Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Το ύψος του μετώπου


Η εικόνα δείχνει τρια προφίλ ανθρώπων, που έχουν διαφορετικό ύψος μετώπου. Από αριστερά προς τα δεξιά, έχουμε μικρό μέτωπο, μέτριο μέτωπο, μεγάλο μέτωπο.

Το ύψος του μετώπου εξαρτάται από δύο παράγοντες: την μορφή του κρανίου και την γραμμή των μαλλιών. Όταν υπάρχει υψικρανία, τότε το ύψος του μετώπου αυξάνεται, το αντίθετο ισχύει με τη χαμαικρανία. Η γραμμή των μαλλιών ορίζει...
την αρχή της τριχοφυΐας της κεφαλής που ξεκινά από το μέτωπο. Ένας ακόμη παράγοντας που πολλές φορές επηρεάζει την αντίληψή μας περί ύψους μετώπου είναι η κλίση του μετώπου.

Την βρήκαμε εδώ.

11 σχόλια:

  1. *Μια απάντηση σε μερικούς ανίδεους του ιστολόγιου.*

    Κάποιοι λέτε πως θέλετε να κυριαρχήσει ο μεσογειακός τύπος, κάποιοι ο διναρικός, κάποιοι άλλοι ονειρεύεστε για νορδικούς. Μερικοί άλλοι μιλάτε για καθαρή κοινωνία όπως ήταν η αρχαία Ελλάδα.
    Ας ξεκινήσουμε από το ότι ΔΕΝ ξέρουμε το πως ήτανε η αρχαία Ελλάδα. Τα ηλίθια αγάλματα που παρουσιάζει ο διαχειριστής και οι λοιπές γελοίες παιδικές ζωγραφιές των αγωνιστών του 21 δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα.

    Άς υποθέσουμε όμως πως ανεβαίνει μία νέα κυβέρνηση που είναι κολλημένη με τον φυλετισμό. Για αρχή ξεκινάει την διαδικασία απέλασης Αλβανών, Αφγανών, Πακιστανών και γενικώς όλων των λαθραίων που εισήλθαν στην χώρα μας μετά το 90.

    Μετά από αυτό, αποφασίζεται να δημιουργήσει την αρχαία Ελληνική κοινωνία. Μόνο μεσογειακοί, διναρικοί, αλπικοί. Να σημειώσουμε επίσης ότι δεν γνωρίζουμε καν για το ποιοί ήταν οι φυλετικοί τύποι της αρχαίας Ελλάδας και πως οι τρείς φυλετικοί αυτοί τύποι μπορεί να έρχονται ακόμα και από Ιταλία ή άλλες γειτονικές χώρες, επομένως ούτε αυτό το γνωρίζουμε.

    Έχετε ιδέα τι θα συμβεί; Καταρχάς θα γίνει ένας τρομερός εμφύλιος στους δρόμους από την νεολαία. Κατά δεύτερον, θα μισήσει την κυβέρνηση ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο λαός. Εσωτερικό χάος και διχασμοί θα είναι στο απόγειο τους.

    Τέλος, ας υποθέσουμε πως ο λαός ΔΕΧΕΤΑΙ την φυλετική πολιτική της νέας κυβέρνησης και πως οι Ιουδαίοι διεθνώς κάνουνε τα στραβά μάτια για κάτι το τόσο ακραίο.

    Έχετε καμία ιδέα πόσοι θα μείνουμε ; Γύρω στα 6 εκατομμύρια και ίσως λιγότερο εάν έχουμε αυστηρά φυλετικά κριτήρια ως προς του τι είναι μεσογειακός/διναρικός/αλπικός. Σήμερα είμαστε 8 - 9 εκατομμύρια με τρομερή υπογεννητικότητα. Με 6 εκατομμύρια πληθυσμό δεν πάμε για πόλεμο ούτε κατά λάθος. Επομένως προσγειωθείτε με την πραγματικότητα.

    Τέλος, η Ελλάδα είναι πολλά περισσότερα από τον αρχαίο πολιτισμό με την γαμημένη δημοκρατία της. Μην προσπαθείτε να πείσετε τους βόρειους για το εάν είμαστε λευκοί ή όχι… Δεν έχουμε ανάγκη από την έγκριση κανενός φλώρου ξένου.

    Οι Έλληνες του σήμερα είμαστε οι απόγονοι των Βυζαντινών κατά κύριο λόγο, υπάρχουν ανάμεσα μας και κρομανοειδείς Έλληνες εκ των βαραγγών αλλά και καυκασοειδείς Έλληνες εκ διάφορων μισθοφορικών στρατευμάτων. Πρώτο μας μέλημα είναι να διώξουμε τους λαθρομετανάστες είτε είναι Άλβανοί είτε Άφγανοί. Και δεύτερο μέλημα να μειώσουμε μερικούς ή να απελάσουμε μερικούς ΚΑΘΑΡΟΥΣ αρμενοειδείς τύπου :

    https://1.bp.blogspot.com/-wS7Mj9SIpHA/WsDcLusFYLI/AAAAAAAAJHA/2E0IOMIg8CAMQgySfBD1trC4A2Wro-mfwCLcBGAs/s1600/720_2d79f1999f60b59e2004bad7dca5f0b2.jpg

    http://2.bp.blogspot.com/-6cAQdzyusq8/U0kjhsAc89I/AAAAAAAAA6g/EX2CoVAUUFE/s1600/armenoid.jpg

    Να ονειρεύεστε μία Ελλάδα όπου στις εορτές οι νέοι θα χορεύουνε πυρρίχιο, όπου η Εκκλησία θα εμπνέει το έθνος για δυναμικούς αγώνες και στερήσεις εις το όνομα Του Κυρίου Ιησού Χριστού, όπου τα κλεφτικά μαχαίρια και τουφέκια θα στολίζουνε κάθε ελληνικό σπίτι και θα αποτελούνε παράδοση από πατέρα προς γιό. Και τέλος, όπου το Ηνωμένο Βασίλειο θα κοιτάει την Ελλάδα αυτή, των 25-30 εκατομμυρίων και θα μιλάει μονάχα με σεβασμό.



    ΓΡΑΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ουτοπία μου !

      Διαγραφή
    2. Σύμφωνω απόλυτα αλλά εγώ που είμαι κρομανοιδης με νορδικη επίδραση δεν θα με δεχτούν στην Ελλάδα?

      Διαγραφή
    3. Φίλε εγώ που είμαι νορδοκρομανοιδης πιστεύεις ότι λέω εγώ τώρα αν γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα τους βορειοευρωπαικους τύπους πως θα τους βλεπουνε

      Διαγραφή
    4. Μα αν γινει επανελληνισμος θα γκρεμισουμε καθε χριστιανικο βοθρο και φυσικα το παπαδαριο ειναι το πρωτο που θα σφαγιαστει. Ποια εκκλησια ρε κακομοιρη; Αυτη που διελυσε την Ελλαδα;

      Διαγραφή
    5. Τι λες βρε σκατορατσιστη, πρώτον τους λαθρομετανάστες ναι θα μπορούσαμε να τους διώξουμε επειδή ήρθαν παράνομα ή να τους αφήσουμε και μόνο όσους κάνουν έγκληματα απέλαση, και κλείσιμο συνόρων εννοείτε. Όσον για τους αλβανούς που λες για φυλετισμο οι Αλβανοί είναι ο πιο συγγενικός μας λαός, και είναι διναρικοι. Τους τώρα για την αρχαία Ελλάδα, λοιπόν, έχει γίνει μια έρευνα στην Αθήνα, Εύβοια και Θήβα νομίζω και άλλες περιοχές κοντά στην Αθήνα και εξέτασαν κρανία αρχαίων Αθηναίων. Σχεδόν όλοι τους ήταν μεσογειακοι με πολύ λίγους διναρικους και Αλπικους, αλλά αυτο ισχύει μόνο για την αρχαία Αθήνα χοχι για όλη την αρχαία Ελλάδα. Οι Μακεδόνες ήταν διναρικοι για δύο λόγους, πρώτον ήταν πιο ανοικτοχρωμοι από τους υπόλοιπους Έλληνες άρα μεσογειακοι δεν ήταν γιατί οι μεσογειακοι είναι σκούροι και δεύτερον γιατί ήταν απόγονοι των Δωρειων που οι Δωριείς ήταν διναρικοι και αλπικοι, το ίδιο ισχύει και για τους Σπαρτιάτες και για τους ηπειρωτες που ήταν απόγονοι των Δωρειων, άρα αυτές οι "φυλές" ήταν διναρικοι και αλπικοι κυρίως. Τώρα για τους Ίωνες αν δεις τα αγάλματα αρχαίων ιωνων φιλοσόφων ή αν δεις φωτογραφίες που τους κάνουν πως θα έμοιαζαν με κανονική μορφή, είναι ολόιδιοι με τους πόντιους, άρα αρμενοειδης όπως μας λέτε, αλλά εγώ πιστεύω πως δεν είμαστε καθαροί αρμενοειδης, είμαστε κυρίως αρμενοειδη με λίγο διναρικο ή αλπική επίδραση. Άρα υπήρχαν και αρμενοειδης στην αρχαία Ελλάδα, και όπως γνωρίζουμε οι πόντιοι είμαστε απόγονοι των ιωνων και τους μοιάζουμε κιόλας στα αγάλματα τους. Άρα είχαμε αυτούς τους φυλετικους τύπους στην αρχαία Ελλάδα. Στην σημερινή ελλαδσ είμαστε κυρίως διναρικο, αλπικοι μερικοί μεσογειακοι (το πολύ 26% μαξ να είναι οι μεσογειακοι και πολύ παίζει να είπα) και μετά αρμενοειδης (16-25%). Μεσογειακοι είναι κυρίως οι ντόπιοι Αθηναίοι αλλά υπάρχουν και σε μερικές περιοχές της Πελοποννήσου και στην Θήβα κυρίως είχα διαβάσει σε μια έρευνα παλιά. Ενώ οι διναρικοι και αλπικοι είναι στην ήπειρο, μερικές περιοχές της Πελοποννήσου και στην Μακεδονία, οι αρμενοειδης είμαστε εμείς οι πόντιοι, που δεν είμαστε καθαρή αρμενοειδης ξανά λέω.

      Διαγραφή
  2. Παρακολούθησα με αμείωτο ενδιαφέρον τις λεκτικές αντιπαραθέσεις των ομοϊδεατών συναγωνιστών και έχω να σημειώσω τα εξής:
    Το πρόγραμμα Ευγονικής που πρότεινα εδράζεται σε δύο πυλώνες,στην Ενδογαμία και στην Ομογαμία.Στην πρώτη περίπτωση,δίδεται έμφαση στο Μεσογειακό Φύλο το οποίο έχει νοηματοδοτήσει τις διάφορες εκφάνσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας από τα πανάρχαια χρόνια μέχρι σήμερα και έχει χαρίσει την ιδιοπροσωπία του, στους πολιτισμούς που έχουν αναπτυχεί στον Χώρο.Αναφέρομαι στον Ζωτικό Χώρο αλλά και στον Μείζονα Χώρο ακόμη και τον Πολιτισμικό Χώρο.Οι Μεσογειακοί με Αλπική και Διναρική συμμετοχή δεν αποκλείονται από την ανώτερη βαθμίδα (4+ γεννήσεις), αρκεί η φυσική επιλογή να έχει ευνοήσει τον Μεσογειακό γονότυπο (σχέση επικρατούντων - υπολειπόμενων γονιδίων).Στο πρώτο σχόλιο μου δεν ανέφερα τους Μεσογειακοδιναρικούς διότι αφενός στους Αρβανίτες, σύμφωνα με τον Δημόπουλο "Καταγωγή των Ελλήνων", έχει επικρατήσει το Μεσογειακό στοιχείο και αφετέρου διότι θεωρώ ότι πρέπει να αποφευχθούν πολλές γεννήσεις από άτομα τα οποία ψυχικά θα διακρίνονται από έντονα Διναρικά στοιχεία.Θα μετέλθω ενός Πλατωνικού επιχειρήματος.Στο έργο "Πολιτικός", ο Σωκράτης συμβουλεύει τον Αλκιβιάδη για το τι εστί πολιτική και για το ποιά μέτρα πρέπει να λάβει κάποιος πολιτικός.Ένα από αυτά, είναι και η επιλεκτική διασταύρωση, προτρέποντας την μη εύνοια γεννήσεων μεταξύ σκληρών, με έντονο το θυμοειδές μέρος της ψυχής,ατόμων αλλά και ούτε μεταξύ μαλθακών ατόμων.Στην πρώτη περίπτωση οι απόγονοι θα είναι οξύθυμοι,υπερ του δέοντος βίαιοι και πιθανότατα παραβατικοί,στην δεύτερη περίπτωση πάλι θα είναι δειλοί,άτολμοι και δουλοπρεπείς.Προβαίνω λοιπόν σε αναλογικό συλλογισμό και αποφαίνομαι ότι ο σκληρός,ρέπων στις απολαύσεις και ατομιστής Μεσογειακός και ο τραχύς,υλιστής και εγωπαθής ενίοτε Διναρικός δεν αποτελούν αρμονικό συνδυασμό.Αντίθετα ο σχετικά μαλθακός,ευφυής,υπομονετικός Αλπικός συνδυάζεται καλύτερα με τον εκρηκτικό Μεσογειακό, μιας και η αρμονία είναι ζήτημα συνύπαρξης των αντιθέτων (Ηρακλείτιος Παλίντονος Αρμονία).
    Κάποιοι ανέφεραν την Ελληνική παιδεία ως την λυδία λίθο για την ανάταση της Φυλής.Μήπως προσχωρήσαμε στο στρατόπεδο των Περιβαλλοντιστών, αφήνοντας αυτό των Φυλετιστών;Η Φυλή καθορίζει την παιδεία,την θρησκεία,τα ήθη,έθιμα,την γλώσσα κτλ.Φανταστείτε μία επιλεκτική διασταύρωση ηλιθίων,δειλών και οκνηρών αλλά με παιδεία ελληνική.Οι απόγονοι τους θα είχαν "ελληνική" παιδεία γιατί η Ελληνική Παιδεία ήταν,είναι και θα είναι απότοκος ευφυών,ανδρείων και δημιουργικών ανθρώπων.
    Οι Αρμενοειδείς δεν ανήκουν στον φυλετικό κύκλο μας.Θα υπαχθούν στην δεύτερη κατηγορία ως προς τις γεννήσεις.Το μέτρο περί εκτοπισμού που προτείνει ο Διόμαχος,όπου αυτό επιβάλλεται,είναι όντως πολιτικό μέτρο γιατί εμπεριέχει το στοιχείο της απόφασης,άρα καθόλα σεβαστό και εφαρμοστέο.
    Δεν πρέπει να γενικεύουμε σχετικά με τους Πόντιους,Κυπρίους κτλ.Υπάρχει κάποια επιμειξία σε ένα τμήμα αυτών αλλά μας ενδιαφέρουν πρωτίστως τα επικρατούντα ψυχοπνευματικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα και όχι τα σωματικά που κι αυτά είναι συνήθως άδηλα στους μη ειδικούς (π.χ κρανιακός δείκτης,πλατυϊνία).

    Εθνικοσυνδικαλιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Εθνικοσοσιαλιστικό Κράτος θα επιβάλλει μεθοδικά και αυταρχικά την επιλογή των αρίστων φυλετικώς και κληρονομικώς, μέσω του Γραφείου Φυλετικών Υποθέσεων το οποίο θα παρέχει τις άδειες γάμου,θα προβαίνει στις απαραίτητες σωματομετρικές μετρήσεις,εξετάσεις υγείας,στην διενέργεια ασκήσεων ώστε να φανούν οι πνευματικές επιδόσεις κτλ.Το παράδειγμα της Τάξης των S.S αποτελεί φωτεινός οδοδείκτης. Αυτά αφορούν επαναλαμβάνω την πρώτη Τάξη,την Τάξη των εκλεκτών η οποία θα αναλάβει τις ανώτατες θέσεις της Ιεραρχίας.Οι επιμειξίες θα απαγορευτούν νομικά για όλους.Έχω αναφέρει τις εξαιρέσεις, δηλαδή μόνο συγγενείς φυλετικοί τύποι είναι ευπρόσδεκτοι και αυτοί όχι σε εκτεταμένο βαθμό.Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε αθρόες επιμειξίες με τις άλλες Ευρωπαϊκές φυλές γιατί θα υπάρξει πολυδιάσπαση στον χαρακτήρα.Ο εκτοπισμός και άλλα συνοδά μέτρα όπως η φυλάκιση,η δήμευση περιουσίας,η εξόντωση των άτεγκτων αντικαθεστωτικών θα είναι εύκολη υπόθεση από τεχνικής απόψεως για το Εθνικοσοσιαλιστικό Κράτος.Δεν αναφέρομαι στους Κρητικούς συλλήβδην αλλά σε μεμονωμένες περιπτώσεις, και ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπως π.χ οι νέγροι που υπάρχουν σε λίγα χωριά του νομού Ξάνθης, απομεινάρια της επέμβασης του Ιμπραήμ στην Ελλάδα.Επειδή είμαστε Φυλετιστές και όχι Περιβαλλοντιστές δεν θα επιτρέψουμε την επιδότηση των γεννήσεων, των με Αρμενοειδή επίδραση Μεσογειακών, σε μεγάλους αριθμούς αλλά επειδή είμαστε και Εθνικιστές, θα τους κατατάξουμε στην δεύτερη Τάξη ως προς τις γεννήσεις.Ο Ίων Δραγούμης στο "Όσοι Ζωντανοί" μας διδάσκει ότι " η Κληρονομικότητα μας κυβερνά και η Μνήμη, η ιστορική Μνήμη μας συνέχει".Επίσης ότι "τα αίματα ανακατώθηκαν" και ότι στο μέλλον θα υπάρξει εξισορρόπηση της Φυλής.Γι' αυτό δεν ενδιαφέρει τόσο πολύ το ζήτημα εκείνων των Μικρασιατών, από την Ιωνία,την Καππαδοκία, τον Πόντο κτλ.που έχουν αρμενοειδή επίδραση.Είθε με την Ευγονική να συνδράμουμε την Φυσική Επιλογή βελτιώνοντας το φυλετικό κληρονομικό υπόστρωμα της Φυλής μας και με την προώθηση όλων αυτών που αποτελούν συνεκτικούς δεσμούς για το έθνος μας, να κατορθώσουμε να κυριαρχήσουμε στον Χώρο.

      Εθνικοσυνδικαλιστής

      Διαγραφή
    2. Ποια η γνώμη σας αγαπητέ κύριε εθνοσυνδικαλιστά για τα κριτήρια επανόδου εις τα πάτρια ομογενών Ελλήνων; Επίσης ποια η γνώμη σας με τη (μερική έστω) δυνατότητα μετεγκατάσταση διωκώμενων Αρίων από το στυγνό καθεστώς της Νότιας Αφρικής; Και είστε θετικός, με τι κριτήρια μπορεί να διεκπεραιωθεί;

      Διαγραφή
  3. Eχω μια απορια. οι ποντιοι ειναι αρμενοειδεις, οι μικρασιατες το ιδιο, οι βλαχοι αλπικοι κ δυναρικοι, οι αλλοι οριενταλ γυφτοι, οι πελοπονησιοι καταλοιπα του ημπραημ, οι κρητικοι μελανουρια, κτλ. ε, ποιοι ειναι ρε μαγκες οι μεσογειακοι και οι λοιποι αριοι; και ποσο καθαροι ειναι; κι οι εθνικιστες αληθεια τι ρατσα ειναι; μερικοι επιφανεις μοιαζουν μαλλον με μογγολογυφτοι. ειμαστε τα αποσκατα της λευκης φυλης. αυτη ειναι η αληθεια. γι, αυτο εχουμε αυτην την ρωμαιικη ανατολιτικη κουτοπονηρια. τα αλλα ολα ειναι παραμυθια. δια της ευρωπαικης βοηθειας και της ορθης παιδειας, αντε να γινουμε το πολυ οπως ειμασταν προ κρισης. να πρωταγωνιστησουμε οπως οι αρχαιοι αποκλειεται. ελπιζω αυτο το συνοθυλευμα που ειμαστε να μην γινουμε ακομα χειροτερο με την εισαγωγη μαυρων και πακιστανων.αλλα προς τα εκει παει. μια εθνικοσοσιαλιστικη κυβερνηση δεν θα ηταν δυνατο να καθαρισει το εθνος διοτι θα επρεπε να το εξαφανισει κατα 90%. θσ μπορουσε ομως να το κρατησει τουλαχιστον οπως ειναι. το ιδανικο θα ηταν βεβαια να κανουμε εισαγωγη λευκων γυναικων καλης ρατσας για να βρλτιωθει το νταμαρι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια το βρήκες, οι Έλληνες είναι κατά 90% Αρμενοειδείς, γύφτοι, Τούρκοι, Αιγύπτιοι, μογγολόγυφτοι και μελανούρια. Ωραία σούπα περιέγραφες!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.