Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Φυλετικός χάρτης των δυτικών Βαλκανίων - Ivaniček


Ο χάρτης παρουσιάζει την κατανομή των φυλετικών τύπων στην Κροατία του 1943, στην οποία συμπεριελήφθησαν η Βοσνία και κομμάτια της Σλοβενίας και της Σερβίας. Ασχέτως συνόρων, τα ανθρωπολογικά γνωρίσματα παρέμειναν.

Παρατηρούμε ότι στην περιοχή κυριαρχούν οι Διναρικοί, ειδικά στα ορεινά. Ωστόσο, στα βορειοανατολικά που ξεκινά η πεδιάδα επικρατούν οι Αλπικοί, τους οποίους βρίσκουμε και σε επιμέρους ορεινά τμήματα. Οι υπόλοιποι τρεις τύποι...
εμφανίζονται σποραδικά. Υπάρχουν κάποιοι Αρμενοειδείς, οι οποίοι έχουν εισέλθει με τους Οθωμανούς ως διοικητικό ή στρατιωτικό προσωπικό. Λίγοι θύλακες Νορδικών εντοπίζονται στη σημερινή ανατολική Κροατία και βόρεια Σερβία, που έχουν εισέλθει με τις μεσαιωνικές κατακτήσεις των Γερμανικών φύλων. Μεσογειακούς βρίσκουμε σε μικρούς αριθμούς στα παράλια της Αδριατικής και λογικά έχουν προέλθει από τους Ρωμαίους.

Ο χάρτης προέρχεται από τον Franjo Ivaniček και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Zeitschrift für Morphologie und Anthropologie. Οι φυλετικοί τύποι που απεικονίζονται είναι οι εξής:

Dinarische = Διναρικός
Alpine = Αλπικός
Vorderasiatische = Αρμενοειδής
Nordische = Νορδικός
Mediterane = Μεσογειακός

Από Ivaniček F., Beiträge zur Anthropologie und Rassengeschichte der Kroaten, 1944.

8 σχόλια:

  1. Αυτο το σουργελο τι ειναι?
    Κμ αλπικος?

    https://www.google.com/search?q=Milo+Stewart&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjp-tHlwZzQAhXHQSYKHZ-TBuAQ_AUICSgC&biw=1920&bih=974

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάστε το άπαντες:

    "Η Λευκή φυλή εξαφανίζεται από τον πλανήτη"

    http://endiameseperiochenea.blogspot.com/2016/11/327.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδιαφερον το αρθρο....Παντως κατι που δεν εχει σημειωσει κανεις ειναι οτι η φυλη που αυτην την στιγμη αυξανεται ταχυτατα παγκοσμιως ειναι η κιτρινη μεσω της Κινας και ειναι με διαφορα κυριαρχη πια (σε επιπεδο αριθμων αλλα ισως και σε οικονομικο κατα ενα μερος)

      Διαγραφή
    2. Σχεδόν Ανώνύμε.

      Πρώτοι είναι δυστυχώς οι νέγροι, δεύτεροι οι Κινέζοι, τρίτοι οι Ινδοί και λοιποί ΝΑ ασιάτες και τρίτοι οι Μουσουλμάνοι.

      Τελευταίοι όλοι οι Λευκοί.

      Διαγραφή
    3. Ο Κιτσίκης έχει πει πάμπολλες φορές ότι η Κίνα αποτελεί σύγχρονο γίγα εν αναπτύξει.

      Διαγραφή
    4. Σωστα! Ξεχασα τους Ινδους που βεβαια σε αυτους που ειναι τωρα (κοντα στο 1 δις νομιζω πρεπει να χουν φτασει) το 10% και με το ζορι ανηκουν στο βορειοινδικο τυπο που ειναι οι κατεξοχην λευκοι της Ινδιας για τους γνωστους λογους που ειναι οτι οι αριστοκρατες και ανωτερες καστες τεκνοποιουν με το στανιο ενω οι υπολοιποι (Βεδδιδες,Δραβιδες και Ινδοβραχυδες) αναπαραγωνται σαν τα κουνελια.... Για τους κατεξοχην νεγρους το μονο που συγκρατει την πληθυσμιακη τους εκρηξη ειναι οι συνθηκες που επικρατουν στην Αφρικη, αλλα αν αναφερεσαι στους νεγρους του υπολοιπου κοσμου αυτο οντως δεν ισχυει....

      Διαγραφή
    5. Ο θέμα δεν είναι η ανάπτυξη νέγρων και μελάνιδων αλλά να μην αναπτύσσονται καταρχήν είς βάρος των πιο Ευγενών φαινοτύπων(Ινδικός, Βορειοϊνδικός) και επίσης να κρατείται πάσει θυσία η φυλετική ιεραρχία των καστών.

      Οι νέγροι μόνοι των είναι ανίκανοι για το οιοδήποτε. Οι τραπεζίτες Σόρος και ο λοιποί, πολλοί εξ αυτών δε ναι Εβραίοι, τους προωθούν με τις ΜΚΟ στην Ευρώπη.

      Η εμετική προπαγάνδα των ΜΜΕ έχει βαφτίσει Λίβυο πρόσφυγα τον κάθε ένα κάφρο υποσαχάριο λαθρομετανάστη που εισβάλει στην παλαιά Μεγάλη Ελλάδα και Σικελία.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.