Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Η ανθρωπολογία των Σύριων

Μία από τις λεπτομερέστερες μελέτες για την ανθρωπολογία της Συρίας πραγματοποιήθηκε από τον William M. Shanklin. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of the Royal Anthropological Institute of Great Britain and Ireland σε άρθρο με τίτλο "Anthropometry of Syrian males". O Shanklin υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους επιστήμονες που μελέτησε την φυσική ανθρωπολογία της Μέσης Ανατολής, διεξάγοντας πολυάριθμες ανθρωπολογικές έρευνες. Η ανθρωπολογία της Συρίας είναι ένα δύσκολο, μα συνάμα ενδιαφέρον ζήτημα, καθώς η γη της υπήρξε πάντοτε τόπος συγκρούσεων. Στην περιοχή αυτή βρέθηκαν Αιγύπτιοι, Βαβυλώνιοι, Ασσύριοι, Έλληνες, Ρωμαίοι, Άραβες, Τούρκοι, Βρετανοί και Γάλλοι, γεγονός που..
σκιαγραφεί την ιστορία της περιοχής. Η μελέτη θα δείξει το κατά πόσον μεταβλήθηκε η φυλετική εικόνα της περιοχής.

Οι μετρήσεις του Kappers έδειξαν τη σταδιακή μετάβαση από βραχυκεφαλία προς δολιχοκεφαλία όσο απομακρυνόμαστε από την παραλιακή ζώνη και πηγαίνουμε βαθύτερα προς την έρημο. Αντίστοιχα αποτελέσματα έδειξε και η μελέτη του Seltzer. Ο Shanklin μελέτησε συνολικά 1483 Σύριους από διάφορες περιοχές της χώρας.

Σε μια τυπική κατανομή, κατά τον συγγραφέα, η πλειοψηφία των κατοίκων έχει χρώμα δέρματος που πλησιάζει προς καφέ 61%, πιο ανοιχτό 19% και καφέ 14%, όμως όσο πάμε βαθύτερα προς την έρημο, το καφέ χρώμα αυξάνει. Τα μαλλιά είναι ίσια ή κυματιστά και το χρώμα τους κυρίως μαύρο ή σκούρο καφέ. Το χρώμα των ματιών είναι κυρίως σκούρο καφέ, με σημαντικά ποσοστά ανοιχτού καφέ, μικρά ποσοστά ενδιάμεσων ματιών και σπάνια ανοιχτό. Το προφίλ της μύτης είναι κυρτό ή ίσιο.

Περνώντας στις μετρήσεις, το μέσο ανάστημα των Σύριων βρέθηκε μέτριο. Ο μέσος κορμικός δείκτης, βρίσκεται στα όρια 51-53 που χαρακτηρίζουν τους Ευρωπιδικούς. Οι μετρήσεις του κεφαλιού δείχνουν βραχυκεφαλία και υψικρανία στις παραλιακές περιοχές και δολιχοκεφαλία όσο πηγαίνουμε προς την έρημο, με το κεφαλικό δείκτη στην πορεία αυτή να πηγαίνει από το 87 στο 75. Η εικόνα είναι αντεστραμμένη στις δύο περιοχές, με κυριαρχία της βραχυκεφαλίας στην παραλιακή ζώνη, με μειοψηφία δολιχοκέφαλων, ενώ στην έρημο οι δολιχοκέφαλοι κυριαρχούν με τους βραχυκέφαλους ισχνή μειοψηφία.

Η διζυγωματική διάμετρος είναι μέτρια στην παραλιακή ζώνη και χαμηλή στην ερημική. Σε συνδυασμό με το μορφολογικό ύψος του προσώπου, προκύπτει ότι ο προσωπικός δείκτης είναι υψηλότερος στην έρημο από ότι στην παραλιακή ζώνη, πράγμα που σημαίνει πως όσο πάμε βαθύτερα στη χώρα, τόσο το πρόσωπο των κατοίκων γίνεται μακρόστενο. Ως προς τον ρινικό δείκτη, σε όλη την επικράτεια κυριαρχεί έντονη λεπτορρινία, με ελάχιστες περιπτώσεις μεσορρινίας.

Κατά τον Shanklin, οι βραχυκέφαλοι έφτασαν στη Μέση Ανατολή περίπου την 3η χιλιετία π.Χ. Μέχρι τότε οι κάτοικοι ήταν δολιχοκέφαλοι, όπως δείχνουν οι παλαιοανθρωπολογικές μελέτες. Ο Grafton ταυτοποιεί τους νεοεισελθόντες με τους Αρμενοειδείς, για τους οποίους πολλές μελέτες πιστοποίησαν την παρουσία τους στην ευρύτερη περιοχή, εισάγοντας (υπερ)βραχυκεφαλία σε μια περιοχή αρχικά καθαρά δολιχοκέφαλη.

Η φυλετική εικόνα της περιοχής εχει σχηματιστεί στο μεγαλύτερο βαθμό από τα προϊστορικά χρόνια. Στη Συρία κατοικεί ο Αραβικός φυλετικός τύπος, που είναι δολιχοκέφαλος, λεπτόρρινος και λεπτοπρόσωπος, με ποσοστιαία μεγαλύτερη συγκέντρωση βαθύτερα προς την έρημο. Επίσης, στην παραλιακή ζώνη κατοικούν πολλοί Αρμενοειδείς, που είναι βραχυκέφαλοι, υψίκρανοι, λεπτόρρινοι και με κοντύτερο πρόσωπο. Οι Αρμενοειδείς έχουν συχνά και Αλπική συνιστώσα. Στις ανατολικές και βόρειες περιοχές, είναι αναμενόμενο οι κάτοικοι να είναι αρκετά Ιρανικοί, που ανθρωπομετρικά μοιάζουν με τους Αραβικούς, αλλά διαφέρουν σε κάποια μορφολογικά γνωρίσματα του προσώπου. Εντοπίζονται σε σημαντικούς αριθμούς στους Κούρδους της Συρίας. Σποραδικά εντοπίζονται μογγολικά γνωρίσματα, κάτι που πιθανότατα σχετίζονται με τον Τουρανικό φυλετικό τύπο και είναι κατάλοιπα των μεσαιωνικών μογγολικών κατακτήσεων. Με λίγα λόγια, οι Σύριοι είναι Αραβικοί, Αρμενοειδείς, Ιρανικοί και σπανίως Τουρανικοί.

29 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά.Θεσσαλονική που μαζέψαμε αρκετούς απο τέτοιους με την πρώτη φορά αριστερά να τονίσω οτι βλέπω και αρκετούς east med που θα τους πέρναγα ανετα για ελληναράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταγματασφαλίτηϟϟ17 Μαρτίου 2018 στις 11:48 μ.μ.

      Ο οριενταλικός/αραβοειδής Μήτρογλου πάντως περνιέται άνετα για Σύρος,Ιρακινός ή Λιβανέζος!

      http://media.enikos.gr/data/photos/resized/720_495a61832188850bb64414db833715f2.jpg

      Διαγραφή
    2. Και εγώ έχω δει κάποιους Αλπικούς και Αλπικο-Βαλτικούς με καυκάσια ανάμιξη, North-Pontids με μογγολική ανάμιξη κτλ. Τούρκους, Καυκάσιους Τσετσένους και Κιρκάσιους, Εβραίους και κάποιους Μεσανατολίτες που έχουν ανοιχτά καστανά ή κόκκινα μαλλιά και ανοιχτά μάτια, μέχρι και κοκκινωπά δέρματα και θα τους πέρναγες άνετα για νεοέλληνες Μακεδόνες Βούλγαρους ελληναράδες.

      Διαγραφή
    3. Για να ξερουμε τι λέμε. Ο Bertil Lundman χρησιμοποίησε το όρο East Mediterranean για την Ελλάδα περιγράφντας τον Pontid Mediterranean τύπο.

      https://www.theapricity.com/snpa/bilder/lundraces-map17.jpg

      a) East-Mediterranean Race: dark pigmented, with many subraces.

      1. The Pontid (in southern Russia).
      2. The Iranid: partly influenced by the Arabid race, with narrow rectangular face.
      3. The North-Indid: very tall, heavily bearded, large nose, and a high frequency of blood type gene q.
      4. The Gangid: small, very gracile, with thin, sparse beard, and a high frequency of blood type gene q.
      5. The Nesid (in the South Seas).
      6. The Saharid or South-Mediterranean (in North Africa): rather tall and gracile, with a low frequency of blood type gene q.
      7. The Aegyptid: very closely related to the Saharid, but with a high frequency of blood type gene q.

      Διαγραφή
  2. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,ποιος ειναι ο ψυχισμος των κατοικων της Μεσης Ανατολης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταγματασφαλίτηϟϟ17 Μαρτίου 2018 στις 11:36 μ.μ.

      Όσον αφορά τους Ιρακινούς-Συρους-Παλαιστίνιους-Λιβανέζους και λοιπούς άραβες μάλλον ασταθής (εως και επιθετικός) ,με χαμηλή ως μέση δημιουργικότητα και πνευματικότητα,καθώς και τάσεις υλιστικές/ηδονιστικές.Αξίζει να σημειωθεί ως ένδειξη οτι το ο μέσος δείκτης IQ σε αυτές τις χώρες είναι γύρω στο 80 που είναι αρκετά χαμηλότερο απο την δυτική Ευρώπη με IQ γύρω στο 100 αλλά και από το Ελλαδιστάν με ΙQ γύρω στο 92.Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που λένε οι λευκοί εθνικιστές στην Αμερική,οτι δηλαδή η ροπή τους προς τον ηδονισμό και την εγκληματικότητα προκύπτει απο το συνδυασμό χαμηλού IQ και υψηλής τεστοστερόνης.

      Διαγραφή
    2. Τεμπελαρια του κερατά που ζουν απο τα επιδόματα των εκφυλισμένων νορδικων,κρομανοειδών,αλπικών κουτόφραγκων.Οι ανδρες επιθετικοί,φανατισμένοι με την θρησκεία και βάρβαροι.Θα συμφωνήσω με τον ταγματασφαλιτη οτι εχουν χαμηλό IQ σαν λαοί και γι αυτο δεν εχουν δημιουργήσει τίποτα.Το μόνο που τους βγάζω το καπέλο ειναι οτι πολεμάμε το Ισραήλ για χρονια και ειναι βαθιά αντιαμερικανοί.

      Διαγραφή
  3. Είχα την τύχη να βρεθώ στο Ιράν πριν 2 χρόνια.Οι άνθρωποι είναι αρκετά φιλικοί και έξυπνοι(περισσότερο απο κάποιους Έλληνες).Μιλάω κυρίως για τον Ιρανικό φυλετικό τύπο καθώς οι περισσότεροι στην χώρα αντιστοιχούν στον Ιρανικό.
    Πιστεύω ότι τα ταξίδια είναι ένας ιδανικός τρόπος για να δεις και φυλετικά μια χώρα(εμφανισιακά,ψυχικά).
    Το πρόβλημα με αυτές τις χώρες(Μέση Ανατολή) είναι η θρησκεία που τους έχει κάνει μπουρδέλο.Το ίδιο παρατήρησα και στην Αλγερία με τους Βέρβερους και τους Σαχάριους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταγματασφαλίτηϟϟ18 Μαρτίου 2018 στις 2:09 π.μ.

      Συμφωνώ,άλλο όμως Ιραν και Ιρανικός τύπος και άλλο αραβοειδής.Το ίδιο ισχύει και για τους Βερβερους και εν μέρει για τους Σαχάριους.Επίσης διαφωνώ για την θρησκεία,αν και είμαι φανατικά αντιμουσουλμάνος.Μεγάλα ποσοστά μουσουλμάνων υπάρχουν και στα Βαλκάνια στην Αλβανία,Σκόπια,Κόσοβο,Μαυροβούνιο,Βοσνία κτλ αλλά και στην Ασία,δηλ. στην Τουρκία,Καζαχστάν,Αζερμπαιτζάν κτλ αλλά ολες αυτές οι χώρες δεν έχουν καμία σχέση με την ισλαμική βαρβαρότητα σε Ιρακ,Συρία,Λιβύη,Αίγυπτο,Κουβέιτ,Σαουδική Αραβία κτλ ή ακόμη περισσότερο σε Μπαγκλαντές,Πακιστάν και Αφγανιστάν.Σε άλλες αφρικανικές χώρες όπως η Σομαλία,η Νιγηρία κτλ δεν αξίζει καν να αναφερθούμε...

      Διαγραφή
    2. Το Ιράν ειναι θεοκρατικό και υπερσυντηρητικό με βαθιά αντί σιωνιστική πολιτική για χρονια ολόκληρα.Μαζί με Ρωσία,Κίνα και Β.Κορεα απο τα τελευταία σοβαρά κράτη...

      Διαγραφή
    3. Ρωσια σοβαρο κρατος?σε ποιο θεμα ακριβως ειναι σοβαρο κρατος?

      Διαγραφή
    4. Οχι δεν ειναι η Ρωσια σοβαρος κρατος και εισαι εσυ με τους λαθροπακηδες και τους αναρχομπαχαλακηδες ρουβικονες των εξαρχειων.....

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος18 Μαρτίου 2018 - 4:13 μ.μ.
      παρε βιντεο απο την Ρωσια...

      https://www.youtube.com/watch?v=ytPPgMgDb-w

      Διαγραφή
    6. Τι μου εστειλες τωρα;Τους ουζμπεκοταταρους;Εγω σου μιλαω για αφγανοπακηδες που ηρθαν παρανομα....
      https://www.youtube.com/watch?v=yVHYH_nyxhY

      Διαγραφή
    7. https://www.youtube.com/watch?v=-nxYGSxCIzA

      Διαγραφή
    8. Η Ρωσια θελετε δεν θελετε ειανι απο τα τελευταια κρατη που δεν εχουν μεσα τους την πλεμπα του ισλαμ.Και οταν μιλαω για ισλαμ μιλαω για το φανατικο ισλαμ της μεσης ανατολης και οχι για κατι τουρκοταταρους απο τις στεππες που ειναι θεωρητικα ρωσοι και σε ολους τους πολεμους ηταν στις πρωτες γραμμες.Η Ρωσια πακηδες,αφγανους,συριους και τζιχαντιστες οπως το μπουρδελο της δυσης δεν εχει.Εσεις φατε αλβανοκατσαπλιαδες το 90 με τον βλακοσαμαρα και τον δρακουμελ,μετα φαγατε πακηδες απο την πασοκαρα και τωρα θα φατε συριους,ιρακινους και κουρδους απο την πρωτη φορα αριστερα....!Η Θεσσαλονικη καποτε ηταν η καθαροτερη πολη...μονο κατι αλβανους και κατι ρωσσοκαυκαλους ειχαμε,πλεον μας ηρθε ολη η σαβουρα του ισλαμ....

      Διαγραφή
  4. Ο ψυχισμος των βορειοαφρικανων ειναι ιδιος με την μεση ανατολη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπαρχει ψυχισμος 100% με βαση το φυλετικο στοιχειο.Ο ψυχισμος παιζει ρολο και με την θρησκεια,κουλτουρα,πολιτικο συστημα,το ποσο συντηριτικο ειναι ενα κρατος η μια κοινωνια.Αυτο που μπορουμε να πουμε σιγουρα ειναι οτι οι λαοι της μεσης ανατολης δεν φτανουν σε καμμια περιπτωση τους ευρωπαιους.Ολος ο πλανητης και ολη η ιστορια της ανθρωποτητας εχει να κανει με την ευρωπαικη φυλη.Αυτο δεν σημαινει οτι ενας νορδικος απαραιτητα θα ειναι πιο εξυπνος η πιο ικανος απο εναν σαχαριο η εναν αραβικο.Την σημερον ημερα οι ευρωπαιοι εκφυλιστικαν οποτε μονο σοβαρα δεν μπορουμε να τους παρουμε.Σιγουρα ομως ο νορδικος χτυπαει την πρωτια σε οτι αφορα επιστημες,εφευρεσεις,ανακαληψεις,καινοτομιες κλπ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18 Μαρτίου 2018 - 5:13 μ.μ.

      αλλος ανωνυμος εδω.Ποια ειναι η γνωμη σου για τους Μεσογειακους και Ατλαντοειδεις στις επιστημες,εφευρεσεις,ανακαληψεις,καινοτομιες?δεν ειναι καλυτεροι απο τους Νορδικους?

      Διαγραφή
    3. Ο μεσογειακος καταφερε να φερει πολιτισμο και δημοκρατια(κακο αυτο) στον πλανητη.Απο μινωικο μεχρι Αρχαια Ρωμη εχουμε να κανουμε με το μεσογειακο στοιχειο.Απο κει και μετα την ανωδο του βυζαντιου ο μεσογειακος μενει στασιμος.Θα μπει μεσα η ορθοδοξια και ο θρησκευτικος φανατισμος που θα τον εκφυλισει για τα καλα.Το βυζαντιο γινεται πολυφυλετικο και ετσι εχουμε μια αυτοκρατορια φυλετικη χαβουζα με 500 φυλες.Και καπως ετσι αρχιζει η παρακμη και η δημιουργεια του τσιγαρισταν....!Η σημερινη Ελλαδα ειναι απογονη του βυζαντιου σε ολα.Μπηκε και ο αρμενοειδης και εγινε το ελα να δεις..... θρησκοληψία,κλαματα,βλαχομπαροκ τσιφτετελι μουσικη,σκυλαδικα,ΚΛΑΡΙΝΑ,πατερ παισιοι κλπ.Μετα ηρθαν και οι κλεφτοαρβανιτες και οι ρουμανοβλαχοι και εδεσε το γλυκο.

      Διαγραφή
    4. Για να σου απαντησω κιολας οχι ο μεσογειακος υστερει σε οτι αφορα επιστημες,εφευρεσεις,ανακαληψεις,καινοτομιες σε συγκριση με τους βορειους νορδικους,ατλαντοειδεις και κρομανοειδεις.Αυτη ειναι η αληθεια....!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος18 Μαρτίου 2018 - 5:25 μ.μ.

      Αυτά που λες για τους Έλληνες τα λένε αριστεροί μαρξιστές, εχθρικοί γειτονικοί λαοί των Ελλήνων και άντε τίποτα Νορδιστές. Όπως θα σου έλεγαν και από την Χρυσή Αυγή, Εθνομηδενιστής είσαι. Έβγαλες τους Έλληνες Αρμενοειδείς, Αλβανούς και Ρουμάνους. Λες και το τσιγάρο δεν ήρθε σαν μόδα από την δύση, κάποτε όλη η Ελλάδα ήταν γεμάτη με αφίσες του Αμερικάνου με το malboro, λες και ολόκληρη η Ευρώπη δεν έχει παράδοση στην θρησκοληψία, τον Μεσαίωνα όλη η Ευρώπη ήταν πιο φανατική στην θρησκεία και από τους Μουσουλμάνους, λες και δεν υπήρχαν πάντα τα μοιρολόγια και η κλάψα στην Ελλάδα, διάβασε καμία τραγωδία όπως Ηλέκτρα και Αντιγόνη ή κοίτα τα μοιρολόγια της Μάνης, λες και όλα τα Βαλκάνια δεν έχουν την Turbo Folk μουσική.

      Διαγραφή
    6. Εγώ αγαπητέ δεν είπα οτι ολα αυτα που γραφω οι ευρωπαίοι δεν τα είχαν κάποτε.Και φυσικά οι καθολικοί και οι προτεστάντες ήταν πιο φανατικοί με την θρησκεία.Το Τσιγαριστάν το γραφω διότι ειςαι πρώτη χώρα σε κάπνισμα μαζι με Σερβία,Βουλγαρία και Ανατολικό μπλοκ.Στην Δύση το κάπνισμα ειναι ελαττωμένο και οι περισσότεροι καπνίζουν οταν πινουν έξω.Εσύ το τσιγάρο το εχεις σαν τροπο ζωής και είσαι εξαρτημένος.Πάμε τωρα στο θεμα μας.Καμμία αλλη χώρα δεν εχει πάθει τοσο μεγάλο κακό απο την θρησκεία οσο η Ελλάδα.Εσείς οι χριστιανούληδες οταν έμπαιναν οι Οθωμανοί στην πόλη τρεχάτε στα μοναστήρια να κρυφτείτε.Οταν πήγαν να κανουν κάποιοι επανάσταση αργότερα τους κατηγορούσατε και τους βρίζατε και οτι δεν πρέπει να ξεσηκωθούμε και αλλα τετοια διότι τα ειχατε καλα με τους Οθωμανούς.Μια ζωή υπηρέτες των Τούρκων ησασταν απο τα οθωμανικά χρονια.Καμμια χώρα σημερα δεν ειναι εξαρτημένη απο την εκκλησία της οπως η Ελλάδα.Ο εθνικοσοσιαλισμός και ο υπέρτατος συντηρητισμός απορρίπτει την εκκλησία.Μονο κάτι καθυστερημένοι χριστιανοταλιμπάν έμειναν να ασχολούνται με παραμύθια.Κανενας σοβαρός ακροδεξιός εθνικιστής σημερα δεν ελπίζει σε χριστους και σε κομποσκοίνια η να καθετε να πιστεύει σε παρμαυθια πάτερ παησιων....!!!Ολη η Ακροδεξιά ανα τον κοσμο σημερα ειναι κατα του χριστιανισμού διότι ο Χριστιανισμός ειναι η θρησκευτική ουτοπία του κομμουνισμού και της μπολσεβιστικης ισότητας.Οι παπάδες και οι ιερείς ειναι οι πρώτοι που απορρίπτουν τον Δαρβίνο και την ανωτερότητα της φυλής.Τραβα μιλα με κανεναν να δεις τι θα σου πει...

      Διαγραφή
    7. Επισης η φυλετική χαβούζα του Βυζαντίου οφείλεται καθαρότατα στον χριστιανισμό.Όλη την σαβούρα της Ανατολής και της Αντιοχείας την εκχριστιανισατε και τους κάνατε Έλληνες,ανακατέψετε τους μεσογειακούς αλπικούς καθαρους Έλληνες και φέρατε τον κάθε σκλάβο και πειρατή στον ελλαδικό χώρο και στο όνομα του χριστιανισμού τους βαφτίσετε Έλληνες.Έχετε τρομερά εγκλήματα τα οποία πρσγμστικα βαριέμαι να γραφω διότι θα μου πάρουν ωρες ολόκληρες.

      Διαγραφή
    8. Ταγματασφαλίτηϟϟ18 Μαρτίου 2018 στις 9:36 μ.μ.

      Ανώνυμε 8:59 μ.μ.Συμφωνώ στα πάντα που λές εκτός απο το θρησκευτικό κομμάτι.Κάποτε και εγώ αυτά πίστευα αλλα μετά άλλαξα γνώμη.Το οτι υπήρχαν και υπάρχουν συμφεροντολόγοι και φιλομαρξιστές (βλ. νεορθόδοξοι) χριστιανοί δεν αρκεί για να βγάλει τον χριστιανισμό υπεύθυνο για το κατάντημα της Ελλάδος και της Ευρώπης. Άλλωστε,η φυλετική χαβούζα της Ελλάδας που λές ξεκίνησε απο πολύ πριν τον Χριστιανισμό,απο τους Αλεξανδρινούς,Ελληνιστικούς και κυρίως Ρωμαϊκούς χρόνους,με τα ανατολίτικα ήθη που εισήγαγαν και με τον οριενταλικό συρφετό που δήθεν "εξ-ελλήνισαν" και "εκ-ρωμάισαν" οι διάδοχοι,οι επίγονοι και κατόπιν οι Ρωμαίοι αντίστοιχα.Το να κατηγορείς μονάχα τον Χριστιανισμό,μια θρησκεία,για το τωρινό φυλετικό χάλι μας είναι τουλάχιστον αστείο.Αντιθέτως,αν το καλοσκεφτεί κανείς,ο Χριστιανισμός με τον κλειστό γάμο και τα αυστηρά ήθη του,μάλλον προστάτεψε σχετικά τον πληθυσμό απο την απώλεια της εθνικής και θρησκευτικής του συνείδησης και την αφομοίωση στους απάνθρωπους Τούρκους και λοιπούς ανατολίτες μουσουλμάνους βαρβάρους.Όσο για τον εθνικισμό,πήγαινε πες τα αυτά στους Σέρβους Τσέτνικς,στους Ισπανούς Φαλαγγίτες,στους Ρεξιστές του Ντεγκρέλ και στην Σιδηρά φρουρά του υπέροχου Κοντρεάνου.

      Διαγραφή
    9. Εσείς οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές ή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οι νεοναζί, είστε ανθέλληνες και δεν έχετε εκτίμηση για τον λαό σας, δεν είστε καλύτεροι από τους Γερμανούς που εκτελούσαν Έλληνες για πλάκα, ούτε από την γκεστάπο που βασάνιζε τους παππούδες σας. Έχετε προδώσει το έθνος και την πατρίδα σας. Ότι λέτε είναι κατά της Ελλάδος και κατά των Ελλήνων, είστε χειρότεροι ανθέλληνες και από τους Τούρκους και μόνιμος στόχος κατά του οποίου βάλλετε είναι οι Έλληνες. Το ότι η Ελλάδα είναι φυλετική χαβούζα το έχετε πάρει από τους ανθέλληνες βόρειους και κυρίως Γερμανούς, οι μεγαλύτεροι ανθρωπολόγοι το ακριβώς αντίθετο λένε μιλώντας για την φυλετική συνέχεια των Ελλήνων. Καλύτεροι είναι οι Έλληνες φυλετικά από τους βορείους λαούς που έχουν σε μεγάλο βαθμό απώτερη Σιβηρική καταγωγή και έχουν αφομοιωμένα χαρακτηριστικά Ασιατικών λαών. Το τσιγάρο ήρθε σαν μόδα από την Αμερική, αλλά δεν σε βλέπω να κατηγορείς την Δύση, ούτε τους μπεκρούλιακες αλκοολικούς εξαρτισμένους Γερμανούς που έχουν την μπύρα για νερό και βρομοκοπάνε τα χνώτα τους από χιλιόμετρα, με το μεγαλύτερα ποσοστά ομοφυλόφιλων στην Ευρώπη, με μπουρδέλα για κτηνοβάτες, με κόμματα στην βόρεια Ευρώπη παιδεραστών κτλ. Καλύτεροι είναι οι Έλληνες από αυτά τα βδελύγματα της βορειοδυτικής Ευρώπης. Τα "εσείς" τι μου τα λες, γιατί δε λες εμείς, οι Έλληνες της εποχής που περιγράφεις ήταν όλοι χριστιανοί, άρα "εμείς" όχι "εσείς" και δεν είμαι περισσότερο ή λιγότερο χριστιανός από τον μέσο Έλληνα. Τι ήταν οι Έλληνες τα χρόνια των Οθωμανών; Υπηρέτες των Τούρκων ήταν; Ίσως ήταν οι δικοί σου πρόγονοι υπηρέτες των Τούρκων, γιατί οι δικοί μου, όπως και των περισσοτέρων Ελλήνων, τους πολέμησαν για να ελευθερωθούν. Ίσως οι δικοί σου οι πρόγονοι να τα είχαν καλά με τους Οθωμανούς και να έτρεχαν κατά την πτώση του Βυζαντίου στα μοναστήρια, γιατί οι υπόλοιποι Χριστιανοί πολεμούσαν στο όνομα του Χριστού τους Μωαμεθανούς. Η Ελλάδα σήμερα όχι απλώς δεν είναι εξαρτημένη από την Εκκλησία αλλά και το κράτος και οι περισσότεροι Έλληνες είναι σχεδόν αδιάφοροι για την Εκκλησία, πάνε μόνο σε βαφτίσεις, γάμους και κηδείες και την Ανάσταση. Όσο για τους Εθνικιστές Έλληνες, οι μεγαλύτερης ηλικίας είναι πιο κολλημένοι με την Θρησκεία από ότι οι νέοι και οι μεσήλικες. Όσο για τους Εθνικοσοσιαλιστές, κατά καιρούς δηλώνανε Χριστιανοί(με αποκαθαρμένα τα εβραϊκά στοιχεία), τον Χριστιανισμό τους τον αποκαλούσαν "Positives Christentum" και τον Χριστό τον είχαν για Άριο.


      ICH BIN JESUS: Nazi occultists believed Christ was actually the German Krist
      https://cdn.images.dailystar.co.uk/dynamic/1/photos/641000/620x/56a61237179ec_germanjesus.jpg


      Εδώ o Hitler ζωγράφισε τον Χριστό ως ξανθό με την μάνα του Μαρία.
      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e4/HitlerMaryWithJesus.jpg

      Πες τώρα και τον Hitler, Χριστιανοταλιμπάν.

      Δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα, αυτό που πρέπει να θέλουμε είναι η καλυτέρευση της Ελλάδος, όχι να βρίζουμε τους πάντες και τα πάντα και να μισούμε την Ελλάδα και τους Έλληνες.

      Διαγραφή
  5. Δολιχοκέφαλοι:Μεσογειακός,Νορδικός,Ατλαντοειδής,Σαχάριος,Ιρανικός,Αραβικός.

    Μεσοκέφαλοι:Κρομανοειδής,Αρμενοειδής,Ατλαντοειδής,Βερβερικός.

    Βραχυκέφαλοι:Αλπικός,Διναρικός,Αρμενοειδής,Βαλτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αρμενοειδης ο κλασσικος ειναι καραβραχυκεφαλος.Μεσοκεφαλος ειναι ο anatolid γιατι τις περισσοτερες φορες ερχεται σε μιξη με east med.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.