Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Οι μορφές του κεφαλιού στις Ευρωπαϊκές φυλές


Robert Gayre: Miscellaneous Racial Studies 1943-1972


Το σχήμα δεν ανταποκρίνεται αυστηρά στην πραγματικότητα. Ωστόσο περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες. Οι τρεις πρώτοι τύποι είναι δολιχοκέφαλοι, ενώ οι τρεις κάτω βραχυκέφαλοι. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο που απεικονίζεται είναι το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να είναι βραχυκέφαλος και να μην είναι τελείως ίσιο το κεφάλι του στο πίσω μέρος σαν να ανεβαίνει από το λαιμό, αλλά μπορεί το κεφάλι να εξέχει λίγο, κάπως καμπυλωτά, δηλαδή να είναι curvoccipital.

Συνήθως πολλοί Αλπικοί δίνεται η εντύπωση ότι είναι δολιχοκέφαλοι επειδή συχνά προεξέχει το κρανίο τους προς τα πίσω, ωστόσο ταυτόχρονα είναι και πλατύ, με συνέπεια ο κεφαλικός δείκτης πάλι να είναι μεγάλος και να κατηγοριοποιούνται ως βραχυκέφαλοι.

28 σχόλια:

  1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ12 Οκτωβρίου 2013 στις 10:11 μ.μ.

    Οι Αριοι δολιχοκεφαλοι ειμαστε ουσιαστικα η λευκη φυλη.Οι αλλοι,δηλαδη οι λευκοι βραχυκεφαλοι ειναι οι φτωχοι μας συγγενεις.Μεσογειακοι-Ατλαντοειδεις-Νορδικοι ειμαστε ενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ12 Οκτωβρίου 2013 στις 10:17 μ.μ.

    Βεβαια δεν παυει να ειμαστε ολοι Λευκοι Ευρωπαιοι και δεν τιθεται ουτε κατα διανοια θεμα συγκρισεως με μη Λευκους Ευρωπαικους δηλαδη μη ανθρωπινους τυπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ12 Οκτωβρίου 2013 στις 10:35 μ.μ.

    Παρατηρω οτι η Ελλας πασχει απο σημιτοαρμενοειδεις ανθυπουπανθρωπους.Αυτοι οι προφανεστατα τουρκοσποροι πρεπει να θανατωθουν και ο Αριος Μεσογειακος φυλετικος τυπος να αρχισει να αναπαραγεται με ευγονικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που κατά τη γνώμη σου οφείλεται η αθρώα μαζική έλευση ανά τα χρόνια μαυριδερών τουρκοσποροειδών γαμψομύτικων μπάσταρδων σημιτοπροσωασιατικών όντων με ψυχοσωματικά φυλετικά γνωρίσματα ασσύμετρου χαρακτήρος αντικαθιστούντων τους ολοκληρωμένους λευκούς-ανθρώπους γηγενείς γιατί ακόμα προσπαθώ να συλλάβω τις διαστάσεις γενετικής πανώλης που έχει προσβάλλει τον τόπο μας? Πως είναι αναστρέψιμη η κατάσταση όταν αποτελούν την πλειοψηφία μάλιστα και τη στιγμή που η ίδια και χειρότερη μάλλον μη-αναστρέψιμη κατάσταση επικρατεί και στα γειτονικά κρατίδια??? Ο Χθεσινός συνομιλητής a.k.a. Επερχόμενη Γενοκτονία, a.k.a. Balkaniggercide.

      Διαγραφή
    2. τουρκοσποροι ειναι οι ποντιοι,οι μοναδικοι που συναντας στο δρομο με γαμψομυτικες μυτες...

      Διαγραφή
    3. Μιλαμε για πολυ ξυλο απο Ποντιους πρεπει να χεις φαει,ετσι βλακακο;

      Διαγραφή
    4. Μιλαμε για πολυ ξυλο απο Ποντιους πρεπει να χεις φαει,ετσι βλακακο;

      Διαγραφή
    5. ολο μαλακιες λετε ολοι για τους Ποντιους οι Ποντιοι πολεμησαν μπονοι τους τους Τουρκους και οι Ποντιοι ειναι Ελληνες Ιωνες γι αυτο οι Τουρκοι μας λενες Yunan=Ιωνες κοψτε το χορτο

      Διαγραφή
  4. Θέλοντας να προσθέσω στο πρώτο σχόλιο του Φρουρού για την συγγένεια των δολιχοκέφαλων Ευρωπαίων έχω να πω πως εγώ ως Μεσογειακός φυλετικός τύπος πάντοτε από πολύ μικρή ηλικία συμπαθούσα για ανεξήγητο λόγο Γερμανούς που συναντούσα και πάντοτε η γερμανική γλώσσα μου φαινόταν πολύ οικεία στην ψυχοσύνθεσή μου διότι είχε μία σοβαρότητα μία πολεμικότητα όπως και η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα. Μέσω των γνώσεων που έχω αποκτήσει πλέον αντιλαμβάνομαι γιατί πάντοτε υπήρχε αυτή η συμπάθεια στο υποσυνείδητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ14 Οκτωβρίου 2013 στις 6:11 μ.μ.

      Την ιδια ακριβως εμφυτη συμπαθεια μοιραζομαστε για τους Νορδικους,απο πολυ μικρη ηλικια και εγω νοιωθω απιστευη οικειοτητα μαζι τους.

      Διαγραφή
    2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ14 Οκτωβρίου 2013 στις 6:13 μ.μ.

      απιστευτη*

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ"Η Γερμανική γλώσσα μοιάζει με την Αρχαία Ελληνική". Το ανέκδοτο του αιώνα. Έχουν έστω πρόσωπα στα ρήματα ή όλα είναι ίδια και κολλάνε μπροστά την αντωνυμία όπως στην Αγγλική;

      Διαγραφή
    4. Οικείες μάς είναι όλες οι Ευρωπαϊκές γλώσσες επειδή έχουν ίδια δομή. Μην συγκρίνεις όμως την Αρχαία Ελληνική με την Γερμανική. Αν είναι δυνατόν...

      Διαγραφή
  5. Οι Αλπικοί πάντως έχουν σβέρκο-αεροδρόμιο. Εάν είναι χοντροί, γυμνασμένοι και ταυτοχρόνως έχουν ξυρισμένο κεφάλι είναι σαν να μην έχουν λαιμό. Κοινώς είναι γουρουνόσβερκοι (βλέπε Παναγιώταρος).
    Υ.Γ. Ο Παναγιώταρος βεβαίως δεν είναι αποκλειστικά Αλπικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υ.Γ.2 Επίσης έχει να κάνει βάρη κάτι χρόνια, αλλά ο σβέρκος παραμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι φίλτατε Γεώργιε απλώς δεν κατάλαβες μάλλον παρεξηγήθηκε το σχόλιό μου. Απλώς στο πως ακούγεται η γερμανική γλώσσα μου θύμιζε την πολεμικότητα και την σοβαρότητα της Αρχαίας Ελληνικής,αυτό είναι όλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Γερμανικη γλωσσα -μας αρεσει ακουστικα η οχι-ειναι αρχαια Ελληνικα με αλλον ηχο.Για παρα πολλους λογους,ως επισης την πολεμικοτητα και σοβαροτητα που ελεχθη.
    Πανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ἡ γερμανικὴ γλῶσσα εἶναι ἀσύγκριτα πολεμικότερη ἀπὸ τὴν ἀρχαία & νέα ἑλληνικὴ, καθότι πολὺ τραχύτερη & ἀπότομη. Ἡ ἀρχαία ἑλληνικὴ εἶναι γλῶσσα ἰσορροπημένη, ἀρμονικὴ & οὐδέτερη, κατασκευασμένη γιὰ διανοητικὴ παραγωγή, ὄχι γιὰ λυσσώδη, πολεμικὴ σφαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα.. Πολυ ενδιαφερον το Blog. Και ενω οσα διαβαζω με ενθουσιαζουν-αφου τον πρωτο καιρο που ειχα διαβασει το blog οποιον ανθρωπο εβλεπα προσπαθουσα να το καταταξω σε φυλη- μου δημιουργουν συγχρονως κ καποιες αποριες σχετικα μς την Χρυση Αυγη. Δεν με καλυπτει καθολου το παρουσιαστικο τους.. Θα μπορουσατε να μου πειτε για παραδειγμα σε ποια φυλη ανηκει ο Μιχαλολιακος κ σε ποια ο κασσιδιαρης? Με μεγαλη επιφυλακτικοτητα μου μοιαζουν με αλπικο τυπο.. ΙΡΙΔΑ-μια νεα φιλη εδω κ 2,5 περιππου μηνες...

      Διαγραφή
    2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ18 Νοεμβρίου 2013 στις 6:32 μ.μ.

      Ο μιχαλολιακος κατα δηλωσην του ειναι απογονος του γαρουδαν πασα,τουρκοαιγυπτιου πασα απο την αιτωλοακαρνανια ενω το πραγματικο επωνυμο της οικογενειας ειναι μιχαλολιας.Ο κασιδιαρης ειναι ανιψιος του.Καποιος που γνωριζει τα παντα για τον"""εθνικιστικο χωρο""".

      Διαγραφή
    3. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ18 Νοεμβρίου 2013 στις 6:50 μ.μ.

      Η μυτη του μιχαλολιακου ειναι δραβιδικη κατα το κοινως λεγομενον πακιστανικη.Επισης εχει τους μαυρους κυκλους στα ματια που εχουν ολα τα γυφτοειδη,τα χειλη του παραπεμπουν σε απωτατη νεγροειδη μειξη κατι το οποιο ειναι εμφανεστερο στον ανιψιο του.Η μυτη του κασιδιαρη παρουσιαζει αρμενοειδη επιρροη.Οσον αφορα την σωματοδομη ο κασιδιαρης καιτοι καλογυμνασμενος εχει ταση προς καμπουρα που αποτελει αρμενοειδες χαρακτηριστικο,ενω για την γουρουνισια μορφη του μιχαλολιακου εχω να σου πω οτι καταναλωνει αναλογες ποσοτητες τροφης,τωρα περι αλπικοτητας,κατι τετοιο φαινεται,αφου και αλπικο υποστρωμα υπαρχει στις σημιτικες χωρες ενω εχει και την εκ γενετης προδιαθεση της παχυσαρκιας που ειναι ξεκαθαρη οχι μονο τωρα αλλα απο τοτε που ηταν νεος εαν τυχον εχεις υπ'οψιν σου.Να εισαι καλα Ιριδα,εχεις και ωραιο ονομα.

      Διαγραφή
    4. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ18 Νοεμβρίου 2013 στις 7:14 μ.μ.

      Επισης τωρα που το θυμηθηκα,ο μιχαλολιακος εχει πεντακαθαρα δραβιδικο μετωπο ιδιαιτερως χαμηλο με τα μαλλια να φτανουν σχεδον μεχρι την μεση σαν τους πακιστανους.Επισης εχει κοντα χερια συγκριτικα με το σωμα του το οποιο ειναι αλπικο χαρακτηριστικο.Ο κασιδιαρης εχει κεκλιμμενο μετωπο σχεδον σαν νεγρος,τα ματια του ειναι βαθουλωτα οπως των περισσοτερων βορειοαφρικανων.Προσωπικα ο κασιδιαρης μου θυμιζει τον προεδρο των μουσουλμανων στην Ελλαδα ναιμ ελ γαντουρ σε τετοιον βαθμο που θα ελεγα οτι ειναι συγγενεις.Επισης μοιαζει εντυπωσιακα με τον ποδοσφαιριστη του ολυμπιακου ραφικ τζιμπουρ,σαν να ειναι αδελφια.Ο ελ γαντουρ ειναι αιγυπτιος και ο τζιμπουρ αλγερινος.Βγαλε συμπερασμα.

      Διαγραφή
  10. @ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ

    "Επισης εχει τους μαυρους κυκλους στα ματια που εχουν ολα τα γυφτοειδη."

    Οι μαύροι κύκλοι(συσσώρευση αίματος είναι) υπάρχουν και στην Νορδική φυλή.

    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSQDqbz8miW1YO_gHegifcb6_xCQ3AqLHTA3YvvJyZZ1-hYT5KCb9103k0
    http://themirchmasala.com/wp-content/uploads/2013/04/61583564-65bf-d230-42b4-ebe24707094c.jpg
    http://1.bp.blogspot.com/-pS4LYwG0oN0/TwUz8y5HhKI/AAAAAAAAAA4/TFbSGlJQHXg/s1600/dark-circles-under-eyes.jpg
    http://www.fashionablyorganized.com/wp-content/uploads/2013/03/Under-Eye-Collage1.jpg
    http://funkidos.com/wp-content/uploads/2012/05/dark-circles-under-eyes-02.jpg
    http://womansvibe.com/wp-content/uploads/2013/06/dark-eyes-5.jpg
    http://beautylore.com/wp-content/uploads/2013/07/what-causes-dark-circles-under-eyes-in-men.jpg
    https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRCqO_Eu4UqUmYL-E4RLHA94iZR3hICaD6pnFlvJOfHoim6FMs-oA
    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRGcYCqmHP1eF5lm1FLvWjrecQm5p4Xb69x6t_yc4XKukyX1hmykg
    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT4HmhC4GkGQ5BbsLZLypFV4p1Gx-JcbCHX_ylM6AnhsJrNGfk_
    http://2.bp.blogspot.com/-H1L7Ev0nb90/Um9I-pbcRCI/AAAAAAAAAfk/m25AbZGjfpI/s1600/shutterstock_73437751.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εν το μεταξύ αν κάποιος που είναι ενεργητικός και κοινωνικός και ξέρει τι γίνεται γύρω του θα ξέρει πως οι Ποντιοι αρμενοειδεις γύφτοι είναι αυτοί που έχουν κλήση σε γυμναστική και πολεμικές τέχνες και γενικά είναι πιο επιθετικοί και τολμηροί απο τους άλλους νεοέλληνες καλοπερασάκηδες και μην μου πείτε μαλακίες και οχι γιατί συνέχεια τους βλέπω και τους βλέπετε και εσείς άλλο που δεν το λέτε..Μηντολμήσει κανείς να με πει αριστεροάπλυτο η γύφτο είμαι μεσογειακός με ακραία λεπτά χαρακτηριστικά...Απλώς λέω αυτό που βλέπω συνέχειακαι οχι μια δύο φορές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις πολυ δικιο οντως σε ολες τις πολεμικες τεχνες εχει γεμισει ποντιους και ρωσοποντιους βλ. ζαπμπιδης (kick boxing) ιλιαδης(Judo)klp αν και πιστεω οτι δεν ολοι αρμενοειδεις πιστευω οτι τα ποσστα των αρμενοειδων και των μεσογειακων ειναι ιδια στην φυλετικη συνθεση τους

      Διαγραφή
  12. κύριοι/ες κάνατε πλάκα, σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο κασιδιαρης μου φενεται για νοτιομεσογειακος βορειοαφρικανοςκος τυπο (σαχαριος0 γνωμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.