Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Το πείραμα των πρώτων εντυπώσεων


Στη σημερινή εποχή της παγκόσμιας κυριαρχίας του Διεθνούς Σιωνισμού, οι εβραϊκά ελεγχόμενες εφημερίδες, στην προσπάθειά τους να διαλύσουν τους συνεκτικούς δεσμούς των εθνών, προωθούν συστηματικά τον πολυφυλετισμό. Ένα από τα πολλά γραφικά άρθρα επί του θέματος εντοπίσαμε εδώ, όπου οι δημοσιογράφοι της βρετανικής φυλλάδας κάνανε ένα πείραμα για να δείξουν πόσο "ρατσιστές" είναι οι Έλληνες.

Το πείραμα ήταν το εξής. Έδειξαν φωτογραφίες πέντε ξένων δεύτερης γενιάς που ζουν στην Ελλάδα, ζητώντας από έξι Έλληνες να εκτιμήσουν την εθνικότητα και το επάγγελμά τους, μόνο από την φωτογραφία τους, χωρίς να γνωρίζουν οτιδήποτε για αυτούς, ούτε ότι διαμένουν στην Ελλάδα. Βέβαια δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα το ακριβές ερώτημα που ετέθη, ενώ και το ερώτημα για να μαντέψουν το επάγγελμα μόνο από φωτογραφίες (!) έγινε προφανώς μήπως και μπορέσουν να γελοιοποιήσουν τις απαντήσεις.

Πάμε να δούμε τις φωτογραφίες των λαθρομεταναστών δεύτερης γενιάς και το τι απάντησαν οι Έλληνες περί της εθνικότητας αυτών που τους παρουσίασαν...


1.

Οι ερωτηθέντες Έλληνες απάντησαν ότι η εικονιζόμενη είναι Ρωσίδα, από το ανατολικό μπλοκ, Κορεάτισσα, ή από την βορειοανατολική Ευρώπη. Βλέπουμε ότι στην εικονιζόμενη πράγματι υπάρχει έντονο μογγολικό στοιχείο, πιθανόν Τουρανικό. Οι Έλληνες δεν έπεσαν και πολύ έξω, καθώς όπως μας πληροφορεί το άρθρο, πράγματι η συγκεκριμένη έχει καταγωγή από την Ρωσία και συγκεκριμένα από την Κριμαία. Δηλαδή βλέπουμε ότι οι ερωτηθέντες δώσανε αρκετά καλές απαντήσεις.


2.

Εδώ οι απαντήσεις ήταν: από Λατινική Αμερική, Φιλιππινέζος, ασιατικής καταγωγής, λατινοαμερικάνος. Στην εικόνα βλέπουμε κάποιον που ανήκει σε φυλετικό τύπο των Ιθαγενών της Αμερικής. Οι Έλληνες έδωσαν πολύ καλές απαντήσεις, καθώς το άρθρο μας πληροφορεί ότι ο εικονιζόμενος έχει καταγωγή από το Μεξικό. Φαίνεται πράγματι σαν αυτό που ονομάζουμε όλοι ως Λατινοαμερικάνος, ενώ η σύγχυση με τους Φιλιππινέζους είναι δικαιολογημένη για κάποιον που δεν έχουν εντρυφήσει στο αντικείμενο. Σωστές απαντήσεις εν γένει και πάλι.


3.

Οι περισσότεροι από τους ερωτηθέντες απάντησαν ότι η εικονιζόμενη είναι Ελληνίδα, ένας είπε Γαλλίδα, ενώ ένας απλά Ευρωπαία. Φυλετικά βλέπουμε ότι είναι κυρίως Αλπική. Το άρθρο μας πληροφορεί ότι η εικονιζόμενη κατάγεται από την Ουκρανία. Όντας Αλπική, οι ερωτηθέντες ασυνείδητα την βρήκαν ως οικεία φυσιογνωμία και θεώρησαν ότι θα μπορούσε να είναι Ελληνίδα ή εν γένει Ευρωπαία.


4.

Ένας ακόμα "Έλληνας" που οι "κακοί" ντόπιοι δεν αναγνώρισαν ως δικό τους. Οι ερωτηθέντες τον βρίσκουν ως Νιγηριανό, Αφρικανό, "Γάλλο" δεύτερης γενιάς, ότι έχει αφρικανικές ρίζες ή ότι μοιάζει με νέγρους μπασκετμπολίστες. Και έπεσαν μέσα, καθώς ο εικονιζόμενος, όπως μας πληροφορεί το άρθρο, είναι από την Νιγηρία. Μάλιστα ο συγκεκριμένος "εργάζεται" στην Ελλάδα σε ΜΚΟ που προωθεί τον πολυφυλετισμό...


5.

Οι απαντήσεις ήταν ότι είναι από το Περού, την Κορέα, την Λατινική Αμερική, από την Αμερική, και Σιγκαπούρη ή Φιλιππίνες. Η εικονιζόμενη φυλετικά είναι Ιθαγενής της Αμερικής. Μάλιστα, ο αρθρογράφος μας πληροφορεί ότι η συγκεκριμένη είναι από Μεξικό. Συνεπώς, οι περισσότερες απαντήσεις που δόθηκαν ήταν προς την σωστή κατεύθυνση.


Βέβαια, το "συμπέρασμα" του δημοσιογράφου είναι ότι οι Έλληνες είναι... ρατσιστές!!! Και αυτό επειδή δεν αναγνωρίζουν τον κάθε μογγόλο ή νέγρο ως Έλληνα! Το πραγματικό συμπέρασμα είναι ότι κάθε έθνος έχει συγκεκριμένο φυλετικό υπόβαθρο και αυτό όλοι οι άνθρωποι, συνειδητά ή ασυνείδητα, το αναγνωρίζουν. Κάθε άνθρωπος γνωρίζει μέσα του ότι η εθνικότητα βασίζεται στην καταγωγή και στην κληρονομικότητα.

20 σχόλια:

  1. Βλαντ ο Παλουκωτής7 Ιουλίου 2015 στις 2:48 π.μ.

    Δείτε ότι η μογγόλα από την Κριμαία έχει Ελληνικό/Ποντιακό όνομα και δεν μοιάζει μία Ευρωπαία και λογικά κατάγεται απο κάποια μειονότητα της Ρωσίας ενώ η Ουκρανή άνετα μοιάζει Ελληνίδα, λογικά είναι ψηλή και έχει και ωραίο κωλαράκι. Αυτοί είναι πραγματικοί Oρθόδοξοι αδερφοί και όχι οι Ρώσοι που μας προωθούν ή οι "Πόντιοι" με υπηκοότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλαντ ο Παλουκωτής7 Ιουλίου 2015 στις 3:02 π.μ.

    Polina Gagarina, Ρωσίδα που μεγάλωσε στην Ελλάδα.

    http://2.bp.blogspot.com/-zIOSWdBHfig/VP4HEY-Fi2I/AAAAAAAAoPg/LM6f4wR-7w8/s1600/polina%2Bgagarina%2Besc%2B2015%2Brussia.jpg

    http://i65.fastpic.ru/big/2014/1117/ca/426669262ec8285e1ddba2e484250dca.jpg

    Mοιάζει όπως φαντάζοντε οι Ευρωπαίοι τους Ρώσους... ΟΧΙ
    Μοιάζει με Πουτάνα στο Μεταξουργείο... ΟΧΙ

    Είναι ψηλή με ωραίο κωλαράκι και φυλετικά άψογη λευκή Ορθόδοξη... ας μου απαντήσετε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἡ Gagarina εἶναι πολὺ ἄσχημη Ῥωσίδα (ἡ φωτὸ ποὺ διάλεξες τὴν κολακεύει ὑπερβολικά). Εἶναι κρομανοειδὴς μὲ τετράγωνα σαγόνια τοῦ καρχαρία:

      https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQnVGw0wQZDOwXczuIiUG2UDeG-il6gPEfpy5xO_txF-lADiO4y

      Πρέπει νὰ βελτιώσῃς τὸ γοῦστο σου. Πάρε μία Kournikova γιὰ ἀρχή.

      Διαγραφή
    2. Bαλτική η κουκλάρα τενίστρια Άννα Κουρνίκοβα.

      Διαγραφή
    3. Η Κουρνίκοβα πιθανόν να είναι μικτής καταγωγής. Δείτε την οικογένειά της:
      http://tinypic.com/view.php?pic=539tnq&s=5

      Κρομανοειδής με βαλτικά ή λαπωνικά χαρακτηριστικά. Η μητέρα της πρέπει να είναι νορδική/κρομανοειδής, ενώ η πιθανή εξω-ευρωπαϊκή καταγωγή έρχεται σίγουρα από τον πατέρα της.

      Διαγραφή
  3. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΙΘΗΚΟΝΕΓΡΟΕΙΔΕΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΣΜΟ.ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ.ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΙΘΗΚΟΔΡΑΒΙΔΟΕΙΔΕΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΙΡΟΒΙΑ ΤΣΙΓΓΑΝΟΓΥΦΤΙΚΗ ΙΝΔΙΚΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΟΤ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑ.
    ΟΙ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΟΨΟΜΕΘΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είναι ο πίθηκος;

      Διαγραφή
    2. Παλικάρια σε τι φυλετικό τύπο ανήκει ο γέρος της εικόνας;
      http://i60.tinypic.com/xqbcef.jpg

      Διαγραφή
  4. Το άρθρο τελειώνει με την διαπίστωση Ρατσισμός είναι να μην αντέχεις τον διαφορετικό.Τόσο απλά.Ας ξεκινήσουν λοιπόν αυτή την καμπάνια από το κράτος του Ισραήλ γιατί έχουν ξεχάσει ότι και οι Παλαιστίνιοι είναι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλικάρια σε τι φυλετικό τύπο ανήκει ο γέρος της εικόνας;
    http://i60.tinypic.com/xqbcef.jpg
    Λοιπόν τι λέτε; Κανένας; Τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το humanphenotypes.com ανοιξε ξανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ-ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΙΚΟΝΑ-ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΙΜΠΑΤΖΟΕΙΔΗ ΜΑ'Ι'ΜΟΥΔΟΕΙΔΗ ΔΙΠΟΔΑ-ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ.
    ΜΟΝΟΝ ΑΗΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΙΜΠΑΤΖΟΕΙΔΗ ΜΑ'ΙΜΟΥΔΟΕΙΔΗ ΔΙΠΟΔΑ,ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΙΘΗΚΟΔΡΑΒΙΔΟΕΙΔΗ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ,ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΙΘΗΚΟΝΕΓΡΟΕΙΔΗ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ,ΕΜΕΤΙΚΑ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μεγάλος Βαλτικός/Κρομανοειδής Ρώσσος παλαιστής Αλεξάντερ Καρέλιν,σε πόσες και ποιές Ολυμπιάδες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ὑπάρχει καὶ τὸ wikipedia φἰλε.

      Διαγραφή
    2. Το 1988 στην Σεούλ,το 1992 στην Βαρκελώνη και το 1996 στην Ατλάντα.

      Διαγραφή
    3. Δεν κατατάσσεται στον βαλτικό τύπο ο Καρέλιν. Μάλλον είναι νορδικός με κρομανοειδή (μάλλον borreby που είναι λίγο πολύ ο πιο συνηθισμένος τύπος κρομανοειδούς στους ανατολικο-ευρωπαίους). Αν υπήρχε κάποια βαλτική επίδραση θα ήταν φανερά βραχυκέφαλος. Όμως σε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες του, φαίνεται πως είναι δολιχοκέφαλος με τάσεις μεσοκεφαλίας.

      Διαγραφή
  9. ΒΑΛΤΙΚΟΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ΚΟΜΜΙΣΑΡΙΟΣ10 Ιουλίου 2015 στις 9:12 μ.μ.

    Ο Αλεξάντερ Καρέλιν είναι Η ΤΥΠΙΚΗ ΡΩΣΣΟΦΑΤΣΑ/ΣΛΑΒΟΦΑΤΣΑ.
    Είναι ο ΤΥΠΙΚΟΣ ΙΒΑΝ.
    Είναι ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΡΟΣΩΠΟΣ .
    Έχει μια ΚΕΦΑΛΑ ΣΑΝ ΜΠΑΛΑ.
    Είναι σαν τον ΣΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.
    Νομίζεις ότι βλέπεις προπαγανδιστικό φυλλάδιο των ναζί με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ αιχμαλώτων και με τον υπότιτλο:Untermensch.
    Και μου λες ότι δεν είναι Βαλτικός?
    Πόθεν προκύπτει οτι ένας Βαλτικός-Κρομανοειδής δεν μπορεί-όταν αυτό το χαρακτηριστικό αποτελεί την πλειοψηφική τάση στον Κρομανοείδη τύπο-να είναι δολιχοκέφαλος?
    Γνωρίζεις κάποια μελέτη που να αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι σε περίπτωση μείξεως με βραχυκέφαλο τύπο αυτό το χαρακτηριστικό δεν δύναται να είναι κυριαρχικό?
    Εγώ δεν γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο και να σου κάνει εντύπωση, ο Καρέλ δεν είναι βαλτικός (τουλάχιστον δεν επικρατεί ο τύπος αυτός στα χαρακτηριστικά του) και θα στο εξηγήσω λίγο πιο αναλυτικά από ότι πριν.
      Οι κρομανοειδείς είναι συνήθως δολιχοκέφαλοι με τάσεις για μεσοκεφαλία κι άλλες φορές μεσοκέφαλοι (όπως ο borreby). Ενώ ο βαλτικός τύπος, χαρακτηρίζεται από μεγάλη βραχυκεφαλία (86+). Θεωρείς λοιπόν, πως ο συνδυασμός αυτών των δυο μπορούν να αντιστοιχήσουν σε ένα δολιχοκέφαλο άτομο; Προφανώς κι όχι.
      Από εκεί και πέρα, το μεγαλύτερο εύρος προσώπου από ότι πχ ενός νορδικού, είναι χαρακτηριστικό ανεξαιρέτως όλων των κρομανοειδών. Το δε σχήμα του προσώπου του Καρέλιν, είναι τετραγωνισμένο με γωνίες κι όχι στρογγυλό, όπως των βαλτικών. Γεγονός βέβαια, που αποδίδεται πάλι στον κρομανοειδισμό του που φαίνεται να επικρατεί. Τέλος πρόσεξε τη μύτη του: είναι λεπτόρρινος με τάσεις για μεσορρινία, έχει δυνατή "γέφυρα" (το σημείο που ενώνει τη μύτη με τα φρύδια) και η μύτη αποτελεί συνέχεια του μετώπου, δίχως "διακοπή". Το οποίο είναι χαρακτηριστικό του ανατολικού νορδικού (corded) τύπου, που επίσης είναι πολύ συχνός μεταξύ των Ρώσων κι άλλων ανατολικο-ευρωπαίων.
      Με τον Πούτιν, μοιράζεται όντως κάποια χαρακτηριστικά, τα οποία όμως δηλώνουν πως ο Πούτιν έχει κρομανοειδείς και νορδικές επιρροές. Όχι το αντίθετο. Γι' αυτό και τα χαρακτηριστικά αυτά, αφορούν κυρίως το πρόσωπο και τα χρώματα κι όχι το σχήμα και το μέγεθος του κρανίου τους. Προσωπικά, δεν αποκλείω εντελώς κάποιον εκδιναρισμό (δηλαδή την ύπαρξη κάποιου βραχυκέφαλου, βαλτικού ή διναρικού πρόγονου, που οδηγεί σε μίξη κι εκδιναρισμό των νορδικών), αλλά αυτό -ΑΝ όντως έχει συμβεί- έχει πολύ μικρή επιρροή.

      Παράδειγμα borreby:
      http://tinypic.com/view.php?pic=4vftzn&s=6#.VaAR6bWo1P4
      Παράδειγμα ανατολικού (corded) νορδικού:
      http://img651.imageshack.us/img651/433/20982.jpg

      Διαγραφή
  10. ΒΑΛΤΙΚΟΣ ΡΩΣΣΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΣ10 Ιουλίου 2015 στις 9:44 μ.μ.

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6c/Alexander_Karelin_RN_09-2013.jpg/220px-Alexander_Karelin_RN_09-2013.jpg
    Κοίτα επιπλέον και την απόσταση μεταξύ των ματιών,ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.Αυτό,ως γνώστον,είναι χαρακτηριστικό των Βαλτικών και δεν υπάρχει στους Κρομανοειδείς και στους Νορδικούς:
    http://2.bp.blogspot.com/-t4-b095Bms4/Uc88JR0BmGI/AAAAAAAAAKA/D279EcsJ5eg/s320/Xabi+Alonso.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/-vx3LiGRlths/Uc88Lxxc57I/AAAAAAAAAKM/rG9mHGUIf98/s320/geena-davis.jpg
    http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/putin1_494x3201.jpg
    http://1.bp.blogspot.com/-YHa7Crbh-vw/Unvd46qvOtI/AAAAAAAAAXA/gXi1qf0xLDk/s200/kristinag.jpg
    http://topnews.in/sports/files/Peter_Crouch_300.jpg
    https://iaafmedia.s3.amazonaws.com/media/LargeL/5fa3f964-ab0f-425a-a168-b4519462a70e.jpg
    Ο Αλεξάντερ Καρέλιν το έχει απλώς επειδή είναι Βαλτικός-Κρομανοειδής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mην το ψάχνετε,είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα:Ο Αλεξάντερ Καρέλιν είναι Ρώσσος.
    Όλα ανεξαιρέτως τα Έθνη έχουν προέλθει από μείξεις διαφορετικών φυλετικών τύπων διαμορφώνοντα κατ' αυτον τον τρόπο τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους.
    ''Καθαροί'' τύποι ούτως ή άλλως δεν νοούνται.
    Δεν πρέπει να μιλάμε π.χ. για Μεσογειακούς,Αλπικούς,Διναρικούς αλλά για Έλληνες και Μεσογειακότητα,Αλπικότητα,Διναρικότητα.
    Εν τέλει μία φυλή υπάρχει η Αρία Λευκή Ευρωπαική και πρέπει πάση θυσία να κρατήσουμε Καθαρή την φυλή μας σε όλον τον κόσμο,σεβόμενοι πάντοτε την ιδιαιτερότητα του κάθε Ευρωγενούς πληθυσμού και τους φυλετικούς του τύπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.