὺς & Φαιλικούς. Τὰ κριτήρια αὐτὰ δὲν ἴσχυαν γιὰ τὰ ὑψηλόβαθμα πολιτικὰ πρόσωπα, οὔτε & γιὰ τὸν Heydrich. Ὁ Φῦρερ ἐνδέχεται νὰ εἶχε καὶ διναρικὰ στοιχεῖα (ἂν καὶ ἡ μύτη του ἦτο ἴσια). Κυρίως Νορδικὸς εἶναι, ἴσως μὲ λίγο κρομανιόν στὸ σαγόνι.

      Ὅσοι ἀπὸ ἐσᾶς, ἐπαινεῖτε τοὺς τερατόμορφους διναρικούς, ἢ εἶστε κουβαδοκέφαλοι διναρικοὶ οἱ ἴδιοι καὶ προσπαθεῖτε νὰ ὑπερασπισθῆτε τὰ ἄθλια γονίδιά σας (ὅπερ κατανοητό ἀλλὰ συνάμα καὶ θλιβερό) ἢ εἶστε ἀπλῶς ἠλίθιοι μὲ αἴσχιστο γοῦστο (καὶ ἄρα περισσότερο καταδικαστέοι ἀπουσίᾳ προσωπικοῦ κινήτρου).

      Διναρικοὶ ὑπάνθρωποι, σᾶς σιχαίνομαι ὄσο καὶ τοὺς ἀρμενοειδεῖς καὶ εὔχομαι γιὰ ἐσᾶς τὰ χειρότερα.

      Διαγραφή
    11. Ωραίες οι φυλετικές θεωρίες, άλλα όσοι ξέρουμε ιστορία, όταν ακούμε ότι οι ιστορικά ανύπαρκτοι Βορειοευρωπαίοι κανίβαλοι Γερμανοι (Γότθοι) ή Βίγκινγκς- Σκανδιναυοί αποτελούν Ανώτερη φυλή επονομαζόμενη είτε άρια είτε νορδική ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΜΕ. Το πλιάτσικο σε ανώτερους πολιτισμούς δεν αποτελεί ανωτερώτητα, άλλα καφριλίκι υπανάπτυκτων ίδιο με αυτό των ούνων τούρκων σλάυων και λοιπών βαρβάρων.

      Διαγραφή
  4. Στην αρχαία Ελλάδα άλλωστε, όπως σε δεκάδες άρθρα και δημοσιεύσεις έχουν επισημάνει οι ανθρωπολόγοι C. Coon και L. Angel, το ελληνικό κυρίαρχο στρώμα των Άριων αφεντάδων ήταν ένας συνδυασμός νορδικού/διναρικού/αλπικού. Αντίθετα η πλέμπα των δούλων και των παριών αποτελούνταν από τους προέλληνες που ήσταν στη συντριπτική τους πλειοψηφία μεσογειακοί μασκαράδες και αρμενοειδείς μπουνταλάδες.
    Η φυλετική αυτή πλέμπα των δύο παραπάνω στοιχείων αποτελεί και την απόλυτη αιτία για την πλήρη διακωμώδηση στα πέρατα της οικουμένης της σύγχρονος έννοιας περί Ελλάδος.
    Άμεση αριοποίηση εδώ και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστός, αν και τέτοιες αλήθειες "πονάνε" και για αυτό και δεν ακούγονται συχνά.

      Διαγραφή
  5. Μια ερώτηση. Ισχύει ότι οι κρομανοειδείς είναι δολιχοκέφαλοι προς μεσοκέφαλοι και όχι δολιχοκέφαλοι; Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Κρομανοειδείς κατοικούν σε ευρύτατο γεωγραφικό χώρο, από την Ισπανία μέχρι την Ρωσία και από την Βόρεια Αφρική μέχρι τη Σκανδιναβία. Είναι λογικό να υπάρχουν μικροδιαφοροποιήσεις και εντός του φυλετικού τύπου, εφόσον έχει τόσο διευρυμένη κατανομή. Κατά κανόνα οι Κρομανοειδείς είναι δολιχοκέφαλοι, δηλαδή με κεφαλικό δείκτη κάτω από 80. Όμως εμφανίζουν τάσεις μεσοκεφαλίας, με τον κεφαλικό δείκτη ορισμένες φορές να ξεπερνά ελαφρά το 80.

      Αυτό εντοπίζεται μεταξύ άλλων στην ανθρωπολογική μελέτη των βορείων χωρών, όπως Ιρλανδία, Μ. Βρετανία, Νορβηγία, Σουηδία. Σε αυτές τις χώρες κατοικούν σχεδόν αποκλειστικά Νορδικοί, Ατλαντοειδείς και Κρομανοειδείς, όπως είναι αναμενόμενο κυριαρχεί η δολιχοκεφαλία, όμως ταυτόχρονα παρατηρείται υπολογίσιμο ποσοστό μεσοκέφαλων. Τα ανθρωπολογικά στοιχεία μας δείχνουν ότι αυτή η τάση οφείλεται στους Κρομανοειδείς.

      Συνεπώς οι Κρομανοειδείς είναι κατά κύριο λόγο δολιχοκέφαλοι και έτσι λογίζονται στην τυπική περίπτωση, όμως σποραδικά εμφανίζουν τάσεις μεσοκεφαλίας.

      Διαγραφή
    2. Η απορία μου έγκειται στο ότι γνωρίζω ένα άτομο που έχει τόσο μεσογειακά όσο και κρομανοειδή χαρακτηριστικά.Είναι δολιχοκέφαλος.Πως μπορώ να καταλάβω σε ποιον από τους δυο φυλετικούς τύπους οφείλεται αυτή του η ιδιότητα ; Υπάρχει κάποια διαφορά όσον αφορά τον κρανιακό θόλο μεταξύ των 2 φυλετικών τύπων; Επίσης, κάτι άσχετο θα μπορούσατε να ταξινομήσετε φυλετικά τις ηθοποιούς Μάρω Κοντού και Ξένια Καλογεροπούλου; Με όσο το δυνατόν περισσότερη ακρίβεια αν γίνεται.

      Διαγραφή
    3. Είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να διαπιστώσουμε αν κάποιος είναι δολιχοκέφαλος λόγω Μεσογειακής ή λόγω Κρομανοειδούς επίδρασης. Κάποιες μελέτες δείχνουν ότι κατά μέσο όρο οι Κρομανοειδείς έχουν ελάχιστα πιο πλατύ κεφάλι, ωστόσο σε μεμονωμένο άτομο η διαφορά Κρομανοειδών-Μεσογειακών εμπίπτει εντός των ορίων της μεταβλητότητας. Δηλαδή οι διαφορές στον κρανιακό θόλο είναι τόσο μικρές που δεν μας βοηθούν στην ταξινόμηση.

      Η Μάρω Κοντού έχει κάνει πλαστικές, σίγουρα τουλάχιστον στη μύτη. Οι περισσότερες φωτογραφίες της δεν είναι αντιπροσωπευτικές. Στις πρώτες ταινίες φαίνονται κυρίως Κρομανοειδή στοιχεία, με κάτι Διναρικό. Κρομανοειδή στοιχεία εμφανίζονται στην περιοχή των ματιών, που παρότι μοιάζουν δεν είναι Αλπικά, καθώς επίσης στα ζυγωματικά και στο σαγόνι. Η Διναρική επίδραση φαίνεται στις πρώτες ταινίες, μεταξύ άλλων και στη μύτη, προ επέμβασης.

      Η Ξένια Καλογεροπούλου φαίνεται κυρίως Αλπική, με ελαφρά Μεσογειακή επίδραση. Έχει αρκετά κοντό πρόσωπο τείνοντας ευρυπρόσωπη, σχετικά βαριά βλέφαρα, μύτη ελαφρά κοίλη, όλα στοιχεία Αλπικά. Στην περιοχή των ματιών εντοπίζεται κάποια Μεσογειακή επίδραση.

      Για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα της ανάρτησης, χρησιμοποίησε το mail.

      Διαγραφή
  6. Είναι δυνατόν ένας μεσογειακός να έχει μεγάλο μέτωπο;Παρατηρώ τις αρχαίες ελληνικές προτομές και έχουν όλες μικρό μέτωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικρὸ μέτωπο στὴν Ἑλλάδα ἔχουν οἱ Τσιγγάνοι καὶ οἱ Γυφτόσποροι. Τὸ μεγάλο μέτωπο εἶναι ἅριο χαρακτηριστικό καὶ ἀπαντᾶται σὲ ἀρκετὰ ἑλληνικὰ ἀγάλματα.

      Διαγραφή
  7. Παίδες να βοηθήσω λίγο. Καταρχάς Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά .Δέυτερον ο φίλος που γράφει για τους φυλετιστές των Ναζί και τους πριν απο τους Ναζί (Γκομπινώ Τσάμπαιρλεν κλπ) λέει αλήθεια .Απαντες υμνούσαν τον Βόρειο φυλετικό τύπο .Η φυλετική θεωρία των Ναζί και οι μαλακιές που έλεγε ο Ρόζενμπεργκ(ο ιδιος ο Χίτλερ είχε χαρακτηρίσει το βιβλίο του φούμαρα) υπήρρξε μια απο τις αιτίες για τις οποίες χάθηκε ο ΒΠΠ. Η δε Γερμανία ειναι μια χωρα Αλπική ,μια χώρα εντονης βραχυκεφαλίας και μάλιστα το προπυργιο των Ναζί ήταν η Βαυαρία .Υπενθυμίζω οτι τα πρωτα δείγαματ βραχυκεφαλίας στην Ευρωπη προέρχονται απο αυτη την περιοχή ,περι το 10-12000 πχ. Μόνο γραφικοί φετιχιστές ,κολλημένα μυαλά ,μπορούν να σκέπτονται οπως ο Ρόζεμπεργκ η ο Γκύντερ ,σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιπλεον η φυλετική θεωρία των Ναζί βασίζετο σε καθαρά μυθολογικές διηγήσεις περι Θούλης και υπερβορείας. Πουθενά τα ευρήματα δεν απέδειξαν ανωτερότητα του νορδικού απέναντι στον μαεσογαιακό.Αντιθέτως αρχαιολογία και ανθρωπολογιά επιβεβαιώνουν οτι ο πολιτισμός-πρωτοι νεολιθικοί οικισμοί ,πρωτες πόλεις ,πρώτες αυτοκρατορίες- ξεκίνησε απο τον χώρο της Μεσης Ανατολής στο τέλος της μεσολιθικής με αρχες προκεραμικής νεολιθικής υστερλα περασε σε Αιγυπτο Μικρά Ασία και Αιγαίο Στην συνέχεια μετα τον υψηλό Κρητομυκηναϊκό πολιτισμός έχουμε μια περίοδο 2 αιώνων σκότους πολιτισμικού λόγω της καθόδου των Διναρικών Δωριέων και μετά σιγα σιγα αρχιζουν να συγχωνέυονται τα φυλετικα στοιχεία (Μεσογαιακοί Αλπικοι Διναρικοι) και οι εξωθεν πολιτισμικές επιδράσεις ( αν παρατηρήσει κανεις τα πρωτα αρχαίκα αγαλματα θα δει οτι ηταν σαφεστατη η Αιγυπτιακή επιρροή) για να δώσουν τελικα το τελιότερο ανθρώπινο δειγμα υψηλου πολιτισμου και διανόησης την κλασική αρχαιότητα.Την ιδια εποχή οι Βόρειοι λαοί θυσιάζαν ιχαμαλώτους στον Όντιν και τον Βόταν ,ζουσαν σε καλύβες απο αχυρο και ισα ισα γνωριζαν την κατεργασία των μετάλλων .Οι δε Ρωμαίοι ηταν ακόμα μια μεσογειακοδιναρικοί φυλή υπο την κυριραχία των ανατολιδών Ετρούσκων. Ετσι έχουν τα πραγματα και απο κανενα ευρημα δεν επιβεβαιώνεται η υποτιθέμενη ανωτερότητα του νορδικου τυπου .Κατι τετοιο υπηρξε μονο στην φαντασία των Ναζι και τούτομ παρα το γεγονός οτι η μισή και πλεον Γερμανία ειναι βραχυκέφαλη αλπική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρήστος Ζαμπούνης15 Απριλίου 2015 στις 1:36 π.μ.

    Κλασσικός τύπος γερμανίδας βραχυκέφαλης αλπικής η μακαρίτισσα-αιωνία η μνήμη ΤΗΣ- Βασίλισσα Φρειδερίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Omar Borkan Al Gala σε ποιον φυλετικο τυπο ανηκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.