Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ο Gustave Le Bon για την αποτυχία του πολυφυλετισμού

"Η αδελφότητα ανάμεσα σε διαφορετικές φυλές δεν είναι δυνατή παρά μόνο όταν η μία αγνοεί την άλλη. Το να πλησιάσουμε τους λαούς καταργώντας απλώς τις αποστάσεις, ισοδυναμεί απλώς με το να τους καταδικάσουμε να γνωριστούν καλύτερα και κατά συνέπεια να ανέχονται λιγότερο ο ένας τον άλλο."

5 σχόλια:

  1. ΞΑΝΘΟΛΑΓΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΝΟΡΔΙΚΩΝ28 Οκτωβρίου 2013 στις 5:56 μ.μ.

    Οσοι θελετε να προμηθευτειτε βιβλια του Gustave Le Bon,μπορειτε απο εδω:Thulebooks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Μόγγολοι είναι σαυροειδή όντα,προσέξτε τα σχιστά μάτια τους και γενικότερα τη συμπεριφορά τους.Πολύ ψυχροί,χωρίς συναισθήματα και σοβαροί,όπως και οι σαύρες που είναι ψυχρόαιμες.Από εκεί πιθανόν να είχε προκύψει ο φημισμένος δράκος της Κίνας,ο οποίος πιθανόν να ήταν ο αρχέγονος πρόγονος τους.Από την άλλη έχουμε τους νεγρούς με τα πρησμένα χείλη,πλατιά μύτη και την πιθηκοειδή κλίση της γνάθου.Γενικότερα και η συμπεριφορά τους έχει πολύ ενεργητικότητα,όπως και οι πίθηκοι χοροπηδούν συνεχώς στα κλαδιά των δέντρων κ.τ.λ.Αρχίζω σιγά σιγά και συνειδητοποιώ ότι η μόνη ανθρωποειδής φυλή των ανθρώπων είναι η λευκή φυλή της Ευρώπης,όσο ρατσιστικό και αν ακούγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συρρατσιστή φίλε, οι μόνες ανθρώπινες φυλές είναι η Καυκάσια και... αυτή λίγο πολύ. Όλοι οι μεγάλοι πολιτισμοί πάντοτε καυκάσιοι, ιδρύθηκαν απο λευκούς αυτό καθεαυτό με ανοιχτό χρώμα δέρματος χωρίς πάντα να μειώνεται η αξία τον επίσης καυκασίων και προσεγγίζοντως τον Ευρωπαϊκό τύπο π.χ. Περσών, Ασσύριων, Ινδών, Αιγυπτίων, Ερυθρόδερμων Ίνκας (Ινάχων), Λίβυων γηγενών (Άμαζιγκ-Βερβέρων, όπου έχουν και πολλούς αυτό καθεαυτό λευκούς). Όλοι αυτοί οι λαοί είναι συγγενείς μας τουλάχιστον πνευματικά. Τώρα Κινέζοι-Μογγόλοι-Νέγροι-Αθίγγανοι (πλην ελαχίστων τμημάτων τους όπως κι αν ακούγεται, και δεν μιλάω για συμπεριφορά),Πακιστανοί, Αλβανοί (μικτή μογγολική φυλή με τετράγωνα επίπεδα κεφάλια και βυθισμένα πρόσωπα, κυρίως κεντρική-βόρεια αλβανία) είναι υπάνθρωποι δίχως άλλο. Επίσης Φινλανδοί, μέρος Ρώσων (όλοι της Σιβηρίας σχεδόν και του καυκάσου)-Λιθουανών-Λετονών-Ούγγρων-Γερμανών Αννοβέρου και περιχώρων-Τσέχων-Φλαμανδών-Βάσκων-Κροατών-Ουκρανών-Ρουμάνων-Βούλγαρων-Σέρβων (σε ακόμα μικρότερο βαθμό οι πέντε τελευταίοι) είναι τουλάχιστον ως επί το πλείστον ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ-δλδ ημισαυροειδή μπάσταρδα λευκο-κίτρινα φύλα και όχι ευρωπαϊκά παρά τα ανοιχτά χρώματα που μπορούν να να παρουσιάζουν αρκετές φορές και όχι πάντα. Μία αναζήτηση εικόνων στο Ίντερνετ αρκεί για να επιβεβαιώσει την ανθρωπολογική αυτή αλήθεια. Μογγόλοι μπορεί να είναι σε μικρότερο βαθμό και άτομα με Αρμενική και Γεωργιανή εθνική συνείδηση, για τους δε Αζερμπαϊτζανούς, Τατάρους κ.ο.κ. η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μογγόλοι.

      Τώρα οι αυστραλοειδείς δεν έχουν αναπτύξει πολιτισμό, ζουν πρωτόγονα, αλλά είναι πιο ελεύθεροι τη ψυχί , υπολοίματα πολύ πιθανόν της πολύ εξελιγμένης βυθισμένης ηπείρου που σιγά σιγά έρχεται να παραδεχτεί την ύπαρξη της η συμβατική επιστήμη ακόμα, επ'ονόματι "Μου". Δηλαδή και σε ένα χωριό τους να πας απρόσκλητος δε θα σε φάνε. Δεν είναι νέγροι δηλαδή, παρά τα αρχέγονα χαρακτηριστικά τους. Οι Δραβίδες (Ινδίας κ.ο.κ.) επίσης δεν παρουσιάζουν εγκληματική συμπεριφορά, η Ινδία έχει πολύ χαμηλή εγκληματικότητα, και επίσης υπήρξε προ του Άρυου και Δραβιδικός πολιτισμός, οτάν πολλά στοιχεία του Δραβιδικού Ινδικού πολιτισμού καταλογίζονται στον Άρυο, βέβαια ακόμα πιο εξελιγμένο. Όσο για τους Ινδιάνους είναι μίξη μογγόλων που πέρασαν το Βερίγγειο πορθμό ορμώμενοι απ'τη κεντική Ασία και γενοκτόνησαν μεγάλο μέρος και με άλλο κομμάτι αναμίχθηκαν, δημιουργώντας το σημερινό αποτέλεσμα της πλειοψηφίας μάλλον των Ινδιάνων. Πάντως πολλές φυλές Ινδιάνων, πράγμα όχι και τόσο γνωστό παρουσιάζουν έντονα καυκάσια χαρακτηριστικά και υπήρξε πολύ εξελιγμένος πολιτισμός στο παρελθόν, όχι σκηνές (Ίνκας).

      Διαγραφή
    2. *των
      *προσεγγίζοντων

      Οι Ασσύριοι δεν προσεγγίζουν τόσο πολύ τον Ευρωπαϊκό τύπο αλλά είχαν αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό πολιτισμό, και ΔΕΝ είναι σημίτες όπως τους παρουσιάζει η Ιουδαϊκή βίβλος.

      Επίσης σε όλες τις χώρες του κόσμου πλην πολλών της άπω ανατολής (μετά γενοκτονίων) υπάρχουν λευκοί (κυρίως στα βουνά), βλέπε Καλας-Αφγανιστάν, σπάνιες περιπτώσεις Ιορδανών, Αϊνού Ιαπωνίας, και εν μέρη κατοίκων της Σρι-Λάνκα. Άρυος Σικιστής Βραχμάνος Ινδός, τα καυκάσια χαρακτηριστικά του εμφανή: farm8.staticflickr.com/7079/7220756174_c73fd66125_z.jpg

      Διαγραφή
  3. ΞΑΝΘΟΛΑΓΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΝΟΡΔΙΚΩΝ28 Οκτωβρίου 2013 στις 7:35 μ.μ.

    Ξεχασες τα αλλα πιθηκοειδη υποειδη γυφτοειδη,δραβιδοειδη,χοησανοειδη,αυστραλοειδη,ινδιανοειδη.Οντως ακουγεται ρατσιστικο γι'αυτο και ειναι μουσικη στα αυτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.