Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Μια βαθύτερη ματιά στην φυλετική ιστορία της Ευρώπης

Πώς μεταβάλλεται η κατανομή των φυλών στην Ευρώπη; Μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα βάσει των στοιχείων που έχουμε; Θα εξετάσουμε την φυλετική ιστορία της ηπείρου μας, βλέποντάς την σε επίπεδο χιλιετιών.

Η κατανομή των όντων στον πλανήτη δεν είναι στατική. Συνεχώς μεταβάλλεται, αλλά αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν εφήμερα, αδυνατώντας να κατανοήσουν ότι η ύπαρξή τους εντάσσεται σε ένα πλαίσιο εκατομμυρίων χρόνων εξέλιξης και σταδιακής μεταβολής των όντων. Έγκειται στους ανθρωπολόγους να εντάξουν τον άνθρωπο στο ευρύτερο χρονικό πλαίσιο χιλιετιών και να κατανοήσουν τις τάσεις μεταβολής στο ανθρώπινο είδος.

Η θεωρία της εξέλιξης έθεσε τις βάσεις για την επιστημονική μελέτη του ζητήματος. Οι μεταβολές είναι αργές, προέρχονται από τον συνδυασμό κληρονομικότητας, εγγενούς μεταβλητότητας και φυσικής/σεξουαλικής επιλογής. Κατ' αυτόν τον τρόπο έχουν σχηματιστεί διάφορες ανθρώπινες φυλές, με συγκεκριμένη γεωγραφική κατανομή. Όμως τίποτα δεν παραμένει σταθερό και όλα μεταβάλλονται. Προς ποια κατεύθυνση;

Στον Ευρωπαϊκό χώρο, τα στοιχεία της παλαιοανθρωπολογίας δείχνουν,...
πριν αρκετές χιλιετίες, ότι κατοικούσαν δολιχοκέφαλοι, που ήταν λογικά Κρομανοειδείς και συγγενείς τύποι, όπως Νορδικοί, Μεσογειακοί, κτλ. Οι βραχυκέφαλοι, ενός αρχικού Αλπικού υποστρώματος, έρχονται αργότερα, προϊστορικά πάντα, λίγες χιλιετίες πριν την σύγχρονη εποχή. Ωστόσο, χάρτες κεφαλικού δείκτη σαν τον παραπάνω δείχνουν μια τάση για υπερίσχυση των βραχυκέφαλων στην σημερινή Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία εξάπλωσης βραχυκέφαλων συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Οι Αλπικοί και οι συναφείς κυρίως ενδομορφικοί τύποι, έρχονται από το βραχυκέφαλο μπλοκ της ανατολής και εξαπλώνονται σιγά σιγά στην Ευρώπη, έχοντας φτάσει μέχρι τα Πυρηναία, χωρίς όμως να έχουν φτάσει σε σημαντικούς αριθμούς σε Βρετανία, Ιρλανδία, Ισλανδία και Σκανδιναβία, λόγω του φυσικού εμποδίου της θάλασσας που αποτρέπει την μαζική εγκατάσταση. Πράγμα που σημαίνει μια διαρκή Αλπικοποίηση της Ευρώπης, με τους δολιχοκέφαλους τύπους να μειώνονται, με ότι επιπτώσεις έχει αυτό, πολιτικές, κοινωνικές ή πολιτισμικές.

Λόγοι θα μπορούσαν να ειπωθούν πολλοί, όμως θα παραμένουν εικασίες. Όπως είχε παρατηρήσει και ο Νίτσε, οι πιο πειθήνιοι, ήσυχοι και αλτρουιστές είναι αυτοί που έχουν καλύτερες προοπτικές επιβίωσης, παρά οι δυναμικότεροι, που χάνονται για διάφορους λόγους. Παρόμοιες τάσεις δείχνει και η σεξουαλική επιλογή, καθώς η σύγχρονη "απελευθέρωση" της γυναίκας οδηγεί τους άνδρες μάλλον προς τις πιο ήσυχες γυναίκες, στην προσπάθεια να δημιουργήσουν σοβαρή οικογένεια. Οι λόγοι της πληθυσμιακής επικράτησης των βραχυκέφαλων έναντι των δολιοκέφαλων παραμένουν στην πράξη ακόμα ανεξερεύνητοι.

Υπάρχει κίνδυνος να γίνει η Ευρώπη μια δεξαμενή μαλθακών, νωθρών Αλπικών/Βαλτικών, όπως προειδοποιούσε ο Lapouge και οι δραστήριοι φυλετικοί τύποι, όπως Νορδικοί, Ατλαντοειδείς, Μεσογειακοί να μειωθούν σε αμελητέα ποσοστά ύστερα από μερικούς αιώνες ή χιλιετίες; Άγνωστο.

Πάντως, η Ευρώπη αντιμετωπίζει απείρως πιο σημαντικό πρόβλημα σήμερα. Ο διεθνής σιωνισμός, θέλοντας να διαλύσει τους συνεκτικούς δεσμούς των Ευρωπαϊκών Εθνών για να μην σηκώνουν κεφάλι στην παγκόσμια διακυβέρνησή του, αλλοιώνουν φυλετικά την Ευρώπη, φέρνοντας εκατομμύρια λαθρομετανάστες από Ασία και Αφρική. Αρωγοί στην μετατροπή της Ευρώπης σε πολυφυλετική ζούγκλα είναι η μασονία, την οποία ελέγχουν απόλυτα οι Εβραίοι και οι χρήσιμοι ηλίθιοι του φιλελευθερισμού και του μαρξισμού. Και ενώ βλέπαμε μια διαδικασία Αλπικοποίησης της Ευρώπης, ένα δραστικότερο κύμα αλλοίωσης έρχεται, αλλάζοντας τον φυλετικό χάρτη της Ευρώπης με δραματικούς ρυθμούς. Κι ενώ η αύξηση των Αλπικών δεν γίνεται αντιληπτή από τον λαό, η είσοδος λαθρομεταναστών είναι εξόφθαλμη έως διαφημιζόμενη. Τα εβραιομασονικά ΜΜΕ προσπαθούν να αποτρέψουν τους Ευρωπαίους από το να δραστηριοποιούνται σε εθνικιστικά πολιτικά κόμματα, για να σταματήσει η φυλετική αλλοίωση της λευκής Ευρώπης. Ακόμη και οι δεξαμενές Ευρωπαϊκού αίματος σε Αμερική και Αυστραλία αλλοιώνονται, με τους λευκούς να αντικαθίστανται συστηματικά από μια πανσπερμία αλλόφυλων.

Οι πιο δραστήριοι, ηγετικοί και μάχιμοι φυλετικοί τύποι στην Ευρώπη μειώνονται, ενώ πλέον όλοι οι λευκοί αντικαθίστανται από Αφρο-ασιάτες. Οι μεταβολές στην ιστορία του πλανήτη υπήρξαν τόσο απρόβλεπτες και δραματικές, που το τι μέλλει γενέσθαι, είναι άγνωστο. Οπότε, η φυλετική παρακμή της Ευρώπης μπορεί να αντιστραφεί, μέσα από επαγρύπνηση, θυσίες και αγώνα απέναντι στην σιωνιστική παγκοσμιοποίηση. Και τότε θα λάμψει ξανά το φυλετικό ιδεώδες.

6 σχόλια:

  1. Πολύ καλά τα λέει το άρθρο. Η αλλαγή των αισθητικών προτύπων κι οι κοινωνικές συνθήκες είναι αυτές που προκαλούν και τα δυο φαινόμενα. Η πολιτική δραστηριοποίηση ΟΛΩΝ και η αφύπνισή τους θα φέρει με βεβαιότητα κι αλλαγή στην πληθυσμιακή σύσταση των Ευρωπαϊκών λαών. Ο αλπικός, που είναι ο πιο νωθρός εκ των Ευρωπαϊκών ανθρωπολογικών τύπων, είναι αυτός που επιβιώνει γιατί έτσι είναι η φύση του που του επιβάλλει να συμβιβάζεται να μένει πειθήνιος αλλά και σεξουαλικά δραστήριος. Αν λοιπόν, αποφασίσουμε να μην είμαστε πρόβατα αλλά μαχητικότεροι δηλαδή να (επανα-)φέρουμε την Ευρώπη στη συμπεριφορική πρωτοκαθεδρία, η πληθυσμιακή άνοδος των δολιχοκέφαλων είναι δεδομένη.
    Αυτό δεν σημαίνει πως οι βραχυκέφαλοι, αλπικοί, διναρικοί, βαλτικοί θα εξαφανιστούν. Ούτε και κάτι τέτοιο επιδιώκεται. Αυτό που γράφει ξεκάθαρα ο διαχειριστής του ιστολογίου, είναι να πάρει ο καθένας τον ρόλο του, όπως του πρέπει και δίχως σιωνιστική "καθοδήγηση" που οδηγεί στην εξαφάνιση ΟΛΩΝ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπλήρωση
    *να (επανα-)φέρουμε την Ευρώπη στη συμπεριφορική πρωτοκαθεδρία αυτών των χαρακτηριστικών που απευθύνονται περισσότερο στους δολιχοκέφαλους, τότε και η πληθυσμιακή άνοδος των δολιχοκέφαλων είναι δεδομένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. K.Διαχειριστά δεν θα λέγατε ότι αυξάνονται εξίσου οι Διναρικοί και Αρμενοειδείς; Αυτοί οι βραχυκέφαλοι δίχως προσωπικότητα και σθένος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω τι θα πει ο διαχειριστής, αλλά έχεις δίκιο.
      Η ομάδα των ταυρικών (διναρικός και αρμενοειδής) τύπων γενικότερα αυξάνεται, κυρίως όμως εξαιτίας της αύξησης των διναρικών κι όχι τόσο των αρμενοειδών. Το βασικότερο σφάλμα όσων τείνουν να χαρακτηρίζουν συλλήβδην ως αρμενοειδείς άτομα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, είναι το γεγονός πως οι δυο τύποι αυτοί μοιάζουν. Καθώς ο διναρικός, θεωρητικά τουλάχιστον, έχει συμβάλει στην διαμόρφωση και τη διάδοση των αρμενοειδών. Οι δε αρμενοειδείς στον Ευρωπαϊκό χώρο, έχουν προχωρήσει στα βόρεια κι έχουν αναμιχθεί με άτομα που έχουν ανοιχτότερα χρώματα.
      Στην Ελλάδα ειδικότερα (κι ακόμα περισσότερο στην Ιταλία), περίεργες εντυπώσεις δίνει και το γεγονός πως ο διναρικός τύπος δεν παρουσιάζεται τόσο συχνά με την "καθαρή" μορφή του όσο με τους διναρο-μεσογειακούς. Γεγονός που δίνει ακόμα μεγαλύτερο περιθώριο παρεξηγήσεων με τον αρμενοειδή τύπο.
      Τώρα εις ότι αφορά τα πνευματικά χαρακτηριστικά κλπ. Κατά τη γνώμη μου, η σημαντική αύξηση των διναρικών, χρονικά ξεκινώντας από τον μεσαίωνα, την τουρκοκρατία κι ένθεν, έχει συμβάλλει πάρα πολύ στην αλλαγή νοοτροπίας του Ελληνικού έθνους. Ο διναρικός, χαρακτηρίζεται από τον ατομισμό του και τις τάσεις για απειθαρχία, αλλά και από την μεγάλη του σκληρότητα και την τρομερή αντοχή του σε σχεδόν κάθε είδους αντιξοότητα. Δυστυχώς όμως, δεν ζούμε πλέον στο 1821 ή γενικότερα σε περιόδους πολεμικών εξάρσεων, ώστε να διακριθούν τα πλεονεκτήματα των διναρικών, τα οποία θα μπορούσαν να δώσουν άλλη πνοή στο έθνος μας. Έτσι, μέσα από την τρυφηλή μας καθημερινότητα, η νοοτροπία των βραχυκέφαλων διναρικών τείνει προς την φιλαυτία και τονίζει τη νωθρότητα των βραχυκέφαλων αλπικών. Θεωρώ, χωρίς να θέλω να παρεξηγήσω ή να παρεξηγηθώ, πως δεν είναι τυχαίο πως στις ημέρες μας αρκετοί μαρξιστές εν Ελλάδι έχουν διναρικά χαρακτηριστικά (πέραν της διαπιστωμένης παρουσίας αρμενοειδών, μεταξύ των αριστερών προσωπικοτήτων). Από την άλλη, ο φανατισμός που μπορούν να επιδείξουν οι διναρικοί κι εκδιναρισμένοι, μπορεί να οδηγήσει και στην άλλη πλευρά αν τους εμφυσήσουν πατριωτικές ιδέες. Κι εδώ πάλι, δεν είναι τυχαίο πως πολλοί στρατιωτικοί όπως κι εθνικιστές του περασμένου αιώνα, ανήκαν σε αυτό τον τύπο.

      Διαγραφή
  4. Σε ποιον φυλετικό τύπο ανήκει η Σοφία Βεργκάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρέπει να είναι λευκή η Βεργκάρα καθότι Κολομβιανή για να εκτιμήσει κάποιος ακριβώς τον τύπο της. Παρόλα αυτά τα όποια Ευρωπαϊκά στοιχεία της καταγωγής της δείχνουν μεσογειακό-κρομανοειδή (ή όπως το ονομάζουν διαφορετικά, ατλαντο-μεσογειακό), που είναι ο "κλασσικός" τύπος για τους Ισπανικής καταγωγής πληθυσμούς.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.