Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Η Κρομανοειδής επίδραση στη βόρεια Ευρώπη


Συνηθίζεται κάθε ξανθιά γυναίκα από τις βόρειες χώρες της Ευρώπης να θεωρείται αμέσως ως Νορδική. Ωστόσο, στη βόρεια Ευρώπη και στους απογόνους τους υπάρχει συχνά Κρομανοειδής επίδραση που κακώς παραβλέπεται.

Στη φωτογραφία φαίνονται δύο γυναίκες, εκ των οποίων η αριστερά έχει σημαντική Κρομανοειδή επίδραση, με πολύ έντονο τετράγωνο σαγόνι και πλατύ πρόσωπο, σε αντίθεση με την δεξιά που έχει πιο λεπτό πρόσωπο και λιγότερες γωνίες. Συνεπώς η αριστερά είναι Νορδική-Κρομανοειδής, ενώ η δεξιά χαρακτηρίζεται μόνο Νορδική. Η Κρομανοειδής επίδραση τροποποιεί και την συμπεριφορά.

Προφανές ότι στη χώρα μας τέτοιοι φαινότυποι είναι από σπάνιοι έως ανύπαρκτοι.

18 σχόλια:

  1. Η Δούκισσα Νομικού εκτός από Κρομανοειδής είναι και Νορδική, έστω και λίγο;
    http://www.ilovestyle.com/sites/default/files/styles/article_large/public/doukissa_nomikou_1.jpg
    http://www.boxtv.gr/wp-content/uploads/2012/03/%CE%94%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B1-%CE%9D%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-2006.jpg
    http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2010/MAY/05-12/resized/nomikou_h_633_451.jpg
    http://www.blog.gr/content/data/multimedia/images/LIFESTYLE/doukissa-nomikou3.jpg
    http://static.myworld.gr/assets/media/Top/celebrities/doukissa_nomikou_386_106482.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φαίνεται ότι είναι μόνο Κρομανοειδής. Τα μαλλιά της είναι καστανά στο φυσικό, ενώ το ανοιχτό χρώμα ματιών δεν είναι σπάνιο στους Κρομανοειδείς. Η όλη εμφάνιση του προσώπου της δεν δείχνει κάτι Νορδικό.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Το γωνιακό και πλατύ σαγόνι είναι σύμβολο τεστοστερόνης και αρσενικότητας για τους άνδρες,όπως είναι και οι περισσότεροι άνδρες μοντέλα.Για τις γυναίκες δε ταιριάζει και τόσο καλά,προτιμάται η κοίλη μύτη και γενικά πιο στρογγυλά χαρακτηριστικά.Γι αυτό και τα περισσότερα γυναίκες μοντέλα είναι του Βαλτικού τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως, από τις συγκεκριμένες δύο, εγώ την Κρομανοειδή θα φαλλοκοπούσα με μανία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς ονομάζεται αυτή η κρομανοειδής θεότητα στα αριστερά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν Ανώνυμε (3 Ιανουαρίου 2014)η Νορδοκρομανοειδής αριστερά ονομάζεται Diane Kruger,έπαιζε στο έργο "Τροία" υποδυόμενη την ωραία Ελένη.Η δεξιά είναι Ρωσίδα αθλήτρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θελω να παντρευτω την Diane Kruger...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα είσαι Νορδικός ή τουλάχιστον Άριος τότε συμφωνώ και εγκρίνω.Άμα είσαι όμως μαυριδερός εξωευρωπαικός ούτε που να το σκέφτεσαι.

      Διαγραφή
    2. Αριος μεσογειακοδιναρικος ειμαι,Νορδικος δεν ειμαι αν και πολυ θα 'θελα,εσυ εισαι ο κουμπαρος.Υ.Γ.Ολες οι πουτανες που εχουν παντρευτει αραπηδες πρεπει να πνιγουν ζωντανες μεσα σε βοθρο.

      Διαγραφή
    3. Εγω θελω να παντρευτω την Ρωσιδα αθλητρια στα δεξια και οχι αυτην με τα τετραγωνιζοντα νεατερνταλια κρομανοειδη στοιχεια.

      Διαγραφή
  7. δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά συνήθως οι ποιο ωραίοι άντρες και γυναίκες ειναι οι κρομανοειδεις η όσοι έχουν κρομανοειδή επίδραση...αφού είμαστε ωραία μωρά πως να το κάνουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξού και τα μοντέλα άνδρες,με το ευρύ γωνιώδες σαγόνι.

      Διαγραφή
  8. Οι βόρειοι Σκανδιναβοί, και γενικότερα τα Γερμανικά κράτη, κατοικούνται κυρίως από μεικτούς τύπους Νορδικούς-Κρομανοειδείς, και οι καθαροί Νορδικοί είναι ελάχιστοι. Αναμφισβήτητα η ωραία Ελένη Diane Kruger είναι ομορφότερη.

    Son Of Odin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ11 Ιανουαρίου 2014 στις 7:54 μ.μ.

      Αριε αδελφε γιε του Οντιν εχεις απολυτο δικιο.Η Diane Kruger ειναι πιο ομορφη και απο Θεα της Θουλης.

      Διαγραφή
    2. Πολυ σημαντικη αυτη σου η διευκρινηση 8:41!το ιδιο νομιζω συμβαινει και στις μεσογειακες χωρες,οπου οπως εχει επισημανθει και σε καποιο προηγουμενο αρθρο πολλες και πολλοι μεσογειακοι/κρομανοειδεις λανθασμενα περνανε σαν προτυπα μεσογειακης ομορφιας,πιστευω αυτος ειναι ενας απο τους λογους που οι "δυτικες κοινωνιες"πανε απο το κακο στο χειροτερο,φταιει σε καποιο βαθμο το οτι οι λευκοι δολιχοκεφαλοι ειναι μειοψηφια.

      Διαγραφή
    3. Μα οι Κρομανοειδείς είναι δολιχοκέφαλοι

      Διαγραφή
  9. Κε Διαχειριστά ή συνσχολιαστές γνωρίζουμε η δεξία ποια είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.