Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

4 χρόνια ΦΥΛΕΤΙΚΑ! Το ιστολόγιο γιορτάζει τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του


Το πνεύμα αναζήτησης που διακατέχει τον άνθρωπο, τον έχει οδηγήσει σε ατραπούς που του έχουν αποκαλύψει τα βασικά γνωρίσματα της ενδότερης φύσης του. Η ανθρωπολογία αποτελεί κορυφαίο απόκτημα αυτής της αναζήτησης. Όποιος κατανοεί την ανθρώπινη ποικιλομορφία, εντοπίζει τα ανθρωπολογικά γνωρίσματα και αναγνωρίζει τους φυλετικούς τύπους, αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά τα πράγματα γύρω του σε σχέση με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Βλέπει σε κάθε άτομο το στιγμιότυπο ενός φυλετικού τύπου, σε κάθε κοινωνία μια συγκεκριμένη φυλετική σύνθεση που συνδέεται άμεσα με τις κοινωνικές συμπεριφορές. Οι γνώσεις αυτές είναι πολύτιμες για την δόμηση μιας κοσμοαντίληψης. Η έννοια της φυλής πρέπει να γίνει μέρος της πνευματικής μας κουλτούρας.

Όποιοι έχουν την θέληση να αποκτήσουν πνευματική πληρότητα, οφείλουν να εντρυφήσουν στα φυλετικά ζητήματα. Γιατί όσα αντιφυσικά ιδεολογήματα και αν περάσουν, η φυλή σαν ζώσα πραγματικότητα θα βρίσκεται πάντοτε στο προσκήνιο επηρεάζοντας τις κοινωνίες.

7 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά Φυλετικά.Το καλύτερο Ιστολόγιο με διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Το πνεύμα αναζήτησης που διακατέχει τον άνθρωπο, τον έχει οδηγήσει σε ατραπούς που του έχουν αποκαλύψει τα βασικά γνωρίσματα της ενδότερης φύσης του. Η ανθρωπολογία αποτελεί κορυφαίο απόκτημα αυτής της αναζήτησης''

    Έγραψε η εισαγωγή της παραγράφου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ιστολόγιο της αφύπνισης των ελλήνων μεσογειακών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου! Συνέχισε το έργο σου μιας και προσπαθείς και σε ικανοποιητικό βαθμό το επιτυγχάνεις να διδάσκεις ένα σημαντικό τμήμα της Αλήθειας.

    Γλαύκων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ιστολόγιο αποτελεί πρωτοπόρο στην Ελληνική γλώσσα αναλύσεως πλείστων θεμάτων της φυλετικής ανθρωπολογίας.

    Ευχόμαστε καλή συνέχεια και περαιτέρω ανάπτυξη αναλύσεων και αρθρών κοινωνικοπολιτικού και ιστορικού περιεχομένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχομαι ακομη 54 χρονια. Χρονια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.