Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Η φυλετική θεώρηση και η εκτεταμένη μίξη στην Ευρώπη

Αρκετοί θεωρούν πως επειδή υπάρχει έντονη μίξη στην Ευρώπη, είναι αδύνατο να μιλάμε περί φυλής, εφόσον σε κάθε χώρα υπάρχουν συχνά τρεις και τέσσερις φυλετικοί τύποι, οι οποίοι όμως θεωρούνται ομοεθνείς. Δηλαδή κάθε αναφορά στη φυλή είτε απευθύνεται σε μία από αυτές και συνεπώς είναι διχαστική, είτε είναι ανεδαφική και κάπως "μεταφυσική".

Είναι γεγονός ότι στις Ευρωπαϊκές χώρες υπάρχουν συχνά αρκετοί διακριτοί φυλετικοί τύποι σε κάθε χώρα. Η αναφορά σε προστασία ή βελτίωση της φυλης σε ποια από αυτές απευθύνεται; Αρχικά να πούμε ότι στη φύση δεν είναι όλα μαύρο ή ασπρο, δηλαδή υπάρχουν συγγένειες μεταξύ των φυλετικών τύπων. Δηλαδή, οι Ευρωπαϊκοί φυλετικοί τύποι έχουν μεγαλύτερη συγγένεια μεταξύ τους σε σχέση με μακρινούς εξωευρωπαϊκούς φυλετικούς τύπους. Μάλιστα στην Ευρώπη υπάρχει και μια πολιτιστική συγγένεια, δηλαδή υπάρχουν σημαντικές ομοιότητες στον πολιτισμό των περισσότερων Ευρωπαίων σε σχέση με τους Αφροασιάτες που δημιουργεί δεσμούς. Συνεπώς, υπάρχει μια διαβάθμιση συγγένειας και μόνο οι κοντινοί φυλετικοί τύποι μπορούν να θεωρηθούν οικείοι. Αυτή η συγγένεια καλύπτει όλη τη λευκή Ευρώπη και γι' αυτό οι Εθνικιστές μιλούν για τους λευκούς.

Από την άλλη, σε κάθε χώρα υπάρχει χαρακτηριστικός φυλετικός τύπος που αντιπροσωπεύει τις ανώτερες αξίες του έθνους και την ιστορία του. Για τους βόρειους είναι ο Νορδικός τύπος, για τους νότιους ο Μεσογειακός, κτλ. Όταν γίνεται λόγος για βελτίωση της φυλής, εννοείται εμμέσως η αύξηση και επιλογή των άριστων φυλετικών τύπων. Ο στόχος αυτός πρέπει να επιδιώκεται ασχέτως αν κάποιος ανήκει σε άλλον φυλετικό τύπο, εφόσον στόχος είναι η ανύψωση του έθνους. Για το λόγο αυτό, ο Himmler στη φωτογραφία, παρότι γνώριζε πως είναι Αλπικός, επιδίωκε μέσω των SS να αυξήσει τον Νορδικό φυλετικό τύπο στη Γερμανία, καθώς αυτός αντιπροσωπεύει καλύτερα ιστορικά και δίνει μεγαλείο στο Γερμανικό έθνος.

Συνεπώς, το ότι υπάρχει μίξη στην Ευρώπη και τα κράτη δεν είναι μονοφυλετικά, δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στη φυλετική βελτίωση και στην αύξηση των άριστων φυλετικών τύπων. Το ότι υπάρχει μίξη, σημαίνει ότι υπάρχει τεράστιο περιθώριο βελτίωσης.

8 σχόλια:

  1. Τους Αλπικους δεν τους πηγαινετε με τιποτα σε αυτην την ιστοσελιδα lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη τους μη μεσογειακους τι θα τους κσνουμε ρε φιλε; εισαι σοβαρος; το θεμα ειναι μην γιουφτισουμε κι αλλο

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα, σχολιαστής είμαι και γω εδώ (συχνός) και δεν σχετίζομαι με την διαχείριση ή το έργο του ιστολογίου. Για να είμαστε αντικειμενικοί σε τέτοια ζητήματα μπορείς να καταδείξεις κάποιους αλπικούς επιστήμονες, στρατηγούς, ήρωες, φιλοσόφους κ.ο.κ.; Μόνο το Σωκράτη και κατά τη προσωπική μου άποψη το Μεταξά για κάποια θέματα έστω μπορώ να συγκρατήσω. Γιατί όλοι οι αλπικοί που ξέρω στη ζωή μου είναι νοθροί, παχύσαρκοι, υλιστές, βουτηγμένοι στις υλικές και άλλες απολαύσεις και πάντα ακολουθούν, είτε παρέες είτε οτιδήποτε άλλο και δεν σκέφτονται καθόλου και είναι προσκολλημένοι σε συμβιβαστικές "ειρηνιστικές" ιδέες-λύσεις κ.ο.κ.; Και οι Κρομανοειδείς συνήθως. Και το λέω ων εώς και 50% αλπικός/κρομανοειδής (μάλλον το 2ο περισσότερο).

      Διαγραφή
    3. ΝΟΡΔΙΚΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΣΚΟΥΡΩΝ28 Νοεμβρίου 2013 στις 8:48 μ.μ.

      Το μικρουλι Νορδικο κοριτσακι παντως που κρατα στην αγκαλια του ο αλπικος Himmler ειναι ενα αληθινο αριο αγγελουδι.

      Διαγραφή
    4. Εκτός από το Σωκράτη, τον Χίμλερ και τον Μεταξά και ο Μουσολίνι Αλπικός δεν ήταν;

      Διαγραφή
    5. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ29 Νοεμβρίου 2013 στις 7:44 μ.μ.

      Ο Μπενιτο Μουσολινι οντως εχει εντονη αλπικοτητα και στο σωμα και στο προσωπο/κεφαλι.

      Διαγραφή
    6. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ29 Νοεμβρίου 2013 στις 7:58 μ.μ.

      Τυπικο χαρακτηριστικο επισης ο σχετικα κοντος λαιμος του.

      Διαγραφή
  2. Καλά τώρα όλοι οι "Άριοι" ρατσιστές σε αυτή τη σελίδα μαζεύτηκαν, ούτε ένας Μεσογειακός αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.