Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Earnest Hooton: πώς μπορούμε να ελέγξουμε την πρόοδο της ανθρωπότητας


"Μπορούμε να κατευθύνουμε και να ελέγξουμε την πρόοδο της ανθρώπινης εξέλιξης αναπαράγοντας τους καλύτερους τύπους και εξαλείφοντας ανελέητα τους κατώτερους τύπους."

Earnest Hooton, Crime and the Man


Ο διάσημος Αμερικανός ανθρωπολόγος γνώριζε άριστα την σημασία της κληρονομικότητας ως προς την διαμόρφωση των κοινωνιών. Σώμα και πνεύμα είναι αλληλένδετα, συνεπώς η καλυτέρευση του ανθρώπινου δυναμικού περνά μέσα από την κληρονομικότητα.

Εφόσον τεθούν κριτήρια επιλογής, μπορούμε να επιλέξουμε...
να αναπαράγονται οι πλέον επιθυμητοί τύποι εις βάρος των υπολοίπων, ώστε να βελτιωθεί η ανθρωπότητα. Αρέσει, δεν αρέσει, ο Hooton έχει την αλήθεια με το μέρος του.

14 σχόλια:

  1. Οι ψευτοανθρωπιστές ας σκούζουν.Οι ισχυροί και φυλετικά προικισμένοι πρέπει να επικρατήσουν.Στη σημερινή εποχή που οι άλογες μάζες κατευθύνουν την ''συνέχιση του ανθρώπινου πολιτισμού'',ο Θεός να τον κάνει ανθρώπινο,το σημερινό πολιτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά και προτείνω να ξεκινήσουμε από την Ελλάδα όπου το 80+% του πληθυσμού είναι για τα μπάζα.

      Διαγραφή
    2. Με πρώτο εσένα τουρκογεννή προσκυνητή ψόφιων Εβραίων.

      Διαγραφή
    3. Και να θέλατε δεν θα με βρίσκατε στο ελλαδιστάν!

      Την έχω κάνει προ πολλού!

      Αχαχαχαχαχα.

      Διαγραφή
  2. Οι ψευτοανθρωπιστές ας σκούζουν.Οι ισχυροί και φυλετικά προικισμένοι πρέπει να επικρατήσουν.Στη σημερινή εποχή που οι άλογες μάζες κατευθύνουν την ''συνέχιση του ανθρώπινου πολιτισμού'',ο Θεός να τον κάνει ανθρώπινο,το σημερινό πολιτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί μου φυλετιστές πολυ ωραία όλα αυτά αλλά δεν μπορούν να εφαρμοσθούν καθώς οι πλειοψηφία των ανθρώπων δεν θα τηρει τις προϋποθέσεις που χρειαζονται και με την προοπτικη του να μην τους επιτραπει να κανουν απογόνους θα πολεμήσουν και θα είναι έναντι σε μια τέτοια διαδικασία !
    Και φυσικά δεν θα πρέπει να λυφθούν υπόψιν τα επικτητα αλλα των γονιδιων !
    Ενας αμόρφωτος ατλανοειδής πχ θα επιλεγει έναντι ενός μορφωμένου αλπικου ή διναρικου !

    Το ότι τώρα ο Μεσογειακός πψ έχει χάσει από καιρό την φυσική επιλογή είναι θέλημα της φύσης και όσες ευγονικές και να γίνουν και πάλι ο μεσογειακός θα χαθεί εάν υπάρχουν γύρω του άλλοι φυλετικοι τύποι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο φυλετικό καθεστώς του Χίτλερ,δεν έπαιζε ρόλο το πόσο μορφωμένος είναι κάποιος,αλλά αν είναι (για αυτούς),φυλετικά προικισμένος.Αυτό αρκούσε και τα υπόλοιπα έπονται,αυτά που μπορεί να διδαχθεί.Συνεπώς ένα αγροτόπαιδο Νορδικός,θεωρούνται ανώτερος από έναν αλπικό ή διναρικό όπως λες.Αν εφαρμοστεί φυλετική πολιτική,αυτό είναι και το ορθό.

      Διαγραφή
    2. Ρε ανώνυμε, αυτό που λες τί βάση έχει;

      Δηλαδή θα επιλέξω έναν Μεσογειακό στόκο έναντι ενός μορφωμένου Αλπικού ή ΚΜ για μία καίρια θέση;

      Στα SS νομίζεις όλοι ήσαν Άξιοι ή όλοι οι Άξιοι ήσαν Νορδικοί;

      Δεν είναι άσπρο-μαύρο τίποτα. Οι Ιταλοί π.χ. με πλήθος Διναρικών είχαν αθλιότατο στρατό και στον Α' και στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ομοίως τα Βαλκάνια. Γιατί κανείς δεν πολέμησε ούτε για μία τουφεκιά ενώ όλοι των ήσαν Διναρικοί;

      Διαγραφή
    3. Είπαμε απλά
      τα επικτητά δεν κληρονομούνται άρα στην ευγονική θα επιλεγέι να κάνει απογόνους ένας αμόρφωτος Μεσογειακός /Νορδικος έναντι ενός Αλπικού Σωκράτη!

      Δεν έχει σχέση ασπρο μάυρο ή διαλεκτική είναι απλά το να επιλεγέι το καλύτερο σε ΄θέμα γονιδίων !


      Διαγραφή
    4. Και ποίος λέγει ότι:

      φαινότυπος=γονότυπος;

      Ο Γουλιέλμος Γιόχανσεν που εφηύρε τους όρους "φαινότύπος" και "γονότυπος" έκανε σαφή διάκριση μεταξύ των δυο, το 1911.


      https://en.wikipedia.org/wiki/Genotype-phenotype_distinction

      Διαγραφή
    5. Ήθελα να ήξερα, αυτές τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ που γράφετε που τις έχετε διαβάσει.
      Αν ήταν έτσι "το φυλετικό καθεστώς του Χίτλερ", αν όχι κανένα, τότε πολύ λίγα από τα ηγετικά πρόσωπα θα ήταν στη θέση που είχαν. Για πράδειγμα, ο αλπικο-βαλτικός Χίμμερλ, ο εκδιναρισμένος νορδικός Χίτλερ, ο κρομανοειδής με μεσογειακή επίδραση Ες, ο κρομανοειδής με αλπική Γκαίρινκγ, ο διναρικός Χάιντριχ, ο ατλαντικός Γκαίμπελς.
      Ακόμα και σε επίπεδο μαχητικής αξίας, ο πιο ικανός αξιωματικός ειδικών δυνάμεων μέχρι και σήμερα, Όττο Σκορτσένυ ήταν αλπικο-κρομανοειδής. Όπως και ο Ντεγκρέλ, τον οποίο κάποτε ο Χίτλερ παίνευε λέγοντάς του πως ο γιός του θα ήθελε να ήταν σαν κι εκείνον.

      Διαγραφή
    6. φιλε ανωνυμε 11.39 δεν υπαρχει καμια φυσικη επιλογη απο πουθενα σε τετοια πραγματα και ουτε θελημα καμιας φυσης...Ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας του καθε φυλετικου τυπου (εκ γενετης) συνδυασμενο με το περιβαλλον που ζει (επικτητο)...Και κει ειναι που ο Μεσογειακος και κατ επεκταση ισως και ο Νορδικος σε βορειες χωρες υστερει σε σχεση με Αλπικους,Διναρικους...Οσο λοιπον οι πρωτοι (Μεσογειακοι,Διναρικοι) αφηνουν ολο και λιγοτερους απογονους απο ΕΠΙΛΟΓΗ δικη τους και φυσικα απο καμμια φυση η αλλες τετοιες αρλουμπες τοτε θα εξαλειφθουν, τελεια και παυλα.. .Και μεις μετα απο χρονια θα μαστε παλι εδω (οσοι ζωντανοι φυσικα) για να αναπολουμε το παλιο "μεσογειακο" κλεος της αρχαιοτητας (καθοτι συγχρονο δεν υπαρχει πια).. Για να μην μακρυγορω αν η εποχη μας ευνοουσε την δημιουργια οικογενειων και οχι αυτην την αχαλινωτη "χαζοελευθερια" που ζουμε, και φυσικα δεν μιλαω για την χαζη δικαιολογια της κρισης κλπκλπ τοτε ΝΑΙ και οι μεσογειακοι θα ηταν επι ισοις οροις με τους υπολοιπους φυλετικους τυπους σε θεση να διαιωνιστουν...

      Διαγραφή
    7. Διορθωση: στην παρενθεση ηθελα να πω Νορδικος και μου βγηκε Διναρικος...ο δαιμων του πληκτρολογιου,γαρ

      Διαγραφή
    8. Κι επειδή ανέφερες την αρχαία Ελλάδα, ο αλπικο-κρομανοειδής Σωκράτης δεν ήταν μόνο φιλόσοφος και νομικός, αλλά και ικανότατος στρατιωτικός. Με επαίνους και καθολική αναγνώριση από τους Αθηναίους (ακόμα και τους εχθρούς του), που μάλιστα είχε σώσει τη ζωή του μεσογειακού Αλκιβιάδη.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.