Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Τα ανθρωπολογικά γνωρίσματα των Ιταλών

Η πρώτη μαζική ανθρωπολογική μελέτη στον κόσμο διεξήχθη στην Ιταλία από τον στρατιωτικό ιατρό και ανθρωπολόγο Ridolfo Livi. Την μελέτη ζήτησε το Υπουργείο Πολέμου. Το δείγμα αποτελούνταν από 299.355 στρατιώτες, αριθμός τεράστιος που αντιστοιχούσε περίπου στο 1% του πληθυσμού. Ο στρατός αποτελεί άριστο υλικό για ανθρωπομετρία, λόγω του αντιπροσωπευτικού και μεγάλου δείγματος, που μάλιστα έχει καταγωγή από όλες τις περιοχές της εκάστοτε χώρας.

Στοιχεία από τα αποτελέσματα της μελέτης παρουσίασε ο Livi στο περιοδικό Atti della Società romana di antropologia, σε άρθρο με τίτλο "Saggio di antropometria militare". Στην πραγματικότητα η δημοσίευση αυτή αποτελεί προπομπό του βιβλίου του Antropometria Militare που άφησε εποχή και αποτελεί την πληρέστερη ανθρωπολογική μελέτη της Ιταλίας μέχρι και σήμερα. Για το βιβλίο του Livi υπάρχουν πολλές παρουσιάσεις σε Γαλλικά [1], [2], Αμερικανικά περιοδικά [3] και Γερμανικά [1] για διάφορες εκδόσεις του έργου.

Ως προς το ανάστημα, το δείγμα ταξινομείται σε τέσσερις κατηγορίες που αντιστοιχούν...
σε χαμηλό, κάτω του μετρίου, άνω του μετρίου, υψηλό. Τα ποσοστά κάθε κατηγορίας, με τη σειρά, είναι: 18,2% - 35,0% - 29,2% - 17,6%. Συνεπώς ο πληθυσμός της Ιταλίας βρίσκεται κοντά στο μέτριο ανάστημα.

Το ύψος είναι πιο υψηλό στα βορεια και όσο πάμε προς τον νότο μειώνεται. Το μεγαλύτερο ανάστημα βρίσκεται στα βορειοανατολικά, ενώ το χαμηλότερο στη Σαρδηνία.
Έπειτα ο συγγραφέας μελετά το ανάστημα σε σχέση με το υψόμετρο. Το ύψος πέφτει στα υψηλότερα υψόμετρα, ενώ το χρώμα των μαλλιών δεν δείχνει μεταβολή.

Ώς προς το χρώμα μαλλιών και ματιών, υπάρχει αναλυτικό άρθρο με τα αποτελέσματα του Livi.
Το βάρος είναι υψηλότερο στους χωρικούς του βορρά, παρά σε αυτούς του νότου. Η θωρακική περίμετρος βρέθηκε υψηλότερη στον βορρά και χαμηλότερη στο νότο.

Ο μέσος κεφαλικός δείκτης σε όλη τη χώρα είναι 82,73 που τοποθετεί τη χώρα εντός της βραχυκεφαλίας. Οι πιο βραχυκέφαλοι βρίσκονται στα βόρεια της χώρας, με τον κεφαλικό δείκτη να κυμαίνεται μεταξύ 84,4 και 85,9. Οι πιο δολιχοκέφαλοι βρίσκονται στα νότια της χώρας και στα δυο μεγάλα νησιά, με κεφαλικούς δείκτες μεταξύ 77,5 και 79,6. Τα στοιχεία που μέτρησε ο Livi για τον κεφαλικό δείκτη σε κάθε επαρχία της Ιταλίας υπάρχουν διαθέσιμα σε αναλυτικό πίνακα. Ένας πίνακας που δίνει Γερμανικό περιοδικό, με τα ανθρωπολογικά γνωρίσμτα σε διάφορες επαρχίες της Ιταλίας, είναι ο εξής:


Τα αποτελέσματα δείχνουν έντονη ανθρωπολογική ανομοιογένεια στον πληθυσμό της Ιταλίας. Στα βορειοανατολικά της χώρας επικρατεί υψηλό ανάστημα και βραχυκεφαλία, ενώ στα νότια κοντύτερο ανάστημα και δολιχοκεφαλία. Επίσης στον βορρά υπάρχουν αρκετοί με ανοιχτά μαλλιά, ενώ στον νότο μειώνονται σημαντικά. Στις ενδιάμεσες περιοχές μεταξύ βορρά και νότου υπάρχει μια ενδιάμεση κατάσταση. Όπως παρατηρεί ο Hrdlicka, στον βορρά κυριαρχούν οι βραχυκέφαλοι, πιο βαρείς και με υψηλότερη θωρακική περίμετρο Αλπικοί, ενώ ειδικότερα στα βοειοανατολικά Διναρικοί. Στα νότια της χώρας και στα νησιά οι κάτοικοι είναι κυριως δολιχοκέφαλοι Μεσογειακοί. Εμείς να προσθέσουμε ότι υπάρχουν κάποιοι Νορδικοί στα βόρεια που αυξάνουν την ξανθότητα, αρκετοί Κρομανοειδείς σε όλη την επικράτεια, διάφορα εξωευρωπαϊκά στοιχεία στο νότο, ενώ οι Αλπικοί να σημειωθεί ότι βρίσκονται σε σημαντικές συγκεντρώσεις και στην υπόλοιπη χώρα.

39 σχόλια:

  1. Άρα ,δε θα ήταν αυθαίρετο να πούμε ''ούνα φάτσα,ούνα ράτσα,ούνα λίνγκουε''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτείνω στο διαχειριστή να εφαρμόσει μετριασμό σχολίων.Δηλαδή να ελέγχονται όλα τα σχόλια από τον ίδιο ή από κάποιον άλλον ,προτού δημοσιευτούν.Έτσι βέβαια τα σχόλια θα είναι πολύ πιο λίγα,αλλά θα αφορούν αυστηρά θέματα φυλετικής ανθρωπολογίας και ιστορίας και φυσικά δε θα γράφει ο κάθε ένας που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ,επειδή γεννήθηκε έτσι όπως γεννήθηκε.
    Κύριε διαχειριστή,κάνετε μια αξιοθαύμαστη προσπάθεια να ενημερώσετε τους απαίδευτους με τη φυλετική ανθρωπολογία ,Έλληνες.Είστε μορφωμένος άνθρωπος.Μην αφήνετε τον κάθε τρελό να γράφει.Εφαρμόστε μετριασμό σχολίων.Πολλά ιστολόγια το κάνουν και μάλιστα εθνικιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλοί αναρχικοί είναι δολιχοκέφαλοι μεσογειακοί και όμως μπαίνουν εδώ μέσα και βρίζουν ρε πλάκα μας κάνεις.

      Rum

      Διαγραφή
    2. Μιλάω για ένα συγκεκριμένο ,που κατά πάσα πιθανότητα είναι αρμενοειδής,και σε κάθε άρθρο μπαίνει και γράφει για τους αρμενοειδείς ,βρίζει διάφορα άτομα και αυτό συνεπάγεται ότι έχει μεγάλο κόμπλεξ με τον τύπο του.Ξεκάθαρα.Ίσώς είσαι εσύ αυτός.Δε γνωρίζω.

      Διαγραφή
    3. Έστω ότι δεν αναφέρομαι σε αυτόν τον έναν.Γιατί σας ''χαλάει'' τόσο πολύ να εφαρμοστεί μετριασμός σχολίων;;;Θα χάσετε το βήμα για να γράφετε τις μαλακίες σας,γι'αυτό.

      Διαγραφή
    4. Αυτοί που μπαίνουν με ονόματα πότε με όνομα Χίτλερ ποτε με όνομα Στράιχερ και βρίζουν τους Έλληνες μικρασιάτες και τους πόντιους δεν σε πειράζει ανώνυμε 12:19. και δεν έχω με κανένα φυλετικό τύπο.

      Rum

      Διαγραφή
  3. Επειδή,ορισμένοι από εσάς δεν έχετε σκοπό να καταπιαστείτε με την συγκεκριμένη ανάρτηση,θα το κάνω εγώ.Λοιπόν.Μιας και αναφερόμαστε σε Ιταλούς,εκτός από τους αρχαίους Ρωμαίους και τη φυλετική τους σύσταση,γνωρίζουμε άλλα αρχαία ιταλικά φύλα και τη φυλετική τους σύνθεση;Σίγουρα θα γνωρίζουμε τους Ετρούσκους και τους Σαββίνους. Γνωρίζουμε όμως από τι φυλετικούς τύπους αποτελούνταν;Και τέλος πάντων,πρέπει να προσδιορίσουμε τι εννοούμε όταν λέμε ''αρχαία ιταλικά φύλα'' και κυρίως ποια η σχέση τους με τους Ρωμαίους;Διότι έχω την εντύπωση ότι εκείνα τα έθνη ,δεν αυτοπροσδιοριζόντουσαν ως ''Ιταλιάνοι'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ιταλία ήταν η σημερινή Κεντρική Ιταλία. Ο Βοράς ήταν Κελτικός και ο Νότος Ελληνικός.

      Διαγραφή
    2. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι στο βορρά είχαν εγκαταστασθεί ήδη από προ της ρωμαικής περιόδου κέλτικα φύλα. Για αυτό και η κοιλάδα του πάδου ονομαζόταν και εντεύθεν των Άλπεων Γαλατία. Στο νότο δεν χρειάζεται να πω για την παρουσία των Ελλήνων.

      Διαγραφή
  4. Όπου η Σικελία κατά το ήμισυ (νότος και ανατολικά) κατοικούνταν από Καρχηδονίους, δήλαδή Φοίνικες της Β. Αφρικής. Και ανάμεσα σε όλη την φυλετική πανσπερμία που περιλάμβανε ντόπιους Σικανούς, Έλληνες εποίκους, Καρχηδόνιους, δέχτηκε κατά τον Μεσαίωνα εγκαταστάσεις Αράβων, μέχρι και νέγρων που είναι εμφανείς στις ανθρωπολογικές μετρήσεις μέχρι και σήμερα.
    Αν αυτό το φυλετικό χαρμάνι σας αρέσει και το ονομάζετε "ούνα φάτσα, ούνα ράτσα", τότε πρέπει να είσαστε ευτυχείς για τη σύγχρονη φαρσική εκδοχή της ψευτορωμιοσύνης (άλλο συνονθύλευμα και αυτό), που μικρή σχέση έχει με την αληθινή Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δε διάβασες καλά το άρθρο.Καταρχάς εγώ έγραψα για ούνα φάτσα ούνα ράτσα.Οι λίγοι εξωευρωπαικοί που έχει η Ιταλία ,δεν αλλοιώνει τη φυλετική της σύσταση,όπως δεν αλλοιώνεται και η δική μας.Και αυτή έχει Αλπικούς,Διναρικούς,Μεσογειακούς (Κρομανοειδείς ούτως ή άλλως),όπως και εμείς. Κατά τα άλλα συμφωνώ για την Πόρνη ρωμιουσύνη που έγραφε και Ο Παλαμάς.Μάστιγα για το έθνος μας οι τουρκόσποροι ραγιάδες ρωμιάκηδες.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι λίγοι οι εξωευρωπαϊκοί φαινότυποι στην Ιταλία, αντιθέτως, έχει όσους περίπου σαχάριους έχει η Πορτογαλία. Το ζητούμενο είναι, πως τόσο τους αρμενοειδείς όσο και τους σαχάριους, δεν τους θεωρούν Ιταλούς με την ευρύτερη έννοια ούτε στο εσωτερικό της χώρας, ούτε στο εξωτερικό. Κι αυτό κάτι πρέπει να μας λέει.

      Διαγραφή
    3. Κάτι πρέπει να μας λέει...το ακούτε;

      Διαγραφή
  5. Για την πορνη ρωμιοσυνη φταιει πρωτα απ' ολα η εκκλησια. Αυτη ηθελε παντα να διατηρει την εξουσια της οποιος και αν κυβερνουσε. Ακριβως οτι λεει ο κωνσταντινοπολιτης εχει δικιο μονο που για ακριβως αυτους τους λογους πρεπει να την μισουμε οχι να την αγαπαμε οπως αυτος. Αλλα δεν θα μπορεσει ποτε να μας αντιληφθει γιατι στις φλεβες του ρεει αφθονο αρμενοειδες αιμα και το ξερει πολυ καλα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το ξέρει ΠΑΡΑ πολύ κα(β)λά...

      Στείλε email να σου στείλω φωτογραφία...δεν κάνω πλάκα. Έχω βαρεθεί τις αρμενοειδείς μαλακίες εκείνων που πιστεύουν ότι πολιτική σκέψη = ράτσα!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Στο μέγεθος μιας χώρας 65 εκατομμυρίων, φυσικά και δεν αλλοιώνουν σε μεγάλο βαθμό τη φυλετική σύσταση του ιταλικού έθνους οι πληθυσμιακές ομάδες της Σικελίας. Τούτο όμως δεν αναιρεί πως οι Σικελοί, κυρίως στον νότο και δυτικά (όχι ανατολικά όπως έγραψα)είναι ένας μιγαδικός πληθυσμός. Λόγω όμως της μεγάλης μετανάστευσης των πληθυσμών αυτών, κάπου διατηρείται ο φυλετικός μέσος όρος των Ιταλών που είναι Αλπικο-διναρο-μεσογειακό-νορδικός.
    Στην Ελλάδα όμως η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη, δηλ. εξόφθαλμα πολύ πιο εξωευρωπαική. Η Ιταλία στο σύνολό της δεν έχει τόσους αρμεονειδείς, και καθόλου καυκασιο-γεωργιανές φυλές όπως η Ελλάδα. Ίσως στο νότο να έχουν περισσότερους βερβερικούς-βορειοαφρικανικούς από εμάς, αν και αυτό ελέγχεται. Επιπλέον, λόγω της ανισόρροπης αστικοποίησης της Ελλάδας όπου ο μισός πληθυσμός βρίσκεται στην Αθήνα, έχουν έδω και είκοσι χρόνια διαμορφωθεί ο συνθήκες ενσωμάτωσης και ενός ισχυρού δραβιδικού-γυφτικού στοιχείου στον ελληνικό πληθυσμό, ειδικά στα δυτικά προάστια της Αττικής. Σε τέτοιο βαθμό δεν ισχύει στην Ιταλία, μόνο στην Ρώμη, ενώ η επαρχία έχει πολύ πιο ισχυρή κουλτούρα που αποτρέπει τέτοιες προσμείξεις (ειδικά η κεντρική και βόρεια Ιταλία-Τοσκάνη, Μιλάνο κ.ο.κ.).
    Γι' αυτό ακριβώς ο ιταλικός πολιτισμός είναι ένας ξεκάθαρα ευρωπαικός πολιτισμός, και οι Ιταλοί έχουν βαθιά συνείδηση της ευρωπαικότητάς τους. Αντιθέτως οι Έλληνες είναι φορείς ενός υβριδικού πολιτισμού (ευρω-ασιατικού) και είναι διχασμένοι ως προς το τί είναι. Ευρωπαίοι, Ασιάτες, ευρωπαιίζοντες ψευτοασιάτες ή τίποτα από όλα αυτά;
    Σε γενικές γραμμές, η Δυτική Ελλάδα (Πελοπόννησο, Στ. Ελλάδα, Ήπειρος, Επτάνησα) μαζί με την Θεσσαλία θυμίζουν την αλπικο-διναρο-μεσογειακό-νορδική κατεύθυνση της Ιταλίας. Αυτοί έχουν περισσότερο ευρωπαική ή τουλάχιστον βαλκανική ταυτότητα, όπως φαίνεται και από τα λαογραφικά τους στοιχεία (μουσική, θρύλοι) και τη συλλογική νοοτροπία. Τα νησιά όμως του Αιγαίου, η Κύπρος, καθώς και μεγάλα τμήματα του αστικού χώρου που κατοικούνται από πρόσφυγες του 1922 είναι αρμενοειδή ή ισχυρώς αρμενοειδή. Αυτοί έχουν κυρίαρχα ρωμέικη ταυτότητα, ορθόδοξη και φιλοασιατική. Η μουσική τους, ως η απόλυτη ένδειξη της φυλετικής ιδιοσυστασίας ενός λαού, το μαρτυρεί πασίδηλα. Η Μακεδονία και η Θράκη τέλος είναι μεικτή ανάμεσα στα δύο αυτά στοιχεία σε πολύ ακραία βαθμό. (Για παράδειγμα δίπλα σε ντόπια μακεδονίτικα χωριά με καστανόξανθους και ανοιχτόχρωμους πληθυσμούς βλέπεις χωριά με γεωργιανές φυσιογνωμίες).
    Άρα, ούνα φάτσα και ούνα ράτσα ισχύει για την Δυτική Ελλάδα, η οποία πάντα άλλωστε είχε ισχυρούς δεσμούς με την Ιταλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απειροελάχιστοι είναι οι Αρμενοειδής σε οποιαδήποτε Ελληνική πληθυσμιακή ομάδα, ούτε οι Μικρασιάτες Έλληνες, ούτε οι νησιώτες του Αιγαίου είναι Αρμενοειδής και τσιγγάνοι, που τα διάβασες αυτά; Διάβασε λίγο Πουλιανό.

      Διαγραφή
    2. Ποιο Ευρωπαίοι είναι γενετικά οι Έλληνες απ'τους Ιταλούς.

      Greek(full Greek only): European 87.6%, Middle Eastern 12.4%. Sub-Saharan African, Northeast African, South Asian, East Asian, North Asian, Native American 0.0%.

      Italy General: European 80.4%, Middle Eastern 19.6%, Sub-Saharan African, Northeast African, South Asian, East Asian, North Asian, Native American 0.0%.

      DNA Tribes® SNP Admixture Results by Population
      http://dnatribes.com/dnatribes-snp-admixture-2012-08-01.pdf

      Όσο καυκάσια ανάμειξη έχει η Ελλάδα, έχει και η Ιταλία και όλα τα Βαλκάνια.

      http://cdn.eupedia.com/images/content/Caucasian-admixture.gif

      Διαγραφή
    3. Όπως έγραψα και πιο πάνω, οι μη-Ευρωπαϊκοί φαινότυποι της Ιταλίας είναι πολύ περισσότεροι από ότι στην Ελλάδα και σε απόλυτους αριθμούς ΚΑΙ σε ποσοστά. Αλλά εκεί, δεν επιχειρείται η ταύτιση του εθνικού στοιχείου με εκείνους, ακριβώς διότι ως δυτικότροπο κράτος αρνείται να αφήσει ελεύθερο χώρο σε κάτι τέτοιο. Ολόκληρη η πολιτισμική τους εικόνα, στηρίζεται στα θεμέλια που δημιουργήθηκαν εξαρχής κι όχι σε ανατολίτικες επιρροές. Βέβαια, υπάρχουν ξένα πρότυπα, αλλά η Ιταλική κατά βάση μεσογειακή κουλτούρα, είναι κυρίαρχη σε ένα λαό που είναι κατά 60%++ ...αλπικός.

      Διαγραφή
    4. Τα γονίδια και οι φαινότυποι δεν έχουν τόσο ρόλο. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Η μαγική εννοια του ταλέντου όπως και της Ιδιοφυίας είναι γονιδιακή και ανεξήγητη, ειδικά με την παταγώδη αποτυχία του Lebensborn. Η διαρκής αναπαραγωγή με αντίστοιχα άριστα γονίδια κληρονομεί σε έναν βαθμό βέβαια, όχι απολύτως, και τα ίδια τα γονίδια αυτά. Οι φαινότυποι είναι διαφορετικοί, οι Σαχάριοι/Οριενταλικοί σίγουρα ΔΕΝ φτάνουν το 20% στην Σικελία όπου βρίσκονται κυρίως μα ούτε και τόσους μικτούς τύπους συναντά κανείς εκεί για να δικαιολογηθεί ένα τόσο μεγάλο ποσοστό. Οι φαινότυποι σύμφωνα με τους Μεντελικούς Νόμους μένουν αναλλοίωτοι συνεπώς δεν έχει νόημα να ομιλούμε ότι ένας Ιταλός είναι 80% Ευρωπαίος και 20% Μεσανατολίτης. Πάλι εσφαλμενο είναι να πούμε ότι εφόσον το DNA φτάνει 7 γενεές πίσω ένας τυχαιος Ιταλός έχει 5-6 προγόνους Ευρωπαίους και 2-1 προγόνους Μεσανοτολίτες! Το DNA όπως χρησιμοποιείται σήμερα συμβάλει στην διεθνή Φιλελεύθερη κιμαδοποίηση των Εθνών του στυλ "όλοι είμεθα αδέλφια λόγω κοινών συστοιχιών DNA" την στιγμή που ο πίθηκος από τον άνθρωπο διαφέρει κατά μόλις 1% γενετικώς! Δηλαδή πίθηκοι και άνθρωποι είναι...αδέρφια; Ίσως να ισχυεί στους νέγρους μόνον...

      Η φυλολογία γενικώς βρίσκεται "μπροστά" από την γενετική την φιλελεύθερη του σήμερα, τη politically-correct, καθώς εφαρμόζει στον άνθρωπο της ίδιες αρχές που εφαρμόζει σε όλο το ζωικό βασίλειο. Η βραχυκεφαλία συνδέεται σε όλα τα είδη, π.χ. σκύλους, με μειωμένη thermoregulation, δηλαδή μειωμένη αυξομείωση της θερμικής ενέργειας ενός οργανισμού, δηλαδή απλούστατα χαμηλό μεταβολισμό.

      Διαγραφή
  7. H τόση μεγάλη διαφοροποίηση ακόμη και στις τάξεις των εθνικοφρόνων-εθνικιστών αν είμαστε Ευρωπαίοιή Ασιάτες,Έλληνες ή Ρωμιοί, Άριοι ή Αυτόχθονες, λάτρεις της κλασικής μουσικής ή τσιφτετελάδες κλπ κλπ, ας μην έχουμε αυταπάτες. Δεν είναι προιόν μόρφωσης αλλά φυλετικής ψυχής. Πρόκειται για ένα πολυτεμαχισμένο και ανομοιογενή πληθυσμό που δεν ξέρει τί είναι, τί θέλει και απλώς κραυγάζει...μέχρι βέβαια να πέσει η πρώτη μπάτσα καινα γυρίσει κλαμμένος στο σπίτι του. Κατά βάθος η συντριπτική πλειοψηφία νιώθει ότι είναι τίποτα και απλώς κάνει πλάκα.
    Στην Ελλάδα, ακόμη και σε σχέση με την παρηκμασμένη δυτική Ευρώπη, αυτοί που νιώθουν δυνατοί να αγωνιστούν και να θυσιαστούν είναι ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.Γι' αυτό ακριβώς η χώρα αποσυντίθεται με ταχύτατους ρυθμούς και ελάχιστες αντιδράσεις. Αρκεί να δει κανείς τον αριθμό των ανθρώπων που κατεβαίνουν στο πεζοδρόμιο και θα καταλάβει πολλά.
    Ακόμη και στην διαφωτιστική Γαλλία οι αριθμοί αυτών που κατέβηκαν ενάντια π.χ. στις υιοθεσίες ομοφυλοφίλων ήταν τεράστιοι και παραπάνω από τα γκέη παρέιντ...και επιπλέον τα σπάσανε. Αντιθέτως στην "ορθόδοξη" Ελλάδα η μεγαλύτερη συγκέντρωση τα τελευταία χρόνια είναι το γκέη παρέιντ. Πρόκειται πλέον για τον απόλυτα γκέη λαό. Και αποδεικνύεται πως εξ αρχής ήταν κάλπικη η εθνική του ομοιγένεια, γιατί ενώ στη Δυτική Ευρώπη η αποδόμηση και η πολιτική ορθότητα ξεκίνησε από το 1945, στην Ελλάδα έχει μόλις 20 χρόνια καλά καλά και παρόλα αυτά σάρωσε τελείως τον πληθυσμό. Αρκεί να δείτε την ανύπαρκτη αντίδραση από στους λαθροεποίκους. Δεν μπορεί να φταίει μόνο το σύστημα. Πρέπει εξ αρχής να ήταν πολύ χαλασμένη και η φυλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, οι βορειοευρωπαίες τουρίστριες δεν πάνε τουλάχιστον από την εποχή του '80 στα νησιά του Αιγαίου να βρούνε τους Greek lovers, αυτούς που εσύ λες Αρμενοειδής, γύφτους και gay; Άλλωστε πολλές από αυτές έχουν κάνει οικογένεια και παιδιά μαζί τους και συνήθως οι ξανθοί στα νησιά του Αιγαίου είναι παιδιά τέτοιων γάμων, αλλά τι άλλο θα έλεγε ένας ζουλιάρης τζομπανόβλαχος σαν και εσένα.

      Διαγραφή
    2. Οι Γάλλοι βγήκαν στους δρόμους για η φουστιά έχει διεισδύσει τόσο στην κοινωνία τους που είναι πια ένας άμεσος και ορατός κίνδυνος για όλους. Στην Ελλάδα η πρόσφατη νομιμοποίηση ενός είδους γάμου για τους φούστηδες μόνο ως γραφηκότητα εκλήφθηκε από την κοινωνία για αυτό και δεν αντέδρασε. Έχεις επαφή με Έλληνες ή ζεις στο εξωτερικό; ξέρεις πολλούς που να ανέχονται την φουστιά; Εγώ μέχρι και οπαδούς του κκε ξέρω να λένε ένα πράγμα δεν θα αντέξω μόνο ο γιος να βγεί φούστης. Ενώ στην Γαλλία και Αγγλία και στις λοιπές προοδευτικές χώρες ούτε για αστείο δεν μπορείς να αφήσεις αρνητικό υπονοούμενο για φούστη. Αντέ γιατί θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε εδωμέσα.

      Διαγραφή
    3. Ο γάμος των χαρούμενων ανθρώπων προωθήθηκε από τα κέντρα αποφάσεων ως μια άλλη μορφή ελέγχου της κοινωνίας δια μέσο της αμφισβήτησης αλλά και της σχετικοποίησης του μόνου πραγματικού γάμου που αναγνωρίζουν οι κοινωνικές αλλά και οι ιστορικές ανάγκες.Οι κοινωνίες των λαών και των εθνών είναι πρόβλημα και για αυτό θα πρέπει να χτυπηθούν ανελέητα από ανθρώπους που είναι ήδη νεκροί στην ψυχή.Ο γάμος των χαρούμενων είναι μια μέθοδος στηριζόμενη σε μια φανταστική αδικία που έχει γίνει εναντίον τους.Η πολυπολιτισμικότητα/διαφυλετικότητα και στο τέλος,γιατί όχι,interspecies relationships(σε δέκα χρόνια θα είναι must),είναι εργαλεία που δεν έχουν άλλο στόχο από την υποδούλωση των ανθρώπων με πρόφαση,τι ειρωνεία(!),την προάσπιση της ατομικής ελευθερίας.Για αυτό άλλωστε τόσοι σάπιοι(και σάπιες) από την βοθρολυματική ράτσα των celebrities,υπερασπίζεται την κάθε ξενόφερτη μαλακία.Μαλακία και βλαχιά,μαζί σε δράση.Σκατά στον λάκκο τους.

      Διαγραφή
    4. Τζόν Ντόε, ο Φιλελευθερισμός έχει ως σκοπό του την "απελευθέρωση" την αρνητική του ανθρώπου από ό,τι τον κάνει άνθρωπο. Ξεκίνησε από την Θρησκεία πήγε στο Έθνος, την Φυλή και τώρα στο σεξουαλικό φύλο, το βασικότερο στοιχείο ενός ατόμου. Ο Φιλελευθερισμός δεν θέλει άνθρωπο αλλά μηχανή καταναλώσεως. Συνεπώς ό,τι φρενάρει αυτή την καταναλωτική μανία, πρέπει να καταστραφεί. Έτσι έχεις μία πολυφυλετική, πολυσεξουαλική κοινωνία-αχταρμά τελείως μα τελείως ελεγχόμενη καθώς ουδεμία αντίσταση δύναται να δημιουργηθεί λόγω απολύτου ελλείψεως συνδετικών κρίκων μεταξύ των ατόμων της, ούτε φυλή, ούτε έθνος, ούτε θρησκεία, ούτε καν σεξουαλικό φύλο μόνον καταναλωτικές μηχανές. Χτυπώντας την ίδια την ταυτότητα του ατόμου, ιδίως την σεξουαλική, καταφέρνουν να φέρνουν τα άτομα σε μία διαρκή ψυχική σύγχυση, ανάγοντας κάθε τί τους πρόβλημα στην έλλειψη σεξουαλικής/Εθνικής/θρησκευτικής ταυτότητος. Προσπαθούν δε να δημιουργήσουν ταυτότητα μέσω της καταναλώσεως μόνον και της ηδονής. Έτσι όμως ουδείς έφτιαξε σεξουαλική ταυτότητα. Προφανώς και ο Φασισμός και ο Εθνικοσοσιαλισμός, μολονότι εωσφορικός ο τελευταίος, αποτελούν λύτρωση σε μία τέτοια κενότατη φιλελεύθερη κόλαση. Η ένστασή μου είναι ότι λαβώνουμε την Παράδοσή μας και τους 11 αιώνες της Ρωμανίας και τους 17 αιώνες Ρωμηοσύνης χάριν του. Η έννοια της ράτσας ουδέποτε υπήρξε εν Ελλάδι, η ανθρωπολογική ράτσα δηλαδή. Η φυλή είχε ανέκαθεν Εθνικοπολιτισμικό-θρησκευτικό χαρακτήρα. Παραδόξως ή μη, η ΕΣΣΔ υπήρξε το τελευταίο κάστρο των Λευκών που αμυνόταν στον φιλελεύθερο θάνατο.

      Διαγραφή
    5. Πολλοί με νομίζουν Αρμενοειδή ή Ανατολίτη ή και Άραβα, η αλήθεια είναι ότι είμαι λευκότατος όπως λευκότατος είναι και ένας Καυκάσιος Καζακστανός. Τον εξισώνει αυτό με έναν Γερμανό ή έναν Φινλανδό; Σίγουρα όχι. Θυσιάζει την Παράδοσή του ο Λευκός Καζακστανός για να "ανήκει είς την Δύσιν" ή την Ευρώπην; Τουναντίον, ακολουθεί την ισλαμική Παράδοση των προγόνων του. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με εμένα, πρωτεύει η Πολιτισμική Περιοχή και Παράδοση της Φυλής-Ράτσας. Η Ελλάς θα είναι μία επαρχία γωνιακή σε μία Εθνικοσοσιαλιστική ή εργατική Ηνωμένη Ευρώπη. Ήδη στην τραπεζική Ε.Ε. ματώνουμε και φτύνουμε αίμα, περάσαμε σκληροτάτη κατοχή το 1941-1944 μαζί με τους Γιουκοσλαύους ενώ όλοι οι Δυτικοί περάσαν μέλι-γάλα. Είναι κρίμα να φτύνουμε την Παράδοσή μας για ένα Ευρωπαϊκό πάρτι-μασκέ.

      Διαγραφή
    6. *πρωτεύει η Πολιτισμική Περιοχή και Παράδοση έναντι της Φυλής-Ράτσας

      Διαγραφή
    7. Και κάτι τελευταίο. Όλη η Ιστορία μας είναι το Αιγαίο. Εκεί θα ακμάσουμε όχι στην Υπερβορεία...

      Διαγραφή
    8. Φανατικός Αντιγυφτο(Β)ρωμιός3 Ιουνίου 2016 στις 7:41 μ.μ.

      γυφτοσκυλάδες ασιάτες γυφτο(Β)ρωμιοί και γυφτοσκυλάδες ασιάτες λαθροπίθηκοι:βρήκε ο γύφτος την γενιά του και αναγάλιασε η καρδιά του.
      τα ίδια γυφτοκαψουροτράγουδα και τους ίδιους γυφτοαμανέδες ακούνε...

      Διαγραφή
    9. Συμφωνώ απολύτως.

      Διαγραφή
    10. Αφού οι αρμενοειδείς ραγιάδες έχουν τους αρμενοειδείς τούρκους καρντάσια τους και κουμπάρους τους.

      Διαγραφή
    11. Η Πόλη και οι γύφτοι είναι δύο έννοιες αντίθετες. Αντιθέτως γραικυλιστάν και γύφτοι είναι έννοιες ταυτόσημες...

      Διαγραφή
    12. Πλούταρχος Ρέμος Οικονομόπουλος είναι λευκότατοι παρόλα τραγουδούν σκυλάδικα Τουρκοτσιφτετέλια .

      Rum

      Διαγραφή
    13. Ακριβώς Ρούμ. Η φυλή παίζει ελάχιστο ρόλο μπροστά στην κουλτούρα ή την βλαχο-κουλτούρα.

      Διαγραφή
    14. Το ότι οι λευκοί που αναφέρθηκαν ,τραγουδούν τουρκογύφτικα , δεν έχει να κάνει.Αποτελούν θύμα της τουρκογύφτικης αρμενοειδούς μουσικής αλλά και του εύκολου κέρδους.Μπορούν όμως κάλλιστα να διορθωθούν,είναι εν δυνάμει πολιτισμικά λευκοί,ενώ εσέις ,και Dire Straits να αρχίσετε να ακούτε ξαφνικά,πάλι γύφτοι αρμενοειδείς θα παραμείνετε...

      Διαγραφή
    15. Πάλι γύφτοι αρμενοειδείς, πάλι...

      Διαγραφή
  8. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/68/Girolamo_Savonarola.jpg/250px-Girolamo_Savonarola.jpg

    http://www.athensvoice.gr/sites/default/files/imagecache/image-477x650/article/60366-132283.jpg

    http://cdn.sansimera.gr/media/photos/main/Girolamo_Savonarola.jpg

    Μια που ανέφερε ο Κωνσταντινουπολίτη ο Σαβοναρόλα είναι διναρικός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.