Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Επιχρωματισμένος φυλετικός χάρτης της Ευρώπης - Eickstedt


Ο χάρτης προέρχεται από τον Γερμανό ανθρωπολόγο Egon von Eickstedt το 1952. Δείχνει τον κυρίαρχο φυλετικό τύπο στις διάφορες περιοχές της Ευρώπης. Υπερβολική η κατανομή του Νορδικού τύπου, όπως και του Μεσογειακού, ενώ αντιθέτως, υποεκτιμώνται για μία ακόμη φορά οι Αλπικοί.

Οι φυλετικοί τύποι που απεικονίζονται είναι οι εξής:

Mediterranean = Μεσογειακός
Dinaric = Διναρικός
Alpine = Αλπικός
Nordic = Νορδικός
Osteuropid = Βαλτικός (λογικά μαζί με Pontid, Βαλτικούς-ΚΜ)
Lappid = Λαπωνικός
Armenoid = Αρμενοειδής
Berberid = Βερβερικός (Σαχάριος-ΚΜ)


5 σχόλια:

  1. Η Κύπρος μεσογειακή; Κάνει πλάκα μήπως ο Άικστετ; Οι Κύπριοι είναι γνήσιοι αρμενοειδείς, σε βαθμό που δεν ξεχωρίζουν διόλου από Λιβανέζους κ Σύριους. Όσοι λίγοι μεσογειακοί υπάρχουν έχουν ισχυρή προσωασιατική μείξη. Καλά για νορδικούς, ή μάλλον γενικά για ανοιχτόχρωμους υπονορδικούς, αλπικούς ή διναρικούς, ούτε λόγος να γίνεται. Τα ποσοστά είναι πολύ πιο κάτω και από την αρμενοειδή Τουρκία.
    Και για την νότια Ισπανία είναι υπερβολικός. Υπάρχει παρουσία στην Ανδαλουσία, αλλά δεν κατακλύζεται και από Βερβερικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.redicecreations.com/article.php?id=32110 Γι'αυτό τι λέτε κ.Διαχειριστά;
    Ενδιαφέροντα ευρήματα!

    Επίσης διακρίνω μία περίεργη τάση των Σιωνιστών, μία τάση βιασύνης πλέον να μας εξαφανίσουν πιο γρήγορα πλέον και αυτό όλως περιέργως επιταχύνεται με το όσο πιο πολλά μαθαίνουμε για το προϊστορικό παρελθόν μας! Μήπως ο τροχός της ιστορίας γυρίζει και η Ευρώπη επιτέλους θα αντισταθεί και θα παλέψει; Μήπως τα ψέμματα ξεφτίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα "ευρήματα" της γενετικής πληθυσμών φαίνονται αναξιόπιστα, οπότε είναι αδύνατο να σχολιάσω. Όταν συνδεθούν οι γενετικές ακολουθίες με τα σωματικά γνωρίσματα, τότε θα έχουμε κάτι χειροπιαστό από αυτόν τον τομέα.

      Οι Σιωνιστές ήδη μας εξαφανίζουν με τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που σιγά σιγά αντικαθιστούν τους Ευρωπαίους. Δεν νομίζω αυτό να σχετίζεται με τις εξελίξεις της επιστήμης, άλλωστε οι Εβραίοι δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια της επιστήμης και επιδιώκουν μόνο το μεσσιανικό τους όνειρο της παγκόσμιας κυριαρχίας, μέσω της επιβολής της παγκοσμιοποίησης. Η Ευρώπη βρίσκεται υπό τα πνευματικά δεσμά των εβραϊκά ελεγχόμενων ΜΜΕ. Η αντίσταση στους Σιωνιστές δυνάστες δεν εμφανίζεται από μόνη της, αλλά πάντοτε αυτοί που αγωνίζονται ενάντια στο καθεστώς είναι λίγοι, με άσβεστη πίστη μέσα τους. Τίποτα δεν αλλάζει νομοτελειακά. Χρειάζεται διαρκής αγώνας και θυσίες από πλευράς των αγωνιστών της ιδέας.

      Διαγραφή
  3. Πολύ σωστή η επισήμανσή σου πώς "αυτοί πού αγωνίζονται ενάντια στό καθεστώς είναι λίγοι" καί θά ήθελα νά συμπληρώσω ότι αυτό αποτελεί μιά έκφραση τής φυσικής καί κοσμικής ιεραρχίας, όπως π.χ. πώς θά ήταν ποτέ δυνατόν τά ποντίκια νά γίνουν λιγότερα από τούς αετούς; Καί βεβαίως είναι καλό ο κάθε ένας νά αγωνίζεται καί νά ειδεικεύεται στόν τομέα πού εκείνος θεωρεί ιδανικότερο, όμως θά πρέπει κάποια στιγμή οί θυσίες τών αγωνιστών τής Ιδέας νά αρχίσουν νά παίρνουν σάρκα καί οστά πρός τήν δημιουργία μιάς δραστικής καί πιό ουσιαστικής δράσεως πρός τήν αντιμετώπιση τού επερχομένου Χαμού πού υφίσταται η Φυλή πού είναι καί ο φορέας τής Ιδέας μας! Δίχως καμιά διάθεση προσβολής κανενός, απλώς σάν μιά πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε διαχειριστά, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο σύγχρονο, ολοκληρωμένο και κατανοητό σχετικά με τη φυλετική ανθρωπολογία και πως μπορώ να σας στείλω μια φωτογραφία μου για να μου πείτε σε ποιο φυλετικό τύπο ανήκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.