Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ο Eugen Fischer για τα ξενα φυλετικά στοιχεία


"Όταν ένας λαός θέλει να διατηρήσει την φύση του, πρέπει να απορρίψει ξένα φυλετικά στοιχεία και αν έχουν ήδη παρεισφρήσει, πρέπει να τα καταπιέσει και να τα εξαλείψει."

Eugen Fischer, διάλεξη στο Βερολίνο


Ο Eugen Fischer, ένας από τους σημαντικότερους βιολόγους και ανθρωπολόγους του περασμένου αιώνα, διαπιστώνει ότι...
οι λαοί έχουν συγκεκριμένο φυλετικό υπόβαθρο και πως αν θέλουν να διατηρήσουν τα γνωρίσματά τους, οφείλουν να απορρίψουν κάθε ξένο φυλετικό στοιχείο. Και αν αλλόφυλες επιδράσεις βρεθούν στο σώμα του λαού, αυτές πρέπει να απομακρυνθούν.

10 σχόλια:

  1. Καλά κ άγια όσα λέει ο άνθρωπος, μονάχα που στο Ελλαδιστάν δεν μπορούν να βρουν ουδεμία ανταπόκριση. Ακόμη και αν υποθέσουμε πως όλοι οι ευρωπαικοί φυλετικοί τύποι είναι δεκτοί στην ελληνική φυλή (νορδικός, μεσογειακός, διναρικός, αλπικός), και πάλι έχουμε περίπου 20% με 30% προσωασιάτες, δραβιδικής καταγωγής(Ρομά) κ άλλες μικρότερες κατηγορίες. Σε κάποιες μάλιστα περιοχές είναι και πλειοψηφία.
    Οπότε, τι κάνουμε; Ως συνήθως, τίποτα με μπόλικο μηδέν. Η κατάστασις είναι ανίατος.
    Ίσως όμως τη λύση βρει και πάλι το αθάνατο ελληνικό -της πλάκας ελληνικό, αλλά έτσι για να γελάσουμε- δαιμόνιο...Θα ονομάσει Συνέλληνες τους πάντες (μαύρους, κίτρινους, κόκκινους, μπλε), με απώτατη κοινή καταγωγή στο 1.000.000 π.Χ., όποτε τη φτιάξαμε τη δουλειά και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έρχονται στιγμές που τα ξένα στοιχεία της φυλής εξαλείφονται, όπως το 1182 στην Πόλη, όπως το 1821 στην Τριπολιτσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασχετο για το θεμα αλλα σχετικο με τον μαγκα τον Φισερ.

    Ειναι αληθεια οτι εκανε πειραματα σε αφρικανους αιχμαλωτους πολεμου η ειναι προπαγανδα των Συμμαχων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο βέβαιο είναι ότι έκανε πειράματα σε Αφρικανούς στην Ναμίμπια την δεκαετία του 1900', τότε Γερμανική αποικία. Σκοπός του ήταν να αποτρέψει τους μικτούς γάμους στην αποικία μεταξύ λευκών και νέγρων και τα πειράματά του ήταν σχετικά με τα μπάσταρδα και μεθόδους στείρωσης. Δεν γνωρίζω να έκανε κάτι στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αν βρω κάτι θα το γράψω.

      Διαγραφή
    2. Οχι, εννοω νωριτερα.
      http://en.wikipedia.org/wiki/Herero_and_Namaqua_Genocide

      Διαγραφή
    3. Έκανε και σε κείνη την περίπτωση ανθρωπολογικές μετρήσεις και βιολογικές μελέτες, σε ζώντες φυλακισμένους, αλλά και σε νεκρούς Herero. Το τελευταίο ήταν που αποτέλεσε την αφορμή για την προπαγάνδα εναντίον του, αλλά προφανώς ο ίδιος μελετούσε επιστημονικά το ανθρώπινο σώμα και ουδείς το αμφισβήτησε.

      Διαγραφή
    4. Καταλαβα, ευχαριστω.

      Οταν ειδα το κομματι στο αρθρο που το ανεφερε ως επαρχη του ολοκαυτωματος την ψιλιαστικα την φαση.

      Διαγραφή
  4. Διναρικος ο Μεγας Γερμανος επιστημων Eugen Fischer.
    Παρεμπιπτοντως επειδη αναφερθηκε η εξολοθρευση των πιθηκοειδων πληθυσμιακων ομαδων στην Γερμανικη αποικια της Νοτιοδυτικης Αφρικης την περιοδο 1904-1905(απολυμανση της αποικιας-μερικη μονον δυστυχως),κατοπιν εντολων του επισης Μεγα Γερμανου στρατηγου Adrian Dietrich Lothar Von Trotha,οφειλουμε ως φανατικοι Λευκοι Ρατσιστες να επισημανουμε την επικροτηση εκ μερους μας αυτου του πανεμορφου γεγονοτος.Παντα τετοια και εις ανωτερα,ζητω ο Καθαρος πλανητης Γη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως φυλετιστές μας ενδιαφέρει να διαλύσουμε και να πάρουμε εκδίκηση απο τα σημιτικά και λοιπά ανθρωποειδή για τη καταστροφή που έχουν προκαλέσει σε κάθε επίπεδο στον Λευκό φυλετικό κορμό καθώς και για το γεγονός ότι έχουν κάνει κατάληψη στη πατρίδα μας Ευρασία (και όχι μόνο Ευρώπη). Επίσης να σημειωθεί ότι όλοι οι ανθρωπολογία της Ασίας εξηγείται (σχεδόν) αποκλειστικά και μόνο απο τις επιμέρους πολυσύνθετης μίξης τεσσάρων (4) + κύριων φυλών, και οι οποίες είναι οι κάτωθι κατά σειρά :

      1. Αρία Φυλής (απο εναπομείναντα δείγματα σε Ινδία-Αφγανιστάν εώς Αίγυπτο-Λιβύη και Τουρκία) [Πέρσες, Καλάς, περιπτώσεις ορεσίβιων Ιορδανών και Υεμενών!, Αιγύπτιοι κόπτες, μέρος Βερβέρων, Λευκοί Φοινικο-Σύριοι, Λευκοί γηγενείς ανατολίας και Καυκάσου όπως όρεων δυτικής Αρμενίας με ξανθούς Αρμένιους-Θεσσαλούς Αριμασπούς)

      2. Σκυλαραπάδικη (μέσω μπάσταρδης μίξης με μογγολικές Χιττιτικές φυλές και τις φυλές των Υξώς-Χαναναίων [προγόνων των εβραίων] ξέρασε τα μπαστάρδια τους Άραβες και πολλές φυλές Εβραίων, ειδικά των Μισραΐμ, αλλά και τους "πολύ προσφιλείς" Κρο-Μανιόν = εκάστως ακαθόριστων ποσοστών μίξη καθαρής γηγενούς σε Β. Αφρική, Εγγύς Ανατολή, Ευρώπη Λευκής φυλής [ναι, Νεάντερνταλ] που έχουν πλημμυρίσει -περισσότερο στους συγχρονους καιρούς- και καταστρέψει την Ευρώπη]. Ως "Ινδοί Νεγρίτος" μαζί με Δραβιδικές φυλές, Αριο-Δραβιδικές και Άριες φυλές έχουν δημιουργήσει το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής Ινδίας (μαζί με πολλούς Αυστραλοειδείς) και με διάφορους Αρμενοειδείς των Γύφτων και των Πακιστανών.

      3. Κινεζικής (κίτρινης) φυλής (Τούρκοι, Χαλδαίοι, Χετταίοι-Χιττίτες, Υξώς Αιγύπτου/Ισραήλ/Χαναναίας) - ξέρασαν μέσω των μπάσταρδων επιμειξιών τους (κυρίως με τους ήδη μπάσταρδους άραβες και αρμενοειδείς) όλες τις φυλές του Καυκάσου (πλην πλειοψηφίας Αρμενίων και τμήματος Γεωργιανών), μεγάλο τμήμα του πληθυσμού της σημερινής Τουρανικής Τουρκίας, τους Εβραίους Χαζάρους (Αζέρους), αλλά και μεγάλα τμήματα αράβων όπως είπαμε, ενώ είναι διεσπαρμένοι σε μεγάλα ποσοστά στο Ιράν (όροι Ζάγρος ειδικά) και στην Ινδία (Βορειανατολικό τμήμα), και ενώ με τους αραπάδες έχουν δημιουργήσει μπάσταρδες μογγολικές μίξεις όπως αυτές της Ινδονησίας. Περιττό δε ν'αναφέρουμε ότι μίξη αρίων, δραβιδικών και νεγρικών φυλών είναι και όλη η Άπω Ανατολή με την εξαίρεση της καθαρής Κίνας.

      4. Άλλες φυλές που εικονικά δεν διαφέρουν απο αράπηδες στην εμφάνιση και στο πνεύμα όπως είναι οι Οριενταλίδες, αλλά και φυλές όπως είναι η ευγενής ιστορικά Δραβιδική φυλή (Κρήτη, Μικρά Ασία, Φοινίκη, Αίγυπτος, Ινδία, Νότια Περσία-Ελάμ) που στη πραγματικότητα λόγω της εκτεταμένης μίξης με Νεγρίτος, Αυστραλοειδείς και Αρμενοειδείς έχει κατηγοριοποιηθεί σε ανθρωπολογικό επίπεδο λάθος, ενώ έμοιαζε πολύ περισσότερο στους ερυθρόδερμους Αρχαίους Αιγυπτίους (έχουμε σημερινά Αιγυπτιακά και Ινδικά δείγματα πολύ ευγενών χαρακτηριστικών για τα στάνταρ της μέσης ανατολής, και οι οποίοι δεν είναι ούτε όπως οι σημερινοί Δραβίδες, αλλά ως περισσότερο ερυθρόδερμη εκδοχή "Αρίων").

      Άσ'τα πιθήκια τους αραπάδες στη ζούγκλα, όπου δεν υπάρχει ανάγκη δεν υπάρχει ανάγκη να επέμβουμε, μας φτάνει και μας παραφτάνει η Ευρώπη (και η Ασία), δεν θα κάνουμε τα ίδια με τα σημιτοειδή.

      Διαγραφή
    2. *η ανθρωπολογία
      *αρία φυλή
      * όλη η άπω ανατολή και κεντρική ασία (εκ παραδρομής τα λάθη)

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.