Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Οι φυλετικοί τύποι της Βόρειας Αφρικής, Μέσης Ανατολής και Ινδίας - σύνθετα πρόσωπα

Εν αναμονή της αναβάθμισης του humanphenotypes.com, σας παρουσιάζουμε τους κύριους φυλετικούς τύπους της παλιάς έκδοσης. Συγκεκριμένα αυτούς που κατοικούν σε Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή. Τα σύνθετα πρόσωπα προέκυψαν μέσω λογισμικού μορφοποίησης προσώπου.

Σαχάριος

Βερβερικός...

(Σαχάριος-Κρομανοειδής)

Αρμενοειδής


Καυκάσιος


Αραβικός


Νότιος Αραβικός


Ιρανικός


Βόρειος Ινδικός


Ινδικός


Indobrachid



Στους φυλετικούς τύπους δεν έχουν μπει οι μογγολικοί. Στην Ινδία δεν παραθέτουμε όλους τους φυλετικούς τύπους, μόνο όσους έχουν σωθεί από την παλιά έκδοση. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους εξωευρωπαϊκούς φυλετικούς τύπους, δείτε εδώ.

40 σχόλια:

  1. Ο Ινδικός εδώ παρουσιάζεται ποιο ευγενής απ'ότι συνήθως, και έτσι είναι. Φυσικώς και πνευματικώς. Στη πραγματικότητα θεωρούμε ότι οι Ινδο-Βραχίδες και συναφείς εν αφθονία στην Ινδική Χερσόνησο φυλετικοί τύποι είναι Δραβίδες ή κάτι τέτοιο, και αυτό αποτελεί μέγιστη λανθασμενή ανθρωπολογική εκτίμηση. Αυτό συμβαίνει καθότι τη σημερινή εικόνα της Ινδίας διαμορφώνει η μίξη Νεγρίτος+Αυστραλοειδών+Ινδονησίων/Πολυνησίων+Μογγολιδών+Δραβιδών+Αρύων (Βορειο-Ινδών κλπ), με αποτέλεσμα να είναι ασαφή τα όρια των (πλείστων) ανθρωπολογικών εκτιμήσεων. Δυστυχώς και ως φαίνεται οι Νεγρίτος (πραγματικώς νέγροι και κατ'όνομα) και οι Αυστραλοειδείς πολ/λάζονται εκείθε όπως πολ/λάζονται σήμερα οι... "άλλοι" Νεγρίτος (απλά μια ματιά στο Βερβερικό-Κρομανοειδή-Σαχάριο [Με ισχυρότατη νεγροειδή γονιδιακή συμμετοχή] ΔΗΘΕΝ Λευκό, ΔΗΘΕΝ Ευρωπαίο, ΔΗΘΕΝ γεννήτορα όλων των λευκών φυλών αρκεί για να πείσει κανένα ότι βλέπει απλώς το καθρεφτιζόμενο προσωπείο του νεο-ελληνέγρου, μεταφορικώς και κυριολεκτικώς και με γερή δόση... σαχάριων γονιδίων, αποδεδειγμένα πλέον και εκ μελετών DNA και ανθρωπολογικών μελετών).

    Αν και η "μέση" γυναίκα αυτή είναι περισσότερο λευκή Βερβερική μάλλον και όχι απαραίτητα μόνο κρο-μανοειδής (μίξη λευκών και νεγρικών-σάπιενς γονιδίων που τελέστηκε στη Β. Αφρική χιλιετίες πίσω). Επίσης θεωρώ και βλέποντας τη πορεία μεταναστεύσεων, καθώς και γενετικά και ψυχικά χαρακτηριστικά, ότι αλπικοί και βαλτικοί δεν αποτελούν (είτε πιο στρογγυλοπρόσωποι είτε πιο σκληρών χαρακτηριστικών), παρά κάποια κοινά σημεία, κυρίως και μόνο απογόνους κρο-μανοειδών (οι οποίοι πέρασαν μέσω της τότε ενωμένης με χερσαία λωρίδα Αφρικής και Ευρώπης απο Τυνησία εώς Σικελία), αλλά τελείως ξεχωριστό είδος που ήρθε κυρίως μάλλον απο τα ανατολικά. Οι Κρο-μανοειδείς (με μια στρατιά ατόμων με επαυξημένα τα Νεγρικά γονίδια της ζούγκλας-τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα ως εναπομείναντες απογόνους αυτούς, χαρακτηριστικές περιπτώσεις μέγιστης "κρομανοειδής" γονιδιακής συμμετοχής ή εκφρασμένου φαινότυπου, ατόμων στο πληθυσμό με τεράστιο όγκο και μυϊκή μάζα, προτεταμένα κούτελα, πολύ μεγάλη δολιχοκεφαλία, τετραγωνισμένα σαγόνια/πηγούνια,προγναθισμό και μικρές πλατιές-στρογγυλές μύτες, iq ποντικιού, με μία συνολική μορφολογία κεφαλής και φυσιογνωμία πανομοιότυπη με αλμπίνου-και αν δεν έχουν σκούρο δέρμα νέγρου) όπως δείχνουν τελευταία γενετικές και ανθρωπολογικές έρευνες δεν κατάφεραν (συνήθως μέσω ύπουλων μέσων) να σκοτώσουν τους νεαντερνταλοειδείς (απολύτως λάθος απεικονιζόμενους και θεωρούμενες ως πρωτόγονους, και ισχυρούς υποψηφίους για ανόθευτους λευκούς, όπως βλέπε εδώ: http://hplusbiopolitics.files.wordpress.com/2008/11/adult_male_neanderthal.jpg
    κι εδώ : http://i1-news.softpedia-static.com/images/news2/Humans-and-Neanderthals-Most-Likely-Interbred-2.jpg ), αλλά αναμίχθηκαν μαζί τους δημιουργώντας σε μεγάλο βαθμό τη σημερινή εικόνα της ευρώπης με τα παρελκόμενα έκτροπα που οφείλονται στους ελαφρόμυαλους, τεμπελόσκυλους, αειχαζοχαρούμενους, wiggers ζωώδεις μαζανθρώπους γενικώς, κρομανοειδείς, και λόγω των ακόμη πιο επαυξημένων πλειοψηφικών τους ποσοστών σήμερα, μην έχοντας αναδείξει σχεδόν ή απολύτως ουδεμία άξια προσωπικότητα σε πορεία 1000δων χρόνων στον Ευρωπαϊκό χώρο!!!

    Οι Ινδοί Δραβίδες, (μάλιστα πριν την επέλαση των Αρυο-Περσών στο Βόρειο Τμήμα της Ινδίας, είχαν υπολογίσιμο ποσοστό ατόμων που προσέγγιζαν τουλάχιστον ικανοποιητικά το λευκό-άριο τύπο), είχαν ένα τεράστιο φιλοσοφικό και πνευματικό πολιτισμό που δεν αντικατοπτρίζει σε κανένα βαθμό τη σημερινή κατάσταση στην Ινδία, μακράν ισχυρότερου των Αρύων κατακτητών.

    Έτσι πράγματι συμβαίνει και με τον ευγενή, σωματικά και ψυχικά Άρυο-Περσικό τύπο (πολλοί Πέρσες ακόμα και σήμερα περνάνε εύκολα στην Ευρώπη), εν πλήρει διαστάσει με αραβικούς τύπους και λοιπά ανθυποπιθηκοειδή ψυχωσωματικά σχιζοφυλετικά, σχιζοφρενικά σημιτοειδή σκουπίδια (και δε συμμαζεύεται η χωματερή).

    Αλλά και οι Νότιοι Πέρσες (Ελαμίτες αλλά και οι Μήδοι) όπως και το μεγαλύτερο μέρος των Αιγυπτίων υπήρξαν Κουσίτες (δηλαδή Δραβίδες), με υπερυψηλή πολιτιστική προσφορά στο παγκόσμιο ιστορικό γίγνεσθαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Ινδοί και οι Πέρσες και οι Αιγύπτιοι και οι... Έλληνες (προ της επελάσεως... Νεγρο-μανοειδών Σαχαρικών Ακούμπα Ούλα τα Μπαούλα Αλλού, Αρμενοειδών, Οριενταλιδών, Αραβικών, Αλβανο-Καυκασίων σαβουρο-ορδών) είχαν ένα πολιτιστικό και πνευματικό ύψος [ακόμα και σήμερα πολλές φορές παρά τις καταστάσεις που επικρατούν στη χώρα τους μετά απο 1000δες χρόνια σημιτικής φθοράς] που ακόμα και τα δήθεν πλησιέστερα απο τα ως άνω (και πολλές φορές μακροπρόθεσμα απότοκος πάλι νεγροειδών, εν μέρει τουλάχιστον) ανθρωποειδή (και πνευματικοί νάνοι,) "ομοιάζονται" στο (πραγματικώς) ανθρώπινο και δει στο λευκό ανθρώπινο είδος, δεν θα τολμίσουν να οσμιστούν ότι μπορούν να αγγίξουν ούτε κατ'υπόνοιαν και στα πιο τρελά τους όνειρα. Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *εναπομείντες απογόνους αυτών, *θεωρούμενους, *αναμείχθηκαν, *ομοιάζουν, *τολμήζουν
      (εκ παραδρομής τα λάθη)

      Διαγραφή
    2. Παρότι εδώ ενδεχομένως εκ παραδρομής και εκνευρισμού χρησιμοποίησα κάποιες βαριές και άτοπες, άστοχες και απόλυτες εκφράσεις, και κυρίως κατ'ευφημισμόν (που πολλοί δεν εννόησαν) έχω να πω, πως αντιλαμβάνομαι μετά δεύτερης αναγνώσεως πως αυτό μπορεί να αποσυντονίσει απο το επιθυμητό νόημα του σχολίου μου. Επίσης έχω να εξηγήσω πως παρ'όλα αυτά επιμένω πως ο βερβεριδικός τύπος του στυλ του σκυλάραπα εγκληματία Τζέρεμυ Μίκς είναι σωματικά, ψυχικά και γενετικά πανομοιότυπος με πολλούς "κρο-μανοειδείς" όταν οι δεύτεροι και ως ορθώς τοποθετείται εδώ η συστημική επιστήμη ΠΡΑΓΜΑΤΙ αποτελούν μίξη λευκού και νέγρου που τελέστηκε στη βόρεια αφρική, με πασιφανές αποτέλεσμα στο σημερινό υπάνθρωπο ψυχισμό τους. Οι Κρομανοειδείς ΔΕΝ αποτελούν τους προγεννήτορες της λευκής φυλής, καθότι πράγματι ανθρωπολογικώς, γενετικώς, ιστορικώς στατιστικώς, λογικώς πλήρως αδύνατον. Αποτελούν τους ΕΝ ΜΕΡΕΙ προγεννήτορες ΜΕΡΟΣ του συνολικού λευκού (και ναι, νεάντερνταλ σε μεγάλο ποσοστό επίσης) πληθυσμού. Ο μεσογειακός και ο νορδικός τύπος (όχι απαραίτητα νεάντερνταλ αλλά πολλές φορές επίσης επιμεμειγμένος με το νεαντερντάλειο και κρομανοειδές στοιχείο) δεν έχουν ως ΒΑΣΗ τον νεγρο-μανοειδή τύπο. Γνωρίζω μιγά που είναι αδύνατον να τον ξεχωρίσεις απο πολλούς νεο-ελληνέγρους "κρομανοειδείς", και ο τζέρεμυ μικς επίσης απο πολλούς κρομανοειδείς δεν ξεχωρίζει, όπως ιδίου φυλετικού τύπου (βερβερικός) και φαινοτυπικού συνδυασμού είναι και ο Ζιντάν (που πολλοί λένε ότι είναι κρομανοειδής) και ο ηθοποιός Βασίλης Κουκούρας ο οποίος υποδύετο το ρόλο του γνωστού "Μάνθου Φουστάνου". Γι'αυτό και οι βέρβεροι θεωρούνται ορθώς κρο-μανοειδείς, διότι ΔΕΝ υπάρχει διαφορά βερβερικού και κρο-μανοειδούς τύπου, απλώς οι ασπράπηδες βέρβεροι σε μεγάλο ποσοστό αντικατοπτρίζουν το αρχικό υπάνθρωπο συνοθύλευμα καθαρών σαχάριων νέγρων και καθαρών λευκών της βορείου αφρικής, όπου και είναι η ρίζα απο την οποία πηγάζουν οι σημερινοί κρονεγροειδείς της ευρώπης. Ακόμα και ο κρομανοειδής βέρβερος του παραδείγματος έχει καθαρότερο το λευκό ποσοστό αλλά με γερή δόση νεγρικών γονιδίων που φαίνονται αν τον συσχετίσεις με κάποιον καθαρό απο-κρονεγροποιημένο λευκό. Ο αντιδιαμετρικός συσχετισμός κρομανοειδών και οι οποίοι διαμόρφωσαν την εικόνα της σημερινής Ευρώπης (και ναι, φταίνε αυτοί και η ασταμάτητη τεκνογονία τους ως νεγροειδή πιθήκια εξ ολοκλήρου σχεδόν γι'αυτό) και περσο-αρύων και ινδών, ισχύει πάντως σε κάποια πλαίσια.

      Διαγραφή
  3. Μια ερώτηση θέλω να κάνω.Ο Μικρασιατικός πλυθησμός(όχι οι πόντιοι) που ήρθε στην σημερινή Ελλάδα μετά το 1922 σε ποιον φυλετικό τύπο άνηκαν στην πλειοψηφία τους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κάτοικοι των μικρασιατικών παραλίων άνηκαν στους ίδιους τύπους με τους κατοίκους της κυρίως ελλάδας δηλαδή αλπικοί και μεσογειακοί κυρίως, βέβαια στην ελλάδα ήρθαν και πολλοί εκχριστιανισμένοι πληθυσμοί από τα ενδότερα της μικράς ασίας (π.χ. Καππαδόκες, Καραμανλήδες κτλ) ή οποίοι ήταν κυρίως αρμενοειδής.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ!!Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι.Απ'όσο έχω παρατηρήσει αλπικοί και μεσογειακοί ήταν.Βέβαια κάποιοι που τελειώνουν στο επίθετο σε -όγλου(όχι όλοι,αλλά αρκετοί) είναι αρμενοειδής και αρκετά μαυριδεροί θα έλεγα.

      Αν κάποιος έχει να προσθέσει κάτι ακόμα ας μου πει,γιατί πραγματικά με ενδιαφέρει το θέμα πολύ και θα το εκτιμούσα μια σοβαρή απάντηση.

      Διαγραφή
    3. απο φίλους και συγγενεις Μικρασιατες και Πόντιους που έχω, οι φιλοι Μικρασιατες ειναι Αλπικο-Μεσογειακοί, οι φιλοι μου Πόντιοι Αρμενοειδής και οι συγγενείς Πόντιοι ειναι λευκοί-Αλπικοί. Αυτο που έχω παρατηρήσει στους Αρμενοειδής Πόντιους φίλους μου ειναι ότι φέρουν το χαρακτηριρικό του Ελληνικού ποδιού. Το οποιο το έχω παρατηρήσει και σε αρκετούς Διναρικούς αλλα και σε Αλπικο-Διναρικούς

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστώ για την απαντησή σου φίλε Πάνο.Κατάγομαι από την Σμύρνη και είμαι αλπικο-μεσογειακός και με μια διναρική μίξη από Σαρακατσάνικη μεριά,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί τους θεωρούν λανθασμένα εξωευρωπαικούς(αρμενοειδής) τους Μικρασιάτες..Κάνουν τεράστιο λάθος.

      Όσο για τους Πόντιους υπάρχουν αρκετοί αρμενοειδής,αλλά η πλειοψηφία τους είναι αλπικοί.δλδ κανονικοί Έλληνες.

      Διαγραφή
    5. Οσον αφορα τους καραμανληδες που προαναφερθηκαν αυτοι αποτελουν γνησιους σημιτοειδεις τουρκοσπορους,οι οποιοι μαλιστα ομιλουσαν μογγολοειδη διαλεκτο με αντιστοιχη ελληνικη γραφη,υφιστανταικαι νεκροταφεια ολοκληρα στο αναντολου/ανατολια με ελληνορυθμες μογγολοφωνες επιγραφες.
      Οπως ειπαμε οι καραμανληδες αποτελουν σημιτοειδη στοιχεια με την συγκεκριμενη γλωσσικη ιδιαιτεροτητα-της οποιας το φωνητικο κομματι προφανεστατα διατηρειται εως σημερον,σε οσους ηταν μουσουλμανοι σουνιτες,ενω το γραπτο σε ολους τους καραμανληδες μεχρι την εγκαθυδριση του κεμαλικου καθεστωτος-και στην πλειοψηφια τους χριστιανοι ορθοδοξοι και αυτος ειναι ο λογος που μας κουβαλιθικαν
      μαζι με καθε σκουπιδι και μαζι με τα μπουζουκια,τα σκυλαδικα,τους τεκεδες,τα κουτουκια,τους αμανεδες,τα τσιφτετελια,τους μπαγλαμαδες και τους ναργιλεδες.

      Διαγραφή
    6. *υφιστανται και
      *κουβαληθηκαν
      (εκ παραδρομης το λαθος).

      Διαγραφή
    7. Αν νομίζεις ότι τα ρεμπέτικα είναι σκουπίδια και ανατολιτίκα και όχι ελληνική γνήσια μουσική,τότε ξανά ψάξτο το θέμα Σπαρτιάτη...

      Διαγραφή
    8. Γελοιε υπανθρωπε,προφανως η υπανθρωπινη ψυχη σου εκφραζεται απο αυτον τον εμετικο βοθρο,αυτον τον απιστευτο οχετο.
      Σε λιγο θα πεις οτι και η κτηνωδης πιθηκοειδης νεγροειδης βοθροκουλτουρα ειναι...ελληνικη """μουσικη""".
      Υποθετικως παντοτε θεωριτικολογωντας:Ακομη και εαν συνεβαινε κατι τοσο φρικιαστικο και αποκρουστικο,ακομη και εαν δηλαδη αυτη η διαστροφη και ανωμαλια,τα ρεμπετικα βοθρολυματα,αποτελουσε εφευρεση καποιου νοσηρου ελλαδιτη εγκεφαλου,ακομη και ετσι εαν υποτεθει οτι ηταν,αυτο θα ηταν κατι το οποιο αναφανδον θα επρεπε,θα επιβαλλονταν,να αποκρυψουμε ως λαος...

      Διαγραφή
    9. Σπαρτιάτη Οπλίτη έχεις απόλυτο δίκιο, τα ρεμπέτικα (ή ρεμπέλικα - ή ρεμπετ ασκέρικα) τραγούδια αντικατοπτρίζουν τη βοθροειδή ανατολίτικη ψυχή, και ουδείς υγιής άνθρωπος (λευκός) δεν αντέχει και δεν ανέχεται να ακούσει δευτερόλεπτο απ'αυτό το αίσχος. Επιβάλλεται όπως κάτα το Μεταξά να απαλλοτριωθούν εντός της Ελλάδας όλα αυτά τα τουρκο-ανατολγύφτικα κατάλοιπα, γιατί μόνο υποκουλτούρα, υπάνθρωπη αισθητική και κατατονικά ποταπά συναισθήματα εκπέμπουν.

      Διαγραφή
    10. Οντως ο Ιωαννης Μεταξας καιτοι μασονος ελευθεροτεκτων,εθεσε εκτος νομου ολο αυτο το γυφτικο αισχος.
      Κατ'εμε καλη ιδεα ειναι και η εφαρμογη της θανατικης ποινης στους ξεφτιλες οπαδους του,αυτο το μετρο προφανως κρινεται απαραιτητο εαν και εφοσον θελουμε να καθαρθει η πατριδα η Ελλας,η φυλετικη της ψυχη.

      Διαγραφή
    11. Εξυπακουεται οτι αυτο το μετρο ειναι απαραιτητο να εφαρμοσθει σε ολες τις περιπτωσεις που αφορουν εμετικους πιθηκοειδεις αντιανθρωπινους ηχους ανεξαιρετως.

      Διαγραφή
  4. Πολυ κολακευτικες οι εικονες. Εγω βλεπω στην Ελλαδα αρκετους σαν την Σαχαρια γυναικα και τον βερβερικο ανδρα, μαλλον οι φωτο δινουν μια πιο ελκυστικη εικονα των φυλετικων τυπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ὑπερβολικὰ ἐξευγενισμένοι οἱ ἀνωτέρω τύποι. Οὔτε ἕνας στοὺς 100 ἀπὸ δαύτους δὲν μοιάζει μὲ τὰ μορφοποιημένα πρότυπα. Ὅσο γιὰ τοὺς Ποντίους, ἔχουν μεγάλα ποσοστὰ ἀρμενοειδῶν. Οἱ μύτες τους προδίδουν τὴν καταγωγή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάντως για βερβερικό τύπο έχω στον μυαλό μου αυτή την κλασσική αλγερινο-μαροκινο-τυνήσιο φάτσα

    http://4.bp.blogspot.com/-bV5F2ozI3EE/Tu9p4AjZZvI/AAAAAAAAXNc/PwoS5Oo3egE/s1600/rrrr.jpg

    Κλασσική φάτσα πειρατή-ληστή, ή ειδικότητα αυτής της ράτσας,
    Όποτε την βλέπετε στο μετρό η αλλού να προσέχετε τα πορτοφόλια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, Ὁ Τζιμποῦρ εἶναι τυπικὸς βέρβερος. Παράδειγμα ἀρκετὰ εὐμόρφου Βερβέρου εἶναι ὁ ποδοσφαιριστὴς Zidane.

      Διαγραφή
    2. Και ο Κασιδιάρης μοιάζει πολύ με Βερβερικό.

      Διαγραφή
    3. Ο κατάδικος Jeremy Meeks που το καλοκαίρι ξύπνησε τις κτηνοβατικές φαντασιώσεις των Ελεϊνίδων,βερβερικός είναι;;
      file:///C:/Users/user/Pictures/1403201564000-1403197434000-Sexy.jpg

      Διαγραφή
    4. Το προαναφερθεν πιθηκοειδες αποτελει το αποτελεσμα απειρων εκτεταμενων προσμειξεων-στον φυλετικο βοθρο των Η.Π.Α.(ακολουθει βεβαιως τον ιδιο δρομο και η αλλοτε Ευρωπαικη ηπειρος)-Λευκου αιματος με νεγροειδες,τωρα οσον αφορα την υπαρκτη ομοιοτητα με τα πιθηκοειδη της ευρυτερης σαχαριας περιοχης αυτη οφειλεται απλως στο οτι παρομοια "προσφορα αιματος" εχει και εκεινη η "γενετικη πισινα".
      Θανατος στους κτηνοβατες.

      Διαγραφή
    5. Εύγε πραγματικά !! Τελείως άστοχη η παρατήρησή σου για τον Κασιδιάρη.........Και για πες μας που ακριβώς εντοπίζεις τις ομοιότητες;;

      Διαγραφή
    6. Ο κασιδιαρης ανηκει ευκρινως στον σαχαριδικο τυπο.

      Διαγραφή
    7. Virtually αδιαχώριστος απο τυπικό κρομανοειδή θα έλεγα.

      Διαγραφή
    8. Έχετε δίκιο, ο Κασιδιάρης πιο πολύ με Σαχάριο μοιάζει, λάθος μου.

      Διαγραφή
  7. Ποσο Ευγενης ειναι ο Ιρανικος,ο μονος ανθρωπομορφος που απεικονιζεται ως ανω,μεταξυ ολων των εμετικων βοθρολυματων,ποσο τεραστια διαφορα εχει απο αυτα και ποσο ομοιαζει με τον συγγενη του Μεσογειακο.Προκειται καθαρως περι φυλετικου τυπου ανηκοντος στην Λευκη φυλη,αλλωστε το ιδιο το ονομα του παραπεμπει με τον πλεον ευθυ τροπο-πιο ευθυς δεν υπαρχει-στην Αριανικοτητα,Ιραν σημαινει η γη των Αριων,η Αρια κατα λεξη(και ανιραν αποκαλειτο το μη Αριο/μη ανθρωπινο στοιχειο το υποταχθεν στους Αριους,βλεπε τα πιθηκοειδη που απεικονιζονται ως ανω οπου και ο Αριος ανθρωπος).Επισης ειναι γοητευτικη η Αρια(Ιρανικη) Λευκη απεικονιζομενη γυναικα,η ομορφια της ειναι κυριολεκτικως πανομοιοτυπη της Μεσογειακης Αριας Λευκης μολις προηγουμενης αναρτησεως.
    Ολες οι υπολοιπες απεικονισεις μονο αηδια και σιχαμαρα μπορει να μας προκαλεσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραβα 20 μαλακιες την ημερα να σου φυγουν τα νευρα ρε χαζοχαρουμενε. Καθε σχολιο σαν τον πατο σου

      Διαγραφή
  8. Πηγαινεται στην παραπομπη της αναρτησεως,προκειται για ενα Ρωσικο ιστολογιο,να δειτε την Ανατολικονορδικη γυναικα,να παθετε την πλακα σας.Δηλαδη εαν ο μεσος ορος ειναι ετσι οι ομορφοτερες Ανατολικονορδικες πως ειναι;
    Αυτες ειναι οι διασημες κουκλαρες Ρωσιδες οι Ανατολικονορδικες και οχι οι αλλοι φυλετικοι τυποι που υπαρχουν στην Ρωσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντροπιασμένος πολίτης του ελληνόφωνου πιθηκιστάν14 Μαρτίου 2015 στις 3:46 π.μ.

    Ερώτηση...Ο Παύλος Φύσσας σε ποιο τύπο ανήκει(ανήκε);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε και συ έναν Πακιστανό να αυτοκτονήσει.Μπορείς14 Μαρτίου 2015 στις 3:51 π.μ.

      Ποιος ξέρει;Για μουτζαχεντίν μοιάζει.

      Διαγραφή
    2. Κλασσικός Μεσογειακός. Κρίμα που του κάνανε τα μυαλά τραχανά με τον μαρξισμό και την νεγρική ραπ υποκουλτούρα.

      Διαγραφή
    3. Σε κάποιες φωτογραφίες φαίνεται σαν να έχει και εξωευρωπαϊκή μίξη.

      Διαγραφή
    4. Δείχνει και λίγο Αρμενοειδής, μίξη Μεσογειακού με Αρμενοειδή.

      Διαγραφή
  10. Στο σχολειό ενω εκει που οι περισσοτερόι ειναι αλπικόι,μεσογειακοί καποιοι διναρίκοι και διασπαρτοι αρμενοειδές και κρομανοείδες στην ταξη μου εχω έναν καθαρα νορδικο και ενακαθαρά αραβικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πολυ ομορφη η ινδικη τις περανει ολες και νορδικες και ολες μονο με την μεσογειακη μπορει να συγκριθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τί φυλετικός τύπος είναι ο καυκάσιος; Συγγενής του Αρμενοϊδούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.