Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Αλλάζει η φυλετική σύσταση μιας χώρας χωρίς την είσοδο αλλόφυλων;

Τα σκελετικά υπολείμματα μπορούν να μας δώσουν πληροφορίες για την φυλετική σύσταση παλαιότερων πληθυσμών και αναπόφευκτα προκύπτουν συγκρίσεις με τους σύγχρονους πληθυσμούς που κατοικούν στην ίδια περιοχή. Όμως οι μετρήσεις δεν δείχνουν πάντοτε πλήρη ταύτιση πληθυσμών, αφού οι αιώνες ή χιλιετίες που έχουν μεσολαβήσει, φέρνουν μαζί τους και φυλετικές ανακατατάξεις. Αυτές οι ανακατατάξεις είναι συχνά αποτέλεσμα εισορής αλλόφυλων. Είναι όμως δυνατόν να αλλάξει η φυλετική σύσταση μιας χώρας, χωρίς απαραίτητα αυτό να οφείλεται στην είσοδο αλλοφύλων;

Η κύρια ανθρωπολογική μέτρηση σε σκελετούς είναι ο κρανιακός δείκτης. Η σύγκριση με μετρήσεις σε κεφαλικούς δείκτες ζώντων, δείχνουν συχνά διαφορές μεταξύ αρχαίων πληθυσμών και σύγχρονων, στην ίδια περιοχή. Αυτό δίνει αφορμή σε κάποιους να θεωρήσουν ότι οι σύγχρονοι πληθυσμοί δεν είναι απόγονοι των πρώτων. Αυτο...
δεν είναι απαραίτητο. Είναι απολύτως δυνατό να μεταβληθεί η κατανομή κεφαλικού δείκτη ή άλλα ανθρωπολογικά γνωρίσματα σε μια χώρα με το πέρασμα των αιώνων και ταυτόχρονα οι κάτοικοι να παραμένουν απόγονοι των αρχαίων κατοίκων. Πώς γίνεται αυτό;

Για να συμβεί αυτό, πρέπει ο αρχικός πληθυσμός να αποτελείται ήδη από διαφορετικούς φυλετικούς τύπους. Έστω για παράδειγμα ότι υπάρχει ένας βραχυκέφαλος και ένας δολιχοκέφαλος φυλετικός τύπος σε μια χώρα. Αν για διάφορους κοινωνικούς, οικονομικούς ή στρατιωτικούς λόγους π.χ. ο βραχυκέφαλος φυλετικός τύπος παρουσιάζει μεγαλύτερο συγκριτικά αριθμό γεννήσεων από τον δολιχοκέφαλο, μεταναστεύει λιγότερο ή έχει μικρότερους ρυθμούς θανάτων σε αναπαραγωγική ηλικία, τότε στην χώρα θα αρχίσει σταδιακά να επικρατεί βραχυκεφαλία, χωρίς την είσοδο ξένων φυλετικών τύπων. Αν αυτό συνεχιστεί για αιώνες, η κατανομή του κεφαλικού δείκτη θα έχει μεταβληθεί, αλλά οι κάτοικοι της χώρας θα συνεχίσουν να αποτελούν απογόνους των αρχαίων κατοίκων. Αυτό που θα έχει γίνει είναι ο ένας φυλετικός τύπος να έχει αφήσει περισσότερους απογόνους από τον άλλο. Δηλαδή, θα έχουν αλλάξει τα ποσοστά των φυλετικών τύπων, ενώ οι σύγχρονοι κάτοικοι θα παραμένουν απόγονοι των αρχαίων.

Το ίδιο έχει συμβεί ως ένα βαθμό και στην Ελλάδα. Στην αρχαία εποχή η δολιχοκεφαλία πλειοψηφεί, ενώ με το πέρασμα των αιώνων παρατηρείται σταδιακή αύξηση της βραχυκεφαλίας, που σήμερα έχει φτάσει εκείνη να πλειοψηφεί. Αυτό οφείλεται κυρίως στην εσωτερική ανακατανομή των φυλετικών τύπων και λιγότερο σε είσοδο αλλοφύλων. Αν οι βραχυκέφαλοι αυξήθηκαν στον Ελλαδικό χώρο και μειώθηκαν οι δολιχοκέφαλοι, όπως ο Μεσογειακός Διαδούμενος του εικονιζόμενου αγάλματος, αυτό δεν οφείλεται αναγκαστικά σε είσοδο αλλόφυλων, αλλά κυρίως σε συγκριτική αναπαραγωγική διαφοροποίηση. Τα παραδείγματα είναι σκόπιμα με βραχυκέφαλους, γιατί αυτό έχει συμβεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης, με κλασικό παράδειγμα την Γαλλία, που προϊστορικά ήταν κυρίως δολιχοκέφαλη και σήμερα είναι κυρίως βραχυκέφαλη.

Το συμπέρασμα είναι ότι πολλές φορές υπεύθυνη για ανθρωπολογικές μεταβολές σε μια χώρα δεν είναι απαραίτητα η εισροή αλλόφυλων. Διαφορετικοί αναπαραγωγικοί ρυθμοί ή ρυθμοί επιβίωσης, μπορούν να μεταβάλλουν τα ποσοστά των φυλετικών τύπων σε μια χώρα, με τους κατοίκους να παραμένουν απόγονοι των αρχαίων.

8 σχόλια:

  1. Η απάντηση στο γιατί διαχρονικά θα δημιουργούνται αμέτρητροι διαπληκτισμοί πάνω σε κύρια ανθρωπολογικά ζητήματα, που οφείλεται η σημερινή κατάσταση και γιατί δεν θα μπορέσουν ποτέ ειλικρινώς να καταλήξουν σε μία κοινή συνισταμένη όλοι :

    Απο καιρό έχει υποτεθεί (και ουδόλως αποδειχθεί) ότι οι λευκές φυλές (Αλπική, Μεσογειακή, Νορδική, Διναρική ενδεχομένως) είχαν έναν απροσδιόριστο κοινό πρόγονο, ήτοι τον Κρο-Μανιόν, ήτοι το Χαμαίκρανο-Χαμηλοπρόσωπο-Ευρυκέφαλο-Ευρυπρόσωπο τύπο του "λευκού ανθρώπου" και ο οποίος συναντάται σήμερα ως έτσι σε "καθαρή" μορφή στο πληθυσμό.

    Αυτή η θέση ταυτίζεται δυστυχώς απολύτως μετά της κοινής πολίτικαλυ κοουρέκτ αριστερίστικης θέσης του (αντι)επιστημονικού κατεστημένου, όπου λέει λίγο πολύ ότι όλοι κατάγωνται απο το... νέγρο... (σχιζοειδής, ανάμεσα σε ανθρωποειδή πρωτεύοντα χόμο ερέκτους-ροδενσιένσις, και νυν άγνωστα σχετικά/απροσδιόριστα πιθηκοειδή μάλιστα όπως αναντίρρητα προδίδει η κατατομή, σωματοδομή και ψυχικός τους κόσμος, τάση προς καννιβαλισμό και έγκλημα, σύμφωνα με παραδοχές του... επίσημου κατεστημένου)

    Και όμως αν προσπαθήσει να δημιουργήσει την αρχετυπική εικόνα κανείς που έχουν και οι λευκοί για τον εαυτό τους και οι ξένοι για τους λευκούς μόνο Κρο-Μανοειδή στοιχεία (σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία όλων των Ευρωπαϊκών εθνών) δεν θα μπορέσει να σχηματίσει στο μυαλό του.

    Δείτε γύρω σας στο πληθυσμό, το ποια η πνευματική/διανοητική/ψυχολογική κοκ κατάσταση του καθενός όσο πιο πολύ κατά ένα σταθερό μέτρο πλησιάζει τα αρχετυπικά χαρακτηριστικά του Κρο-μανιόν και πόσο όσο απομακρύνεται (ήτοι... λευκοποειταί) απο αυτά. Τώρα δημιουργήστε την εικόνα ενός Νεγροειδούς Αλμπίνο (ναι Νεγροειδούς Αλμπίνο) με μια κάποια άλφα δόση ας πούμε λευκών (ας πούμε... νεάντερνταλ) γονιδίων, όποιος βρει τις διαφορές (ανάμεσα σε αυτόν και τον "λευκό" κρο-μανιόν) κερδίζει βραβείο.

    Έχετε υπόψιν σας ότι όλα τα βαριά χαρακτηριστικά ή/και τετραγωνισμένα προς στρογγυλά ή μη κρανία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΡΟ-ΜΑΝΙΟΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ, δίχως να αποκλείεται και η επιμειξία Κρο-Μανιόν (ήτοι τα ούτως ή αλλως προσεγγίζοντα στον... Νέγρο στοιχεία).

    Πως είναι δυνατόν λοιπόν οι Χαμαίκρανοι Κρομανοειδείς με βυθισμένα πρόσωπα και συμπακτωμένα κρανία-πρόσωπα, πολλές φορές πλατιές μύτες επίσης συμπακτωμένες να δημιούργησαν την Υψικέφαλη-Υψιπρόσωπη λευκή φυλή με υψηλή και μακρυά πολλές φορές μύτη (Μεσογειακοί-Νορδικοί-Ατλαντιδείς, η αφρόκρεμα της Λευκής φυλής και του κόσμου)???

    Αυτό πέραν πάσης ανάλυσης αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι πλήρως αδύνατον απο κάθε απόψεως.

    Η απάντηση λοιπόν μπορεί να βρίσκεται ΜΟΝΟ στον άνθρωπο του Νεάντερνταλ, τον γηγενή του Ευρωπαϊκού χώρου που αντικαταστάθηκε σε κάποιο βαθμό αλλά δεν εξαφανίστηκε ΠΟΤΕ, διότι ήταν ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ.

    Η Χαμαικρανία-έντονη δολιχοκεφαλία-πλατιές κοντές μύτες-βυθισμένα πρόσωπα-πλατιά ζυγωματικά είναι χαρακτηριστικά που συναντώνται στην απόλυτη και καθαρή μορφή τους στη ΝΕΓΡΟΕΙΔΗ και μόνο φυλή, ερχόμενα σε αντιδιαμετρική αντίθεση με αυτά της λευκής φυλής! Παρατηρήστε μόνοι σας στο δρόμο τα πλέον σκουρόχρωμα άτομα σε ποια απο τις δύο κατηγορίες ανήκουν εκάστως, και η ξεκάθαρη απάντηση θα σας δοθεί ακαριαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουμε δει ουδεμία προτομή-περιγραφή ατόμου που να έχει προσφέρει κάτι στον όποιο τομέα του πολιτισμού που να πληρεί τις προυποθέσεις του να ανήκει ανθρωπολογικώς στον Κρομανοειδή φυλετικό τύπο, άπαντες όπως ο Αρχιμήδης, Παρμενίδης, Ηράκλειτος, Αισχύλος, Ευριπίδης, και τη μοντέρνα εποχή ο εφευρέτης όλου του σύγχρονου (τεχνολογικού) πολιτισμού Νίκολα Τέσλα ύπηρξαν υψίκρανοι-υψιπρόσωποι και με ψηλή-μακρυά ρινική κοιλότητα κοκ (νεαντερνταλοειδείς επιμεμειγμένοι με μεσογειακά/διναρικά στοιχεία, γιατί το καθαρό μεσογειακό/διναρικό είναι αδύνατον να τους περιγράψει - είναι ο νεάντερνταλ που δίνει τα κοινά χαρακτηριστικά σε όλη τη λευκή φυλή απο βορρά ως νότο και τα αρχετυπικά λευκά στοιχεία, που δυστυχώς έχουν περάσει και στον ξανθό-νεάντερνταλ/νορδικο-μεσογειακό υψιπρόσωπο-λεπτοπρόσωπο άριο Ιησού, ακριβώς για να "χτυπάει έντονα" στο υποσυνείδητο της λευκής φυλής όπου το εκάστοτε μέλος της θα μπορέσει έτσι να "ταυτιστεί" με τα αρχετυπικά χαρακτηριστικά που είχε να δεν ήταν επιμειγμένος ή αυτά είναι δεν είναι, στη απόλυτη μορφή τους) και απείχαν μακράν απο τις περιγραφές Κρομανοειδών.

    Η αύξηση του κρομανοειδούς στοιχείου είναι το αποτέλεσμα αιώνων μέσω των θρησκειών του Χριστιανισμού, της Τουρκοκρατίας αλλά και άλλων πολιτικών και κοινωνικών ανακατατάξεων στον ευρύτερο Ευρωπαϊκό χώρο. Είναι πασίγνωστο ότι κατά της εποχές αυτές άπαντες οι επιστήμονες/φιλόσοφοι/στοχαστές/δήθεν μάγοι/αλχημιστές πολλές φορές, συνεθλίβησαν ύπο το ζυγό της ισοπέδωσης (τόσο προσφιλούς στους Κρομανιόν) που επικρατούσε τη 1η χιλιετία μ.χ. και το μεσαίωνα.

    Η αγροτική τάξη όπου λογικώς συγκέντρωνε όπως ακόμη και σήμερα τα περισσότερα Κρομανοειδή-Αλπικά μέλη μπορούσε να αυξάνεται με γεωμετρικούς ρυθμούς ενώ οι αρίστοι-άπαντες "όλως περιέργως" εμφανίζοντες αρχετυπικά λευκά χαρακτηριστικά ενδεχομένως δεν είχαν την ευκαιρία ούτε εύρεσης υγιούς συντρόφου αν δεν τους είχαν εξοντώσει με κάθε μέσο, και ενώ τα εγκληματικά στοιχεία στα αστικά περιβάλλοντα ξαμολούσαν μπάσταρδα όπως και σήμερα με ξέφρενο ρυθμό.

    Αν και η μεσογειακή, η νορδική και η διναρική φυλή δεν προέρχονται εξ ολοκλήρου τουλάχιστον απο τον Νεάντερνταλ είναι αυτό το αδιάσειστο ανθρωπολογικό στοιχείο που δημιουργεί εσωστραφείς προσωπικότητες και βαθιά στοχαστικά πνεύματα που σε κατ'ελάχιστα ποσοστά έχουν προσφέρει τα μέγιστα δυνατά στο πληθυσμό μας. Το περιβάλλον του Νεάντερνταλ, πριν την έλευση του Κρο-Μανιόν (ίδε σήμερα ανθρωπολογικό ζωντανό μουσείο Κρο-Μανοειδών νέγρων Βερβέρων με αρχαίοθεν επιμειξία καθαρής λευκής φυλής) υπήρξε τέτοιο ώστε δημιουργούσε κλείστες οικογένειες-κοινωνίες και άρα προσωπικότητες όπως είναι και η προσωπικότητα της λευκής φυλής, το ακριβώς αντίθετο με του υπερ-κοινωνικού Νεγρο-Μανιόν, όπως σήμερα είναι και άπαντες οι νέγροι.

    Τα συμπεράσματα (τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι) του Σβάντε Πάαμπο, του Κοάνικ (ο ίδιος σωστά κατηγοριοποίησε τον εαυτό του ως Νεαντερνταλοειδών φυσικών στοιχείων τουλάχιστον κατά το ήμισυ) και ειδικά της Νορδικής-Νεάντερνταλ Μαρί Κασέτ (Marie Cachet), γυναικός του... Κρο-μανοειδούς (και που... να'ξερε) Βαργκ Βίκερνες μπορούν να δώσουν εξ ολοκλήρου τη σωστή εικόνα πέρι του τι πραγματικά ισχύει εδώ και χιλιάδες χρόνια στον Ευρωπαϊκό χώρο.

    Αν ανατρέξει κανείς στο έργο του Ζαν-Μπαμπτίστ Λαμάρκ και άλλων Γάλλων ανθρωπολόγων θα δεί ότι η διπλή κληρονομικότητα λόγω συνεχούς εσωτερικής συγκρούσεως νομοτελειακά εξ αυτής της αιτίας προκληθείσας, δημιουργεί διχασμένες προσωπικότητες, άτομα σχιζο-διανοητικά, σχιζο-πνευματικά, σχιζο-ψυχικά, κοινώς σχιζοφρενή, κοινώς ΣΧΙΖΟΦΥΛΕΤΙΚΑ (μογγολοειδή-μικτά-mongrels).

    Ήτοι κοινώς το μεγαλύτερο μέρος της εκφυλισμένης πλέον "λευκής φυλής", διότι όλα όπως ξέρουμε ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ και σε δεύτερη μοίρα απο το κοινωνικό/πολιτιστικό περιβάλλον που και με τη σειρά του ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ, είναι και αποδεδείγμενα σήμερα φυλετικώς ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ-ΣΧΙΖΟΦΥΛΕΤΙΚΟ-ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεσογειακά φληναφήματα, δίχως αρχή και τέλος, κοινώς τρίχες.
    Μια ακόμη απόδειξη πως οι Δωριείς του "λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν" δεν είχαν ούτε ρανίδα από το βερμπαλιστικό αίμα τω απογόνων των παρακμιακών μεσογειακών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για όποιον... ελλειπών κρο-μανοειδών (διάβαζε : ουσιαστικά νεγροειδών) πνευματικών γνωρισμάτων (και ικανού να αντιδρά βάσει λόγου και όχι ιαχών), γνωρίζει αγγλικά παραθέτω τις αδιάσειστες αποδείξεις ως σχόλια-αντιλείψεις ανθρωπολόγων όπως ο Ρίπλευ, και άλλων λιγότερο γνωστών όσων αφορά τα Μετρικά δεδομένα και την δυστυχή αλήθεια εντονότερη επιμειξία του Κρομανοειδούς στη νότια Ευρώπη με τα τραγικά συνεπαγόμενα αποτελέσματα λόγω ασυμβάτου διπλής κληρονομικότητος με τον καθαρό λευκό-νεάντερνταλ.

    ----------->>>>> “The discoveries of abundant prehistoric remains all over Europe particularly France. These with one accord tended to show that European aborigines of the Stone age were not Mongoloid like the Lapps, after all but the exact opposite. In every detail they resembled rather the dolicocecephalic Negoes of Africa.”” William Z. Ripley, Races of Europe p. 436 <<<<<<------------

    Τώρα δείτε στη νεο-Ελλάδα πόσα άτομα με Κρομανοειδή στοιχεία κυκλοφορούν.

    “The importance of the skeleton of the Cro- Magnon type is that in stature, prognathism and shape of the orbits they exhibit approximation to the negro type more than any other which have been found in Europe.” P. 96 in Isaac Taylor, The Origin of the Aryans, first published 1889.

    And in 2005 the Brace paper asserts – “If this analysis shows nothing else it demonstrates that the often repeated European feeling that the Cro-Magnons are ‘us’ is more a product of ----->>>> anthropological folklore than the result of the metric data available from the skeletal remains.” <<<<------ see “The Questionable contribution of the Neolithic and Bronze Age to European Craniofacial form”, Loring Brace, Noriko Seguchi, Conrad B. Quintyn, Sherry C. Fox, A. Russell Nelson, Sotiris K. Manolis, by the National Academy of Sciences, which basically shows how weak the physical link is between modern Europeans and most ancient Europeans including pre-Bronze Age Eurasiatic, regardless of what haplotype or other dna traits went where. This is due to the prevalence of African looking people in Europe and Asia until the neolithic. Something that early specialists before pseudoanthropological musings of Coon are aware of as a fact. (And even he classified the bulk of the small “Mediterranean Neolithic people as noticeably “Negroid” in craniofacial character.)

    Πρέπει να καταλάβεται πλέον να ξεχωρίζετε βασικά δεδομένα και να βλέπετε μπροστά σας. Δεν μπορεί ακόμη και σήμερα να υποστηρίζεται η γελοία αντίληψη ότι οι φαινότυποι της λευκής φυλής είναι ο ένας απ'τον άλλον και όλοι απο τον... Κρο-μανιόν, και όλοι απο το κάθε πίθηκα της Αφρικανικής ηπείρου.

    Αν δεν το καταλάβετε αυτό ως βασική ανθρωπολογική αρχή, θα αδυνατείτε να διακρίνεται το ρόλο που έπαιξε αυτό το στοιχείο (καθαρή λευκή φύλη-νεάντερνταλ και τίποτα άλλο λίγο πολύ) ανα όλη την ιστορία.

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΓΡΟΕΙΔΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟ-ΜΑΝΙΟΝ, ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΧΙΖΟ-ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ, Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΖΩΗ, Η ΒΡΩΜΙΑ, Η ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΡΜΕΝΟΕΙΔΕΙΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ "ΛΕΥΚΟ" ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΜΕΜΕΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΕΞΩ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΟ-ΜΑΝΙΟΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΕΓΡΟΕΙΔΗΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΩΣ ΚΡΟ-ΜΑΝΙΟΝ (ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ), ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ... ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΕΓΡΟ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ (ίδε Έρευνες, Σβάντε Πάαμπο και άλλων ανθρωπολόγων του επίσημου κατεστημένου, τα γραπτά του Κοάνικ και τα ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ γραπτά της υπερ-ιδιοφυιούς καθαρής λευκής ελλειπών κρομανοειδών στοιχείων Μαρί Κασέτ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν γίνει σαφής αναφορά σε αυτά, με στοιχεία ανθρωπολογικά, μετρικά, γενετικά, ιστορικά, πολιτισμικά, εθνολογικά, κοινωνιολογικά τότε μιλάμε για ατελείς και επιτηδευμένες ή προσκολλημένες σε παλαιές αντιλήψεις θέσεις. Αν δεν ξέρεις τη βάση προέλευσης της Λευκής Φυλής και σε τι συνίσταται απο όλες τις απόψεις αυτή, ψυχολογικά, διανοητικά, πνευματικά, φυσικά και πάει λέγοντας πως θα μπορέσεις να βγάλεις διακριτά και ασφαλή συμπεράσματα ως προς όλα τα υπόλοιπα???

      Διαγραφή
    2. *αλήθεια της εντονότερης επιμειξίας

      Διαγραφή
  5. http://atala.fr/2012/10/13/4-cro-magnon-hybridization-and-consequences-en/

    c. Consequences of the hybridation

    Hybridization, which is present in almost all the peoples of the world today, but at a higher or lower grade, generates a lot of conclusions. As I was showing in this article, whose the purpose was of course determined.
    Beyond the trivial problems of teeth and craniofacial disharmony, well known among Cro-Magnon and regardless problems with skin color and hair, that cause deficiencies of vitamin D, and growth problems and / or rickets, as I have explained before, the vitamin D deficiency itself seems to be aggravating cause of most diseases, including cancer, since it plays an important role in the preservation and development of the immune system .

    http://www.sciencedaily.com/releases/2011/10/111003132353.htm
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hypovitaminosis_D

    Regardless of this, and as it was outlined in the results of genetic studies I’ve detailed here, the immune system in general seems affected, metabolism is disturbed, the hormonal system, fertility, fertilization, and the organization of reproductive system is affected, the development of the embryo, and finally, and this result is important, the brain, the senses and the nervous system are greatly altered.
    It seems that the very large size of Cro Magnon may be a reaction that comes more or less direct from hybridization. There are a lot of points that play a rôle in the mechanism of human growth, but hormones and functioning of DNA are a part of this mechanism. (see the liger case)

    It is however necessary to recognize different types of consequences. Since almost all current races are more or less mixed, there are consequences of hybridization with Neanderthal dominance, and vice versa. There are also stabilized consequences (very old hybridization at the time of Cro-Magnon) and unstabilized consequences (with recent hybridization).
    The diseases that are most likely related to hybridization has as example diabetes, which is very common among very crossbreed peoples as Indian or Jewish population.

    It is possible to connect many common problems today with these genetic changes, but the presence of each of them in the list of consequences is a hypothesis. (various genetic diseases, neurological diseases, and senses problems, that we will discuss later…)

    But most importantly, this is probably what happened with the weapon of the human being: the brain. When the brown bear mix polar bear to produce a grizzly and later a pizzly, it follows some problems, including camouflage, strength, ability or inability to climb trees, survival, etc.. But the problems are stabilized by natural selection, and even disappear if the new race or species is not viable in its environment. These hybrid animals are also more likely to be domestiquables (dogs).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. When the main instrument of the hybridized species is the brain, then things get more complicated and more serious. The hybridized humans hasvarious physical problems, which are stabilized, he is more inclined to domestication, which becomes a self-domestication, since the environment does no longer suit him more, and because he no longer suit his environment, but this is the visible part of the iceberg, as we say, because his brain was moreover, the most transformed, has suffered immeasurable turmoil, and the consequences thatwill have on how to he will see and understand the world arround him will be immense.
      That is why the second chapter I will propose, will discuss the cultural, philosophical, and religious part and consequences of the hybridization, and, I hope, will bring you an alternative answer on why it became a such “evolution” of human and the emergence of the so-called civilization. It will give you an alternative explanation for the birth of art and the meaning and use of the cave paintings, as well as for the prehistoric rituals (and among others the famous cult of the bear) that have continued in Egypt and ancient Europe, and which traces are still visible today. It will also discuss the self-domestication of human being and human society, and its consequences, especially in a sphere that is increasingly known today: « Autism Spectrum Disorders » (ASD), which might be called “The disorders of the wild man” …

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.