Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Φυλετική δυναμική στην Ελλάδα του σήμερα

Όλη η ιστορία του πλανήτη χαρακτηρίζεται από φυλετικές μεταβολές. Οι εξελικτικές μεταβολές είναι συνήθως πολύ αργές και διαρκούν χιλιάδες χρόνια. Η διαδικασία της φυλετικής μεταβολής επιταχύνεται όταν γίνεται μεθοδευμένα από τον ανθρώπινο παράγοντα, μέσω μετανάστευσης.

Θα εξετάσουμε τις φυλετικές μεταβολές στην Ελλάδα του σήμερα. Εφόσον εξετάζουμε το ζήτημα βραχυπρόθεσμα, οι όποιες φυλετικές μεταβολές οφείλονται σε μετακινήσεις πληθυσμών.

Χρησιμοποιούμε τα σύμβολα (=,-,+) για σταθερότητα, μείωση και αύξηση, αντίστοιχα. Οι φυλετικές τάσεις στον Ελλαδικό χώρο είναι οι εξής:...

Αλπικοί                      =
Διναρικοί                    +
Μεσογειακοί               -
Αρμενοειδείς               =
Κρομανοειδείς             =
Αφρο-ασιατικοί τύποι  +++

Για τους Αλπικούς κρατάμε μερικές επιφυλάξεις, υπάρχει περίπτωση να αυξάνονται ανεπαίσθητα, τόσο ώστε να μην γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Οι Διναρικοί αυξάνονται εμφανώς στην Ελλάδα, ιδίως με την είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων ή και πάνω του ενός εκατομμυρίου ατόμων από τα δυτικά Βαλκάνια. Είναι πολύ πιθανό σε μερικές γενιές να λογίζονται ως Έλληνες.

Πολλοί Μεσογειακοί φεύγουν για το εξωτερικό, όπου μπορούν να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Το χρήμα και η "καταξίωση" τους περιμένουν, αφήνοντας την Ελλάδα στην παρακμή. Όσοι φεύγουν είναι άτομα με ικανότητες και η φυγή τους στο εξωτερικό είναι πλήγμα, καθώς σύντομα θα χαθούν για τον Ελληνισμό.

Αρμενοειδείς έχουν σταματήσει να εισέρχονται από την Μικρά Ασία, ίσως όμως να αυξάνονται ελαφρά λόγω εισροής Ασιατών. Οι Κρομανοειδείς φαίνονται μάλλον σταθεροί, ίσως κάποιοι φεύγουν στο εξωτερικό. Η Βαλτική επίδραση πιθανόν αυξάνεται, με την είσοδο χιλιάδων ατόμων από Βουλγαρία, Πολωνία, κτλ, πραγματικότητα που αποσιωπάται συστηματικά.

Οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται καθημερινά με τις ευλογίες των εβραιομασονικών κομμάτων είναι πλέον πολλά εκατομμύρια. Αυξάνονται ασταμάτητα, αντικαθιστώντας τους Έλληνες. Ανήκουν σε διάφορους φυλετικούς τύπους. Από την Αφρική είναι κυρίως Sudanid, Nilotid, Saharid και από την Μέση Ανατολή είναι Arabid, Iranid. Από Ινδία-Πακιστάν είναι Indid, Indobrachid, καθώς και κάποιοι Δραβιδικοί ή αλλιώς Indomelanid που προέρχονται από το νότιο άκρο της Ινδικής χερσονήσου. Από όλους τους παραπάνω φυλετικούς τύπους, μόνο οι Saharid υπήρχαν στον Ελλαδικό χώρο προ λαθρομετανάστευσης. Να σημειώσουμε ότι ο εποικισμός της Ελλάδας από Αφρο-ασιάτες οδηγεί σε δραματική ποσοστιαία μείωση όλων των λευκών φυλετικών τύπων.

Η Ελλάδα εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών του διεθνή σιωνισμού για την φυλετική αλλοίωση της Ευρώπης, με στόχο την διάλυση των συνεκτικών δεσμών των εθνών. Η Ελλάδα ως εγγύτερος προορισμός των λαθρομεταναστών από την Ασία, έχει γεμίσει με εκατομμύρια λαθρομετανάστες που τους καλωσορίζουν οι μαρξιστές και φιλελεύθεροι δούλοι των σιωνιστών. Ο εθνικισμός είναι η μόνη λύση για να αποφευχθεί η εξαφάνιση του Ελληνισμού. Το ζήτημα είναι βιολογικό πάνω από όλα και δευτερευόντως πολιτικό.

15 σχόλια:

  1. Θελω να ρωτησω το εξης,κατα την γνωμη σας κ. διαχειριστη αλλα και υπολοιποι αναγνωστες,σε τι ποσοστο πρεπει να ναι λευκος καποιος για να θεωρειται λευκος;δηλαδη εαν ενας εκ των 32 προπροπροπροπαππουδων ενος ευρωπαιου ητανε μογγολος η υποσαχαριος τι γινεται;θεωρειται λευκος ο απογονος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἶναι πολὺ μικρὴ ἡ μεῖξι 1/32 ποὺ ἀναφέρεις, γιὰ νὰ μὴ λογίζεσαι Λευκός, εἰδικὰ στὴν περίπτωσι τοῦ Μογγόλου προγόνου, ποὺ δὲν ἐπηρέαζει τὸ χρῶμα τοῦ δέρματος. Στὴν περίπτωσι τοῦ Νέγρου, ἴσως νὰ ἔχῃ παραμείνει κάποιο φαινοτυπικὸ ἀποτύπωμα ποὺ νὰ ὑποδηλώνει τὴν άντίστοιχη καταγωγή. Τυπικά, καὶ στὶς δύο περιπτώσεις χαρακτηρίζεσαι Λευκὸς μὲ μία μικρὴ/ἀπωτέρα ἐξωευρωπαϊκὴ μεῖξι.

      Διαγραφή
    2. Σύμφωνα με το one drop rule πάντως στην Αμερική,κάποιος που ήταν κατά 1/64 μαύρος και 63/64 λευκός θεωρείτο μαύρος.Ήθελα να ήξερα,αν-υποθετικά μιλώντας-εφαρμοστεί κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα,πόσοι θα έβγαιναν καθαροί λευκοί;

      Διαγραφή
    3. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μέντελ με τα πειράματά του απέδειξε ότι ακόμη και τα υποτελή γονίδια, έχουν κάποια (πολύ ελάχιστη βέβαια) πιθανότητα να εμφανιστούν ακόμη και μετά από τη 5η γενιά (32 = 16 ζεύγη προγόνων). Οπότε, σπάνιο μεν, αλλά πιθανό ο φαινότυπος να εμφανιστεί, με εκτεταμένη μίξη εννοείται. Για τα ψυχικά χαρακτηριστικά επιφυλάσσομαι.

      Διαγραφή
    4. ΣΤΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ Η ΝΕΓΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!!!

      Διαγραφή
  2. Τα χρωμοσώματα του ανθρώπου είναι 46. Είναι δυνατόν μία συμμετοχή στην καταγωγή 1 μόνο από τους 64 προγόνους της 7ης γενιάς ενός ανθρώπου να έχει καθαριστεί; Ρωτάω από άγνοια ; Δηλαδή εάν ένας από τους 64 προγόνους 7ης γενιάς ήταν αλλόφυλος γίνεται να μην έχει περάσει κανένα από τα χρωμοσώματα του στον απόγονο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟ;;;

      Διαγραφή
    2. Γιατί πιστεύω ότι μικρές εισροές αλλοφύλων σε έναν πληθυσμό έχουν μηδενική συμμετοχή σε βάθος χρόνου στην φυλετική σύσταση ενός έθνους.

      Διαγραφή
    3. Οχι. Ακομα και σε autosomal αναλυση δεν θα βρεθει.

      Διαγραφή
  3. Ερώτηση: Ποιος ευρωπαικός λαός έχει τόσο μεγάλο ποσοστό ασιατών/αρμενοειδών όσο ο ελληνικός;
    Ή έστω, ποιος βαλκανικός λαός έχει το ποσοστό των οριενταλιδών που έχει ο ελληνικός; Ούτε ένας για δείγμα δεν προσεγγίζει τα ποσοστά μας.
    Με απλά λόγια, είμαστε με βάση τα φυλετικά κριτήρια που εσείς οι ίδιοι θέτετε και πιστεύετε, οι τελευταίοι στην Ευρώπη. Νέτα σκέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιο δίκιο θα πρέπει να έχεις κι εσύ. Τόση άγνοια και περιφρόνηση προς τους συμπατριώτες σου (με ή χωρίς εισαγωγικά), θα πρέπει να έχει και κάποια βάση το φυλετικό υπόβαθρο κάποιου.
      Το περίεργο στην περίπτωση της Ελλάδας, δεν είναι ότι βρίσκονται απάτριδες οι οποίοι με τις διεθνιστικές και κοσμοπολίτικες υστερίες τους υποστηρίζουν πως ο Ελληνικός λαός έχει μεγάλο ποσοστό οριενταλιδών ή αρμενοειδών. Το περίεργο είναι, πως στην Ελλάδα οι περισσότεροι που το πιστεύουν αυτό, αυτοπροσδιορίζονται και σαν πατριώτες, ενάντιοι του διεθνισμού κλπ. Η εξήγηση που έχει δοθεί επί του θέματος, είναι πως ο διαδεδομένος πατριωτισμός, περισσότερο από τις αντίθετές του κατευθύνσεις, είναι επίμονος στην διατήρηση τόσο της ραγιάδικης όσο και της ξενομανούς ρητορικής. Αυτό συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό στην Ελλάδα που τείνει να γίνει παράδοση. Και κάπου εκεί, φυτρώνουν και σαν μανιτάρια οι "ακραία τοποθετημένες απόψεις" κάποιων που ακολουθούν το κόμπλεξ του κάθε υποτελούς, θεωρούν τον εαυτό τους "ανώτερο" τοποθετώντας τον αυθαίρετα και με ουρανοκατέβατο τρόπο σε μια πιο "προσφιλή" προς εκείνον κατηγορία.
      Εν προκειμένω, ο μπλόγγερ μας γράφει (πολύ σωστά και προς τιμή του) πως στην Ελλάδα υπήρχε από παλιά ο εξω-Ευρωπαϊκός ανθρωπολογικός τύπος Saharid. Από εκεί λοιπόν αρπάζεται ο κάθε ημιμαθής και τραβάει το δρόμο του. Δίχως φυσικά να γνωρίζει (αμφιβάλλω δε πως τον ενδιαφέρει κιόλας), πως το ποσοστό αυτό είναι μεν ισχνό αλλά μικρότερο από το αντίστοιχο στη Γαλλία και την Ισπανία. Και πως επί της ουσίας υπερβαίνει ανεπαίσθητα (δηλ την πιθανότητα που φθάνει στον τρομερό αριθμό των 1-2 ατόμων) εκείνο της Γερμανίας.

      Διαγραφή
    2. Οἱ Ἰσπανοὶ ἔχουν ἀναμφισβήτητα περισσότερους ἐξωευρωπαίους ποσοστιαῖα ἔνεκα μακροχρόνιας άραβικῆς κατοχῆς καὶ ἐνσωματώσεως στὸν φυλετικό τους κορμό χιλιάδων ἐκχριστιανισμένων μαυριτανῶν (Moriscos) & Ἰσραηλιτῶν (Μarranos).

      Διαγραφή
    3. Ρε himmler και ανώνυμε 3,32 ,αυτός στον οποίον απαντήσατε δεν έχει ίχνος Ελληνικού αίματος , είναι τσάμης αλβανός που κάνει προπαγάνδα πολύ καιρό εδώ μέσα .........παρότι άρειοι δολιχοκέφαλοι μεσογειακοί κλπ δεν τον έχεται πάρει είδηση . Χρησημοποιεί και το ψευδώνυμο theodorieus .

      Διαγραφή
    4. Σαφώς και οι Ισπανοί, αλλά ακόμα περισσότερο οι Πορτογάλοι, έχουν περισσότερους εξω-ευρωπαίους για τους λόγους που αναφέρονται. Πάντως ο Saharid απαντάται και στους Βάσκους και στους Γάλλους του Νότου αλλά και στους Ιταλούς, περισσότερο από ότι στους Έλληνες. Αυτός είναι κι ένας βασικός λόγος, που τείνει και να καθιερωθεί μια διαφορετική εκτίμηση η οποία θεωρεί πολλοί ανθρωπολογικοί τύποι όπως ο Saharid και ο Κ-Μ Berberid, είναι αποτέλεσμα μίξεων με ενδο-Ευρωπαϊκούς που λόγω ιστορικών συνθηκών επανεισήχθησαν στον Ευρωπαϊκό χώρο.
      Όπως και να έχει, πιστεύω πως τα σκήπτρα της ενσωμάτωσης εξω-Ευρωπαίων, τα κατέχουν μάλλον οι βορειο-ανατολικοί Ευρωπαίοι της Βαλτικής και συγκεκριμένα οι Φίννοι-Εσθονοί (κατά βάση η ίδια εθνοτική ομάδα αναμίχθηκε με Σκανδιναβούς και Γερμανούς αντίστοιχα, συγκροτώντας τα δυο αδελφικά κράτη). Ακολουθούν οι Λιθουανοί (μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται μια μερίδα του πληθυσμού που είναι Φίννοι) και οι υπόλοιποι της Βαλτικής και της Ανατολικής Ευρώπης φθάνοντας σταδιακά μέχρι και τη Γερμανία μέσω… Αυστρίας. Αναφέρω δε πρώτα αυτούς κι όχι τους Ουκρανούς, δηλ τη χώρα που για αιώνες φιλοξενούσε ταυτόχρονα Ευρωπαίους και Μογγολικής καταγωγής λαούς, για λόγους που έχουν να κάνουν με την εθνική ομοιογένεια και τον βαθμό που έχει αυτή κατασταλάξει.
      Είναι αστείο επομένως, να διαβάζει κανείς τέτοιες "απόψεις" όπου κάποιος παριστάνει πως διερωτάται για το ...μεγάλο ποσοστό εξω-Ευρωπαϊκών στοιχείων στην Ελλάδα, συγκρίνοντάς το με μια ιδεατή εικόνα που έχουν ορισμένοι υποψήφιοι δουλοπάροικοι γραικύλοι για την "Ευρώπη". Από αυτή την οπτική γωνία πιθανόν θα έπρεπε να συλλογιστούμε μήπως είμαστε και τυχεροί -εμείς και η αλήθεια-, που η επιστήμη δεν χρησιμοποιεί τα δικά τους κριτήρια.

      Διαγραφή
  4. Αυτό το blog είναι συνολικά το λιγότερο επικίνδυνο και ελπίζω όσοι τύχει να διαβάζουν να δουν αυτό εδώ το σχόλιο και να μη δώσουν καμία σημασία στις αστείες αυτές αναρτήσεις.

    Οι αναφορές, οι παραθέσεις και η όποια μεθοδολογία είναι αμφίβολες για τα σύγχρονα δεδομένα και δε συμβαδίζουν με τη σύγρονη έρευνα. Aν θέλετε πραγματικά να ψάξετε και να μάθετε θα πρέπει να διαβάσετε έρευνες που έχουν δημοσιευτεί σε γνωστά επιστημονικά περιοδικά αλλά και πάλι αυτό χρειάζεται προσοχή - 1 άρθρο δεν λέει τίποτα, η σιγουριά έρχεται μόνο όταν πολλοί βρίσκουν τα ίδια πράγματα!

    Ο διαχειριστής δεν είναι επιστήμονας (θα ήθελε πολύ αλλά δεν έχει τη διανοητική, κριτική και αναλυτική ικανότητα για να το κάνει) και πρέπει να το δηλώσει - όλα αυτά είναι η προσωπική του κατανόηση για κάτι που ξεκάθαρα δεν έχει σπουδάσει ούτε σε προπτυχιακό επίπεδο.

    Αναφέρει ως link ενημέρωσης 'xrisiavgi.com' το οποίο είναι αστείο.

    Η φωτογραφία του μεσογειακού τύπου στα δεξιά δείχνει ξεκάθαρα έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να είναι τυπικός Σύριος.

    Η πλειοψηφία των Ελλήνων ακούει και διασκεδάζει με τα λεγόμενα 'σκυλάδικα', με αυτά χαίρεται΄, δε σκέφτεται, δε διαβάζει βιβλία και παρασύρεται εύκολα από πολιτικούς. Η πλειοψηφία των αρχαίων Ελλήνων ήταν έτσι ακριβώς. Ο διαχειριστής ξεκάθαρα δεν έχει μελετήσει ποτέ τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς και έτσι δε γνωρίζει, ο οποιοσδήποτε, από όποιο μέρος κι αν κατάγεται μόνο τότε μπορεί να μιλάει για σύνδεση με το αρχαίο ελληνικό πνεύμα. Η πλειοψηφία του κόσμου συνολικά είναι αυτή, η λεγόμενη μάζα - το οποίο δεν είναι κακό, είναι απλά το σύνηθες. Οι άνθρωποι που σκέφτονται και διαπρέπουν είναι λίγοι παντού (κάποιοι είναι από το Πακιστάν, άλλοι από την Ινδία και άλλοι από τη Σουηδία, κάποιοι είναι από την Ελλάδα) - ο διαχειριστής δεν είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Κανείς πραγματικά έξυπνος άνθρωπος δε θα υποστήριζε οποιοδήποτε άκρο, πόσω μάλλον τη χρυσή αυγή. Ο λόγος που το αρχαίο ελληνικό πνέυμα έγινε γνωστό και έχουμε τόσα πολλά πραδείγματα πολιτισμού, δεν έχει να κάνει με κάποια γονιδιακή ανωτερότητα, απλά διάφορες συνθήκες ευνόησαν να συμβεί αυτό σε - και πάλι κάποιους λίγους - ανθρώπους που έτυχε να ζουν στην περιοχή αυτή την περίοδο.

    Λυπάμαι πραγματικά που υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω, ελπίζω και εύχομαι ό,τι κάνετε να είναι πολύ μικρό και ασήμαντο ώστε να μην επηρεάζετε κανέναν. Αν μοιάζετε με τον κύριο της φωτογραφίας, μοιάζετε με πολλούς Σύριους και εύχομαι αυτό να σας κάνει να αισθάνεστε ανώτερος και πιο σημαντικός από ό,τι είστε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.