Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Louis-Ferdinand Céline: ποιοι κρύβονται πίσω από την προώθηση του πολυφυλετισμού;


Να είσαι ή να μην είσαι Άριος; Ιδού η απορία! Τίποτε άλλο! Όλες οι θεωρίες για την μη ύπαρξη φυλών, υπέρ της μέγιστης δυνατής φυλετικής μίξης, όλες οι φλυαρίες που πιέζουν να γίνουμε ένα φυλετικό συνονθύλευμα... δεν είναι παρά δηλητηριώδεις, καταστροφικές αισχρότητες, όλες βγαλμένες από την ίδια ταλμουδική συνταγή: "Καταστρέψτε τους Λευκούς."

Louis-Ferdinand Céline, L'École des Cadavres


Ο διάσημος Γάλλος λογοτέχνης διατυπώνει με τον μοναδικό προσωπικό του συγγραφικό τρόπο την αφετηρία κάθε αντιφυλετικής σκέψης: ο ταλμουδικός εβραίος. Σκοπός των εβραίων, με τη βοήθεια του πολιτικού μοχλού της μασονίας, να μετατρέψουν τους λευκούς σε...
ένα πολυφυλετικό συνονθύλευμα, στο οποίο δεν θα υπάρχουν συνεκτικοί εθνικοί και φυλετικοί δεσμοί, ώστε να μην μπορεί να ορθωθεί η αντίσταση ενάντια στην εβραιομασονική εξουσία.

Να ξέρετε ότι, όπως ορθά γράφει ο Céline, κάθε άποψη εναντίον της φυλής και υπέρ της φυλετικής μίξης έχει πάντοτε απώτερη σιωνιστική αφετηρία. Άσχετα αν τις παπαγαλίζουν διάφοροι χρήσιμοι ηλίθιοι, που συχνά είναι οι ίδιοι λευκοί.

Ο Céline, όταν συνειδητοποίησε τον υπονομευτικό ρόλο της εβραιομασονίας, έδωσε μεγάλο αγώνα, αξιοποιώντας την συγγραφική του διάνοια, για να ανοίξει τα μάτια του κόσμου. Παράλληλα έγινε φυλετιστής, διατυπώνοντας γλαφυρά της απόψεις του περί φυλής.

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.