Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Οι Ρωμαίοι για την φυλετική μίξη


Ο Ρωμαίος στρατηγός Marcus Manlius μιλά στους λεγεωνάριους πριν τη μάχη με τους Γραικογαλάτες:


"Οι πρόγονοί μας είχαν να αντιμετωπίσουν πραγματικούς Γαλάτες, που γεννήθηκαν στη γη τους· αυτοί τώρα είναι εκφυλισμένοι, είναι μικτής φυλής"



Το περιστατικό διασώζει ο Τίτος Λίβιος, που περιγράφει τον Γαλατικό πόλεμο, δηλαδή μεταξύ Ρωμαίων και Γραικο-γαλατών στη Μικρά Ασία το 189 π.Χ.. Ο Ρωμαίος στρατηγός προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των στρατιωτών του εξηγώντας γιατί οι αντίπαλοι Γαλάτες...
έχουν χάσει τη δύναμή τους. Είναι μικτής φυλής και μάλιστα γι' αυτό ονομάζονται Γραικο-γαλάτες και όχι απλώς Γαλάτες όπως οι ανόθευτοι ατρόμητοι πρόγονοί τους στην κεντρική Ευρώπη. Επίσης, ο στρατηγός θέτει το ζήτημα ότι πλέον ζουν σε διαφορετικό έδαφος και κλίμα, το οποίο μεταβάλλει τις φυσικές ιδιότητες σε όλα τα όντα. Δηλαδή, η φυλή και το περιβάλλον καθορίζουν την φύση ενός λαού.

Οι λαοί που έχουν έρθει σε μίξη με άλλους φυλετικά διαφορετικούς, μεταβάλλουν τα σωματικά, αλλά και τα ψυχικά τους γνωρίσματα. Είναι λογικό οι αρχικά Νορδικοί-ΚΜ Γαλάτες, ερχόμενοι σε μίξη με τους ντόπιους Αρμενοειδείς "Γραικούς", να έχασαν σημαντικό μέρος του δυναμισμού τους. Καθόλου παράξενο που οι Ρωμαίοι νίκησαν εύκολα τους Γραικο-γαλάτες στον Γαλατικό πόλεμο. Το συμπέρασμα είναι ότι οι Ρωμαίοι θεωρούσαν την φυλετική μίξη ως παράγοντα αλλοίωσης των ψυχικών γνωρισμάτων ενός λαού.

9 σχόλια:

  1. Δεν είναι ακριβώς φυλετική μείξη αλλά κυρίως φυλετική ιεραρχία. Ας υποθέσουμε πως καθαρόαιμοι οριενταλικοί ή αρμεονοειδείς αντιμετωπίζουν ένα αντίπαλο που αποτελεί συνδυασμό νορδικών, φαιλικών και διναρικών, το πιο πιθανό είναι οι πρώτοι να γίνουν μπίλιες από τα αποδυτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχετε ακουστα την μαχη της Καλληπολης; Που ακρηβως φανηκε εδω ην ανωτερότητα των Νορδικων εναντι των Αρμενοϊδων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χείριστο παράδειγμα ἐπέλεξες!
      Ἐπρόκειτο περὶ ἠλιθίως αὐτοκτονικῆς ἐπιχειρήσεως, οἱ Ἄγγλοι δὲν εἶχαν καμμίαν ἀπολύτως πιθανότητα. Ἄλλο στρατηγικὴ καὶ ἀντικειμενικὲς συνθῆκες, ἄλλο πολεμικὴ ἀρετὴ καὶ σθένος. Συνεπῶς τὸ παράδειγμά σου εἶναι, κατὰ τὴν ἐπιεικεστάτην ἐκδοχήν, κατώτερον καὶ τοῦ παιδαριώδους.
      Πἐραν τούτου, τὶ γνωρίζεις ἀπὸ ἀποβάσεις ἐν γένει; Ὡς πρώην ἀξκὸς πεζοναυτῶν δύναμαι νὰ σὲ διαβεβαιώσω ὅτι ὁ διενεργῶν ἀπόβασιν θεωρεῖται κατὰ πάσαν πιθανότητα μελλοθάνατος! Σημειωτέον, οἱ Τοῦρκοι στὴν Κύπρο τὸ 1974 ἀποβίβασιν (καὶ δὴ οἰκτράν!) καὶ ὄχι ἀπόβασιν διενήργησαν! Ἂν ὑπῆρχεν ἔγκαιρος καὶ καιρίαν ἀντίδρασις, ἦσαν ὅλοι τους ξεγραμμένοι...

      Διαγραφή
    2. Ωχ! επανεμφάνιση του Στέφανου Γκέκα...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 1:26 π.μ. για τη πανολεθρία των Νορδικών στο Κουτ (Ιράκ) από τους Οθωμανούς στο πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο τι δικαιολογία θα βρεις?

      Διαγραφή
    4. Γιατι ντε και καλα και στις 2 περιπτωσεις απο τον Α Παγκοσμιο πολεμο ηταν ολοι οι Οθωμανοι Αρμενοειδεις?? Τι ισοπεδωση ειναι αυτη?? Το οτι μπορει να υπηρχαν στις ταξεις τους αρκετοι Μεσογειακοι και Ιρανικοι γιατι δεν το αναφερει κανεις αυτο?? Και φυσικα δεν παιζει παντα..μπαλα η φυλετικη συνθεση των αντιμαχομενων στρατων αλλα και αλλοι παραγοντες...

      Διαγραφή
  3. Μια συμβουλή προς τον διαχειριστή της ιστοσελίδας.
    Θα ήταν προτιμότερο τα σχόλια να φιλτράρονται προηγουμένως και στη συνέχεια να δημοσιεύονται, πρακτική που ακολουθούν όσα ιστολόγια σέβονται τον εαυτό τους. Επιτρέποντας στον οποιοδήποτε να γράφει ό,τι του κατέβει, αυτό που επιτυγχάνετε είναι α) να γίνεστε "λημέρι" του κάθε τελειωμένου αλλά φυσικά και πολλών κακόβουλων εχθρών του Κινήματος β) να υποτιμάτε τον εαυτό σας και την προσπάθεια που καταβάλλετε με τη δημοσίευση κειμένων γ) εν τέλει να υπονομεύετε την αλήθεια του Φυλετισμού, καθώς η εμφάνιση τόσο πολλών γελοίων και ατεκμηρίωτων σχολίων εμμέσως υποδεικνύει ακόμη και σε έναν καλόπιστο ουδέτερο παρατηρητή πως οι ιδέες μας αλλά και ο κόσμος που τις ενστερνίζεται είναι αποτυχημένος πέρα για πέρα. Ειδικά για το τελευταίο διάφοροι κατά φαντασίαν "επαιόντες" και σχολιάζοντες περί τα φυλετικά κάνουν ό,τι χρειάζεται για να το επιβεβαιώσουν.
    Πιστεύει κανείς πως ο Μαρξισμός θα ηττηθεί δια της γελοιότητας αμορφώτων σχολιαστών; Αντιθέτως έτσι δίνονται τα όπλα στους Μαρξιστές να γελοιοποιούν τις ιδέες μας και να προωθούν αποτελεσματικότερα την πολυφυλετική τους στρατηγική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτη η ηθοποιος ειναι Ατλαντοειδης?Evangeline Lilly
    https://www.google.gr/search?biw=1920&bih=950&tbm=isch&sa=1&q=evangeline+lilly+face&oq=evangeline+lilly+face&gs_l=psy-ab.3..0i30i19k1.258086.260125.0.260333.5.5.0.0.0.0.144.601.0j5.5.0....0...1.1.64.psy-ab..0.4.491...0j0i67k1j0i19k1.nLosbhHROTs#imgrc=H0XZNHYConUTBM:
    https://www.google.gr/search?biw=1920&bih=950&tbm=isch&sa=1&q=evangeline+lilly+face&oq=evangeline+lilly+face&gs_l=psy-ab.3..0i30i19k1.258086.260125.0.260333.5.5.0.0.0.0.144.601.0j5.5.0....0...1.1.64.psy-ab..0.4.491...0j0i67k1j0i19k1.nLosbhHROTs#imgdii=f2zoGIY04ETwBM:&imgrc=H0XZNHYConUTBM:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.