Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ο Αδόλφος Χίτλερ για την φυλετική κοσμοθεώρηση

"Η μεγαλύτερη επανάσταση που έφερε ο εθνικοσοσιαλισμός είναι ότι αφαίρεσε το πέπλο που μας έκρυβε την γνώση ότι όλες οι ανθρώπινες αποτυχίες και τα λάθη που εξαρτώνται από τον χρόνο μπορούν να διορθωθούν, αλλά το μόνο λάθος που δεν μπορεί να διορθωθεί είναι η αποτυχία να αναγνωρίσουμε την σημασία της διατήρησης του αίματος και της φυλής μακριά από μίξη."



Ο Αδόλφος Χίτλερ έθεσε ως πυλώνα της κοσμοθεώρησής του την φυλή. Η ευρύτατη μόρφωση που έλαβε μέσω του διαβάσματος αμέτρητων βιβλίων, τον έκαναν να καταλάβει ότι η φυλή είναι ο βαθύτερος παράγοντας που επηρεάζει τις ανθρώπινες κοινωνίες. Ένα έθνος μπορεί να έχει βρεθεί μπροστά σε πολλές αποτυχίες και καταστροφές,...
αλλά εφόσον παραμένει αναλλοίωτος ο φυλετικός χαρακτήρας του, όλα μπορούν να διορθωθούν με κατάλληλη ηγεσία. Συνεπώς, η διατήρηση της μεγαλύτερης δυνατής φυλετικής ομοιογένειας, που παράλληλα διατηρεί τα φυλετικά ψυχικά γνωρίσματα του έθνους, αποτελεί βασική στόχευση του κράτους.

Ο εθνικοσοσιαλισμός αποτελεί στην πραγματικότητα μια βιολογική κοσμοθεώρηση. Σκοπός του είναι η διαιώνιση και επέκταση του έθνους, του οποίου βασικό θεμέλιο είναι η φυλή. Ακριβώς αυτό που μας διδάσκει η φύση. Όλο το κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό σύστημά του στοχεύει προς αυτήν την κατεύθυνση και μόνο.

8 σχόλια:

  1. Εύγε! Το μεγαλύτερο τέκνο της Ευρώπης! Ο πιο ολοκληρωμένος ηγέτης της Ιστορίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αιωνία η μνήμη σου Συναγωνιστή!
    Ζήτω ο Αρχηγός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιους εννοείς "εμάς". Τους ψευτόμαγκες μελαμψούς, που το παίζουν απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και γελά σύμπας ο πολιτισμένος κόσμος με την κατάντια τους;
    Η μήπως τους φορείς του τουρκοπολιτισμού στην Ευρώπη, ως ένας λαός του κεμπάμ, του μπουζουκιού, του καφενέ, του ραχατιού και της μαμαδοκρατίας;
    Αν εννοείς αυτούς έχεις δίκιο. Όμως υποθέτω κάθε λογικός άνθρωπος θα τους θεωρούσε αν όχι υπανθρώπους, τουλάχιστον φορείς μια κατώτερης υποκουλτούρας και ενός ψυχισμού δούλων. Και επειδή πολλοί θα κράξουν με τα παραπάνω, ας μην σκίσουν καμιά κυλότα. Ας το παίξουν μάγκες πρώτα με τους συμπατριώτες τους που δέχονται κατά εκατομμύρια τις καραβιές των Αφρικανών και Ασιατών δίχως να βγάλουν κιχ. Αυτός είναι ο σπουδαίος και υπερήφανος λαός; Τρώει τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη και κάνει πως δεν καταλαβαίνει;
    Ασφαλώς βέβαια ο Χίτλερ, όπως και κάθε σοβαρός κλασσικιστής Ευρωπαίος, όταν αναφερόταν σε Έλληνες, εννοούσε τους αρχαίους Έλληνες, τους μόνους άξιους να φέρουν αυτό το όνομα. Και γι' αυτό φρόντισε να κοσμήσει τις πόλεις του, (όπως για να είμαστε δίκαιοι και οι δημοκράτες προκάτοχοί του) με κτίρια και αγάλματα που εμπνέονταν από τον ελληνικό ρυθμό - επι το τιτανικότερο.
    Εν αντιθέσει με τους ασιανούς νεοέλληνες, που κοσμούν τις βοθρολυματικές πόλεις τους με τουρκόσπιτα, τσιμέντα, κιτσαρία και σκουπιδαριό.
    Αν θέλετε τέτοιο αξιοπεριφρόνητο λαό να τον κανακεύετε με φλυαρίες περί απογόνων των αρχαίων Ελλήνων, είστε άξιοι της συλλογικής μοίρας μας και απλώς οδηγείτε τα πράγματα σε ακόμη πιο γραφικό βαθμό.
    Ο ραγιάς θέλει μαστίγιο και όχι γλυκόλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να μαστιγωνεις και εσυ ρε τρυπα; Πουτσα χωρις καν τα μεσα που ειχε αυτο το πιθηκοειδες σκουληκι εφαγαν τα γερμανα. Αρχαιοι τους γαμησαν; Υπαναπτυκτα ειναι υο πιυλι και ο εγκεφαλος σου. Μεχρι και οι φλωροι αριστεριστες σας εχουν στην κλωτσια. Σκατοναζιδι γαμω την μανα σου. Έλληνες σε γαμανε και σενα και ολο σου το σοϊ

      Διαγραφή
  4. Πριν από 25 περίπου χρόνια, οι τότε Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές ανήμερα των γενεθλίων του Μεγάλου Άνδρα προχώρησαν σε μαζική αφισοκόλληση στις πόλεις των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης, του Βόλου κ.α., στις αφίσες των οποίων υπήρχε τυπωμένο το πορτραίτο του. Και το έπραξαν δίχως φουλ φέης, ίντερνετ, φέησμπουκ, παρλαπίπες, εκατό χιλιάδες εκδόσεις περί εθνικοσοσιαλισμού και διακόσιες χιλιάδες ξερόλες του κώλου. Και αρκετοί εξ αυτών οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της ασφάλειας.
    Είκοσι πέντε χρόνια μετά, δράση μηδέν, ανωνυμία, δημοκρατική παρλαπίπα, ιδεολογική σύγχυση. Ζούμε τις συνέπειες εικοσιπενταετούς και βάλε δημοκρατικής αποβλάκωσης και καταναλωτικής μανίας, ώστε να αποδεικνύεται περίτρανα πως οι νέες γενιές κάθε πολιτικής απόχρωσης είναι ηλίθιες, άνευρες και εκφυλισμένες.
    Άνευ νεολαίας ούτε εθνικοσοσιαλισμός υπάρχει, αλλά ούτε και στοιχειώδης πατριωτισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?v=-7u1Zk3pavA

    Εξαιρετικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.