Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Μια προφητική ρήση του Lothrop Stoddard για την φυλετική αλλοίωση της Ευρώπης

"Μην θεωρούμε την Ευρώπη, την γενέτειρα των λευκών, την καρδιά του λευκού κόσμου, ότι είναι ασφαλής. Σε τελική ανάλυση, ο ίδιος κίνδυνος την απειλεί και αυτή. Το έχουν αναγνωρίσει εδώ και καιρό από τους διορατικούς ανθρώπους. Για πολλά χρόνια οικονομολόγοι και κοινωνιολόγοι συζητούν την πιθανότητα μιας Ασιατικής μετανάστευσης στην Ευρώπη. Παρά τους χαμηλούς μισθούς και το χαμηλό επίπεδο διαβίωσης σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, είναι κατά πολύ υψηλότερα από την συμφορημένη Ανατολή, ενώ η ταχεία πρόοδος της κοινωνικής βελτίωσης στην Ευρώπη βαθαίνει το χάσμα και κάνει την λευκή ήπειρο να μοιάζει ακόμα πιο ελκυστικό παράδεισο για τα σμήνη των σκουρομάλληδων πεινασμένων από την Κίνα, την Ινδία και την Ιαπωνία... Δεν θα καταστραφούμε, ίσως, από την ξαφνική επέλαση των εισβολέων, όπως η Ρώμη που κατακτήθηκε από τις ορδές των βορείων· θα μας υποτάξουν και θα μας απορροφήσουν σταδιακά."

Lothrop Stoddard, The Rising Tide of Color 

Πόσο αληθινή η προφητεία του Stoddard! Την βλέπουμε να πραγματοποιείται μπροστά στα μάτια μας. Η Ευρώπη βρίσκεται σήμερα...
υπό κατάρρευση. Ο λόγος είναι τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που μας φέρνει με οργανωμένο, προσχεδιασμένο, συστηματικό τρόπο ο Διεθνής Σιωνισμός, μέσω των κατά τόπους εβραιομασονικών κυβερνήσεων, για να μπορούν οι Εβραίοι να διοικούν τα κατακερματισμένα έθνη με μεγαλύτερη ευκολία. Οι λευκοί, ο πιο πνευματικά ανεπτυγμένος κλάδος της ανθρωπότητας, τείνει προς εξαφάνιση. Όμως τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης καταφέρνουν να τους αποβλακώνουν και να τους κάνουν να υποδέχονται τους εισβολείς, δηλαδή αυτούς που θα τους εξαφανίσουν, με ανοιχτές αγκάλες.

Η λευκή ανθρωπότητα εξαφανίζεται σταδιακά από Αφρικανούς και Ασιάτες. Ο Stoddard είχε δίκιο. Ο Αμερικανός δημοσιογράφος και ευγονιστής διαπίστωνε από τότε ότι η μετανάστευση έχει ίδιες ή και χειρότερες συνέπειες από μια κατάκτηση. Η φυσική αντικατάσταση των Ευρωπαίων, θα φέρει και την πνευματική διάλυση της Ευρώπης. Η στήριξη εθνικιστικών πολιτικών φορέων αποτελεί την τελευταία ελπίδα για να διασωθεί η λευκή ανθρωπότητα. Όσοι ψάχνουν δικαιολογίες για να μένουν αδρανείς, ας δεχτούν αδιαμαρτύρητα την εξαφάνισή τους, των ίδιων και των παιδιών τους.

9 σχόλια:

 1. Τι έχουμε εδώ;

  https://pbs.twimg.com/profile_images/552030918538309632/loNy3W5s.jpeg


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αλπική κυρίως, αν και δεν αποκλείεται κάτι μογγολικό. Με τα κλασικά γνωρίσματα, όπως ευρυπροσωπία, πλατιά μεσσόρινη μύτη, βαριά βλέφαρα, πολλούς μαλακούς ιστούς στο πρόσωπο και καστανά τελείως ίσια μαλλιά.

   Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ!

   Και μία ταξινόμηση του Mads Mikkelsen παρακαλώ.

   Διαγραφή
  3. Ως Κρομανοειδής κατατάσσεται, καθώς έχει εμφανείς γωνίες στο πρόσωπο, βαθιά τοποθετημένα μάτια και σκούρο χρώμα μαλλιών και ματιών.

   Διαγραφή
 2. Σοβαρά πάντως,τι ποσοστό των σημερινών Ελλήνων θα αναγνωρίζονταν ως ''λευκοί''( ή καλύτερα ως ιθαγενείς σε αυτήν την ήπειρο)από άλλους ευρωπαϊκούς λαούς;Νομίζω ότι έχω πάρει τις απαντήσεις για τον εαυτό μου από συναντήσεις με άλλους(Ευρωπαίους/Αμερικανούς).Νομίζω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε Γάιε, αν και καταλαβαίνω το πνεύμα των γραφομένων σου, γίνε πιο ακριβής. Δεν είναι διόλου κακό να τονίζουμε τα κακά αυτού του τόπου.

   - Αργοναύτης

   Διαγραφή
  2. Το λέω ξεκάθαρα,η Ελλάς απλά δεν υπάρχει.Ο λαός που κάποτε αποκαλούσαμε ''λαός των Ελλήνων'' δεν υπάρχει.Έχει αντικατασταθεί από μια βιομάζα ατόμων,κλεισμένων στα διαμερίσματά τους,χωρίς σθένος για γνώση,για ταυτότητα,για αντίσταση.Η ελληνικότητα έχει υποβιβαστεί σε γεωγραφία,συνοδευόμενη από memorabilia made in China για μεθυσμένους τουρίστες.
   Είμαστε απλά μια διεύθυνση(όπως και όλος ο ''δυτικός'' κόσμος) όπου έρχεται ο λογαριασμός.

   Διαγραφή
  3. Στη περίπτωση που κάποιος θεωρήσει τα παραπάνω σε αντίθεση μα αυτά που γράφω την 26/08/15,θα απαντήσω ότι είμαι αισιόδοξος ότι το project multiculturalism θα στεφθεί με αυτό που του αξίζει,την πλήρη αποτυχία.Το ερώτημα είναι,θα υπάρχει μετά σθένος για να ξαναχτίσουμε;

   Διαγραφή
 3. Επίσης βρίσκω το άρθρο,αν και στη βάση του σωστό, υπερβολικά κινδυνολογικό ως προς την δυναμική των αφρικανό/ασιατών να εξαφανίσουν τους γηγενείς(okay κάποιοι ανόητοι θα αναμιχθούν μαζί τους,κυρίως μπάζα κατά την δική μου γνώση και εμπειρία) αφού στερούνται δυναμικής.Ακόμα και στις ΗΠΑ οι Αφροαμερικανοί βρίσκονται σε επίπεδα μείωσης του πληθυσμού τους(με πιθανή αντικατάστασή τους από τους Latino).Τέλος όσο η οικονομίες των ευρωπαϊκών(και Αμερικής) χωρών θα συρρικνώνεται από την απουσία εξειδικευμένων εργατών,τόσο θα συρρικνώνεται και η δυναμική των κρατών για καταστολή.Με λίγα λόγια brace yourselves γιατί το μέλλον θα είναι δύσκολο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.