Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Αρχαιοελληνικό άγαλμα γυναικείας θεότητας - ποιον φυλετικό τύπο απεικονίζει;


Η προτομή απεικονίζει μια αρχαιοελληνική θεότητα και προέρχεται από την Σικελία. Χρονολογείται προς το τέλος του 4ου αιώνα π.Χ. Όπως είναι γνωστό, τα αγάλματα στην αρχαιότητα είχαν έντονα χρώματα. Στο συγκεκριμένο γλυπτό έχουν σωθεί κάποια χρώματα. Η γυναικεία μορφή απεικονίζει τον Μεσογειακό φυλετικό τύπο, με σγουρά καστανά μαλλιά, ανοιχτά βλέφαρα και λεπτοπροσωπία χωρίς έντονες γωνίες.

60 σχόλια:

  1. Σε 50 χρόνια από τώρα οι Πακιστανοί και οι Αφγανοί που θα έχουν καταλάβει την Ελλάδα μπορεί να λένε ότι οι Αρχαίοι Έλληνες άνηκαν στον Ινδικό φυλετικό τύπο.Αυτό θα συμφέρει τότε όσους ασχολούνται με την φυλετική ανθρωπολογία στην Ελλάδα. Δεν λέω ότι οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν όλοι Νορδικοί, ούτε καν η πλειοψηφία, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι πολλοί (ξένοι κυρίως) ανθρωπολόγοι βασίζουν τις μελέτες τους σε στερεότυπα, ανάλογα με την χώρα καταγωγής του δείγματος. Π.χ. Αν την ξανθότητα σε Έλληνα θα την αποδώσουν σε Διναρικότητα, Αλπικότητα κλπ. κλπ. αλλά σχεδόν ποτέ σε Νορδικότητα.
    Δεν είναι λοιπόν καθόλου απίθανο να υπήρχε μια σημαντική Νορδική μειονότητα στην Αρχαία Ελλάδα και μάλιστα να αποτελούσε την ελίτ. Άλλωστε, όπως έχουμε δει και στο παρόν ιστολόγιο, παρόλο που οι Νορδικοί είναι μειοψηφία παντού (μόνο σε κάποιες περιοχές της Σουηδίας είναι περίπου στο 50%) έχουν τα πρωτεία στην επιστήμη, καθώς μαζί με τους Ατλαντοειδείς, έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό επιστημόνων.
    http://fyletika.blogspot.gr/2014/09/17-19.html
    Η πρότασή μου είναι η εξής: Εξάλειψη των μη Ευρωπιδικών φυλετικών τύπων από την Ελλάδα μέσω στειρώσεων και αντικατάστασή τους από τους Νορδικούς μέσω ενός προγράμματος θετικής Ευγονικής. Αυτό θα μπορούσε να γίνει με 5 αποφασιστικά βήματα:
    1) Φυλετική ταξινόμηση όλων των κατοίκων της Ελλάδας μέσω ανθρωπολογικών μετρήσεων από ειδικές επιστημονικές ομάδες ανθρωπολόγων.
    2)Στείρωση ή περιορισμός γεννήσεων των ατόμων που ανήκουν σε μη Ευρωπιδικούς φυλετικούς τύπους και μένουν στην Ελλάδα(Δραβιδοειδείς, Ινδικοί, Βερβερικοί, Αρμενοειδείς κλπ)
    3) Δημιουργία Νορδικών κοινοτήτων στις οποίες θα εγγράφονται υποχρεωτικά άτομα που ''Νορδικοφέρνουν''(Νορδικοί, Ατλαντοειδείς, Νορικοί, Υπονορδικοί κλπ). Με βάση πολλές εκτιμήσεις αποτελούν περίπου το 5-10% ,ίσως και λίγο παραπάνω,της Ελλάδος. Ο σκοπός των κοινοτήτων αυτών θα είναι να γνωρίζονται οι Νορδικοί της Ελλάδος μεταξύ τους, να έχουν κοινές δραστηριότητες όλων των ειδών καθώς και να διευκολύνονται στη σωστή επιλογή συντρόφου.
    4) Διευκόλυνση δημιουργίας μεγάλων Νορδικών οικογενειών από το κράτος μέσω φορολογικών ελαφρύνσεων και λοιπών μέτρων.
    5) Εφαρμογή ενός προγράμματος τύπου Lebensborn στην Ελλάδα κατά το οποίο θα μπορούν γυναίκες αποκλειστικά ανήκουσες στον Νορδικό φυλετικό τύπο να δωρίσουν ένα παιδί στην κυβέρνηση, όπως γινόταν στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία. Σημειωτέων ότι ο δωρητής σπέρματος θα πρέπει να ανήκει και αυτός στον Νορδικό φυλετικό τύπο.
    Λυπάμαι αν σας κούρασα αλλά θεωρώ ότι πλέον όποιος σχολιάζει τη σημερινή κατάσταση αρνητικά πρέπει να έχει και κάτι να προτείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον αυτό που προτείνεις είναι ουτοπικό και δε θα γίνει ποτέ και δεύτερον ποιος είσαι εσύ που θα αλλοιώσεις τη φυλετική σύνθεση του πληθυσμού της Ελλάδας.Από πού συμπέρανες ότι στην αρχαία Ελλάδα υπήρχαν νορδικοί;Αν σου αρέσουν οι νορδικοί τράβα στη Γερμανία ή στη Σουηδία.
      Στην Ελλάδα πρέπει να αυξηθούν οι μεσογειακοί και μόνο.

      Διαγραφή
    2. Η φυλετική σύνθεση του πληθυσμού της Ελλάδας είναι γτπ.
      ''Στην Ελλάδα πρέπει να αυξηθούν οι μεσογειακοί και μόνο.''
      Δηλαδή θα στειρώνετε τους ψηλούς και όσους έχουν δυνατή σωματοδομή;;

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΘΕΣ, ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΡΟΜΑΝΟΕΙΔΕΙΣ ΜΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ? Η ΔΙΝΑΡΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΥΝΑΤΗ ΣΩΜΑΤΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΤΟ ΥΨΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Την πρόταση τη δική μου την βλέπεις παραπάνω. Από την άλλη εσύ είπες ότι πρέπει να αυξηθεί ο Μεσογειακός φυλετικός τύπος στην Ελλάδα, οπότε απάντα μόνος σου στο τι φυλετικά πειράματα πρέπει να γίνουν και σε τι θα ωφελήσει αυτή η αύξηση. Εγώ παρέπεμψα σε άρθρο του παρόντως ιστολογίου τον λόγο για τον οποίο κατά τη γνώμη μου πρέπει να πολλαπλασιαστεί ο Νορδικός φυλετικός τύπος.

      Διαγραφή
    5. Δεν ειμαι ο 3.55.Οι νορδικοι ειναι εξαιρετικος φυλετικος τυπος,μονο που δεν εχει σχεση καμια με τον Ελληνισμο.Δε θα κανουμε γενοκτονια στον εαυτο μας δημιουργωντας μια νορδικη Ελλαδα και καταστρεφοντας τους γνησιους ελληνικους τυπους-κυριως τον μεσογειακο,αλλα και τους αλπικο,διναρικο.
      Εννοειται οτι πρεπει να απαλλαγουμε απο τους αρμενοειδεις και τους αλλους που εχουν ερθει,αλλα δε θα καταστρεψουμε και τον Ελληνισμο.Βεβαια για να γινουν αυτα χρειαζονται δεκαετιες.Πρωτα πρεπει να σταματησει η εισβολη λαθρομεταναστων,μετα να φυγουν οι λαθρομεταναστες που εχουν ερθει,ταυτοχρονα να διωχνουμε οσους συνεχιζουν να ερχονται και με καποιον τροπο να πολλαπλασιστουν οι μεσογειακοι.Δυσκολα πραγματα στην πραγματικη ζωη.

      Διαγραφή
    6. ΚΑΣΤΑΝΟΣ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΗΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ26 Ιανουαρίου 2015 στις 5:03 μ.μ.

      ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ Ο ΚΑΣΤΑΝΟΣ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 3,4 ΚΑΙ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ FRANCIS GALTON ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ:"HEREDITARY GENIUS","ENGLISH MEN OF SCIENCE","NOTERWORTHY FAMILIES".
      ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:"ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΟ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΞΑΝΘΟ ΝΟΡΔΙΚΟ ΤΥΠΟ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ"(ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ).
      ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΕΠΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ,ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΠΛΗΡΗΣ,ΑΠΟΛΥΤΟΣ,ΠΑΝΤΕΛΗΣ,ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ,Η ΞΑΝΘΟΤΗΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ.
      ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΣΤΑΝΟΙ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ.

      Διαγραφή
    7. ΚΑΣΤΑΝΟΣ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΗΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ26 Ιανουαρίου 2015 στις 5:27 μ.μ.

      *Ο ΚΑΣΤΑΝΟΣ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ
      ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.(ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ).
      ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΣΤΑΝΟΙ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ.

      Διαγραφή
    8. 1)Στον πίνακα δεν βλέπω να παρουσιάζεται κανένα ποσοστό,ούτε καν αριθμοί. Κάτι άλλο συμβολίζουν τα h.2, c.2 κλπ.
      2) Όπως λέτε και επαναλαμβάνετε όλοι, η ξανθότητα δεν είναι απαραιτήτως ένδειξη Νορδικότητας, άρα και η καστανότητα δεν θα πρέπει να θεωρείται ότι είναι απαραίτητα ένδειξη Ατλαντοειδότητας.
      3) Το άρθρο που παρέθεσα εγώ το διάβασες;; Επίσης, έλαβες υπόψιν σου ότι οι Νορδικοί δεν είναι ΠΟΥΘΕΝΑ πλειοψηφία, οπότε είναι λογικό οι αριθμοί τους να είναι μικρότεροι παντού;;
      4) Διακεκριμένοι επιστήμονες δεν υπάρχουν μόνο στην Αγγλία.
      5) Εγώ μίλησα για πολλαπλασιασμό ΚΑΙ των Ατλαντοειδών.
      6) 5:11 Ποιος είπε να καταστρέψουμε τους Αλπικούς, Διναρικούς και Μεσογειακούς;; Τελος, είναι ελεεινό να υποστηρίζεις ότι με τον πολλαπλασιασμό των Νορδικών θα καταστραφεί η Ελλάς, όπως επίσης και να υποστηρίζεις ότι οι τελευταίοι είναι εντελώς ξένοι προς τον Ελληνισμό, τη στιγμή που ανθρωπολόγοι όπως ο Coon ή ο McCullulloch έχουν υποστηρίζει ότι ανέρχονται σε ποσοστό περίπου 5% στον Ελλαδικό χώρο από την αρχαιότητα.

      Διαγραφή
    9. Αμα συμπεριλαβεις και ανοιχτα καστανους νορδικους τυπους, τοτε φτανουν κοντα στο 10% και καπως πιο πανω. (συμφωνα με Ε'ι'ντζελ)

      Η καλυτερη ευγονικη γινεται απο μια ευσυνειδητη κοινωνια, οχι μεσω κρατικης μεριμνας, στην οποια περιπτωση μπορει και να παρει μορφη Δουρειου Ιππου. Αλλα αυτο ειναι μια αλλη συζητηση.

      Διαγραφή
    10. Η καλύτερη ευγονική είναι η φυσική επιλογή. Αφήστε το κράτος στη μπάντα, γιατί όπως έλεγε και ο τελευταίος Υπερβόρειος φιλόσοφος, "το κράτος γεννήθηκε για τους περιττούς" και είναι "το πιο ψυχρό απ' τα ψυχρά κτήνη". Στάχτη στο κράτος και στη θέση του ας ορθωθεί η Λαική Κοινότητα. Αν η Λαική Κοινότητα και πάλι δεν είναι άξια να βγάλει άξιους απογόνους, στάχτη τότε και σε αυτήν. Μια άλλη ξένη φυλή ας την υποδουλώσει. Φυσικό και δίκαιο. Ή πολεμάς ή εξαφανίζεσαι.
      Άμα ψάχνουμε με εργαστήρια, κρανία, μεζούρες, άσπρες μπλούζες και άλλα τινά να ανυψώσουμε την Φυλή, στο τέλος θα καταλήξουμε στον ζωολογικό κήπο.

      Διαγραφή
    11. ΚΑΣΤΑΝΟΣ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΗΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ27 Ιανουαρίου 2015 στις 9:43 μ.μ.

      ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ,ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕ,ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ:


      ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΡΟΜΠΟΤ:ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ,ΤΗΝ ΛΕΞΗ ''ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ'' ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ.ΝΟΜΙΖΑ-ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ-ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΑΠΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΝΟΡΔΙΚΗ ΤΕΝΕΚΕΔΟΚΕΦΑΛΑ???
      ΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ ΑΛΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟΝ ΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΙΚΗΣ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΛΕΠΤΟΤΗΤΟΣ/ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ/ΟΞΥΝΟΙΑΣ/ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΡΔΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ.ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΟΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΙ ΝΟΡΔΙΚΟΙ ΔΕΝ ''ΝΙΩΘΟΥΝ'',ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΩΝ/ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ...
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΡΩΣΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
      ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ.
      ΟΙ ΝΟΡΔΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΛΕΒΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΩΔΙΑ.
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΡΦΥΡΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ,ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΠΑΓΩΝΕΙ.
      ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ ΤΑ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΩΝ/ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΓΕΛΑΔΙΣΙΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΡΔΙΚΩΝ.
      ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΒΙΑΣΤΑ.
      ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΑΥΤΟ ΚΙ' ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ...ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΦΥΛΗΣ!!!
      Υ.Γ.1):ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΣΕΤΙ ΦΟΡΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟΣ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΗΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???
      Υ.Γ.2):ΠΟΥ 'ΣΑΙ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ FORMAT ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΔΙΣΕΙ ΛΑΘΟΣ???


      ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ Χ-Α-Λ-Α-Ρ-Ω-Σ-Ο-Υ-Μ-Ε(ΤΜΗΜΑΤΙΚΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΗΠΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΡΟΜΠΟΤ)ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΟΡΔΙΚΟ ΜΑΣΤΟΥΡΟCOFFEESHOPS.

      ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ.
      ΚΑΤΩ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.
      ΖΗΤΩ ΤΑ (ΥΠΕΡ)ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!
      ΖΗΤΩ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΦΥΣΗ!!!


      ΓΕΛΑΕΙ Ο (ΥΠΕΡ)ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ...

      Διαγραφή
    12. Το ''πανίβλακας'' λοιπόν δεν είναι ούτε βρισία, ούτε καν προσβλητικό κατά τον καστανό Ατλαντοειδή.Η πληροφορία αποθηκεύτηκε στο σκληρό δίσκο επιτυχώς. Πάμε παρακάτω.
      Ακόμα να απαντηθεί η ερώτηση περί του πως βγήκε το συμπέρασμα ότι όλοι οι επιστήμονες της Αγγλίας είναι αποκλειστικά και μόνο Ατλαντοειδείς, από έναν πίνακα στον οποίο δεν παρουσιάζονται ποσοστά και αριθμοί, αλλά αποδεικνύεται(;;;) ότι όλοι οι γονείς όλων των επιστημόνων είναι καστανοί, χρώμα μαλλιών το οποίο συναντάται αποκλειστικά και μόνο(;;;) στον Ατλαντοειδή φυλετικό τύπο(;;;).
      Η ερώτηση δεν έχει εριστικό χαρακτήρα, όντως δεν έχω κατανοήσει τι σημαίνουν τα h.2, c.3 κλπ. κλπ. ή για να συνεχίσω το αστείο του παραπάνω σχολιαστή, ο μεταγλωτιστής μου δεν δύναται να μεταφράσει σε γλώσσα μηχανής τα παραπάνω δεδομένα.Παρακαλείται ο διαχειριστής, η ακόμα και ο ΚΑΣΤΑΝΟΣ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΗΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ εφόσον μπορεί, να εγκαταστήσει κατάλληλο περιβάλλον ανάπτυξης ώστε να μπορέσει να γίνει καλύτερα η διερμηνεία των παραπάνω μεταβλητών και να δοκιμάσει να εκτελέσει εκ νέου το πρόγραμμα.
      Να πω επίσης ότι κι εγώ Ατλαντο-νορδικός είμαι, ίσως και με ισχνή Αλπική επίδραση. Τείνω να αποκτώ αγελαδίσιο βλέμμα όταν αντικρίζω μεγάλα βυζιά.
      Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε 1.
      For English press 9.

      Διαγραφή
    13. ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΝΟΡΔΙΚΟ ΡΟΜΠΟΤ28 Ιανουαρίου 2015 στις 6:18 μ.μ.

      QUIZ:Ο ΨΥΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΝΟΣ ΝΟΡΔΙΚΟΣ ΑΓΓΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΙΤΕΡ ΚΡΑΟΥΤΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΟΝ ΝΟΡΔΙΚΟΝ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΩΣ ΤΕΤΕΙΟΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ,ΠΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΟΤΑΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΓΚΟΛ???

      ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ...




      ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΡΟΜΠΟΤ:ΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
      Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΑΣ-ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ(ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ IQ)ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΟΡΔΙΚΗΣ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ-ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ???
      ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ MULTIRAMA ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ.
      Υ.Γ.:*ΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ ΑΛΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟΝ ΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΙΚΗΣ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΛΕΠΤΟΤΗΤΟΣ/ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ/ΟΞΥΝΟΙΑΣ/ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΡΔΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ.
      ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ:
      ΟΠΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΒΑΛΤΕ ΒΙΟΝΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΡΔΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ.
      ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΒΙΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ.
      (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ,ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙ)
      ΒΙΟΝΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΡΔΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ.
      ΒΙΟΝΙΚΗ ΝΟΡΔΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.
      ΒΙΟΝΙΚΗ ΚΑΘΟΤΙ ΡΟΜΠΟΤ.

      ΗΤΟΙ:

      SIC SEMPER NORDICUS.



      ΝΟΡΔΙΚΟΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ:Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ (ΑΝΤΙ)ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΑΡΣΑ.




      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

      Διαγραφή
    14. ΚΑΣΤΑΝΟΣ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΗΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ28 Ιανουαρίου 2015 στις 6:28 μ.μ.

      *ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΒΙΟΝΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΡΔΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ.
      ΤΕΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΚΑΚΩΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΩΝ-ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΝΟΡΔΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ-ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ Η ΚΑΡΤΑ S.I.M. ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ...

      Διαγραφή
    15. Έχεις μεγάλο δίκιο ότι οι Νορδικοί έχουν μόνο τεχνικιστική και σε σημαντικό βαθμό μημιτική νοημοσύνη (όχι όλοι αλλα οι περισσότεροι είναι καρικατούρες). Ένα απόλυτο διανοητικό-πνευματικό 0 ο στείρος ανύπαρκτος "Νορδικός Ευρωπαϊκός Πολιτισμός". Υπάρχουν μάλιστα περισσότεροι διναρικοί-αλπικοί επιστήμονες/φιλόσοφοι/λογοτέχνες Ευρωπαίοι/Βορειοευρωπαίοι παρά Νορδικοί, η Νορδική ψυχρότητα μπορεί να παράξει μόνο τεχνικισμό και όχι πνεύμα. Που οι Νορδικοί επιστήμονες; Οι νορδικοί απλά έχουν βιομηχανία βάσει τεχνολογίας Ατλαντοειδών, και βασίζουν το πολιτισμό τους σε αρχές πρωτοαναφερθείσες ως επι το πλείστον απο Ατλαντοειδείς ή και Μεσογειακούς. Αρκετά παραχωρήσαμε στους ανύπαρκτος Νορδικούς. Τα γραπτά του κολλημένου 500 χρόνια πίσω Vikernes (τα νέα) αντικατοπτρίζουν χαρακτηριστική Νορδική νοοτροπία μπουρδολογίας ενώ εμπεριέχουν και ισχυρό φθόνο απέναντι στο νότο γενικώς και αορίστως. Και το λέω αυτό όντας άτομο με αρκετά νορδικά οικογενειακά μέλη και μάλλον και με ποσοστό νορδικών στοιχείων επίσης (όχι έντονα αλλά ορατά).

      Διαγραφή
    16. * ως προς το ότι *μιμητική (εκ παραδρομής τα λάθη)

      Διαγραφή
    17. ΚΑΣΤΑΝΟΣ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΗΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ29 Ιανουαρίου 2015 στις 5:32 μ.μ.

      SIC SEMPER NORDICUS.

      Διαγραφή
  2. Συναγωνιστή, θα διαφωνήσω μαζί σου. Όχι ως προς την φυλετική ανωτερότητα του νορδικού τύπου -με την οποία συμφωνώ και εγώ- αλλά στο ότι μπορεί να κατασκευαστεί μια αριστοκρατία μέσω προγραμμάτων. Η ευγενής ράτσα δεν παράγεται μέσα από εργαστήρια ευγονικής αλλά η ίδια έχει τη φυσική ροπή να κυριαρχήσει στις άλλες ράτσες, να καταστεί αριστοκρατία και να δημιουργήσει πολιτισμό.
    Η φυλετική άνοδος της Ελλάδος περνά μέσα από την επιτάχυνση της της κοινωνικής σήψης, τη διάλυση των κρατικών θεσμών και τη δημιουργία συνθηκών Μαντ Μαξ, όπως είναι πιθανόν να συμβεί στην Ευρώπη των δεκαετιών που έρχονται. Στις χαοτικές αυτές συνθήκες, όπου το διακύβευμα θα είναι η επιβίωση και όχι οι συντάξεις, πιθανόν να ξεπηδήσει μια νέα ατρόμητη αριστοκρατία, ευγενικά βάρβαρη, ολιγάριθμη και φυσικά προικισμένη. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες το "ξανθό κτήνος" θα ξαναλάμψει, αποκαθιστώντας την φυσική ιεραρχία.
    Από το χάος η τάξη και από την τάξη το χάος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ26 Ιανουαρίου 2015 στις 5:53 μ.μ.

      ΠΑΡΟΤΙ Ο ΝΟΡΔΙΚΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΚ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΝΤΟΕΙΔΗΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕΩΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΣΗΨΕΩΣ,ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ,ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΑΡΑΚΜΗΣ,ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
      Η ΛΥΣΙΣ.
      ORDO AB CHAOS.
      ΤΑΞΙΣ ΕΚ ΧΑΟΥΣ.

      Διαγραφή
  3. Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά το ζήτημα "σχετικά με τη φυλετική ανωτερότητα του νορδικού τύπου". Δεν θεωρώ πως ο νορδικός τύπος είναι κατ' ανάγκη ανώτερος, αλλά πως στους αρχαίους Έλληνες συνιστούσε για λόγους αμιγώς ιστορικούς (βλ. άρια κάθοδος) τον πλέον αντιπροσωπευτικό της ανώτερης τάξης των ευγενών και ελευθέρων πολιτών.
    Αυτό δεν σημαίνει πως μηχανιστικά θα ξεπηδήσει από τους νορδικούς και μια νέα αριστοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι "αριοι" εισβολεις ητανε κατα κυριο λογο μελαχρινοι ως προς τα μαλλια και τα ματια, ιδιαιτερα στα βαλκανια.
      http://www.theapricity.com/forum/archive/index.php/t-118795.html

      Γιατι πολυ εχει παραπαει η ανοησια με τους ξανθους αριους.

      Διαγραφή
  4. Αφού ο μάγκας και πολλά βαρύς Heinrich Himmler με το σαρδόνιο χιούμορ σ' έκανε ρόμπα ξεκούμπωτη, Κυναίγειρε αποφάσισες να επανεμφανιστείς μετά αντινορδικά σχολιάκια εκ Σουηδία ορμώμενος παρακαλώ. Από πότε μας έγινες και ιστορικός; Κράτα τον αντινορδισμό σου να τον εκφράζει ςστον Σουηδό αφέντη που εργάζεσαι και υπηρετείς. Η Ελλάς θα προχωρήσει με αληθινούς Κυναίγειρους που αποφάσισαν να μην ξενιτευτούν και να πολεμήσουν στα ίδια τους τα χώματα και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Οι υπόλοιποι φυγομαχήσατε. Βαρεθήκαμε τους υποκριτές.Το προσωπικό παράδειγμα μετράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειμαι πλεον στην Σουηδια. Αμα εχεις @@, παρεθεσε στοιχεια. Αν οχι, συνεχισε τα αλαμπουρνεζικα αλα Γκυντερ. Συνεχιστε το παραμυθακι σας αμα θελετε, παντως μην σβηνετε τα σχολια γιατι κατεχουν υλικο και αποδειξεις, πραγματα που δεν τα βρισκεις στην αντιθετη πλευρα. Καλη ωρα το σχολιο λιγο πιο πανω απ'τον φιλο τρωγλοδυτη 12:18.

      Νορδικιστης, μεσογειοκεντρικος, ναζιστης, εβραιος, ολοι ιδιο νομισμα. Αμα ειχατε εστω μια δοση αντρικιας αντικειμενικοτητας θα σας ενδιεφερε η αληθεια, οχι αυτο που σας συμφερει.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχως φιλε κυναιγειρε εχεις δικιο,οι περισσοτεροι εδω μεσα φορανε παρωπιδες,καμια σχεση με το ελληνικο πνευμα και την αναζητηση της αληθειας που αγαλιαζει ψυχη και νου,το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να εξυψωσουν στις συνειδησεις των αλλων τους φυλετικους τυπους στους οποιους ανηκουν η σ'αυτους που θα θελαν να ανηκουν(βλ μαυριδερους νορδικιστες)το σιγουρο ειναι πως ολοι τους διακατεχονται απο τεραστια συμπλεγματα κατωτεροτητος και ειναι αυτοι που χαλανε το ονομα και την εικονα του χωρου.
      Προσωπικα εγω δεν εχω πειστει για την μεσογειακοτητα των αρχαιων και εννοειται σε καμια περιπτωση για την νορδικοτητα τους,αυτο βεβαιως δεν σημαινει και πως αρνουμαι κατι απο τα δυο,ας ελπισουμε πως θα φανερωθει η αληθεια μεσα στο χρονο και λεω ελπισουμε γιατι οι γενετικες και ανθρωπολογικες ερευνες σημερα ειναι περιορισμενες και παντα υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι πειραγμενες και καποιες απο αυτες αποσιωπημενες γιατι δεν προωθουν την ατζεντα που "καποιοι" θελουν.
      Και βασικα να τονισω το εξης σχετικα με την μεσογειακοτητα των αρχαιων,πιστευω πως μαλλον ναι αποτελουσαν την πλειοψηφια,δεν εχω πειστει ομως για το αν αυτοι ητο αποκλειστικα υπευθυνοι για τα επιτευγματα των Ελληνων.
      Αυτο που δεν εχουν καταλαβει οι περισσοτεροι ειναι πως οι Αρχαιοι δεν ηταν κατι σπουδαιο συλλογικα,στην πλειοψηφια τους απλοι ανθρωποι ηταν κτηνοτροφοι/γεωργοι/δουλοι/ξυλουργοι/ναυπηγοι/κεραμικοι/χτιστες κτλπ ,αυτο που στην σημερινη αστικη κοινωνια αποκαλουμε εργατικη ταξη,απ'την αλλη βεβαια εχουμε στρατηγους και πολεμιστες και επιστημονες-ιδιοφυιες που αποτελουσαν μια μικρη ελιτ,παλι η σημερινη κοινωνια εχει τους αντιστοιχους "πολεμιστες" της(φανταροι-συνοριοφυλακες ακομη και οι hooligans,οι αναρχικοι,οι μηχανοβιοι..υπαρχει ενα γονιδιο λεγομενο warrior gene ψαχτε το,δεν εχουν να κανουν ολα με τον φυλετικο τυπο.)
      Επισης οι μαθηματικοι,οι φιλοσοφοι τι ηταν αυτο που τους εκανε σπουδαιους;το υψηλο iq τους,μεσα στα δεκαδες εκατομυριων Ελληνων η Ελλαδα ελαμψε χαρη σε μερικες δεκαδες ιδιοφυιων ατομων, παλι για το υψηλο iq του ατομου ειναι καποια συγκεκριμενα γονιδια που ευθυνονται και οχι ο φυλετικος τυπος.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω και επαυξανω. Η συζητηση γυρω απο το warrior gene και R/K επιλογη ειναι πολυ ενδιαφερουσα και οι μεταβολες τους ανα χρονικη περιοδο δειχνουν πολλα.

      Διαγραφή
  5. Οκ τότε. Για λόγους δικαιοσύνης, αφού είσαι πλέον στην Ελλάδα, δεν ισχύει το παραπάνω σχόλιο. Το παίρνω πίσω.Καλώς επέστρεψες στα πάτρια.
    Αυτό θα το έλεγα για οποιονδήποτε έφευγε στο εξωτερικό από Ταγκανίκα έως Καναδά. Αν είμαστε πατριώτες πρέπει να βάλουμε πλάτη όλοι στη χώρα για να την αλλάξουμε, και όχι να ξενιτευόμαστε, αλλιώς δεν έχουν νόημα οι βαριές κουβέντες.
    Ο ελληνισμός θα πεθάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ συμφωνώ με το πνεύμα του Κυναίγειρου. Αν και πιστεύω πως η αρχαία ελληνική αριστοκρατία ήταν περισσότερο νορδική παρά μεσογειακή, εν τούτοις προτιμώ το ζήτημα να συνεχίζει να ψάχνεται παρά να δίνεται τελεσίδικη άποψη. Αυτό που μετρά είναι η αλήθεια και όχι η κάλυψη προσωπικών ή εθνικών επιθυμιών. Και αρμενοειδείς ή και αφρικανοί στην τελικοί αν ήταν (που ασφαλώς δεν ήταν), τούτο είναι προτιμότερο να ειπωνεται παρά να κρύβεται. Αλλιώς ακολουθούμε συμπεριφορά προσχολικής ηλικίας.
    Συμφωνώ επίσης πως τα σχόλια που εκφράζουν στοιχειωδώς εμπεριστατωμένες απόψεις δεν πρέπει να σβήνονται.
    Φίλτατε Κυναίγειρε, συνέχισε να γράφεις, καίτοι κλίνω περισσότερο στον Γκύντερ παρά στη μεσογειακή ή αυτοχθονική θεωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέμα προς συζήτηση : Ο Βορράς έχει παράξει το απόλυτο πνευματικό 0 ή -. Οι περισσότερες χώρες του Βορρά είναι ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΕΣ (και μάλιστα δεν είναι ούτε νορδικές, η Γερμανία π.χ. δεν είναι Νορδική ως επι το πλείστον) πλην ευνομουμένης αλλά γυναικοκρατούμενης σε μεγάλο βαθμό Σκανδιναβίας (όχι σ'όλες τις περιπτώσεις).

    Απόδειξις : όπου βρισκόταν η Ελλάς αλλά ακόμα και χώρες όπως η Αίγυπτος (με Ελληνική παρουσία πάλι!) που μεσουράνησαν πνευματικώς-πολιτιστικώς κοκ, προσπαθεί αλλά ούτε εγγίζει η Ευρώπη του σήμερα. Εκτότε δεν έχουμε ΔΕΙ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Ο σύγχρονος πολιτισμός βασισμένος στις αρχές των δυτικών "αναγεννησιακών (κρυπτο-μασονικών) καταβολών διαφωτιστών (πάλι κρυπτο-μασόνων κρυπτο-μεταφυσικιστών κακώς εννοουμένως) " Καρτέσιου, Καντ αλλά και στον Έλληνα Αριστοτέλη έχουν παράδειξει την απόλυτα στάσιμη-απαραγωγική κοινωνία πολιτισμό των γραφειοκρατών-τεχνοκρατών μηχανιστικών ανθρωπαρίων κοκ

    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΣΤΑΝΟΙ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ (ΘΕΤΙΚΗΣ Ή ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ) ΚΑΙ Ο ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ ΤΕΣΛΑ (ΕΦΗΥΡΕ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ).

    Ο ΝΟΡΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΘΗΣ-ΨΥΧΡΟΣ, Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ-ΘΕΡΜΗΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΜΕΝΗ ΜΕ ΨΥΧΡΟ ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΤΕΣΙΑΝΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΠΤ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΦΕΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΤΕ Ή ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *παραδείξει (αν και υπάρχει ως λέξη και θα ταίριαζε σε αυτή τη περίπτωση) = παράξει
      *ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

      Εκ παραδρομής εννοείται τα λάθη.

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει καμία ''Νορδική'' χώρα αν λάβουμε υπόψιν ότι οι Νορδικοί δεν είναι ΠΟΥΘΕΝΑ πλειοψηφία!!. Οι Νορδικοί όμως έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό επιστημόνων.
      Και ξανά :
      http://fyletika.blogspot.gr/2014/09/17-19.html
      Παραπάνω (αν είσαι ο ίδιος) δεν απάντησες για το αν η ξανθότητα τελικά αποτελεί απαραίτητα ένδειξη Νορδικότητας και αν η καστανότητα αποτελεί απαραίτητα ένδειξη Ατλαντοειδότητας.Η γνώμη μου είναι ότι δεν ισχύει αυτό 100%
      Δεν έχει απαντηθεί επίσης το πως βγήκε το συμπέρασμα από αυτό εδώ τον πίνακα :
      http://2.bp.blogspot.com/-7k6pO7th8uc/UxMrqlIVulI/AAAAAAAAAwE/m8kNFQkyPRA/s1600/galton+hair.jpg
      ότι η ξανθότητα αγγίζει τα όρια της ανυπαρξίας στους γονείς των Βρετανών επιστημόνων. Τι ποσοστά έχουμε και τι αριθμούς;;
      Επίσης πάρε και αυτό:
      http://fyletika.blogspot.gr/2014/12/blog-post_12.html
      '' Οι Νορδικοί επίσης έχουν ποσοστό που υπερβαίνει αυτό του πληθυσμού τους στη χώρα.''
      σε συνδυασμό με αυτό :
      http://fyletika.blogspot.gr/2014/10/blog-post_30.html
      ''Δηλαδή και πάλι η σκουρότητα στον βορρά είναι έντονη και μάλιστα περισσότερη από την ξανθότητα, καθιστώντας τους Νορδικούς μακράν μειοψηφία ακόμα και στην πιο βόρεια επαρχία, τη Μάγχη.''
      Επίσης, σε αντίθεση με την γυναικοκρατούμενη Σκανδιναβία, η -''δεν μπορώ να περπατήσω, με τραβούν τα αρχίδια πίσω''- μεσογειακή Ελλάδα, μόλις έβγαλε προθυπουργό Τσίπρα, ο οποίος συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ποσοστά στην μεσογειακή -''δεν μπορώ να περπατήσω, με τραβούν τα αρχίδια πίσω'' -Κρήτη.
      Τέλος, η -''δεν μπορώ να περπατήσω, με τραβούν τα αρχίδια πίσω''- Θεσσαλλλλλλονίκη έχει εδώ και χρόνια δήμαρχο τον ομοφυλόφιλολάγνο,τουρκολάγνο,μπεκρή,πρεζάκια Μπουτάρη.
      Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το ότι η Ελλάδα έχει έναν από τους χαμηλότερους μέσους όρους IQ στην Ευρώπη(92), συνοψίζουν την σημερινή προσφορά του καστανού Νότου στον ανθρώπινο πολιτισμό.
      ΧΑ-ΛΑ-ΡΩ-ΣΤΕ !!!
      Γελάει ο κόσμος.

      Διαγραφή
    3. Δεν είμαι ο σχολιαστής που εννοείς. Αμφισβητώ απολύτως την σημασία των "Νορδικών Επιστημόνων" (και άλλω Ευρωπαίων) του άρθρου που παρέθεσες. Πιστεύω ότι η Δυτική διανόηση δεν έχει παράξει σε κανένα επίπεδο τίποτα νεώτερο υψηλότερο απο την Ελληνική. Μπορείς να μου απαντήσεις επι του θέματος συγκεκριμένα ως προς όλα τα σημεία που έθεσα; Είμαι εναντίον της μοντέρνας παιδείας απολύτως, προσωπικά, τα δίδακτρα είναι κωλόχαρτα, πήγαινε δες σε παγκόσμιο επίπεδο τη κατάσταση πολλών ατόμων που βγαίνουν απο πανεπιστήμια. Που ήταν ο Βορράς τόσες χιλιάδες χρόνια; Ανέφερε μου ΕΝΑ επίτευγμα του Βορρά και όχι δια καθεστηκυίας αντίληψης. Κάτι που ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ, στη φιλοσοφία, στις θετικές επιστήμες, στη τέχνη, οτιδήποτε. Πότε ο Βορράς πήρε τα πολιτιστικά ηνία; Σοβαρώς; Η Ελλάδα πέρασε 2000 χρόνια σκοταδισμού (εντός και ο Ευρωπαϊκός "Διαφωτιστικός" σκοταδισμός) και αλλοιώθηκε φυλετικά στο μέγιστο. Άρα το πρόβλημα οφείλεται ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ του μεσογειακού τύπου στην Ελλάδα (και άλλων λευκών καθαρών τύπων). Άλλο μεσογειακός φυλετικός τύπος άλλο κάτοικος της μεσογείου. Που εντοπίζεις ακριβώς τα θετικά στοιχεία του μοντέρνου δυτικού "Νορδικώς διαμορφωμένου" πολιτισμού γιατί εγώ δε βλέπω (σχεδόν) τίποτα...

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ εν μέρει ως προς το ότι η Αρχαία Ελληνική συνεισφορά στον ανθρώπινο πολιτισμό είναι αξεπέραστη,τόσο φιλοσοφικά, όσο ίσως ακόμα και τεχνολογικά(βλέπε μηχανισμό αντικυθήρων, και πολλά άλλα που δεν ξέρουμε διότι δεν βρέθηκαν ποτέ, είτε επειδή κάηκαν βιβλιοθήκες είτε για διάφορους άλλους λόγους που δεν είναι της παρούσης) αλλά όσον αφορά την μηδενική προσφορά του ''κυρίως Νορδικού'' δυτικού κόσμου στον πολιτισμό είσαι λάθος.
      Η διαστημική έρευνα λ.χ. , ακόμα και το ότι συζητάμε μέχρι και για τη δημιουργία αποικίας στον Άρη είναι κάτι που σαφώς δεν έχουμε ξαναδεί(ή τουλάχιστον δεν ξέρουμε αν έχει ξαναϊδωθεί , όπως είπα παραπάνω).
      Όσον αφορά τη φυλετική αλλοίωση της Ελλάδας, και μάλιστα στο μέγιστο, θα σε παραπέμψω για μία ακόμη φορά σε άρθρο του παρόντος ιστολογίου:
      http://fyletika.blogspot.gr/2014/11/blog-post_13.html
      Το οποίο καταλήγει στο ότι:
      ''Η φυσική ανθρωπολογία δείχνει ότι υπάρχει φυλετική συνέχεια στην Ελλάδα, με κύρια τα Διναρικά-Αλπικά-Μεσογειακά φυλετικά στοιχεία. Ο φυλετικός τύπος αριστοκρατών, κοινών ανθρώπων και κακοποιών είναι ο ίδιος.''

      Διαγραφή
    5. ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ ΣΕΡΒΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ27 Ιανουαρίου 2015 στις 8:30 μ.μ.

      ΠΑΙΔΙΑ,ΜΑΓΚΕΣ,ΑΛΑΝΙΑ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΝΟΡΔΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥΣ;
      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΣ.
      ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ...
      ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΙ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΣΑΝ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟΚΡΑΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΝΟΡΔΙΚΟΙ...

      Διαγραφή
    6. Και όμως, σε όλα αυτά τα ''επιχειρήματα για αδύναμους'' κανένας δεν έχει δώσει ουσιαστική απάντηση.
      Πως εξηγείται το ότι όσο πιο βόρεια πας στην Ευρώπη, τόσο μεγαλύτερο μέσο όρο IQ θα συναντήσεις;;
      Πως εξηγείται ότι, όπως απέδειξα παραπάνω, οι Νορδικοί έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά συμμετοχής στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, αναλογικά με το ποσοστό του πληθυσμού τους Παγκοσμίως;;
      Πως εξηγείται ότι εκτός από την προσφορά τους στην επιστήμη είναι, όπως απέδειξα επίσης παραπάνω, στυγνοί πολεμιστές, ίσως ιστορικά οι πιο ανδρείοι που υπήρξαν ποτέ;;
      Πως εξηγείται ότι σε όλες σχεδόν τις χώρες που εφηρμόσθη η ευγονική να δίνονταν έμφαση στον πολλαπλασιασμό του Νορδικού φυλετικού τύπου;;
      Είναι όλοι χαζοί και εσείς εδώ είστε έξυπνοι;;
      Πως εξηγείται ότι πολλοί από τους θιασώτες του Νορδικισμού δεν άνηκαν οι ίδιοι αποκλειστικά στον Νορδικό φυλετικό τύπο;; Π.χ. :
      Alfred Rosenberg - Νορδοβαλτικός
      Arthur de Gobineau - Ατλαντοειδής
      Madison Grant - Ατλαντοειδής
      Georges Vacher de Lapouge - Αλπικός
      Αυτό απλώς αποδεικνύει την ανωτερότητα του Νορδικού φυλετικού τύπου, καθώς οι παραπάνω κύριοι δεν μπορούν να κατηγορηθούν ότι ''ευλογούν τα γένια τους''.
      Ο Νορδικός φυλετικός τύπος είναι ο μόνος που συνδυάζει τόσο καλά πνευματική διαύγεια , υψηλό δείκτη νοημοσύνης και πολεμική στυγνότητα, όλα τα υπόλοιπα είναι συναισθηματικά ξεσπάσματα πικραμένων ξενοφοβικών ρατσιστών που προκειμένου να ξεπεράσουν τα συμπλέγματά τους, αγνοούν τη φυλετική πραγματικότητα και τα πορίσματα του επιστημονικού ρατσισμού και καταλήγουν να έχουν επιχειρήματα ίδια με αυτά των άπλυτων μπολσεβίκων, τύπου '' δεν κληρονομούνται ψυχικά και πνευματικά χαρακτηριστικά'' ή '' το περιβάλλον, το σύστημα και ο θεός φταίει για τη σημερινή κατάντια των Ελλήνων'', το ίδιο που υποστηρίζεται δηλαδή και για τους νέγρους στην Αμερική.

      Νορδικισμός = Αγώνας υπέρ της ιερής φυλετικής πραγματικότητας.
      Αντιρατσιστές- Αντινορδικιστές = Το ίδιο μαγαζί.

      Διαγραφή
    7. ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ28 Ιανουαρίου 2015 στις 7:00 μ.μ.

      ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ.

      Διαγραφή
  8. Πλάκα πλάκα, αυτό που ανέφερε ο παραπάνω σχολιαστής σχετικά με το χαμηλότατο IQ του ελληνικού πληθυσμού δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο. Είθισται οι φυλετιστές να τεκμηριώνουν την φυλετική κατωτερότητα των Αφρικανών στις πολύ χαμηλές επιδόσεις τους στα τεστ IQ - κάτω από 80. Οι αντιρατσιστές με τη σειρά τους υποστηρίζουν πως οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε παράγοντες κοινωνικούς/περιβαλλοντικούς κ.α. η υστέρηση αυτή.
    Λοιπόν, αν είστε φυλετιστές, πρέπει να δώσετε μια τεκμηριωμένη απάντηση γιατί ο ελληνικός πληθυσμός είναι εξακριβωμένα στα παραπάνω τεστ από τους λιγότερο ευφυείς στην Ευρώπη (όπως περίπου όλοι οι Βαλκάνιοι και οι Τούρκοι). Η Ιταλία και η Ισπανία είναι ανώτερες σημαντικά από εμάς, και όσο ανεβαίνουμε στον χάρτη βορειότερα ο δείκτης ευφυίας ανεβαίνει.
    Εδώ, λοιπόν, είμαστε με τους φυλετιστές ή με τους αντιρατσιστές; Τα καλά και συμφέροντα ή η αλήθεια πάνω απ' όλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν κάνει κανείς μια στοιχειώδη κατάταξη των λαών με βάση το IQ καταλήγει (κάπως χοντροκομμένα αλήθεια) στα εξής συμπεράσματα: Αφρικανοί, Α) χαμηλότατος δείκτης, στοιχειώδης πολιτισμός, πολιτική ανυπαρξία, φαινόμενα μαζικής λιμοκτονίας. Β) λαοί της ανατολκής Μεσογείου και των Βαλκανίων, (συμπεριλαμβανομένου και του ελληνικού). Μέτριος δείκτης ευφυής, πολιτική ανοργανωσιά, χαμηλό επίπεδο μόρφωσης και δημόσιας παιδείας, έφεση στην κατανάλωση τεχνολογικών προιόντων (αμάξια, ψυγεία, όπλα κ.ο.κ.) και ποτέ στην κατασκευή τους. Λαοί με λίγα λόγια τουριστικοί (βλ. Αμφίπολη και σουβλατζίδικα). Γ) Λαοί της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης και του λευκού τμήματος των Η.Π.Α., Αυστραλία κ.ο.κ.. Υψηλός δείκτης νοημοσύνης, σοβαρές πολιτικές δομές, τα καλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα παγκοσμίως, μεγάλη έφεση σε καινοτομία και έρευνα (πύραυλοι, αεροσκάφη, αυτοκίνητα, μηχανήματα, άρματα μάχης). Με λίγα λόγια, βιομηχανικά έθνη και πρωτοπορία του δυτικού πολιτισμού.
    Κάποιος θα πει πως τα τεστ ευφυίας έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα τη δομή του υπάρχοντος πολιτισμού. Δεκτή η ένσταση και συζητήσιμη. Όχι όμως και πολύ πειστική. Εσείς πιστεύετε πως είμαστε έξυπνος λαός, όταν δεν μπορούμε να κατασκευάσουμε ούτε πατίνι; Η απλώς υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι ευφυέστατοι που διαπρέπουν στο εξωτερικό και η μεγάλη ελληνική μάζα είναι απελπιστικά κάτω του μετρίου; Και πώς άραγε η πτώση αυτή συνδέεται με τους φυλετικούς τύπους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προβατάκια μου,όταν διαβάζετε κάτι σε ιστοσελίδες αμφιβόλου εγκυρότητας( π.χ. το μπλογκ theodotus) να το επαληθεύετε,να αναζητάτε τις πηγές και να προσπαθείτε να το εξετάσετε με ορθολογισμό(αν μπορειτε).
    Αναφέρετε λοιπόν ότι οι Έλληνες έχουν iq μόλις 92,κάτι που τους κατατάσσει στις τελευταίες θέσεις των λευκών εθνών.Όμως,σε ποια έρευνα αναφέρεστε;Ποιος έκανε τη συγκεκριμένη έρευνα και με ποια επιστημονικά εργαλεία;Επειδή προφανώς δε ξέρετε,θα σας πω εγώ.
    Η επιστημονικότατη έρευνα σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες έχουν πολύ χαμηλό iq ειναι αυτη: http://www.koolnews.gr/extras/autes-einai-oi-xwres-me-ton-ypsilotero-deikth-nohmosynhs-lista-sthn-48h-thesh-h-ellada/ Όπως βλέπετε την έχει δημοσιεύσει το εγκυρότατο koolnews χωρίς να αναφέρει ούτε πηγές ούτε τίποτα.Σύμφωνα με την έρευνα αυτή η ευφυέστερη χώρα του κόσμου είναι η...Σιγκαπούρη!Ξέρετε ποια είναι η ποιότητα ζωής των Σιγκαπουρινών;

    Αυτός είναι ένας χάρτης σύμφωνα με τον οποίο το ευφυέστερο έθνος του κόσμου είναι οι Κινέζοι:http://www.iqbattle.eu/cy/ Ξέρετε ποια είναι η ποιότητα ζωής του μέσου Κινέζου;
    Το δικό σας iq πόσο είνα φίλοι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με το koolnews η Μογγόλοι είναι το έκτο πιο έξυπνο έθνος παγκοσμίως. Πανέξυπνοι αυτοί οι Μογγόλοι!

      Διαγραφή
    2. Το μόνο στοιχείο που μπόρεσα να βρω είναι αυτό εδώ:
      file:///C:/Users/user/Pictures/10669047_285911191592975_6717825965819293011_o.jpg
      Εδώ βέβαια λέει 93.2 αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Οι υψηλότεροι μέσοι όροι βρίσκονται στην κεντρική και τη βόρεια Ευρώπη. Εφόσον το αμφισβητείτε θα πρέπει να παραθέσετε έρευνες με διαφορετικά αποτελέσματα. Με το να το απορρίπτετε απλώς δεν γίνεται δουλειά.
      Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι αυτή τη στιγμή, ο άνθρωπος με το υψηλότερο IQ στον κόσμο είναι ο Καρπαθοειδής Έλληνας γιατρός και ψυχίατρος Ευάγγελος Κατσιούλης.

      Διαγραφή
    3. IQ 198, παρέλειψα να το αναφέρω.

      Διαγραφή
  11. http://dienekes.awardspace.com/articles/greekiq/

    Το προβλημα ειναι οτι πλεον οι μελετες IQ βασιζονται σε TISS και PISA τεστ. Αντιθετα τα non-culture τεστ (π.χ. αυτα του Rindermann, http://jakubmarian.com/average-iq-in-europe-by-country-map/) που σχετιζονται μονο με τον παραγοντα g (και αρα με την πραγματικη νοητικη ικανοτητα) γινονται σπανια.

    Αξιζει να κανω εδω 2 σημειωσεις:

    1. Ο Lhynn εχει μια ιδιαιτερη περιεργη μεθοδολογια την οποια ποτε δεν εξηγει. Το αρθρο που εδωσα στην αρχη εξηγει το τι εννοω. Εκτος απ'αυτο πολλες φορες τα νουμερα που δινει δεν ανταποκρινονται σε αυτα των πηγων του.
    http://dienekes.blogspot.gr/2004/08/richard-lynns-massaged-iq-data.html

    2. http://www.counter-currents.com/2011/04/richard-lynns-dysgenics/
    (κατεβειτε στο The fall of greece)
    Το περιεργο ειναι οτι η Ελλαδα εχει ενα ασυνηθιστα μεγαλο IQ Gap μεσα στον ιδιο τον πληθυσμο της. Συμφωνα με τον Buj (και εναν ακομα αντιστοιχο ερευνητη-διαβασα το σχολιο σε μια μελετη προς το θεμα) οι πιο εξυπνοι της ειναι κατα μεσο ορο πιο εξυπνοι απο τους αντιστοιχους των αλλων ευρωπαικων χωρων ενω οι πιο χαζοι της βρισκονται στο επιπεδο των αντιστοιχων της δυτικης μεσης ανατολης. (near east) Δεν χρειαζεται να πω ποιοι ειναι η συντριπτικη πλειοψηφεια...
    Σε καμια αλλη ευρωπαικη χωρα δεν υφισταται τετοιο φαινομενο. Πιθανως σε αυτο να οφειλεται επισης και η μεθοδολογια του Lhynn ως προς την Ελλαδα στην οποια αναφερθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τέλεια. Η παραπάνω είδηση είναι πολύ καλή. Αν υπάρχει μια ισχυρώς ευφυής ομάδα του πληθυσμού και συγχρόνως μια ισχυρώς ηλίθια μπορεί να γίνει δουλειά. Ο υψηλός πολιτισμός (εκτός από άλλες σημαντικές ηθικοψυχικές ιδιότητες) απαιτεί μεγάλη διεύρυνση μεταξύ της κυρίαρχης και της υποτελής τάξης του πληθυσμού. Στους 20.000 Αθηναίους πολίτες αντιστοιχούσαν 300.000 δούλοι και μέτοικοι, ενώ στους 6.000 ομοίους δεκαπλάσιοι ελληνόφωνοι (και απομεινάρια του προελληνικού πληθυσμού) περίοικοι τρωγλοδύτες. Προς εκεί πρέπει να στρεφόμαστε αν θέλουμε να δημιουργήσουμε πολιτισμό.
    Το ζήτημα τώρα πρέπει να προσανατολιστεί στις φυλετικές κατηγορίες που συναπαρτίζουν το ελληνικό έθνος για να δούμε αν αυτό σχετίζεται με τον δείκτη της ευφυίας. Ο ανωτέρω σχολιαστής έκανε έναν υπαινιγμό, θα πρέπει να τον διευκρινήσει για να μάθουμε περισσότερα.
    Σε αντίθεση με τους περισσότερους από όσους γράφουν εδώ, εγώ είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για τον γεγονός πως ο ελληνικό πληθυσμός είναι απίστευτα φυλετικά ανομοιογενής (βλ. μπάσταρδος). Περιλαμβάνει από νορδικούς έως σημίτες και αραβοειδείς πρωσοασιάτες, γι' αυτό και διαθέτει τέτοια πανσπερμία haplogroups που κανένα ευρωπαικό έθνος δεν εμφανίζει. Όλο η Ασία, Ευρώπη και Αφρική έχει στάξει το αίμα της σε αυτόν τον λαό. Το θετικό είναι πως μια ευφυής (άρια;) ισχυρή μειοψηφία διατηρείται, και αυτή πρέπει να τονωθεί εκ νέου λαμβάνοντας κυρίαρχη θέση στα πολιτικά, κοινωνικά και πολιτισμικά δρώμενα. Αυτή στην ουσία αποτελεί και το ελληνικό έθνος.
    Μην απογοητευόμαστε λοιπόν, και ο αρχαίος ελληνικός κόσμος απαρτιζόταν από τεράστιες μάζες αποβλακωμένων οφιολατρών και μητριαρχικών νάνων, που όμως στην πράξη βρίσκονταν στο απόλυτο περιθώριο του πολιτισμού. Κουμάντο έκανε μια μειοψηφία ελεύθερων και πεπολιτισμένων κατακτητών. Πουθενά στην αρχαία γλυπτική δεν εμφανίζονται ταρτούφοι, νάνοι, καμπούρηδες, ζητιάνοι κ.ο.κ, κι όμως ασφαλώς και υπήρχαν παντού.
    Πρέπει να ευλογούμε την βλακεία, γιατί σε αυτήν στηρίζεται η εξουσία και ο πολιτισμός. Οι πολλοί πρέπει άλλωστε να τραβάνε το κάρο, δεν γίνεται αλλιώς. Εκεί που πρέπει να στοχεύει μια πολιτική ανανέωσης του ελληνικού πολιτισμού είναι στην επέκταση της αποβλάκωσης των μαζών και της χυδαιοποίησής τους (είμαστε ήδη σε καλό δρόμο). Αυτό θα φέρει τούμπα και τις στοιχειώδεις κοινωνικές δομές, η προιούσα γήρανση θα αυξήσει την παθητικότητα του πληθυσμού (είμαστε και πάλι σε καλό δρόμο) και εκ των πραγμάτων θα αναδειχθεί μια νέα εξουσιαστική ελίτ, δραστήρια και ενεργητική. Οι βλάκες θα αρκούνται σε λίγο άρτο και (πολλά προφανώς) θεάματα. Κάποτε τα λέγανε ταυροκαθάψια και αρένα, σήμερα γήπεδο και διαδίκτυο, αύριο κάτι άλλο.
    Μπορεί σε κάποιους να ακούγονται παράξενα. Αν πάντως διαβάσετε την "Χρήση των βλακών εν τω συγχρόνω κοινωνικώ βίω" του Ε. Λεμπέση, θα κατανοήσετε τη μεγάλη αξία των πολλών και ηλιθίων για τον πολιτισμό.
    Περιμένω διευκρίνιση ως προς την (πιθανή) σχέση ευφυίας και φυλετικών τύπων. Υπάρχει ή όχι; Έχω κάποιες επιφυλάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το IQ της ευρωπης ολοκληρης βρισκεται σε ελευθερα πτωση την τελευταια εκατονταετια. Η Ελλαδα απλως χτυπηθηκε ιδιαιτερα ασχημα αλλα οχι σε τετοιο βαθμο οπως η ανατολικη ευρωπη η τα βαλκανια. Ο Lhynn εχει πει πολλες ηλιθιοτητες και εχει αγνοησει παντελως της πραγματικες μελετες (Rindermann π.χ. που δινει 97 IQ για την Ελλαδα) και πολλα απο τα συμπερασματα του ειναι χωρις πηγες η διευκρινισεις, Το αρθρο παραπανω εξηγει πολυ καλα.

      Το οτι η Ελλαδα ειναι φυλετικα ετερογενεις απο την αρχαια εποχη κι'ολας εχει ειπωθει και απο ανθρωπολογους, Hooton, Angel (πιο σημαντικος). Ο τελευταιος μαλιστα, οταν εκανε κριτικη στο βιβλιο του Πουλιανου, τον υποστηριξε πληρως σε 2 πραγματα.

      1. Η γενετικη συνεχεια των Ελληνων με τους αρχαιους ειναι ιδιαιτερα ισχυρη και μη σπασμενη.
      2. Οι Ελληνες ητανε και ειναι φυλετικα πιο ετερογενεις απο οποιαδηποτε δυτικη η ανατολικη χωρα σε ευρωπη και μεση ανατολη, το οποιο ισχυει απο την αρχαιοτητα αλλα ειναι πιο σημειωμενη προσφατα λογω της εισοδου των ελληνων της ανατολικης μικρας ασιας μετα το '22. Στην γενετικη επισης, οι ποντιοι ΔΕΝ ειναι καθολου ομοιοι με τους Ελληνες των νησιων η τις χερσονησου αλλα με τους...γεωργιανους. Επισης δινει τους νορδο-ιρανους και τους μεσογειακους σημερα στους 10% τον καθενα ενω η αυξηση των αλπικων και διναρικων ειναι ιδιαιτερα ισχυρη.

      Πιστευω να σας καλυψα. Οσο για τα haplogroups, αυτο που λες δεν ισχυει απαραιτητα, αλλα ειναι μια αλλη συζητηση.

      Διαγραφή
    2. Και γιατι ξερω οτι καποιος θα παει να πει μαλακια, να τονησω οτι οχι, δεν αναφερομαι σε αρμενοειδεις. Οι Ελληνες εχουνε δεχτει επιμηξεια απο βαλκανικους και σλαβους αλλα οχι απο τουρκους, πλην θρακης και ποντιων. Σε αυτο εχω αναφερθει σε αλλη αναρτηση και εχω τεκμηριωσει με γενετικες μελετες και IBD.

      Μην ξεχνατε οτι οι ηλιθιοι αναπαραγονται πιο ευκολα απο τους εξυπνους και μαλιστα πολλαπλασια στις συγχρονε κοινωνιες προνοιας. Οπως εδειξε και η μελετη IQ, ο Τακης ο φορτηγατζης εχει 6 γιους και ο μορφωμενος Ελλην μονο εναν η και κανεναν. Οποιος εχει δει την ταινια Idiocracy η εχει κανει νυχτερινη ζωη, μπορει να δει τι γινεται.

      Αμα βαλεις μεσα και το ποσοστο των παιδιων που μεγαλωνουν χωρις πατερα (50% στην Αγγλια και Σουηδια, συμφωνα με νεα δημοσιευση) τοτε καταλαβαινεις γιατι παιρνουν τετοια ποσοστα τα Συριζα της Ευρωπης. (κλασσικη περιπτωση το Labour Party της Νορβηγιας, του οποιου την νεολαια καθαρισε ο Βreivik στο νησακι, που κανουνε την ΚΝΕ να μοιαζει με αγελη σπαρτιατων)

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΤΑΤΕ ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΕ,ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ """ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ""" ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΟΥΗΔΙΑ,ΝΟΡΒΗΓΙΑ,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΝΔΙΑ.ΣΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΞΙΝ ΠΡΟΣ ΛΕΞΙΝ.

      Διαγραφή
    4. ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ31 Ιανουαρίου 2015 στις 5:59 μ.μ.

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΙΔΙΑΣ ΠΕΙΡΑΣ...

      Διαγραφή
  13. Φίλτατε Κυναίγειρε, έτσι ακριβώς είναι. Είναι γελοιότητα να αναζητά κανείς "καθαρούς" Έλληνες την ώρα που η Ελλάδα είναι ένα τεράστιο "κολάζ" από πληθυσμούς που κατοίκησαν στο Αιγαίο ήδη πριν τη νεολιθική εποχή (8-9,000 π.Χ). Και η φυλετική ανομοιογένεια των σύγχρονων Ελλήνων, δεν οφείλεται τόσο στα τελευταία 2.000 χρόνια αλλά είναι απώτατης προέλευσης (με την εξαίρεση των Ποντίων του 1922 , που ορθώς παρατηρείς έχουν φυλετική σχέση με του Γεωργιανούς, αφού και αυτοί εκ καταγωγής είναι γλωσσικά εξελληνισμένοι Γεωργιανοί-Λαζοί).
    Αλπικοί, μεσογειακοί, αρμενοειδείς, "βασικοί λευκοί" Basic white" και διναρο-μεσογειακοί υπήρχαν στον ελλαδικό χώρο πολύ πριν την έλευση των Ελλήνων, σύμφωνα με τον Έηντζελ. Τα πρώτα (άρια) ελληνικά φύλα εκπροσωπούνταν από τον νορδικό-ιρανικό φυλετικό τύπο (και τους τέσσερις υποτύπους του), επικράτησαν των άλλων γλωσσικά πολιτιστικά και έφτιαξαν έναν κοινό χαρμάνι που ονομάζονται Έλληνες από την εποχή εκείνη και δώθε. Τί ψάχνουμε τώρα να βρούμε;
    Κοινωνικά θα υπήρχε στην αρχή ασφαλώς μια διαφοροποίηση στους φυλετικούς τύπους. Π.χ στους βασιλικούς τάφους των Μυκηνών ο νορδικό-ιρανικός τύπος υπερέχει (περί το 35% των σκελετών) ενώ ο μεσογειακός είναι 0%. Σταδιακά όμως το μπαστάρδεμα των τύπων ήταν τέτοιο που τα πράγματα είναι αδιευκρίνιστα. Για να μην πολυλογούμε, οι σύγχρονοι Έλληνες είναι κατά Έηντζελ κοντά στο φυλετικό χαρμάνι της ελληνιστικής εποχής (έχουν λιγότερους (άριους) νορδικο-ιρανούς και λιγότερους (προάριους-μινωίτες) μεσογειακούς, με αύξηση των λοιπών τύπων που εξηγούν και τη σχετική βραχυκεφαλία). Όπως και να χει αυτό είμαστε. Αρέσει, δεν αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σόρρυ για ένα λαθάκι. Με τους Έλληνες της ρωμαϊκής και όχι της ελληνιστικής εποχής μοιάζουν περισσότερο οι σύγχρονοι (βλ. πίνακες Έηντζελ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κανει λαθος, στην "ρωμαικη" εποχη του πινακα του ο Εηντζελ συμπεριλαμβανει και την ελληνιστικη και "υστερη κλασσικη". (γιατι αλλιως το δειγμα θα ητανε πολυ μικρο)

      Διαγραφή
  15. Ο Νορδικιστής ή τρολλ είναι ή δεν γράφω την ειλικρινή μου άποψη γιατί θα σβηστεί το σχόλιο . Αδυνατεί να απαντήσει επι της ουσίας σε τίποτα αποδεικνύοντας τη τραγελαφικότητα παντός είδους νορδικιστή.
    Δείτε τη συντριπτική πλειοψηφία των αγαλμάτων της αρχαϊκής εποχής απ'όπου άρχισε η άνθιση του Ελληνικού πολιτισμού που δήθεν κληρονόμησαν οι λάτρεις και "συνεχιστές" (αστείο) αυτού Νορδικοί. ΠΟΥ Ο ΝΟΡΔΙΚΟΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΛΑΣΣΙΚΟ-ΤΥΠΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΝΟΡΔΙΚΟ ΤΥΠΟ? ΟΥΤΕ Ο ΘΝΗΣΚΩΝ ΓΑΛΑΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΩΣ ΝΟΡΔΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΝΟΡΔΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΕΛΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. Συνεχίστε έτσι, να βυθίζεστε πιο βαθιά στη παράκρουση απο μόνοι σας... πάρ'τε το απόφαση, η Νορδική συμμετοχή στο οτιδήποτε ανεπτυγμένο ως δημιουργία και όχι ως συντήρηση είναι φάρσα-μηδέν (0)-zero-nada, πως το λένε. Απαιτείται σύσμικτο μεσογειακό αίμα και να κυριαρχεί η μεσογειακή ψυχοσύνθεση για να υπάρξει δημιουργία όπως στους ατλαντοειδείς, που δεν απαραίτητα νορδο-μεσογειακοί σε όλες τις περιπτώσεις αλλά ενδεχομένως και βόρειος τύπως καθαρού μεσογειακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. * που δεν είναι, *τύπος (εκ παραδρομής τα λάθη).

      Διαγραφή
    2. ΚΑΣΤΑΝΟΣ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΗΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ30 Ιανουαρίου 2015 στις 1:54 μ.μ.

      ΟΙ ΑΡΙΟΙ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ.
      ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΗΣ ΚΕΛΤΗΣ ΕΚ ΚΟΡΝΟΥΑΛΗΣ(ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ Η.Π.Α.) CARLETON COON ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΩΣ ΑΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΥΠΟΤΥΠΟ.

      Διαγραφή
  16. Ουδόλως μας απασχολεί η εξωτερική σου εμφάνιση, και γι' αυτό οι ενοχικές (δίκην ταπεινού και καταφρονεμένου) διευκρινίσεις που ψελλίζεις για τον σωματότυπό σου μας είναι παντελώς αδιάφορες. Δεν σου ζητήσαμε να απολογηθείς. Ας είσαι όπως είσαι.
    Αυτό που σχολιάστηκε είναι ο ευάλωτος ψυχικός σου κόσμος που προδίδεται με τα γραφικό παρατσούκλι του "καστανού ατλαντοειδή υπερανθρώπου". Τα ψυχιατρεία είναι γεμάτα από αξιολύπητους "υπερανθρώπους" που καμώνονται τον Ναπολέοντα, τον Ιούλιο Καίσαρα, τον Αδόλφο Χίτλερ κ.α. μεγάλους της ιστορίας. Αν συνεχίσεις έτσι, σύντομα θα τους κάνεις παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλα,ολοι οι ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ εδω μεσα εχουν μαζευτει;
    Δεν εχω δει τετοιο πραγμα σε αλλη ιστοσελιδα,τι ειναι αυτο;
    Τωρα οι ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ πιασανε την ψυχιατρικη σαν τετοιοι που ειναι.
    Τι απιστευτο ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ειναι αυτο;Τεσσερα ολοκληρα σχολια 7:46,8:38,11:15,11:48 που ειναι σαν απο ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑΔΙΚΟ.ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ.Ειστε για τον ΠΟΥΤΣΟ ρε ολοι εδω μεσα ανεξαιρετως.
    -Μαριος-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι γεγονός ότι δυστυχώς (ως αναμενόμενο) έχει τραβήξει πολλούς ψυχανώμαλους αυτή η ιστοσελίδα και κρίμα γιατί ως σε κάποιο βαθμό έχει γίνει καλή δουλειά αν και δεν συμφωνώ στα πάντα με το διαχειριστή. Δεν είμαι ο Ατλαντικός και δεν μου ακούγονται καθόλου τρελά αυτά που λέει εμπεριστατωμένα. Οι Νορδικιστές είναι περιπτώσεις που χρήζουν ψυχιατρικής φροντίδος ανεξαιρέτως για μένα, ο μηχανισμός μεταρσίωσης ισχύει στο μέγιστο στην περίπτωση τους, το να ταυτίζεσαι με κάτι άλλο που είσαι (ακόμα και φυλετικώς εν αρχή) είναι μηχανισμός μεταρσίωσης εν λειτουργεία όταν όλα τα στοιχεία σου λένε τουναντίον. Κοινώς μας έχουν ζαλίσει. Μία γελοία παραφιλολογία - αποκρυφιστικό (εβραϊκό) δόγμα του ΒΠΠ' υπήρξε ο σχιζοφρενικός Νορδικισμός που έχει παραμείνει ως έτσι στις μέρες μας, απο τη μία τους παρουσίαζε ως Ινδο-Ευρωπαίους Αρίους (ως δήθεν συλλογικό πολιτισμό πράγμα αδύνατον και με μηδέν αποδείξεις) απο Καύκασο-Μέση Ανατολή ορμώμενους, μετά λέει έκαναν και το Μεσογειακό πολιτισμό Ελλάδα-Ρώμη (και ξαναγύρισαν "πίσω"???), μετά απο Σιβηρία (Υπερβορέα) ή τον Αρκτικό Πόλο (Θουλή), μετά απο Ατλαντίδα και Αλντεμπαράν, μετά ως εσωγήινους Βριλ της Αγκάρθα και του Θιβέτ, έτσι άρχισε όλο αυτό το πράγμα δεν κάνω πλάκα και ακόμα εκεί ως τώρα βασίζεται, μιλάμε γελάει ο κόσμος με αυτές τις κλινικές περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *που δεν είσαι (ή νομίζεις ότι είσαι)

      Διαγραφή
    2. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι οι "ινδο-ευρωπαιοι" της ουκρανικης στεππας και της βουλγαριας κατα την εποχη του χαλκου ειχανε μονο 15% ανοιχτο χρωμα μαλλιων και ματιων ενω ολοι οι υπολοιποι ητανε μελαχρινοι σε ολα. Η μελετη προκειται για 65 δειγματα της Κουλτουρας Γιαμνα, την εχω παραθεση πιο πανω, περιεχει και mtdna μαζι με τα alleles για χρωμα μαλλιων και ματιων.

      Απο εκει που τους ονομαζανε Ινδο-Γερμανικους πριν απο 100 χρονια, μας το πηγανε στον Αρκτικο Πολο πρωτα και μολις αρχισε η πραγματικη επιστημονικη ερευνα καταληξαμε στην ευρασιατικη στεππα.

      Καπως ετσι τελικα σωπασανε ολοι οι νορδικοπλητοι που ειχανε πλημμυρισει ιστοσελιδες οπως white-history το 2008. Αρχισαν να σκανναρονται ανθρωπολογικα εργα για να ανεβουν στο ιντερνετ και να βγαινουν τετοιες μελετες DNA.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.