Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ο Δαρβίνος για τον σύγχρονο πολιτισμό

"Στον σύγχρονο πολιτισμό μας η φυσική επιλογή δεν έχει κανέναν ρόλο και ο δεν επιβιώνει ο καλύτερα προσαρμοσμένος. Αυτοί που επιτυγχάνουν στην κούρσα του πλουτισμού δεν είναι σε καμία περίπτωση οι καλύτεροι ή οι πιο έξυπνοι και δυστυχώς ο πληθυσμός μας ανανεώνεται σε κάθε γενιά περισσότερο από τις κατώτερες τάξεις, παρά από τις μεσαίες και ανώτερες."

Charles Darwin, in A.R. Wallace, Human Selection

Το απόσπασμα προέρχεται από συζήτηση με τον Alfred Wallace στα τελευταία χρόνια της ζωής του. Ο Δαρβίνος έβλεπε με απογοήτευση το μέλλον της ανθρωπότητας, καθώς η φυσική επιλογή καταπολεμάται και αφήνεται να πολλαπλασιάζεται κάθε παρακμιακό και αδύναμο στοιχείο της κοινωνίας, με αποτέλεσμα οι άριστοι φυλετικά να μειώνονται.

Ο Εθνικισμός είναι αυτός που με σημαία της έννοια της φυλής, επιδιώκει την βελτίωση της φυλής μέσω της επιλογής των αρίστων προς δόξαν του πολιτισμού και την απάλειψη κάθε αδύναμου και παρακμιακού στοιχείου.

37 σχόλια:

  1. Ενδεχομένως η καλύτερη ανάρτηση σου εώς τώρα. Ενδιαφέρον θα είχε και κάποια ανάρτηση εκ μέρους σου για το έργο του Watson (ο οποίος ανακάλυψε τη διπλή έλικα του DNA), πάνω στην εκ διαμέτρου διαφορετική νοημοσύνη των διαφόρων φυλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ2 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:01 μ.μ.

      Με καλυπτει ο Διομαχος οσον αφορα τον Watson και την εκ διαμετρου αντιθετη νοημοσυνη των ανθρωπων και των πιθηκοειδων.Παρεμπιπτοντως Διομαχε θεωρω υπερβολικη την αποψη οτι οι σημερινοι Ουγγροι ειναι μογγολικη αποικια στην Ευρωπη,μαλλον Γερμανογενεις ειναι αφου και εσυ ο ιδιος παραδεχεσαι οτι εχουν πολυ καθαρα Ευρωπαικα χαρακτηριστικα.

      Διαγραφή
    2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ2 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:59 μ.μ.

      Διομαχε αναφερεσαι συνεχως σε καποια φαντασιακη μογγολοειδη κυριαρχια στην Ευρωπη,πραγματικα δεν ξερω απο που πηγαζει αυτο το θλιβερο γεγονος,ωστοσο σου προτεινω:α)Να επισκεφθεις επειγοντως οφθαλμιατρο και β) Σε περιπτωση που οι οφθαλμολογικες εξετασεις δεν δειξουν την υπαρξη καποιου προβληματος τοτε πρεπει σιγουρα να λαβεις ψυχιατρικη φροντιδα,ισως και να κλεισεις δωματιο στο Δρομοκαιτειο.Φιλικες συμβουλες.

      Διαγραφή
    3. Αν πράγματι δεν είσαι ο θρασύδειλος γνωστός (που είσαι), εμφανιζόμενος ύπο άλλη επωνυμία, θα σου απαντήσω, και γι'αυτό και για το θέμα του "οφθαλμιάτρου" και της "ψυχιατρικής φροντίδας". Τυχαία η ερώτηση σου αποτελεί καλό έναυσμα για ανθρωπολογική κατάθεση, πράγμα που ουδέποτε έχεις κάνει γιατί ονειρεύεσαι ανύπαρκτους ανυπόστατους νορδικισμούς. Αν πράγματι αυτό το λέει ο Φρουρός ο πραγματικός δεν έχω να προσθέσω τίποτα περαιτέρω καθότι ο ίδιος φαινόταν λογικός σε πλείστα θέματα και άρα κάποια τέτοια κατηγορία και κατ'αυτό το ύφος θα ήταν τουλάχιστον άκυρη. Αυτά δε τα αναφέρω εγώ αλλά άπαντες ανθρωπολόγοι έμμεσα και άμεσα. Είναι πασίγνωστη και καταγεγραμμένη η παρουσία υπερπληθών μογγολικών ορδών στην Ευρώπη κατόπιν αλλεπάληλων επιδρομών, βιασμών κ.ο.κ. . Οι περισσότεροι μετονομασθέντες σε Σλάβοι και εκχρισθιανισθέντες. (Παρακαλώ μόνο να μη σβηστεί απ'το συντάκτη ούτε αυτό). Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι δεν είσαι ο Φρουρός, θα σου δείξω τι ΕΓΡΑΨΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ και μάλλον ΟΝΤΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ τώρα το αλλάζεις.

      Κουμάνοι, Πετσενέγκοι, Βούλγαροι (εκ του Βόλγα, ή αποκαλούμενοι Χιονίτες-Λευκοούνοι ανατολικής ασίας) κατέκλυσαν τα σημερινά Σκόπια και την... Βουλγαρία. Χαρακτηριστικά ονόματα αρχόντων απο τότε άρχισαν να συναντώνται, όπως Καν Ασπάρουκ, καθαρά μογγολικής προέλευσης. Ενώ η αρχαία ελληνική Φιλλιπούπολη μετονομάστηκε σε... Τατάρ Παζαρτζίκ. Η διαβίωση τέτοιων μογγολικών φυλών στα βόρεια σύνορα του Βυζαντίου, για... προστασία του Βυζαντίου και βάση άδειας του Βυζαντίου είναι πασίγνωστη. Όλως περιέργως απ'αυτά τα κράτη η Βουλγαρία είναι αυτή που για κάποιο λόγο το λιγότερο μογγολογενές ανθρωποφυλετικά σήμερα με αρκετούς μάλιστα μεσογειακούς ανθρωπολογικούς τύπους όπως έχει επισημανθεί. Χαρακτηριστικό δέιγμα σκοπιανο-μογγόλου είναι το εξής επίσημο πρόσωπο: http://2.bp.blogspot.com/_LLD4PevhXqY/SuyEWs65FmI/AAAAAAAAD7E/-U0V4e968sg/s200/picture_of_the_cd-book_macedonian_book_2006_macedonia_for_the_macedonians.jpg

      Η Άννα Κομνηνή και ο Κωνσταντίνος Πορφυρογέννητος συνηγορούν και καταγράφουν ότι οι Άβαροι κένωσαν την Βόρεια Ιλλυρία και εγκατάσταθηκαν εκεί και αμφισβητούν αυτοί και μετέπειτα άλλοι την αυτοαποκαλούμενη Ιλλυρική καταγωγή του μεγαλύτερου τμήματος τον τότε αλβανών.

      Οι ατέρμωνες πιδρομές στο Κίεβο απ'τους μογγόλους στην Ουκρανία είναι κι αυτές πασίγνωστες. Το ότι οι Τάταροι της Κριμέας (Crimean Tatars) και άλλοι μογγολικοί πληθυσμοί αποτελούν μέρος της εθνογένεσης του Ουκρανικού έθνους είναι επίσης καταγεγραμμένο. Μάλιστα υπάρχουν και επίσημες παρελάσεις με τις ενδυμασίες τους σαν φόρο τιμής!

      Οι Φινλανδοί αποτελούν Σιβηρικούς (όπως είχε γράψει και ο γνωστός σου σε προηγούμενη ανάρτηση) πληθυσμούς ομιλώντες Αλταϊκή-μογγολική Γλώσσα.

      Οι Ούγγροι επίσης μιλάνε γλώσσα με ισχυρή μογγολική επιρροή απ'τα παρευρισκόμενα στη περιοχή κατ'εξοχήν μογγολικά φύλα-μαγυάρους. Και βεβαίως συναντώνται πολύ συχνά εώς και καθαρά μογγολικά χαρακτηριστικά, όπως βέβαια και Ευρωπαϊκά.

      Η μισή Ρωσσία ακόμα και η δυτική πλην της Σιβηρίας φέρει μογγολικά χαρακτηριστικά και γονίδια. Άλλο το ότι οι Ρώσσοι πλίτες είναι πολυπληθέστατοι και μια ομάδα μπορεί να έχει . Άλλωστε το ότι μετά κάποιου κύματος της Χρυσής Ορδής δημιουργήθηκε το Κρεμλίνο που σήμερα εδράζονται τα κυβερνητικά κέντρα, παλάτια κ.ο.κ. Ακόμα και η καταγωγή απο Τάταρους πολλών μεγάλων μορφών της Ρωσσίας όπως του Ιβάν του Τρομερού (απ'τη πλευρά της μητέρας του) είναι επακρώς καταγεγραμμένη και στοιχειοθετημένη. Αίμα εισέρευσε επίσης απο τις Σοβιετικές χώρες που είναι ξεκάθαρα μογγολικές, του είδους, Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν κ.ο.κ.

      Για τους δε Τσέχους ακόμα κι ο Χίτλερ ανέφερε επίσημα ότι "είναι πεπεισμένος για την αρχική ρίζα του Τσέχου και ότι άμα του βάλεις ένα μουστάκι μοιάζει με μογγόλο".

      Και οι εγκαταστάσεις πολλών τέτοιων φυλών στην Βαυαρία (πιθανόν ετυμολογούμενης εκ των Αβάρων, όχι με απόλυτη βεβαιότητα) είναι γνωστό και είναι πασιφανή τα μογγολικά χαρακτηριστικά που φέρουν πάμπολλοι Γερμανοί τουρίστες (όπως και Ρώσσοι), πέραν απ'τα λευκά.

      Διαγραφή
    4. Είναι περιττό νομίζω να κάνουμε λόγο για τη μογγολική γενετική "συνεισφορά" χωρών κατακτηθέντων απ'τους Τούρκους.

      Οι παρακάτω τύποι είναι λευκοκίτρινοι, και αποτελούν μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Αν. Ευρώπης:

      Uralids
      East Baltids
      Lappids (ή Lapponids)
      Ladogan
      Neo-Danubian

      Ε υπολόγισε τι ποσοστό επί της Ευρωπαϊκής Ηπείρου αποτελούν αυτές οι χώρες πληθυσμιακά.

      Διαγραφή
    5. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ3 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:32 μ.μ.

      Ειμαι ο πραγματικος Φρουρος του Αουσβιτς και επιμενω στα λεγομενα μου.Επειδη γνωριζομαι προσωπικα με αλλους δυο εκ των σχολιαστων(με τους οποιους μαλιστα εχεις συνομιλησει αρκετες φορες)σε διαβεβαιωνω οτι ειναι κοινη πεποιθηση οτι εχεις """θεμα""".

      Διαγραφή
    6. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ3 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:36 μ.μ.

      Ισχυριζεσαι οτι οι 350.000 ταταροι της Κριμεας κατηγοριοποιουν τα 45.000.000 των Ουκρανων στα μογγολοειδη;

      Διαγραφή
    7. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ3 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:41 μ.μ.

      Ισχυριζεσαι οτι οι 24.000 ταταροι της Δοβρουτσας κατηγοριοποιουν τα 20.000.000 των Ρουμανων και τα 2.000.000 των γυφτοειδων στα μογγολοειδη;

      Διαγραφή
    8. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ3 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:49 μ.μ.

      Ισχυριζεσαι οτι οι 16.000 ταταροι της Μαζουριας κατηγοριοποιουν τα 38.000.000 των Πολωνων στα μογγολοειδη;

      Διαγραφή
    9. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ3 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:58 μ.μ.

      Ο Codreanu τι ειπαμε ειναι;Αλπινοειδης;η κρομανοειδης(ατλαντομεσογειακος);

      Διαγραφή
    10. Ας το πάρουμε λίγο απ'την αρχή για να διαπιστώσουμε ποιος έχει "θέμα" και ποιος όχι. Αν και φαινόσουν λογικός (παρότι ομολογουμένως, δικαιολογημένως ή όχι, με ένα συνεχή τόνο πικρίας και ανάγκης για επιβαίωση λεγόμενα σου - όπως και στη παρούσα ανάρτηση - τα περισσότερα νυν σβησμένα). Παρότι ουδέποτε συνέτασες ενιαία αυτό που ήθελες να πεις, αλλά θυμόσουν μετέπειτα τα σύνηθη λιβελογραφήματα, πράγμα που μπορεί να δηλώνει κενά μνημης ή σχιζοφρένεια, κάτι απ'τα δύο τέλος πάντων. Η Ευρώπη πρώτον είναι και φυλετική και πολιτική οντότητα. Η έννοια Ευρώπη σαν πολιτική οντότητα δεν είναι πλήρως ταυτισμένη με την έννοια Ευρώπη σαν φυλετική οντότητα αλλά σε μεγάλο βαθμό τέλος πάντων. Οπότε όταν εξετάζουμε την έννοια "Ευρώπη" ή "Ευρωπαίοι" σαν φυλετικές οντότητες, ως φυσικό όπως και η σελίδα δεν επικεντρωνόμαστε συνήθως, ενσυνείδητως και υποσυνειδήτως σε όλα τα γεωγραφικά πλάτη της Ευρώπης. Εξετάζουμε την έννοια Ευρώπη σαν φυλετική οντότητα, που εντοπίζεται κυρίως στην Ανατολική προς δυτική Ευρώπη (και όχι στην Ευρώπη που εκτείνεται απ'τη δυτική Ρωσσία εώς και την... άπω ανατολή) και βεβαίως εκεί είναι φυσικό επόμενο ότι εφόσον τότε επικεντρωνόμαστε σ'αυτό το τμήμα τα μογγολοειδή εκλείπουν. Αυτό καθότι δεν μας αφορά ιδιαίτερα η ανθρωπολογία του Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν, Ευρωπαϊκής Τουρκίας (δίχως πλειοψηφία μογγολοειδών) ή π.χ. της Σιβηρίας που είναι κατ'εξοχήν και με πολύ μεγάλους πληθυσμούς μογγολικούς . Η ανατολική Ρωσσία άλλοτε τοποθετείται εντός της Ευρωπαϊκής πολιτικής οντότητας άλλοτε όχι βέβαια. Αλλά πολύ αυτοί κινούνται και στο χώρο της Δυτικής Ρωσσίας. Απο μόνη της οι Ρωσσία εν συνόλω (ανατολική και δυτική) απαριθμεί περίπου τα 145 εκατομμύρια, ήδη επιικαλύπτωντας πλυθησμιακά τα παραδείγματα που ανέφερες. Πολύ ισχυρό ποσοστό απ'αυτούς αν όχι οι μισοί είναι ΚΑΤ'ΕΞΟΧΗΝ μογγόλοι, Σιβηρικοί πληθυσμοί, Τάταροι, Αζέροι με δήθεν γραμμή διαχωρισμού τα Ουράλια όρη κ.ο.κ.. Επίσης, δεν έχω δει κανένα Ουκρανό στη ζωή μου ή Ουκρανή που να ΜΗΝ έχει ως και εξ ολοκλήρου μογγολικά χαρακτηριστικά, δύο γυναίκες που καθαρίζουν το σπίτι μου (η μία περισσότερο ή άλλη λιγότερο) και οι οικογένειες τους που τις έχω συναντήσει τρανταχτά παραδείγματα. Το ίδιο συμβαίνει και με πολλούς Ρώσσους και Ρωσίδες που γνωρίζω, παρουσιάζουν τα ίδια προτεταμένα ζυγωματικά, τετράγωνα κεφάλια και μάτια που αποκλίνουν απ'την οριζόντιο σε συνδυασμό βεβαίως με τα Βαλτικά χαρακτηριστικά. Αυτό το πρίσμα εξέτασης της πράγματι πολύ έντονης παρουσίας μογγολοειδών στην Ευρώπη (εν συγκρίσει ειδικά παρόμοιες καταστάσεις στην Αφρικανική Ήπειρο π.χ. που θα βρεις ελάχιστους λευκούς) το τονίζω κάθε φορά.
      Οπότε αν παραδείγματος χάριν η δυτική Ευρώπη δεν χαρακτηρίζεται απο μογγολοειδή εννοείται (αν και υπάρχουν εξαιρέσεις δυστυχώς και εκει) δεν σημαίνει ότι η Ευρώπη ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ δεν χαρακτηρίζεται απο μογγολοειδή καθόλου, ειδικά όταν η ανατολική Ευρώπη αριθμεί περισσότερους κατοίκους απ'την δυτική. Πρώτον, που ισχυρίστηκα ότι συμφωνώ πλήρως με τους ως άνω αριθμούς, ή ότι και να ισχύουν αυτοί οι αριθμοί, μόνο εξ αυτού επιβεβαιώνονται τα λεγόμενα μου.
      Το να αρνείσε και αυτό το απαραίτητο βήμα (άσχετα τη χρονική στιγμή που θα πρέπει να λάβει μέρος) αναγνώρισης της, δυστυχώς, προαιώνιας φυλετικής επιμειξίας με τη κίτρινη φυλή αποτελεί μέγιστο συνειδητό σφάλμα και θα πρέπει να κάνεις προσπάθεις να χρησιμοποιησεις άτεκτη ψυχρή λογική δίχως του συναισθηματισμούς και την πικρία που σε χαρακτηρίζει στα πλείστα σχόλια σου. Τότε θα καταστήσεις δυνατόν να επιβεβαιώσεις μέσω επιστημονικής εξέτασης τα λεγόμενα μου, εγώ ότι βλέπω καταγράφω και τίποτα άλλο. Τώρα για τα υπόλοιπα και οσο για τις προτάσεις πέρι Δρομοκαϊτείου, νομίζω θα επαρκέσουν για να λύσουν το πρόβλημα σου. Εγώ δεν λέω ότι απαραιτήτως δεν υπάρχει πιθανότητα να λανθάνω κάπου αλλά τουλάχιστον στοιχειοθετώ τα όσα λέω δίχως να κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια τον εκάστοτε συνομιλητή μου, όσο "παλαβός" κι αν είναι αυτός, χαιρετίσματα. ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΗΘΗ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΩΣ ΛΕΥΚΟΥΣ:

      Διαγραφή
    11. Γκορμπατσώφ και Πούτιν, Ρώσσος και Φινο-Ρώσσος:
      http://static3.businessinsider.com/image/4fe4704fecad043e05000022/mikhail-gorbachev.jpg4ZcYW6eordKHXhV_jDBR
      http://frontpagemag.com/wp-content/uploads/2013/09/Vladimir-Putin_4.jpg

      Τσέχοι:
      http://radio.weblogs.com/0109616/images/2004/01/22/Rob%20with%20Czechs.jpg
      http://static1.demotix.com/sites/default/files/imagecache/a_scale_large/1700-2/photos/1785712.jpg

      Φινλανδοί:
      http://www.leonardcohenfiles.com/b-finns.jpg
      http://img186.imageshack.us/img186/2732/finnishmodelfair.jpg

      Ούγγρος:
      http://www.bbj.hu/images2/201305/csanyi_sando_20130506145332389.jpg

      Αλβανοί:
      http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20120521/low/assets_LARGE_t_420_54066152.JPG
      http://www.boxtv.gr/wp-content/uploads/2013/05/23xronos-alvanos.jpg
      http://4.bp.blogspot.com/-7EJdSMt8Fhk/UmknFJ70XeI/AAAAAAAD5dM/27UW6mtnHqo/s1600/%CE%91%CE%9B%CE%92%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A3.jpg

      Άμα τους δέχεσαι ως λευκούς και ως γηγενείς στην Ευρώπη πρόβλημα σου. Μία απλή αναζήτηση εμφανίζει τα ως άνω αποτελέσματα και αυτό είναι αρκετό για να επιβεβαιώσει τα όσα λέω. Και βεβαίως δεν ανεφέρθην σε κάποια κυριαρχία, αλλά σε ισχυρή ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ παρουσία έπι του ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ πληθυσμού της Ευρώπης. Επίσης μογγολοειδής λογίζεται ο οποιοσδήποτε έχει μογγολική επιμειξία σε ορατό βαθμό. Καλό θα σου κάνει μία επανάληψη σε ένα βιβλίο στατιστικής. Και όχι ο κάτοικος αυτό καθεαυτό της μογγολίας. Οι οποίοι κάτοικοι αποτελούν προαιώνιο αποτέλεσμα μπασταρδοποίησης κάποιων (νυν όχι κυρίαρχων) λευκών ή άλλων φυλών με την ολοκληρωμένη "μογγολική", δλδ την κίτρινη. Έτσι και οι Κυργίζιοι, Τατζικιστανοί, Ουζμπεκιστανοί είναι κι αυτοί μογγόλοι, και όσο ποιο δυτικά κινείσαι, παρότι η "κίτρινη" παρουσία είναι κυρίαρχη εκεί, τόσο ποιο κοντά στην "λευκή" επιρροή είσαι εωσότου συναντώνται και ανοικτά χρώματα.

      (μια τυχαία αναζήτηση επιβεβαιώνει τα ως άνω αποτελέσματα τα οποία δεν ανοίκουν σε τυχούσες μειονότητες. Όταν ακόμα και μογγολοειδεός μειονότητες ύπο την προσωνυμία πχ "Ρωσσοπόντιοι" -δες Στεφανίδου- μας έχουν επιπλέον κουβαληθεί εδώ γιατί χαρτογραφούνται σαν "Ευρωπαίοι" πολίτες")

      Διαγραφή
    12. *Άλλα πολλοί απ'αυτούς κινούνται
      *εν συγκρίσει ειδικά με παρόμοιες
      *αρνήσε

      Διαγραφή
    13. Μάθε πρώτα λίγα βασικά αξιώματα για το αντικείμενο που διαπραγματεύεσαι κάθε κάθε φορά και κατόπιν το εξετάζεις και πιο διεξοδικά. Ευτυχώς σε έκανα να παραδεχθείς την αρμενοειδή παρουσία (κλπ) στον Αλβανικό πληθυσμό, τους οποίους θεωρείς και... Ιλλυριούς πανάθεμα σε, και αδέρφια σου, τρομάρα σου. Μιλάμε για ψευδο-επιστημονικές θεωρείες που έχουν καταρριφθεί προ πολλού. Λοιπόν, πάμε ΑΛΛΗ ΜΙΑ, μπας και καταφέρεις να ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ βασικό αξίωμα: Ο Ατλαντομεσογειακός http://fyletika.blogspot.gr/2013/06/blog-post_28.html είναι ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΥΨΙΚΕΦΑΛΟΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ (ΚΡΟΜΑΝΟΕΙΔΗ) ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΓΓΥΤΗΤΑ" Η "ΤΑΥΤΙΣΗ". Άρα και πάλι κατηγορείς τον συνομιλητή σου για κάτι που ουδέποτε είπε απλά θεώρησες (για άγνωστους αλλά υποψιάσιμους λόγους) ότι είπε, και άρα άτοπα και τα υπόλοιπα στοιχεία που "συνηγορούν εναντίον των λεγομένων" μου. Οπότε ο Κοντρεάνου, αν ενδιαφέρεσαι για μια "παραπάνω γνώμη" όσων αφορά τη φυλετική ταξινόμηση, είναι ατλαντομεσογειακός ή μεσογειακός γενικά, όπως πολύ σωστά ταξινομήθηκε και (προσωπική μου αντίληψη) ορατά αλλά ελάχιστα διναροειδής. Μοιάζει δηλαδή για ως επι το πλείστον μεσογειακό δείγμα, αλλά όχι 100%. Η δε διναρική του φυσιογνωμία (και ίσως χαρακτήρας, αν έχει επιρρεάσει πράγματι, καθότι τα ψυχικά χαρακτηριστικά είναι πιο επίμονα στις επόμενες γενεες απ'τα σωματικά) είναι εμφανής ΚΑΙ αυτή άλλα όχι ΜΟΝΟ αυτή. Ομοιάζει αμυδρά με κάποιους κατοίκους της Πίνδου θα έλεγα. ΠΟΥ ανέφερα εγώ για κρομανοειδείς;

      Διαγραφή
    14. Φίλε Διόμαχε, επέτρεψε μου να πω και εγώ την γνώμη μου. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει έντονη μογγολική επίδραση στις εθνότητες από την Ρωσία μέχρι την Ουγγαρία. Αρχικά οι Ρώσοι ήταν απόγονοι των Βίκινγκ Ρώς από την Σουηδία, οι οποίοι κυβέρνησαν τα σλαβικά φύλα μετά το 860 μ.Χ. Η τουρανική εισβολή παρόλο που συνοδεύτηκε από μεγάλες σφαγές, περιορίστηκε σε φόρο υποταγής που πλήρωναν οι Ρώσοι στην χρυσή ορδή. Οι φυλές που επέδραμαν σε ευρωπαϊκά εδάφη ήταν οι Ούννοι, οι Άβαρες, οι Χαζάροι, οι Πετσενέγοι, οι Κουμάνοι, οι Μαγυάροι, οι ορδές των Μογγόλων του Τζένγκις Χάν, και τέλος οι Οθωμανοί Τούρκοι. Από αυτούς μόνο οι Ούννοι του Αττίλα είχαν μογγολικά χαρακτηριστικά. Οι Κουμάνοι αναφέρεται ότι ήταν ξανθοί, το ίδιο και οι Μαγυάροι. Ο ίδιος ο Τζένγκις Χάν αναφέρεται ότι ήταν ψηλός με κόκκινα μαλλιά και πράσινα μάτια, δηλαδή καμιά σχέση με μόγγολο. Οι φυλές των Ούννων και των Σελτζούκων αναφέρεται από ιστορικούς της εποχής ότι ανήκαν στην κίτρινη φυλή. Οι υπόλοιποι προφανώς ήταν λευκοί Σκύθες- Σαρμάτες, που κινήθηκαν προς την Ευρώπη λόγο πιέσεων από την κίτρινη φυλή. Χαρακτηριστικές είναι οι μούμιες από τη Δυτική Κίνα- http://en.wikipedia.org/wiki/Tarim_mummies μέχρι την Σιβηρία, που δείχνουν όλες ψηλούς, ξανθούς και κοκκινομάλληδες ανθρώπους. Οι απόγονοι των οποίων υπάρχουν μειγμένοι με κίτρινους μέχρι σήμερα στην Ασία(κοίτα στις τελευταίες φοτο-http://listverse.com/2012/11/01/the-sleeping-beauty-of-loulan/). Η Ευρώπη λοιπόν δεν επηρεάστηκε από μογγολικά γονίδια(στο τέλος του χάρτη η ασιατική επίδραση)-http://www.eupedia.com/europe/autosomal_maps_dodecad.shtml. Οι Ρώσοι είναι 92% λευκοί περισσότερο από τις αφρικανοασιατικές εβραιοαριστερές χώρες της δύσης(Η.Π.Α-63%, Γαλλία 80%, Αγγλία 84%). Το ίδιο και οι Ουκρανοί, οι Πολωνοί(κράμα Νορδικών-Βαλτικών) και οι Βαλτικές χώρες που το ποσοστό είναι 99+%. Οι Ρουμάνοι(κράμα Δακών, Ρωμαίων, Ελλήνων, Σλάβων, Σαξόνων, κ.α. κυρίως Διναρικοαλπικοί με μεσογειακή μείξη) και οι Ούγγροι είναι λευκοί έχουν όμως μεγάλες μειονότητες των βρωμερών υπανθρώπων γύφτων, με τους οποίους είναι ουσιαστικά σε πόλεμο(ρώτα εθνικιστές από αυτές τις χώρες). Μερικές φωτογραφίες (για να ελαφρύνουμε και λίγο το θέμα) από μοντέλα από την Α. Ευρώπη, δεν φαίνεται κάποια μογγολική μείξη. - Ουγγαρία- http://visagemodels.hu/women https://www.facebook.com/pages/Hungarian-Models/130672020292849
      Πολωνία(για εμένα από τις πιο όμορφες γυναίκες)- http://www.brobible.com/girls/slideshow/the-20-hottest-polish-models
      Ρουμανία- https://www.pinterest.com/deedabk/romanian-models-rocks/

      Son Of Odin

      Διαγραφή
    15. Ο χαρακτηρισμός <> για τους Ρωσοπόντιους προκύπτει από την Τατιάνα Στεφανίδου.(γιατί αν είχες μελετήσει ενδελεχώς αυτές τις μειονότητες ποτέ δεν θα τολμούσες να τον ξεστομίσεις).
      Επίσης, το ότι δεν έχεις γνωρίσει Ουκρανό ή Ουκρανή χωρίς μογγολική επιμειξία δεν λέει τίποτα...Ποιος είσαι; Ο Θεός; Πόσους πια έχεις γνωρίσει;
      Συμβουλή: να μην είσαι απόλυτος.
      Προαιρετική γνωμάτευση:Άμεση ψυχιατρική φροντίδα του ασθενούς.
      Για τους Πόντιους της Γεωργίας τι έχεις να πεις; (τελευταία ερώτηση πριν την οριστικποίηση της γνωμάτευσης).

      Διαγραφή
    16. * O χαρακτηρισμός μογγολοειδείς μειονότητες

      Διαγραφή
    17. Φίλε Son of Odin, ευχαριστώ για τη κατάθεση σου και στο μεγαλύτερο κομμάτι ΣΥΜΦΩΝΩ! Καταρχάς τα λόγια μου παρεξηγήθηκαν αλλά δεν δέχομαι προσβολή έπι του προσωπικού, γιατί ουδέποτε προσβάλω το συνομιλητή μου ακόμα κι αν δι (εφόσον
      Πέρι του Τζεγκις Χαν δεν θα συμφωνήσω και θα εξηγήσω γιατί, δεν έχει καταγραφεί ότι ήταν κάτι πέραν απο μογγόλος. Και ανοιχτόχρωμοι μογγόλοι καθαροί υπάρχουν σήμερα. Εξάλλου ο μογγόλος δεν είναι ξεχωριστή ενιαία φυλή όπως συνήθεως θεωρείται άλλα μίξη της καθαρής κίτρινης με την λευκή συνήθως. Η μίξη της κίτρινης με τη μαύρη, παράγει τους Ινδονήσιους μογγόλους κλπ Ο μογγόλος ΙΣΩΣ ετυμολογείται εκ του μιγνύω.

      Διαγραφή
    18. η ως άνω ανάρτηση είναι ημιτελής ανάρτηση και πάτησα καταλάθως να βγει αυτή (είχα διαλεγμένο λάθος παράθυρο. ,έχρι που κατάλαβα ότι έχουμε να κάνουμε με άλλη μια περίπτωση "φρουρού που δε καταλαβαίνει" και συνέταξα τη παρακάτω που νομίζω καλύπτει επαρκώς τις ως άνω δύο ψυχιατρικές περιπτώσεις:

      Όπως καταλαβαίνεις δεν είπα ακριβως για τους έλληνες πόντιους ή τις γενεικές ομάδες ρωσσοποντίων αλλά τους ΨΕΥΔΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ρωσσοπόντιους ή και πόντιους στυλ στεφανίδου, ψωμιάδη της ΑΕΚ. Δεν υπάρχουν ψευδεπώνυμοι τέτοιοι; Οι ίδιοι οι πόντιοι το λένε, δλδ έλεος! Δεν έχεις ακούσει ποτέ κανένα με πασιφανή μη-λευκά χαρακτηριστικά να λέει "ρωσσοπόντιος" και να τον ρωτάς απο που είσαι συγκεκριμένα και να αναφέρει "αζερμπαιτζάν" και "καζακστάν" κλπ, ενώ δεν έχει να κάνει με πράγματι ΕΛΛΗΝΑ μετανάστη στις περιοχές αυτές τις πρώην σοβιετικής ένωσης κάτω απο πέτρα ζείτε;;; Το ίδιο γινόταν και στο παρελθόν με ψευδεπώνυμους έλληνες που είτε ήταν ρουμάνοι είτε ούτε καν λευκοί επήλυδες της Ρουμανίας. Κατα τ'άλλα, αυτό εξάλλου δηλώνει εννοιολογικά ή φράση "Όταν ακόμα και μογγολοειδεός μειονότητες ύπο την προσωνυμία πχ "Ρωσσοπόντιοι"". Αν εσύ και ο φίλος σου βλέπετε φαντάσματα στη γωνία υπεύθυνος σίγουρα δεν είμαι εγώ, αυτό μόνο εσείς μπορείτε να το γνωρίζετε. Ή είστε διανοητικώς ή γραμματικώς καθυστερημένοι ή πνευματικώς πάσχοντες. Θέλω να πιστεύω γραμματικώς καθυστερημένοι. Κατα τ'άλλα για τις γνωματεύσεις ξέρεις δεν αντιστοιχεί στον καθένα μία.

      Διαγραφή
    19. H eupedia δεν χρησιμοποιείται σαν έμπιστη πηγή απ'όλους τους ανθρωπολόγους ή σχετιζόμενους με ανθρωπολογικά θέματα, ξαναδιάβασε, σε μια απέλπιδα προσπάθεια για να καταλάβεις τι λέω, δεν μπορείς να λες ότι δεν υπάρχει καθόλου ασιατική επιρροή στην Ευρώπη! Αν τα παραδείγματα που έδειξα σαν εικόνες δεν θεωρούνται μεμιγμένοι δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο νομίζω απο κει και πέρα. Μπορείς να μου δείξεις σε ποιο σημείο ανέφερα ότι όλα τα έθνη είναι εξ ολοκλήρου μογγολικά (πλην Φινλανδών). Αυτά που αναφέρεις πέρι Τζεγκις Χαν είναι αυταπόδεικτες γελοιότητες. Για τις μούμιες τις περιοχής Ταρίμ ξέρουμε, για τους Σαρμάτες επίσης, αν και Σαρμάτες λογίζονται πολλαπλές φυλές ("""ινδο-ευρωπαϊκές""") αλλά και μογγολικές. Τώρα η εικόνα που παρουσιάζεται σήμερα στην Ευρώπη δεν εξηγείται μόνο απ'αυτά τα στοιχεία. Γενετικές έρευνες στους Φινλανδούς και Ρώσσους έχουν γίνει, και όπως έχει μπασταρδευθεί η νεο-Ελλάδα απο άλλα φύλα έτσι έχουν μπασταρδευθεί κι αυτοί απ'τη χρυσή ορδή όσο και να σε πικραίνει αυτό και να προσπαθείς να το δικαιολογήσεις μέσω ελιγμών.

      Διαγραφή
    20. ολά τα έθνη αυτά*
      μεμειγμένοι*

      Διαγραφή
    21. Διόμαχε νομίζω αν δεν κάνω λάθος, ότι είχες πεί ότι η ανατολική Ευρώπη και η Ρωσία έχει σοβαρή μογγολική μείξη. Τώρα και για τους Φιλανδούς διαφωνώ, διότι έχοντας δεί εκατοντάδες δεν μπορώ να διακρίνω κάποια μογγολική μείξη σε αυτούς(και φαντάσου ότι δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τους σημερινούς φλωροφιλελεύθερους αριστερούληδες κατοίκους της Σκανδιναβίας που θεωρώ ότι είναι η ντροπή των προγόνων τους και δεν θα υπάρχουν σε μερικές δεκαετίες). Για τον Τζέγκις Χαν αυτά που σου είπα δεν τα αποδέχονται οι σοβινιστές Ασιάτες, αλλά υπάρχει το χρονικό των μόγγολων και ένας Πέρσης χρονικογράφος της περιόδου που τα λέει(θα ψάξω να τα βρώ όταν έχω χρόνο). Επίσης δεν ξέρω τι εννοείς όταν λές ότι υπάρχουν ανοιχτόχρωμοι μογγόλοι καθαροί, υπάρχει ανθρωπολογικά φυλή που να ανήκει στους κίτρινους και να είναι ξανθοί και γαλανομάτηδες, όπως π.Χ. είναι οι Νορδικοί και οι Βαλτικοί στους λευκούς; Δεν ξέρω και για ποιες έρευνες λές για τους Ρώσσους και τους Φίννους, αν έχεις κάποιο λίνκ θα σε παρακαλούσα να μου το δώσεις. Το ακροαριστερό πορνίδιο Τατιάνα Στεφανίδου πως προκύπτει ότι έχει μογγολική μείξη; Δεν έχω διάθεση για αντιπαράθεση και μπορεί να τα ξέρεις και καλύτερα για αυτό θα περιμένω την απάντηση σου.

      Son Of Odin

      Διαγραφή
    22. Α) Αν παύσετε τους χαρακτηρισμούς θα μου δώσετε επιτέλους την ευκαιρία να εξηγήσω τα αυτονόητα όσων αφορά το οφθαλμοφανές. Το λέω αυτό δίοτι όπως και στο προήγουμενο μήνυμα σου , απ'το ύφος σου, καταλαβαίνω ότι γράφεις πλαγίως και με το που θα διαφωνήσεις εδώ το έχεις έτοιμο α πετάξεις τη γνωμάτευση. Πρώτ'απ'όλα έχουμε να κάνουμε με δύο, παραμέτρους που τονίζω κάθε φορά:

      1. Μογγολική επιρροή επί του συνολικού πληθυσμού -πολιτογραφημένων- (και διαβιούντων στα Ρωσσικά εδάφη) απο αιώνες τώρα ως Ρώσσων πολιτών. Δηλαδή όταν συνήθως λέμε "Ρώσσοι" εννοούμε -και- μη-λευκές μη-σλαβικες/σκανδιναβικές, γηγενείς ή μη φυλές παρότι λογίζονται ως εθνικά "Ρώσσοι". Πράγματι πολύ Τάταροι, Ουραλικοί και Φιννικοί πληθυσμοί ακόμα και πριν την επέλαση των ορδών του Ταμερλάνου κα Τζέγκις Χαν εντοπίζονταν στην περιοχή εώς και την Φινλανδία. Δεν μιλάμε π.χ. για Τάταρους των ορεων του Καυκάσου αλλά για παρευρισκόμενους στη ρωσσική χώρα ομόφυλους τους. Καθαροί απόγονοι κάποιων συνδυασμών εξ αυτών είναι οι Εσκιμώοι και οι Λάππωνες (οι οποίοι εντοπίζονται μάλιστα και στη Σκανδιναβία και στη Ρωσσία). Και δεν μιλάμε για τους -μη- εθνικά Ρώσσους που βρίσκονται σήμερα στη ρωσσία και είναι πολιτογραφημένοι ως Ρώσσοι πολίτες -αλλά- και καταγεγραμμένοι ως ετεροεθνείς, αλλά αναφερόμαστε σε πολιτογραφημένα άτομα που ανήκουν απο αιώνες τώρα στον ρωσσικό -εθνικό- και όχι -φυλετικό- απαραίτητα κορμό, είναι πάρα πολλά εκατομμύρια ποσωστιαία.

      Διαγραφή
    23. *ποσοστιαία

      2. Μετά δυστυχώς υπάρχει κάποιο ποσοστό μογγολικής επιμειξίας -επί- των πράγματι Ρως/Μοσχοβιτών/Βαλτικών/Σαρματικών/Σκυθικών φυλών αισθητό, ίσως και παραπάνω κατά τη γνώμη μου, αλλά όχι σε σημείο που να αλλάζει την εικόνα του -κορμού- των σχετικά ή εξ ολοκλήρου καθαρών λευκών αυτών Ρώσσων.

      Τώρα για να βρει κανείς τη μογγολική γενετική συνεισφορά πρέπει να υπολογίσει κατά τρόπους και τις δύο αυτές παραμέτρους μαζί. Εσείς θεωρήσατε ότι πήρα υπόψιν μου μόνο την πρώτη παράμετρο, ενω τονίζω πάντα πως όχι, και γι'αυτό μου επιτίθεστε.


      Β) 1. Η έννοια του μογγόλος έχει παρεξηγηθεί γενικώς δίοτι μογγόλος είναι ο Κίτρινος-Κινέζος μεμειγμένος με συνήθως λευκό dna. Παραδείγματος χάριν και ο σκουρόδερμος Ινδονήσιος είναι μογγόλος (εξ ου και mongrel), δηλαδή μεμειγμένος Κίτρινος (ουσιαστικά Κινέζος-Κορεάτης ή ίσως και απο προγόνους Λαοτιανούς, Βιετναμέζους κλπ) με τη Μαύρη-Νεγροειδή φυλή ή και την Αυστραλοειδή. Αυτά ως προς τον εξ ιδιότητας ορισμό της έννοιας "μογγόλος". Δηλαδή μογγόλος δεν είναι ο κάτοικος της ομώνυμης χώρας "Μογγολίας" μονάχα, που ονομάστηκε έτσι γιατι είναι το χαρακτηριστικότερο δείγμα μπαστάρδευσης της Κίτρινης με τη Λευκή φυλή. Αυτό αποδεικνύεται και μέσω γενετικών ερευνών και είναι κοινή γνώση ανάμεσα σε όλους όσους ασχολούνται με ανθρωπολογικά ζητήματα. Αλλά είναι τέτοια η ισχύ της μπαστάρδευσης και η κακή ποιότητα του Κινεζικού-Κίτρινου DNA που έχει παράγει τα γνωστά βραχύσωμα εκτρώματα (σε αντίθεση με τα κινεζικά χτικιά) στα οποίο όμως στο πρόσωπο υπερτερούν τα Κινεζοειδή χαρακτηριστικά, όπως σχιστά μάτια, επίπεδο κεφάλι και πρόσωπο κλπ. Και ένα γραμμάριο σκατά να ρίξω μέσα στο νερό, είναι γνωστό ότι μολύνεται, τώρα αν ρίξω ισχυρή δόση δεν ξεχωρίζει κιόλας. -Συνήθως- όσο πιο κοντά είναι κάποιος σε αυτά τα αρχέτυπα Κίτρινα-Κινεζικά χαρακτηριστικά τόσο μεγαλύτερο δείγμα μογγολικής επιμειξίας έχει σαν άτομο, αλλά δεν είναι πάντα το μόνο κριτήριο. Επίσης όπως ανέφερα μογγόλοι είναι οι Ουζμπέκοι, Κυργίζιοι, Αζερμπαϊτζανοί (μέρος), Καζακστανοί, κλπ κλπ και οι Τουράνιοι, π.χ. Τουρκίας.


      2. Βεβαίως και υπάρχουν "καθαροί" -ως- μογγόλοι με ανοικτά χαρακτηριστικά. Αυτό συμβαίνει γιατί τα έχουν κληρονομήσει απ'τη λευκή φυλή συνήθως. Δυστυχώς, τέτοια θεάματα είναι συχνά ΚΑΙ στην Ελλάδα πλέον. Οι Τάταροι είναι ίσως το χαρακτηριστικότερο δείγμα ανοιχτόχρωμων (και λόγω του ότι διαβιούν σε όρη και χωρίς να είναι αλμπίνοι) μογγόλων:

      http://centralasia.imb.org/encounter/images/Tatar10.jpg
      http://images.china.cn/images1/200508/182430.jpg
      http://ohjelmat.yle.fi/files/ohjelmat/u304/10kirjaalapsuudesta_160608.jpg
      http://i989.photobucket.com/albums/af18/oditous2/Europe/BG1.jpg

      αν και όσοι πάλι (όπως στο Α,1 παράδειγμα) λογίζονται ως Τάταροι δεν είναι και απαραίτητα φυλετικά μογγόλοι.


      Ελπίζω να ήμουν ξεκάθαρος.

      Διαγραφή
    24. * Α.1 "είναι πάρα πολλά εκατομμύρια ποσωστιαία:" = "Είναι μεγάλο μέρος απ'αυτά τα εκατομμύρια που ανέφερες ως προς τον Ρωσσικό πληθυσμό (~145)"

      Διαγραφή
    25. Φίλε Διόμαχε, δεν έκανα κανέναν χαρακτηρισμό για εσένα, προφανώς νομίζεις ότι έχω σχέση με τους παραπάνω σχολιαστές, τους οποίους και δεν γνωρίζω. Στο κάτω κάτω εδώ είμαστε όλοι εθνικιστές-εθνικοσοσιαλιστές και δεν βλέπω κάποιον λόγο σύγκρουσης.

      Son Of Odin

      Διαγραφή
    26. Σ'αυτή τη περίπτωση τότε να με συγχωρέσεις διότι πράγματι θεώρησα ότι το σχόλιο "3 Δεκεμβρίου 2013 - 11:28 μ.μ." καθότι γράφτηκε αμέσως μέσα σε 10 λεπτά ήταν και συνέχεια του δικού σου. Όπως καταλαβαίνεις, το ύφος μου δεν αναφερόταν σε καμία περίπτωση στο πρόσωπο σου, τώρα που το ξεκαθαρίζεις αυτό. Τουλάχιστον καλύτερα θα ήταν να είχαν κάνει το αυτονόητο, να μην γράφαν στο ίδιο ύφος και ύπο ανωνυμία (παρότι πράγματι δεν υπέγραψε όπως εσύ) και σαν απάντηση πανω στο ίδιο θέμα σαν ενιαία νοηματική οντότητα. Ναι και και εγώ εννοείται πιστεύω ότι εξυπακούεται ότι δεν έχουν θέση εδώ τέτοιες αντιμαχίες και χαρακτηρισμοί .Ελπίζω πάντως με την κατάθεση μου να σε κάλυψα. Επίσης, να διευκρινίσω το ότι ο Τζέγκις Χάν και ο γιος του ήταν Κοκκινομάληδες/Γαλανομάτηδες-Πρασινομάτηδες είναι επαρκώς καταγεγραμμένο και γνωστό, δεν αμφισβήτησα αυτό. Απλώς είναι περίπτωση μογγόλου με περισσότερο "λευκό" αίμα απότι συνήθως, απ'όπου και αντλεί και την εμφάνιση του. Επίσης απλώς κατάγεται απο οίκο μάλλον που τυγχάνει να εμφανίζει σε μεγαλύτερη συχνότητα ανοιχτά χρώματα. Πάντως είναι καταγεγραμμένα απ'όσο θυμάμαι και τα μογγολικά του χαρακτηριστικά, και επίσης έτσι απεικονίζεται, αλλά δεν είμαι βέβαιος αν υπήρχαν σύγχρονες απεικονίσεις και προτομές ή ότι άλλο. Ανοιχτόχρωμη μογγόλα (δίχως να αποτελεί παράδειγμα αλμπινισμού): http://i536.photobucket.com/albums/ff324/Bozodoll/greeneyeschinese.jpg

      Άλλα παραδείγματα:

      http://pastmist.files.wordpress.com/2009/04/oirat_mongol5.jpg?w=460&h=306
      http://img294.imageshack.us/img294/8314/150323668765dbee0e0owt2.jpg
      http://4.bp.blogspot.com/_8S7b5DFCpPU/TOjesl-PpfI/AAAAAAAABGw/GfxrBbspXIE/s1600/nbe02865-c.jpeg
      http://3.bp.blogspot.com/-MDnbOMgvlBU/T14xBx_Fo-I/AAAAAAAABKM/is3nVHOnC2k/s200/_uyghur_xinjiang_1.jpg

      Εδώ χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελεσμάτων σταθεροποιημένης μογγολοποίησης (σε διαφορετικά ποσοστά) μέσα σε μια εθνική ομάδα. Απο πλευράς γενετικής συνήθως τα γονίδια τους που φανερώνουν καταγωγή απο άπω ανατολή είναι απο ~50-70%, και τα "λευκά" γονίδια 30-50%. Ουϊγκούρ (απ'τους οποίους αντλούνε το όνομα τους οι Ούγγροι, οι οποίοι έχουν και ολοτελώς κάποιες φορές μογγολικά χαρακτηριστικά, ίσως και εμφανή διάσπαρτα στο γενικό πληθυσμό, αλλά και καθαρά Ευρωπαϊκά ταυτοχρόνως.)

      http://austingardner.net/wp-content/uploads/2012/03/uyghurs-people-xinjiang.jpg

      Ενδεχομένως ο άντρας τέλος δεξιά να είναι όπως ήταν και ο Τζέγκις Χαν τότε, αλλά μάλλον ο δεύτερος έφερε ακόμα πιο έντονα κινεζοειδή χαρακτηριστικά.

      Διαγραφή
    27. Ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα της κατάστασης στην Ευρώπη γενικότερα με την υπερβολικά έντονη ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ παρουσία, εδώ ένα γνωστός παλιάτσος με καθαρό λευκό δίπλα του:

      http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2010/OCTOBER/10-14/resized/liatsos_h_633_451.jpg

      ουδέν περαιτέρω σχόλιον, εκτός αν έχει να μας πει κάτι ο φρουρός που σίγουρα θα εντοπίζει και κάποια απόλυτα ομοιότητα ανάμεσα στους δύο. Μπορώ να ποστάρω 100δες παραδείγμα ΜΟΝΟ απο νεο-ψευδΈλληνες διασήμους, με τέτοια και ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ μογγολική μίξη, άσε δε γνωστότατους εβραιογκώλους, απλώς δεν θέλω να κινήσω αρνητικό ενδιαφέρον εδω μέσα, δεν είμαι βέβαιος τέλος πάντων αν αυτό θα έφερνε χαμηλής ποιότητας κοινό κ.ο.κ.

      Εμένα στα μάτια μου ούτε κατα προσέγγιση (εν συγκρίσει ειδικά με τον άλλο . Και μη μου πει κανείς ότι είναι έντονα "αλπικός", διότι και αρκετά αλπικός είναι και ο άλλος δίπλα, αλλά ξεχωρίζει απο τον σύνηθη κάτοικο της στέπας!!! Αν αυτός δεν αντιπροσωπεύει χαρακτηριστικότατο δείγμα καρα-μογγόλου τότε τι φυλετικό δείγμα μπορεί να αντιπροσωπεύει;;;; Σκανδιναβού;;;; Χωρίς να προσβάλλω τις εξεταζόμενες χώρες που συναντάται σε μεγάλη κλίμακα το φαινόμενο αυτό, συμπεριλαμβανόμενης ΚΑΙ της Ελλάδας. Αν μία χώρα μόνο έπι Βυζαντίου, Τουρκοκρατίας (και μετέπειτα) αλλοιώθηκε σε τέτοιο ορατό βαθμό απ'το μογγολική συνεισφορά αίματος στη προυπάρχουσα γενετική πισίνα, τότε μια χώρα που τελούσε, έστω σε κάποιο τμήμα της ύπο μογγολική κυριαρχία επί 400 χρόνια (Ρωσία) δεν είναι αναμενόμενο ποσοστιαία να έχει επιρρεαστεί ακόμα περισσότερο; Μάλιστα αυτό το λέω ΣΥΜΠΑΣΧΩΝΤΑΣ με τους γηγενείς ΛΕΥΚΟΥΣ κατοίκους αυτών των χωρών και πολλές φορές εκνευριζόμενος και για την κατάσταση τους, και τη γενική κατάσταση).

      Αν δεν αναγνωρίσουμε σαν εθνικιστές την σημαντικότητα αυτού του προβλήματος, το περιγελάσουμε, πως θα μπορέσουμε το λύσουμε εν τέλει;;;

      Διαγραφή
    28. Διόρθωση, ΚΑΙ ο φερόμενος ως "καθαρός λευκός" της φωτογραφίας (γιατί πράγματι έτσι φαίνεται εκεί) πρόκειται για άτομο με ισχυρή μογγολική γονιδιακή συμμετοχή, γιατί ως φαίνεται πρόκειται για γιο του παλιάτσου, πράγμα που πάλι φανερώνει ακόμα πιο πολλά! Εδώ σε άλλη φωτογραφία: http://www.dromosfm.gr/userfiles/Image/plays_now_images/liatsos-on-air.jpg

      Απλώς όπως φαίνεται κυριάρχησαν τα χαρακτηριστικά της μητέρας του, όπως αποδεικνύεται και στα χρώματα.

      (Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει και σε γνωστή μου αλλά όχι οικεία οικογένεια)

      Διαγραφή
    29. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:11 μ.μ.

      Διομαχε,καταρχην πρεπει να ομολογησω οτι δεν ξερω γιατι καθομαι και ασχολουμαι μαζι σου αφου ειναι προφανες οτι δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.Εν πασει περιπτωσει ομως δεν πρεπει να δημιουργουνται λανθασμενες εντυπωσεις.Ειναι πασιφανες οτι νομιζεις οτι εγω αρνουμαι την σημαντικοτατη μογγολοειδη παρουσια στην Ευρωπαικη ηπειρο.Πρεπει να διασαφηνιστει οτι κατι τετοιο δεν ισχυει και αυτο θα κανω οσο κουραστικο και αν ειναι.Α)Την κινεζα στεφανιδου-πουτανιδου και τον πακιστανο ρουφιανο δημοσιοκαφρο της τους εχω επισημανει εδω και πολλα χρονια,οταν τους πρωτοειδα,ως τετοιους.Β)Γνωριζω παρα πολυ καλα την μογγολοειδη παρουσια στην τσεχια,εχω δει φωτογραφια παιδιου απο την συγκεκριμενη χωρα και νομιζα οτι ηταν απο το βιετναμ-δεν αστειευομαι καθολου-το θεμα ομως ειναι οτι τετοια οντα δεν ειναι αντιπροσωπευτικα του τσεχικου πληθυσμου.

      Διαγραφή
    30. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:16 μ.μ.

      Ο λογος που γραφω σε συνεχειες δεν ειναι οτι εχω καποιο προβλημα εγω οπως ανεφερες αλλα η συνδεση.

      Διαγραφή
    31. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:27 μ.μ.

      Γ)προ ετων ειχα ταξιδεψει απο την καλαματα στην αθηνα με λεωφορειο,μπροστα μου καθοντουσαν δυο γερμανοι εκ των οποιων ο ενας ειχε εμφανεστατα μογγολοειδη χαρακτιρηστικα,σε καμμια περιπτωση ομως αυτο το ατομο δεν αποτελει δειγμα μετρισιμου γερμανικου πληθυσμου.Με την ιδια λογικη θα μπορουσα να παραθεσω ως δειγμα μετρισιμου γερμανικου πληθυσμου τον αντολφ γκαλαντ και να σου μιλησω για αραβικη παρουσια στην γερμανια.Βεβαιως κατι τετοιο θα ηταν τραγελαφος.

      Διαγραφή
    32. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:38 μ.μ.

      Δ)Ουδεποτε αρνηθηκα την μογγολοαρμενοειδη μειξη των αλβανων,σε προτρεπω να διαβασεις ολα τα προηγουμενα σχολια για να διαπιστωσεις του λογου το αληθες.Επισης βοηθησε να θυμηθω ποτε απεκαλεσα τους κλεφτοκοταδες της Ευρωπης αδελφια μου.Στους μονους στους οποιους αναφερθηκα και αναφερομαι ειναι οι μεσογειακοδιναρικοι τοσκηδες τους οποιους ξεχωριζω απο τους υπολοιπους.Ειναι προφανες οτι ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα η μνημη σου δεν σε βοηθα.(περι κενων μνημης ο λογος)

      Διαγραφή
    33. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:54 μ.μ.

      Ε)Οσον αφορα τους ατλαντομεσογειακους και το πως αυτοι προηλθαν μπορεις να διαβασεις το παρον ιστολογιο καθως και να ριξεις μια ματια στο σχολιο του διαχειρηστη του στην αναρτηση περι τσακωνων στις 22Νοεμβριου για την ουσιαστηκη υπαρξη η μη του συγκεκριμενου υποτυπου.

      Διαγραφή
    34. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:16 μ.μ.

      Οσον αφορα την Ρωσια κανεις δεν αμφισβητει οτι η συγκεκριμενη χωρα εχει τεραστιο προβλημα,αν και αυτο εντοπιζεται περισσοτερο στις τουρανικες μειονοτητες οι οποιες αποτελουν τον μισο δυστηχως πληθυσμο της αχανογς αυτης χωρας και λιγοτερο στους μιγαδικους λευκοκιτρινους πλγθυσμους Ρωσικης εθνικης συνειδησεως,αν και εκει υπαρχει αναλογο προβλημα δυστηχως.Τελειωνοντας να πω οτι η Ευρωπη γεωγραφικα τελειωνει στα Ουραλια και οχι στον ειρηνικο,για αυτο εαν δεν θες να παρερμηνευονται τα λογια σου να μην ομιλεις περι ημισεως μογγολοειδους Ευρωπης η ακομη και περι μογγολοειδους κυριαρχιας σε αυτην.Τωρα εαν εσυ θεωρεις Ευρωπη την βαικαλη αυτο ειναι δικο σου προβλημα.

      Διαγραφή
  2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ2 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:24 μ.μ.

    Η αναρτηση αυτη ειναι συνεχεια της αναρτησεως της 6ης Οκτωβριου με τιτλο "Ειναι ο πολιτισμος καλο πραγμα απο φυλετικης σκοπιας;" ,οπου αναδειχθηκε η ουσια του φυλετικου προβληματος που ειναι ο αστισμος η ψευτοπολιτισμος.Ο μεγαλος Καρολος Δαρβινος δεν θα μπορουσε να μην το κατανοησει αυτο οπως φαινεται απο την συνομιλια του με τον Wallace.Θα πω οτι ειχα πει και στην προηγουμενη αναρτηση:Οι αστοι υπανθρωποι ειναι ο εχθρος αυτα τα εκφυλισμενα σκουπιδια τα νεγρογυφτοποιημενα.Εμεις οφειλουμε να κανουμε πραξη τα λογια του Codreanu:"Πρωτα θα κυριαρχησουμε στα δαση και μετα θα σας πιουμε το αιμα αστοι δημοκρατες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς στους σχολιαστές μετά την ανάγνωση των σχολίων , θα ήθελα να δώσω ένα στοιχείο προς έρευνα λέγοντας ότι η αρχική επιμειξία που οδήγησε στην μογγολική υποφυλή είναι προκατακλυσμιαία (προ του 12.000 π.Χ.) και είναι μεταξύ Εσκιμώων και Κιτρίνων. Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε τα αρχικά μογγολικά φύλα και κατόπιν ήλθαν αι επιμειξίες μέσω των χιλιάδων ετών και των χιλιάδων επιδρομών έως την Ευρώπη - Μικρά Ασία - Αιγιήδα. Οι Σημίτες είναι επιμειξία Λευκών και μογγόλων και πάντα εννοώ την αρχική επιμειξία όχι τις μετέπειτα με Αραβες και ξανά με λευκούς.
    Συγχαρητήρια για το μπλόγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.