Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Οι διαφορές μεταξύ λευκών και νέγρων

Οι διαφορές μεταξύ λευκών και νέγρων είναι πολλές, σημαντικές και ευδιάκριτες. Όλοι μπορούν με μια ματιά να διακρίνουν έναν λευκό από έναν νέγρο. Το χρώμα του δέρματος είναι το πιο κλασικό γνώρισμα διαφοροποίησης, όμως είναι βέβαιο ότι οι περισσότεροι μπορούν να τους διακρίνουν ακόμα και αν αφαιρεθεί ο παράγοντας του χρώματος του δέρματος, ώστε να εστιάσουμε στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Όποιος μελετήσει συστηματικά τα ανθρωπολογικά γνωρίσματα, θα αποκτήσει μια πλήρη εικόνα του γιατί διαφέρουν οι δύο αυτοί φυλετικοί κλάδοι, χωρίς να βασίζεται απλά στην διαίσθησή του. Στη μελέτη του ζητήματος συνέβαλλε ο G. Papillault με τη μελέτη του υπό τον τίτλο "Anthropométrie comparée de Nègres africains et de Français des deux sexes", που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Revue anthropologique.

Οι μετρήσεις και παρατηρήσεις σε νέγρους της περιοχής Κονγκό-Καμερούν συγκρίνονται με τα γνωστότερα δεδομένα από λευκούς της Γαλλίας. Το ανάστημα στους νέγρους...
βρέθηκε υψηλό για την εποχή, ξεπερνώντας τους τυπικούς λευκούς. Ο κορμός είναι αναλογικά πολύ πιο κοντός στους νέγρους σε σχέση με τους λευκούς και τα άκρα πολύ μακρύτερα. Φαίνεται επίσης ότι η λεκάνη είναι πιο στενή στους νέγρους από ότι στους λευκούς, ιδιαίτερα αν δούμε τις γυναίκες.

Ο κεφαλικός δείκτης βρέθηκε 74 στους νέγρους και 82 στους Παριζιάνους, δηλαδή οι νέγροι είναι τυπικά δολιχοκέφαλοι, ενώ οι Γάλλοι φαίνεται πως είναι μια μίξη δολιχοκέφαλων και βραχυκέφαλων, με τους τελευταίους να υπερτερούν αριθμητικά. Ο ρινικός δείκτης αποτυπώνει την κοντή και πλατιά μύτη των νέγρων που προκύπτουν πλατύρρινοι, ενώ οι λευκοί έχουν πιο λεπτή μύτη, όντας κατά μέσο όρο λεπτόρρινοι. Η απόσταση μεταξύ των ματιών είναι μεγαλύτερη στους νέγρους από ότι στους λευκούς. Τα χείλη των νέγρων είναι παχιά σε σχέση με αυτά των λευκών, κάτι που διαπιστώνεται και με απλή παρατήρηση.

Στη μελέτη ο Papillault μελετά και τον σεξουαλικό διμορφισμό σε νέγρους και λευκούς. Στις γυναίκες φαίνεται ότι οι περισσότερες διαστάσεις του σώματος βρίσκονται περίπου στο 90-93% εκείνων που έχουν οι άνδρες.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι διαφορές μεταξύ λευκών και νέγρων είναι πολύ μεγάλες. Ο απλός κόσμος τις διαπιστώνει διαισθητικά, αν όμως κάποιος τις μελετήσει μεθοδικά, θα τις αποτυπώσει στο μυαλό του με ανεξίτηλο τρόπο.

8 σχόλια:

  1. Σε ποιόν τύπο ανήκε ο διάσημος Πόντιος τραγουδιστής Χρύσανθος Θεοδωρίδης;

    https://i.ytimg.com/vi/ZEDia8waHm0/maxresdefault.jpg

    http://1.bp.blogspot.com/_wkaHQVajajo/Sp6z24P1_0I/AAAAAAAAAAM/QXVn5MjIfbQ/s320/4566.jpg

    (Σημειωτέον οτι είχε χλομή χροιά δέρματος,πράσινα μάτια,καστανά μαλλιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αμερικάνος εθνικοσοσιαλιστής George Lincoln Rockwell τι ήταν;Αλπικός;

    http://www.renegadetribune.com/wp-content/uploads/2015/08/rockwell.jpg

    https://nationalvanguard.org/wp-content/uploads/2017/11/George-Lincoln-Rockwell-750x489.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατλαντοειδής-Αλπικός μάλλον αλλά θα μπορούσε να είναι και ΚΜ-Αλπικός.

      Διαγραφή
  3. Διαχειριστή, πες μας για το Αφρικανικό μέτωπο, νομίζω το βλέπω σε κάποιους λευκούς. Μοιάζει με καρούμπαλο.

    http://cdn2.stylecraze.com/wp-content/uploads/2013/06/african-women1.jpg

    https://i.pinimg.com/736x/2e/63/e0/2e63e06df3399b42cca5bc86023b103c--cross-tattoos-christian-crosses.jpg

    http://www.ladybrillemag.com/wp-content/uploads/2010/10/Retta_koloforyou_cover.jpg

    http://www.library.yale.edu/african/zagourski/cover-pic.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω παρατηρήσει οτι στην εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία του χιτλερ τα μεγαλύτερα κεφαλια οπως πολιτικοί,βουλευτές,στρατηγοί και ανδρες απο τα ανώτερα κλιμάκια φυλετικά είχαν μεγάλα και φαρδιά μέτωπα.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει που οφείλεται αυτό?himmler,Reinhardt,eichmann,Amon goth,Erich Koch,Gubbels και αρκετοί άλλοι εχουν τεράστια μέτωπα με μεγάλη κλίση προς τα πάνω και αρκετά φαρδιά στα πλάγια.Υπαρχει κάποιος συγκεκριμένος φυλετικος τύπος που το μεγάλο μέτωπο ειναι χαρακτηριστικό του η ειναι απλά μια τύχη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ναζιστικη Γερμανία ειναι κυρίως νορδικοδιναρική.Και ναι οι νορδικοί και οι διναρικοι μαζι με τους αρμνενοειδεις ειναι οι φυλετικοί τύπου που διακρίνονται για τα μεγάλα φαρδιά πλατιά μέτωπα.

      Διαγραφή
    2. Κι εγω εχω παρατηρήσει οτι στην εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία του Χιτλερ τα μεγαλύτερα κεφαλια οπως πολιτικοί,βουλευτές,στρατηγοί και ανδρες απο τα ανώτερα κλιμάκια ήσαν Εβραίοι.

      Διαγραφή
    3. Φυσικα και ηταν εβραιοι, αφου οι καθαροαιμοι νορδικοι Γερμανοι ειναι βλακες. Χωρις εβραιους δεν προοδευει μια κοινωνια. Ο Χιτλερ πουλουσε φυλετικο σανο στο ποπολο ομως δεν ηταν ανοητος να αφησει αναξιοποιητους τους ικανοτατους εβραιους.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.