Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

O Louis-Ferdinand Céline για τον φυλετισμό


"Κατ'αρχάς φυλετισμός! Φυλετισμός πάνω απ' όλα! Δέκα φορές! Χίλιες φορές φυλετισμός! Φυλετισμός υπεράνω όλων! Απολύμανση! Ξεκαθάρισμα! Μία μόνο φυλή στη Γαλλία: η Αρία! Τρεις ομάδες Αρίων! Οι Αλπικοί (οι πιο πολλοί), οι Νορδικοί, οι Μεσογειακοί: όλοι τους Άριοι! Αυτό είναι, αυτό είναι όλο."

Louis Ferdinand Céline, L'École des Cadavres


O Louis-Ferdinand Céline ήταν ένας από τους σημαντικότερους λογοτέχνες που...
γνώριζε και έγραψε περί φυλετικών τύπων. Συναναστράφηκε στη Γαλλία με εθνικιστικούς κύκλους και μέσω της φιλίας του με τον ανθρωπολόγο George Montandon ενδιαφέρθηκε για τα φυλετικά ζητήματα και τους φυλετικούς τύπους της Ευρώπης, όπως οφείλει κάθε εθνικιστής.

Με το που ασχολήθηκε με τη λογοτεχνία το 1932, έκανε τεράστιες πωλήσεις, βραβεύτηκε και έγινε διάσημος, θεωρούμενος ως ο μεγαλύτερος λογοτέχνης της σύγχρονης Γαλλίας. Όμως ελάχιστα χρόνια μετά, το 1936, έγινε εθνικιστής και αντισιωνιστής, γράφοντας με σθένος και απαράμιλλο λογοτεχνικό τρόπο τις απόψεις του. Αποτέλεσμα ήταν το σιωνιστικό Γαλλόφωνο κράτος και ο σιωνιστικός Γαλλόφωνος τύπος αρχικά να θάψει το έργο του, έπειτα όταν, παρά το θάψιμο, έκανε μεγάλες πωλήσεις, να τον υβρίζει και τελικά  να απαγορέψει την κυκλοφορία των λογοτεχνικών βιβλίων του! Ο Céline γνώριζε και έγραφε την πάσα αλήθεια για τον εκφυλιστικό και εξουσιαστικό ρόλο των Εβραίων στα βιβλία του. Όπως ήταν λογικό για κάθε αντισιωνιστή Ευρωπαίο συντάχθηκε με τον άξονα στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, στηλιτεύοντας την αδελφοσφαγή Ευρωπαίων υπό την "δημοκρατική" καθοδήγηση του διεθνούς σιωνισμού. Μετά τον πόλεμο παρά τις διώξεις και τις φυλακίσεις, συνέχισε να γράφει βιβλία, μένοντας εθνικιστής και αντισιωνιστής μέχρι τέλους.

21 σχόλια:

  1. Ο LOUIS FERDINAND CELINE ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν κάποιοι στον εθνικιστικό χώρο που θεωρούν Άριους μόνο τους Νορδικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι συγκεκριμένοι Αριοποιούν στα μάτια τους μόνον τους Νορδικούς διότι γι' αυτούς η Ιστορία της Ευρώπης μάλλον ξεκινά από τις πρώτες επιδρομές των Βίκινγκς στην Ηπειρωτική Ευρώπη! Με λίγα λόγια δεν μπορούν να εξηγήσουν τον Ελληνορωμαϊκό Πολιτισμό των Μεσογειακών, Αλπικό-Μεσογειακών και Διναρομεσογειακών Ελλήνων και Ρωμαίων και συνεπώς αποφεύγουν τις πολλές αναφορές σε Ρώμη και Κλασσική Ελλάδα οι Νορδικιστές!

      Διαγραφή
    2. Είναι ενδιαφέρουσα η διαμάχη σχετικά με τον νορδικό ή μεσογειακό χαρακτήρα των Ελλήνων (αρχαίων και νέων). Η αλήθεια, όμως, είναι πως η συζήτηση ίσως δεν έχει πρακτικό περιεχόμενο. Οι Έλληνες πλέον τείνουν να πάψουν να είναι και μεσογειακοί-όποιος είναι μελαχρινός δεν είναι αυτομάτως και μεσογειακός. Αλλιώς πως εξηγείται πως είναι μεταξύ μεσοκεφαλίας και βραχυκεφαλίας. Ειδικά από το 1922 και μετά, με την εόσοδο περίπου ενός εκατομμυρίου Ποντίων, μιας φυλής ξεκάθα προσωασιατικής, αποαριοποιούνται εντελώς Εκτός αν θεωρούνται και οι Πόντιοι άριοι...Σε καμιά τριανταριά χρόνια θα είμαστε ένας λαός και με ισχυρή δραβιδοπακιστανική και νέγρικη πρόσμειξη. Καλομελέτα και έρχεται...

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω απολυτως μαζι σου και επαυξανω,ειναι κωμικοτραγικο να απασχολουμαστε με τετοιον τροπο με αυτο το θεμα την στιγμη που η Ευρωπη ολοκληρη δεχεται μαζικο εποικισμο/στρατιωτικη εισβολη απο πιθηκοειδεις ορδες απο την ασια και την αφρικη και την στιγμη που εν Ελλαδι πριν απο αυτα τα αηδιαστικα τριτοκοσμικα κτηνη εχουμε τον ερχομο/εγκατασταση σιχαμερων αρμενοειδων υπανθρωπων απο την προσω ασια.
      Μια Φυλη υπαρχει οπως λεει και ο Louis Ferdinand Celine:Η Αρια,επτα ομαδες Αριων,Μεσογειακοι(αυτοι οι οποιοι οριζουν κατεξοχην την Ελληνικοτητα),Ατλαντοειδεις,Νορδικοι,Διναρικοι,Κρομανοειδεις,Αλπικοι,Βαλτικοι.Λοιπον,απολυμανση τωρα!

      Διαγραφή
    4. Δίκιο έχετε συναγωνιστές,η Ελλάδα αλλοιώνεται φυλετικά και μάλιστα προς το χειρότερο.Τα ενθαρρυντικά νέα είναι πως εκτός από τους Αφροασιάτες λαθροεισβολείς,στην Ελλάδα εγκαθίστανται και αγοράζουν σπίτια(κυρίως σε νησιά και σε εξοχικά μέρη)διάφοροι τουρίστες από την Βόρεια Ευρώπη(π.χ. στη Μάνη πολλά σπίτια τα έχουν αγοράσει Γερμανοί κλπ.).Ας ελπίσουμε να μπορέσουν να εγκατασταθούν μόνιμα και να αφομοιωθούν ώστε να αυξηθεί το ποσοστό των Νορδικών στην Ελλάδα.Εμείς το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να κλείσουμε την πόρτα στους Αφροασιάτες και να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν θα γίνουν ποτέ σαν κι εμάς και επίσης να φροντίσουμε να πολλαπλασιαστούμε,επιλέγοντας συντρόφους με φυλετικά κριτήρια.Αν είναι εύκολο να εξαφανιστούν οι Αρμενοειδής και να περιοριστούν κάπως οι Αλπικοί.Χρειαζόμαστε περισσότερους Νορδικούς,Ατλαντοειδείς και Κρομανοειδής.Μέχρι να έρθει μια Εθνικοσοσιαλιστική κυβέρνηση και να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα τύπου Lebensborn πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

      Διαγραφή
    5. Κύριοι εκτιμώ τις προθέσεις σας, αλλά αυτό που λέω πως το δηλητήριο έχει μπει μέσα μας για τα καλά. Οι οριενταλικές ράτσες έχει ήδη από αιώνα κατακλύσει την Ελλάδα και η δραβιδική επέλαση απλώς συνιστά το κερασάκι στην τούρτα.
      Η πνευματική ζωή της χώρας είναι ασιατική πολύ πριν την έλευση των Πακιστανών και μην κάνουμε πως δεν το βλέπουμε. Τα δημοτικά τραγούδια σβήσανε, ακόμη και ο νευρ΄δης Μπιθικώτσης που εξέφραζε το αρβανίτικο πνεύμα έγινε ντεμοντέ, και στο προσκήνιο ανέβηκε όλη η ποντιακή χαβούζα του Καζαντζίδη, του Λεπα και όλων των σε κατάληξη ίδη. Η παλαιά λιτή διατροφή έχει από καιρό καταντήσει τουρκική φιλοσοφία και περνιέται μάλιστα και για ελληνική. Οι πόλεις πάψαν να χτίζονται νεοκλασσικά (Γερμανοί και Δανοί ήσαν σχεδόν όλοι οι αρχιτέκτονες στην παλαιά και έντιμο Ελλάδα) και αισθητικά θυμίζουν Βαγδάτη. Εγώ πιστεύω πως είναι πιο επικίνδυνοι οι ελληνόφωνοι ορθόδοξοι χριστιανοί της Ανατολίας που παιρνιούνται για Έλληνες και μας επιβάλλουν την οριενταλική ρωμηοσύνη τους παρά οι ξεκάθαρα δραβίδες και αφρικανοί.
      Πρέπει να γίνει ένας απολογισμός και να δούμε τα πράγματα με θάρρος. Χάσαμε τη νορδικότητά μας και γι' αυτό χάσαμε τις μεγάλες πολιτικές αρετές της ράτσας αυτής. Χάσαμε τη μεσογειακότητά μας, γι' αυτό δεν διαθέτει η σύγχρονη Ελλάντα ούτε γούστο ούτε και φαντασία. Χάσαμε και τη διναρικότητά μας, γι' αυτό χάσαμε τη σκληρότητα και την ηρωική στωικότητα. Έχουμε καταντήσει ένας οριενταλικός συρφετός με μπόλικη από ορθοδοξία, μοιρολατρία, κλάψα, φιλοκουβέντα, κιτρινομπλε σημαιάκια, μούντζες στην πλατεία Συντάγματος και πολύ τουρισμό. Με λίγα λόγια φελάχοι...

      Διαγραφή
    6. Μια διευκρίνιση μόνο σε σχέση με τα παραπάνω. Όταν λέω ότι χάσαμε τη νορδικότητα, τη μεσογειακότητα και τη διναρικότητα, δεν εννοώ πως οι φυλετικοί τύποι αυτοί απουσιάζουν από την Ελλάδα. Ασφαλώς και υπάρχουν. Εννοώ πως το τέμπο, το ρυθμό δηλαδή και τα διανοητικά και αισθητικά πρότυπα τα κατέχουν οι οριενταλίδες. Εδώ πρέπει να προσθέσουμε και τους ευγενείς Κυπρίους τραγουδιάρηδες, που μόνο με την απελευθέρωση της Κύπρου δεν ασχολούνται. Αυτοί βρίσκονται στο προσκήνιο και αυτούς ακολουθεί η μεγάλη μάζα. Η μουσική τους, η ομιλία τους, η ενδυμασία, το παράστημα, γενικότερα η θεώρηση τους για τη ζωή αποτελεί το πρότυπο μίμησης των πολλών.
      Για να πούμε και μια επιπλέον αλήθεια. Αυτοί που προσδιορίζονται ως "εθνικιστές", "πατριώτες" και βγαίνουν ηλιοκαμμένοι στο δρόμο με παντούφλες φορώντας την ελληνική σημαία (πάντα με τις ρίγες του ναυτικού) σαν μπέρτα του σούπερμαν, αποτελούν την πιο ακραία εκδήλωση του οριενταλισμού εν Ελλάδι. Με αυτούς, όχι εθνικοσοσιαλισμό δεν κάνεις, αλλά ούτε και καρναβάλι της Πάτρας.

      Διαγραφή
    7. Ο ως ανω ανωνυμος φιλος λεει την Αληθεια λεξη προς λεξην.
      Να προσθεσω μονο οτι η αλλοτε δημιουργικη Μεσογειακη Ελλαδα δεν πασχει πλεον μονον απο εναν ακρατο γυφτοοριενταλισμο-αυτουσιο-αλλα αυτος συνδιαζεται-με αυτον τον τροπο εμφανιζεται το πλεον ελεινο καρακιτσαριο παγκοσμιως-και με εναν πιθηκοειδη αφροαμερικανισμο,κανοντας αυτο το μειγμα βαλκανοελλαδικης βοθροκουλτουρας ακομη πιο αποκρουστικο.

      Διαγραφή
    8. Ο ανώνυμος τα είπε καλύτερα από κάθε άλλον εδώ μέσα. Απλά να σημειωθεί ότι δεν είναι όλοι οι πρόσφυγες (ούτε καν όλοι οι πόντιοι) αρμενοειδής υπάνθρωποι. Η πλειοψηφία των κατοίκων των παραλίων της Μικράς Ασίας ήταν κυρίως μεσογειακοί και αλπικοί (όπως και οι τότε κάτοικοι της κυρίως Ελλάδας) αλλά ακόμα και κάποιοι πόντιοι είναι αλπικοί ή μεσογειακοί. Η καλύτερη λύση για τους Ανατολίτες που κατοικούν στην Ελλάδα είναι αφού κατασφάξουμε τους μουσουλμάνους υπανθρώπους της Τουρκίας να τους στείλουμε να εποικίσουν μαζικά αυτά τα εδάφη λόγο του ότι παρά την υπανθρωπιά τους έχουν μια κάποια ελληνική συνείδηση.

      Διαγραφή
    9. Πιστεύω πως το σχόλιο του ανωτέρω σχετικά με τους Γερμανούς στη Μάνη είναι δυστυχώς φρούδα ελπίδα. Εκτός ότι γένικα σαν λαός έχουν χάσει τον παλαιό δυναμισμό τους, όλοι τους είναι συνταξιούχοι μεσήλικες και άρα δεν μπορούν να γονιμοποίησουν. Αγοράζουν σπίτια για τα γεράματά τους και μόνο.
      Κατά τη γνώμη μου πρέπει να στραφούμε αλλού για μια φιλόδοξη βιοπολιτική. Δύο φυλετικές ομάδες στη Βαλκανική διαθέτουν τα ποιοτικά εχέγγυα βαθμιαίου εξελληνισμού. Πρώτον οι Πομάκοι, που κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες εξ αυτών κατοικούν σε Βουλγαρία και Σκόπια. Πρόκειται για έναν λαό κατά βάση νορδικό, απόγονο των αρχαίων Θρακών., που ζει λιτά και δουλεύει τη γη και την κτηνοτροφία. Σεβόμενοι τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις θα μπορούσαμε να γίνουμε ένας πόλος έλξης γι' αυτούς.
      Δεύτερον, οι Αλβανοί ή καλύτεροι όσο αλβανόφωνοι επιθυμούν να ταυτίσουν τα συμφέροντά τους με την Ελλάδα και το ελληνικό έθνος. Πρόκειται για ένα λαό δυναμικό και πολεμικό που για μία ακόμη φορά μπορούν να λειτουργήσουν ως Δωριείς του Ελληνισμού. Προσωπικά πιστεύω, σε αντίθεση με την κοινή άποψη, πως οι βόρειοι Γκέκηδες -και όχι τόσο οι αλπικοί Τόσκηδες- που είναι καθαρόαιμοι διναρικοί ή νορικοί, πρωτόγονοι και εκδικητικοί είναι ότι χρειάζεται η από καιρό γυφτοεκφυλισμένη ρωμηοσύνη.
      Νορδικοί πομάκοι με την εργατικότητα και την τιμιότητά τους και διναρικοί Αλβανοι θα μπ με τη σκληρότητα του χαρακτήρα τους μπορούν να χτίσουν ένα πρόφραγμα ενάντια στην οριενταλική χαβούζα που καθημερινά σαπίζει τον "λαό" αυτό που θέλει να αποκαλείται ελληνικός (;).
      Τους λοιπούς Ευρωπαίους, ας τους ξεχάσουμε καλύτερα. Με μια εξαίρεση ίσως. Μια αριστοκρατική πολιτεία του μέλλοντος θα μπορούσε να γίνει πόλος έλξης μονάχα σε μια επιπλέον ευρωγενή ομάδα πληθυσμού. Αναφέρομαι στους λευκούς κατοίκους της Νότιας Αφρικής, ολλανδικής και γαλλικής καταγωγής μπόερς, που ύστερα από τη δραματική πτώση του τελευταίου κρατικού προμαχώνα της λευκής φυλής έχουν παραδοθεί στους γκάνγκστερς των συμμοριών του Μαντέλα. Πολεμικοί, εργατικοί, έμπειροι στην κτηνοτροφία αλλά και στην κρατική διοίκηση, συνηθισμένοι στα θερμά κλίματα, οι υπέροχοι αυτοί εκπρόσωποι της νορδικής φυλής θα μπορούσαν να βρουν μια εστία εγκατάστασης στην Ελλάδα. Στα θετικά προσμετράται και η πολυπληθής παρουσία Ελλήνων στη Ν. Αφρική και οι άριστες σχέσεις που έχουν σφυρηλατηθεί μεταξύ των δύο πληθυσμών.
      Δεν αναφέρομαι σε μεσογειακούς, γιατί πιστεύω πως το καλό γούστο έπεται της τραχύτητας και της αγωνιστικότητας των νορδικό-διναρικών. Στο μέλλον, βέβαια, θα πρέπει και αυτό να συμπληρωθεί. Πίστη στον εαυτό μας και στις καταχτήσεις της βιολογίας και επιστήμης και ίποτα δεν εχάθη οριστικώς.

      Διαγραφή
    10. Ως Έλληνας Μεσογειακός προσυπογράφω αυτά που λες, χρειαζόμαστε περισσότερο το σκληρό τραχύ πνεύμα των Διναρικών και των Νορδικών παρά την καλογουστιά και το πνευματικό επίπεδο των Μεσογειακών/Ατλαντοειδών. Βεβαίως πρέπει να σημειωθεί ότι οι Νορδικοί είναι πλέον μια ευνουχισμένη φυλή (βλέποντας τις Σκανδιναβικές χώρες) οπότε χρειαζόμαστε τον αγωνιστικό παλμό των Διναρικών αδελφών μας. Όταν νικήσουμε τους λαθροεισβολείς εμείς οι Ατλανοτειδείς/Μεσογειακοί θα στήσουμε τον καινούριο Άριο πολιτισμό αλλά μέχρι τότε χρειαζόμαστε του σκληρούς Διναρικούς για να αγωνιστούν.

      Διαγραφή
    11. Προς ανωνυμο 27 Αυγουστου 8:58:Συμφωνω απολυτως μαζι σου και επαυξανω για τους σκληροτραχηλους Νορδικους Πομακους και τους αιμοβορους Διναρικους Γκεκηδες.Η εργατικοτητα των πρωτων και η εκδικητικοτητα τους ειναι οτι χρειαζεται ως αντισταθμισμα στους γυφτοδημοκρατες βαλκανοελλαδιτες.

      Διαγραφή
    12. *Η εκδικητικοτητα των δευτερων(εκ παραδρομης το λαθος).

      Διαγραφή
    13. Να διευκρινισω εστω και καθυστερημενα οτι ο λογος που δεν αναφερθηκα στους Μποερς της νοτιου αφρικης ειναι επειδη αμα υπαρξει εν Ελλαδι καποιου ειδους αριστοκρατικη πολιτεια αυτο θα εχει ως προαπαιτουμενο την αποτιναξη του εβραιομασονικου ζυγου,κατι το οποιο θα συνεπαγεται μια επανασταση στην Ευρωπη δηλαδη εν τελει την καταστροφη του παγκοσμιου συστηματος και την συνεπακολουθη αποκατασταση της φυσιολογικης και βιολογικης υπεροχης και κυριαρχιας της Λευκης φυλης στον πλανητη Γη.

      Διαγραφή
  3. Οι Άριοι είναι κοινή φυλή (ομοφυλία) ή κοινή γλώσσα (ομογλωσσία); Υπάρχει μεγάλη διάσταση ανάμεσα στους επιστήμονες. Για παράδειγμα, οι αθίγγανοι και οι σύγχρονοι κάτοικοι της Ινδίας και του Πακιστάν μιλούν μια ινδοευρωπαική γλώσσα, φυλετικά όμως είναι δραβίδες. Αν πάλι είναι κοινή φυλή πρέπει να έχει λίγο πολύ κοινό φυλετικό τύπο, τουλάχιστον την εποχή που κατοικούσαν όλοι μαζί σε μια κοινή πατρίδα ("πρωτοπατρίδα-Urheimat"). Ο όρος λευκός δεν αρκεί για να τους περιγράψει, γιατί λευκή ήταν η Ευρώπη τουλάχιστον από τη νεολιθική εποχή και πολύ πριν την εμφάνισή τους (περίπου 3-2000 π.Χ.). Πρέπει επίσης ο συγκεκριμένος φυλετικός τύπος να εξακριβώνεται πως εμφανίζεται κοινός σε όλους τους Ινδοευρωπαίους εισβολείς.Ή θα είναι μεσογειακοί ή νορδικοί ή αλπικοί που αξαπλώνονται από την Ινδία έως τη Σκανδιναυία. Ειδάλλως, θα δικαιώνονται όσοι γλωσσολόγοι θεωρούν πως οι Ινδοευρωπαίοι είναι μια τυχαία ομογλωσσία, φυλετικά επίμεικτη. Είναι, επομένως, ζήτημα επιστημονικής οπτικής και κυρίως πολιτικής τοποθέτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὁ ὅρος "ἄριος" εἶναι φυλετικὸς προσδιορισμός. Ἡ λέξι Ἰνδοευρωπαῖος" εἶναι γλωσσολογικός. π.χ. ἔνας Ἐσθονὸς ἥ Φινλανδὸς μπορεῖ νὰ ἦναι φυλετικῶς ἄριος παρότι ὁμιλεῖ μία οὐραλικὴ (τουρκογενῆ) γλῶσσα. Στὸν ἀντίποδα, ἕνας νεγροαυστραλίδης δραβιδόγυφτας ὁμιλεῖ μία ἰνδοευρωπαϊκὴ γλῶσσα (τὴν γλῶσσα τῶν ἀρίων κατακτητῶν τῆς Ἰνδίας). Ἐπίσης, ἕνας ἀραβόφωνος Λιβανέζος ἢ Σύριος μπορεῖ νὰ ἧναι ἄριος Μεσογειακὸς ἢ Ἀλπικός.

      Ἐν κατακλείδι, ὑπάρχει μία ἰσχυρὴ ἀλληλοεπικάλυψη τῶν ἰδιοτήτων "ἄριος" καὶ "ἰνδοευρωπαῖος" ἀλλὰ ὄχι ἀπόλυτη, διότι συχνὰ οἱ ὑπόδουλούμενοι πληθυσμοὶ υἱοθετοῦν τὴν γλῶσσα τῶν κατακτητῶν.

      Διαγραφή
    2. Ωραία, ευχαριστώ για τη διευκρίνση. Σε σχέση τώρα με την Ελλάδα, σε ποιον ή ποιούς φυλετικούς τύπους ανήκαν οι πρώτοι άριοι/ινδοευρωπαίοι κατακτητές και σε ποιον οι κατακτηθέντες πληθυσμοί, που και αυτοί κάποια στιγμή υιοθέτησαν την ελληνική/ινδοευρωπαική γλώσσα; Δηλαδή σε ποιον φυλετικό τύπο ανήκαν οι πρώτοι Έλληνες και σε ποιον οι Προέλληνες (δηλ. οι λαοί προ των Ελλήνων);Νομίζω ότι αυτό είναι το κομβικό ερώτημα σχετικά με την ελληνική ταυτότητα, όλα τα υπόλοιπα είναι συμπληρωματικά.

      Διαγραφή
  4. Αυτα που γραφει ο Σελίν να τα διαβάζουν κατι μπετοστοκοι μπαστονοβλακες , εδω μεσα ,που σχολιαζουν περι Αλπικων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχα γελάσει με την ψυχή μου μια φορά που έτυχε να διαβάσω κριτική επί του έργου του Σελίν από ένα δημοκράταρο. Προσπαθούσε να δικαιολογήσει πως γίνεται ένας «Ναζί» να γράφει τέτοια αριστουργήματα. Λες και ο συγγραφέας Σελίν είναι άλλος από τον εθνικιστή Σελίν. Γελοίοι...

    Σκοτεινός Ιεροφάντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ὠραῖος ὁ τυπάς. Ἐναργὴς ῥατσιστικὸς λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.