Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ο Γουσταύος Λε Μπον για την αδυναμία της εκπαίδευσης να εξαλείψει την φυλετική ανισότητα

"Αυτές ακριβώς οι διαφορές ικανοτήτων, που φέρει ο άνθρωπος ήδη από τη στιγμή της γέννησής του, είναι εκείνες που εδραιώνουν τις ανισότητες μεταξύ των φυλών, ανισότητες τα ίχνη των οποίων κανένα εκπαιδευτικό σύστημα δε θα μπορούσε να εξαλείψει"


Όσο και να προπαγανδίζουν οι θιασώτες του πολυπολιτισμού τα περί "ενσωμάτωσης" αλλόφυλων, αρκεί να λάβουν την παιδεία του κράτους όπου εισέβαλλαν, η ανισότητα μεταξύ των φυλών δεν πρόκειται ποτέ να εξαλειφθεί μέσω της εκπαίδευσης.

3 σχόλια:

  1. Αυτά να τα βλέπουν οι απαίδευτοι, αμόρφωτοι, ημιμαθείς, ψυχωσικοί κομμουνιστές καθηγητές. Οι συγκεκριμένοι κάνουν προπαγάνδα εν συνειδήσει γνωρίζοντας (και λανθάνοντας) στο ότι δε θα πληρώσουν το τίμημα:

    makeleio.gr/?p=24347

    Κανονικά το παραπάνω γεγονός θα έπρεπε να αποτελέσει αιτία λιντσαρίσματος απ'τους γονείς προς τους καθηγητές και τα λαθροανθυποϋπανθρωποειδή, αλλά καλοί άχρηστοι είναι και αυτοί με τα δήθεν ενοχικά τους σύνδρομα και με τη 40ετή πλύση εγκεφάλου. Έπρεπε να τους ξεκοιλιάσουν οι Πακιστανοί μέσα στο αμφιθέατρο όλους για να νοιώσουν απο πρώτο χέρι και σε όλο της το μέγεθος τη γλύκα του πολιπολιτισμού. Αυτό ισχύει και για τους καθυστερημένους μαθητές που δε σηκώθηκαν να τα κάνουν άνω κάτω και να σπάσουν στο ξύλο λαθροεισερχόμενους και καθηγητές υπάνθρωπους, είναι να μην ήμουν εγώ εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ11 Νοεμβρίου 2013 στις 5:40 μ.μ.

    Τα ορφανα του μαρξ θα εχουν την τυχη που τους αρμοζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δολιχοκέφαλος Πρασινομάτης Εκδοροσφαγεύς11 Νοεμβρίου 2013 στις 6:23 μ.μ.

    Μεγάλες αλήθειες ξέρασε ο Λεβόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.