Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Οι φυλές της Ινδίας


Η Ινδία είναι μια αχανής χώρα. Στις τεράστιες εκτάσεις της κατοικούν αρκετές φυλές, οι οποίες διαφέρουν σημαντικά. Οι φυλές αυτές δίνονται στον παραπάνω χάρτη του Eickstedt. Για να γίνει κατανοητός ο χάρτης δίνονται μερικές εικόνες αντιπροσωπευτικές των φυλών της Ινδίας. Θα διαπιστώσετε ότι όλοι αυτοί θα μπορούσαν να είναι Ινδοί, αλλά είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους.

Ο πολιτισμένος και πιο κοντά στους ευρωπαίους North Indid κατοικεί στα βορειοδυτικά της χώρας, οι Indid-Brachid κατοικουν σε όλη τη χερσόνησο αν και κυρίως στα βόρεια και δυτικά, ο πρωτόγονος Gondid -και ο υποτύπος Malid- που συγγενεύουν με τον Veddid ζουν στην κεντρική Ινδία, οι (Indo)Μelanid στο νότο, ενώ πηγαίνοντας ανατολικά κυριαρχεί ο υπανάπτυκτος ασιατικός μογγολικός τύπος Paleomongolid. Οι φυλές της Ινδίας είναι τόσο διαφορετικές, ώστε στην Ινδία να υπάρχουν μέρη όπου κυριαρχεί ο δυτικός πολιτισμός και η τεχνολογία, ενώ σε άλλα μέρη οι κάτοικοι ζουν πρωτόγονα σε κατάσταση ζούγκλας.

Η αθρόα είσοδος λαθρομεταναστών από το γειτονικό Πακιστάν δυστυχώς έχει καταστήσει αυτούς τους φυλετικούς τύπους αρκετά γνώριμους...

Οι κυριότεροι φυλετικοί τύποι της Ινδίας σε εικόνες είναι οι εξής:

North Indid


Indid...


Brachid


(Indo)Μelanid


Veddid


Paleomongolid (προς Ινδοκίνα)


12 σχόλια:

  1. Η συντριπτική πλειοψηφία των Πακιστανών ανοίκουν στους "Δραβιδικούς" τύπους απ'τον 3ο εώς τον 5ο παρότι σε απόμερες περιοχές του Πακιστάν (όπως και του Αφγανιστάν) υφίστανται και Άρυοι τύποι καυκασοειδών ουκ ολίγες φορές χαρακτηριζόμενων απο πολύ ανοιχτά χρώματα. Αν μη τι άλλο αποδεικνύεται τοιουτοτρόπως η άρρηκτη συγγένεια (και μέσω γενετικής) των κατοίκων της Ινδικής Χερσονήσου (ακόμα και ελάχιστων φυλών του Πακιστάν και του Αφγανιστάν) με αυτών της Ευρώπης σε σημείο που παρέκλινουν πολύ (κυρίως στη βόρεια Ινδία) απ'τους νότιους Δραβίδες παρά τις αναμενόμενες επιμειξίες του ενώ συναντάται και αυτό καθεαυτό λευκό χρώμα δέρματος. Όσο υψηλότερη η κάστα που ανοίκουν δε εκάστως τόσο πιο κοντά στον Καυκάσιο Ευρωπαϊδή τύπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Nordindid είναι μοντέλο και η φωτογραφία είναι επεξεργασμένη. Πατήστε στο Google arjun rampal για να τον δείτε όπως είναι κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἡ ἀλήθεια εἶναι ὅτι καὶ στὶς λοιπὲς φωτὸ τοῦ γοῦγλ διαφαίνονται τὰ ὡς ἐπὶ τὸ πλεῖστον εὐρωπιδικὰ χαρακτηριστικά του τύπου. Γιὰ Ἴνδος, εἶναι ἀρκετὰ εὐγενὴς φυσιογνωμία.

      Διαγραφή
    2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ11 Οκτωβρίου 2013 στις 6:04 μ.μ.

      Οι δυο πρωτες φωτογραφιες ειναι επεξεργασμενες στην πραγματικοτητα προκειται για δυο τυπικα γυφτοειδη πιθηκοειδη αναμεμειγμενα με αρκετο ανθρωπινο αιμα.

      Διαγραφή
    3. Μόνο η πρώτη είναι εν προκειμένω επεξεργασμένη σε σημείο που να διαφοροποιεί σε ορατό βαθμό το άτομο. Παραταύτα και πάλι πλήρως δεν σχετίζεται με τους κάτωθεν αυτού ανθρωπολογικούς τύπους. Εθνικιστής ων οφείλω να αναγνωρίσω πως τα ποσοστά εγκληματικότητας της Ινδικής Χερσονήσου είναι ανέλπιστα χαμηλά απλά βγαίνουν στην δημοσιότητα ορισμένα όπως ομαδικοί βιασμοί κ.ο.κ. λόγω του ότι είναι πολύ πιθανόν όσων αφορά τους ομούς αριθμούς να γίνουν έντονα αισθητά σε μας που δεν είμαστε ούτε καν 10 εκατομμύρια πλέον, ενώ αυτοί δις. Τώρα οι γύφτοι οι οποίοι αποτελούν γενετική/πολιτισμική χολέρα και πανώλη με ελαχιστότατα "Ινδο-Ευρωπαϊκά" (αδόκιμος όρος) φυλετικά χαρακτηριστικά σε σπάνιες περιπτώσεις ανά την Ευρώπη ηταν ανεπιθύμητοι και ακόμα είναι και για θρησκευτικούς λόγους επίσης εν Ινδίαι, δες "Παρίες" και "Νταλίτ" "η οποία λέξη σηματοδοτεί την έννοια του "ανέγγιχτος"-"αθίγγανος" (untouchable αγγλιστί)! Περιορίζονται μόνο σε ποταπές εργασίες όπως το να μεταφέρουν σκατά, πτώματα κλπ. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ινδικός πολιτισμός αποτελεί κυριολεκτικά μεγάλη Άρεια-Άρυα οντότητα και είναι συγγενής του Ελληνικού και ότι οι υψηλές κάστες τους που κατάγονται απ'τους Αρύους είναι πολλές φορές λευκότατοι. Αλλά και οι Δραβίδες είχαν πολιτισμό.

      Διαγραφή
    4. Πολιτισμό έχουν και οι Βουσμάνοι (bush-man). Το θέμα είναι τί είδους πολιτισμό έχει ο καθένας. Γιατί εάν συγκρίνεις τον ινδικό με τον Ελληνικό πολιτισμό πραγματικά δεν ξέρω τί να σου απαντήσω.

      Διαγραφή
    5. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ12 Οκτωβρίου 2013 στις 2:14 μ.μ.

      """"πολιτισμος""""εντος πολλων εισαγωγικων.Ας προσεχουμε τις λεξεις που χρησιμοποιουμε.

      Διαγραφή
    6. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ12 Οκτωβρίου 2013 στις 2:21 μ.μ.

      Πολιτισμος υπαρχει μονο οπου υπαρχει Λευκο Αριο Ευρωπαικο Αιμα.Ειναι δεδομενο οτι οι αλλες πιθηκοειδεις υποφυλες-σκουπιδια δεν σχετιζονται με οποιονδηποτε τροπο με την συγκεκριμενη λεξη.

      Διαγραφή
    7. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ12 Οκτωβρίου 2013 στις 2:26 μ.μ.

      Τα μιασματα -βιολογικα αποβλητα πρεπει να εξολοθρευφουν ωστε να λαμψει το φως του Λευκου Αριου Ευρωπαικου Πολιτισμου.

      Διαγραφή
  3. Άκρως ενδιαφέρον όσων αφορά την ανθρωπολογία των ποικίλλων φυλών της Ινδικής Χερσονήσου: freewebs.com/physicalanthropology/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οί τσιγγάνοι τι είναιυφυλετικα μηπως εκτος απο δραβιδικο εχουν και τιποτα αραβικο η ιρανίκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι τσιγγάνοι έχουν μιχθεί ως ένα βαθμό με τους κατοίκους των περιοχών όπου ζουν. Οι αρχικοί τσιγγάνοι ήρθαν από την Ινδία και ανήκουν μέχρι και σήμερα κυρίως στον Ινδικό τύπο, λιγότερο στον Δραβιδικό. Οι περισσότεροι τσιγγάνοι είναι δολιχοκέφαλοι. Αραβικό και Ιρανικό δεν νομίζω να έχουν. Στη χώρα μας έχουν και αρκετή Αρμενοειδή πρόσμιξη.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.