Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ευγονική στην πράξη

Όλοι θέλουμε τα παιδιά μας να βγουν καλύτερα από εμάς, να μας ξεπεράσουν. Το ίδιο θα θέλαμε να γίνει και από πλευράς κοινωνίας. Ποιος δεν θέλει η επόμενη γενιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη; Η επιστήμη έχει αποδείξει πως ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό μακροπρόθεσμα είναι μέσω της κληρονομικότητας. Η εκπαίδευση επιδρά μόνο στην παρούσα γενιά. Η κληρονομικότητα είναι ο φορέας των εγγενών ικανοτήτων της κοινωνίας και μόνο μέσω αυτής μπορούμε να μεταβάλλουμε πραγματικά την κοινωνία προς το καλύτερο. Καθίσταται λοιπόν απαραίτητη η εφαρμογή μεθόδων ευγονικής για να βελτιώσουμε το βιολογικό υπόβαθρο της κοινωνίας.

Εφόσον τεθούν κάποια κριτήρια, που μπορεί να σχετίζονται με το σώμα, τις πνευματικές ικανότητες, τον χαρακτήρα, τον φυλετικό τύπο, κτλ. επιλέγουμε τα κληρονομικά γνωρίσματα που θέλουμε να επικρατήσουν στον πληθυσμό. Η ευγονική μπορεί να εφαρμοστεί με τυπολογικά κριτήρια ή και χωρίς. Σε κάθε περίπωση, γνώσεις περί φυλών είναι απαραίτητες, εφόσον αυτές συνδέονται άρρηκτα με τα σωματικά και ψυχικά γνωρίσματα. Πώς όμως μπορεί να εφαρμοστεί η ευγονική στην πράξη;...

Οι μέθοδοι ευγονικής είναι δύο: θετική ευγονική και αρνητική ευγονική. Η θετική ευγονική σημαίνει την εφαρμογή πολιτικών με σκοπό την αύξηση των επιθυμητών στοιχείων. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για να αυξηθούν τα επιθυμητά κληρονομικά χαρακτηριστικά σε έναν πληθυσμό. Αρχικά, με την καλλιέργεια φυλετικής συνείδησης μέσω της εκπαίδευσης, έτσι ώστε τα δύο φύλα να αναγνωρίζουν τη σημασία της κληρονομικότητας και να επιλέγουν σύντροφο με κατάλληλ κριτήρια. Επίσης, η κυβέρνηση μπορεί να παρέχει προνόμια ή διευκολύνσεις, κοινωνικής ή οικονομικής φύσης, σε γονείς με επιθυμητά κληρονομικά γνωρίσματα, ώστε να κάνουν περισσότερα παιδιά. Μία άλλη μέθοδος είναι το κράτος να διευκολύνει άτομα με επιθυμητά στοιχεία να κάνουν παιδιά ακόμη και εκτός γάμου, με το κράτος να αναλαμβάνει το κόστος της ανατροφής. Αυτή η μέθοδος εφαρμόστηκε με το πρόγραμμα Lebensborn στην εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία, όπου για πρώτη φορά στα χρονικά εφαρμόστηκε θετική ευγονική μέσω οργανωμένης κρατικής πολιτικής και μάλιστα με τυπολογικά κριτήρια.

Η αρνητική ευγονική, που είναι η συνηθέστερη, σημαίνει την εφαρμογή πολιτικών με σκοπό τη μείωση των ανεπιθύμητων στοιχείων. Οι μέθοδοι για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα κληρονομικά στοιχεία σε έναν πληθυσμό είναι αρκετές. Μία μέθοδος είναι η απομάκρυνση ή εξάλειψη των ατόμων με τέτοια στοιχεία, κάτι που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις. Άλλη μέθοδος είναι η στείρωση ατόμων με ανεπιθύμητα ή ασθενικά κληρονομικά γνωρίσματα, ώστε να μην τα μεταδώσουν σε απογόνους τους. Επίσης, μπορούν να τεθούν νομικές ή ηθικές απαγορεύσεις, ώστε να μην παντρεύονται άτομα με ανεπιθύμητα κληρονομικά γνωρίσματα ή κληρονομικές ασθένειες. Η αρνητική ευγονική εφαρμόστηκε εκτεταμένα κατά την αρχαιότητα, χωρίς τυπολογικά κριτήρια, εφόσον η φυλετική ανθρωπολογία ήταν άγνωστη τότε.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι το τι είδους ευγονική πολιτική οφείλει να εφαρμόσει ένα σύγχρονο κράτος. Για να λέμε τα πράγματα ως έχουν, η θετική ευγονική δεν έχει ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα. Όσοι την υποστηρίζουν απορρίπτοντας την αρνητική ευγονική, κατά βάθος είναι εχθροί της ευγονικής. Η καλλιέργεια φυλετικής συνείδησης δεν αγγίζει τη μάζα, η οποία άγεται και φέρεται από τα ένστικτα. Και το ένστικτο της αναπαραγωγής είναι από τα ισχυρότερα, καμία γνώση περί φυλών δεν μπορεί να το παραμερίσει. Επίσης, τα οικονομικά ή κοινωνικά προνόμια είναι κλασική αποτυχημένη πολιτική, γιατί αυτοί που έχουν ευγενή γνωρίσματα, κατά κανόνα έχουν ήδη υψηλές θέσεις στην κοινωνία και δεν τους ενδιαφέρει η βοήθεια από το κράτος. Μάλιστα θα έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα αν το μέτρο εφαρμοστεί ισότιμα για όλους για να μην υπάρχουν "διακρίσεις", γιατί θα αρχίσουν να γεννοβολάνε φτωχοί και με χαμηλές θέσεις στην κοινωνία για να εκμεταλλευτούν την κρατική βοήθεια, με ότι συνέπειες έχει αυτό από πλευράς διάδοσης κληρονομικών γνωρίσμάτων. Μια μέθοδος τύπου Lebensborn απαιτεί υποδομές από το κράτος και μια χαλάρωση των σεξουαλικών ηθών για το καλό της φυλής, γεγονός που θέλει προσοχή, ειδικά σε χώρες με κυρίαρχη την χριστιανική ηθική με την οποία έρχεται σε αντίθεση.

Από την άλλη, η αρνητική ευγονική έχει άμεσα αποτελέσματα. Κάποιες μέθοδοι έχουν υψηλό πολιτικό κόστος και συνήθως εφαρμόζονται σε επιθετικές περιόδους, έχοντας όμως τα πιο γρήγορα αποτελέσματα. Όλοι γνωρίζουμε πως η αντικατάσταση πληθυσμών μετά από πολέμους μπορεί να οδηγήσει γρήγορα σε νέα φυλετική σύνθεση σε μια περιοχή. Κατάλληλη μέθοδος που θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε ένα οργανωμένο κράτος είναι οι στειρώσεις. Μάλιστα, η μέθοδος αυτή δεν έρχεται σε αντίθεση με την χριστιανική ηθική, εφόσον δεν θανατώνεται κανείς. Άλλωστε είναι γνωστό ότι υπήρχαν αρκετοί ευνούχοι σε χριστιανικές κοινωνίες για αιώνες. Η μέθοδος είναι εύκολα υλοποιήσιμη, σχεδόν χωρίς κοινωνικές επιπτώσεις. Αν κάθε χρόνο στειρώνονταν το 1% των ατόμων που συμπληρώνουν τα 18 έτη, με κριτήρια αν έχει εξωευρωπαϊκά στοιχεία ή αν έχει σωματικές ή πνευματικές ανεπάρκειες, μέσα σε λίγες δεκαετίες θα είχαμε μια εμφανή φυλετική αναβάθμιση του πληθυσμού.

Η εφαρμογή πολιτικών ευγονικής θα πρέπει να είναι κάτι το αυτονόητο για ένα σύγχρονο κράτος. Κάθε μορφωμένος άνθρωπος δεν πρόκειται να βγάλει ποτέ από το μυαλό του ότι η βελτίωση του ανθρώπου επιτυγχάνεται μόνο μέσω της κληρονομικότητας. Παρά τον πόλεμο που ασκείται από όλα τα μέτωπα, ο πόθος για την ανύψωση του ανθρώπου παραμένει άσβηστος και η ευγονική θα εφαρμοστεί ξανά, όταν θριαμβεύσει η θέληση.

36 σχόλια:

  1. Αμμες δε γ’ εσόμεθα πολλώ κάρρονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορει καποιος ρε παιδια να μου εξηγησει τι παιζει με τα haplogroup
    και ποια haplogroup εμφανιζονται στην Ελλαδα.

    Ευχαριστω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω στην Ελλάδα εμφανίζεται το halpogroup J2 αν και δεν το έχω ψάξει.

      Διαγραφή
    2. Τι ακριβως θες να μαθεις?
      Μπορεις να κανεις το τεστ και να δεις απο που μοιραζεσαι προγονους.

      Στην Ελλαδα πολυ σωστα ειναι τo j2 και το Eb2 τα οποια εχουν καθαρα καταγωγη απο πληθυσμους της νεολιθικης εποχης.Τα R1a και R1b ειναι ινδοευρωπαιοι που ηρθαν απο την στεππα της ουκρανιας μαζι παλι με καποιους νεολιθικους και παει λεγοντας.Το I1 εχει να κανει με τους προτογερμανικους νορδικους/corded phenotype και τλπ....!!!

      Η Ελλαδα στην ουσια ειναι 60 με 70 τοις εκατο νεολιθικη και ενα 30 με 40 ινδοευρωπαικης προελευσης.Φυσικα υπαρχουν και και πολυ μικρα πσοστα προτοασιατικων τουρανομογγολων η και καποια σχεδον ανυπαρκτα ποσοστα βορειαφρικανικων πληθυσμων...!!!

      Αν σου περισεουν λεφτα κανε το τεστ να παρεις απαντησεις!!!Αν και απο τον φυλετικο τυπο σου μπορεις να καταλαβεις εξισου αρκετα αλλα δεν θα χασεις και τιποτα αν το κανεις!!!

      Διαγραφή
    3. Ειμαι μεσογειακος απο που μπορει να εχω προγονους μπορεις να μου πεις.

      Ευχαριστω!!!

      Διαγραφή
    4. Απο ενα phenotype δεν προκειται να μαθεις πολλα.

      Καλο θα ηταν για εμενα αν εισαι οικονομικα παντα ανετος να το κανεις και να κατσεις μονο σου να ψαχτεις.

      Ιντερνετ εχεις,ενημερωσου και διαβασε απο διαφορους ανθρωπολογους.

      Εγω ας πουμε ειχαν φιλαρακι που τελειωσε μοριακη βιολογια και μου εξηγησε αρκετα πραγματα και με τον φυλετισμο και με την ανθρωπολογια,πραγμα που με βοηθησε υπεραρκετα στο να καταληξω καπου και να δω οτι τουλαχιστον και ο φαινοτυπος μου και η καταγωγη μου εχουν να κανουν με caucasoids.

      Το μεγαλο σου προβλημα δεν ειναι αμα εισαι απογονος ινδοευρωπαιων η πελασγων αλλα μην σου βρουν τιποτα βορειαφρικανικους προγονους η τιποτα μογγολοταταρους ασιατικους.

      Διαγραφή
    5. Οι απλοομάδες μπορούν μόνο να δείξουν αρχαίες μετακινήσεις και δεν συνδέονται με φαινότυπους. Η διαφοροποίηση της μεσολιθικής, νεολιθικής ή ΙΕ καταγωγής είναι άνευ ουσίας, γιατί ΟΛΟΙ στην Ευρώπη έχουν προγόνους και από τις τρεις ομάδες αυτές. Επιπροσθέτως, οι ομάδες αυτές, επηρέασαν τη φαινοτυπική διαστρωμάτωση ΟΛΩΝ των πληθυσμών στην Ευρώπη, ανεξαρτήτως καταγωγής. Για παράδειγμα, δίχως τη νεολιθική συνιστώσα, που είναι ισχυρότερη στον νότο, δεν θα υπήρχαν οι νορδικοί αλλά ούτε και οι διναρικοί, καθώς αυτός ο πληθυσμός έφερε τη λεπτοπροσωπία, συνέβαλε στον εκδιναρισμό και είχε τα γονίδια που κωδικοποιούν την ανοιχτότερη επιδερμίδα.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑΣ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ .ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΔΟΥ).

    oliver

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετα κραζετε τους Ποντιους,που δεν λεω οι περισσοτεροι ειναι caucasid metbid καραβραχυκεφαλοι η ασιατικοι αλπικοι με taurid επιδρασεις.Διωξτε πρωτα τους απογονους του Ιμπραημ και της στρατιας του και μετα διωξτε τους ανατολιτες ποντιους,μικρασιτες κλπ...!!!

      Διαγραφή
    2. Ταγματασφαλίτηϟϟ2 Μαΐου 2018 στις 1:18 μ.μ.

      Οι περισσότεροι Πελοποννήσιοι που ξέρω είναι κοντοί,χοντροί και πιο μαύροι και άραχλοι και απο το κατράμι,σωστοί βορειοαφρικανοί πειρατές!Για να μην αναφέρω οτι οι περισσότεροι απο δαύτους είναι η προσωποποίηση της γυφτιάς,της τσιγκουνιάς,της πουστιάς,της παλιανθρωπιάς και της ατιμίας σε βαθμό που περιοχές όπως ο Πύργος Ηλείας είναι διαβόητες για τους παραδόπιστους και άξεστους αληταράδες κάτοικους τους.

      Διαγραφή
    3. Ταγματασφαλίτηϟϟ2 Μαΐου 2018 - 1:18 μ.μ.

      ποια ειναι η γνωμη σου για την Πατρα?

      Διαγραφή
    4. Αν και δεν μου αρέσει να πιάνω φάρες και λαούς στο στόμα μου πλην των Εβραίων φυσικά.Για τους Πελοποννήσιους θα πω οτι είναι απο τις χειρότερες φάρες στην Ελλάδα.

      Στη Θήβα στο κέντρο κατα την θητεία μου 25 μέρες συνάντησα τους χειρότερους ανθρώπους στη ζωή μου.

      Μιλάμε για φοβερούς αληταράδες απο Πάτρα,Τρίπολη,Κόρινθο,Πύργο.

      Η πονηριά,η πουστιά,το γλύψιμο πήγαιναν σύννεφο.
      Μάλωναν με τον οποιοδήποτε,και πάντα κλαιγόντουσαν σε ανώτερους για άδειες και εξόδους.

      Στην εμφάνιση όπως τα είπες μαυριδεροί σαν τους Ποντίους και υπερβολικά κοντοί.

      Εμένα μου θύμιζαν Αιγύπτιους και τσιγγανογυφτους απομοινάρια της τουρκοκρατίας...

      Διαγραφή
    5. Ταγματασφαλίτηϟϟ2 Μαΐου 2018 στις 2:03 μ.μ.

      Όσο για αυτό που λές περί των βραχυκέφαλων καυκάσιων Μικρασιατών,Ποντίων κτλ,λες και οι Ελλαδίτες(ειδικά δε οι Πελοποννήσιοι και οι Κρητικοί)είναι όλοι γνήσιοι λιγνοί δολιχοκέφαλοι Μεσογειακοί...Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλεειναράδων είναι κάργα βραχυκέφαλοι και αυτό είναι γεγονός!Ο δε πληθυσμός του Ελλαδιστάν είναι εξαιρετικά γερασμένος και πολύ (μα πολύ) χαμηλού επιπέδου,ενώ όλοι οι ικανοί και μορφωμένοι νέοι φεύγουν άρον άρον στο εξωτερικό.Και όλα αυτά σε συνδυασμό με την εκρηκτική αύξηση των Γύφτων και την ανεξέλεγκτη εισροή αλλοφύλων απο την Μεση Ανατολη,την Αφρική,το Πακιστάν κτλ περίμενε να δείς τι έχει να γίνει στο μέλλον...Το εσωτερικό της χώρας και οι μεγάλες πόλεις θα μετατραπούν σταδιακά σε μια φυλετική χαβούζα τύπου "Φαβέλα" όπου θα βασιλεύει το έγκλημα,η αναρχία,η φτώχεια και η εξαθλίωση ενώ τα προάστια θα υποβιβαστούν σε ατελείωτους καταυλισμούς τσιγγάνων και σε σκουπιδότοπους.Τα μόνα ,δε, που θα μείνουν σε αξιοπρεπή κατάσταση,είναι κάποια νησιά και ελάχιστα τουριστικά θέρετρα όπου οι πλούσιοι ξένοι τουρίστες θα διασκεδάζουν και θα απολαμβάνουν αμέριμνοι τις διακοπές τους,αφού οι τιμές θα είναι άφταστες για τον εξαθλιωμένο και εξαγριωμένο πολυφυλετικό πληθυσμό των δουλοπάροικων του Ελλαδιστάν.Με δυο λόγια,η Ελλάδα θα μετατραπεί σε ένα είδος τουριστικού λατινοαμερικανικού προτεκτοράτου,εναν προορισμό extreme travelling για ξένους λεφτάδες (Άραβες,Κινέζους, Εβραίους,Ρώσους εκατομμυριούχους) που θα επισκεπτονται την χώρα για να απολαύσουν τις παραλίες και να δουν τα απομεινάρια ενός αρχαίου πολιτισμού,τον οποίον -θα σκέφτονται- "αποκλείεται να έχτισαν οι πρόγονοι αυτής της κωμικοτραγικής εξαθλιωμένης μάζας φουκαράδων που τυγχάνει να κατοικεί την Ελλάδα σήμερα"...

      Διαγραφή
    6. Οι ποντιοι και οι μικρασιατες δικαιολογημένα ειναι Καυκάσιοι,αρμενοειδείς,ασιατικοί αλπικοι κλπ διότι απλούστατα είναι εξελληνισμένο κομμάτι και έχει ρίζες τα ελληνιστικά χρονια του Μ.Αλεξάνδρου και του Βυζαντίου.

      Η Ανατολή πάντοτε ήταν Κοιτίδα των Αρμενοειδων και γενικότερα του βραχυκεφαλισμού.


      Αυτοί που δεν δικαιολογούνται σε καμμία περίπτωση είναι βορειοαφρικανικοί πληθυσμοί τύπου Μάνη που ήταν προπύργιο πειρατών και διαφόρων εγκληματιών στον μεσαίωνα.Καποιες περιοχές της Κρήτης που έχουν έντονο αραβικό και οριενταλικό στοιχείο πιθανότατα απο Σαρακηνούς και άλλους βόρειο αφρικανικούς πληθυσμούς κλπ.Επίσης η Πελοπόννησος μετά την εκστρατεία του Ιμπραήμ Πάσα στον Μοριά φαίνεται και απο τους σημερινούς κατοίκους της οτι μεγάλο κομμάτι της στρατιάς του παρέμεινε εκει και αφομοιώθηκε απο τους ντόπιους(Έλληνες και Αρβανίτες).

      Μου είπε κάποτε ένα παλικάρι(μεσογειακός με διναρικη επίδραση) απο Πελοπόννησο οτι υπάρχουν ακόμα και σήμερα κάποια χωρίς κυρίως σε Μεσσηνία που οι κάτοικοι είναι κανονικοί απόγονοι του ιμπραημ και της στρατιάς του.Επισης μου έλεγε οτι κανουν γάμους μεταξύ τους και Παντρεύονται τα παιδιά μεταξύ τους.

      Τον ρωτάω ρε φίλε μηπως είναι γυφτοι/ρομα και μου απάντησε χαρακτηριστικά οτι οχι καμμία σχέση.

      Διαγραφή
    7. Ταγματασφαλίτηϟϟ2 Μαΐου 2018 στις 2:31 μ.μ.

      Και ύστερα απο όλα αυτά που γίνονται και προδιαγράφουν ξεκάθαρα το ζοφερό μέλλον -αυτό της εξαθλιωμένης και ρημαγμένης πολυφυλετικής χαβούζας- που μας περιμένει δίχως μια σοβαρή εθνική και φυλετική πολιτική,έχεις τον κάθε υπάνθρωπο βολεμένο αριστερόπουστα να έρχεται και να σου κουνά το δάχτυλο στη μούρη με θράσος χιλίων πιθήκων λέγοντας "Αυτό είναι ρατσισμός!Φασίστα!"κτλ. Φυσικά αυτούς δεν τους νοιάζει αν η Ελλάδα γίνει μια πολυφυλετική χαβούζα ή αν γεμίσει γύφτικα τσαντίρια και σκουπιδότοπους.Αρκεί οι ίδιοι να είναι βολεμένοι!Και φυσικά ο δεξιός ζητωπατριώτης νεοέλληνας αστός-ραγιάς δεν φταίει ποτέ αλλά σου κάνει πάντα ατομικές διαλέξεις περι "ηθικής" όπου βρίζει τους βολεψάκηδες γείτονές του που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ για τα δικά τους και μόνο συμφέροντα ενώ ο ίδιος είναι τα ίδια και χειρότερα!Και η κατάντια συνεχίζεται...

      Αυτό ακριβώς δηλαδή που προφητικά έγραφε ο Κωστής Παλαμάς:

      Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν
      με βιολιά και με ζουρνάδες,
      Γύφτοι,Εβραίοι,Αράπηδες,Πασάδες,
      και τα γόνατά τους οι τρανοί σου θα λυγίσουν
      και θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες.

      Διαγραφή
    8. Για την σημερινή Γερμανία και Γερμανούς τι πιστεύεις?

      Ήμουν στο ντισεντολφ σε ενα φιλαράκι για 6 μέρες....

      Το τι είδαν τα μάτια μου δεν περιγράφεται....

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος2 Μαΐου 2018 - 2:39 μ.μ.
      αλλος ανωνυμος εδω.

      εγω ειχα παει για 3 μέρες Φραγκφούρτη και δεν μπορουσα να δω Γερμανους αλλα και Ευρωπαιους στο κεντρο ουτε για πλακα 80%-90% ηταν ξενοι.Αστα φιλε εγω πηγα να δω πως ειναι η Γερμανια απο κοντα...

      Διαγραφή
    10. Ταγματασφαλίτηϟϟ2 Μαΐου 2018 στις 3:00 μ.μ.

      @Ανώνυμος 2 Μαΐου 2:39 μ.μ.

      Αααα καλά,άλλη φρίκη πάλι εκει πέρα...Εγώ προσωπικά στο εξωτερικό μένω και πηγαίνω συνέχεια Γαλλία,Βέλγιο,Γερμανία.Και εκεί τίγκα στην αραπιά και στους Ταλιμπάν!Οι περισσότερες δε κοπέλες παντρεύονται(πολιτικά φυσικά) μαύρους και μεσανατολήτες μουσουλμάνους ταλιμπάν και κάνουν 4-5 παιδιά.

      Δράμα σκέτο...

      Απλά εκεί τουλάχιστον δεν έχουν ούτε τον ήδη φυλετικά βεβαρημένο πληθυσμό,ούτε το brain drain λόγω οικονομικής ύφεσης που έχει η Ελλάδα.Επίσης αυτές οι χώρες,έχουν ακόμη σύστημα που λειτουργεί,συνεπώς όποτε θέλουν κλείνουν τα σύνορα και δεν περνά κουνούπι (όπως έκανε η Ουγγαρία κτλ).Δεν έχουν ούτε τα ανεξέλεγκτα θαλάσσια σύνορα που έχουμε εμείς,ούτε το διαλυμένο και πλήρως κομμουνιστοκρατούμενο κρατικό μηχανισμό που έχουμε εμείς,ούτε τους καληνυχτάκηδες πολιτικάντηδες που έχουμε εμείς,ούτε τον εξαθλιωμένο πληθυσμό της Ελλάδος που άμα του τάξεις 200 ευρώ παραπάνω τα καταπίνει όλα.Τέλος,τα σκανδιναβικά κράτη μπορεί να έχουν προς το παρόν παραδοθεί αμαχητί στην πολιτική ορθότητα,αλλά κάποτε θα ξυπνήσουν!Και όταν ξυπνήσουν οι οργανωτικοί και αδίστακτοι Νορδικοί,να δεις για πότε ξεκουμπίζονται οι Άραβες και οι Νέγροι...Στην Ελλάδα ποιος θα ξυπνήσει?

      Διαγραφή
    11. Ταγματασφαλίτηϟϟ2 Μαΐου 2018 στις 3:15 μ.μ.

      Ανώνυμος2 Μαΐου 2:58 μ.μ.

      Περιοχές της Γερμανίας όπως το Βερολίνο(Kreutzberg κτλ),στην Κολονία,στο Αμβούργο,στην Φρανκφούρτη αλλά ακόμη και στο Μόναχο,είναι φίσκα στους Τούρκους,αλλά και στους Κούρδους και στους άραβες Μουσουλμάνους!Κάθε φορά που πηγαίνω στο Μόναχο και,ενώ βλέπω τα υπέροχα κτήρια κλασσικής ελληνικής αρχιτεκτονικής,ακούω γύρω μου την βάρβαρη και υπάνθρωπη ασιατική γλώσσα των θεοστυγων Τουρκαλάδων,μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!!

      Διαγραφή
    12. Ταγματασφαλίτηϟϟ2 Μαΐου 2018 - 3:15 μ.μ.

      σε ποια χωρα μενεις στο εξωτερικο?επισης τι πιστευεις οτι θα γινει με αυτες τις χωρες?εγω πιστευω πως θα καταρρευσουν συμπεριλαμβανομενη και την Ελλαδα 2020-2030.

      Διαγραφή
    13. Στη σουηδια και γενικοτερα στη σκανδιναβια εχω ακουσει οτι εκει πανω πεφτει πολυ βιασμος απο σομαλους και αφγανοιρανους ισχυει???

      Τελευταιο ταξιδι εκανα σε Ολλανδια και Γερμανια που οπως γραφεις εχει παρα πολλους Τουρκους,Κουρδους και μαυρους απο αποικιες κλπ...

      Το θεμα ειναι οτι αυτες οι χωρες δηλωνουν φιλελευθερες και ακομα και η ακροδεξια τους δεν πολυ δινει σημασια σε φυλετικα κρητιρια...!!!

      Νομιζω οτι η ακροδεξια στην Ευρωπη ειναι αστεια...!!!
      Καμμια σχεση με βαλτικους νεοναζι ανατολικοευρωπαιους ρωσους,ουκρανους,πολωνους,ουγγρους κλπ...

      Διαγραφή
    14. Ειναι οι Γερμανοι ο καλυτερος λαος σε ολα?
      Πολυ σοβαρη ερωτηση που σηκωνει κουβεντα.
      Χωρις να ειμαι νορδικιστης θεωρω τους Γερμανους εκλεκτο λαο και εναν απο τους πιο δυνατους σε ολα τα επιπεδα και τους τομεις.

      Απο που να τους πρωτοπιασω?

      Απο το οτι καταλυσαν την ρωμαικη αυτοκρατορια?
      Οτι κυβερνησαν το μεγαλυτερο κομματι της ευρωπης στον μεσσαιωνα με την ρωμαικη αυτοκρατορια και αργοτερα μετην πρωσσια?
      Γερμανικη ανναγγενηση-γερμανικος ρομαντισμος?
      Γερμανικη φιλοσοφια-μουσικη-τεχνες κλπ?
      Να πω για την γερμανικη αυτοκρατορια?
      Να πω οτι ηταν ο μονος λαος που τα εβαλε με τον ζιονιστικο ιμπεριαλισμο και την δυτικη φιλελευθερη παρακμη 2 φορες κιολας(Α παγκοσμιος) και μετα εν συνεχεια με την ανοδο του 3 ΡΑΙΧ(2 παγκοσμιος)?
      Οτι τους διελυσαν το κρατος οι δυτικοι εβραιοδουλοι και οι λεχριτες μπολσεβισκοι και εστρωσαν κωλο και εφτιαξαν το δυνατοτερο κρατιδιο απο οικονιμικης αποψεως στην Ευρωπη και 4 στον πλανητη?

      Οτι και να πουμε για τους Γερμανους ειναι λιγο.
      Δεν ειμαι νορδικιστης σε καμμια περιπτωση αλλα δεν μπορω απο το να παραδεχτω το μεγαλειο της Γερμανιας και των Γερμανων.
      Πραγματικα τους ζηλευω αλλα δεν μπορω να κρυψω και την στεναχωρια μου για το πως καταντησε η πουτανα η Μερκελ αυτη την χωρα.
      Τιγκα στους βρωμιαρηδες μουσουλμανους,υψηλα ποσοστα αθειας,πουστηδες,ανοιχτα συνορα και μπολσεβιστικοφιλελευθερες πολιτικες.

      Επισης να τονισω οτι η Γερμανοι και η Γερμανια απο πολυ παλια εδιναν μεγαλη βαση στα δικαιωματα των εργαζομενων.
      Απο τα κρατη που εφεραν στην επιφανεια την ιδεα του εθνικοσοσιαλισμου και αντισταθηκαν στον εβραικο καπιταλισμο.

      Διαγραφή
    15. Οι μετανάστες στην Αυστρία δεν έχουν καμία σχέση με τους μετανάστες της Γερμανίας.Τον τελευταίο χρόνο μένω στην Βιέννη καθώς σπουδάζω στο Πανεπιστήμιο της πόλης.Οι μετανάστες που βλέπω στην Αυστρία(Ιρανικοί,Βέρβεροι) δεν έχουν καμία σχέση με τους βρωμιάριδες της Γερμανίας που έχουν κάνει την χώρα σαν τα μούτρα τους.
      Εδώ τα πράγματα είναι καλύτερα...Όποιος θέλει να μεταναστεύσει καλύτερα να προτιμήσει χώρες όπως η Ελβετία,Αυστρία,Δανία ακόμη και Τσεχία...Μακριά από τα σκουπίδια(Γερμανία,Αγγλία,Σουηδία).

      Διαγραφή
    16. Και εγω αν για πρωτη επιλογη εχω την Γερμανια γιατι εχω την νονα μου και τον κολλητο μου σκεφτομαι πολυ σοβαρα την Αυστρια.

      Δεν ξερω πραγματικα τι θα κανω.Τα πραγματα εδω περα ειναι για τον πουσο και ως μεσογειακος που ειμαι δεν προκειται να μεινω παραπανω.

      Αυστρια,Γερμανια(Εχχεν),Ελβετια και σαν τελευταια επιλογη εχω την Ολλανδια που την θεωρω απο τα καλυτερα κρατη.

      Διαγραφή
    17. Ταγματασφαλίτηϟϟ2 Μαΐου 2018 στις 9:33 μ.μ.

      Μην πας στην Γερμανία,εαν όμως πάς,πήγαινε καλύτερα στην βόρεια Γερμανία,στο Κίελο,στην Βρέμη κτλ.Αυστρία,Ολλανδία OK!Ελβετία δεν αξίζει λόγο ακρίβειας,εκτός αν βρεις καμία πολύ καλή θέση.

      Διαγραφή
    18. Θυμήθηκα ένα σκηνικό που είχα δει στο Μόναχο της Γερμανίας.
      10-15 Τούρκοι(κλασικοί θρασύδειλοι) χτύπησαν Γερμανό γιατί υποτίθεται ότι την "έπεσε" σε μια Τουρκάλα.
      Ο Αρμενοειδής και ο Αραβικός τύπος είναι ότι χειρότερο στην Γερμανία.

      Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι στην Βιέννη υπάρχει και μεγάλο ποσοστό Κινέζων.Είναι έξυπνοι και εργατικοί αλλά προσωπικά δεν τους αντέχω καθόλου.Τα άθλια εμφανισιακά χαρακτηριστικά τους όσες πλαστικές και να κάνουν ευρωπαϊκά δεν θα γίνουν ποτέ.

      Διαγραφή
    19. Μεσογειακε, στο Uni Wien εισαι; Μενω στο 6. Bezirk, κοντα στο Top Kino. Για τους "Ελληνες" της Βιεννης τι αποψη εχεις;

      Διαγραφή
    20. Πια η διαφορά σας από τους Αλβανούς μετανάστες που ήρθαν στην Ελλάδα όποιος Έλληνας μεταναστεύει είναι ένα άθλιο παράσιτο και παύει να είναι Έλληνας.

      Διαγραφή
    21. Ανωνυμε (3 Μαΐου 2018 - 6:31 μ.μ.), καμια απολυτως η διαφορα. Σπουδαζουν στα δημοσια πανεπιστημια της Βιεννης (π.χ. TU, Uni Wien) με τα λεφτα-φορους των Αυστριακων (μη μου πειτε οτι σπουδαζετε με τα χαμηλα διδακτρα ψιλικατζιδικου που εβαλε φετος η κυβερνηση των Κουρτς-Στραχε, γιατι θα γελανε μαζι σας και τα αγαλματα των αρχαιων ελληνων εξω απο το αυστριακο κοινοβουλιο). Κλεβουν τις δουλειες και των Αυστριακων, αλλα και των γειτονων (θα δεις δεκαδες Ελληνες Gastarbeiter σε Leihfirmen, σε μαγαζια εστιασης τυπου Vapiano, ακομα και ακαδημαϊκους στα πανεπιστημια, και ανεγκεφαλους σε σημαντικες θεσεις). Αλλοι ειναι στο ταμειο ανεργιας (AMS) χρονια ολοκληρα και ρουφανε φορους, αλλοι περνανε ζωη χαρισαμενη με επιδοματα τυπου sozialversicherung ή φοιτητικα επιδοματα. Αλλοι δηλωνουν ψευτικη διευθυνση κατοικιας στο Meldezettel και νοικιαζουν σπιτια στα μαυρα, και μενουν στην Βιεννη χρονια χωρις να βγαλουν καν Anmeldebescheinigung. Τρις χειροτεροι απο τους Αλβανους τα ελληνοφωνα παρασιτα της Αυστριας.

      Διαγραφή
    22. Ανώνυμος3 Μαΐου 2018 - 6:31 μ.μ.

      Και τι θέλεις να κάνουμε ρε φίλε; Να μείνουμε στην Ελλάδα και να κάνουμε καφέδες για 200€;
      Όποιος έχει μυαλό και θέλει να πετύχει θα φύγει από αυτό το μπουρδέλο.Μόνο οι Νέγροι και οι Αλβανοί θα μείνουν και θα σας έχουν στην άκρη.

      Διαγραφή
    23. Ανώνυμος2 Μαΐου 2018 - 10:54 μ.μ.

      Ναι φίλε στο Uni Wien είμαι...

      Διαγραφή
  4. Τρομερό άρθρο και ένα σωρό άσχετα σχόλια πάλι από ημιμαθείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E δωσε τοτε εσυ τον αριθμο σου να σε παιρνουν τηλ τα νεα παιδια του ιστολογιου που εχουν αποριες και δεν γνωριζουν να τους απαντας και να τους δινεις λυσεις.

      Εδω περα ειναι Ελληνικο φυλετικο φορουμ και γραφουμε σχολια απο κατω.

      Αν δεν γουσταρεις τραβα στο Apriccity η στο Anthroscape.

      Διαγραφή
  5. Lebensborn και στειρωση. Και αποτελεσματικο και ηθικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θρασύδειλε διαχειριστή οι άλλοι απόγονοι των Βίκινγκς, αυτοί που ζουν στα βόρεια μέρη της Ευρώπης εξελίχθηκαν στους πιο πολιτισμένους ανθρώπους του κόσμου, εσείς που ζείτε εντός Βόρειας Ελλάδος , ξέρεις καλά ποιους εννοώ, συνεχίζετε να παραμένετε άξεστοι, αγενέστατοι και θρασύδειλοι παπαγαλίζοντας τους Έλληνες, την ορθοφωνία σας να συγκρίνει κανείς, που κολλάτε τις λέξεις και τις πετάτε σαν να πυροβολάτε , με αυτήν των αρχαίων Ελλήνων βγάζει άσφαλτα συμπεράσματα για το ποια είναι η αλήθεια. Μας τσαπουρνάς συνεχώς για τους δολιχοκέφαλους Νορδικούς τους οποίους κατά ένα μυστηριώδη και σιωπηλό τρόπο τους συμπορεύεις με τους Μεσογειακούς έτσι ώστε λαθραία να εμφανιστείτε και κληρονόμοι ενός πολιτισμού με τον οποίο ασφαλώς και δεν έχετε καμιά σχέση, είναι δυνατόν οι μπαχαλοκοινωνίες σας, επαναλαμβάνω, ξερεις καλά ποιες εννοώ, να έχουν σχέση με τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη ή τον Ηράκλειτο; Ποιον κοροϊδεύεις βουτηγμένος μέσα στην ανωνυμία σου; Δεν βλέπουν νομίζεις οι άλλοι τα χάλια σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ταγματασφαλιτη, σε περιμένω να έρθεις στην στην Μέσηννια να δεις πόσο γύφτοι είναι οι γονοις μας!! Φυσικά και δεν θα το κάνεις, γιατί είσαι άνανδρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.