Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Το τραγούδι των Λευκών Ανθρώπων

O Rudyard Kipling ήταν ίσως ο σημαντικότερος εθνικός ποιητής των Βρετανών. Ενίσχυσε πνευματικά το έθνος του, υμνώντας τον ισχυρό χαρακτήρα, την ανδρεία και την πολεμική ετοιμότητα. Παράλληλα, εξήρε την λευκή φυλή, όπως έκανε στο παρακάτω διάσημο ποίημά του:


A Song of the White Men

Now, this is the cup the White Men drink
When they go to right a wrong,
And that is the cup of the old world's hate--
Cruel and strained and strong.
We have drunk that cup--and a bitter, bitter cup--
And tossed the dregs away.
But well for the world when the White Men drink
To the dawn of the White Man's day!


Now, this is the road that the White Men tread
When they go to clean a land--
Iron underfoot and levin overhead
And the deep on either hand.
We have trod that road--and a wet and windy road--
Our chosen star for guide.
Oh, well for the world when the White Men tread
Their highway side by side!


Now, this is the faith that the White Men hold--
When they build their homes afar--
"Freedom for ourselves and freedom for our sons
And, failing freedom, War."
We have proved our faith--bear witness to our faith,
Dear souls of freemen slain!
Oh, well for the world when the White Men join
To prove their faith again!


Στο ποίημα ο Kipling εξυμνεί την αποφασιστικότητα, την δύναμη, το πνεύμα εξερεύνησης, την εργατικότητα και την τόλμη των λευκών. Ειδικά αναφέρεται στην εγκατάσταση λευκών στον Νέο Κόσμο, υποστηρίζοντας την αποικιοκρατία, το χτίσιμο νέων κρατών από το μηδέν σε μέρη μακρινά. Ταυτόχρονα, οι λευκοί αγαπούν την ελευθερία...
για τους ίδιους και τα λευκά παιδιά τους, κηρύσσοντας τον πόλεμο σε όποιον την περιορίσει. Και ο πλανήτης θα έχει να δει πολλά όταν οι Λευκοί ενωθούν για να αποδείξουν και πάλι την πίστη τους!

Υ.Γ. Για τους πλέον μυημένους, ο Kipling προσπαθούσε να εγείρει την λευκή φυλή ενάντια στους σιωνιστές δυνάστες, όπως σκιαγραφεί σε ποίημά του, το οποίο έχει αφαιρεθεί από όλες τις σύγχρονες εκδόσεις των συλλογών του.

67 σχόλια:

  1. Tι Rudyard Kipling ρε Διαχειριστά εδώ έχουμε τον άριο Ευρωπαίο αριστοκράτη Βολάνη και εσυ μιλάς για Βάγκνερ Νίτσε πας καλά

    https://www.youtube.com/watch?v=k9k4NUA1FsE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σταματα να σπαμαρεις πια ρε αναρμοστο παλιοπαιδο

      Διαγραφή
    2. Σαν γεροξούρας μιλάς.

      Διαγραφή
    3. και εσυ σαν λεχριτης πεζοδρομιου πρεζεμπορας

      Διαγραφή
    4. "και εσυ σαν λεχριτης πεζοδρομιου πρεζεμπορας"

      Ωραία ήταν αυτό ρε φίλε, ακόμα γελάω.

      Διαγραφή
    5. Άμα θέλεις να κλαψεις δες σχόλια για την τουρκαλα ηθοποιό μεσογειακή με αρμενοειδη μύτη θα της κόψουμε την μύτη της και θα της βάλουμε μια ευρωπαϊκή μύτη και τότε λύθηκε το πρόβλημα μάγκες.

      Διαγραφή
    6. Κάτω τα ξερά σας από τις Αρμενοειδείς γυναίκες, ιδίως δε τις Κύπριες και την Cidem Aslan!

      Άι σιχτίρ!

      Διαγραφή
    7. Ρε Κωνσταντινουπολίτη δεν έχω κάτι προσωπικό με τους αρμενοειδείς άλλα ο μαλάκας επιμένει ότι Meltem Cumbul είναι μεσογειακή και όχι αρμενοειδης λες και ο διαχειριστής έχει κάποιο κέρδος να την βγάλει αρμενοειδή.

      Διαγραφή
    8. Και επιπλέον με κατηγορεί ως αρμενοειδη ο μαλάκας και δεν μπορεί να αναγνωρίσει τους αρμενοειδεις έλεος συν ότι μιλάει σαν κολογρια.

      Διαγραφή
    9. ρε λεχριτη, η κουμπουλ ειναι μεσογειοαρμενοειδης σκασε τωρα

      Διαγραφή
    10. Μωρή καργιόλα αφού ξεφτιλίστηκες άλλαξες στυλάκι.

      Διαγραφή
    11. Όχι μωρή καργιόλα δεν σκάω.

      Διαγραφή
    12. Ρε παιδιά η Κύπρος και προοδεύει παρότι Αρμενοειδής-Αλπικός ο πληθυσμός της. Η Ελλάδα βουλιάζει παρότι Αλπικοδιναρικός και Μεσογειακός ο πληθυσμός της. Μήπως λοιπόν δεν φταίει το σχήμα της κεφαλής μας αλλά το περιεχόμενό του; Μήπως λοιπόν φταίει η νοοτροπία;

      Διαγραφή
    13. Κωνσταντινουπολίτη δεν είπα εγώ τίποτα αυτοι βρίζουν όλη την μέρα τους αρμενοειδεις άλλα δεν μπορούν να τους αναγνωρίσουν.

      Διαγραφή
    14. Κωνσταντινουπολίτη μαρεσει που ένας κύπριος που κάνει μπαμ ότι είναι αρμενοειδής μιλάει για άρια φυλή και δεν ξέρει ότι ο Γιούλιους Στράιχερ τον είχε ως δείγμα προς αποφυγή στο der sturmer και για ξεπάστρεμα.

      Διαγραφή
    15. Από την αλλη μου κάνει περιέργεια αφου θεωρούσαν τους αρμενοειδη τους νέγρους και όλους του μη λευκούς ως το χειρότερο είδος γιατί έφτιαξε λεγεώνες στην Βέρμαχτ και στην Ελλάδα όχι στα waffen ss ούτε στην Βέρμαχτ δεν δέχτηκαν ελληνες.

      Διαγραφή
  2. Η εικονιζόμενη σε ποιον τύπο ανήκει;

    Κωνσταντινουπολίτη άμα το δεις απάντα να πεις την γνώμη σου μιας και ξέρεις να ταξινομείς σωστά

    https://s4.postimg.io/5famcqi8t/2016_08_15_07_13_47.png

    https://s3.postimg.io/vv4vq1yar/2016_08_15_07_10_02.png

    https://s3.postimg.io/d1mmbd7ab/2016_08_15_07_10_32.png

    https://s3.postimg.io/g2wg64j0z/2016_08_15_07_11_44.png

    https://s3.postimg.io/bazxy6yf7/2016_08_15_07_11_01.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαρυά βλέφαρα, μεγάλα μάτια, ευρυπροσωπία, πλατύ μέτωπο, έντινα ζυγωματικά και μεγάλο σαγόνι. Ανοιχτό χρώμα ίριδος στο μάτι, γενικά όχι μεγάλη εναπόθεση χαλαρών ιστών και λίπους στο πρόσωπο.

      Φαίνεται ως μία τυπική κάτοικος της Ανατολικής-Κεντρικής Ευρώπης ή της Γαλλίας. Δύναται κάλλιστα να περάσει για γηγενής σε οιαδήποτε Κεντρική και Ανατολικοευρωπαϊκή χώρα ακόμη ίσως και σε χώρες όπως το Βέλγιο.

      Είναι Κρομανοειδής-Αλπική.

      Διαγραφή
    2. Επίσης ψηλός λαιμός(δείγμα μη-Αλπικών φαινοτύπων) και λεπτορινία. Είναι γενικά Κρομανοειδής και Αλπική. Το μέτωπό της εκτός του ότι είναι πλατύ είναι και προτεταμένο το πάνω μέρος δημιουργώντας την αίσθηση σφαιρικού μετώπου όπως στους Αλπικο-γεννείς φαινοτύπους. Η απόσταση μετώπου και φρυδιών είναι αρκετή. Επίσης τα χείλη είναι ημίπαχυα κάτι που συναντάται σε Αλπικούς και Βαλτικούς.

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι τυχαίο που εάν γκουκλάρεις τις φωτογραφίες της, βλεπεις ως "πανομοιότυπες εικονες" Κρομανοειδείς και Αλπικούς φαινότυπους.

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστώ.Αλπική το είχα βρει αλλά δεν ήξερα με τι άλλο.Γενικά μου φαίνεται περίεργη φυσιογνωμία.Αμφιβάλω ότι θα περνούσε σε μια χώρα σαν το Βέλγιο.Τον μακρύ λαιμό τον παρατήρησα και εγώ.

      https://www.youtube.com/watch?v=j4fdZ6WZSEQ&list=PLo6WmFbBTUeyo4IJNic0MLFxXNUY0ZitU

      https://www.youtube.com/watch?v=j4fdZ6WZSEQ&list=PLo6WmFbBTUeyo4IJNic0MLFxXNUY0ZitU

      Διαγραφή
    5. *Κατά λάθος το έβαλα δυο φορές το λινκ

      Διαγραφή
    6. Κωνσταντινουπολίτη,στην αίρεση των Μορμόνων ανήκει αυτή η γυναίκα.Δες εδώ στην σελίδα τους από όπου είναι το βίντεο,δες τις φάτσες τους ειδικά τις γυναίκες.Είναι ιδέα μου ή όλες μοιάζουν και όλοι τους είναι ψιλοπαραμορφωμένοι;

      https://www.youtube.com/user/PreparetoServe/videos

      Διαγραφή
    7. Οι Αμερικανοί από image και marketing σκίζουν. Από ουσία φυσικά υπό του μηδενός. Όταν ήταν ο πατέρας μου στις ΗΠΑ λόγω εργασίας οι Αμερικανοί εκεί έβγαζαν φωτογραφίες σαν επαγγελματίες celebrities, ενώ είχαν φαλιρίσει όλες τις γραμμές παραγωγής βρίσκοντας ηλίθιες δικαιολογίες. Οι Ευρωπαίοι εν αντιθέσει μολονότι ερασιτέχνες στις πόζες ήσαν όλοι αξιολογότατα στελέχη. Η Θρησκεία στις ΗΠΑ είναι όχι μόνον το όπιο αλλά η κοκαΐνη των εκεί λαών. Οι Γουαχαμπιστές είναι αγγελούδια μπροστά των. Το τί τρέλα επικρατεί στην κάθε μία αίρεση δεν λέγεται.

      Διαγραφή
    8. Για την κοπέλα τώρα που την βλέπω πιο πολύ στον Αλπικό φαινότυπο τείνει έχοντας μεν Κρομανοειδή επίδραση. Ο επίκανθός της είναι αρκετά βαρύς.

      Διαγραφή
    9. Παρόλα αυτά είναι αρκετά ελκυστική. Εάν δεις όλα μα όλα τα Οθωμανικά χαρέμια, θα δεις επί το πλείστον, κατά 90% Βαλτικές και Αλπικές φυσιογνωμίες, διότι οι δύο αυτοί φαινότυποι δίνουν στο γυναικείο φύλο καμπύλες ενώ οι Κρομανοειδείς γυναίκες είναι μεν όμορφες(αν και αρκετοί άντρες δεν βρίσκουν τις γωνίες τους θηλυκές) κυρίως επειδή όσες ΚΜ βλέπουν είναι Νορδο-Κρομανοειδείς γυναίκες του Βορά, δεν έχουν δε καθολου καμπύλες. Είναι τσιγαρόχαρτα. Μία γυναίκα Αλπική ή Βαλτική εάν δεν παχύνει, που συνέβαινε προφανώς πολύ λιγότερο παλιά λόγω του τρόπου ζωής και της διατροφής τότε, γίνεται πάρα πολύ ωραία και εν αντιθέσει με τις Κρομανοειδείς θηλυκιά. Βέβαια ας έχει στον νου του όποιος τις επιλέξει ότι οι απόγονοί του θα βγουν και αυτοί Βαλτικοί ή Αλπικοί.

      Διαγραφή
    10. Γενικά ο κύριος λόγος περί της Αλπικοποιήσεως της Ευρώπης αλλά και περιοχών της Μέσης Ανατολής, είναι διότι μέχρι και πριν από 50 χρόνια, το γυναικείο πρότυπο ομορφιάς ήταν εκείνο με τις καμπύλες και το παιδικό πρόσωπο, γνωρίσματα που παραπέμπουν σε Αλπικογεννείς φαινοτύπους. Η σεξουαλική επιλογή δηλαδή είναι ο κύριος λόγος λογικά που Αλπικοποιήθηκε η Ευρώπη. Εάν προσθέσεις και το γεγονός ότι θεωρητικώς είναι πιο υπάκουες τότε έχεις την πλήρη εικόνα διαμορφωμένη. Μία βέβαια άλλη εκδοχή είναι ότι οι πολεμικοί φαινότυποι χαθήκαν ενώ οι πιο υποτακτικοί επιβίωσαν αλλά παλιά στον πόλεμο κυρίως οι κατώτερες κοινωνικές τάξεις λαμβάνανε μέρος οι οποίες κατά τους φυλετιστές αποτελούντο από...Αλπικούς. Δηλαδή ποσοστιαίως οι Αλπικοί πεθάναν και πιο εύκολα και πιο γρήγορα αφού εξάλλου σύμφωνα με τους φυλετιστές οι Ευγενεις ήσαν Νορδικοί ή Ατλαντοειδείς. Εάν δηλαδή αντί της σεξουαλικής επιλογής, λάβουμε ως απάντηση τον θάνατο στην μάχη τότε θα περίμενε κανείς το αντίθετο να συμβαινει σήμερα, οι Αλπικοί να είχαν μειωθεί επειδή αποτελούσαν το εύκολο αναλώσιμο ανθρώπινο δυναμικο στον πόλεμο που συμβαίνει να πεθάνει και πιο εύκολα και πιο γρήγορα ως απλοί οπλίτες, ενώ οι Ευγενείς Νορδικοί ή Ατλσντοειδείς να είχαν...αύξηση επειδή ήσαν φανερώς πιο ασφαλείς και πιο εύποροι. Επειδή όμως το αντίθετο συμβαίνει, μόνον η σεξουαλική επιλογή επί των Βαλτικών/Αλπικών γυναικών δίδει απάντηση περί της σημερινής Αλπικής-Βαλτικής αυξήσεως.

      Διαγραφή
    11. Κάνω και γαμώ τις αναλύσεις πάντως....

      Διαγραφή
    12. Στην Ελλάδα αυξάνονται οι αρμενοειδείς και οι αλπικοί.

      Διαγραφή
    13. "Παρόλα αυτά είναι αρκετά ελκυστική. Εάν δεις όλα μα όλα τα Οθωμανικά χαρέμια, θα δεις επί το πλείστον, κατά 90% Βαλτικές και Αλπικές φυσιογνωμίες, διότι οι δύο αυτοί φαινότυποι δίνουν στο γυναικείο φύλο καμπύλες ενώ οι Κρομανοειδείς γυναίκες είναι μεν όμορφες(αν και αρκετοί άντρες δεν βρίσκουν τις γωνίες τους θηλυκές) κυρίως επειδή όσες ΚΜ βλέπουν είναι Νορδο-Κρομανοειδείς γυναίκες του Βορά, δεν έχουν δε καθολου καμπύλες. Είναι τσιγαρόχαρτα. Μία γυναίκα Αλπική ή Βαλτική εάν δεν παχύνει, που συνέβαινε προφανώς πολύ λιγότερο παλιά λόγω του τρόπου ζωής και της διατροφής τότε, γίνεται πάρα πολύ ωραία και εν αντιθέσει με τις Κρομανοειδείς θηλυκιά."

      +1

      (Ο αρχικός σχολιαστής είμαι)

      Διαγραφή
    14. Πως γίνεται στα οθωμανικά χαρέμια να υπήρχαν βαλτικές δεν υπάρχει ούτε ένα άρθρο στην τουρκιά ύπαρξη βαλτικών θα μας τρελάνεις τέλειος στο τέλος θα μου πείτε ότι υπάρχουν νορδικη συνιστώσα στην οθωμανική αυτοκρατορια.

      Διαγραφή
    15. Κάνεις λάθος. Τα Οθωμανικά χαρέμια ήσαν γεμάτα από Βαλτικές, Αλπικές και Μεσογειακές κοπέλες.

      Δες εδώ:

      https://en.wikipedia.org/wiki/Harem#/media/File:Cormon_Fernand_Le_harem_Oil_On_Canvas.jpg
      (Βαλτικές-Αλπικές)

      https://en.wikipedia.org/wiki/Orientalism#/media/File:WomenofAlgiers.JPG
      (Αρμενοειδείς-Αλπικές)

      Η πιο χαρακτηριστική σκηνή του Οριενταλικού κινήματος. Όλες σχεδόν οι γυναίκες που θα δεις εδώ είναι Βαλτικές. Υπάρχουν και λίγες Αλπικές αλλά σχεδόν όλες είναι Βαλτικές:

      https://en.wikipedia.org/wiki/Orientalism#/media/File:Le_Bain_Turc,_by_Jean_Auguste_Dominique_Ingres,_from_C2RMF_retouched.jpg

      Διαγραφή
    16. Πολλοί δε Τούρκοι σε Ανατολική Θράκη έχουν ανοιχτές αποχρώσεις. Έχω δει πολλές φορές Τούρκους Βαλτικούς ή με Βαλτική επίδραση και επί το πλείστον κατάγονται από την ΚΠολη και Αν. Θράκη. Προφανώς μιλάμε για Τούρκους τουρίστες από κρουαζιεροπλοια και όχι ντονερατζήδες στην Βαυαρία.

      Διαγραφή
    17. Βλέπω και αραπιά η μου φενεται.

      Διαγραφή
    18. Μιλάμε για τρελά οργιά πανσπερμία δηλαδή.

      Διαγραφή
    19. Δεν ξέρω που βλέπεις κωνσταντινοπολίτη ότι αλπικοποιήθηκε η ευρώπη. Οι αλπικοί και οι βαλτικοί, είναι μικρό μόνο μέρος της λευκής φυλής. Από το περίπου 1+ δις λευκών, το 60+% είναι κράμα κρομανοειδών με κάτι άλλο, π.χ., νορδοκρομανοειδείς, ατλαντομεσογειακοί-μεσογειακοκρομανοειδείς, βαλτοκρομανοειδείς, κ.λ.π. αν βγάλουμε και τους καθαρούς περιακτικούς(νορδικούς, μεσογειακούς, ατλαντοειδείς), καθώς και τους διναρικούς, όλοι αυτοί περίπου 20%, οι αλπικοί με τους βαλτικούς, είναι ζήτημα να αποτελούν το 15% των λευκών.

      Son Of Zeus

      Διαγραφή
  3. Γνώμη του ψυχοπαθή του δρομοκαιτειου για τον βολανη

    Δεν είναι Αρμενοειδής, Μεσογειακός με Διναρική μύτη είναι. Αν και Τσιγγάνος, έχει λευκό δέρμα και ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά. ο Αρμενοειδής είναι συγκεκριμένος φαινότυπος με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, εσείς εδώ όποιοι έχουν απλώς μύτη επηρεασμένη από Διναρικό ή Καυκάσιο τους αποκαλείτε συλλήβδην Αρμενοειδής. Διαβάστε στο AnthroScape για τους Αρμενοειδής και θα μάθετε επιτέλους ποιοι ανήκουν σε αυτόν τον φαινότυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεσογειακός με διναρικη μύτη σύμφωνα με τον ψυχοπαθή

      http://www.arpaktiko.gr/wp-content/uploads/2016/04/15-13.jpg

      Μεσογειακός με το μάτι φυσιολογικών ανθρώπων.

      http://www.footballtop.com/sites/default/files/styles/player_full/public/photos/players/gonsalo.jpg?itok=BQ0pLT7V

      Διαγραφή
    2. Οι Μεσογειακοί είναι Βαλτικοί οι οποίοι εισήλθαν στον Αιγιακό χώρο και σταδιακά σκούρυναν και εκδολιχοκεφαλίστηκαν,κάποια στιγμή η φυσική τους κοιτίδα θα τους καλέσει διότι μετά την Ελληνική και την Γερμανική ήρθε η σειρά της σλαβικής φυλής [δηλαδή τους νεοέλληνες,οι αρχαίοι Έλληνες ήταν Νορδικοί και έκαναν κουμάντο στους Μεσογειακούς (Βαλτικούς μεταλλαγμένους)] να φέρουν τον εθνικοσοσιαλισμό και να σώσουν την Ευρώπη,οι νεοέλληνες λοιπόν πρέπει να πάνε να στρατολογηθούν στην ομόδοξη ομοαίματη Ρωσία μαζί με Σέρβους,Αρμένιους,Γιουγκοσλοβάκους.

      - Δημοκλίτης

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μου έκλεψες την δουλειά Δημοκλίτη μέγα τρολ θα μείνω άνεργος.

      Διαγραφή
    4. Ο βολανη ήταν άριος δολιχοκεφαλος μεσογειακός απευθείας απόγονος των αρχαίων ελληνων τι μαλακίες λέτε εσεις απλώς στην συνεχεία αρμενοδοποιηθηκε στην μύτη και στην φάτσα.

      Διαγραφή
    5. Ο Βολάνης για να πάψετε επιτέλους να μας τα πρήζετε, είναι Αλπικός με Αρμενοειδή επίδραση. Μοιάζει με τσιγγάνο και όχι αδικαιολόγητα.

      Διαγραφή
    6. Ο Βολάνης μοιάζει με αυτούς τους Ιταλούς.

      FIG. 2 (3 views). An Italian from the province of Ancona, northern Italy; a Dinaricized Alpine-Mediterranean combination is characteristic of most North and many central Italians.

      http://www.theapricity.com/snpa/bilder/troe372.jpg

      FIG. 3 (3 views). A similar example from the province of Prozioni, central Italy. These Dinaricized Italians are frequently thick-set and stocky.

      http://www.theapricity.com/snpa/bilder/troe373.jpg

      http://www.espressonews.gr/sites/default/files/4we5tyw4ey5ew_6.jpg

      Πρέπει να είναι Διναροποιημένος Αλπικός-Μεσογειακός.

      Διαγραφή
    7. Καλεσμένος στον "πρωινό καφέ" ο Βολάνης!

      -Μενεγάκη: Λοιπόν Soti από όλα αυτά που έχουμε ακούσει τι είσαι τελικά . Γύφτος ή Τσιγγάνος;

      -Βολάνης: Εσύ γαμιέσαι ακόμη με τον Κυριακού;

      Διαγραφή
  4. https://www.youtube.com/watch?v=e_L5uBFxrvg

    μεσοπελαγα αρμενιζουμε

    Από τότε το ξερε ο ξυλουρης οτι αρμενιζουμε φυλετικά η Ελλάδα πρώτος Ελληνας που παρατήρησε ότι η Ελλάδα έχει αρμενοειδης πριν τον διαχειριστη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Γυρίζει κι αρμενίζει καλέ στα πέλαγα
      τους πειρατές θερίζει καλέ και τους χαλά

      https://www.youtube.com/watch?v=p-3Xz4Ri-GA


      Άλλα ένα κομμάτι φόρος τιμή στους αρμενοειδεις είπαμε ο πρώτος που παρατήρησε τους αρμενοειδεις στην Ελλάδα ήταν ξυλουρη.

      ΥΓ το άκουγα όπως περπατούσα στην θαλλασα και λέω ωπ και αυτός ανθρωπολόγος ειναι

      Διαγραφή
  5. http://i66.tinypic.com/jjlqjd.jpg

    http://i63.tinypic.com/34s40fc.jpg

    http://i64.tinypic.com/2yvjkvp.jpg

    http://i64.tinypic.com/20f69es.jpg

    http://i67.tinypic.com/sm9eld.jpg

    http://i67.tinypic.com/maj4ty.jpg

    http://i64.tinypic.com/2ppalnc.jpg

    Οι ανθρωπολογικες μετρήσεις βάση των φωτογραφιών δείχνει ότι τουρκιά ανηκει στον αρμενοειδη τύπο κυρίως ακόμα επιμένεις ότι δεν ανηκει σου πα άμα συνεχίσεις θα σε ξεφτιλίσω

    Είμαι ο γνωστός λεχριτης πεζοδρομιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΙΝΚ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΜΕ ΔΙΑΝΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ

      ΕΙΜΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ "ΓΕΡΟΞΟΥΡΑΣ"

      Διαγραφή
    2. 5:55 τι λες ρε ψυχοπαθη αρμενοειδεις ειναι ολοι τους και καποιοι ισως εχουν μεσογειακη επιδραση

      ΥΓ το χω πει έχει πολλούς θαμώνες αρμενοειδεις το μπλογκ και δεν το ξέρουν.

      Διαγραφή
    3. Στο πρώτο λινκ ειδικα ο τελευταίος κάνει μπαμ η κεφάλα του για αρμενοειδης ρε καργιολη γεροξούρα.

      Διαγραφή
    4. http://i.4cdn.org/pol/1471272368065.png

      ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΟ ΗΛΙΟ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ

      -ΓΕΡΟΞΟΥΡΑΣ

      Υ.Γ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ JOKE'S ON YOU

      Διαγραφή
    5. Δεν ειναι μογγολια βρε γεροξούρα αρμενοειδης ειναι γαμώ το τον πούστη τον πακιστανολιακο.

      Διαγραφή
    6. ΡΕ ΠΕΖΟ.ΛΕ. (ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ ΧΙΧΙ) ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ

      ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΠΑ-ΑΡΙΟΣ ΑΡΜΕΝΟΙΝΤΗΣ?

      Διαγραφή
    7. Εγώ είμαι καυκασοειδης μούλος από την Αμπζαχια πρώτος ξάδερφος του Ερντογάν και τρίτος ξάδερφος του Καζαντζίδης και ο τέταρτος ξάδερφος μου είναι γεωργιανός εθελοντής του τάγματος αζοφ.

      Διαγραφή
  6. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208793870196762&set=p.10208793870196762&type=3&theater

    Εδω επέμενε πριν καιρό ότι αυτός είναι μεσογειακός με διναρική η αρμενοειδή επίδραση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208793870196762&set=p.10208793870196762&type=3&theater

      Ατλαντοειδης με Διναρικη επιδραση μου κανει

      Διαγραφή
    2. ο εικονιζομενος ειναι μεσογειακος με αλπικη και διναρικη επιδραση, μικρη αρμενοειδη.

      Διαγραφή
    3. http://www.gossip-tv.gr/media/com_news/story/2014/04/14/314004/main/5791b7ca07016fd1d4c5846d9219b7be.jpg

      Υπέρ-άριος υπέρ-βόρειος από την Θούλη.

      Διαγραφή
  7. https://oneway2day.files.wordpress.com/2014/06/sultan-erdogan.jpg

    Ο μεγάλος ηγέτης θα σώσει την Ελλάδα το πε και ο φούρναρης της γειτονιάς μου μόνο άμα ενωθεί με τον Γκιουλέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

    Επειδή μερικοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τα αρμενοειδη τύπο στο δρόμο θα τους δοθούν ειδικά γυαλιά με ακτίνα-χ για να ἀποκαλύπτεται το αρμενοειδη στοιχείο βεβαία η ακτίνα-χ είναι καρκινογόνα εξαρτάται από εσάς άμα τα πάρετε αυτό το ρίσκο.

    επίσης μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Αλεξάνδρα και τον πουφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τυφλώθηκα πλέον τέλειος μετά το ότι η τουρκιά δεν είναι αρμενοειδης πλέον υπάρχει και ύπαρξη βαλτικών στην τουρκιά καλά τα έλεγε ο Λιακόπουλος ότι θα έρθει ο Νεφελίμ και δεν τον άκουγα ο μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αγαπητοι συναγωνισται αυτος ειναι ο attila yilmaz ο φανατικος και επισημος τραγουδιστης των γκριζων λυκων του κομματος MHP οπως ειναι η φαραντουρη ή ο μικης θεωδορακης των εαμοβουλγαρων εδω.
    τι φυλετικος τυπος ειναι????

    εδω απο συνεδριο των γριζων λυκων

    https://www.youtube.com/watch?v=sxfRg5YfnwY

    και εδω η φατσα του

    https://twitter.com/atillaylmaz

    http://www.bozkurtlarfm.com/wp-content/uploads/Atilla-Yilmaz-Resim-012.png



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xft1/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/11348335_1628627250753723_1036237802_n.jpg

    ζήτω τα ορθόδοξα έθνη

    πρωτεύουσα μας η Κωνσταντινούπολη

    σκατά στην δύση και τους ευρωπεους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.