Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Η "Γυναίκα της χρονιάς 2013" σε ποιον φυλετικό τύπο ανήκει;



Η Ελένη Αντωνιάδου τιμήθηκε ως γυναίκα της χρονιάς από μεγάλο επιστημονικό οργανισμό στη Μεγάλη Βρετανία.

Σε ποιον φυλετικό τύπο ανήκει;

Απάντηση:
Ανήκει στον Βορειοαφρικανικό φυλετικό τύπο, ή αλλιώς λεγόμενο Saharid. Αποτελεί ένα πολύ τυπικό παράδειγμα, με κύρια συγκέντρωση στη Βόρεια Αφρική.

Ενημέρωση 9/2019: Τελικά αποδείχτηκε απατεώνισσα, αποκαλύφτηκε πως ούτε έχει παρουσιάσει σημαντικό ερευνητικό έργο, ούτε εργάζεται στη NASA! Για τους γνωρίζοντες τα φυλετικά, ο φυλετικός της τύπος δημιουργούσε υποψίες ότι δύσκολα θα μπορούσε να επιτύχει κάτι σημαντικό στην επιστήμη, αλλά δεν μπορούσαμε να αποκλείσουμε να είναι μια εξαίρεση. Ε, δεν ήταν.

19 σχόλια:

  1. 'Αραβικὸς ἢ βερβεριδικὸς τῦπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα την ταξινομουσα σαν κλασσικη παλαιστινια η κουρδα. Ασιατικος τυπος. πινδαρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ7 Ιανουαρίου 2014 στις 5:00 μ.μ.

    Συμφωνω με τον Φυρερ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ιρανο-ινδη εξωευρωπαια!!!εαν αυτη ειναι μεσογειακη,τοτε εγω ειμαι νορδικος σουηδος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κοπελια παρολο που ειναι γυναικα της χρονιας μοιαζει πολυ με γυφτισα. Τοσο απλα! Οι γυφτοι τι ειναι φυλετικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεσογειακή βορειοαφρικανικού υπότυπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεσογειακή βορειοαφρικάνικου υποτύπου και μπράβο στην Έλενα μας κάνει υπερήφανους ασχέτος φυλετικού τύπου είναι και δηλώνει Ελληνίδα, τώρα όσο αφορά τα σχόλεια περί γυφτιάς-κουρδας και ότι άλλο δηλώνετε, δείχνει πόσο λίγοι είστε μπροστά της...να ταν η ζήλεια ψώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:34 μ.μ.

      Και ο σχορτσιανιτης και ο αντετοκουμπο ελληνεγροι δηλωνουν.Ευτυχως που παραδεχεσαι οτι εισαι αριστεριστης.

      Διαγραφή
    2. Ωπα ωπα.. Ξεφευγεις.

      Οποιος νοιαζεται, αγαπαει ή ακομη και μαχεται για την Ελλαδα δεν γινεται αυτοματως και Ελληνας!!Μη τα ξεφτιλιζουμε ολα.

      Μην ταυτιζουμε σωμα με ψυχη. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Στην ψυχη μπορει ο καθενας μας να ειναι οτι θελει, ακομη και εξωγηινος. Στο σωμα ο καθενας μας ειναι κατι συγκεκριμενο, κατι που δεν αλλαζει που να χτυπιεται οσο θελει.
      Ο καθενας ειναι αυτο που ειναι. Τελος.
      Αν δεν εισαι Ελληνας στο σωμα(ναι αναφερομαι στην φυλη!),τοτε απλα δεν εισαι Ελληνας και δεν θα γινεις ποτε.

      Στην προσπαθεια μας να μη φανουμε `ρατσιστες` και `φασιστες` πρεπει να προσεχουμε να μη γινομαστε και αυτοκαταστροφικοι και γελοιοποιουμε σοβαρα θεματα.

      Διαγραφή
  8. Δεν ζηλεύουμε απλά απαντάμε στο ερώτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτο το πραγμα δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με την Λευκη Φυλη,με την δραβιδικη ισως.
    -Αλκιβιαδης-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχει κάτι από ινδία!!! Κ. Διαχειριστά αναμένομεν απάντησι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΚΥΛΑΡΑΠΙΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ;LOL ΚΑΙ ΠΑΛΙ LOL...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εαν αυτη ειναι μεσογειακη τοτε εγω ειμαι κινεζος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θυμίζει πολύ μια τραγουδίστρια των 80ς, την Sandra Cretu: που είχε κάνει κάτι βλακοπόπ με τον κατα τ'άλλα άξιο Michael Cretu των Εnigma (είχε συνεισφέρει και στα vocals ενός δίσκου τους). http://www.whale.to/c/sandra-cretu-4094.jpg
    Αν και η Cretu είναι ελαφρώς περισσότερο πιο κοντά σε Ευρωπαϊκό τύπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτος εδω ειναι ο Πατερας του Σολωμου Σολωμου.http://www.youtube.com/watch?v=LTNH_kvGWXs#t=19 Μορφολογικα φερνει σε αραβα,αλλα ο Εθνικισμος του και το μεγαλειο του,αξιζουν για ενα 1000000 νορδικες κουραδες,απο αυτες που ξερνανε το καλοκαιρι σουρωμενες στον δρομο και χαζογελουν αναξιοπρεπως όταν τους γαμαμε τις γυναικες. Εχω καταληξει μεσογειακη σκουροχρωμη φυλη ειναι η ανωτερη όλων.Αλλωστε ακομα και κατι ποντιοι που πηγαινουν μεταναστες στις βορειες και αγγλοσαξονικες χωρες,μεσα σε μια δεκαετια καταφερνουν να εχουν μεγαλυτερο εισοδημα απο τους ντοπιους,γινονται ελευθεροι επαγγελματιες και φτιαχνουν πολυ αξιοπρεπεστερες οικογενειες. Αν δεν το βλεπετε,παντε να λατρεψετε καμια σουηδικη κουραδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς εγώ όπως έχω αποσαφηνίσει δεν προσκυνάω κανέναν, όπως προσκυνάς εσύ αρμενοειδείς υπανθρώπους σαν τυπικός διεστραμμένος αριστερός όπως πολύ σωστά σου καταλογίζουν συνσχολιαστές. Αυτό γίνεται σαφές απ'τα λεγόμενα μου γενικώς εδώ μέσα. Το γιατί πρέπει όμως να ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ανάμεσα σε δύο επιλογές έναν ΕΞΩΕΥΡΩΠΑΙΚΟ τύπο απ'το οποίο προέρχεται η συντριπτική πλειοψηφία μάλιστα των -σωστώς εκτός των άλλων- λογιζόμενων ως αράβων αδυνατώ να το καταλάβω, θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση σου!!! Γιατί π.χ. 1000000 νορδικες (ή όπου "νορδικές" βάλε τον ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λευκό Ευρωπαϊκό τύπο) κουράδες και όχι 10000000000 αρμενογύφτικες;;;!!! Δηλαδή ήδη αυτοί αποτελούν το πρόβλημα να το ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ;;; Αυτό το έχω ακούσει και γενικά απο άτομα με δήθεν πατριωτικά φρονήματα, όμως το ΛΟΓΟ που αποτελούν, μαυριδεροί ΤΟΥΡΚΟ-ΑΡΑΒΟ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ υπάνθρωποι ανατολίτικης υποκουλτούρας που βρωμάν απο πάνω εώς κάτω, κάτι το ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ "Ελληνικό" απ'τον οποιοδήποτε άλλο λευκό ανθρωπολογικό τύπο ΔΕΝ τον καταλαβαίνω. Σε πολλές περιπτώσεις αυτά τα λενε άτομα με επιμειξία ως προς τη φυλετική τους σύσταση ή προδότες του έθνους και της φυλής, του παρελθόντος και νυν, που έχουν σχέσεις με εξω-ευρωπαϊκούς ξεκάθαρα βέβαια εξω-Ελληνικούς τύπους, και πρέπει να απαλλοτριωθούν.

      Διαγραφή
    2. Η προσφορα αιματος η και η αυτοθυσια,οσο αξιοθαυμαστη και αν είναι,δεν μπορει να γινει κριτηριο φυλετικης υπαγωγης.Εθνικης(μιας και η εννοια του Εθνους βασιζεται και στην Συνειδηση) ΝΑΙ.Ασχετα από τα οποια συναισθηματα,η κοπελλα είναι ΒορειοΑφρικοΜεσογειακος τυπος.Σχετικα τωρα με το γεγονος ότι καποιοι Ποντιοι-προφανως Αρμενοειδεις-μεταναστευοντας,εκαναν περιουσιες,προφανως σε βαρος αλλων γηγενών η,πιο απλα "με τον ιδρωτα τους",μονο αποστροφή και επιβεβαιωση των αποψεων που εχω για τον τυπο τους μπορει να αποτελεσει.Οσο για τις νορδικες κουραδες που τους γαμαμε τις γυναικες στα νησια δεν είναι μονο αυτό...Χρονια τωρα τους αρμεγουμε,με τον ένα η τον άλλο τροπο.Απλα μαλλον βαρεθηκαν πλεον να μας τα χωνουν και να τους βριζουμε από πανω,ποιος ξερει...Το'χω γραψει κι αλλου,ευτυχως που μας βοηθησαν τοτε που οι Αρμενηδες του ΚΚΕ,Ζαχαριαδης,Βαφειαδης,Ιωαννιδης,Παρτσαλιδης,Τζημας και λοιπα αποβράσματα θα πουλαγαν στους συγγενείς τους τη Μακεδονια μας.
      Νοτης

      Διαγραφή
  15. Χρειαζομαστε επιτελους ενα αρθρο με παραδειγματα μεσογειακων Ελληνων για να αποκτησουμε μια σωστη εικονα ως το πως πρεπει να μοιαζει ενας μεσογειακος Ελλην.Εκτιμω πως η Πατρα εχει εναν υψηλο αριθμο τετοιων διοτι υπαρχει η απλοομαδα e-v13 εκει σε ποσοστο 45%.Κι αυτη σχετιζεται με καποιον μεσογειακο τυπο,οποτε παραθετω την παρακατω σελιδα στον διαχειριστη https://www.facebook.com/patrasevents?sk=photos_albums οπου υπαρχουνε χιλιαδες φωτογραφιες Πατρινων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.