Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Σαν σήμερα περνά στην αιωνιότητα ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ Κορνήλιος Κοντρεάνου - σε ποιον φυλετικό τύπο ανήκει;

Ο Corneliu Zelea Codreanu (1899-1938) ήταν Ρουμάνος πολιτικός.

Το 1916 η Ρουμανία μπαίνει στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και ο Κοντρεάνου ζητεί να καταταχθεί εθελοντικά, ωστόσο λόγω του νεαρού της ηλικίας του δεν γίνεται δεκτός, αλλά καταφέρνει και φοιτεί σε στρατιωτική σχολή. Το 1919, οι εβραιομπολσεβίκοι έχουν πλέον επιβληθεί στη Σοβιετική Ρωσία και αρχίζει ξέφρενη κομμουνιστική προπαγάνδα από σοβιετικούς εβραιομπολσεβίκους πράκτορες και στην κοντινή Ρουμανία. Σπουδάζει νομικά στο Ιάσιο και συμμετέχει σε εθνικιστικές οργανώσεις που αντιτάσσονται στους κομμουνιστές και στους εβραίους με έντονη δράση. Δημιουργεί έναν σημαντικό πυρήνα αγωνιστών και μετατρέπει το πανεπιστήμιο από κομμουνιστικό, σε προπύργιο εθνικιστών, πραγματοποιώντας...
πολύμηνες διαμαρτυρίες για την θέσπιση ποσοστιαίου ορίου για εβραίους φοιτούντες. Το 1922 και ενώ βρίσκεται στη Γερμανία για περαιτέρω σπουδές, γυρίζει πίσω για να συμμετάσχει σε δυναμικές διαδηλώσεις ενάντια στην απόδοση πλήρων δικαιωμάτων στους εβραίους που έφερε η εβαριομασονική κυβέρνηση της Ρουμανίας.

Ιδρύει με τον A. Cuza την εθνικιστική οργάνωση National-Christian Defense League και αναπτύσει δράση σε όλη τη Ρουμανία. Συλλαμβάνεται μετά από προδοσία, έχοντας στην κατοχή του μια λίστα με τα ονόματα των εβραίων και μασόνων εχθρών της Ρουμανίας, αλλά αθωώνεται πανηγυρικά μετά από απαίτηση χιλιάδων λαού.

Διαφωνεί με τον σχετικά συντηρητικό Cuza και ιδρύει δική του εθνικιστική οργάνωση. Ξεκινούν με τα χέρια τους το χτίσιμο ενός κτιρίου για την οργάνωση, ωστόσο ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής, ένα τσιράκι των εβραίων, διατάσσει και οι εθνικιστές χτυπούνται αλύπητα, αφήνονται αιμόφυρτοι, άλλοι βασανίζονται στις φυλακές για μέρες, χωρίς να έχουν κάνει το παραμικρό, μόνο και μόνο επειδή αυξάνει η δημοφιλία τους. Μάλιστα, σέρνουν τον Κοντρεάνου σε δίκη, όπου ο ίδιος αστυνομικός διευθυντής έρχεται με συνοδεία για να τον δείρει μέσα στα δικαστήρια! Ο Κοντρεάνου δεν αντέχει την ταπείνωση, βγάζει όπλο και τον σκοτώνει. Οδηγείται ξανά σε δίκη, όπου αθωώνεται πάλι, με δεκάδες χιλιάδες κόσμου έξω από τα δικαστήρια!

Το 1927 ιδρύει τη Λεγεώνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ που αρχίζει ασταμάτητη εθνικιστική δράση με πενιχρά μέσα, εν μέσω διώξεων, απαγορεύσεων δράσεων και ομιλιών από τη χωροφυλακή και τον στρατό! Συλλαμβάνεται κάθε λίγο και λιγάκι για το παραμικρό, όμως αθωώνεται συνέχεια. To 1931 κερδίζει 5 έδρες στη βουλή. Το κίνημα εξαπλώνεται και η εβραιομασονική κυβέρνηση, λίγο πριν τις εκλογές του 1933, διατάσσει τη σύλληψη δεκάδων εθνικιστών, κάποιους από τους οποίους δολοφονεί. Επιβάλλεται στρατιωτικός νόμος (!), ο Κοντρεάνου συλλαμβάνεται ξανά, αλλά προφανώς αθωώνεται. Το κόμμα εξαπλώνεται πιο πολύ μετά τις διώξεις και τις δολοφονίες. Το 1937, στην κηδεία του Ίον Μότα, βασικού συνεργάτη του Κοντρεάνου που είχε πάει στην Ισπανία να πολεμήσει τον κομμουνισμό στο πλευρό των Ισπανών εθνικιστών, πολλές χιλιάδες κόσμου συγκεντρώνονται και το καθεστώς τρέμει, απαγορεύοντας την οργάνωση λίγο αργότερα.

Ο Κοντρεάνου ιδρύει νέο κόμμα που λαμβάνει 15,8% στις εκλογές του 1937, παρότι οι εβραιομασόνοι επιδίδονται σε κρεσέντο λασπολογίας από τις φυλλάδες τους και ιδρύουν πολλά δήθεν εθνικιστικά-πατριωτικά κόμματα. Η Σιδηρά Φρουρά, όπως τους ονόμαζαν μετά από μια συνεργασία σε κάποιες εκλογές, όρος που επικράτησε, έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα δημοφιλίας που θα κέρδιζε άνετα τις επόμενες εκλογές, ο Βασιλιάς Κάρολος, όργανο των εβραίων, καταλύει το πολίτευμα και θεσπίζει δικτατορία υπό τον ίδιο, απαγορεύοντας τη Σιδηρά Φρουρά. Ξεκινά άγρια καταδίωξη της Σιδηράς Φρουράς, με μαζικές φυλακίσεις και δολοφονίες εθνικιστών. Ο Κοντρεάνου μετά το κρεσέντο δολοφονιών στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας σε έναν πολιτικάντη του καθεστώτος, ως συνυπεύθυνο των δεκάδων δολοφονιών, όπου μέσα στο πολύ ευγενικό κείμενο σε κάποιο σημείο του γράφει ότι "δεν συμπεριφέρθηκε τίμια". Αυτό γίνεται αφορμή για τον συλλάβουν και να τον φυλακίσουν (!) μαζί με άλλα 44 μέλη του κόμματος, με ποινή δέκα ετών! Επειδή ο Κοντρεάνου εμπνέει τους υπόλοιπους αγωνιστές που δρουν πλέον στην παρανομία καθώς και όλους τους Ρουμάνους, οι σιωνιστές δίνουν εντολή δολοφονίας του μαζί με άλλους συναγωνιστές. Ο Κορνήλιος Κοντρεάνου και οι συναγωνιστές του δολοφονούνται σαν σήμερα, στις 30 Νοεμβρίου 1938, με ταλμουδικό τελετουργικό, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα. Είναι μάλιστα τέτοιο το μίσος τους, που τα άψυχα σώματά τους καλύφθηκαν κάτω από εφτά τόνους τσιμέντο για να μην τα ξεθάψουν!

Το αποτέλεσμα ήταν να πεισμώσουν περισσότερο οι υποστηρικτές και οι αγωνιστές οι οποίοι πολλαπλασιάστηκαν, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την ανατροπή του Βασιλιά το 1940 και την εγκαθίδρυση του Λεγεωναριακού κράτους, ωστόσο υπό τον στρατηγό Αντονέσκου. Tο οποίο όμως διήρκησε λίγους μήνες πριν διαλυθεί από τον Αντονέσκου με τη βοήθεια των... Γερμανών -τι τραγική ειρωνία- επειδή ο Χίτλερ είτε είχε λανθασμένη πληροφόρηση, είτε φοβόνταν ότι δεν θα ήλεγχε τη Ρουμανία με τη Σιδηρά Φρουρά στην εξουσία και επίσης μάλλον επειδή είχε συμπαθήσει τον στρατηγό Αντονέσκου...

Ο Κορνήλιος Κοντρεάνου έμεινε στην ιστορία και αποτελεί άριστο παράδειγμα για τους απανταχού εθνικιστές, εμπνέοντας ηρωισμό και εθνικιστικό αγωνιστικό πνεύμα.

Από φυλετικής αποψεως, ο Κορνήλιος Κοντρεάνου ανήκει στον Μεσογειακό φυλετικό τύπο. Έχει καστανά μαλλιά, λεπτοπροσωπία, δολιχοκεφαλία, ανοιχτά βλέφαρα, ίσια μύτη. Τα μάτια του είναι ενδιάμεσα μπλε-γκρι, αλλά δεν φαίνεται καμία άλλη επίδραση, καθώς τα ενδιάμεσα μάτια στους Μεσογειακούς δεν είναι σπάνια. Ο χαρακτήρας του ήταν πληθωρικός, με πολλές γνώσεις και άριστη ιδεολογική κατάρτιση, άψογη φυσική κατάσταση, ακέραιο ήθος, αγωνιστικό πνεύμα και απαράμιλλες ηγετικές ικανότητες.








Capitanul CORNELIU CODREANU:     ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

5 σχόλια:

  1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ1 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:16 μ.μ.

    "Ενα Εθνος ζει για παντα διαμεσου των προσδοκιων του,της αντιληψεως του περι τιμης και του πολιτισμου του.Με βαση αυτα οι κυριαρχοι των εθνων οφειλουν να κρινουν και να πραττουν-και οχι μονο στην βαση των φυσικων και υλικων συμφεροντων ενος εθνους αλλα στην βαση της ιστορικης τιμης ενος εθνους,στην βαση των αιωνιων εθνικων συμφεροντων.Λοιπον:Οχι ζωη με
    καθε τιμημα,αλλα τιμη με καθε τιμημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ1 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:20 μ.μ.

      Corneliu Zelea Contreanu Pentru Legionari-για τους Λεγεωναριους μου".

      Διαγραφή
  2. δεν ειναικαθαραμεσογεικος ειναι η μεσογειακος με διναρικη επιδραση η pontid ενααπο ταδυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασισμενος και Ερυθροχαπιασμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.