Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Φυλετική πολιτική και φυλετικοί τύποι

Η συνειδητοποίηση ότι το φυλετικό υπόβαθρο έχει μεγάλη σημασία για ένα έθνος, όπως είναι λογικό επιδρά στην πολιτική σκέψη. Όποιος ηγέτης ενδιαφέρεται να βελτιώσει πραγματικά τον πληθυσμό της χώρας του, οφείλει να εφαρμόσει φυλετική πολιτική. Όμως η πρακτική εφαρμογή της φυλετικής πολιτικής μπορεί να εμφανίσει προβλήματα.

Αν κάποιος θέλει να θεμελιώσει ένα εθνικό κράτος, τότε πρέπει να διακρίνει ποιοι φυλετικοί τύποι μπορούν να θεωρηθούν ως γηγενείς και ποιοι όχι. Αυτό σημαίνει ότι αλλόφυλοι δεν μπορούν να θεωρούνται ομοεθνείς, ακόμη και αν οι ίδιοι το νομίζουν. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μέρος των κατοίκων της χώρας μπορεί να ανήκουν σε ξένους φυλετικούς τύπους και συνεπώς να μην πρέπει να θεωρούνται ομοεθνείς. Αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα μιας πολιτικής ηγεσίας που θέλει να εφαρμόσει φυλετική πολιτική.

Εδώ όμως θα εστιάσουμε σε ένα άλλο ζήτημα φυλετικής πολιτικής. Ακόμα και αν αναγνωριστούν οι αλλόφυλοι, πιθανόν στη χώρα να υπάρχει ένας φυλετικός τύπος που να αποτελεί τον πιο αντιπροσωπευτικό του έθνους ή τον πιο ικανό βάσει κάποιων κριτηρίων. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα...
να θεωρηθεί ως πρότυπο. Αν μάλιστα ο τύπος αυτός ευνοείται ώστε να αναλαμβάνει ηγετικές θέσεις ή εν γένει να απολαμβάνει προβολή και κύρος, τότε είναι αναμενόμενο να συμβούν τα εξής. Όσοι δεν πληρούν τα κριτήρια ανθρωπολογικής κατάταξης στον φυλετικό τύπο αυτό, θα αρχίσουν με διάφορα σοφίσματα να δείξουν ότι και οι ίδιοι ανήκουν σε αυτόν τον τύπο για να απολαύσουν το κύρος ή τα προνόμια. Συνεπώς, έχει μεγάλη σημασία όταν εφαρμόζεται φυλετική πολιτική, να υπάρχει επαρκής γνώση της φυλετικής ταξινόμησης. Αλλιώς η φυλετική πολιτική θα αποτελεί κενό γράμμα.

Ας δούμε το παράδειγμα της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας, όπου εφαρμοστηκε φυλετική πολιτική. Ο Νορδικός τύπος θεωρήθηκε ως ο πιο αντιπροσωπευτικός της Γερμανικότητας, με συνέπεια τα Νορδικά γνωρίσματα να προβάλλονται και να επαινούνται από τα ΜΜΕ, ενώ ταυτόχρονα είχαν περισότερες δυνατότητες να ενταχθούν στα αριστοκρατικά σώματα του καθεστώτος. Αυτή η προτίμηση στον Νορδικό στοιχείο άρχισε να δημιουργεί τριβές στο εσωτερικό της χώρας, καθώς όπως είναι γνωστό, πολλοί Γερμανοί δεν έχουν τίποτα Νορδικό, πιθανότατα η πλειοψηφία. Το τι συνέβη περιγράφει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που έχουμε αναδημοσιεύσει. Κάποιοι άρχισαν να αποδίδουν "Νορδικά" γνωρίσματα ακόμη και εκεί που δεν υπήρχαν. Ακόμα και βραχυκέφαλους, καστανούς, κτλ. προσπαθούσαν να τους βγάλουν Νορδικούς. Άλλοι διέδιδαν ότι σημασία έχει η εσωτερική αξία κάθε ανθρώπου και όχι τα εξωτερικά σωματικά γνωρίσματα. Βέβαια, αυτό που δεν μας λέει το άρθρο είναι ότι ο Νορδικός τύπος συνέχισε να αποτελεί πρότυπο και να ευνοείται στην επιλογή των αριστοκρατικών σωμάτων. Το ότι αναγνωρίζονταν αξία και σε άλλες φυλές δεν σημαίνει ότι σταμάτησαν να έχουν συγκεκριμένη προτίμηση για το ποιον θεωρούν ως τον πιο αντιπροσωπευτικό φυλετικό τύπο του έθνους τους.

Συνεπώς, η προτίμηση σε συγκεκριμένο φυλετικό τύπο οδηγεί σε προσπάθειες διαστρέβλωσης της φυλετικής ταξινόμησης, ώστε ο οποιοσδήποτε να αποκτήσει κύρος ή προνόμια, ενώ αν υπάρχει η υποψία ότι είναι αλλόφυλος, να αποδείξει αγωνιωδώς ότι ανήκει έστω σε γηγενή φυλετικό τύπο. Κάτι αντίστοιχο μπορούμε να δούμε σε ανθρωπολόγους ή εθνολόγους που ασχολήθηκαν με την Ελλάδα και προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την φυλετική ανθρωπολογία ώστε να "αποδείξουν" φυλετική ομοιογένεια. Ο Πουλιανός βάλθηκε να αποδείξει ότι οι Έλληνες είναι αποκλειστικά Μεσογειακοί και Διναρικοί, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τους Αλπικούς (!) και υποεκτιμώντας τους Αρμενοειδείς. Επίσης, στην τυπολογία του δεν λαμβάνει υπόψη τον κεφαλικό δείκτη! Ο Δημόπουλος επιλέγει και αυτός να αγνοήσει τον κεφαλικό δείκτη, δηλαδή το πιο σημαντικό φυλετικό γνώρισμα, οπότε τα πράγματα γίνονται... εύκολα και οι Έλληνες μετατρέπονται σχεδόν όλοι σε Μεσογειακούς, ακόμα και αν η πλειοψηφία είναι βραχυκέφαλοι.

Και αν προσπάθειες διατρέβλωσης γίνονταν στη Γερμανία, όπου ο Νορδικός τύπος διακρίνεται ξεκάθαρα, ακόμα και από τους πιο αδαείς, τουλάχιστον λόγω των ξανθών μαλλιών, σκεφτείτε τι μπορεί να διατείνεται κάποιος στην Ελλάδα. Όμως η φυσική ανθρωπολογία είναι σαφής. Δεν μπορεί ένας βραχυκέφαλος να είναι Μεσογειακός, ένας λεπτοπρόσωπος να είναι Αλπικός, ένας δολιχοκέφαλος να είναι Αρμενοειδής, ένας μεσόρρινος να είναι Διναρικός, κτλ. Και βέβαια, τα σωματικά γνωρίσματα  συνδέονται με τα ψυχικά γνωρίσματα.

Το συμπέρασμα είναι το εξής. Όποιος θέλει να εφαρμόσει πραγματική φυλετική πολιτική, οφείλει να γνωρίζει τα ανθρωπολογικά γνωρίσματα, όπως λεπτοπροσωπία/ευρυπροσωπία, δολιχοκεφαλία/βραχυκεφαλία, λεπτορρινία/μεσορρινία, εξωμορφικότητα/ενδομορφικότητα, κτλ. και να εφαρμόζει φυλετική ταξινόμηση, ώστε η πολιτική που θα εφαρμόσει να μην αποτελεί απλώς μια μεταφυσική ρητορεία, αλλά να έχει πραγματικό αποτέλεσμα.

74 σχόλια:

  1. Τα εμπόδια για την εφαρμογή φυλετικής πολιτικής είναι πολλά.Ίσως στο μέλλον,με άλλο καθεστώς και με έναν εμπνευσμένο ηγέτη,να καταφέρουμε να εφαρμόσουμε πολιτικές για την καλυτέρευση της Φυλής.Μόνο έτσι θα ακμάσει το Έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να γίνουν πειράματα αυτό είναι σίγουρο, όμως η πανφυλετική αξιοκρατία φαντάζει καλλίτερο σύστημα αναδείξεως των Αρίστων. Πανφυλετικοί δηλαδή όλοι οι γηγενείς φαινότυποι.

      Διαγραφή
  2. Υψος απο 1.73 έως 1.77 σε ποιον φυλετικο τυπο αναλογεί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποιοσδήποτε ευρωπαϊκός φυλετικός τύπος,μπορεί να έχει αυτό το ύψος που αναφέρεις.

      Διαγραφή
  3. Αρα οι αλπικοι και διναρικοι ελληνες ειναι αλλοφυλοι απο τους μεσογειακους ελληνες,απλα μπηκαν στο ιδιο τσουβαλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://fyletika.blogspot.gr/2014/01/blog-post_27.html

    Δέστε εδώ φωτογραφίες πως ταξινομεί ο Πουλιανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και οι αραπάδες δολιχοκέφαλοι είναι δεν βλέπω να πρόκοψαν σε τίποτε στην ζωή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή λέτε ότι δημιουργός του Μέταλ ήταν λευκός ο tony iommi τον black sabbath ειναι τουρανικος-ταυρικος τύπος κλασικός Τούρκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία σχέση.Είναι κυρίως κρομανοειδής.Κόψε τα ναρκωτικά και μη γράφεις μαλακίες.

      Διαγραφή
    2. Λευκός λοιπόν και με ίσως το κάτι μεσογειακό-αλπικό.Τράβα να ακούσεις κανά τσιφτετέλι τώρα.

      Διαγραφή
    3. http://media.hotbirthdays.com/files/1948/02/19/tony-iommi-5.jpg

      εσύ κόψε τα ναρκωτικά βλάκα στο τέλος θα βγάλεις άριους μεσογειακούς και τους Ινδούς ψυχάκια.

      Διαγραφή
    4. Eσύ στο τέλος θα βγάλεις λαπωνικο euronymous των mayhem λευκό ρε παπάρα.

      Διαγραφή
    5. Ρε ηλίθιο πλάσμα,αδιαφορώ γι' αυτά που γράφεις,αλλά ο Iommi είναι κυρίως Κρομανοειδής με αλπική επιρροή.Σπάσε τώρα.

      Διαγραφή
    6. http://media.hotbirthdays.com/files/1948/02/19/tony-iommi-5.jpg

      Άμα αυτός εδώ είναι λευκός τότε οι τάταροι είναι υπέρ-άριοι λευκοί απο την υπερβόρεια.

      Διαγραφή
    7. Είσαι τόσο γκαβός ρε άμυαλο δίποδο,που δε βλέπεις τις γωνίες στο πρόσωπο του που είναι εμφανώς τετραγωνισμένο και τα βαθιά τοποθετημένα μάτια του;Επειδή έχει φουντωτό μαλλί και μεγάλο μουστάκι ,δεν τον κάνει ούτε άραβα,ούτε πακιστανό,κατάλαβες;

      Διαγραφή
    8. βρε ζωαδι που βλέπεις ρε μαλάκα αλπική επίδραση στο τέλος θα βγάλεις λευκούς και τους γύφτους.

      Διαγραφή
    9. Ρε μπάσταρδε,ο Iommi είναι κυρίως Κρομανοειδής και ίσως να έχει αλπική επίδραση,επειδή φαίνεται να έχει βαριά βλέβαρα,τόσο μαλάκας είσαι και δεν μπορείς να το αντιληφθείς και επιμένεις σαν ηλίθιος που είσαι;

      Διαγραφή
    10. Ξέρω ρε παπάρα,σε πονάει,αλλά ο ιδρυτής της Μέταλ,είναι λευκός.Και τώρα χτύπα τα πόδια τσίφτισα ,τσιγγάνα τουρκογύφτισα και τράβα από εδώ.

      Διαγραφή
    11. έμενα μου θυμίζει τον Φρανκ Ζάπα που έχει καταγωγή από μέση ανατολή ρε γαμημένο ερπετό.

      http://www.imerodromos.gr/wp-content/uploads/2014/12/Frank-Zappa.jpg

      Διαγραφή
    12. Και μην μου πεις ότι ο Φρανκ Ζάπα είναι διναρικός ρε γαμημένο ερπετό στην τρυπά σου τώρα.

      Διαγραφή
    13. Γι'αυτό και είσαι τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ.Σου ξαναλέω,επειδή έχει φουντωτό μαλλί και μουστάκι,δε σημαίνει ότι είναι και άραβας σαν τον Ζάπα,αλλά που μυαλό να καταλάβεις ρε χιμπαντζή.

      Διαγραφή
    14. Εδω ρε τρανταχτά παραδείγματα αρμενοειδων-αραβικων τους βγάζετε μεσογειακούς σαν τον Ντι Στέφανο της casa pound πως θα αναγνωρίσεις έμενα ρε πουσταριό.

      http://www.ilprimatonazionale.it/wp-content/uploads/2016/04/SimoneperPrimato.jpg

      Διαγραφή
    15. Ρε βλάκα,λέγαμε για τον Iommi και σου απέδειξα ότι είναι κυρίως Κρομανοειδής,γιατί πας από το ένα στο άλλο;Πρώτα θα έπρεπε να παραδεχθείς και να αναθεωρήσεις περί Iommi και άσε την casa pound κομπλεξικέ.

      Διαγραφή
    16. http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/04/25/16/338340EC00000578-0-image-a-25_1461596496075.jpg

      Εδώ,δες προσεκτικά ρε ηλίθιε,αν μπορείς να ξεχωρίζεις δοχιλοκεφαλία από βραυχκεφαλία.Παρά το μαλλί του που κρύβει το κεφάλι του ,φαίνεται ότι είναι δοχιλοκέφαλος.

      Διαγραφή
    17. Κομπλεξικός είσαι και φαίνεσαι μωρή καριόλα εγώ μια χαρά βγαίνω στο δρόμο και έχω φίλους και διναρικούς και αλπικούς και αρμενοειδης και μεσογειακούς

      Διαγραφή
    18. Αποκλείεται να βγαίνεις στο δρόμο μωρή κατσαρίδα και αποκλείεται να έχεις και φίλους.

      Διαγραφή
    19. Γαμιόλη σιγά μην μου κάνεις μάθημα τι θα ακούω άντε γαμήσου στην τελική.

      Διαγραφή
    20. Βρε μαλάκα βάλε κανένα air condition μέσα στο υπόγειο που κρύβεσαι θα βράζει ο τόπος.

      έχει και πρόσφορες για σένα βρωμόπουστα

      http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu?gclid=CPDHx4zkvM0CFYidGwodIUgMAQ

      Διαγραφή
    21. Βρε εγώ δεν είμαι κομπλεξικός εσείς εδώ μέσα μερικοί σχολιαστές βγάζετε αρμενοειδης φαινοτύπους μεσογειακούς.

      Διαγραφή
    22. https://www.youtube.com/watch?v=fEsCN8Losv4

      Πάρε εδώ αγνή και λευκή μουσική από τους μετρ του είδους που βάλθηκες να βγάλεις εξωευρωπαίους.Άντε Γεια

      Διαγραφή
    23. Βρε μαλάκα λες ότι είμαι αρμενοειδης οκ πως θα με αναγνωρίζεστε ρε ζώδια αφού αυτός εδώ τρανταχτό παράδειγμα αρμενοειδής τύπου και τον βγάλατε μεσογειακό.

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=831701440199456&set=a.144863328883274.22638.100000788243014&type=3&theater

      Διαγραφή
    24. Αρχίζω και τρομάζω,διότι έχω την εντύπωση πως μιλώ σε έναν τρόφιμο του Δαφνίου.Πού ρε άνθρωπε,ανέφερα στη συζήτηση μας(ο Θεός να την κάνει),ότι είσαι αρμενοειδής;Ανέφερα εγώ κάτι τέτοιο;Γιατί σε έχω δεί;Δεν είχα την τιμή να δω την αφεντομουτσουνάδα σου,συγχώρα με.

      Διαγραφή
    25. Μην ασχολείσαι με το τρολλ.

      Διαγραφή
    26. Ωχ πεταχτείκε ο μαλάκας που βγάζει τους τουρκους πασάδες μεσογειακούς και νομίζει ότι όλα τα σχόλια τα γράφω εγώ χαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    27. Όχι, είναι φανερό ποιά σχόλια ανήκουν στον καθυστερημένο νου σου. Βγάζεις τουρανικό κάποιον που δεν έχει τα κοινά τουρανικά χαρακτηριστικά, μόνο και μόνο για να δικαιολογήσεις το κόμπλεξ σου. Κι σαν απάντηση, φέρνεις σχόλια άλλων και τα ταυτίζεις με τον οποιονδήποτε ανώνυμο γράψει εδώ.
      Παρόλα αυτά, οι βλακείες σου και η επιμονή σου σε αυτές είναι διαχρονικές και μάλλον μοναδικές. Δεν έχει νόημα να τις απαριθμήσει κανείς, αφού ακόμα κι αν το κάνει, θα βρεις ευκαιρία να πετάξεις καινούρια βλακεία δικαιολογώντας τη με την επίσης τρολλιά κάποιου εξίσου πανηλίθιου σε κάποιο φόρουμ ανθρωπολογίας, όπου γράφουν 3-4 πραγματικοί ανθρωπολόγοι, 30-40 ενδιαφερόμενοι και 2 χιλιάδες τρολ. Όλως τυχαίως φυσικά, εσύ θα επιμείνεις στη πιο προφανή τρολλιά και θα γράψεις "το λένε και οι κατσεγυρευόπουλοι ανθρωπολόγοι στο τάδε φόρουμ".

      Διαγραφή
  7. http://eplscouts.com/wp-content/uploads/2016/04/27alonso.jpg

    http://tipbg.com/wp-content/uploads/2011/08/lotar-mateus.jpg

    Πάρε εδώ κρομανοειδης τύπο ρε βλάκα τι σχέση έχει ο iommi ρε βλάκα με αυτόν εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τράβα διάβασε ρε ηλίθιε για τα διάφορα σχήματα προσώπου που δύναται να έχει ένας Κρομανοειδής και άσε μας ήσυχους.O Iommi είναι Κρομανοειδής τέλος,είτε σου αρέσει είτε όχι.Μη μας πρήζεις άλλο.

      Διαγραφή
    2. http://pleasekillme.com/wp-content/uploads/2015/02/493.jpg

      και κοιτά εδώ τον Iommi καμιά σχέση δεν έχουν ρε αρχίδι.

      Διαγραφή
    3. Και εγώ λέω ότι ο Βολάνης είναι αλπικός και ο Μήτρογλου νορδικος.

      Διαγραφή
    4. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTyDSPxVEuoc3vzBi7Ol5XLPXG8Yl6pFooqfPoyB6yiynMaCY713w

      Δες εδώ ρε βλακέντιε τις γωνίες που έχει στο πρόσωπο και τα βαθιά τοποθετημένα μάτια.Συν το ότι είναι δοχιλοκέφαλος.Όλα αυτά τον κάνουν Κρομανοειδή.Όλοι οι Κρομανοειδείς δεν έχουν το ίδιο σχήμα προσώπου μιας και οι γωνίες κατανέμονται διαφορετικά,δίνοντας διαφορετικό σχήμα κάποιες φορές.Γύρνα στη σπηλιά σου τώρα να ζωγραφίσεις βουβάλια.

      Διαγραφή
    5. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/3d/Ian-Gillan-Tony-Iommi-WhoCares.jpg

      Δες τον εδώ ξανά ηλίθιε.ξεκάθαρα κρομανοειδής.Μόνο ένα ζώο σαν και εσένα θα μπορούσε να κρίνει από το χτένισμα των μαλλιών και το μουστάκι τον φυλετικό τύπο κάποιου.

      Διαγραφή
    6. Επειδή βαριέμαι δεν είναι κρομανοειδείς άλλα και να ήταν επηρεάστηκε από το blues βρε πούστη μουσική αράπηδων άρα είτε είναι λευκός είτε όχι στα αρχίδια του.

      Διαγραφή
    7. Κρομανοειδή με ατλαντοειδής είναι ο οzzy ρε πανύβλακας.

      Διαγραφή
    8. Το πρόσωπο του Iommi έχει κάτι έξω-ευρωπαϊκό τον κώλο σου κάτω να χτυπάς.

      Διαγραφή
    9. Καλά στο apricity μπαίνεις για να δεις πώς ταξινομούν εκεί κάποιον;Ούτε τα βασικά δεν ξέρεις;Ο Iommi είναι κρομανοειδής.
      Γωνίες στο πρόσωπο,βαθιά τοποθετημένα μάτια,δοχιλοκεφαλία,όλα αυτά αντιπροσωπεύουν ένα κρομανοειδή.Σκούζε όσο θέλεις.Μπορείς να επιστρέψεις στο δέντρο σου.

      Διαγραφή
    10. http://static.comicvine.com/uploads/original/5/50734/1376606-hess1.jpg

      Εδω δες φυλετικά χαρακτηριστικά κρομανοειδής καμια σχεση με Iommi.

      Διαγραφή
    11. Σίγουρα είσαι ο πούστης που επιμένεις ότι Meltem Cumbul είναι μεσογειακή.

      Διαγραφή
    12. Ρε ηλίθιε,διάβασες καθόλου αυτά που σου έγραψα παραπάνω ή εκτός από βλακέντιος,είσαι και τυφλός;Ο ΚΜ έχει διάφορα σχήματα στο πρόσωπο,πάντα με γωνίες.Τι δεν καταλαβαίνεις ρε πουτάνας γιε και μας πρήζεις νυχτιάτικα;

      Διαγραφή
    13. Εσύ μάζεψε την κωλοτρυπίδα σου από την σωκράτους και άσε έμενα.

      Διαγραφή
    14. http://fyletika.blogspot.gr/2013/11/blog-post_29.html
      Δες εδώ ρε προϊόν βιασμού ποια πρόσωπα αντιστοιχούν σε έναν κρομανοειδή και βγάλε συμπέρασμα για τον Iommi,κομπλεξάρα.

      Διαγραφή
    15. Όλη την ώρα της ίδιες λέξεις χρησιμοποιείς ρε πανίβλακα χαζοανατολιτη εμ προϊόν βιασμού κλπ

      Διαγραφή
    16. Καλά που μπαίνω εδώ μέσα και γελάω λίγο.

      Διαγραφή
    17. Σου ποιώ έρωτα μετά του αιδοίου της μητρός σου.
      Σου φάνηκε κάπως καλύτερη αυτή; Επίσης:Σου συνουσιάζεται ο οίκος που διαμένεις,ω ομοφυλόφιλε αλλά και
      Ταύτα λάβε,κόρη νοσούσα ,κοινώς,Πάρτα μωρή άρρωστη.
      Ελπίζω να καλύφθηκε το μαζοχιστικό σου κενό,ω αυνανιστά.

      Διαγραφή
    18. Σου ξαναλέω ο Iommi και όλες οι μπάντες του hard rock/metal του 70 επηρεάστηκαν από την blues που είναι μουσική αραπαδων τώρα τι λες εσύ τα γράφω βερεσέ φαντάζομαι πότε σου δεν διάβασες συνέντευξη του Iommi.

      Διαγραφή
    19. Τι σχέση έχει αυτό ρε ηλίθιε;Σε μουσικό ιστολόγιο μπήκες;Σε φυλετικό ιστολόγιο μπήκες και άρχισες να λες ότι ο Iommi δεν είναι λευκός,σου απέδειξα ότι είναι λευκός και μου λες ότι επηρεάστηκε από τη μουσική των αραπάδων.Τι σχέση έχουν αυτά;

      Διαγραφή
    20. Cromagnon

      http://realhistoryww.com/world_history/ancient/images_eman/cro_magnon_3.jpg

      http://l7.alamy.com/zooms/a66fca6ccbb6461e85232259d84cfc26/cro-magnon-homo-sapiens-ay3tec.jpg

      2:20 έχουν βγάλει τους πάντες και τα πάντα Τουρανικούς και Αρμενοειδής, παντουρκισμός λέγεται αυτό.

      Διαγραφή
    21. Και εσύ έχεις βγάλεις τους αρμενοειδης μεσογειακους 5.24

      Διαγραφή
  8. http://www.elkosmos.gr/enas-84chronos-machitis-tis-eoka-ethelontis-stis-pirkagies-tis-kiprou-mas-video/

    Δεν ξέρω για τον Γρίβας Διγενής άλλα αυτός εδώ είναι σίγουρα Αρμενοειδής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως μια χαρά αγωνιστής ήταν ο άνθρωπος σεβασμό στο παππού.

      Διαγραφή
    2. Ο παππούς είναι μάλλον αλπικός.
      Παρά ταύτα, υπάρχει λόγος που δεν ταξινομούνται οι άνθρωποι με βάση την εικόνα που έχουν στις αρχές και στα τέλη του βίου τους. Κι αυτό γιατί τα παιδιά δεν έχουν σχηματίσει σωστά το κρανίο τους ακόμα (κοινώς είναι... παιδομορφικά) και οι μπαρμπάδες δείχνουν πως τείνουν να αποκτούν "ταυρικά" χαρακτηριστικά (εκδιναρίζονται).

      Διαγραφή
    3. Ε τότε και ο Τσακώνας είναι αλπικος και όχι αρμενοειδης που τον έχει βγάλει το ιστολογιο.

      Διαγραφή
    4. Στο τέλος θα βγάλεις αλπικο τον αρμενοειδη Σάκη Μπουλα εσύ παλικάρι.

      Διαγραφή
    5. Ναι αλλά αυτό εδώ το ιστολογιο όσους έχει βγάλει αρμενοειδη δείχνει φωτογραφίες τους στα γεράματα συνήθως.

      Διαγραφή
    6. Δεν θυμάμαι ποτέ "να έβγαλε το ιστολόγιο" τον Τσάκωνα αρμενοειδή, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι φυσικά διότι πρέπει να ήταν. Από εκεί και πέρα, ο Μπουλάς (τον οποίο ο διαχειριστής έχει ταξινομήσει κυρίως σαν αρμενοειδή) ήταν μικτός τύπος με σαφώς περισσότερα αρμενοειδή χαρακτηριστικά.

      Ο Γιάννης Σάββα (ο παππούς στον παραπάνω σύνδεσμο), όπως φαίνεται στο απόσπασμα, είναι μεσόρρινος προς πλατύρρινος, με κοντή κι ευθεία μύρη, ενώ δείχνει να είναι ήπια βραχυκέφαλος. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν έχει τον απαιτούμενο υψηλό κεφαλικό θόλο, ούτε και την πλατυϊνία (στην οποία οφείλεται η υπερ-βραχυκέφαλια), ώστε να χαρακτηριστεί αρμενοειδής. Για να σου δώσω να καταλάβεις, αν είχε τόσο σημαντική αρμενοειδή επιρροή, θα έπρεπε να μοιάζει περισσότερο στον παρακάτω:
      http://2.bp.blogspot.com/-6cAQdzyusq8/U0kjhsAc89I/AAAAAAAAA6g/EX2CoVAUUFE/s1600/armenoid.jpg

      Διαγραφή
    7. Ο Σάκης Μπουλας δεν έχει αρμενοειδη χαρακτηριστικά είναι αρμενοειδης 100%.

      Διαγραφή
  9. Μου κάνει περιέργεια τον Γιώργο Σεφέρη πολλοί τον βγάζουν αλπικο και ο διαχειριστής τον έβγαλε αρμενοειδη τι παίζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=125329281204522&set=picfp.100011823518255.125329277871189&type=3&theater

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=108510506219733&set=pb.100011823518255.-2207520000.1466722200.&type=3&theater

    Αυτοι τώρα φαντασιώνεται ότι είναι υπερβόρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το εθνος δεν πρεπει να εχει μονο εναν φυλετικο τυπο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει έθνος με ένα φυλετικό τύπο.Καθένα έχει 2-3 ακόμα και 4 εδώ και χιλιάδες χρόνια.

      Διαγραφή
    2. Αρα ενα φυλετικο κραμα.

      Διαγραφή
  12. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=657904427694925&set=a.102249393260434.6922.100004261206653&type=3&theater

    Σε ποιο φυλετικό τύπο ανήκει η μικρή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=391746670977370&set=a.102249393260434.6922.100004261206653&type=3&theater

      Πάντως το αδερφάκι της μοιάζει σύριος μετανάστης.

      Διαγραφή
    2. στον τυπο butterface

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.