Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Η ομορφιά και οι φυλές

Δύο πανεπιστήμια της Γερμανίας διενήργησαν έρευνα για να βρουν ποια χαρακτηριστικά του προσώπου θεωρούνται ελκυστικά. Γερμανοί βαθμολόγησαν την ελκυστικότητα 64 γυναικών και 32 ανδρών και με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας μορφοποίησης προσώπων, τα σύνθετα πρόσωπα που θεωρούνται εκλυστικά προέκυψαν το εξής:

Γυναικεία πρόσωπα:


Ανδρικά πρόσωπα: ...

 
Στις γυναίκες, είναι εμφανές ότι το ελκυστικό πρόσωπο τείνει προς Μεσογειακό με ελάχιστη Κρομανοειδή επίδραση, ενώ αντιθέτως το άσχημο πρόσωπο είναι Αλπικό. Οι διαφορές του ελκυστικού προσώπου από το άσχημο είναι το πιο σκούρο χρώμα δέρματος, λεπτότερο πρόσωπο, λιγότερο λίπος, πληρέστερα χείλη, σκούρα και λεπτά φρύδια, έντονες βλεφαρίδες, ψηλότερα ζυγωματικά, πιο λεπτή μύτη, λεπτότερα βλέφαρα.

Στους άνδρες, είναι εμφανές ότι το ελκυστικό πρόσωπο τείνει προς Νορδικό με Κρομανοειδή τάση, ενώ αντιθέτως το άσχημο πρόσωπο είναι Αλπικό.Οι διαφορές του ελκυστικού προσώπου από το άσχημο είναι το πιο σκούρο χρώμα δέρματος, λεπτότερο πρόσωπο, λιγότερο λίπος, πληρέστερα χείλη, πιο σκούρα φρύδια, έντονες βλεφαρίδες, ψηλότερα ζυγωματικά, έντονο κάτω σαγόνι, λεπτότερα βλέφαρα.

Βέβαια οι ερευνητές βρίσκονται σε εμβρυϊκό στάδιο μελέτης, καθώς στα συμπεράσματά τους αγνοούν τις ανθρώπινους φυλετικούς τύπους, όντας ακόμα χαμένοι σε διάφορα ευφυολογήματα και στερεότυπα. Αγνοούν τον σημαντικότερο παράγοντα της έρευνας, που είναι ο φυλετικός και φαίνεται ξεκάθαρα στον φυλετικό μελετητή. Τα λιγότερο ελκυστικά πρόσωπα είναι Αλπικά και στα δυο φύλα, ενώ οι Μεσογειακές και οι Νορδικοί, έστω με κάποια Κρομανοειδή τάση, θεωρούνται όμοφοι. Σημειωτέον ότι η έρευνα έγινε στην Γερμανία, γεγονός που επηρεάζει τα αποτελέσματα και δεν τα καθιστά πρότυπα πουθενά αλλού, παρά μόνο στη Γερμανία. Για λεπτομέρειες, δείτε στην ιστοσελίδα της έρευνας.

Στην Ελλάδα τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά με τους λιγότερους Κρομανοειδείς και απειροελάχιστους Νορδικούς και πιθανότατα οι λεπτοπρόσωποι λεπτόρρινοι Μεσογειακοί θα ήταν οι πλέον ελκυστικοί, ενώ για άσχημους, οι επιλογές θα ήταν πολλές.

37 σχόλια:

  1. Είχα πετύχει πριν χρόνια ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση όπου παρουσιαζόταν μία έρευνα σχετικά με την ελκυστικότητα. Υπήρχαν δύο ομάδες, μία ανδρών και μία γυναικών. Παρατήρησαν οι ερευνητές πως το σύνολο σχεδόν των ανδρών εξέλεξε μία συγκεκριμένη γυναίκα ως πλέον ποθητή. Έπρεπε να εξηγηθεί η αιτία. Βρέθηκε λοιπόν με την χρήση υπολογιστών πως η γυναίκα αυτή είχε τα πιο αρμονικά χαρακτηριστικά προσώπου και έτσι οι επιστήμονες δικαιολόγησαν την επιλογή.
    Έπειτα διενεργήθηκε ένα πείραμα: η ομάδα των ανδρών έπρεπε να επιλέξει βάσει της οσμής ανάμεσα σε μπλουζάκια που είχαν φορεθεί επί μέρες από τις γυναίκες. Πάλι η συντριπτική πλειονότητα επέλεξε ένα συγκεκριμένο και το οποίο αγνοούσαν πως είχε φορεθεί από την γυναίκα που συνειδητά είχαν επιλέξει ως πλέον ποθητή.
    Δυστυχώς πέρασε καιρός και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. Ωστόσο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειχα πετυχει κατι παρομοιο μονο που ασχολουτανε με την επιλογη ως προς την τεκνοποιηση. Εκτος απο τους μαυρους, ολοι οι υπολοιποι διαλεγανε ταιρι που τους εμοιαζε φυλετικα.

      Διαγραφή
  2. εγω εχω δει ομορφες/ους αλπικες /ους δν σημαινει κτ αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ.........ΑΛΠΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΟΦΙ ΜΑΡΣΟ......ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΥΠΟΦΥΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἡ Μαρσῶ εἶναι Κρομανοειδής. Τσέκαρε τὰ σαγόνια της. Ἡ δὲ ἔντονη μύτη της μὲ τὰ ἀνεσπασμένα ῥουθούνια δημιουργεῖ ὑποψίες διναρικῆς συμμετοχῆς.

      Διαγραφή
  4. ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΟΜΑΝΟΕΙΔΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΛΑΦΡΑ...........ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΡΟΜΑΝΟΕΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΤΗΝ ΧΟΛΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΤΡΟΙΑ..........ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΣΑΓΟΝΙ ,ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ,ΜΑΤΙΑ ΒΑΘΙΑ ,ΕΝΤΟΝΑ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ κτλ........

    Η ΣΟΦΙ ΜΑΡΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΠΙΚΗ......ΜΕΣΟΚΕΦΑΛΗ ΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΕΚΛΙΜΜΕΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ,ΚΛΕΙΣΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ...... ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΛΑΤΙΑ ΜΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΠΙΚΟΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Μαρσο εχει σαφεις κρομανοειδεις επιρροες, με επικρατηση ισως του αλπικου τυπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσο πιο καθαρος αλπικος ειναι καποιος τοσο πιο ασχημος ειναι, αντιθετα οσο πιο καθαρος μεσογειακος ή νορδικος ειναι καποιος τοσο πιο ομορφος ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και όσο πιο μαύρος είναι κάποιος τόσο μεγαλύτερη την έχει... τουλάχιστον ηλίθια η απλοποίηση σου. Δεν διαφέρει σε τίποτα με το παραπάνω παράδειγμα.
      Ο φυλετισμός δεν είναι ασπρο-μαυρο. Και αν νομίζεις πως είναι μάλλον δεν έχεις ιδέα. Η ομορφιά προέρχεται από την αρμονία των χαρακτηριστικών όχι από τα χαρακτηριστικά αυτά καθ' αυτά. Υπάρχουν και όμορφοι και άσχημοι αλπικοί, και όμορφοι και άσχημοι μεσογειακοί, και όμορφοι και άσχημοι νορδικοί κλπ,.

      Διαγραφή
    2. Οι εξαιρεσεις δεν αναιρουν τον κανονα. Αν κοιταξεις την πλειονοτητα καθαρων αλπικων και καθαρων μεσογειακων, η υπεροχη στη φυσικη ομορφια των μεσογειακων εναντι των αλπικων ειναι εμφανης, πολυ απλα γιατι τα γενικα χαρακτηριστικα τους ειναι πιο κοντα στην ιδανικη συμμετρια και αρμονια και επιπλεον ειναι δολιχοκεφαλοι (ενας βραχυκεφαλος αλπικος μπορει να εχει συμμετρικα χαρακτηριστικα αλλα η βραχυκεφαλια του τον καθιστα αυτοματως σε κατωτερη θεση απο αποψης ομορφιας απο εναν δολιχοκεφαλο μεσογειακο). Ενας καθαρος δολιχοκεφαλος μεσογειακος ή νορδικος δεν μπορει να ειναι ασχημος, αν εχει χαρακτηριστικα μη συμμετρικα ή μη αρμονικα σε μεγαλο βαθμο σημαινει οτι σιγουρα θα εχει και καποιες αλλες επιρροες. Εσυ βεβαια μπορει να βρισκεις ομορφη και τη μυτη των διναρικων, και τα προτεταμενα ζυγωματικα των κρομανοειδων, και το στρογγυλο προσωπο των αλπικων, μπορει ακομα να βρισκεις γοητευτικη και την γυρτη μυτη των αρμενοειδων, τι να κανουμε, γουστα ειναι αυτα, αλλωστε με τους τυπους που κυκλοφορουν στην ελλαδα ο εγκεφαλος των περισσοτερων εχει καει και θεωρουν τους ασχημομουρηδες ωραιους.

      Διαγραφή
    3. ₪ Μεσογειακὸς Ἀτλαντοειδιστής ₪6 Αυγούστου 2014 στις 8:09 π.μ.

      Ἔχει δίκιο ὁ ἀνώνυμος 12:33. Τὸ δολιχοκέφαλο, περιακτικὸ φῦλο εἶναι μακρὰν τὸ πιὸ ὄμορφο. Οἱ ὑπόλοιποι ἂς σωπάσουν γιὰ πάντα. Εἶναι μάταιο νὰ ὑπερασπίζονται τὸ κουβαδένιο κρανίο τους.

      Διαγραφή
    4. @Μεσογειακὸς Ἀτλαντοειδιστής Πριν γαμήσεις να μετράς τον κεφαλικό δείκτη εσυ!!!

      Διαγραφή
  7. Ειναι πεντακάθαρο οτι ο διαχειριστής εχει ενα ''θεμα'΄' με τους αλπικούς .Ας το κοιτάξει γιατι άλλο επιστίμη και άλλο απωθημένα...Οι αλπικοί βραχυκέφαλοι υπαρχουν στην Ευρωπη απο την μεσολιθική εποχη.Τα πρωτα δειγματα βρεθηκαν στην Ν.Γερμανία στο σπήλαιο ΟΦΝΕΤ.Αλπικοι ηταν οι δημιουργοι των λημναίων οικισμών της Κεντρικής Ευρωπης και αλπικό ειναι ΟΛΟ το υποστρωμα του Ευρωπαϊκού πλυθησμού.Η συγκεριμεν έρευνα δεν λέει πουθενα για ασχημα προσωπα.Ασχημός ετυμολογικα σημαίνει άλλο πράγμα .Εδω η έρευνα μιλάει για ελκυστικα και λιγότερο ελκυστικά πρόσωπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 卐 Δολιχοκέφαλος Ἰταλὸς Φασιστας 卐6 Αυγούστου 2014 στις 12:02 μ.μ.

      Δηλαδὴ ὑπάρχουν ὄμορφα πρόσωπα ποὺ δὲν εἶναι ἐλκυστικά & ἐλκυστικὰ πρόσωπα ποὺ δὲν εἶναι ὄμορφα;;; Τί εἶναι αὐτὰ ποὺ γράφεις, ῥὲ κουβαδοκέφαλε;;; Πάρτο χαμπάρι, ῥὲ Κουασιμόδε, ἐμεῖς οἱ δολιχοκέφαλοι δὲ σᾶς γουστάρουμε. Σᾶς μισοῦμε. Εἴμαστε ῥατσιστὲς μὲ σᾶς τοὺς πλατυπρόσωπους βραχυκέφαλους. Ὀνειρευόμαστε μία Εὐρώπη ὅπου τὸ περιακτικὸ φῦλο θὰ ἀποτελῇ τὴν Ἐθνικοσοσιαλιστικὴ ἠγετικὴ κάστα καὶ οἱ βραχυκέφαλοι μαζὺ μὲ Κρομανοειδεῖς θὰ ἰδροκοποῦν νυχθημερὸν σὲ χειρονακτικὲς ἐργασίες γιὰ να κάνουμε ἐμεῖς παρτοῦζες μὲ ἄριες, Σκανδιναυὲς παλλακίδες, σαμπάνια & χαβιάρι.

      Διαγραφή
    2. Το οτι καποιοι φυλετικοι τυποι πχ αλπικοι, κρομανοειδεις υπαρχουν εδω και παρα πολλες χιλιαδες χρονια δεν λεει τιποτα. Ουτε επισης λεει τιποτα το οτι οι αλπικοι θεωρουνται οτι ειναι οι περισσοτεροι στον ευρωπαϊκο πληθυσμο. Τα πληθυσμιακα και τα χρονολογικα κριτηρια ειναι ασχετα με την αξιολογηση της φυσικης ομορφιας, της πνευματικης ικανοτητας και του χαρακτηρα των διαφορων φυλετικων τυπων.
      Ουτε σημαινει πως επειδη οι αλπικοι εχουν πολυχρονη παρουσια ή επειδη ειναι πολυπληθεις, οτι ειναι επιθυμητο να συνεχισουν να υπαρχουν και στο μελλον. Ενας φυλετιστης δεν σκεφτεται με αυτα τα κριτηρια, ενας φυλετιστης ενδιαφερεται πρωτιστως για την βελτιωση και εξελιξη της φυλης.
      Ενας φυλετιστης δεν μπορει παρα να αναγνωρισει την ανωτεροτητα των δολιχοκεφαλων παρακτιων πληθυσμων. Το εαν ειναι σκοπιμο να συνεχισουν να υπαρχουν και οι υπολοιποι φυλετικοι τυποι πχ αλπικοι, διναρικοι, βαλτικοι, και σε ποιο ποσοστο, αυτο εξαρταται απο τις εκαστοτε κοινωνικες αναγκες, πχ στην αρχαια Ελλαδα υπηρχε η αναγκη υπαρξης των αλπικων ωστε να κανουν τις κατωτερες χειρωνακτικες εργασιες, σε μια μελλοντικη φυλετικη κοινωνια μπορει λογω πχ της τεχνολογιας να μην υπαρχει η αναγκη διατηρησης μεγαλου αριθμου αλπικων ή να μην χρειαζεται να υπαρχουν καθολου αλπικοι. Αν αυτο βοηθαει την φυλη να εξελιχθει σε κατι καλυτερο τοτε η εξαφανιση των αλπικων ειναι επιθυμητη.
      Δεν υπαρχουν ταμπου για εναν φυλετιστη, σκοπος του ειναι η βελτιωση και θετικη εξελιξη της φυλης. Αυτο ισχυει για ολους τους τυπους, ακομα και για τους μεσογειακους-νορδικους, πχ εαν μεσω της επιλεκτικης αναπαραγωγης ή μεσω της γενετικης επιστημης ειναι δυνατον να δημιουργηθει ενας νεος φυλετικος τυπος με ακομα καλυτερα και θετικοτερα χαρακτηριστικα απο τα υπαρχοντα των μεσογειακων-νορδικων, τοτε αυτο ειναι κατι επιθυμητο, ακομα και αν σημαινει οτι θα πρεπει να μειωθουν-εξαφανιστουν οι νορδικοι-μεσογειακοι.

      (ανωνυμος 12:23/3:06)

      Διαγραφή
  8. καταρχαν εδω θελετε μιαευρωπη κι οχι μια ελλαδα δηλαδη δεν ειστε εθνικιστεσ δεν καλλιεργειτε η εθνικη συνηδηση αλλ σας καλλιεργειτε η φυλετικη προτειματε ενα νορδικο που δεν χει καμια σχεση με την πατριδα μας παρα εναν μικρασιατη που εφερε πολιτισμο στην χωρα μς κι εδω οι ανθρωποι ηταν αμορφωτοι μπροστα τους. Δεν εχετετο ελληνικο αισθημα τη φιλοπονιας που οφειλειται στον αλπικο και στον μεσογειακο τυπο δεν εχετε σχεση με τα ηθη και τα εθιμα της τουτη ιερης πατριδας αρα δεν υπαρχει λογος να λεγεστε εθνικιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σκέψη μου στον Αδόλφο Χίτλερ6 Αυγούστου 2014 στις 5:01 μ.μ.

      ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΩΡΗ ΖΩΡΖΕΤΑ.

      Διαγραφή
  9. Αλλος και εσυ. Πρεπει να το παρεις χαμπαρι οτι ειναι ενας εδω μεσα που σας εχει τρολλαρει απιστευτα. Μιλω βεβαιως για Φρουρο του Αουσβιτς-Χιμμλερ-και οτι αλλο ονομα εχει.

    Βεβαια τα περισσοτερα απο αυτα που γραφει ειναι πετυχημενα και βγαζουν πολυ γελιο, οπως τα παραπανω για παρτουζες με αριες η οι σχολιασμοι του προς τετραγωνα μογγολικα κεφαλια. (και γω δολιχοκεφαλος ατλαντο-μεσογειακος ειμαι, πισω σου 100% φιλε εθνικοσοσιαλιστη) Ας ειναι καλα οπου και αν ειναι.

    Και μετα εχεις κατι γραφικους με IQ τετραπληγικου τετραποδου οπως τον Θεοδωρο με την αλβανολαγνεια του και τον αλλον τον νορδικιστη που γραφει οτι να'ναι και νομιζει οτι επειδη ειναι φραγκοσπορος ειναι αγνος Ελληνας.

    Μια βολτα να κανεις στο ιστολογιο, θα τους βρεις. Τουλαχιστον ο Διαχειριστης και καποιοι αλλοι εχουνε βασιμες πηγες για τα συμπερασματα τους. Αμα θες να τους αντικρουσεις κανε το ιδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Heinrich Himmler ἢ Julius Streicher ἢ Klaus Barbie ἢ...6 Αυγούστου 2014 στις 7:28 μ.μ.

      Μάγκα, καλὰ τα λές, ὅμως Himmler καὶ Φρουρὸς τοῦ Ἄουσβιτς εἶναι διαφορετικὰ πρόσωπα, ντεκλαρέ. Himmler speaking.

      Ὅσο γιὰ τὸν Νορδικό Νορδικιστή: αὐτὸς εἶναι μία πολὺ σεπτὴ μορφὴ τῶν γραμμάτων: ξανθός, ἀλιτήριος καὶ ἀπαράμιλλος χειριστὴς τοῦ σουγιᾶ, φόβος καὶ τρόμος τῶν σκουρόχρωμων στὰ Πατήσια...

      Διαγραφή
    2. Αναφερομαι σε εναν αλλον ο οποιος ειχε και αυτος προφιλ ιστολογιου και ειχε εναν πρασινο avatar. Δεν εχει ποσταρει εδω και καιρο ομως.

      Ο νορδικος νορδικιστης καλο παλικαρι ειναι. Κατι τετοιους σαν κι αυτον χρειαζομαστε για να σκιαγραφησουν την φυλετικη πολιτικη του εθνους οταν τα ελληνικα οπλα καταλαβουν την Τουρκια και αναλαβουμε εκεινον τον φυλετικο βοθρο.

      Διαγραφή
    3. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ7 Αυγούστου 2014 στις 1:30 μ.μ.

      ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ και Ηeinrich Himmler ειναι διαφορετικα προσωπα τα οποια δεν γνωριζονται μεταξυ τους.
      Η οποια ταυτιση αποψεων οφειλεται απλως στην ΙΕΡΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ την οποια μοιραζονται.
      Υ.Γ. Ναι,οποιος ειναι ΑΓΝΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣΠΟΡΟΣ ειναι ΑΓΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.


      Διαγραφή
  10. Tι να αντικρουσω ; Το πασιφανες κολλημα του διαχειριστη με τους Αλπικους; Ειναι για γελια οι αποψεις οτι οι δολοχοκεφαλοι περιακυικοι μειωνονται λογω των πολεμων.! Καταρχας τα περισσοτερα θυματα στον Β παγκοσμιο τα ειχαν οι Σοβιετικοι (βαλτικοι και αλλοι βρταχυκεφαλοι ως επι το πλειστον) και οι Γερμανοι εκ των οποιων πανω απο τους μισους ειναι βραχυκεφαλοι και μαλιστα η αρχικη κοιτιδα των ναζι ειναι σε ζωνη τελειας βραχυκεφαλιας δλδ στη Βαυαρια .Εχω σχολιασει πολυ σοβαρα σε αλλες αναρτησεις οτι η δολιχοκεφαλιας τεινει να εξαφανιστει δλδ ο κρανιακος δεικτης δυστυχως μεγαλωνει και τα βραχυκεφαλα κρανια πλειοψηφουν .Αυτο στην ανθρωπολογια καλειται βραχυκεφαλοποιηση και ειναι παγκοσμιο φαινομενο.Τι να σχολιασω για υπερβλακες ουγκανους τυπου Χιμλερ και φρουρος του αουσβιτς μονο για να γελαω τους εχω .Αν ειναι τρολ ειναι εξαιρετικοι αν οχι τοτε ας πανε σε ψυχιατρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ-ΧΑ......ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΔΙΚΟ.......ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ" ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ "ΧΙΜΛΕΡ".......

      ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΑΛΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΙΜΛΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ......ΑΜΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΙΜΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΡΟΧΙΤΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ......

      ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ....

      Διαγραφή
    2. Καὶ μόνο τὸ ὅτι γράφεις "χά-χά" ὐποδηλώνει ἐναργῶς τὸν βαθμὸ τῆς πουστιᾶς καὶ θηλυπρέπειάς σου. Ὁ δὲ συλλογισμός σου ὅτι ἐπειδὴ χρησιμοποιῶ τὸ ὄνομα τοῦ ἀλπικοῦ Himmler ὡς nick, εἶμαι αὐτομάτως καὶ θαυμαστής του, καταδεικνύει ὅτι ὁ δείκτης εὐφυϊας σου ὑπερβαίνει ὁριακὰ τὸ φρᾶγμα τῆς ἰδιωτείας.

      Ἐν ἄλλαις λέξεσι, σοῦ βινῶ τὴ μάννα καὶ ἐκχέω ἐπὶ τῆς ὅψεως τοῦ πατρός σου.

      Διαγραφή
    3. Περί βραχυκεφαλοποίησης δείτε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

      Διαγραφή
  11. Συνεχίζω περι Αλπικών και περιακτικών δολιχοκεφαλων.Ακουστε λοιπόν : Η παρουσία βτων περιακτικών δολιχοκέφαλων στον Β παγκόσμιο εκτος των Βρεταννών ήταν οικτρή .Οι Σκανδιναυοί που ειναι οι κυρως εκρποσωποι των νορδικών δολιχοκέφαλων λούφαξαν σαν αδελφές .Σουηδοί κοκοκο Δανοί παράδοση αμαχητή και Νορβηγοί καναδυο μάχες ολες και όλες .Τη λαντζα μαλάκες νορδικιστες την τράβηξαν οι αλπικοι και βαλτικοί βραχυκέφαλοι.Και αν παμε στο σήμερα δειτε ποσο ξεφτιλισμένοι ειναι οι δολιχοκεφαλοι νορδικοί Σκανδιναυοβρετανοί αυτοί που επίσημη θρησκεία τους εχουν κανει το tollerance and divercity της νεας ταξης την ωρα που η βαλτική βραχυκέφαλη Ρωσία δίνει υπερτατη μαχη εναντια στα ηθη της παγκοσμιοποιοησης .Βουλωστε το λοιπον οσοι εδω μεσα εχετε πεπονοκεφαλο οκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συντριωπτικη πλειοψηφεια των Σκανδιναβων ομως ειναι κρομανεοειδης. Υπαρχει και σχετικο θεμα για αυτο στο ιστολογιο.

      Γενικοτερα οι σκανδιναβοι ητανε κατωτεροι σε πολεμικο ηθος μετα τον χριστιανισμο. Οι Γερμανοι, με εξαιρεση των πρωσικων αργοτερα, επισης. Δεν ειναι τυχαιο που τις μαχες στον 30ετη πολεμο τις κανανε τα φοβερα και τρομερα τερθιος των ισπανων, οι αυστριακοι και ιταλοι μισθοφοροι (οι πιο τρομεροι απο αυτους πρεπει να αναφερω οτι ητανε ελληνες, οι λεγομενοι stradioti), διναρικοι αυστριακοι και αργοτερα οι Γαλλοι.

      Ο Γουσταβος, βασιλιας της Σουηδιας και μεγαλος στρατηλατης, ειχε κυριως μισθοφορους στην στρατια του οι οποιοι διοικουνταν απο σουηδους η γερμανους. Μετα τον θανατο του ο στρατος του εφαγε κατι τραγελαφικες ηττες οπως αυτην στην Πραγα.

      Ουσιαστικα, ο μονος ισχυρος φυλλετικα βορειος στρατος ητανε αυτος του Καρολου της Σουηδιας ο οποιος ομως ητηθηκε αρκετες φορες απο Ρωσσους και Πολωνο-Λιθουανους. Ακομα και το ιππικο της Σουηδιας δεν αποτελειτο απο νορδικους αλλα απο φιλανδους!

      Διαγραφή
    2. 'Ανώνυμε καραγκιόζη 11:07, εἶσαι τὰ σκατὰ τὰ ἴδια: "Οἱ Σουηδοὶ κοκοκό;;;". Ποὺ νομίζεις ὅτι βρίσκεσαι μωρὴ Καρλόττα; Στὸ νηπιαγωγείο;;; Οἱ Σουηδοί, ῥὲ τενεκεδοκέφαλε, ἦσαν στρατιωτικὰ οὐδέτεροι στὸν β' Π.Π., ἐνῷ ἐμπορικὰ προμήθευαν μὲ σίδηρο τὸ 3ο Ράιχ. Τί εἶναι αὐτὰ ποὺ γράφεις, ῥὲ βραχυκέφαλο κατακάθι;;; Στὴ Δανία ὑπῆρχε ἀπὸ τὴν δεκαετία τοῦ '30 ἀκμάζον ἐθνικοσοσιαλιστικὸ κόμμα, ἐνῷ τόσο οἱ Δανοὶ ὅσο καὶ οἱ Νορβηγοὶ εἶναι φυλετικῶς ἀδελφοὶ τῶν Γερμανῶν. Γιατί νὰ πολεμήσουν λυσσαλέα τὰ ἀδέρφια τους, ῥὲ μοῦλε;;; Αὐτὰ τὰ ἔθνη συνεκρότησαν ἐθελοντικὰ σὠματα SS καὶ συνεξεστράτευσαν κατὰ τῶν Ῥώσσων ὑπανθρώπων. Δὲν εἶναι Τοῦρκοι ἐναντίον Ἑλλήνων ἐκεῖ πάνω, μωρὴ σαλοῦφα, εἶναι ξανθὰ ἀδέρφια καὶ καλῶς δὲν ἀντεστάθησαν στοὺς Γερμανούς.

      Ἐκεῖ ὅπου ὑπάρχουν δεσμοὶ αἵματος ἡ κατοχὴ δὲν εἶναι τόσο δυσάρεστη -πόσῳ μᾶλλον ὅταν ὁ κατακτητὴς σὲ θεωρεῖ ὡς κομμάτι τῆς βιολογικὰ ἀνώτερης φυλῆς. Παρόμοια περίπτωσι εἶναι ἡ μέτρια ἀντίστασι τῶν Ἑλλήνων ἔναντι τῶν Ῥωμαίων καὶ ἡ εὐημερία τῶν ἀρχαίων προγόνων μας κατὰ τὴν διάρκεια τῆς πολὺ ἥπιας ῥωμαϊκῆς κατοχῆς τῆς Ἑλλάδος (καθότι Ἕλληνες καὶ Ῥωμαῖοι ἦσαν συγγενῆ φῦλα μὲ ἀμοιβαίως κατανοητὲς νοοτροπίες καὶ θαυμασμὸ τῶν Ῥωμαίων γιὰ τοὺς Ἕλληνες). Στὸν ἀντίποδα, ἡ ῥωμαϊκὴ κατοχὴ τῶν Ἰουδαίων ἦταν σκληρὴ λόγῳ φυλετικῆς καὶ πολιτισμικῆς ἀσυμβατότητος. Αὔτὰ βέβαια εἶναι ψηλὰ γράμματα γιὰ τὸν συφιλιδικὸ, τετραγωνισμένο ἐγκέφαλό σου, ἒ βοθρόλυμα;;; Καὶ πόσο θὰ μποροῦσε νὰ ἀντέξῃ στρατιωτικὰ τὸ νορβηγικὸ ἔθνος τῶν 2,5 ἐκατομμυρίων τότε ἔννατι στὰ 80 τῶν Γερμανῶν;;;; Ῥὲ σκουπίδι, ἔχεις ἐπαφὴ μὲ πλανήτη γῆ;;;

      Ὅσο γιὰ τὸν ἐκθηλυσμὸ τῶν Νορδικῶν, περσινὰ ξινὰ σταφύλια...
      Τὰ χουμε πεῖ ἐπανειλημμένως ἐδῷ μέσα: 70 χρόνια καπιταλιστικῆς εὐημερίας μὲ ἑβραιομασωνικὴ διεθνιστικὴ-ἀνθρωπιστικὴ προπαγάνδα εἶναι πάρα πολλὰ γιὰ ὁποιοδήποτε ἔθνος. Ἐδῷ στὴν Ἑλλάδα, ὑπάρχει ἀκόμα φτώχεια καὶ τεστοστερόνη. Ἤδη μεγάλο ποσοστὸ Νεοελλήνων ἔχει πουστέψει καὶ τρώει δάχτυλο & στραπ-ον ἀπὸ τὶς γκόμενες τους. 20 χρόνια ΠΑΣΟΚοδιορισμῶν μὲ δανεικὰ διέφθειραν πάρα πολλούς. Λόγῳ οἰκονομικῆς κρίσεως, ξανανέβηκε ἡ ζωτικότητα τοῦ ἔθνους.

      ΤΑ ΕΘΝΗ ΑΚΜΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΥΜΑΡΕΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ, ΑΛΠΙΚΟ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ.

      Διαγραφή
    3. Οι φυλες που πρεπει να κυριαρχουνε την ευρωπη πρεπει να ειναι μια μεσογειακη αριστοκρατικη και στρατιωτικη ταξη. Στην τελευταια θα πρεπει επισης να συμπεριλαμβανονται νορδικοι και διναρικοι σε εναν σημαντικο βαθμο.

      Το πιο εφικτο θα ητανε μια ενωση της ελλαδας με τους συγγενικους ιταλους και η δημιουργια μια αριας μεσογειακης αυτοκρατοριας στην νοτια ευρωπη.

      -Ενας εθνικοσοσιαλιστης

      Διαγραφή
    4. Καὶ Ἀτλαντοειδεῖς μάγκα. Λίγοι διναρικοὶ χαριστικὰ, μόνο στὶς τάξεις τοῦ στρατοῦ & τῶν σωμάτων ἀσφαλείας.

      Διαγραφή
    5. Οι διναρικοι ως αξιωματικοι πεζικου θα ητανε αριστοι. Πιο περιπλοκες μορφες τμηματων οπως πχ πυροβολικο θα ταιριαζαν πιο πολυ στους μεσογειακους και νορδικους.

      Διαγραφή
    6. Οι νορδιστές δεν θεωρούν καν λευκούς τους μεσογειακούς και εσείς ονειρεύεστε ομοεθνίες... Οι βραχυκέφαλοι σας έχουν γαμήσει καλά και για αυτό έχουν κυριαρχήσει άλλωστε!
      Οι βραχυκέφαλοι Ουκρανοί δείχνουν τον δρόμο προς τον Εθνικοσοσιαλισμό και ακολουθούν τα Υπερφασιστικά βραχυκέφαλα Βαλκάνια. Εσείς βλαμμένοι καθήστε να αναπολείται το παρελθόν.
      Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει. Αυτός είναι ο νόμος της φύσης. Και οι Αλπικοί είτε σας αρέσει είτε όχι είναι οι πιο προσαρμοστικοί.

      Διαγραφή
    7. Πανηλίθιε που φέρεις ως ψευδώνυμο το Χάινριχ Χίμλερ ονομα του σχεδόν μογγλοειδή αρχηγού των ss μαθε επιτέλους οτι η αρχικη κοιτίδα των ναζι ειναι η βαυαρια περιοχή τελειας βραχυκεφαλιας. Μάθε ακόμα οτι ολοι οι αρχικοι νορδιστες ανθρωπολονοι (Λαπουζ Γκομπινω Τσαμπερλαιν) τιμούσαν τους άριους ατομιστες δολιχοκέφαλους ως υπερμαχους της ατομικης ελευθεριας και μη προσαρμοζόμενοι σε καταπιστικα κρατικως κατευθυνομενα συστήματα ,οπως εν μερει ηταν και ο εθνικοσσοσιαλισμος .Αλλα επειδη το πεπονοκέφαλο σου (αν οντως εισαι δολοχικεφαλος διοτι υποπτευομαι οτι θα σαι σκατομογγολος τελικα) ειναι ακόμη υπαναοτυκτο μπροστα στο μετωπικο λοβό αμφιβάλλω αν θα καταλάβεις την σημασία των παραπάνω...

      Διαγραφή
  12. Η επιχειρηση να ριξουμε τη μαλακια που βαραει τους σημερινους σκανδιναυους -οχι στο ψηλο ξανθο αριο δολίχοκεφαλο πληθυσμο αλλα στους κρομανοειδης -ειναι αυτο που λέμε ''με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω!'' Καμια σχεση .Δλδλ ποια σοβαρη μελετη αποδεικνυει οτι οι κρομανοειδης ειναι πιο ευπιστοι απο τους νορδικους και υπακουοι και καλοβολοι ; Και επειδη ηυταν ετσι καλοβολοι και υπακουοι γι αυτο καθαρισαν τους νεαντερταλ; :) Aς σοβαρευτούμε λίγο παιδες .Καλο το ιστολόγιο αλλά τα κολλήματα του διαχειρηση ,εγω δεν θα τ αρπάξω! Επειτα η ιδια η ψυχολογ΄λια των φυλών βασίζεται οχι σε εργαστηριακές μελέτες αλλ΄λα σε παρατήρηση γι αυτό ας είμαστε επιφυλακτικοί.Και ακόμα κάτι την υποφυλή των κρομανοειδων πότε άρχισαν να την ξεχωρίζουν ; Στα πλαιά ανθρωπολογικα συγγράματα τέτοιο παράμα δεν υπήρχε και στα ss επειρναν κανονικα τις βασικες 4 υποφυλες της ευρώπης .Μεσογειακούς ,Νορδικούς ,Αλπικούς(ω ναι!) και Διναρικούς . Κρο Μανιόν δεν είχανε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να κάνω μία ερώτηση; Μπορεί κάποιος που ανήκει στο μεσογειακο φυλετικό τύπο κι έχει πλατιά χαρακτηριστικά προσώπου (μέτωπο κτλ) να υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις, ώστε να αποκτήσει νορδικό πρόσωπο με κρομανοειδή τάση;
    Εννοώ να αποκτήσει πρόσωπο πιο μακρόστενο (πιο λεπτό, βασικα) και με μικρότερο κεφαλικό δείκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η είκονα και η ομορφιά πάνε μαζί τα πρότυπα της δυτικής υποκουλτούρας και της ανάμειξης των φυλών. Στέλνει(η δυτική υποκουλτούρα) καθημερινά εικόνες μέσω τηλεόρασης κινηματογράφου διαδικτύου οι οποίες 'επιβάλλουν' πρότυπα ομορφιάς δυσαρμονικά και στους άντρες και τις γυναίκες. Η μεσογειακή ομορφιά μιάς Κλαούντια Καρντινάλε δεν μπορεί να συγκριθεί με τα 'πρότυπα' υβριδίων Αμερικής όπου η επιμειξία έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό, ούτε η Αριστοκρατική φυσιογνωμία του Περικλέους Γιαννόπουλου. Τα πρότυπα επιβάλλονται και δυστυχώς η μάζα τα συνηθίζει, είναι καθαρά θέμα κβαντικής φυσικής (μέσω παρατήρησης). Ευτυχώς υπάρχουν αγάλματα ως αιώνια πρότυπα και καλλιτεχνικά δημιουργήματα τα οποία επαναφέρουν στην μνήμη τα αιώνια πρότυπα και όχι τις υποπαραλλαγές που συμφέρουν τις κατά τόπους παρηκμασμένες ελίτ που επιδιώκουν την παρά φύση μίξη των φυλών εξ ού και η σύγχρονη κατάπτωση ηθική και πνευματική. Το ποσοστό της επιμειξίας έχει περάσει ένα φράγμα το οποίο αλλοιώνει τα φυσικά ψυχοσωματικά χαρακτηριστικά των φυλών. ΓΡΑΦΩ ΩΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ. Όσοι ενδιαφέρονται ας πατήσουν την λέξη untermensch-εικόνες και θα δούν στις προπαγανδιστικές αφίσες τι σημαίνει Σλαύος - υπάνθρωπος. Κανείς όμως εδώ στην ελλάδα δεν διαμαρτύρεται πλέον για τους Ρώσους που κατεκλυσαν την Αθήνα δεν αναφέρομαι κάν στα 'ξαδέλφια' τους τους Αλβανούς νεάντερταλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.