Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Anthropometric investigation in the British Isles - Anthropometric Method

To Βασιλικό Ανθρωπολογικό Ινστιτούτο της Βρετανίας εξέδωσε το 1909 τα αποτελέσματα της ανθρωπομετρικής έρευνας που έγινε στην Βρετανία, υπό τον τίτλο Anthropometric investigation in the British Isles. Δεκάδες επιστήμονες συμμετείχαν στην έρευνα, με την αρωγή του κράτους.

Οι μετρήσεις ήταν πολλές και περιελάμβαναν τα σημαντικότερα σημεία του ανθρώπινου σώματος. Όλες οι φυλετικού ενδιαφέροντος ήταν μέσα και στις οποίες μάλιστα δίνονταν έμφαση.

Στη συνέχεια περιγράφονται όλες οι μετρήσεις που ελήφθησαν, η κατηγοριοποίηση του χρωματισμού σε κλίμακες καθώς και άλλες ανθρωπομετρικές οδηγίες. Ελήφθησαν χιλιάδες φωτογραφίες, που παραπέμπουν σε φυλετικές μελέτες.

Τότε οι φυλετικές μελέτες ήταν καλές και χρήσιμες, τώρα όμως οι...
υπεύθυνοι τις αποφεύγουν μετά βδελυγμίας. Οι εντολές των σιωνιστών είναι σαφείς, καθώς προωθούν για τα δικά τους σχέδια παγκόσμιας κυριαρχίας τον πολυφυλετισμό.

Δυστυχώς τα πλήρη αποτελέσματα δεν είναι διαθέσιμα διαδικτυακά. Ωστόσο έχουμε αρκετά στοιχεία για την ανθρωπολογία της Βρετανίας, από το έργο του John Beddoe κυρίως.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.