Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Haddon A. - The study of Man

Ο Alfred Haddon ήταν Βρετανός ανθρωπολόγος και εθνολόγος. Ζωολόγος αρχικά, μεταστράφηκε στην ανθρωπολογία και στην εθνολογία. To βιβλίο του "The Study of Man" περιέχει μια συλλογή από ενδιαφέροντα άρθρα, εθνολογικά και ανθρωπολογικά. Θα εστιάσουμε στα ανθρωπολογικά.

Το πρώτο άρθρο αναφέρεται στις ανθρωπολογικές μετρήσεις και την σημασία τους, μεταξύ άλλων, στην φυλετική ταξινόμηση. Το χρώμα μαλλιών και ματιών στην ανθρωπολογία είναι το θέμα του επόμενου άρθρου. Σημειώνονται τα γνωρίσματα αρχαίων λαών ως προς αυτά τα χαρακτηριστικά και γίνονται παρατηρήσεις για τους ζώντες. Εισάγεται χρωματική κλίμακα ταξινόμησης για μαλλιά και μάτια και γίνεται εφαρμογή της στην περίπτωση της Αγγλίας, βασισμένη σε δεδομένα του John Beddoe. Μαζί με τον χάρτη χρώματος μαλλιών και ματιών της Γαλλίας του Topinard, o Haddon διαπιστώνει ότι η γεωγραφική κατανομή του χρωματισμού δίνει σημαντική πληροφορία για την γεωγραφική κατανομή των φυλών και την καταγωγή των κατοίκων της Αγγλίας και της Γαλλίας. Για παράδειγμα, οι πιο ανοιχτόχρωμες περιοχές σε αυτές τις χώρες υποδηλώνουν την ύπαρξη του Νορδικού φυλετικού τύπου.

Παρακάτω, ο Haddon αναλύσει την σημασία του σχήματος του κεφαλιού για την ανθρωπολογία. Αρχικά κάνει λόγο για την εξελικτική πορεία σχηματισμού του ανθρώπινου κεφαλιού. Έπειτα επισημαίνει ότι από την πρώτη στιγμή οι ανθρωπολόγοι κατάλαβαν την αξία της κρανιολογίας, εισήγαγαν τον κρανιακό και κεφαλικό δείκτη και διαπίστωσαν ότι αποτελεί φυλετικό γνώρισμα. Ο κεφαλικός δείκτης παρουσιάζει μεγάλο εύρος...
διαφοροποίησης στο ανθρώπινο είδος, με άλλες φυλές να είναι δολιχοκέφαλες, άλλες βραχυκέφαλες και άλλες σε ενδιάμεσο στάδιο. Σύντομα ο κεφαλικός δείκτης προστέθηκε στα υπόλοιπα αυτονόητα φυλετικά γνωρίσματα που άμεσα διέκριναν οι πρώτοι ανθρωπολόγοι, όπως το χρώμα του δέρματος, το ύψος, και το σχήμα των μαλλιών. Με βάση αυτά τα γνωρίσματα, ο Haddon δίνει μια χονδρική ταξινόμηση του ανθρωπίνου γένους σε φυλές. Δίνει πίνακες με κεφαλικούς δείκτες λαών από ολόκληρο τον κόσμο. Εστιάζει στην Ευρώπη, διακρίνοντας τους βραχυκέφαλους Λάπωνες πολύ ψηλά στον βορρά, που είναι κοντοί και καστανοί, τους δολιχοκέφαλους στην βόρεια Ευρώπη, που είναι ψηλοί και ανοιχτόχρωμοι, τους βραχυκέφαλους σε κεντρική Ευρώπη και Βαλκάνια που είναι κοντοί και καστανοί και τους δολιχοκέφαλους Ιβηρίας, νότιας Ιταλίας, Μεσογειακών παραλίων και βόρειας Αφρικής που είναι κοντοί και καστανοί. Οι παρατηρήσεις αυτές αποτελούν απόδειξη διαφορετικών φυλετικών τύπων στην Ευρώπη, την το πώς βρέθηκαν οι φυλές σε αυτές τις περιοχές, με βάση ιστορικά και παλαιοανθρωπολογικά δεδομένα.

Το επόμενο άρθρο αποτελεί μια μελέτη της μύτης από ανθρωπολογικής πλευράς. Ορίζονται οι ανθρωπολογικές μετρήσεις στη μύτη και διακρίνονται οι διάφορες μορφές της. Εξετάζεται το σχήμα της μύτης σε σύγχρονους πληθυσμούς, καθώς και σε αρχαίες παραστάσεις ανθρώπων. Εισάγεται ο ρινικός δείκτης και δίνεται πίνακας ρινικού δείκτη από λαούς όλου του κόσμου. Γίνεται εμφανές ότι σε πολλές περιοχές του πλανήτη, ο ρινικός δείκτης αποτελεί γνώρισμα φυλετικού διαχωρισμού. Μια τέτοια περίπτωση είναι η Ινδία, όπου οι λεπτόρρινοι ανήκουν σε διαφορετικά κοινωνικά στρώματα από ότι οι πλατύρρινοι και προφανώς και σε διαφορετική φυλή. Έπειτα εξετάζεται ο ρινικός δείκτης σε κρανία, διαφόρων εποχών και περιοχών.

Τέλος, παρατίθεται μεταφρασμένη μία μελέτη του R. Collignon σχετικά με την ανθρωπολογία της περιφέρειας Dordogne στη νοτιοδυτική Γαλλία. Η μελέτη είναι λεπτομερής και βρίσκει κατά μέσο όρο μεσοκεφαλία, δηλαδή συνύπαρξη δολιχοκέφαλων και βραχυκέφαλων. Εντοπίζονται οι καστανοί βραχυκέφαλοι Αλπικοί, οι ξανθοί δολιχοκέφαλοι Νορδικοί και οι καστανοί δολιχοκέφαλοι, προφανώς ο λόγος για Μεσογειακούς/Κρομανοειδείς. Έπειτα, γίνεται μια προσπάθεια περιγραφής της φυλετικής ιστορίας της Γαλλίας.

Στο τέλος του βιβλίου δίνονται αναλυτικές οδηγίες για την διενέργεια ανθρωπολογικής έρευνας στην Βρετανία. Ορίζονται οι ανθρωπολογικές παρατηρήσεις που πρέπει να καταγραφούν και οι ανθρωπολογικές μετρήσεις που πρέπει να ληφθούν. Προτείνεται ακόμα και η μέθοδος της φωτογράφισης για καλύτερη φυλετική ταξινόμηση. Ήδη από τότε η ανθρωπολόγοι είχαν

Το βιβλίο είναι αρκετά ενδιαφέρον. Εισάγει τον αναγνώστη στις βασικές αρχές της ανθρωπολογίας και της φυλετικής ταξινόμησης. Περιλαμβάνονται άρθρα για το χρώμα μαλλιών και ματιών, το σχήμα του κεφαλιού, την μύτη, έπειτα μια ολοκληρωμένη μελέτη με όλα τα παραπάνω στοιχεία και τέλος ανθρωπολογικές οδηγίες. Συνεπώς το βιβλίο αποτελεί μια ολοκληρωμένη παρουσιάση των βασικών ανθρωπολογικών ζητημάτων.

39 σχόλια:

  1. Ασχετο:Οι Δωριεις,οι Ελληνες των Ελληνων υπηρξαν Αλπικοι-Διναρικοι οπως εχουν αποσαφηνισει οι Coon,Wilkes,Angel,Charles.
    Προφανως εννοειται οτι δεν το γραφω αυτο επειδη ειμαι κατα το ημισυ Αλπικος-Διναρικος Ηπειρωτης-Ιλλυριος αλλα επειδη αυτο εχει αποδειχθει απο μεγαλους ανθρωπολογους και νομιζω ειναι περιεργη η συνεχης ανακινηση του θεματος.
    Αλλωστε αυτο επιτασσει η κοινη λογικη η οποια εν προκειμενω ειναι αδυσωπητος αφου η πατριδα των Υπεραριων Δωριεων η Ηπειρος-Ιλλυρια ειναι μεχρι σημερα σε πλειοψηφικο βαθμο ακομη Αλπικη-Διναρικοι,επισης τους Δωριεις ιστορικως τους συγχεουν με τους Ιλλυριους και η μεγαλη σκληροτητα-οι Δωριεις ειναι γνωστοι για αυτο τους το χαρακτηριστικο,την μεγαλη σκληροτητα-του χαρακτηρος τους παραπεμπει ευθεως σε Διναρικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεσογειακὸς Νορδικιστὴς9 Ιανουαρίου 2015 στις 5:45 μ.μ.

      ΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ ΗΣΑΝ ΝΟΡΔΙΚΟΙ & ΟΧΙ ΑΛΠΙΚΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ἠ ΔΙΝΑΡΙΚΟΙ ΓΑΜΨΩΜΥΤΗΔΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Η σκέψη μου στον Αδόλφο Χίτλερ9 Ιανουαρίου 2015 στις 5:56 μ.μ.

      Σιγά μη διέλυσαν τον Μυκηναϊκό πολιτισμό κουβαδοκέφαλοι Μπουχεσοαλπικοί. Ποιόν δουλεύεις, ρε κανάγια SS;;; (καίτοι είσαι εν γένει συμπαθής και σωστός).

      Διαγραφή
    3. Φιλε Heinrich,ειναι αποδεδειγμενο οτι ο Μυκηναικος πολιτισμος κατεστραφη εκ των εσω απο δυναστικες διενεξεις.
      Οι Δωριεις ηρθαν ενω ηδη επνεε τα λοισθια και χρησιμοποιηθηκαν ως στρατιωτες απο τους αντιμαχομενους οικους και συγκεκριμενα απο τους Ηρακλειδεις πριγκηπες οι οποιοι ηταν Αχαιοι του οικου των Θηβων και εχθροι του οικου των Μυκηνων,αλλωστε ειναι γνωστο τοις πασι οτι ο αρχηγος τους ο Κρεσφοντης ηταν Θηβαιος.Επισης οπως ειναι γνωστο τοις πασι ο ιδιος ο Ηρωας Ηρακλης υπηρξε τεκνο της πολεως των Θηβων.
      Προκειται περι της συνεχειας της εριδος για τα πρωτεια στον Ελλαδικο χωρο μεταξυ του οικου των Θηβων και του οικου των Μυκηνων,η οποια διακοπηκε προσωρινως απο τον Τρωικο πολεμο και το αρχικο σταδιο της οποιας εχουν αποτυπωσει οι μεγαλοι τραγωδοι της αρχαιοτητος ητοι Σοφοκλης και Αισχυλος(ο αδελφος του Κυναιγειρου)στα εργα τους Αντιγονη,Επτα επι Θηβαις.
      Υ.Γ.:Εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει απολυτως κανενας ο οποιος διαθετει στοιχειωδεις γνωσεις φυλετικης ανθρωπολογιας ο οποιος τολμα να αμφισβητησει την μαχητικοτητα,την σκληροτητα και την πολεμικη ανδρεια του Διναρικου φυλετικου τυπου.

      Διαγραφή
    4. ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ ΙΛΛΥΡΙΟΣ ΔΩΡΙΕΥΣ9 Ιανουαρίου 2015 στις 7:40 μ.μ.

      ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο SS DAS REICH.
      ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ.

      Διαγραφή
    5. Η σκέψη μου στον Αδόλφο Χίτλερ10 Ιανουαρίου 2015 στις 6:55 π.μ.

      Φίλε SS, στηρίζεις μέρος τῆς ἀνάλύσεως σου σὲ ἀρκετὰ ἀμφισβητίσιμες μυθολογικὲς ἀναφορὲς (ὅπως τὰ περὶ Ἡρακλέους). Οἱ Δωριεῖς διέλυσαν τὸν Μυκηναϊκὸ πολιτισμὸ κυρίως ἐπειδὴ διέθεταν ὅπλα ἀπὸ σίδηρο ἔναντι τῶν ξεπερασμένων χάλκινων τῶν Μυκηναίων. Δὲν ἀμφισβητεῖται ἡ μαχητικότης τῶν Διναρικῶν, ἀλλὰ ἐπιμένω ὅτι ὑπῆρχε κυρίαρχη νορδικὴ συνιστῶσα στοὺς Δωριεῖς, ὅπως π.χ. καὶ στοὺς Θράκες καὶ σὲ μέρος τῶν Μακεδόνων. Τόσο ἡ πολεμική σκληρότης τῶν Δωριέων ὅσο καὶ ἡ ἐπιστημονικὴ τους ὑπεροχὴ σὲ ὁπλισμό παραπέμπει σὲ Νορδικοὺς καὶ ὄχι σὲ διναρικούς. Τὰ λεπτὰ καὶ ἀθλητικὰ σώματα τῶν Σπαρτιατῶν δὲν ἦσαν διναροαλπικὰ, ἀλλὰ Νορδικομεσογειακά. Οἱ Σπαρτιάτες ἦσαν δολιχοκέφαλοι καῖ ὄχι καζανοκέφαλοι.

      Διαγραφή
    6. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΡΔΙΚΙΣΤΕΣ10 Ιανουαρίου 2015 στις 7:56 π.μ.

      ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗ ΤΡΟΠΟ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΡΔΙΚΙΣΜΟΥ.
      ΠΛΕΟΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΜΕΝΕΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ:Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ.

      Διαγραφή
    7. Πρόσεχε ἀπὸ τὸν πολὺ θάνατο ποὺ θὰ μοιράσῃς μὴ σκίσουν τὰ τρυφερὰ & πλαδαρὰ ἀλπικὰ μπουτάκια σου κανὰ καλσόν.

      Διαγραφή
    8. Που το ξερεις οτι ειναι Αλπικος ρε γελοιε?

      Διαγραφή
  2. *εβδομη σειρα απο το τελος:Διναρικη
    (εκ παραδρομης το λαθος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μεγαλος Reinhard Heidrich ηταν διναρικος ακομα και ο Hitler ειχε διναρικη επιδραση.
    Ο Leon Degrelle και ο H.Himmler ηταν αλπικοι.
    Η ουσια ειναι το ατομο ασχετος φυλετικου τυπου να καταλαβει τι ειναι φυλετισμος και να δωσει ''χωρο'' στον ανωτερο φυλετικο τυπο του εθνους του να πολλαπλασιαστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΟΡΕΩΝ9 Ιανουαρίου 2015 στις 11:12 μ.μ.

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΤΥΠΟ.

      Διαγραφή
    2. Στοχος μας ειναι ενα εκτεταμμενο προγραμμα ευγονικης του Ελληνικου Αριου Μεσογειακου-Αλπικου-Διναρικου πληθυσμου το οποιο θα εχει ως επικεντρο τον οντως υπεροχο Μεσογειακο φυλετικο τυπο,Διναρικε φιλε μου.
      (Δεν ειμαι ο 11:03 το αποσαφηνιζω προς αποφυγιν παρεξηγησεων).
      Οι Ελληνικοι Αριοι φυλετικοι τυποι εναι τρεις ο Μεσογειακος,ο Αλπικος και ο Διναρικος και ο κυριος εξ'αυτων ειναι ο Μεσογειακος.
      Ολα αυτα ισχυουν ανεκαθεν,απο τοτε που υπαρχουν Ελληνες Αριοι,απο τοτε που πρωτοπροφερθηκε το Λευκο Ευρωπαικο Αριο ονομα που σημαδεψε την ιστορια,το Ιερο ονομα Ελλην.

      Διαγραφή
    3. ''''Υπεργαμάτοι '' Μεσογειακοί ,ὀρίστε μιὰ μάχη εἶς τήν ὀποῖαν βρέθηκαν ἀντιμέτωποι Νορδικοί μὲ Μεσογειακοῦς:
      http://ristorante-verona.blogspot.gr/2014/12/blog-post.html
      ''Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ,πως οι αμυνόμενοι,ήσαν πολλαπλάσιοι,πλέον του ότι ευνοούντο από τον περιβάλλοντα χώρο.''
      Κατεβεῖτε λίγο ἀπό τὸ καλάμι λοιπόν,διότι ἄν σπάσει γνωρίζετε ποὺ θὰ σὰς μπεῖ.

      Διαγραφή
    4. Ασχετο. Στην Κρητη πραγματικα πολεμησανε οι... Κρητικοι και οι ελληνικες 3η και 7η μεραρχιες τον οποιων ο οπλισμος ειχε σταλει στην ηπειρωτικη ελλαδα ενα μηνα πιο πριν και οι περισσοτεροι ειχανε τουφεκια τυπου ΓΚΡΑΣ.

      Παρ'ολα αυτα, οι νορδικοι φιλοι σου φαγανε ωραιο ξυλο απο ελληνες διναρικους στα οχυρα του Μεταξα και τους γιωταδες (γιατι γιωταδες ητανε) των 2 μεραρχιων που υπηρχανε στην κρητη. (για περισσοτερα στο Greece and Crete 1941, του Buckley η στο All Hell Let Loose)

      Ωραιο το εγγραφο που δινουνε στην ιστοσελιδα σου. Οπως παντα χωρις πηγες, ονομασια η οτιδηποτε που να στερεωνει την ακεραιοτητα του. (για την οποια φαινεται να μην καιγεται καρφι στον συγγραφεα απο τον τροπο γραφης και μονο) Απο την αλλη εχεις εναν γερμανο συγγραφεα ο οποιος θελει φυσικα να τονησει τα πολεμικα κατορθωματα του λαο του, πραγμα λογικο και λογω αυτου ερχεται σε αντιπαραθεση με τους αντιστοιχους ελληνες συγγραφεις που πραττουν παρομοια. Το αρθρο φαινεται να ειναι γραμμενο απο 13χρονο και θυμιζει αυτα του πατριωτικου χωρου. Θα μπορουσε να δημοσιευθει στην εφημεριδα ΣΣ ΣΤΟΚΟΣ με δωρο ενα μπρελοκ σε σχημα βραχυκεφαλου κρανιου ως ενθυμιο για το ποιος οδηγησε τον γερμανικο στρατο στις μεγαλυτερες επιτυχιες του (Γκουντεριαν) καθως και αυτους που τον πατησανε.

      Για μια ζωη θα εχετε μονο κατι τετοια παραμυθια για να σας ζεσταινουν. Δωρικα βραχυκεφαλα κρανια με καθαρα διναρικο-αλπικα στοιχεια των λαων της βαλκανικης και της Πελοποννησου (περι Charles και αλλων, αρκετοι αναφερθηκανε πιο πανω) γινονται νορδικο-μεσογειακα για τον ιντερνετακια μπουλη και μελλοντικο στοχο της ευγονικης κατα των υπανθρωπων.

      Διαγραφή
    5. Η σκέψη μου στον Αδόλφο Χίτλερ11 Ιανουαρίου 2015 στις 3:51 μ.μ.

      Βραχυκέφαλη λουλοῦ τοῦ διαδικτύου, φυλετικό, ὑβριδικὸ σκουπίδι τῆς μογγολογενοῦς κοντόχοντρης Ἀλπικῆς Φυλῆς καὶ τῶν ἐξ ἀρμενοειδῶν καταγομένων διναρικῶν, γαμψόρρινων ὑπανθρώπων, ὁ μεταξὺ ἡμῶν μπούλης καὶ λεμὲς εἶσαι ἐσὺ λόγῳ γονιδίου. Εἶμαι μεσογειακὸς, μὲ κατάλευκο δέρμα καὶ ἀθλητικὸ σῶμα. Ἔτσι καὶ μὲ συναντοῦσες, θὰ ἀρκοῦσε νὰ σφυρίξω γιὰ νὰ πᾷς νὰ κρυφτῇς στὸν πλησιέστερο κάδο ἀνακύκλωσης. Ὅταν ἔρθῃ ἡ ὥρα γιὰ πραγματικὴ εὐγονικὴ ἐκκαθάρισι τῶν κουβαδοκέφαλων, θὰ ἀνακυκλωθῇς ὁριστικὰ γιὰ παραγωγὴ ὀργανικοῦ λιπάσματος. Μέχρι τότε, ῥούφα τὴν σάπια, κοπρογεμῆ κοιλιά σου, γιὰ νὰ φτάνῃς τὸ πληκτρολόγιο.

      Διαγραφή
    6. Νορδο-μεσογειακος και κρομανοειδης ειμαι. Κατα τα λεγομενα σου, ειμαι ανωτερος σου η απογονος σπαρτιατων η κατι εξισου πυροβολημενο σαν τα πολλα που εχουνε βγει απο 'σενα.

      Αμα εισαι μαγκας, δωσε φωτογραφιες.

      Διαγραφή
    7. Οι Διναρικοί δεν είναι απλώς δυνατοί ως πολεμιστές αλλά έχουν μεγαλουργήσει και στον τομέα του πολιτισμού, η πλειοψηφία των κλασσικών συνθετών ήταν Διναρικοί, ο συγκεκριμένος φυλετικός τύπος έχει μεγάλη έφεση στην μουσική ακόμα και ο πατέρας του Heidrich ήταν μουσικός.

      Διαγραφή
    8. Μίσος-Σοφία-Νορδικισμός και Βία12 Ιανουαρίου 2015 στις 1:41 π.μ.

      Πανηλίθιε κυναίγειρε,στο άρθρο που σας παρέπεμψα εγώ,παρατίθεται φωτογραφικό υλικό το οποίο απεικονίζει άμεσα το τι ακριβώς μπορεί να συνέβη τότε.Εσύ ,εκτός από τις συμμαχικές και μεταπολεμικές πηγές που παρέθεσες περί δήθεν ''ξύλου'' που έφαγαν οι φίλοι μου οι Νορδικοί,δεν έχεις τίποτε άλλο.Μάθε πρώτα να γράφεις Ελληνικά με σωστή ορθογραφία και μετά μίλα κοροϊδευτικά για εφημερίδες ''στόκους'' και βραχυκέφαλα μπρελόκ.Προς το παρών και εσύ από εκεί φαίνεται να έχεις ξεπηδήσει.Αυτοί οι ''ιντερνετάκηδες μπούληδες'' είναι αυτοί που ματώνουν τις σκούρες μούρες σας στην βόρεια Ευρώπη και έπειτα βγαίνετε στα ντοκυμαντέρ του Κούλογλου και κλαίγεστε(και δεν λυπάμαι καθόλου,καθώς η πλειοψηφία των ''Ελλήνων'' που φεύγουν για το εξωτερικό τώρα,φεύγουν λέγοντας ''Γαμώ την Ελλάδα'').
      Άσε να ορίσουν αυτοί λοιπόν ,νεοέλληνα μπαγλαμά,τους στόχους της Ευγονικής.Εσύ συνέχισε να ζεσταίνεσαι με το παραμύθι ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι απευθείας απόγονοι των αρχαίων.

      Διαγραφή
    9. Οι σύγχρονοι Έλληνες είναι σε ποσοστό 80%(μεσογειακοί,αλπικοί,διναρικοί) γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων,τι να κάνουμε τώρα.Το μπλογκ fyletika το έχει αποδείξει.
      Για σένα είναι ''παραμύθι'' η φυλετική συνέχεια των Ελλήνων,την Ορθοδοξία την απορρίπτεις ως ''εβραικό κατασκευασμα''.Σε τι διαφέρεις απο τους μαρξιστές μπορείς να μας πεις;

      Διαγραφή
    10. Εσύ στη 1:41 αν είσαι ο σχολιαστής Himmler τότε με απογοήτευσες.Σε είχα σε εκτίμηση.Είναι δυνατόν να χαρακτηρίζεις ''παραμύθι'' τη φυλετική συνέχεια των Ελλήνων;Μέσα σ'αυτό το μπλογκ;

      Διαγραφή
    11. Κυναίγειρε, εἶσαι ὅτι δηλώνει ἡ ἐτυμολογία τοῦ nick σου, ἕνας σκυλοαθροιστής. Ὁ φυσικός σου περίγυρος εἶναι τὸ σκυλολόι. Ἂν θὲς νὰ δῇς πῶς εἶμαι, ἔλα νὰ μὲ συναντήσῃς στὰ Βριλήσσια. Φέρε μαζύ σου καὶ τὴν μητέρα σου. Ἔχω καιρὸ νὰ τὴν δῶ. Μοῦ 'λειψε.

      Δὲν μπορεῖς νὰ τὰ βάλῃς μὲ Μεσογειακὸ Βλάχο, τετραγωνιάρη Κρομανοειδῆ πίθηκα.

      Ἀνώνυμε 3:01, εἶναι ὑγιὲς ποὺ μὲ ἐκτιμᾷς καὶ συνέχισε νὰ τὸ κάνῃς. Ὑποδηλώνει εὐγενὲς, ἰδεολογικὸ αἰσθητήριο Δὲν εἶμαι ὁ "Μίσος-Σοφία-Νορδικισμός". Σχέτικὰ μὲ τὸ ζήτημα ποὺ ἀναδεικνύεις, ἡ ἄποψι μου εἶναι ὅτι σύγχρονοι Ἕλληνες εἶναι ἕνα κράμα Ἑλλήνων καὶ βαλκανικῶν λαῶν. Ἐντοπίζω τὸ μεγαλύτερο ποσοστὸ κληρονόμων ἀρχαιοελληνικοῦ dna στοὺς Μεσογειακοὺς τῆς Ἑλλάδος καὶ δευτερευόντως στοὺς Ἀλπικοὺς, ἐνῷ οἱ Διναρικοὶ καὶ Ἀρμενοειδεῖς τῆς χώρας μας εἶναι στὸ μεγαλύτερο ποσοστό τους ἐισαγώμενοι, ἐξωελλαδικοὶ Βαλκανικοὶ καὶ Ἀνατολίτικοι πληθυσμοὶ.

      Ἐκτιμῶ τὸ ποσοστὸ τῶν ὑψηλῆς καθαρότητος Ἑλλήνων γύρω στὸ 30-40% maximum ἐπὶ τοῦ συνόλου.

      Διαγραφή
    12. Συνναζιστή Χίμλερ! Σου ομιλεί ένας ομόφυλος πεντακάθαρος Μεσογειακός! Βάσει αυτού θα ήθελα να σε ρωτήσω την άποψη σου όσον αφορά την επιλογή για ταίρι! Φυλογενετικά είναι καλύτερη επιλογή μία Μεσογειακή γυναίκα ή μία Νορδική (και τα ενδιάμεσα) για τεκνοποίηση για έναν Μεσογειακό όπως εγώ;

      Διαγραφή
    13. Φίλε συνναζιστή, θέτεις ἕνα σημαντικότατο ζήτημα, τὸ ὁποῖο μὲ ἀπασχολεῖ διαχρονικὰ. Ἴσως, ἀπὸ αὐστηρὰ βιολογικῆς ἀπόψεως, γιὰ ἐμᾶς τοὺς Μεσογειακοὺς ἄρρενες, νὰ ἀποτελῇ ἰδανικὸ ταίρι μία Μεσογειακὴ γυναίκα (ἀρκεῖ νὰ ἔχῃ ἀρκετὰ λευκὸ δέρμα καὶ ἐλαχιστότατη τριχοφυϊα): εἶναι πιὸ θερμές γυναῖκες, προσκολλῶνται ἔντονα στὸν ἄντρα τους (ἂν ᾖναι ἐρωτευμένες) & καὶ τείνουν νὰ γίνωνται πιὸ ἀφοσιωμένες μητέρες ἀπὸ τὶς βόρειες. Γενικά, ἔχουν πιὸ πληθωρικὸ συναισθηματικὸ κόσμο, χωρὶς ὅμως αὐτὸ νὰ συνιστᾷ ὑποχρεωτικῶς τὸ βέλτιστο, ἀφοῦ εἶναι πιὸ παρορμητικὲς. Ὁ ἐν λόγῳ ἐκρηκτικὸς συνδυασμὸς μπορεῖ κάλλιστα νὰ σοῦ δημιουργήσῃ πολὺ περισσότερα προβλήματα ἀπὸ μία πιὸ ἀπαθῆ, ψυχρὴ & ὀρθολογίστρια γυναῖκα.

      Ὄμως, μάγκα, θὰ ἤθελα τὰ παιδιά μου νὰ ᾖναι ξανθὰ μὲ μπλὲ μάτια ἦ τουλάχιστον ἀτλαντοειδῆ. Θὰ προτιμοῦσα, λοιπόν, μία Σκανδιναυὴ ἢ μία Ἀγγλίδα γιὰ σύζυγο (ἔστω & μὲ καταγωγὴ ἀπὸ τὸν ἕνα γονέα, γεννημένη στὴν Ἑλλάδα). .

      Διαγραφή
    14. Ευχαριστώ για την απάντηση! Πλέουμε στο ίδιο μήκος κύματος! Πολύ με ευχαριστεί όταν συναντώ εθνικοσοσιαλιστές με αυστηρές ευγονικές θέσεις και κρυστάλλινο ορθολογισμό όπως ο ταγός των Αρίων!

      Διαγραφή
    15. Να 'σαι καλὰ φίλε. Ὅταν εἶπες ὁμόφυλος, ἐννοοῦσες ὅτι ἔχεις βλαχικὴ καταγωγή;

      Διαγραφή
    16. Ναι, κατά το ήμισυ Βλάχος και το άλλο μισό Θρακιώτης!

      Διαγραφή
    17. Ἔτσι. Βλάχικος ἐθνικοσοσιαλισμός.

      Διαγραφή
    18. Τι μαθαμε απο τον σχολιαστη μισος-σοφια-νορδικισμος και βια κ.λ.π. κ.λ.π.???
      Οτι οι Κοινοπολιτειακοι Βρεττανοι,οι Αυστραλοι και οι Νεοζηλανδοι-που αντιμετωπισαν τους Γερμανους στην Κρητη υπο την ηγεσια του Νεοζηλανδου στρατηγου Μπερναρντ Φρευμπεργκ-ειναι...Μεσογειακοι!!!
      Επισης μαθαμε οτι οι Σουηδοι-αυτοι οι αντρακλες που τους εχουν απαγορευσει δια νομου να ουρουν ορθιοι-"ματωνουν"(μπρουουου...παγωσαμε) "σκουρες" μουρες Ελληνων και εν συνεχεια δινουν τις γυναικες τους και τις γαμανε...ανοιχτοχτωμες μουρες σομαλων και νιγηριανων.
      Ενδιαφερουσες πληροφοριες.

      Διαγραφή
  4. ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ10 Ιανουαρίου 2015 στις 12:05 μ.μ.

    ΑΛΛΑΑΝΤΙΑΛΛΩΝ.Ο ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΡΙΟΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ;ΟΙ ΔΙΝΑΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΠΤΟΦΥΗ ΣΩΜΑΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΛΛΟΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ;ΕΠΙΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ Ο ΜΥΚΗΝΑΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟ(...) ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΝ ΕΥΚΟΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ ΑΣ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΑΙΓΑΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΟΙ ΔΙΝΑΡΙΚΟΙ-ΑΛΠΙΚΟΙ ΙΛΛΥΡΙΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΝΟΡΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞ'ΑΥΤΟΥ;ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤ'ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΕΡΒΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ.
    ΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ COON,WILKES,ANGEL,CHARLES ΥΠΗΡΞΑΝ ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΟΙ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙ ΞΑΝΘΟΤΗΤΑΣ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΟΣ,ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ ΜΕ ΛΙΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΡΟΔΑΛΗ ΚΑΤΑΛΕΥΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΟΠΩΣ ΕΥΑΡΙΘΜΟΙ ΔΙΝΑΡΙΚΟΙ ΑΦΟΥ Ο ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΛΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΡΔΙΚΟ(ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΔΙΝΑΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ).
    Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΔΩΡΙΕΩΝ ΑΥΞΗΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΛΠΙΚΩΝ/ΔΙΝΑΡΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΑΦΕΣΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ρωτήσω κάτι.Ο Αλεξάντερ Καρέλιν ο παλιός παλαιστής στον βαλτικό τύπο δεν ανήκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ελεγα οτι ειναι Βαλτικος με Κρομανοειδη επιδραση.

      Διαγραφή
    2. ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΤΗΣ10 Ιανουαρίου 2015 στις 7:14 μ.μ.

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΒΑΛΤΙΚΟΣ ΜΕ ΚΡΟΜΑΝΟΕΙΔΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ.
      ΑΝ ΚΑΙ...ΕΙΝΑΙ...ΞΑΝΘΟΣ...ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...ΝΟΡΔΙΚΟΣ...(ΕΔΩ ΣΚΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ).
      Υ.Γ.:ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΝΟΒΟΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΟΥΛΗΔΩΝ-ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΘ'ΕΑΥΤΕΣ-ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΤΟΥ ΔΙΝΑΡΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΣΕΡΓΙΝΗ-ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ-ΤΟΥ ΔΙΝΑΡΙΚΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ:"ΟΣΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΩ,ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ".

      Διαγραφή
    3. http://www.theapricity.com/forum/showthread.php?36170-Classify-sportsman-politician
      νορδικος-κρομανοειδης

      Διαγραφή
    4. Με τετοια κεφαλα???

      Διαγραφή
    5. http://www.theapricity.com/snpa/index2.htm

      Διαγραφή
    6. Τυφλοι ειστε???
      Ο Αλεξαντερ Καρελιν ειναι Βαλτικος/Κρομανοειδης.
      τρεξτε γρηγορα σε καναν οφθαλμιατρο.

      Διαγραφή
  6. Αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένας καθαρός βαλτικός και ο ποδοσφαιριστής Αντρέ Σίρλε ένας καθαρός νορδικός,ο Καρέλιν με ποιον μοιάζει περισσότερο;Σίγουρα με τον Πούτιν.Ο Καρέλιν ειναι βαλτικός/κρομανοειδής.Πρώτα απ'όλα είναι στρογγυλοπρόσωπος και μεσοκέφαλος προς βραχυκέφαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς τον αλλα αντι αλλων.
    Οι τριγωνοκέφαλοι διναρικοι υπάνθρωποι είναι οντολογικα,μονο και μονο επειδη υπαρχουν.ΠΡΟΣΒΟΛΗ και ΥΒΡΙΣ για τον λευκο ανθρωπο.Οχι μονο πρεπει να τους μισουμε και να τους απορρίπτουμε σε κάθε φαση της ζωης αλλα να τους βλέπουμε ως πανουκλα.Το μονο στο οποιο είναι πραγματι ικανοι είναι η βια-χωρις λογο-κι η λαμογια.Και απο αισθητικης αποψης επισης είναι σκατα.Στην επαρχια ακουνε ακομα το Γκαζολιν του Μπαουι και μετα χορευουν τσαμικο το Ρασπούτιν των Μπονευ Εμ.Ειναι "Χρισοδουλοπουλοι" κυριολεκτικα.Τους αξιζει μαρτυρικος θανατος οπου,η "εθνοτητα' δεν θα αποτελει αλλοθι...Σκατα στην ψυχη του στρατηγου Καρλ φον Λε Σουιερ που,ενω τα ειδε,δεν εκανε τιποτα να τα θεραπευσει το 43 στην Πελοποννησο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.