Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Φυλετικοί κλάδοι της ανθρωπότητας - Γερμανική πηγή


Η εικόνα παρουσιάζει τους κύριους φυλετικούς κλάδους της ανθρωπότητας. Οι τέσσερις φυλετικοί κλάδοι που δίνονται είναι οι εξής: Ευρωπιδικοί, Αυστραλοειδείς (Νεγροειδείς), Νέγροι και Μογγόλοι. Οι φαινοτυπικές διαφορές μεταξύ των φυλετικών κλάδων είναι εμφανείς και στον πλέον ανίδεο. Οι ανθρωπολόγοι τις μελετούν με επιστημονικές μεθόδους.

Από κάθε φυλετικό κλάδο παρουσιάζονται αντιπροσωπευτικά τέσσερις φυλετικοί τύποι. Προφανώς δεν υπάρχει καμία αντικειμενικότητα στους Ευρωπιδικούς, εφόσον παρουσιάζονται ως αποκλειστικά Νορδικοί ή έστω μίξεις τους!

Με τη σειρά, από πάνω προς τα κάτω και από αριστερά προς τα δεξιά, οι εικονιζόμενοι ανήκουν στους εξής φυλετικούς τύπους:...

Ευρωπιδικοί
Νορδικός
Νορδικός
Νορδικός-Διναρικός
Νορδικός-Μεσογειακός

Αυστραλοειδείς (Νεγροειδείς)
Australid
Veddid
Melanesid
Melanesid

Νέγροι
Sudanid
Bantuid
Bambutid
Khoisanid

Μογγόλοι
Central Asiatic
(South) Sinid
Satsuma
Eskimid

54 σχόλια:

  1. Ο Νορδικός-Μεσογειακός είναι ο υπεράνθρωπος του Νίτσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γεώργιος Πεταλωτής και Παναγιώτης Χατζηστεφάνου τι φυλετικό τύπο έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Αριστοτέλης Ωνάσης και ο Antony Qinn που τον είχε υποδυθεί στο παρελθόν,τι φυλετικό τύπο είχαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωνάσης, ένας βραχυκέφαλος πανάσχημος "Μεσογειακός", όπως λέμε μια Ιταλίδα απ'την Κυψέλη.Ο Κουίν ο Μεξικανός, εμφανώς και από τα χαρακτηριστικά του μοιάζει με τον Άγιον της Ρεάλ Μαδρίτης,κι αυτός "Μεσογειακός".

      Διαγραφή
    2. Καμμία σχέση με μεσογειακό.Ο γιος του πάντως ο Αλέξανδρος ήταν δοχιλοκέφαλος.

      Διαγραφή
    3. Πριν προβείς σε ταξινόμηση,σωστό θα ήταν να γνωρίζεις ότι λέγεται δολιχοκέφαλος. Δολιχοκεφαλία,όχι ...δοχιλοκεφαλία.

      Διαγραφή
    4. Φίλε έχεις δίκαιο,γράφω με T9.

      Διαγραφή
    5. τ9 σε smartphone... τι βλεπουν τα ματια μας.

      Διαγραφή
  4. Μπορεί ένας pontid να είναι καστανοξανθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2018/12/20/irini-kazarian.png

    Θαυμάστε ένα μοντέλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ειναι αρμενοειδης αυτη να φερουμε και αλλες τοτε ρε μπαγασες οτι να'ναι ,η τυπισσα τουλαχιστον απ'τη μπροστινη οψη εχει την αγαλματεμοα ελληνικη μυτη που σπανια να δει κανεις σε ελληνα και τα αμυγδαλωτα μεγαλα east med ματια.
      http://prntscr.com/m0fpnu
      http://st.depositphotos.com/2562007/3255/i/950/depositphotos_32553503-stock-photo-ancient-greek-marble-statue.jpg

      Καθολου τυχαιο οτι κυκλοφορησε η παρακατω φωτο στα κοινωνικα δικτυα δειχνοντας πως λειτουργει ο φυλετισμος στο υποσυνειδητο του λαου.
      https://prnt.sc/m0fobi
      αν αυτο το κρανιο σας φαινεται αρμενοειδες να πατε σε οφθαλμιατρο http://prntscr.com/m0frld

      Διαγραφή
    2. Για να ειναι καποιος αρμενοειδης πρεπει να εχει βραχυκεφαλο κεφαλι.Η συγκεκριμενη εχει τη φατσα του αρμενοειδη,διοτι ολα τα χαρακτηρηστικα του προσωπου της ειναι fleshy οπως επισης τα ματια δεν ειναι αμυγδαλωτα αλλα αππ το make up και μονο δειχνουν ετσι.Καθαροτατα ματια αρμενοειδη εχει,αλλα το κεφαλι της απο φωτο που βλεπω ειναι μεσοδολιχοκεφαλο.Οποτε η ταξινομηση του σκετου αρμενοειδη ειναι λαθος.

      Διαγραφή
    3. Εσύ ρε βλάκα 5:49 τι θίγεσαι?Αδελφός της είσαι η κανάς αρμένιος?

      Πρώτον το ψηφιδωτό της κνωσού δεν δείχνει μεσογειακή γυναίκα.Τέτοια μάτια και τέτοιες μύτες δεν έχουν οι μεσογειακοί άνθρωποι.Τώρα για την συγκεκριμένη τα μάτια της είναι τα μεγάλα γουρλωτά μάτια των αρμενοειδών όπως του Μιτσοτάκη,που τα βλέπεις τα μεγάλα μεσογειακά αμυγδαλωτά?Δεν βλέπεις οτι προεξέχουν και είνα γουρλωμένα?Επίσης το χρώμα των ματιών της ειναι hazel-green πράγμα που δεν το βλέπεις σε μεσογειακό άνθρωπο ουτε με σφαίρες.Οι μεσογειακοί έχουν κάστανα σκούρα η κάστανα μελλί μάτια οχι μάτια βατράχου.Και η μύτη της ανήκει στην κατηγορία των taurids καμμία σχέση με μεσογειακή μύτη.Το μόνο που θα συμφωνήσω είναι το κεφάλι της δεν είναι βραχυκέφαλο,και λίγο που έριξα μια ματιά στην οικογένεια της και πιο συγκεκριμένα στα αδέλφια της κανένας δεν είναι καθαρός αρμενεοιδής.Ο αδελφός της κιόλας είναι Pontid.

      Διαγραφή
    4. Η Αρμένισσα Ειρήνη Καζαριάν είναι Caucasid/Mtebid(Αρμενοειδής-Διναρική) με αρκετά Μεσογειακά στοιχεία.

      https://www.fthis.gr/videos/h-ejomologhsh-ths-eirhnhs-kazarian-oi-goneis-moy-klefthkan-kai-hr8an-sthn-ellada-h-mhtera-moy-htan-15-xronwn

      Διαγραφή
    5. Σταματήστε να είστε να φαντάζεστε πράγματα. Όποιος είναι αρμενοειδής ή έχει σημαντική τέτοια επίδραση, δεν είναι απαραίτητο να είναι άσχημος και να μοιάζει του Καραγκιόζη. Η γυναίκα είναι προφανώς αρμενοειδής και σίγουρα υπερβραχυκέφαλη. Η υπερβραχυκεφαλία, υπάρχει εξαιτίας της πλατυϊνίας δηλαδή του κάθετου (κι όχι στρογγυλού) σχήματος του πίσω μέρους της κεφαλής της. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά του φαινότυπου, στρογγυλό πρόσωπο, μακριά και παχιά μύτη που κυρτώνεται στην απόληξη, παχιά χείλη και γενικότερα μια σαφή τάση για ευρυπροσωπία, υψικρανία, οπισθομετωπία με τη μεγάλη κλίση των αρμενοειδών, οφθαλμούς με σημαντική απόσταση μεταξύ τους (τόσο που στη φωτογραφία που είναι σχεδόν προφίλ φαίνονται και τα δυο) με εντύπωση επικάνθου που τα κάνει να φαίνονται γουρλωμένα μέχρι και πεταχτά αυτιά. Αυτό που δεν έχει σε τέτοιο βαθμό όσο οι κλασσικοί αρμενοειδείς, είναι σημαντική υποχώρηση του πηγουνιού, δηλαδή τον κλασσικό κι εμφανή άνω προγναθισμό. Αυτό μάλλον οφείλεται σε μικρή μεσογειακή επίδραση.
      Για να γίνει καλύτερα αντιληπτό, η ηθοποιός Angela Sarafyan, επίσης από την Αρμενία, της μοιάζει αρκετά:
      https://st3.depositphotos.com/1694341/12525/i/950/depositphotos_125256878-stock-photo-actress-angela-sarafyan.jpg
      https://i.pinimg.com/originals/9d/42/ae/9d42ae9ad737a39f40d86b0f6b358914.jpg
      Όμως, στη ηθοποιό Σαραφιάν η μεσογειακή/ατλαντική επίδραση παρότι μικρή, είναι πιο μεγάλη από την Καζαριάν. Η Καζαριάν έχει εμφανώς πιο μεγάλη αρμενοειδή επίδραση, που φαίνεται από τη μύτη, από το πιο στρογγυλό σχήμα του προσώπου και τις πιο στρογγυλεμένες γωνίες της κάτω γνάθου.


      To ψηφιδωτό δείχνει μεσογειακή γυναίκα, γεγονός που έχει πιστωθεί από ανθρωπολόγους. Η μύτη του ψηφιδωτού είναι η λεγόμενη "ελληνική μύτη" και σαφέστατα δεν έχει καμία σχέση με το μοντέλο της οποίας τα χαρακτηριστικά είναι τυπικά αρμενοειδή και ομοιάζουν σε κάτι σκαλίσματα των Χετταίων που έδειχνε κάποτε το ιστολόγιο αυτό.

      Διαγραφή
    6. Καλά. Εδώ μέσα είστε όλοι ξεφτέρια. Εκτός από τον 7:57 π.μ. που κάπως το σώζει, οι υπόλοιποι αποκαλύψατε την ασχετοσύνη σας. Είμαι αυτός που δημοσίευσε το αρχικό σχόλιο. Δεν έβλεπα αυτή την αηδία που λέγετε Next top model γιατί δεν βλέπω TV αλλά όταν έμαθα χθες πως με τόσες ωραίες Ελληνίδες βγήκε μια αρμένια ΚΑΘΑΡΗ ΑΡΜΕΝΟΕΙΔΗΣ, δεν αντεξα, ήρθα το δημοσίευσα. Τους Πόντιους και τους Μικρασιάτες τους έχετε βγάλει όλους αρμενοειδείς αλλά την πραγματική αρμενοειδής (και δεν το λεω επειδή είναι Αρμένια) με τους τόνους Make up την δώσατε και μεσογειακά στοιχεία. Ο άλλος λέει έχει ελληνική μύτη, αδελφέ η ελληνική μύτη είναι ίσια, ξεκινάει ψηλά στο μέτωπο, οι αναλογίες του προσώπου δεν της δίνουν μεγάλη κλίση, το ακρορίνιο είναι συνήθως μέτριο προς λεπτό, οι χόνδροι του είναι ομοιόμορφοι και τα ρουθούνια σχηματίζουν ένα αρμονικό σχήμα. Πάρε ένα πρότυπο

      https://d3d00swyhr67nd.cloudfront.net/w1200h1200/DOR/DOR_BRC_BORGM_00896.jpg

      (Όποιος πει είναι ζωγραφιά θα φάει πέτρα στο κεφάλι, ο πίνακας είναι από υπαρκτή Μεσογειακή γυναίκα του 20ου αιώνα.)

      Ο άλλος λέει πως έχει αμυγδαλωτά μάτια. Από το πολύ make up δεν ξερεις τι βλέπεις αδελφέ! Ο άλλος μέσα από το μαλλί έβγαλε και κεφαλικό δείκτη.

      Λοιπόν, η κοπελίτσα δεν έχει τίποτα το μεσογειακό και μπορεί να είναι όμορφη για την φυλή της. Εδώ αποτελεί ένα άσχημο μοντέλο.

      Ένα παράδειγμα Μεσογειακής γυναίκας Ελληνίδας είναι η Μαρία Σολωμού.

      Διαγραφή
    7. ΥΓ Και ο 11:31 π.μ. έκανε καλή τεκμηρίωση

      Διαγραφή
    8. Το κεφαλι της δεν φαινεται καθαρα.Με τοσο μαλλι ειναι δυκολα να δεις κεφαλικο δεικτη.Το προσωπο ειναι αρμενοειδης χωρις πολλα λογια.

      Διαγραφή
    9. 5:49 μαλακα εισαι γτπ. το αγαλμα δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με την μοντελα. οτι ναναι εδω μεσα με τους υπανθρωπους που γραφουν.

      Διαγραφή
    10. Ναι ο αδερφος της ο αρμενιος ειμαι φαε φασολαδα τωρα και ελα με φορα σκατοφλωρε,τα hazel ματια υπαρχουν σε ολους τους τυπους τι αλλες βλακειες θ'ακουσουμε εδω μεσα απο anthrotards.
      Οσο για τα αρμενοειδη ματια ναι βρε δε βλεπεις ολοι οι τουρκοι και ολοι οι αρμενιοι φουλ στα γουρλωτα ματια ειναι,μιλαμε για εξωγηινους...να ΠΑΡΤΕ ΤΑ!!!
      11 37 η κλασσικη ισια μυτη που βλεπεις στους ελληνες παρ'οτι ελληνικη κι αυτη μπροστα σ'αυτη των αγαλματων μοιαζει μικροσκοπικη,αν δεν ξεκιναει της καζαριαν απ'το κουτελο και ξεκιναει αυτη που εστειλες τι να πω,εγω ρε μαγκα ειμαι απο αυτους που κραζουν ολα τα σκουπιδια που βγαζουν ποντιους/μικρασιατες αρμενοειδεις οποτε τι σκατα λες;απλα καποιοι εδω μεσα ανηκουν στον πατο της πυραμιδας οντας losers και ψαχνουν καπως να ανεβουν,δυστυχως αυτη η επιστημη ελκυει αποτυχημενους αναγνωστες.
      7 05 με κωλο κι εσυ ,ειπε ο γαϊδαρος τον πετινο κεφαλα.

      Διαγραφή
    11. Ρε φιλε καταντησες αηδια να υπερασπιζεσαι ενα ξενο μπαζο απο την αρμενια που εγινε μοντελο στη σαπια ελληνικη τβ του γυφτελλινισταν.Αμα εσυ νομιζεις οτι δεν ειναι αρμεοειδης μπραβο σου,μην μας σπας τα αρχιδια αλλο.Συνεχισε να πιστευεις οτι ειναι μεσογειακη και οτι τα ματια της ειναι αμυγδαλωτα.Και οσο και να μην σου αρεσει τα γουρλωμενα ματια ειναι χαρακτηριστικο των αρμενοειδων και των καυκασιων γενικοτερα,τωρα αμα εχεις τετοια ματια και βγαζεις κομπλεξ περαστικα σου.

      Διαγραφή
    12. Έχει πολλά μαλλιά για να δεις καθαρά το ινίο της και σίγουρα από μια φωτογραφία δεν μπορούμε να κάνουμε μετρήσεις. Έτσι όμως όπως το παρουσιάζεις, χωρίς μεζούρες δεν μπορεί να υπάρξει εκτίμηση φαινοτύπων σε κανέναν άνθρωπο. Η συγκεκριμένη γυναίκα στην en face φωτογραφία δείχνει ένα αρκετά στρογγυλό-ευρύ πρόσωπο και στην προφίλ μικρό μήκος κεφαλής. Όλα αυτά βέβαια έχουν να κάνουν και με τις φωτογραφίες και τις διαστάσεις τους, αλλά δεν είναι απαραίτητα έτσι κι αλλιώς. Με τόση οπισθομετωπία, υψικρανία και τέτοια κλίση προσώπου, δεν χρειάζεται να δει κανείς το σχήμα του ινίου της, ούτε και να κάνει μετρήσεις κεφαλικού δείκτη, για να ξέρει πως είναι υπερβραχυκέφαλη.
      Η μικρή υποβάθμιση του πηγουνιού, που δείχνει διαφοροποιημένο σχηματισμό της κάτω γνάθου και η ύπαρξη κάποιων μικρών γωνιών, όχι σημαντικών αλλά εξεχόντων ώστε να μην είναι ολοστρόγγυλο το πρόσωπό της, είναι ενδείξεις μιας μικρής μεσογειακής επίδρασης.

      Εις ότι αφορά τη μύτη της, τυπικά η μύτη των αρμενοειδών ξεκινούν από ψηλά στο μέτωπο, όπως συμβαίνει σε όλους τους εκδιναρισμένους. Μην ξεχνάτε πως αυτό ακριβώς είναι το αρμενοειδές φάσμα, διαφορετικές φάσεις εκδιναρισμού. Ο μεσογειακός και ο νορδικός φαινότυπος επίσης πολλές φορές έχουν επίσης υψηλή θέση της ρινικής γέφυρας αλλά δεν έχουν τόσο μακρυά και τέτοια σχήμα μύτης. Επίσης η κρομανοειδής επίδραση σε αυτούς τους δολιχοκέφαλους φαινότυπους είναι σχεδόν πάντα υπαρκτή, ακόμα κι ανεπαίσθητη, γεγονός που δίνει συχνά μια υποβάθμιση στη γέφυρα είτε εξαιτίας της θέσης είτε λόγω των εντονότερων υπερόφρυων τόξων.

      11:31

      Διαγραφή
  6. Ρε παιδιά, σε ποιον τύπο ανήκει ο σκωτικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός Μακόλεϊ Κάλκιν που παίζει στις χριστουγεννιάτικες ταινίες "Μόνος στο σπίτι"("Home Alone").

    https://bostonhassle.com/wp-content/uploads/2017/11/Home-Alone-Legacy.jpg

    https://images.hellogiggles.com/uploads/2017/06/23073021/macaulayculkin5.jpg

    https://www.youtube.com/watch?v=wCvBveM9BVM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κελτικος Νορδικος.Μοιαζει περισσοτερο με σκωτσεζο,αγγλο παρα με Ιραλνδο.

      Διαγραφή
    2. Κελτικός Νορδικός με Brunn.Μια χαρά με ιρλανδό μοιάζει.

      Διαγραφή
  7. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει που ανήκει φυλετικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.

    Ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατλαντομεσογειακος.

      Διαγραφή
    2. Είναι απίστευτο οτι μοιάζει με Ισπανό,Πορτογάλο σε τρομακτικό βαθμό.Δεν θα τον έκανα με τίποτα για Έλληνα πόσο για Πόντιο.

      Διαγραφή
    3. Μια χαρά περνάει στην Ελλάδα.Εγώ δεν βλέπω διάφορες με τον Μαρτάκη που είναι επίσης ατλαντομεσογειακός.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 28 Δεκεμβρίου 2018 - 5:32 μ.μ. Έχω δει πολλούς Έλληνες και Πόντιους που είναι ακριβώς έτσι. Επιτέλους, ξεκολλάτε...

      Επίσης, ο Ιακωβίδης δεν είναι ελάχιστα Ατλαντοειδής;

      Διαγραφή
    5. Ατλαντομεσογειακος καμία σχέση δεν είναι, επίσης νομίζω πως βραχυκεφαλος είναι σαν μίξη διναρικου με κάτι μεσογειακό μοιάζει. Όντως Πόντιος δεν μοιάζει οι πόντιοι mtebid είμαστε, και δεν είναι Πόντιος ο Ιακωβίδης λογικά μικρασιατης, επειδή έχει επίθετο δε ιδης δεν σημαίνει ότι είναι Πόντιος σίγουρα, και μερικοί μικρασιατες έχουν τέτοια επίθετα άρα μικρασιατης είναι

      Διαγραφή
    6. Τι λες ρε φίλε που τους είδες εσύ τους πόντιους να μοιάζουν με Ιακωβίδη ρε ψαχαχαχαχαχαχαχα Πόντιος είμαι ούτε έναν δεν έχω δει έτσι

      Διαγραφή
  8. Ο Ελληνοαμερικανός πρωταθλητής του Παγκράτιου στις ΗΠΑ,Jim Arvanitis,τι φυλετικό τύπο έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Άδωνις Γεωργιάδης,τι φυλετικό τύπο έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tα εχουμε πει απειρες φορες.Αλπικος μπογος...

      Διαγραφή
    2. Και ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Λεωνίδας ο αδελφός του είναι και οι δύο Δολιχοκέφαλοι Μεσογειακοί.

      https://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2011/11/21/94186/main/254181305ea93785c29043b3c77aec57.jpg

      https://www.thepressroom.gr/sites/default/files/styles/article/public/2017-11/ADONIS.jpg?itok=99z7zodz

      https://i.ytimg.com/vi/9C1hLINp5lQ/maxresdefault.jpg


      Το πάχος του Άδωνι Γεωργιάδη δεν φτάνει για να ταξινομηθεί ως "Αλπικός".


      Οι Εθνικοσοσιαλιστές, Αριστεροί κτλ εδω μέσα ταξινομούν με βάση ιδεολογικά κριτήρια


      Αυτοί είναι Αλπικοί και Βραχυκέφαλοι.

      http://www.trikaladay.gr/wp-content/uploads/2017/10/7-53.jpg

      http://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2018/09/karatzaferi.-640x360.jpg

      http://www.kerdos.gr/media/9601926/1471464-kammenos-930-1.jpg

      http://media.real.gr/filesystem/images/20180711/low/0fbe776a03e2c0b15046c3b0f59037ca-xl_252863_120080.JPG

      Διαγραφή
    3. Αλπικοί είναι και οι δυο αδελφοί Γεωργιάδη. Είναι τόσο φανερό που μόνο ένας που δεν έχει ιδέα θα τους έλεγε μεσογειακούς. Αν ξεκίνησες πρόσφατα να ασχολείσαι με την ανθρωπολογία, καλό είναι να προσέχεις και να μην επιμένεις. Από τα σχόλια στο μπλογκ βέβαια δεν μαθαίνεις, αλλά αν δίνεις σημασία τουλάχιστον θα καταλάβεις κάποια πράγματα.

      Διαγραφή
    4. Τι να καταλάβω, τι λένε κάτι Ναζιστές και κάτι Αριστερά τρόλ για τους εχθρούς τους τους Φιλελέδες; Το είναι αυτό, είναι εκείνο, είναι το άλλο είναι εύκολο να τα λες. Θα καταλάβαινα αν έλεγες τον Άδωνι λόγο πάχους Μεσογειακό-Αλπικό αλλά τώρα λες και τον Λεωνίδα που είναι λεπτοπρόσωπος και μακρυκέφαλος "Αλπικό". Ο Άδωνις είναι Μεσο-Δολιχοκέφαλος και ο Λεωνίδας Δολιχικέφαλος, κανένας από τους δύο δεν έχει κοίλη Αλπική μύτη, βραχυκεφαλιά ή ευρυπροσωπία. Ο Άδωνις θα μπορούσε να είναι και Μεσογειακός-Αλπικός, αλλά θα έπρεπε να γίνουν μετρήσεις με ανθρωπολογικά όργανα για να πιστοποιηθεί και να εξακριβωθεί κάτι τέτοιο, όχι με το μάτι. Για τον Λεωνίδα δεν τίθεται θέμα συζήτησης αν είναι Μεσογειακός ή όχι.

      https://i.ytimg.com/vi/mq0htTQuoKg/hqdefault.jpg

      Πιο Μεσογειακός δεν γίνεται.

      Διαγραφή
    5. Κατάλαβα, μου φαίνεται πως είσαι ο ίδιος που μας έλεγε ότι δεν μπορούμε να δούμε την υπερβραχυκεφαλία ενός αρμενοειδή επειδή έχει μαλλιά και το κρύβουν. Λοιπόν, είτε συνεχίζεις να φαντάζεσαι ό,τι εσύ θα ήθελες να είναι, είτε δίνεις και λίγο σημασία σε αυτό που σου λένε. Και οι δυο εμφανίζουν μεσορινία, και οι δυο έχουν παχύτερα πρόσωπα (στον Λεωνίδα που είναι πιο αδύνατος φαίνεται πιο καθαρά). Και οι δυο έχουν στρογγυλά-οβάλ σχήματα κεφαλής. Και οι δυο έχουν αλπικά χείλη και οι δυο έχουν μέτωπο σε σχήμα "φούσκας". Και οι δυο είναι βραχυκέφαλοι, ενώ η βραχυκεφαλία των αλπικών οφείλεται στο πλάτος της κεφαλής εξαιτίας των διευρυμένων-φουσκωμένων βρεγμάτων τους και μετά εξαιτίας του μικρότερου μήκους κεφαλής. Ο κεφαλικός δείκτης των αλπικών δίνει συνήθως ήπια βραχυκεφαλία και κινείται μεταξύ των τιμών 81 και 85.
      Από εκεί και πέρα, αν το ερώτημα αφορά το ενδεχόμενο μεσογειακής επίδρασης στα αδέλφια μπορεί και να λέγαμε ναι. Αλλά είναι μικρή. Οι Γεωργιάδηδες είναι τυπικοί, ήπια βραχυκέφαλοι αλπικοί στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
    6. Έχουν όντως και μεσογειακή επίδραση με τον αδερφό να έχει περισσότερη. Ο Άδωνις όμως είναι κατα βάση Αλπικός.

      Διαγραφή
    7. Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν που λες και εσύ φαντάζεσαι διάφορα πράγματα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι Δολιχικέφαλος, έχει μακρύ κεφάλι, έχει κανονικά Μεσογειακά χείλη και έχει Μεσογειακό Ελλειψοειδές σχήμα προσώπου. Δεν έχει ούτε μέτωπο σε σχήμα "φούσκας", δεν είναι ούτε βραχυκέφαλος και ούτε έχει χοντρά χείλη.

      http://www.alfavita.gr/sites/default/files/styles/default/public/adonis_37.jpg?itok=rv6daDlU

      https://rethemnosnews.gr/wp-content/uploads/2012/06/georgiadis.jpg

      Φυλή και σχήμα προσώπου
      https://fyletika.blogspot.com/2018/06/blog-post_20.html

      Έ Χριστούγεννα είναι και βλέπεις παντού τον Santa Claus εσύ.

      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQVUmCl9TH76_tVBE3iIk75fbCk1uxA0TVltD_Kw6z0FOtNCPU7

      Το μόνο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως Αλπική ανάμιξη στον Άδωνι Γεωργιάδη είναι η Μεσοκεφαλιά και η ήπια μεσορινία.

      Αλπικός δεν είναι πάντως. Textbook Alpines είναι οι βραχυκέφαλοι με κοίλη μύτη.

      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6e/Heinrich_Kiepert_-_Imagines_philologorum.jpg
      https://www.theapricity.com/snpa/bilder/troe141.jpg
      https://www.theapricity.com/snpa/bilder/troe143.jpg
      https://www.theapricity.com/snpa/bilder/troe122.jpg
      https://www.theapricity.com/snpa/bilder/troe111.jpg
      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ae/PSM_V52_D064_Alpine_type_from_oberwolfach.jpg/430px-PSM_V52_D064_Alpine_type_from_oberwolfach.jpg

      Όλους τους άλλους που ταξινομείτε ως Αλπικούς στα σχόλια έχουν απλώς κάποια Αλπική πρόσμιξη.

      Διαγραφή
    8. Τα ίδια ισχύον και για τον Λεωνίδα, είναι Δολιχοκέφαλος, λεπτοπρόσωπος, μακρυκέφαλος, έχει κανονικά λεπτά Μεσογειακά χείλη, Μεσογειακό Ελλειψοειδές σχήμα προσώπου. Όσο για το φουσκωμένο μέτωπο, αυτό ακριβώς έχει "bulbous forehead", αλλά αυτό το έχουν ενίοτε και Μεσογειακοί και Νορδικοί και Διναρικοί, ίσως όντως να είναι κάποια Αλπική πρόσμιξη σε όλους αυτούς.

      https://i.ytimg.com/vi/mq0htTQuoKg/hqdefault.jpg


      Αυτά που λέμε εμείς βέβαια είναι απλώς προσεγγίσεις, για εμπεριστατωμένες ταξινομήσεις χρειάζονται όργανα μετρήσεων τα οποία θα τα χρησιμοποιούσαν έμπειροι Ανθρωπολόγοι και αυτοί και μόνο θα μπορούσαν να ταξινομήσουν σωστά τους διάφορους ανθρωπολογικούς τύπους στους οποίους ανήκουν. Η επιμονή σε μία αδιάλλακτη άποψη δείχνει σκοπιμότητα. Όσο για το ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι απλώς ένα "Αλπικός μπόγος", έχει να αντιταχθεί η σταδιοδρομία του, η οποία είναι αυτή του επιτυχημένου Εκδότη, του επιτυχημένου επαγγελματία, του επιτυχημένου οργανωτή και διευθύνοντα διαφόρων σχολών, του επιτυχημένου Πολιτικού(ανεξαιρέτως ιδεολογίας και κατεύθυνσης) και τέλος του Ιστορικού. Φθάσε πρώτα σε όλα αυτά τον "Αλπικό μπόγο" και μετά τον μειώνεις ως προσωπικότητα. Καλά θα έκανες να ήσουν αντικειμενικός και όχι μισαλλόδοξος. Όλοι τέλος πάντων έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους.

      Διαγραφή
    9. Οι Γεωργιάδηδες είναι κυρίως αλπικοί. Αλλά για να μην μπορείς να δεις την ομοιότητα με τόσα plates που δημοσιεύεις από το apricity, ή κάτι παίρνεις και βλέπεις οράματα, ή είσαι ο τρίτος αδελφός ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης, οπότε πίνεις.
      https://www.youtube.com/watch?v=BL8Gag8mzf4
      https://www.youtube.com/watch?v=g3oEpg_cVTE
      https://www.youtube.com/watch?v=Tlo6YNM_14o
      https://www.youtube.com/watch?v=9xk2i1xnYJk
      https://www.youtube.com/watch?v=2gQ8J8dL7MY
      https://www.youtube.com/watch?v=pzUXMwfxUv8

      Τα περί "αλπικού μπόγου" δεν με ενδιαφέρουν αφενός γιατί δεν το έγραψα εγώ, αφετέρου γιατί αλπικοί υπήρξαν πολλές μεγάλες προσωπικότητες. Από την άλλη, εσύ φαίνεται να το συμμερίζεσαι από το γεγονός πως έχεις αναγάγει σε ίνδαλμα τον Άδωνη Γεωργιάδη με τις επιτυχίες του και του δίνεις και ...τον ιδανικό φαινότυπο (που δεν έχει).

      Διαγραφή
    10. Τα καραγκιοζοβίντεο που στέλνεις με το απολωλός πρόβατον, τον Γεωργιάδη τον τρίτο, δείχνει απλώς ότι έχεις σκοπιμότητες και ότι αντιπαθείς γενικά τους Γεωργιάδηδες, κάτι το οποίο είναι δικαίωμά σου. Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις όμως είναι φυλετικές ταξινομήσεις όσων αντιπαθείς και μάλιστα προσπαθώντας να τις επιβάλεις χρησιμοποιώντας γελοίους χαρακτηρισμούς για όσους δεν συμφωνούν με την άποψή σου. Δεν νομίζω ότι έχω αναγάγει τον Άδωνι Γεωργιάδη σε ίνδαλμα από την στιγμή που λέω ότι όλοι έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την μία επιτέλεσε έργο προς τον Ελληνισμό με τις εκδόσεις του, τις σχολές του κτλ αλλά από την άλλη πουλήθηκε στο χρήμα και τους Εβραίους ακολουθώντας την ΝΔ και την ΕΕ. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Καλά θα κάνεις να ακολουθήσεις στην ζωή σου τον δρόμο της φιλαλήθειας, γιατί στο τέλος θα καταντήσεις στην ανυποληψία! Όσο για τους Μεσογειακούς υπεράνθρωπους των σχολίων του Φυλετικά, καλά θα κάνουν από το απόλυτο τίποτα που είναι να καταφέρουν να γίνουν και αυτοί κάτι στην ζωή τους, αν δεν καταλήξουν και αυτοί δουλικά στην υπηρεσία των Δυτικοευρωπαίων όπως οι περισσότεροι Μεσογειακοί Έλληνες μετανάστες. Το να θεωρούμε κατώτερους τους επιτυχημένους και ανώτερους τους τιποτίδηδες λόγο φυλετικού τύπου και μόνο δεν αποτελεί δείγμα ευφυίας. Ο φυλετικός τύπος από μόνος του δεν αποτελεί εισιτήριο στην επιτυχία της ζωής.

      Άστεγος Μεσογειακός
      https://alexpoli.gr/wp-content/uploads/2016/01/αστεγος.jpg

      Άστεγος Νορδικός
      http://www.nooz.gr/images/900/900/832922


      Η απόλυτη αποτυχία.

      Διαγραφή
    11. Α αχχαχαχαχα σκασε ρε βλκ δεν έχεις ιδέα για τους μεσογειακους καμία σχέση, δεν υπάρχουν καν στην Ελλάδα μεσογειακοι σκστορστσιστη μεσογειακέ όλους μεσογειακους θα τους βγάλεις, θα μας πεις σε λίγο πως ο μέγας Αλέξανδρος ο Λεωνίδας ο Κολοκοτρώνης και άλλοι πόσο ήρωες ότι είναι μεσογειακοι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

      Διαγραφή
  10. Πώς θα μπορούσα να μάθω σε ποιον φυλετικό τύπο ανήκω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.