Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Η Φυλή είναι πάνω από την Εθνική Συνείδηση

Πολλές φορές ακούτε τους Εθνικιστές να αναφέρονται στη Φυλή ως το σημαντικότερο συστατικό του Έθνους. Γίνεται λόγος για την όμαιμη κοινότητα και το κοινό πεπρωμένο της Φυλής. Όμως γιατί δίνεται τόσο μεγάλη βάση στη Φυλή;

Η σημασία της Φυλής για τους Εθνικιστές προκύπτει από το γεγονός ότι οι διάφορες ανθρώπινες φυλές εμφανίζουν διαφορετικά ψυχικά χαρακτηριστικά. Δηλαδή η σημασία έγκειται στα ψυχικά γνωρίσματα των φυλών και όχι στα προφανή διαφορετικά σωματικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα ξεχωριστά γνωρίσματα μεταφράζονται σε διαφορετική κοινωνική και πολιτιστική συμπεριφορά για κάθε φυλή. Η διαφορετική φυλετική προδιάθεση ως προς τις τέχνες, τις επιστήμες, τις παραδόσεις, την θρησκεία, την πολιτική, τον τρόπο ζωής, δημιουργεί αντιθέσεις και διαχωρισμούς εντός μιας πολυφυλετικής κοινωνίας. Οι αντιθέσεις αυτές οδηγούν σε διασπαστικές τάσεις και αντιπαραθέσεις. Αντιθέτως, σε μια φυλετικά ομογενή κοινωνία, η κοινή συνείδηση της φυλής οδηγεί σε μια σύσφιξη και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των μελών της. Η κοινωνία καθίσταται συμπαγής και έτοιμη να χαράξει κοινή πορεία. Ο Γουσταύος Λε Μπον είχε διαπιστώσει, μελετώντας την συμπεριφορά των μαζών, ότι η φυλή είναι η σημαντικότερη παράμετρος συνοχής τους.

Οι σιωνιστικά επιδοτούμενοι διεθνιστές διακηρύσσουν ότι κάθε αλλόφυλος αν έρθει στη χώρα μας και αποκτήσει εθνική συνείδηση πρέπει να θεωρείται Έλληνας. Συνεπώς, κατ' αυτούς τους ανθέλληνες, τα παιδιά των αλλόφυλων, αφού γεννηθούν και ανατραφούν στην Ελλάδα θα πρέπει να θεωρούνται Έλληνες. Η εθνική συνείδηση μπορεί να αλλάξει, ωστόσο η φυλή τους δεν θα αλλάξει. Οι φυλετικές προδιαθέσεις του θα τον καταστήσουν ξένο σώμα προς τους γηγενείς και η συμπεριφορά του θα βρίσκεται σε διαρκή σύγκρουση με τον περίγυρό του. Κάθε αλλόφυλος αποτελεί ένα διασπαστικό στοιχείο στην κοινωνία. Μπορεί για ένα άτομο αυτό να μην είναι προφανές, αλλά γίνεται ξεκάθαρο όταν οι αλλόφυλοι γίνουν πολλοί. Τότε οι διασπαστικές τάσεις, σε επίπεδο κοινωνικό και πολιτιστικό αρχικά και αργότερα σε επίπεδο πολιτικό, θα είναι αναπόφευκτες. Η κοινωνία μετατρέπεται σε ζούγκλα και η μόνη κοινή συνισταμένη γίνεται το χρήμα και η επιβίωση. Ανώτερες αξίες και ιδανικά βυθίζονται μέσα στον βούρκο των διαρκών πολυφυλετικών αντιθέσεων. Το Έθνος αδυνατεί να βρει κοινή πορεία και όραμα και χάνεται στον υλισμό. Σταματά να αποτελεί Έθνος και καταλήγει διαχειριστική οντότητα.

Η Φυλή είναι πάνω από την εθνική συνείδηση, καθώς η Φυλή δεν αλλάζει, ενώ η εθνική συνείδηση αλλάζει. Το ψυχικό περιεχόμενο στο Έθνος το δίνει μόνο η Φυλή και όχι η εθνική συνείδηση, η οποία μπορεί να είναι επιφανειακή. Για τον λόγο αυτό, η εισβολή αλλόφυλων αποτελεί πάνω από όλα κίνδυνο φυλετικής αλλοίωσης. Οι κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες είναι δευτερεύουσας σημασίας. Φυλετική αλλοίωση, θα σημάνει και Εθνική αλλοίωση. Πάνω από όλα η Φυλή και το Έθνος που είναι απόρροιά της. Το χρήμα δεν έχει σημασία, είναι εφήμερο. Η Φυλή και το Έθνος θα μείνουν αιώνια.

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.