Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Σύνθετα πρόσωπα εθνικών ομάδων μπάσκετ - Άνδρες

1. African American
2. Angolan
3. Argentine
4. Australian
5. Brazilian
6. (Afro-)Canadian
7. Chinese
8. Croatian
9. (Afro-)French
10. German
11. Greek
12. Iranian


ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...




13. Ivorian
14. Jordanese
15. Lebanese
16. Lithuanian
17. New Zealander
18. Puerto Rican
19. Russian
20. Serbian
21. Slovenian
22. Spanish
23. Tunisian
24. Turkish




Πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά. Κάντε ένα πείραμα: προσπαθήστε να μαντέψετε η κάθε σύνθετη φωτογραφία σε ποια εθνική ομάδα αντιστοιχεί. Η αντιστοίχιση με τους φυλετικούς τύπους θα σας βοηθήσει.

Επίσης, ο Έλληνας τι φυλετική επίδραση φαίνεται να έχει;

πηγή

7 σχόλια:

  1. ο Ελληνες πέρα απο μεσογειακός μήπως έχει κρομανοειδεί επίδραση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Carleton Coon, που είχε μελετήσει κατόπιν ιδίας παρατηρήσεως τον Ελληνικό πληθυσμό ανέφερε πως η πλειοψηφία των Ελλήνων μάλλον αλπινοειδείς είναι. Αν κοιτάξεις γύρω σου πιστεύω θα επιβεβαιώσεις τα λόγια του, ότι άπαντες σχεδόν έχουν αλπινική ή/και κρομανοειδή επίδραση αν δεν είναι τέλειοι αλπικοί/κρομανοειδείς (ο Coon ανέφερε ότι υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι). Σ'αυτό οφείλονται και πολλές συμπεριφορές των νεοελλήνων

      Διαγραφή
    2. Σωστή η παρατήρηση του Διόμαχου. Βέβαια, ο αρχικός σχολιαστής λογικά αναφέρεται στο σύνθετο πρόσωπο του Έλληνα μπασκετμπολίστα της ανάρτησης. Ο σύνθετος Έλληνας εκτός από Μεσογειακός, φαίνεται να έχει και Διναρική επίδραση. Αν μάλιστα τον συγκρίνεις με τον Σέρβο θα προκύψει αβίαστα.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Τον Ελληνα τον πετυχε ομως. Ετσι μοιαζει ενας μεσος Ελληνας.
    Αλπικος-Μεσογεικος-Διναρικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όλοι νομίζω ότι συμφωνούμε ότι στους σημερινούς Έλληνες διακρίνουμε Μεσογειακους-Αλπικούς-Διναρικούς.Αν πάμε πίσω στον χρόνο και ειδικά τον 5 αιώνα Π.Χ περσικούς και Πελοποννησιακός πόλεμους, μπορούμε να διακρινουμε πόλεις-κρατη(Αχαια-Ακαρνανία-Αιτωλία-Ηπειρος-Βοιωτία) που μένουν ουδέτερες, ειδικά στους Περσικούς πολέμους είναι αμέτοχοι σε ενα τετοιο εθνικό ζήτημα μήπως αυτο οφείλετε στην Αλπική τους συμπεριφορά?πως γίνετε η Δωρική Κρήτη του 5 αιώνα να απουσιάζει ειδικά στους Περσικούς πολέμους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Έλληνας της εικόνας θα έχει και μία αλλοίωση από το νεγρό καλαθοσφαιριστή Adetokubo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα θα υπάρχει αλλοίωση ειδικά αν λάβεις υπόψιν τα ακραία ανθρωπολογικά νεγρικά χαρακτηριστικά, αλλά ενδεχομένως να μην τον έχουν βάλει μέσα, ή και πάλι δεν επιρρεάζει τελείως το συνολικό αποτέλεσμα γιατί είναι ένας.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.