Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Συμπεράσματα σχετικά με τη φυλετική σύνθεση των Ελλήνων

Από τις προηγούμενες μελέτες που δημοσιεύτηκαν για τον Ελλαδικό χώρο βγαίνουν πολλά συμπεράσματα σχετικά με την φυλετική σύνθεση των Ελλήνων. Παρότι οι αναφερθείσες μελέτες δεν παρουσιάζουν ποσοστά για κάθε φυλετικό τύπο, αυτά μπορούν να εκτιμηθούν ως ένα βαθμό από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν. Η φυλετική σύνθεση ενός πληθυσμού έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία για την πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική ζωή ενός λαού.

Θα γίνει μια χοντρική εκτίμηση για τη φυλετική σύνθεση του πληθυσμού της Ελλάδας. Οι μετρήσεις του Πουλιανού είναι οι πλέον εκτενείς στον Ελλαδικό χώρο και χρησιοποιούνται ως αναφορά. Ο κεφαλικός δείκτης είναι το σημαντικότερο στοιχείο των μετρήσεων και ανά γεωγραφικό διαμέρισμα δίνεται ως εξής:


Αιγαίο:               81,05
Κρήτη:               80,21
Ιόνιο:                  81,78
Πελοπόννησος:   82,84
Στερεά Ελλάδα:  84,20
Θεσσαλία:         82,07
Ήπειρος:           87,85
Μακεδονία:        83,08
Θράκη:              80,32

Λαμβάνουμε υπόψη τον πληθυσμό...
του κάθε γεωγραφικού διαμερίσματος με βάση την απογραφή του 2011, καθώς επίσης τυπικές τιμές κεφαλικού δείκτη για την κάθε φυλή από τη βιβλιογραφία. Υποθέτουμε ότι οι Κρομανοειδείς είναι το 1/5 των δολιχοκέφαλων, με τους υπόλοιπους να είναι Μεσογειακοί. Επίσης, κάνοντας μια εκτίμηση φυλετικής σύνθεσης ανά γεωγραφικό διαμέρισμα, προκύπτει χοντρικά η εξής φυλετική σύνθεση για το σύνολο της Ελλάδας σε ποσοστά:

Αλπικοί:          40%
Μεσογειακοί:   20%
Διναρικοί:        17%
Αρμενοειδείς:   15%
Κρομανοειδείς:  5%
Λοιποί:             3%

Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι οι μίξεις μεταξύ των παραπάνω φυλετικών τύπων είναι πλείστες. Προκύπτει ότι οι Αλπικοί κυριαρχούν, ενώ ο γενικός τύπος του κλασικού Αλπικού-Μεσογειακού πλειοψηφεί, από την αρχαιότητα ακόμα, αφού αυτοί είναι οι δύο πολυπληθέστεροι φυλετικοί τύποι, πράγμα που ταιριάζει με την εντύπωση που δίνει ο Έλληνας και στο εξωτερικό.

Η βαλκανοανατολίτικη νοοτροπία στην Ελλάδα οφείλεται στους Διναρικούς και Αρμενοειδείς αντίστοιχα, που αποτελούν περίπου το 1/3 του πληθυσμού. Δεν φταίνε βέβαια μόνο αυτοί για την παρακμή της Ελλάδας, απλά αν δεν υπήρχαν αυτοί, η σιωνιστικά επιβαλλόμενη παρακμή θα είχε άλλη μορφή, βλέπε Σκανδιναβικές χώρες ή Ιβηρική χερσόνησο. Γενικώς η Ελλάδα ακροβατεί μεταξύ βαλκανοανατολίτικης και δυτικής νοοτροπίας, λόγω Διναρο-Αρμενοειδών και Μεσογειακών αντίστοιχα, με τους πρώτους να υπερτερούν σε αριθμούς. Οι Αλπικοί προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε κατάσταση και την ανέχονται. Οι Αλπικοί είναι η βασική συνιστώσα του νωθρού ανθρωπάκου που επιθυμεί την άνεση και την ευκολία, μένοντας φοβισμένος στο σπιτάκι του όταν βλέπει κίνδυνο, χρησιμοποιώντας διάφορες "δικαιολογίες". Οι Μεσογειακοί είναι δυναμικοί και δραστήριοι, με άριστες δυνατότητες πνευματικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας, καθώς και ανάπτυξης πολεμικού και ηρωικού ήθους. Όμως συνήθως έχουν οικονομική ευμάρεια και συχνά παραδίδονται στις απολαύσεις και στο κυνήγι των διασκεδάσεων. Αποτελούν το σημαντικότερο κομμάτι του Ελληνισμού. Αποτελούν μειοψηφία σε σχέση με τους Αλπικούς, Διναρικούς, Αρμενοειδείς και η παρακμιακή νοοτροπία της Ελλάδας τους πνίγει, με αποτέλεσμα πολλοί να μεταναστεύουν στο εξωτερικό, όπου ξεδιπλώνουν τις ικανότητές τους και συχνά γίνονται διάσημοι, δίνοντας την εσφαλμένη εντύπωση στους ξένους ότι όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδας είναι Μεσογειακοί.

Οι ιδέες και οι απόψεις είναι ανεξάρτητες φυλετικού τύπου. Όμως ο τρόπος εφαρμογής των ιδεών ο τρόπος συμπεριφοράς εξαρτάται απόλυτα από τη φυλή. Για παράδειγμα, ένας εθνικιστής μπορεί να είναι οποιουδήποτε φυλετικού τύπου, όμως ο τρόπος που αγωνίζεται και συμπεριφέρεται είναι διαφορετικός. Τα ίδια ισχύουν σε επίπεδο κράτους. Ένα εθνικιστικό κράτος με 100% Αλπικούς σε λίγα χρόνια, αν όχι μήνες, θα γίνονταν προτεκτοράτο. Από την άλλη, ένα εθνικιστικό κράτος με 100% Μεσογειακούς θα ήταν τελείως διαφορετικό. Δηλαδή, η φυλή έχει κολοσσιαία σημασία καθώς αυτή καθορίζει το πώς θα εκφραστούν οι ιδέες. Και αν οι ιδέες π.χ. προβάλλουν το ηρωικό πρότυπο, μπορεί ένας Αλπικός να τις διαδίδει, αλλά δύσκολα θα τις ενσαρκώσει ο ίδιος. Πολλές φορές βέβαια αρκεί που θα την ενσαρκώσουν άλλοι ικανότεροι φυλετικά. Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα, όπως π.χ. ο εξαίσιος Leon Degrelle που ήταν Αλπικός.

Όλος ο Ελληνικός λαός, ανεξαρτήτως φυλής οφείλει να αγωνιστεί πολιτικά υπέρ πατρίδος, ενάντια στους σιωνιστές τυράννους. Εν μέσω πνευματικής ερήμου, ο αγώνας διεξάγεται από τις λαμπρές εξαιρέσεις των διαφόρων φυλετικών τύπων και όχι από συγκεκριμένο. Όμως για να επιτευχθεί μεγαλείο σε ένα ελεύθερο κράτος, ικανότεροι είναι συγκεκριμένοι φυλετικοί τύποι.

Η παραπάνω ανάλυση αφορά μόνο στους έχοντες Ελληνική ιθαγένεια. Στην Ελλάδα όμως διαβιούν εκατομμύρια αλλόφυλων λαθρομεταναστών οι οποίοι τείνουν να μετατρέψουν σε μειοψηφία τους ντόπιους, μέσα στην ίδια τους τη χώρα, με βάση τα σιωνιστικά σχέδια. Ο κίνδυνος είναι ορατός και οι ντόπιοι, όσοι έχουν τη θέληση, οφείλουν να αντισταθούν πολιτικά στην επαπειλούμενη εξαφάνισή τους.

20 σχόλια:

  1. Μια ερώτηση στον διαχειριστή...........Μπορεί κάποιος να είναι Αρμενοειδής ενώ έχει ανοιχτόχρωμα μάτια και ύψος άνω του 1,85?..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άνετα. Οι Αρμενοειδείς σύμφωνα με τους ανθρωπολόγους έχουν μέτριο ύψος, ενώ τα μεγάλα ύψη είναι συχνά. Επίσης τα ανοιχτά μάτια, παρότι λιγότερα από τα σκούρα, είναι συχνά στους Αρμενοειδείς και τα έχουν πάνω από ένας στους τέσσερις.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Είναι κ.Διαχειριστά τα καθοδικά μάτια δείγμα ενός Αρμενοειδούς;

      Διαγραφή
    3. Πάντως με όσα γράφει ο διαχειριστής δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να ξεχωρίσεις έναν αλπικό, διναρικό ή κρομανοειδή απο έναν αρμενοειδή στην περίπτωση που πρόκειται για άτομο ψηλό και με ανοιχτόχρωμα μάτια.........Τουλάχιστον για μένα και πιστεύω και για τον περισσότερο κόσμο ......

      Διαγραφή
  2. Είστε λίγο σκληρός με τους Διναρικούς κ. διαχειριστή δηλαδή, η Αυστρία ας πούμε με μεγάλο ποσοστό Διναρικών έχει παρακμιακή νοοτροπία τέτοιου είδους; Ή μήπως υπήρχε βαλκάνια παρακμιακή νοοτροπία στην αρχαία Ελλάδα που υπήρχε πλήθος Διναρικών; Είναι κρίμα να αποδίδεται η ανατολίτικη τουρκογυφτιά στους Διναρικούς.
    Εκτός των παραπάνω όμως γιατί τέτοια χολή συνέχεια για τους Αλπικούς και τους Αρμενοειδεις; Ειδικά οι Αλπικοί που όπως αναφέρθηκε βγάλαν έναν Degrelle και ένα Himmler δεν νομίζω ότι είναι άχρηστοι. όπως επίσης και οι Αρμενοειδεις που μπορεί να είναι επηρεασμένοι από την Ανατολή αλλά δεν είναι οι μόνοι υπεύθυνοι της τουρκογυφτιάς που βιώνουμε σήμερα στην "τέχνη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες για τους Αλπικούς και τους Διναρικούς, οι Αρμενοειδείς όμως είναι κάτι εξωευρωπαικό και δεν πρέπει να υπάρχουν στην Ελλάδα.

      Ειδικά για τους Αλπικούς βλέπω να υπάρχει μεγάλη προκατάληψη, όμως Αλπικοί ήταν οι δυο σημαντικότεροι φιλόσοφοι στην αρχαία Ελλάδα ο Σωκράτης και ο Πλάτων.

      Διαγραφή
    2. Οι γυφτοαρμενοειδεις τουρκοσποροι δεν ανηκουν στον φυλετικο μας κυκλο και δεν εχουν καμμια δουλεια στην Ελλαδα και Ευρωπη.
      -Αλκιβιαδης-

      Διαγραφή
  3. 'Ο διαχειριστὴς ἔχει κάνει πολὺ καλὴ ποσοστιαία κατηγοριοποίησι τοῦ ἑλληνικοῦ πληθυσμοῦ. Ἡ καθημερινὴ & προσεκτικὴ παρατήρησι φυσιογνωμιῶν γύρω μας ἐπιβεβαιώνει ἰκανοποιητικὰ τὰ ἀνωτέρω στοιχεῖα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν κάποιος δηλαδή είναι Αλπικός-Μεσογειακός που κατατάσσεται; Στους Αλπικούς ή στους Μεσογειακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατατάσσεται ισοδύναμα και στους δύο, ακόμα και αν εμφανίζει υπεροχή του ενός τύπου, καθότι στατιστικά αλληλοαναιρούνται. Ως προς τα ποσοστά, στατιστικά θα ληφθεί μισός στους Μεσογειακούς και μισός στους Αλπικούς. Όσοι γνωρίζουν στατιστική, καταλαβαίνουν πως δεν κόβεται ο άνθρωπος στη μέση! Θα ληφθεί ισοδύναμα και στους δύο τύπους, θεωρώντας ότι ο γονότυπος περιέχει πληροφορία και για τους δύο τύπους που μπορεί να εμφανιστεί στην επόμενη γενιά. Συνεπώς στα ποσοστά, ένας Αλπικός-Μεσογειακός θα συνεισφέρει και στις δύο κατηγορίες. Όπως επισημαίνεται και στο κείμενο, υπάρχουν πολλές μίξεις, οι οποίες είναι δύσκολο να καταγραφούν στις ποσοστώσεις, αλλά είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

      Διαγραφή
  5. ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ 18213 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:13 π.μ.

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΝΑΡΙΚΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΔΙΝΑΡΙΚΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ3 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:54 μ.μ.

      Εμεις οι Διναρικοι Αρβανιτες απελευθερωσαμε την Ελλαδα.

      Διαγραφή
  7. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ3 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:04 μ.μ.

    Το δια ταυτα ειναι οτι μας εχουν φορτωσει ενα 15-16% του πληθυσμου το οποιο δεν ανηκει στην Λευκη φυλη και το οποιο ως Λευκοι Ευρωπαιοι πρεπει να ξεφορτωθουμε μαζι με τα πιθηκοειδη λαθροσκουπιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΥΠΕΡΑΡΙΕ ΦΙΛΕ ΦΡΟΥΡΕ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ.ΖΗΤΩ Η ΛΕΥΚΗ ΝΙΚΗ!

      Διαγραφή
  8. http://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=LBJd1iuDfwckQM&tbnid=l-vf7dyQo4o2HM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.mygreek.fm%2Fel%2Falbums%2FNDUxMTM45113%2FPezo-ke-tragoudo-ipirotika-tragoudia&ei=haMQU87cJY-Vswas3oCAAQ&bvm=bv.61965928,d.Yms&psig=AFQjCNFdK8DvSbVI8qSPstbsw4E3P_7KCA&ust=1393685739280807 αγαπητο φυλετικο ιστολογιο ο συγκεκριμενος καλλιτεχνης τι φυλετικος τυπος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης είναι Διναρικός, όπως φαίνεται και από άλλες φωτογραφίες. Διναρικά χαρακτηριστικά παρατηρούνται σε μάτια, χείλη, μύτη και στο ότι είναι βραχυκέφαλος.

      Οι Διναρικοί εχουν έφεση στη μουσική. Μάλιστα το κλαρίνο και ο μακρόσυρτος ήχος που παράγει τους αρέσει ιδιαίτερα. Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά, θα διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι που παίζουν κλαρίνο έχουν κάτι Διναρικό.

      Διαγραφή
    2. πως ειναι ο διναρικος τυπος ματιων

      Διαγραφή
  9. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο που να αποδεικνύει ότι ο αριθμός των Διναρικών και των Αρμενοειδών στην Ελλάδα είναι σχεδόν ο ίδιος. Εδώ οι περισσότεροι Ανθρωπολόγοι δεν συμπεριλαμβάνουν καν Αρμενοειδής στην Ελλάδα και όταν το κάνουν επισημαίνουν ότι πρόκειται για ασήμαντο αριθμό. Που το βρήκε αυτό το 15% ο blogger;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.