Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Όποιος πιστεύει στη φυλή είναι εθνικιστής

Πολλοί θα απορήσουν, πώς γίνεται η παραδοχή της αυτονόητης βιολογικής πραγματικότητας της φυλής να οδηγεί σε συγκεκριμένη πολιτική τοποθέτηση; Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητό αν ληφθεί υπόψη το τι λένε οι διάφορες πολιτικές ιδεολογίες περί φυλής.

Φιλελευθερισμός και μαρξισμός, ως δίδυμα τεκνα του σιωνισμού,...
αρνούνται πεισματικά την έννοια της φυλής και επιδιώκουν πολυφυλετικές κοινωνίες. Γνωρίζουν την διαλυτική επίδραση του πολυφυλετισμού, λόγω της διαφορετικής ψυχοσύνθεσης των φυλών, για ένα κράτος και την επιδιώκουν, καθώς έτσι διατάζουν τα σιωνιστικά αφεντικά της παγκοσμιοποίησης.


Οι φιλελεύθεροι θεωρούν ότι όλοι οι άνθρωποι είναι "ίδιοι" και "ίσοι", μην έχοντας καμία επαφή με κάθε βιολογική και κοινωνική πραγματικότητα. Συνεπώς αρνούνται την έννοια της φυλής, υποστηρίζοντας κάθε πολυφυλετική κοινωνία, αν έχει οικονομική ανάπτυξη, αφού μόνο το χρήμα αποτελεί κριτήριο επιτυχίας.

Μαρξιστές και λοιποί αριστεριστές θεωρούν ότι τα έθνη είναι "παιδική ασθένεια" της ανθρωπότητας και αντίστοιχα αρνούνται την βιολογική πραγματικότητα της φυλής. Σημασία έχουν τα "ταξικά" αδέρφια και όχι τα φυλετικά.

Αντιθέτως, όποιος πραγματικά έχει κατανοήσει την ύπαρξη φυλών και την τεράστια σημασία που διαδραματίζει η φυλή στα ιστορικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, είναι αυτονόητο ότι όχι μόνο περιφρονεί αυτούς που αρνούνται την έννοια της φυλής, αλλά κατανοεί ότι οι Εθνικιστές είναι οι μόνοι που τη θεωρούν σημαντική. Οι φυλετιστές γνωρίζουν ότι η φυλετική αλλοίωση είναι ο μόνος τρόπος για να αλλάξει η ψυχή ενός λαού και προφανώς πρέπει να αντιδρά σε κάθε απόπειρα φυλετικής μίξης, αλλά επίσης να υποστηρίζει κάθε προσπάθεια βελτίωσης της φυλής. Η αποδοχή της έννοιας της φυλής σημαίνει ότι πρέπει να την υπερασπιστείς σε κάθε προσπάθεια αλλοίωσής της. Όποιος πιστεύει στη φυλή κατανοεί ότι οι φυλετικοί δεσμοί δίνουν συνοχή και δύναμη σε ένα έθνος, βοηθώντας το να μεγαλουργήσει.Συνεπώς, κατανόηση της έννοιας της φυλής δεν σημαίνει πομπώδη λόγια που συχνά λένε διάφοροι "πατριώτες" πολιτικάντηδες, αλλά σημαίνει εθνικιστική πολιτική δράση για την προστασία και ισχυροποίησή της.

7 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι:

    Εγώ δεν είμαι ούτε φυλετιστής ούτε εθνικιστής άλλα προσπαθώ να καταλάβω πως σκέφτονται άτομα του χώρου σας.

    Τι ακριβώς είναι η "φυλετική πραγματικότητα"? Το ότι ένας πληθυσμός που ορίζεται από γεωγραφική εγγύτητα έχει κοινά εμφανησιακά χαρακτηριστικά και είναι πιο πιθανό τα μέλη του να έχουν πιο πρόσφατους κοινούς προγόνους, είναι εμφανές και λογικό. Απο τα παραπάνω τι να συμπεράνει κανείς?

    Επίσης, που τραβάς τις γραμμές που χωρίζουν τις φυλες? Μπορεί για παράδειγμα βοριοευρωπαίοι εθνικιστές-φυλετιστές να πουν ότι οι έλληνες δεν έιναι λευκοί και εγώ δεν μπορώ να φέρω αντεπιχείρημα. Αν ορίσουν την λευκότητα με βάση συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (ξανθά μαλλία,ανοιχτό δέρμα και μάτια, γαλλική μυτούλα,ίσιο προφίλ και δε ξέρω γώ τι), δικαίωμα τους. Τα χαρακτηριστικά και η καταγωγή ακολοθούν τις γεωγραφικές συντεταγμενες. Ο καθένας μπορεί να τραβήξει γραμμές όπου θέλει. Μπορεί να είμαι 20ός ξάδερφος ενός αλβανού, 100ός ξάδελφος ένός αρμένιου και 1000ός ένός κινέζου. Ποιό είναι το συμπέρασμα?

    Επίσης δεν πιστέυω ότι πρέπει να είσαι απαραίτητα "Αριστεριστής" ή "Μαρξιστής" για να μην είσαι φυλετιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αρχαία σοφία δίνει κάποια πολύ σημαντικά τεκμήρια που υποστηρίζουν τις παραπάνω εκδοχές (κατόπιν παρατηρήσεως και εξαγωγής συμπερασμάτων με επιστημονική μέθοδο) μέσω γλωσσολογικών παρατηρήσεων:

      “Εκ-φυλίζομαι” = “παύουν να με χαρακτηρίζουν τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη φυλή μου” “είμαι εκτός του υγιούς φυλετικού γίγνεσθαι”

      “Υβρίδιο” = “το αποτέλεσμα της ύβρεως (εναντίον της φύσης), μετά την Ύβρη επέρχεται η Νέμεσις καθώς μας πληροφορεί για τους φυσικούς-συμπαντικούς νόμους ο Ηράκλειτος, δηλαδή ότι όταν μία διαφορετική-αντίθετη έννοια εισχωρεί στο φυσικό χώρο μιάς άλλης αντίθετης προς αυτήν έννοιας, τότε η φύση αποκαθιστά τη κατάσταση της πρώτης μέσω του να προκαλέσει βίαια αντίδραση, μεγαλύτερης έντασης απ’την αρχική εισβολή στο χώρο της, αλλά και μέσω τώρα εισβολής της έννοιας-θύματος στο φυσικό χώρο της πρώτης, εώς ότου η κάθε μία γυρίσει στο φυσικό της χώρο-περιβάλλον.

      Διαγραφή
    2. Προς τον αρχικό σχολιαστή

      Στο ανθρώπινο είδος έχουν διαμορφωθεί μέσω της εξελικτικής διαδικασίας πολλές φυλές, οι οποίες διαφέρουν σωματικά και ψυχικά. Τα σωματικά και ψυχικά χαρακτηριστικά είναι αλληλένδετα, πράγμα που σημαίνει ότι ο διαχωρισμός τους είναι αδιανόητος. Αυτή η διαφοροποίηση έχει δημιουργήσει τις ανθρώπινες φυλές και η ύπαρξή τους συνιστά την φυλετική πραγματικότητα που αναφέρεις.

      Το σημαντικότερο όλων είναι η κατανόηση ότι η μελέτη των φυλών έχει σημασία πάνω από όλα λόγω των ψυχικών διαφορών, καθώς αν οι διαφορές ήταν μόνο σωματικές, τότε το όλο ζήτημα περί φυλής δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία. Οι διάφοροι φυλετικοί τύποι έχουν διαφορετική συμπεριφορά, παρότι αυτό μπορεί να μην γίνεται αντιληπτό λόγω αρκετής μίξης ή επειδή αποδίδεται στην "τυχαιότητα". Σε αυτό το ιστολόγιο μπορείς να βρεις αρκετές πληροφορίες περί της συμπεριφοράς αρκετών φυλών. Λόγω αυτών των ψυχικών διαφορών, η έλευση αλλόφυλων π.χ. Αφρο-ασιατών αποτελεί έναν φυλετικό κίνδυνο εξάλειψης των Ευρωπαϊκών φυλών, αλλά και κοινωνικό κίνδυνο, αφού οι διάφορες φυλές έχουν διαφορετικές κοινωνικές, πολιτισμικές, ηθικές, πολιτικές προτιμήσεις, με αποτέλεσμα η πολυφυλετική κοινωνία να πολυδιασπάται και να γίνεται μια υλιστική ζούγκλα, χωρίς να μπορεί να ακολουθήσει κοινά οράματα και ανώτερα ιδανικά.

      Για το πού βρίσκεται ο διαχωρισμός των φυλών, η φυλετική ανθρωπολογία κάνει συστηματική ταξινόμηση των ανθρώπων σε φυλετικούς τύπους και μπορείς εύκολα να τους βρεις. Η έννοια της "λευκότητας" είναι ασαφής, ανακινείται συχνά από βορειοευρωπαίους που είναι πιο Νορδικοί, δείχνοντας εμμέσως μια απόστροφή για αυτό που αποκλίνει από αυτούς, κάτι που είναι φυσιολογικό. Οι Ευρωπαίοι βορρά και νότου μπορεί να εμφανίζουν διαφορές, ωστόσο υπάρχει στενή φυλετική συγγένεια, σε αντίθεση με τους Αφρο-ασιάτες με τους οποίους οι διαφορές, εμφανισιακές και πολιτισμικές, είναι τεράστιες. Συνεπώς, οι Ευρωπαίοι, έχοντας στενή φυλετική συγγένεια και πολιτιστικούς δεσμούς, πρέπει πρώτα από όλα να ενωθούν για να διώξουν τους ξένους εισβολείς, που αποτελούν φυλετική και κοινωνική απειλή.

      Τέλος, για να μην είναι φυλετιστής, χρειάζεται κανείς να είναι απλά ένας αδαής μαζάνθρωπος που δεν έχει μελετήσει τίποτα άλλο στη ζωή του, παρά μόνο τρέφεται πνευματικά από τα ΜΜΕ και την ελεγχόμενη εκπαίδευση, είτε δηλώνει μαρξιστής, είτε φιλελεύθερος.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Βασικά ο έταιρος ανώνυμος επειδή πείθει την παρέα του με τα διανοουμενίστικου τύπου λογύδρια μπήκε σε μία ιστοσελίδα φυλετισμού με επιχειρήματα επιπέδου τελευταίου φιλελεύθερου σκουπιδομαζανθρώπου για να πείσει εθνοφυλετιστές!(Τραγικό!). Ναι μαζάνθρωπε έχουν κοινή καταγωγή τα ανθρωπιδικά είδη! Και με έναν πίθηκα έχεις κοινή καταγωγή,,,τι σημαίνει αυτό δλδ; Κατ' επέκταση με όλα τα θηλαστικά! Ϊδιο αίμα έχεις με τα γουρούνια και δανείζεσαι μάλιστα απο αυτά και κομμάτι μυοκαρδίου ως μόσχευμα! Και με την μπανάνα έχεις συγγένεια!Θα κάνεις παιδί με την μαϊμού αν μπορέσεις; Η θα το επιτρέψεις αυτό εσύ ως ''δικαίωμα'' αν γίνεις εξουσία μαζάνθρωπε; Το ότι αναφέρεσαι σε διαίρεση και όχι σε ιεράρχηση και το τονίζεις αυτό φαίνεται ότι δεν έχεις ίχνος ιστορικής γνώσης για το πως λειτουργούσαν ανέκαθεν οι παραδοσιακές-φυσικές κοινωνίες όλων των φυλών αλλά και το γιατί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ19 Νοεμβρίου 2013 στις 5:53 μ.μ.

      Ο ανωνυμος γιαπης,καπου αναμεσα στα χαμπουργκερ και τις κοκακολες,τους καφεδες και τα τσιγαρα ηρθε μια επισκεψουλα σε εμας-οπως παει στην μυκονο η οπως παει στις εκλογες να ψοφησει,σαν original μαζανθρωπος και δημοκρατης που ειναι-να μας αρθρωσει λογο περι φυλης.Τωρα γινεται παλι επικαιρο το θεμα που εθεσε πρωτος ο αξιοτιμος συνναζιστης Heinrich Himmler περι της "θαμμενης" απο το συστημα και ορθοτατης θεωριας της πολυγενεσεως.Το εξαιρετικο αυτο ιστολογιο που μας φιλοξενει πρεπει να την φερει παλι στο προσκηνιο ωστε να βουλωσουν στοματα μια και καλη.

      Διαγραφή
    2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ19 Νοεμβρίου 2013 στις 6:02 μ.μ.

      ΔΑΠιτη του κερ@τ@ πηγαινε να διαβασεις τον ελευθερο τυπο.

      Διαγραφή
    3. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ19 Νοεμβρίου 2013 στις 6:28 μ.μ.

      Επισης θηλυπρεπες αμερικανακι ειπες"φυλετικη πραγματικοτητα".Επειδη,συν τοις αλλοις,αυτον τον ορο τον χρησιμοποιησα εγω σου προτεινω να μαθεις ελληνικα καθοτι πανηλιθιε αστε φυλετικη πραγματικοτητα ειναι η φυλετικη πραγματικοτητα.Αντε τωρα να γραψεις στα greeklish στις φιλεναδιτσες σου στο facebook που εφτιαξε το jewish guy marc zukerberg για να σας φακελωνει εσας τις political correct πατσαβουρες.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.