Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Corneliu Codreanu - Αθάνατος!


O Corneliu Codreanu, μια ηρωική μορφή, βγαλμένη σαν από παραμύθι, ένα υπόδειγμα τελειότητας, περνά στην αθανασία μια μέρα σαν σήμερα, το 1938. Ο αγώνας του παραμένει μέχρι και σήμερα παράδειγμα για όλους τους εθνικιστές. Διαβάστε το αφιέρωμα για την δράση του και τον φυλετικό του τύπο.

Corneliu Codreanu 
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!


Με τους συναγωνιστές του

14 σχόλια:

  1. ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΝΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ-ΑΛΠΙΚΟ-ΔΙΝΑΡΙΚΟ(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΡΔΙΚΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ,ΤΟ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΖΩ ΑΥΤΟ ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΕΘΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ)ΠΛΗΘΥΣΜΟ,ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΤΥΠΟ,ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΛΗΦΘΕΙΣΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΔΙΑΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ,ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΡΙΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ,ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ ΚΟΝΤΡΕΑΝΟΥ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ.
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτω οι νορδικοί παγανιστές1 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:07 μ.μ.

    Ο Κοντρεάνου ήταν Ορθόδοξος Χριστιανός και Εθνικοσοσιαλιστής!Τιμή και Δόξα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκοτεινός Ιεροφάντης1 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:55 μ.μ.

      Ήθελα και να ήξερα από πού ξεφυτρώνετε όλοι αυτοί οι χριστιανοταλιμπάν.

      Διαγραφή
    2. Κάτω οι νορδικοί παγανιστές1 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:59 μ.μ.

      Ξεφυτρώσαμε από εκεί που ξεφύτρωσαν...η "Εθνική Ένωσις Ελλάς", η "Σιδηρά Ειρήνη", η "Οργάνωση Εθνικοφρόνων Σοσιαλιστών" και όλες οι ελληνικές οργανώσεις που δεν πίστευαν στον Odin και στον Wotan αλλά στον "Τριαδικό Θεό"!Πιστεύω να σε κάλυψα...

      Διαγραφή
    3. Ελα ρε αδελφε ! Επιτλελους σωστοι άνθρωποι στον χώρο .Βαρεθηκαν να βλέπω σε πορειες τους ιδιους αμορφωτους ουγκανους με τις μπλουζες χεβαμταλαδικων παγανοσατανιστικων συγκροτηματων και το ίδιο μισος για κομματι της κουλτουρας του λαου τους! Να το βουλωσουν τα βληματα οι παγαλολατρες και να μη μιλανει για Κοντρεανου ,Χοσε Αντονιο και Ντέγκρελ.Ηταν ολοι Χριστιανοι και μαχητες της εθνικιστικης αναγεννησης της Ευρώπης ,οπως και εκατομμυρια Γρεμνοι και σύμμαχοι που επεσαν αδοξα στον ΒΠΠ εξαιτιας των μεγαλομανιων της ηγεσιας του Ραϊχ.Επιπλεον να πανε να μαθουν ιστορια να δουνε ποσο προδοτικα φερθηκε ο Χιτλερ στην Σιδηρα Φρουρα οταν την παρεδωσε στε Αντωνεσκου και Βασιλια και εκλεσει τα ηγετικα στελεχη της στο Νταχαου ,για να τα βγαλειμπαλι το καλοκαιριο του 44 οταν τα χρειζοτανε...

      Διαγραφή
    4. Σκοτεινός Ιεροφάντης2 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:50 μ.μ.

      Ανώνυμε 4:59: Αν με κάλυψες ; Ούτε καν. Αλλά εάν εσύ καταφέρνεις και τα συνδυάζεις, όλα καλά συναγωνιστή. Και μετά λέμε γιατί δεν πέτυχε ο ε/σ στην Ελλάδα...
      Ανώνυμε 7:45: Έχω να σου προτείνω μια εφημερίδα. ΣΤΟΚΟ την λένε... εεε,συγγνώμη, Στόχο...

      Διαγραφή
  3. Πες τα ρε Συναγωνιστή Ιεροφάντη!
    Οι περισσότεροι δεν μπορούν καν να συσχετίσουν τις συνθήκες με τα φαινόμενα και το γιατί ήταν ή δήλωνε χριστιανός ο Κοντρεάνου ή ο Ριβέρα.
    Και ο Κολοκοτρώνης μπορεί να δήλωνε χριστιανός(που αμφιβάλλω) αλλά γάμαγε μια καλόγρια.
    Τελικά τι είναι ο "χριστιανός"; Όποιος δηλώνει ότι είναι;
    Η ουσία είναι ότι η Άρια κοσμοαντίληψη είναι πλήρως και διαμετρικά αντίθετη προς την εβραική και χριστιανική κοσμοαντίληψη. Αλλά αυτά είναι δύσκολα για κάποιους που αρέσκονται να δηλώνουν εθνικοσοσιαλιστές υπέρμαχοι της Εκκλησίας και του εβραιοχριστιανισμού. Ξεκινήστε από Νίτσε παιδιά, και μετά βλέπουμε. Ίσως αν καταλάβετε το 1% από αυτά που λέει, να κάνετε ένα βήμα προς την αποεβραιοποίηση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκοτεινός Ιεροφάντης5 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:48 μ.μ.

      Σωστός.

      Διαγραφή
    2. Εθνκοσοσιαλισμος και Χριστιανισμος είναι Ασυμβιβαστα πραγματα.Εθνικοσοσιαλισμος και Θρησκετικοτητα,παλι,Οχι...Ο νοων νοητω.Τριεψιλιτες,Εσπο,Ραν,Χ,Ε/Σ κομμα Ελλαδος(του Μερκουρη στη Φιλελλήνων),καθως κι αλλα αποβράσματα της εποχης τους ηταν κοινοι βλακες με χαμηλα εγκληματικα ενστικτα,αναξιοι και για αναφορα ακομα.Η ΣΙΤΣΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,παλι,ΟΧΙ.Η -αναποφευκτη- Εσχατολογια τηε Ε/Σ Θρηκευτικοτητας φτανει ως την Αιωνια Σιωπη-Ησυχια-Αναπαυση...Der Ewige Ruhe.Όχι όμως σαν ανταμοιβή της εν ζωη ανυπαρξίας.Και τελος,κανεις δεν μπορει να σε διδαξει ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ των "επτα επιδερμιδων" η του Τριστανου,απλα συμβαινει όταν συμβαινει.
      Δεν "εγινα" ΝΑΖΙ,γεννηθηκα με αντιστοιχες προδιαγραφες...

      Διαγραφή
    3. Πεστα ανωνυμε 5:27...

      Διαγραφή
    4. ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΤΗΣ6 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:33 μ.μ.

      ΩΣ ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ-ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ-ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ "ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ"-ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΔΟΣ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ" ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΩΣ ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΦΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΟΥΞΚΛΑΝ-ΠΡΟΤΙΜΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΨΥΧΑΚΙΑ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΑ ΝΟΡΔΙΚΙΣΤΗ-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ,BLUT UND BODEN-ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΣΚΥΛΑ ΓΥΦΤΟΕΛΛΗΝΑΡΑ.ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ "ΚΑΛΛΙΟ ΠΑΠΙΚΗ ΤΙΑΡΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΑΚΙΟΛΙ".
      ΠΡΟΤΙΜΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΕΥΓΑΤΟ ΝΟΡΔΙΚΙΣΤΗ ΦΥΛΕΤΙΣΤΗ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΥΦΤΟΕΛΛΗΝΑΡΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ-ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ "ΕΚΡΑΞΑΝ",ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΤ'ΕΜΕ,ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΝΟΡΔΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ "ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ" ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΟΙ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΟΑΡΑΠΟ(Β)ΡΩΜΙΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΓΥΦΤΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣΤΟΚΟΥΣ,ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ,ΠΛΕΥΡΗΔΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΒΕΛΟΠΟΥΛΙΚΟΥΣ,ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΓΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΕΣ ΣΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ:"ΚΑΤΩ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ,ΞΑΝΘΟΙ,ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΕΣ,ΕΥΘΥΤΕΝΕΙΣ,ΑΤΡΙΧΟΙ,ΑΡΜΟΝΙΚΟΙ,ΜΕ ΔΥΟ ΦΡΥΔΙΑ,ΚΑΚΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΝΟΡΔΙΚΟΙ,ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΚΑΤΙΔΕΡΜΟΙ,ΓΛΟΙΩΔΟΜΑΛΛΗΔΕΣ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ,ΚΑΜΠΟΥΡΗΔΕΣ,ΤΡΙΧΩΤΟΙ,ΣΚΥΛΟΜΟΥΡΗΔΕΣ,ΜΕ ΕΝΑ ΦΡΥΔΙ,ΚΑΛΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΥΦΤΟΣΗΜΙΤΟΕΙΔΕΙΣ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ (ΑΡΙΟΙ) ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΟΑΡΑΠΟ(Β)ΡΩΜΙΟΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΣΚΥΛΑΔΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ (ΑΡΙΩΝ) ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΩΣ ΒΡΙΣΙΑ-ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΒΥΖΑΝΤΙΟ,ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΣΜΟΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ",ΟΙ ΓΥΦΤΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ,Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.-ΝΑΙ ΜΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΕΣ ΤΟΥ ΑΣΓΚΑΡΝΤ.

      Διαγραφή
  4. CAPITANUL CORNELIU CODREANU:ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.