Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Οι Νεγροειδείς της ΝΑ Ασίας - Ωκεανίας και ο σταδιακός περιορισμός τους


Με τα κανονικά και τα αντεστραμμένα τρίγωνα φαίνονται οι περιοχές που ζουν οι Νεγροειδείς της νοτιοανατολικής Ασίας και της Ωκεανίας. Με τα μαύρα τετράγωνα φαίνονται οι περιοχές όπου ζουν σε καθεστώς έντονης μίξης, ενώ με τα άσπρα τετράγωνα και κύκλους φαίνονται οι περιοχές όπου έχουν μείνει παραδόσεις ή γλωσσικά στοιχεία που δείχνουν την παλαιότερη παρουσία νεγροειδών.

Η εξαφάνιση φυλών στο ανθρώπινο είδος είναι μια πολύ αργή διαδικασία, αν δεν υπάρξει συστηματικός αποικισμός ή γενοκτονίες. Οι νεγροειδείς πληθυσμοί έχουν εξαφανιστεί λόγω επικρατήσεως μογγόλων στην...
Ινδοκίνα, ενώ και στην Ινδονησία έχουν μειωθεί σημαντικά για τον ίδιο λόγω. Βέβαια αυτά έχουν γίνει σε διάστημα χιλιετιών.

Πλην των νεγροειδών στους οποίους κάνει αναφορά ο χάρτης, οι Αβορίγινες επίσης έχουν μειωθεί σε ελάχιστους επιζώντες, αλλά η εξαφάνισή τους ήταν βίαιη. Μάλιστα, οι κάτοικοι της Τασμανίας έχουν εξαφανιστεί πλήρως και δύσκολα μπορεί να βρει κανείς φωτογραφία ή αξιόπιστο σκίτσο τους. Τέλος, στα νησιά Andaman, οι νεγροειδείς κάτοικοι είναι ιδιόμορφοι και αποτελούν ξεχωριστό φυλετικό τύπο, αλλά βρίσκονται και αυτοί σε διαδικασία εξαφάνισης, λόγω εποίκων στα νησιά τους.

Έχει ένα ενδιαφέρον η μελέτη της σταδιακής εξαφάνισης φυλών, ειδικά την ώρα που στην Ευρώπη οι σιωνιστές μαζί με τους υποτακτικούς τους προβαίνουν στην αντικατάσταση των Ευρωπαϊκών φυλών από Αφροασιατικές και οι τηλεορασο-μαζάνθρωποι συνεχίζουν να ζουν την ανέμελη υλιστική ζωούλα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.