Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Η σημασία του χαρακτήρα στη φυλετική ταξινόμηση

Κάθε φυλή έχει τα δικά της σωματικά και ψυχικά χαρακτηριστικά. Συνεπώς, όταν ταξινομείται ένας άνθρωπος σε μία φυλή, πρέπει οχι μόνο να ταιριάζουν τα εμφανισιακά του χαρακτηριστικά, αλλά και τα ψυχικά.

Συνήθως αρκούν δύο φωτογραφίες, ανφάς και προφίλ, για να γίνει φυλετική ταξινόμηση. Ωστόσο, σε περιπτώσεις φυλετικής μίξης τα πράγματα μπορεί να είναι πιο περίπλοκα. Αν ένα χαρακτηριστικό του ατόμου διαφέρει από την τυπική περιγραφή μιας φυλής, δύο τινά υπάρχουν, ή να είναι κάποια διαφοροποίηση εντός της φυλής ή να αποτελεί αλλόφυλη επίδραση. Εκεί βοηθητικό ρόλο μπορεί να παίξει η συμπεριφορά του ατόμου, αν είναι γνωστή.

Ένα παράδειγμα λάθους στη φυλετική ταξινόμηση, που θα μπορούσε να αποφευχθεί αν λαμβάνονταν υπόψη η συμπεριφορά, είναι αυτό με τους ξανθούς Διναρικούς. Οι Διναρικοί συνήθως είναι κυρίως καστανοί με κάστανά μάτια, ωστόσο κάποιες φορές εμφανίζουν ξανθά μαλλιά με ανοικτό χρώμα ματιών, χωρίς να υπάρχει Νορδική ή Βαλτική μίξη. Ο Κοσοβάρος ποδοσφαιριστής της φωτογραφίας είναι σκέτο Διναρικός. Ωστόσο, λόγω ξανθών μαλλιών και γαλάζιων ματιών, αμέσως βρίσκονται πολλοί που μιλάνε για Νορδική επίδραση, ενώ κανένα φυσιογνωμικό χαρακτηριστικό του Νορδικού τύπου δεν υπάρχει στο πρόσωπο. Πολλοί ξανθοί Διναρικοί στα Βαλκάνια ταξινομούνται ως Νορικοί (Νορδικοί-Διναρικοί) λόγω ανοιχτών μαλλιών, ωστόσο η συμπεριφορά τους αποδεικνύει ότι απλώς αποτελούν μια διαφοροποίηση των Διναρικών και δεν έχουν τίποτα πραγματικά Νορδικό στη συμπεριφορά και στην εμφάνιση. Άλλο λάθος είναι η ταξινόμηση Κρομανοειδών ως Μεσογειακούς, χωρίς όμως ο χαρακτήρας να ταιριάζει σε Μεσογειακό.

Παρατηρείται συχνά διάφοροι να ταξινομούν πρσωπικότητες με βάση φωτογραφίες, έχοντάς το σαν χόμπι, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα ψυχικά χαρακτηριστικά των φυλών. Ένας εγκληματίας με πολυτάραχη ζωή ή ένας πειρατής, μπορεί να ταξινομούνται ως Αλπικοί, ενώ αυτή η πιθανότητα για έναν Αλπικό, λόγω νωθρότητας και μαλθακότητας αυτής της φυλής, αγγίζει το μηδέν. Πέρα από την ταξινόμηση, η άγνοια της συσχέτισης φυλής και συμπεριφοράς οδηγεί σε τραγικά λάθη ιστορικής εκτίμησης. Κάποιοι γραφικοί ισχυρίζονται ότι οι Αλπικοί ήρθαν στην Ευρώπη και έδιωξαν τους Μεσογειακούς και Νορδικούς (!), πράγμα αδιανόητο βάσει συμπεριφοράς. Αντιθέτως το ανάποδο είναι πολύ πιο πιθανό και εφικτό.

Το συμπέρασμα των ανωτέρω είναι ότι η φυλετική ταξινόμηση πρέπει να ταιριάζει και στα σωματικά και στα ψυχικά χαρακτηριστικά. Αν υπάρχει μεγάλη αναντιστοιχία, τότε έχει γίνει λάθος.

3 σχόλια:

  1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ20 Νοεμβρίου 2013 στις 5:19 μ.μ.

    Οι πλεον ανοιχτοχρωμοι Διναρικοι ειναι οι Μαλισωροι Γκεγκηδες στις βορειες Αλβανικες αλπεις η ανοιχτοχρωμια των οποιων ειναι αντιστοιχη αυτης των Σουηδων.Οι Αλβανοι του Μαυροβουνιου ειναι επισης Μαλισωροι.Γενικοτερα οι Γκεγκηδες ειναι πιο ανοιχτοχρωμοι απο τους Τοσκηδες απο τους οποιους προερχονται και οι Αρβανιτες οι οποιοι ουδεμια σχεση εχουν με τους Κοσσοβαρους οπως εγραψε καποιος παλαιοτερος σχολιαστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ20 Νοεμβρίου 2013 στις 6:39 μ.μ.

      Επισης ενδιαφερον θα ειχε μια αναρτηση με θεμα την σημασια της νοημοσηνης στον διαχωρισμο π.χ. Λευκων Ευρωπαιων και υποσαχαριων υποφυλων ωστε να βουλωσουν παλι καποια στοματακια.

      Διαγραφή
    2. Μαζί με κάποια τέτοια ανάρτηση ενδιαφέρον θα είχε να συμπεριληφθεί και το κάτωθι βίντεο: http://www.worldstaruncut.com/uncut/38302

      Καθώς και ενδιαφέρον θα είχε όλοι οι υπέυθυνοι διεθνιστές-μαρξιστές που έμπασαν τα ως άνω ανθρωποειδή κατά εκατομμύρια(!!!) να δηλώσουν σε κάποιο τέτοιο πλήθος ότι είναι ομοφυλόφιλοι, να δούμε αυτούς πως θα τους περιποιηθούν οι προσφιλείς λαθροαφροασιάτες;

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.