Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Η ερμηνεία της ιστορίας κατά τον Richard Wagner


"Έχει γίνει ξεκάθαρο ότι δεν θα είχαμε καμία Ιστορία του Ανθρώπου, εάν δεν είχαν υπάρξει δράσεις, δημιουργίες και επιτεύγματα των λευκών· μπορούμε καταλλήλως να θεωρήσουμε την παγκόσμια ιστορία ως αποτέλεσμα της μίξης των λευκών με μαύρους και κίτρινους, που τους φέρνει στο προσκήνιο της ιστορίας μέχρι η μίξη να τους αλλάξει και να τους κάνει λιγότερο λευκούς. Με ασύγκριτα μικρότερο αριθμό ατόμων τους σε σχέση με τις κατώτερες φυλές, οι λευκές φυλές καταστρέφονται όταν αναγκαστούν να μιχθούν με εκείνες· έτσι, όπως ήδη ανέφερα, υπέφεραν περισσότερο από την απώλεια της καθαρότητας από ότι κέρδισαν οι άλλες φυλές από την εξευγενισμό του αίματός τους."

Richard Wagner, Herodom and Christendom


Χωρίς τους λευκούς η ανθρωπότητα θα ήταν πολύ διαφορετική. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι στους λευκούς οφείλονται τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της επιστήμης και του υλικού πολιτισμού, που έχουν διευρύνει το πνεύμα και έχουν καταστήσει την ζωή μας ευκολότερη. Αν φέρετε στο μυαλό σας...
μεγάλους επιστήμονες ή εφευρέτες, η συντριπτική πλειοψηφία τους θα είναι λευκοί. Ακόμη και στις τέχνες, παρότι κάθε φυλή έχει τις δικές της προτιμήσεις, οι λευκοί κατατάσσονται σχεδόν αντικειμενικά πρώτοι, ξεκινώντας από την τελειότητα της κλασικής αρχαιότητας.

Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι η επέκταση των λευκών στον πλανήτη, είτε με τους αρχαίους Έλληνες του Αλεξάνδρου στην ανατολή, είτε αργότερα με τον αποικισμό των λευκών στο Νέο Κόσμο, μεταλαμπάδευσε τα επιτεύγματα του λευκού ανθρώπου σε όλον τον κόσμο. Πολλοί αδυνατούν να αντιληφθούν ότι χωρίς τους λευκούς η μεγάλη πλειοψηφία των υπολοίπων κατοίκων του πλανήτη θα βρίσκονταν ακόμα σε ημιάγρια κατάσταση.

Όμως ο χαρακτήρας που φέρνει τα επιτεύγματα είναι κληρονομικός. Σε περίπτωση μίξης με φυλές που δεν έχουν εκ φύσεως αντίστοιχες ικανότητες, το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό. Η σκέψη του Wagner είναι αριστοκρατική, καθώς σημασία έχει ο ικανός να παραμείνει ικανός και όχι οι μη ικανοί αλλόφυλοι να γίνουν μέτριοι μιγάδες μέσω μίξης. Σημασία έχει η διατήρηση των αρίστων μέσω αποφυγής της φυλετικής μίξης, γιατί αυτοί οδηγούν μπροστά την ανθρωπότητα.

Το απόσπασμα είναι χαρακτηριστικό της αντίληψης του Γερμανού δραματουργού και διανοητή. Αναγνωρίζει ότι η φυλή είναι ο κορυφαίος παράγοντας που επηρεάζει την πορεία των λαών. Αυτός καθορίζει αν θα βρίσκονται στο προσκήνιο ή αν θα είναι παρίες της ιστορίας. Ο Richard Wagner ασπάζεται την φυλετική ερμηνεία της ιστορίας.

32 σχόλια:

  1. Τιτάνας. Εξίσου φυλετική είναι και η οπτική του στην τετραλογία του Το Δαχτυλίδι του Νιμπελούγκεν (Das Nibelungenlied). Δεν νοείται εθνικοσοσιαλιστής και εν γένει άριος άνθρωπος να μην το διαθέτει στη δισκοθήκη του. Φυσικά και τα υπόλοιπα μουσικά δράματά του βρίθουν φυλετικών και αντιεβραικών αναφορών. Αγοράστε τα ή έστω ακούστε τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά,το Δαχτυλίδι του Νιμπελούγκεν,είναι σαν να το συνέθεσαν οι ίδιοι οι θεοί.Είναι ένα θείο δώρο προς τον Άριο λευκό άνθρωπο.Διότι μόνο ένας Άριος Λευκός δύναται να απολαύσει αυτό το αριστούργημα.Σκέτη Μαγεία!

      Διαγραφή
  2. Εξαιρετική ανάλυση από τον μεγάλο Βάγκνερ.Όλοι οι μεγάλοι άντρες έχουν αντιληφθεί την ανωτερότητα της λευκής φυλής σε όλους τους τομείς.Όσοι δεν το παραδέχονται,απλά κοροϊδεύουν τον εαυτό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αφορμή το κείμενο του Βάγκνερ:

    https://www.youtube.com/watch?v=O1Ln5COi0uM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι καλύτερες εκτελέσεις του Δαχτυλιδιού είναι οι δύο του Wilhelm Furtwaengler (1950 Μιλάνο και 1953 Ρώμη). Ο αγαπημένος του Φύρερ, ήχος βαθιά γερμανικός, σκοτεινός και μυστικιστικός. Αμέσως μετά αυτή του εθνικοσοσιαλιστή Clemens Krauss, από το Beyreuth 1953. Πολύ δυναμική εκτέλεση. Προμηθευτείτε τις, είναι διαθέσιμες!
    Προσοχή! Αποφεύγετε τις σύγχρονες και εξιουδαϊσμένες εκτελέσεις. Δεν έχουν τίποτα το τευτονικό. Είναι για φλούφληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πορτογάλοι μπορούν να θεωρηθούν λευκοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν οι Κινεζοι που το φρικουλο ο Wagner τους λεει κατώτερους είχαν εμβόλια γύρω στο 1200...οι Δυτικοί (οχι Ελληνες) δεν ήξεραν πως να κάνουν μπάνιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρανε.Πώς δεν ξέρανε;...Οι υπεράνθρωποι Νορδικοί,εξελικτικοί αδελφοί των Μεσογειακών,κάνανε μπάνιο στο αίμα των μαλθακών σκιστομάτηδων,όταν τους συναντούσαν...Και όλοι με μια φωνή κόαζαν:Skål

      Διαγραφή
    2. Πάμε με την λογική σου λοιπόν !
      Εγώ εμίλησα για, πρόοδο στην επιστήμη (οχι τεχνολογία) που είχαν οι Κινέζοι και έδωσα παράδειγμα το εμβόλιο ,λέγοντας πως την εποχή αυτή οι δυτικοί στην επιστήμη δεν είχαν καμία πρόοδο,όπως και ακόμα δεν έχουν ,παρά μόνο τεχνολογία και αντιγραφή οι Κινέζοι έιχαν !

      Εσύ όμως αντί να απαντήσεις στο ίδιο πεδίο (δηλαδή την επιστημονική πρόοδο) ,μου έφερες ως παράδειγμα την πολεμική χάρη,(για την οποία θα μπορούσα και γω να πω για τους ασιατες που κατάσφαζαν τους δυτικους..
      σαν τους τουρκους και τους Ουνους !

      Απαλλάξου απο την δυτικολαγνια σου και τον γραικυλισμο σου!
      Και μην συγκρινεις τους βαρβαρους Δυτικους παπαγαλιστές με τους Ελληνες!

      Διαγραφή
    3. ενώ οι Κινέζοι έιχαν !

      Διαγραφή
    4. Ότι είσαι ''τρολ'',κάνει μπαμ!Ξεστραβώσου και ανακάλυψε τους τεράστιους Γερμανούς φιλόσοφους και επιστήμονες.Μπορείς και χρησιμοποιείς τον υπολογιστή και το ίντερνετ για να γράφεις τις μαλακίες σου,χάρη στους λευκούς ηλίθιο ζώο.

      Διαγραφή
    5. Αποκαλείς τον συνομιλητή σου τρολλ όταν δεν μπορείς να απαντήσεις,και πέραν αυτού ομιλείς με γενικολογίες "ανακαλυψε κανε "
      Η Δυτικολαγνοια σε έχει στραβώσει ,με τους δυτικούς παπαγαλιστες ψευδοεπιστημονες και ψευδοφιλοσοφους !

      Διαγραφή
    6. ο υπολογιστής είναι τεχνολογική πρόοδος οχι επιστημονική..μάθε την διαφορα δυτικολαγνε !

      Διαγραφή
    7. Ψευδοφιλόσοφοι όπως ο Νίτσε,ο Έγελος,ο Φίχτε,ο Καντ...

      Διαγραφή
    8. Όπως αυτοί που είπες και άλλοι πολλοί παπαγαλιστες δυτικοί με την πρόχειρη αντιγραφή τους και τα διάσπαρτα φιλοσοφικά κομμάτια που έβρισκαν είτε απο τους Έλληνες είτε από τους Ασιατες

      Διαγραφή
  7. Τράβα λοιπόν στην Κίνα Ασιάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλω να κάνω μια καλοπροαίρετη παρατήρηση. Χρησιμοποιείται συστηματικά από τα φυλετιστικά δίκτυα και οργανώσεις ο όρος 'Λευκός", "Λευκός άνθρωπος" κλπ., εκεί που παλιά χρησιμοποιούνταν ο όρος Άριος.Νομίζω ότι είναι λάθος, γιατί ο λευκός περιγράφει μια βιολογική κατηγορία ενώ το Άριος μια βιολογικό-ιστορική πραγματικότητα με μεταφυσικό περιεχόμενο και αίσθηση ιστορικής αποστολής. Εκτός ότι στη λευκή φυλή εντάσσονται συχνά κοι οι σημίτες (και ανθρωπολογικοί τύποι, όπως οι προσωασιάτες-αρμενοειδείς),ο όρος Άριος είναι αυτός που αποτελεί την ενσάρκωση του φυλετικού μας Μύθου. Στο θείο Mein Kampf ο Fuehrer εννιά φορές στις δέκα αναφέρεται σε Αρίους και μία στις δέκα σε λευκούς. Το ίδιο κάνει και ο Nietsche και άλλοι τιτάνες του πνεύματος. Άλλωστε η λέξη Άριος από μόνη της σημαίνει ευγενής, πολεμικός, ανοιχτόχρωμος, άνδρας με τιμή (όλα αυτά επιβεβαιώνονται από τους γλωσσολόγους μέσω των παραγώγων τους στις ΙΕ γλώσσες), γεγονός που υπερβαίνει τον στενό χαρακτηρισμό λευκός.
    Η εποχή μας είναι υλιστική και αντιμεταφυσική. Οφείλουμε να επανεύρουμε την μεταφυσική διάσταση του Μύθου και να επανεισάγουμε το ίδιο λεξιλόγιο που χρησιμοποιούσαν οι πολιτικοί μας πρόγονοι. Οφείλουμε να είμεθα επιθετικοί, αλλιώς θα ηττηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις ένα δίκιο.Αλλά αυτοί που ασχολούνται αποκλειστικά με τον επιστημονικό κλάδο της φυλετικής ανθρωπολογίας,με μετρήσεις κτλ,δεν αναγνωρίζουν το ''Άριος''.Παρά μόνο τους Ευρωπίδες(που χωρίζονται σε λευκούς και μη λευκούς) και τις υπόλοιπες βασικές φυλές.Το ''Άριος'',όπως γράφεις και εσύ,εμπεριέχει τον χαρακτήρα του μεταφυσικού,που δίνει σκοπό στον αγώνα μας.Αναγνωρίζεται ως μυθικό στοιχείο,δεν αναγνωρίζεται όμως και από την Φυλολογία.Δηλαδή αυτοί που κάνουν μετρήσεις,δε θα γράψουν ότι π.χ ''Στην τάδε χώρα εντοπίσαμε το εξής ποσοστό Αρίων''...

      Διαγραφή
    2. Το να είναι κάποιος "Άριος" ή απόγονος Αρίων, δεν είναι στοιχείο στατιστικής και δεν αφορά γενικότερα τους πληθυσμούς, καθώς είναι ένα ιδιαίτερο ποιοτικό χαρακτηριστικό κι όχι ποσοτικό. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ένα τεράστιο τμήμα όλων των Ευρωπαίων ύπ' αυτή την οπτική δεν είναι Άριοι, ενώ κάποιος μεσανατολίτης ή κάποιος Ινδός με μικτή καταγωγή μπορεί να παρουσιάζει αυτά τα Άρια ποιοτικά χαρακτηριστικά.
      Αυτό, βέβαια, δεν θα έπρεπε να μας φαίνεται και τόσο περίεργο. Αλλά συμβαίνει, διότι τόσο οι όροι όσο και η ιδεολογία γενικότερα, αποτελούν το αντικείμενο διαφόρων ερμηνειών και δυστυχώς, η επικρατούσα ερμηνεία είναι "εξιουδαϊσμένη" κι απευθύνεται σε αποκτηνωμένες κοινωνίες. Έτσι βλέπουμε έναν τυχαίο αμερικανό λευκής καταγωγής, να παρουσιάζει τον εαυτό του ως "Άριο", αλλά και ταυτόχρονα να καταφάσκει και να επιζητά το "αμερικάνικο όνειρο" κλπ. Κατά τον ίδιο τρόπο ένας Αγγλο-Σάξωνας, θεωρεί τον εαυτό του "Άριο" και "επικυρίαρχο", επειδή αντιλαμβάνεται αυτές τις έννοιες βιβλικά, δηλ πως είναι κι εκείνος κομμάτι των "περιούσιων" μιας καπιταλιστικής κοινωνίας, που δημιούργησε μια υπερπόντια αυτοκρατορία. Ομοίως και ένας Γερμανός, που νομίζει πως είναι "Άριος" επειδή έχει αποδείξει πως έχει συγκροτήσει μια κοινωνία που είναι συμβατή με τις αξίες του "νέου κόσμου" κι ευημερεί με τον καπιταλισμό και τις συνθήκες που επέβαλλε η προτεσταντική ηθική και η βιομηχανική επανάσταση.
      Επομένως, αν θέλουμε να χρησιμοποιούμε τους παραπάνω όρους με το πραγματικό τους νόημα, έχουμε πολύ δρόμο να κάνουμε πρωτίστως προς τη κατεύθυνση που επιβάλλει να ανταποκρινόμαστε σε αυτό. Και κατά συνέπεια, αποσαφηνίζοντας το τι εννοούμε.
      Έχοντας αυτό κατά νου, δυστυχώς, η "επιθετική προοπτική" που αναφέρεται παραπάνω είναι πολύ απλά κενό γράμμα. Ειδικά μάλιστα, όταν έχουμε να κάνουμε με επιστημονικά ζητήματα που αφορούν πλήθη ανθρώπων (όπως η φυσική ανθρωπολογία), είναι πασιφανές πως οι όροι που ήδη χρησιμοποιούνται είναι επαρκής παρά των ελλείψεών τους. Η περαιτέρω πνευματική καλλιέργεια εξάλλου, και η μεταφυσική διάσταση που υπαγορεύει η ορθή, παραδοσιακή έννοια του όρου Άριος, δεν αφορά τη περίπτωση της τόσο ώστε να επικεντρώνεται σε αυτή. Ιδιαίτερα όταν, η ανθρωπολογία έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο την προσπάθεια απαξίωσής της, αλλά και τα μύχια ένστικτα και τις διαστρεβλώσεις του καθένα, τα οποία ευθύνονται περισσότερο από την εχθρότητα που αντιμετωπίζει από την κυρίαρχη ιδεολογία.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 6 Φεβρουαρίου 2017 - 3:09 μ.μ.
      Πραγματικά,εξαιρετικό σχόλιο!

      Διαγραφή
  9. Δεν αναφέρομαι στη φυλετική ανθρωπολογία αλλά εν γένει στη φυλετική θεώρηση των πραγμάτων που είναι εκ των πραγμάτων ολιστική. Η φιλολογία πάντως, μιας και το αναφέρεις, και πιο συγκεκριμένα η συγκριτική γλωσσολογία, αναγνωρίζει τον όρο Άριο. Υπήρξαν ιστορικοί λαοί που κατά την Αρχαιότητα αποκαλούνταν Άριοι (οι Άριοι εισβολείς στην Ινδία, τα ιρανικά φύλα που αναφέρει ο Ηρόδοτος (Ιραν ακόμη και σήμερα σημαίνει χώρα τωνΑρίων) κ.ο.κ.). Πέραν αυτού, η πρωτογενής αυτή έννοια ενυπάρχει στις ευρωπαικές γλώσσες υποδηλώνοντας συναφείς ιδιότητες, δείγμα της πρωτο-γλώσσας που συνέδεε όλους τους άριους λαούς. Ομόηχες λέξεις όπως αρ (γη), αρήιος (πολεμικός)και άρειος (κραταιός) στην ελληνική, al(r)bus (λευκός) στη λατινή, Ehre (τιμή) Heer (στρατός), wehr (όπλο) στη γερμανική κ.ο.κ., ανασυνθέτουν το περιεχόμενο της πρωτογενούς έννοιας. Άριος είναι ο φωτεινός, ευγενής και κάτοχος γαίας πολεμιστής. Δηλαδή το Μέτρο και Κέντρο του Κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε διαφωνώ.Άλλο σημείο επεσήμανα εγώ.Πιστεύω πως ήμουν σαφής.

      Διαγραφή
  10. Όχι, δεν υπάρχει διαφωνία σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Επί αιώνας ανηλεής διεξήχθη η πάλη μεταξύ του αριανού, αριστοκρατικού ιδανικού, όπερ ενεσάρκουν οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι, και του σημιτικού δημοκρατικού ιδεώδους, όπερ ενεσάρκουν οι Ιουδαίοι."
    Νίκος Καζαντζάκης. "Ο Φρειδερίκος Νίτσε εν τη Φιλοσοφία του Δικαίου και της Πολιτείας".
    Συναγωνιστές, πρέπει να ανασκάψουμε όλα τα τεκμήρια της φυλετικής σκέψης που ενυπάρχουν στον ελληνικό (και ευρύτερα τον ευρωπαικό) πολιτισμό και να τα αναδείξουμε, ξεμπροστιάζοντας τον αντιρατσισμό και την πολιτική ορθότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται.Διότι υπάρχουν ακόμα βλάκες,που πιστεύουν ότι ο Καζαντζάκης ήταν...κομμουνιστής.Υπάρχουν επίσης βλάκες που θεωρούν ότι ο Νίτσε ήταν κάποιος που δεν πρέπει να τον επικαλούνται!,οι εθνικοσοσιαλιστές(όσοι τα υποστηρίζουν αυτά,δεν έχουν διαβάσει Νίτσε).Και πολλοί ακόμα.
      Και ο Τσε Γκεβάρα,εκτός του ότι το σύνθημα του ήταν το ''Patria o Muerte'',είχε ως πρότυπο τρις εθνικιστές,τον Χοσέ Αντόνιο Πρίμο Ντε Ριβέρα,τον Μάρτι και τον Περόν!

      Διαγραφή
  12. Κομμουνιστής ο Καζαντζάκης...ο οποίος είχε δηλώσει πως "ο κομμουνισμός είναι πνευματικής ψώρα και όποιος τον κολλήσει μια φορά είναι πάντα ψωριάρης". Ακόμη και για την Οκτωβριανή επανάσταση όταν αναφέρεται θετικά, δεν ανφέρεται στην ιδεολογία της, αλλά στην ισχύ που απέμπε ο Λένιν ή οι κινητοποιούμενες εργατικές μάζες. Γι' αυτό ως θαυμαστής της ηρωικής προσωπικότητας εξυμνεί τον Μουσολίνι και θαυμάζει τη Φάλαγγα στον Ισπανικό Αντισυμμοριακό Αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όσοι αναζητούν τη σπουδαιότερη ανάλυση για τον Nietsche να μελετήσουν το έργο του κατασυκοφαντημένου εθνικοσοσιαλιστή φιλοσόφου Alfred Bauemler. Τον υβρίζουν συστηματικά οι επαγγελματίες παρερμηνευτές του έργου του Nietsche, γιατί τους ξεβράκωσε μια και καλή. Όλα τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκ Παραδρομής, Nietzsche προφανώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Bauemler αξίζει ένα αφιέρωμα, καθώς εκτός από φιλόσοφος ήταν από τους κύριους διαμορφωτές των παιδαγωγικών αντιλήψεων της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας, ενσωματώνοντας τα πορίσματα της φυλετικής γνώσης. Το έργο του είναι πολύτιμο. Η Ελλάς και η Ευρώπη χρήζει πολλών Bauemler στις μέρες μας αν θέλει να απελευθερωθεί ψυχικά και σωματικά από το διεθνιστικό δηλητήριο της "πολυ-πολιτισμικής κοινωνίας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ελλάδα πρέπει να απαλλαγεί από την Ευρώπη των παπαγαλιστών ..όλα τα άλλα είναι κομπλεξ των γραικυλων που θέλουν με το ζόρι να γίνουν Ευρωπαίοι

      Διαγραφή
  16. Αλήθεια, μπορούν να χαρακτηριστούν "άνθρωποι" όσοι δεν αναγνωρίζουν το μεγαλείο αυτής της υπέροχης Ιδέας που λέγεται Εθνικοσοσιαλισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.